Samson23 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ..vodnarji.... uranovci so ...saturnovski vodnarji pa... :xx!: :xx!: uranovec.press Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ..vodnarji.... uranovci so ...saturnovski vodnarji pa... :xx!: :xx!: uranovec.press samson...kaj je pa saturnovsi vodnar.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 samson...kaj je pa saturnovsi vodnar.... ...sej ves, da ma vodnar 2 vladarja... urana in saturna... in ce je saturn mocnejsi od urana v chartu, pol je oseba saturnovski vodnar (neki precej podobnga kozorogu...) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...sej ves, da ma vodnar 2 vladarja... urana in saturna... in ce je saturn mocnejsi od urana v chartu, pol je oseba saturnovski vodnar (neki precej podobnga kozorogu...) uf...ke kažin.... imam urana na asc...in saturna v vodnarju...hm..hm....hm.....bom kr tiho.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 uf...ke kažin.... imam urana na asc...in saturna v vodnarju...hm..hm....hm.....bom kr tiho.... Eh, Amiska,....moj saturn je tud v vodnarju,......pa kaj že???......eh ne sekiri se .....vsekakor verjetn bolš kokr da se ti parkira v devico al bohnedej v sco..... a ne? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ....mogoče..... .....sam priznaj, ebor, da je vseen mal čudno....vsa ostala znamenja imajo vsaj kakšno stran popisano....... Hja čuno.... za nekoga mogoče je čudno za njih najbrž to normalno... vse je relativno... čudno ne čudno..... Ma kaki čudno......sam brezveze se jim zdi.......eee. oz predno stavk dokončajo, bi ga že spremenil,....tak da je bl v tem problem heheheehe Silki, se strinjam.... mam podobne izkušnje z Vodnarji, hehehehehehee... Eh, Amiska,....moj saturn je tud v vodnarju,......pa kaj že???......eh ne sekiri se .....vsekakor verjetn bolš kokr da se ti parkira v devico al bohnedej v sco..... a ne? Al pa recimo v leva, kajne...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...sej ves, da ma vodnar 2 vladarja... urana in saturna... in ce je saturn mocnejsi od urana v chartu, pol je oseba saturnovski vodnar (neki precej podobnga kozorogu...) ........le kaj so tebi kozorogi tako slabega naredili, da bi bilo :xx!: :xx!: , če bi jim bil kdo podoben?????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 jaz mam tud saturn v vodnarju. (in to je edino kar mam v vodnarju) sem hotla prit napisat, da mi zadnje case ful folka vodnarja pripise, pa sem zdajle vidla, da sem to ze 29. maja napisala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Jaz pa nič v vodnarju...men so sam všeč vodnarji... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Jaz pa lunco hmmm.. zmedenost v komunikaciji, to je vodnarjevo, a ne?Tist, ko maš 5 stvari naenkrat v glavi, pa pol sploh ne dokončuješ stavkov.. Ne vem, zadnjič sem frendico vodnarko opazovala, ko je imela nek govor.. Sem čist asociacijo name dobila.. tist, ko bi ful povedal, pa se v bistvu ne moreš čist točno izrazit, pa kar zadnji dve besedi ne poveš, saj je itak logično... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Men jih je pa en totalno zasral :xx!: , nisem jaz za sanjarjenje, pa flancanje, bl ekšn , pa raztresenost mi gre na živce - tudi na meni, ko se pojavi... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 jaz mam tud saturn v vodnarju. (in to je edino kar mam v vodnarju) uh, jest tud Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 vem, obe mava pa (najbrz) uran na vrhu (poleg plutona), to tud doda vodnarsko noto, no po mojem ga men ravno zato pripisejo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ma kaki čudno......sam brezveze se jim zdi.......eee. oz predno stavk dokončajo, bi ga že spremenil,....tak da je bl v tem problem js sm pa te vrste, ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jabolček 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Meni