aakhut 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 morgen... hehe alef...zdej mash priliko....u jamo z njo pa zabetonirat zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 kaj? prav lep dan je...neki v radiu poje.. ne grem na kolena . padla odločitev, jutri spet narava... neki sem obsedena al kugakak šnopček pa tud men paše, da ne bom iz teme.. doma imam vse razen tistega kar išče Audi sori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 morgen... hehe alef...zdej mash priliko....u jamo z njo pa zabetonirat zlomk...tralala Žal misija betoniranje propadla... Ugotovil da imam premal cementa... Bo treba počakat do drugega tedna... kaj? prav lep dan je...neki v radiu poje.. ne grem na kolena . padla odločitev, jutri spet narava... neki sem obsedena al kugakak šnopček pa tud men paše, da ne bom iz teme.. doma imam vse razen tistega kar išče Audi sori Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 ja nooo... prideš na vrh hriba, prepoten, jezik do kolen, pa paše kaj močnega da greš naprej.. al pa ko te dobi dež med nabiranjem kostanja (kot mene dons) tud preventivno, ena slivovka, potem pa tuš mimogrede, jst itak nisem normalna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 ja nooo... prideš na vrh hriba, prepoten, jezik do kolen, pa paše kaj močnega da greš naprej.. al pa ko te dobi dež med nabiranjem kostanja (kot mene dons) tud preventivno, ena slivovka, potem pa tuš mimogrede, jst itak nisem normalna Hvala Bogu... Normalnih je že tako preveč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Morgen... Samo toliko da preluftam bajto... Več se mi ne da... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 br'morgen... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 br'morgen... zlomk....tralala A si ti že vstal a še spat nisi šel? Morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 A si ti že vstal a še spat nisi šel? Morgen... pa ti si vidovitnism se she u postlo spravudons bom preskochu ta nepopisn uzhitekga bom jutr bl cenu zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 pa ti si vidovitnism se she u postlo spravudons bom preskochu ta nepopisn uzhitekga bom jutr bl cenu zlomk....tralala A danes imaš kofe? x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 A danes imaš kofe? x:Dx jap.... celo kilo.... pa ene 7 gijou tahitrga.... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 Dobro jutro luftarji... Ajd na sonce... Tu pri meni ga še ni, skoz okno pa vidim kako sveti na vrhove dreves... Lep dan bo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 ponoči sem sanjala Aakhuta. na mopedu, čist podivjan je bil, oblečeno je mel oranžno jakno , pa povozit me je hotel hudič, ko sem cesto prečakala, sam sem hitro skočila na drugo stran, tako da mu ni ratalo. brrrrrrrrrrr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 ponoči sem sanjala Aakhuta. na mopedu, čist podivjan je bil, oblečeno je mel oranžno jakno , pa povozit me je hotel hudič, ko sem cesto prečakala, sam sem hitro skočila na drugo stran, tako da mu ni ratalo. brrrrrrrrrrr Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 ja mislim, saj si ga ni težko predstavljat na mopedu, nagnjenega lepo ofenzivno naprej, s čelado in jakno in očali, dangerous look, kako me hoče povozit. mislim, da je bil nekaj ljubosumen name, pa me je hotel zgazit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 ponoči sem sanjala Aakhuta. na mopedu, čist podivjan je bil, oblečeno je mel oranžno jakno , pa povozit me je hotel hudič, ko sem cesto prečakala, sam sem hitro skočila na drugo stran, tako da mu ni ratalo. brrrrrrrrrrr aj lav ju.... :2src: to so ble chiste erotichne sanje zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 po Freudu mende ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 po Freudu mende ... po Lacanua ti vesh, kaj je falichni simbol socializma? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 falus vidim vsepovsod. falični simbol socializma ... sanja se mi ne. nisem ti jaz historičarka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 falus vidim vsepovsod. falični simbol socializma ... sanja se mi ne. nisem ti jaz historičarka. tovarnishki dimnik zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 a un v Trbovljah tud al tam nekje, v unih krajih zabačenih, kjer me daje paranoja, ko se peljem skoz tiste grozne ožine skozi vlakom? :OO!: ej, mater da sem našla smeškota zate: http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/n055.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 a un v Trbovljah tud al tam nekje, v unih krajih zabačenih, kjer me daje paranoja, ko se peljem skoz tiste grozne ožine skozi vlakom? :OO!: ej, mater da sem našla smeškota zate: http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/n055.gif no....upam, de si se zbudila precej mokra....pa ne od shvica... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 jaz pa že ne švicam. Device ne švicamo. Device smo čiste. ti moram stokrat rečt, da ne morem bit mokra zarad tebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. oktober 2007 Prijavi Deli 1. oktober 2007 ti moram stokrat rečt, da ne morem bit mokra zarad tebe. :wOOt: in kaj sm ti jst stril luba dusha de si se posushila??? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.