alef 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 :vragec: Juhuhu, ja... :wOOt: Že kakšne pol ure pada, čist droben... :xx!: Pa veter piha tako da ga skorja vovravno nese... Temperatura pa okol nule... Jaz bi pa moral še ene vrata vzidat danes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Evo, pred petnajstimi minutami... http://thumbnails.freeimagehost.eu/135/a17b2e1342028.gif Zdajle pa sonce sije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Vrata vzidana... Je bilo mrzlo...http://smileys.on-my-web.com/repository/Others/winter-146.gifPa sem si mal pomagal s sosedovim produktom... Ne preveč, da bi vrata ne stala postrani... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 hej vodnarčki en vroč pozdravček , sedim na zakurjeni krušni peči in se mi sladko http://smileys.on-my-web.com/repository/Sleepy/sleep-037.gif Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 hej vodnarčki en vroč pozdravček , sedim na zakurjeni krušni peči in se mi sladko http://smileys.on-my-web.com/repository/Sleepy/sleep-037.gif :palec: Jaz jo imam tudi... Samo gor nikoli ne lezem... To je mal prevroče zame... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 jebemti, prej sem se hotla it malo peljat s kolesom nekam, pa se je dežek ulil. bedno mi je not za popizdit. kdaj bo speeeeet pomlad in poletje? razen tega, da moraš nase vlečti 523 plasti cotovja. enostavno ne živim, če nisem obsijana s soncem in v japonkah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 jst pa naravnost obožujem tole: dež+sneg zdele pa toplo se oblečt pa mal ven laufat prou veselim se že jaz tudi.Sem danes že naredila en fajn sprehod v topli bundi in pri nas prav noro brije burja :2src: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 kje so pa tega našli? http://www.clicksmilies.com/s1106/spezial/joshssmilies/31.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 men je tud všeč sam še sneg manjka A te potem lahko pokličem ko ga bo kakšnih 60 cm za skidat? V dolžini cca 50 m + dvorišče... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 kreh.....kreh....MORG....kreh.....GEN.....kreh.....kreh....kr se tiche tistilih machoninih cot:che te zebe se oblechesh pa ti je toplo. che ti je vroche se pa vech k slecht ne moreshkomi chakam sneg... x:)x zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 lažje prenašam vročino kot mraz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 lažje prenašam vročino kot mraz. she tozhilo se ti bo po hladovini....pri nas....doli...med :vragec: zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 tole spet nekakšna aluzija na tiče al kaj? dimniki so mi od sedaj fetiš. samo vidim jih, pa se že vzburim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 tole spet nekakšna aluzija na tiče al kaj? dimniki so mi od sedaj fetiš. samo vidim jih, pa se že vzburim. :wOOt: upam, da ne dimniki od krematorija... x:Dx si pa res neverjetna.....takoj na tiche asocjacija.... ...hmmmm zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 she tozhilo se ti bo po hladovini....pri nas....doli...med :vragec: zlomk.....tralala=moških =med nogami =med seksom :wOOt: upam, da ne dimniki od krematorija... x:Dx si pa res neverjetna.....takoj na tiche asocjacija.... ...hmmmm zlomk....tralalavse me na tiča asociira. ne od krematorija, od tovarn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 =moških =med nogami =med seksom vse me na tiča asociira. ne od krematorija, od tovarn. 1.: pri nas doli med :vragec: je bilo mishljeno v PEKLU2.: pomnjkanje?3.: po Lacanu je res tovarnishki dimnik falichni simbol socializma4.: BiH ga je imela celo v grbu zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 aja, uuupppssss, sem pozabla na "vašo" KLETko forkico. BiH ga je mela v grbu? ja, saj bi ga tud Slovencem prisodila. workerski narod. pomanjkanje nežnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 lohk mi pridesh zvecher druzhbo delat v K4je itaq sam tamal flor....pa bom sam na velkem zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 kreh.....kreh....MORG....kreh.....GEN.....kreh.....kreh....kr se tiche tistilih machoninih cot:che te zebe se oblechesh pa ti je toplo. che ti je vroche se pa vech k slecht ne moreshkomi chakam sneg... x:)x zlomk....tralala Ti pa rabiš antibiotike... x:o)Morgen tudi tebi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 Za jutri napovedujejo v našem koncu 15-25 cm snega... :xx!: Mal prezgodaj je tole... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 pridem prec to je del zimske radosti :xx!: To radost ti z veseljem prepustim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 lohk mi pridesh zvecher druzhbo delat v K4je itaq sam tamal flor....pa bom sam na velkem zlomk....tralalapa res bi lahko enkrat v štirko prišla. nikoli še nisem bila. no, razen na srednji šoli v učilnici K4. ( v kleti) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Morgen... Napovedanega snega na srečo ni, upam da ga tudi ne bo... Je pa burja, pa mraz ko v Sibiriji... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 Morgen še enkrat... Sneg nas je zgrešil, za slabih 100 m... Hrib ki ga vidim od bajte je bel, visok je pa nekaj če 600 m... Tole je bilo pa blizu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2007 Prijavi Deli 22. oktober 2007 kle she zmeri ni snega... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.