so vodnarji ful fajn, res... Same fajn izkušnje z njimi. Ne le to, prav začutim jih, če so kje v bližini- me kar vleče k njim. V polnem prostoru ljudi , bom ziher na koncu obtičala z vodarjem...Sva se enkrat s prijateljico (vodnarko) pogovarjali, kako je to zanimivo, ker njo pa ful k škrpijonom vleče- kar nek magnetizem ali kaj-jaz-vem-kaj Njihova ekscentričnost mi je zelo všeč. Prav tako odkritost. Nisem še srečala vodnarja, ki bi se pretirano obremenjeval s tem, kaj bodo drugi rekli, zato verjetno tudi nimajo zadržkov pri izražanju mnenja... Me je kakšen prijatelj kdaj tako direktno prebodel, da sem zardela, pa se skoraj v zemljo vgreznila, pa vendar... Jaz vodnarjem nič ne morem zameriti, ker se mi zdi, da vse počnejo z eno tako naravnostjo... Pa še to- nisem še srečala vodnarja, ki bi imel predsodke, oziroma bi obsojal ljudi zato, ker so drugačni. Ja, cel hvalospev vodnarjem Saj bi lahko še pisala Skratka Citiraj Bilo je prijateljstvo,ki je postalo skrivnost...bili so kraji, kamor se ni moč vrniti... bile so laži, ki jih je bilo potrebno izgovoriti... in bila je resnica, ki je ni bilo mogoče zanikati (brokeback mountain) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 jp Marsa, madonca maš dobr spomin.....uran v 10, pluto v11,..... čeprav pripišejo mi ga lih ne. Jabolček.....upam, da te navdušenje ne bo minilo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Sigurno ne,saj smo vodnarji res posebneži,v pozitivnem smislu! Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Jaz pa lunco jaz tudi Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 jp Marsa, madonca maš dobr spomin.....uran v 10, pluto v11,..... čeprav pripišejo mi ga lih ne. aha zame dober podatek, ker se mi je zdel, da mi ne tolce ven sam zato, ker je gor , pac pa tud zato, ker je S Plutonom.. v paru, SKOZ.. torej na pluton skoz deluje (ker sta ur/pl v konj., vmes pa je os MC). spomin pa mam ja. pa tud logicno sklepam, ker vem da imas enak asc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Da nimajo časa brat luninega foruma ali pa da nimajo časa pisat... ali pa da se jim ne da........ mogoče...? Pa kaj bi mi pisal za vas navadne smrtnike'A ste sploh sposobni razumet enga vodnarja?To je iz obzirnosti, da tako mal pišemo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 To je iz obzirnosti, da tako mal pišemo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Hi hi, pajade.....noben ne šteka.......glede duhov že mrbit držal........heh, sam pridevnik bi pa zamenjala S kakšnim? Meni so vodnarji ful fajn, res... Same fajn izkušnje z njimi. Ne le to, prav začutim jih, če so kje v bližini- me kar vleče k njim. V polnem prostoru ljudi , bom ziher na koncu obtičala z vodarjem...Sva se enkrat s prijateljico (vodnarko) pogovarjali, kako je to zanimivo, ker njo pa ful k škrpijonom vleče- kar nek magnetizem ali kaj-jaz-vem-kaj Njihova ekscentričnost mi je zelo všeč. Prav tako odkritost. Nisem še srečala vodnarja, ki bi se pretirano obremenjeval s tem, kaj bodo drugi rekli, zato verjetno tudi nimajo zadržkov pri izražanju mnenja... Me je kakšen prijatelj kdaj tako direktno prebodel, da sem zardela, pa se skoraj v zemljo vgreznila, pa vendar... Jaz vodnarjem nič ne morem zameriti, ker se mi zdi, da vse počnejo z eno tako naravnostjo... Pa še to- nisem še srečala vodnarja, ki bi imel predsodke, oziroma bi obsojal ljudi zato, ker so drugačni. Ja, cel hvalospev vodnarjem Saj bi lahko še pisala Skratka Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 men se zdi, da s(m)o vodnarji od vseh znamenj še nabolj naduvani ... v smislu, da se imamo za prou posebno posebne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 sam saj to se maJo vsi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 sam saj to se maJo vsi. Saj so vsi mal posebni... Ampak ne tolk kot Vodnarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.