silki 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Prav prijazen dober dan,rabim praktičen nasvet, elektrika je menda "luftna "domena, torej, kaj narest ko raznese žarnico ampak navoj pa ostane v tuljavi? samo izklopit elektriko, nekak s kombinirkam priti zraven, odvit in navit novo žarnico ali moram biti še na kaj pozorna? thanks Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Thanks bejba Popedenala,...sem kr cel flat iz štroma ven vrgla Ampak, hec,...sem v prejšnji post sprva nameravala napisat, da ne postavljam vprašanja o elektriki v škorpije, ker bom dobila odgovor naj si svečo prižgem, evo in v "luftarjih" dobim konstruktiven odgovor ravno od škorpije Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 Thanks bejba Popedenala,...sem kr cel flat iz štroma ven vrgla Ampak, hec,...sem v prejšnji post sprva nameravala napisat, da ne postavljam vprašanja o elektriki v škorpije, ker bom dobila odgovor naj si svečo prižgem, evo in v "luftarjih" dobim konstruktiven odgovor ravno od škorpije No ja... ...samo da nisi šla na elektro prosit naj celo slovenijo izklopijo... tako se dela ... nismo sco kar tako Ste pa za drastične ukrepe... Dovolj je izklopit stikalo od tiste luči, probat s fazenbriferjem če ni slučajno kaj pod napetostjo in s kleščami odvit navoj iz fasunge... Samo da je bilo uspešno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 ja ... to bi ti naredil, ko imaš fazenbrifer pa veš kdaj mora lučka na njem svetit ali ne ... a ni bolj ajnfoh varovalko izklopit ... pa konec težav Če lučka ne zasveti potem ni štroma.Prej ga pa probaš nekje kjer veš da je štrom, najbolje v neki vtičnici, da vidiš če je lučka v redu.Tudi drugače ne more bit nič narobe... Faza pri lučeh je vedno na spodnjem kontaktu žarnice, ne na navoju.Pa tudi stikalo je vezano tako da prekine fazo ko ga izklopiš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 No ja... ...samo da nisi šla na elektro prosit naj celo slovenijo izklopijo... jh, mi ni prišlo na misel ja Jeti, po sco,..je bilo hitreje Thanks Alef, bom dodala v kufer z orodjem še fazenbrifer ampak, verjetn bom kljub temu tudi nasljednjič flat out štroma zabrisala Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 jh, mi ni prišlo na misel ja Jeti, po sco,..je bilo hitreje Thanks Alef, bom dodala v kufer z orodjem še fazenbrifer ampak, verjetn bom kljub temu tudi nasljednjič flat out štroma zabrisala Ziher je ziher... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. november 2007 Prijavi Deli 2. november 2007 itak,...scorpije na 100 deluje pa v izogib kakih nepredvidenih izvenserijskih "ozemljitev" .. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Morgen... Gremo v akcijo... Tisti ladijski pod do konca položit(pravzaprav vsega, so bile včeraj komaj prespriprave fertik)... Bom pa vmes mal poškilil sem not če bo kdo slučajno spet hotel štromarske al pa kakšne druge nasvete... Imejte se fajn, karkoli boste že počeli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 morgen.... x:Dx no jst poda ne polagam... sm pa na afterju polozhu eno fletkano rejverko.... x:px bemu....sam babnca se nalimala name...pa mende dons spet uleti... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 morgen.... x:Dx no jst poda ne polagam... sm pa na afterju polozhu eno fletkano rejverko.... x:px bemu....sam babnca se nalimala name...pa mende dons spet uleti... zlomk....tralala Pa... ...važno je da se nekaj polaga... V določenih okoliščinah in z ustreznimi sredstvi lahko tudi sam sebe... Podn(skoraj) položen... Dvakrat kuhana jabolka tud nabavljena... Kar u redu dan je bil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 kako ga bosta pa zaščitila? ... barva ... lak ... meni je bil vedno bolj všeč kot parket ojej Sadolins, barva bora, povrh pa en lak ki je prav za te vrste podov... Ojej Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 upam, da ne bosta preveč zadrogirana okoli hodila ojej http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/k045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. november 2007 Prijavi Deli 4. november 2007 Dober večer... http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/n060.