alef 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Hehe, na izletu po univerzumu se tut temu ne da izogniti ,ampak med trance muziko sem vedno "up there somewhere" Ja... Pa še hitrost je v perigeju največja... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/k015.gif Tako pravijo zakoni astrofizike... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a060.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 morgen.... x:)x glavobol prec spustu....sam mal podpore sm rabu.... zej pa kava....pol pa pochas zhe v premilo mi klet delatzhurat... kok je men fajn... x:)x zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 morgen.... x:)x glavobol prec spustu....sam mal podpore sm rabu.... zej pa kava....pol pa pochas zhe v premilo mi klet delatzhurat... kok je men fajn... x:)x zlomk....tralala Točno ja x!x Nekje sem zasledil tvoje ime ali nick? med "inventarjem" 4-ke?! Neki okrog lighta or something like that?!Pol te vsej navidez poznam maybe Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2007 Prijavi Deli 26. oktober 2007 Točno ja x!x Nekje sem zasledil tvoje ime ali nick? med "inventarjem" 4-ke?! Neki okrog lighta or something like that?!Pol te vsej navidez poznam maybe lightche prej ne....na ilegalce zih pridesh.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Morgen... Vstal po stari uri, premaknil vse ure, potem pa ugotovil da bi bilo dobro tisto uro not prinest... Je trajalo do zdaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 bohdej zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Dobro jutro! A vas kej daje sprememba ure? Men se še ne pozna na bioritmu, me je pa ura žuranja dlje lepo izmozgala, hehe. No, vsaj za danes popoldne je obljubljeno malo sončka, tko da se bo dal it mal med drevesa, na sprehod po gozdu. ** Lep dan vsem! ** Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2007 Prijavi Deli 29. oktober 2007 Morgen... Bioritem kar u redu... Na šiht ni treba, imam dopust... Me je pa sinoči mal matral... Sem gledal en film pa ne vem kaj sem gledal... Po eni uri sem obupal in šel spat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Morgen... Vreme za en k***... :xx!: No ja... ...vsaj dežja ni... Bioritem še mal zajebava, ampak včeraj uspel en film pogledat do konca... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 morgen zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Dober večer... Po koledarju A. Kranjca je sonce zašlo pred 15 minutami... Zunaj že skoraj čist tema... Danes bil priden... Vzidal vhodna vrata... Postavljena v nulo... Ma sem jaz majstor...http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-040.GIF Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 bemti alef....tale je chist vodnarska.... :palec: namest v bajto vzidat vhodna vrata v NULO... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 bemti alef....tale je chist vodnarska.... :palec: namest v bajto vzidat vhodna vrata v NULO... x:Dx zlomk....tralala Pa... ...v bajto vzidat jih zna vsak butl... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Pa... ...v bajto vzidat jih zna vsak butl... pa sej to pravmvodnarji smo nadzakon... x^x zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 pa sej to pravmvodnarji smo nadzakon... x^x zlomk...tralala To sploh ni potrebno posebej omenjat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Morgen plemeniti... En lep dan se dela... Pa en kup x:Xx x:Xx vsem ki zaidete sem noter... Tudi zato ker gredo nekaterim in grozno na živce... x:px Luftar zna bit tudi mal žleht... http://smileys.on-my-web.com/repository/Laughing/hahaha-024.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 jutro. vedno zaidem noter, za pa nisem čist ziher, če jih maram ali ne. odvisno. noooo nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Pa... ...jaz in in ostalo šaro napopam gor iz več razlogov.Ker je to tudi en moj način izražanja.Ker jih ŽELIM nekomu dat... Včasih pa tudi zato da nekoga jezim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 mene nič ne jeziš ... imam rada takšno izražanje ... se spomniš zgodbic iz Cicibana, ki so imele namesto besed slikce ... komaj sem pričakala vsako novo št. Tebe ne... Ko imam namen s smeškoti koga jezit je tudi tekst temu primeren... Najraje to počnem tistim ki pišejo kako so jim smeškoti osladni... x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 morgen... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Morgen banda... Danes bo spet delovno... Bom polagal ladijski pod v kuhinji, prej pa še hidro pa termo izolacijo... J***ga pa mrzlo je danes... :xx!: Slana se vidi zunaj na travi... Še dobro da pri sosedu predelava jabolk laufa s polno paro... x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 morgen.... vidm....alefu vodnar ne da mira...pa mal bajto povechuje z ladijskim podomzej rabish zuni samo she pomol pa privez zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 morgen.... vidm....alefu vodnar ne da mira...pa mal bajto povechuje z ladijskim podomzej rabish zuni samo she pomol pa privez zlomk...tralala Tebi je pa res treba vse razložit če ne čist narobe zastopiš... Če mi ob... ...določenih pogojih opeša stabilnost, sa lahko na poden zgovarjam... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif uf ... bajta v prenavljanju pri svežem jabolčniku pa pazi ... saj veš pozdrav Robidi O, Jeti... Nič bat glede jabolčnika, ta je dvakrat kuhan... Samo... ...ima pa druge stranske efekte, če se pretirava v količini... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Tebi je pa res treba vse razložit če ne čist narobe zastopiš... Če mi ob... ...določenih pogojih opeša stabilnost, sa lahko na poden zgovarjam... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif ja pa tko povej luba dusha.... xrolleyesx sam she zmeri ne shtekam, zakaj ladijski poda neb blo v tem primeru boljsh met PLAVAJOCHI POD?pa she dobro frshterkarijo...pa mash KINOpa she jst kako provizijo mimgrede zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 ja pa tko povej luba dusha.... xrolleyesx sam she zmeri ne shtekam, zakaj ladijski poda neb blo v tem primeru boljsh met PLAVAJOCHI POD?pa she dobro frshterkarijo...pa mash KINOpa she jst kako provizijo mimgrede zlomk...tralala Ladijski pod, plavajoči pod, isti klinc, važno da se gunca... Za fršterkarijo pa financminister prav da trenutno ni pravi cajt za to... O proviziji pa ne bi... Gorenc po rodu, žalim slučaj... Pa še tle v Ribnici so me dodatno pokavarli... Lahko dobiš edino dvakrat kuhana jabolka če kaj naokol prideš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.