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/e020.gif Drugače pa brez komentarja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 hehe, alef je pissed off sodeč po smeškotih Ha ha ha... J***ti Microsoft pa PC... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s025.gif Pa eno zjebano miško(tisto ki je bila v redu mi je zjebal maček - pregriznil kabel... ) ki naredi dva ali pa več klikov namesto enega... Downloadal Visto in šel pogledat kaj je prišlo dol... Do tu vse OK... Ko sem pa zapiral tisto mapo je pa miš očitno naredila dvojni klik na setup... Šel potem v veri da je vse OK na Gorenjsko, ko sem se pa vrnil je bila začeta instalacija Viste na drugi disk(D)... In NIČ ni delalo... Potem je bila pa jeba... Spravit Visto dol in rešit podatke z D diska... Razen tega je bil pa lep dan... + http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/h035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 Jaz Visto zaenkrat še ne mislim inštalirat, moj mlinček je ravno na minimumu za Vista Home Basic. Tudi včeraj sem hotel samo POGLEDAT kaj je prišlo dol... Moja napaka je bila da nisem preveril kaj je odprto ko sem šel stran... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 5. november 2007 Prijavi Deli 5. november 2007 Ahoj! Uuuuhh, doolga pavza je bila tole. Mali dopust sm lepo izkoristil. Tradicionalni obisk grobov ponoči mi je še vedno tako všeč, malo skrivnosten in mističen ... Sam s sabo. Je pa res, da je vsako leto več nočnih ptic med svečkami in grobovi... Se mi zdi, da poleg tega, da se izognejo gneči, ljudi enostavno privlači tema in vse tisto, kar imajo v glavah in mislih... Spokojnost in mir je ponoči toliko bližji. In ko kljub hladnemu vremenu od povsod puhti toplota tisočih sveč, me prevevajo tako prijetni občutki... Seveda se tudi party sceni nisem izognil, s silikonci* smo plesali do jutranjih ur, sobota pa na izletu * =Silicon Soul-škotski duo house music Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Spet jst... Ste vsi na dopustih zgleda http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_72.gif. Dobro jutro vseeno ! Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 vidim, da se pri luftarjih skor nč ne dogaja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 8. november 2007 Prijavi Deli 8. november 2007 Spet jst... Ste vsi na dopustih zgleda http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_72.gif. Dobro jutro vseeno ! Se bom pa jaz javla - ta prvič tukaj v tej temi Pozdravček vsem "soluftarjem" Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Pozdravljena Vilinčica! Bo treba kar pobudo prevzeti, ker so soluftarji -po moje- nekje na snegu se kepajo in uganjajo podobne norčije xrosex ... Pridi nas še kej pogledat Jaz pa se že veselim današnjega partyja- bo bolj trdo usmerjen (tehno) da mi prebuta notranje organe Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Pozdrav nazaj Apogej SNEEEEEG??? KJE? KJE? Jaz bi tudi Kje je pa party danes? In kakšen - mislim kdo rola? Pozdravčk iz lufta Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 dzhizstkrajst pa party.... xrolleyesx dons v K4.... INTOSOMETHING.... xrolleyesx pizdarija na kubik.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 Spet jst... Ste vsi na dopustih zgleda http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_72.gif. Dobro jutro vseeno ! vidim, da se pri luftarjih skor nč ne dogaja Se bom pa jaz javla - ta prvič tukaj v tej temi Pozdravček vsem "soluftarjem" Dober dan banda! Pozdravljena ta nova, ta frišna vilinčica.Vidim da kaj preveš res niste bili aktivni... Nič dopusta... Moj PC si je vzel bolniško... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif Je revež že mal v letih... Par dni bo še na zdravljenju, je treba matično ploščo menjat pa je nimajo trenutno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2007 Prijavi Deli 10. november 2007 bohdej.... x:)x sploh ni blo tko hudo.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.