alef 22. november 2007 Prijavi Deli 22. november 2007 Ja, comp ozdravljen, upam da bo nekaj časa zdržal... Naslednjič ne bo zdravljenja, samo britof... :xx!: Tri leta staro, ne dobi se več delov... Bo treba mal Miklavža pa Božička žicat... Mogoče pa pridem skoz... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 Morgen luftarji in ostala svojat... Nobenga mraza danes... Alef trenutno na bolniški, stare kosti, kaj češ... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a050.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2007 Prijavi Deli 24. november 2007 Morgen... Čakam da bo ura 7 in se najboljši sosed odpre... Zmanjkalo cigaret... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 Dooobro jutro Očitno je večina vodnarjev nekje v zraku - tule se nas oglaša samo peščica... Še dobro da sem se odvadila razvade ki se ji pravi kajenje - sicer bi zdajle tudi jaz z užitkom prižgala enega tko pa ni več krize kot včasih ko mi je zmanjkalo čikov in sem mogla vsa živčna stati v vrsti v trgovini in komaj čakala da bom lahko z užitkom prižgala svoj prvi jutranji cigaret Zdej se filam z drugo vrsto adrenalina ki se ji reče preprosto... življenje sem pač živc Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. november 2007 Prijavi Deli 25. november 2007 Dooobro jutro Očitno je večina vodnarjev nekje v zraku - tule se nas oglaša samo peščica... Še dobro da sem se odvadila razvade ki se ji pravi kajenje - sicer bi zdajle tudi jaz z užitkom prižgala enega tko pa ni več krize kot včasih ko mi je zmanjkalo čikov in sem mogla vsa živčna stati v vrsti v trgovini in komaj čakala da bom lahko z užitkom prižgala svoj prvi jutranji cigaret Zdej se filam z drugo vrsto adrenalina ki se ji reče preprosto... življenje sem pač živc Nimam pojma kje jadrajo, sicer nas pa prav veliko ni tu gor... Kar se pa cigaret tiče so bili pa še hujši štosi kot tisto čakanje na 7 uro... Na primer vožnja iz Ribnice v Lj-Rudnik ob treh zjutraj... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e045.gif Življenje je droga, drži... Če ga znaš uživat, predvsem pa če si ga upaš uživat... Morgen luftarji... ...in ostali... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Morgen... Megleno, deževno... :xx!: Pa nekaj me šraufa... WC zelo obiskan tole jutro... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Dobro jutro vodnarčki Kar se pa cigaret tiče so bili pa še hujši štosi kot tisto čakanje na 7 uro... Na primer vožnja iz Ribnice v Lj-Rudnik ob treh zjutraj... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e045.gif Hehe ja tudi to mi je znano - kadar si česa res želim, ni važno koliko je ura in kako daleč je - pač grem Drugim se zdi to malo meni pa nekaj čisto preprostega hehe Življenje je droga, drži... Če ga znaš uživat, predvsem pa če si ga upaš uživat... Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 jutro, banda. nekam tiho je pri vas.da ni Alef v WC padel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 jutro, banda. nekam tiho je pri vas.da ni Alef v WC padel? To bi bilo mal težko... Glede na dimenzije... Se pa stvari izboljšujejo... Gradi pa dvakrat kuhana jabolka ipd... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 sori, če bi te kar v WC potunkala.saj te ne bi noooo. AHA, spet tile gradi. x!x pomoč pri tegobah vseh vrst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 Dobro jutro vodnarčki Hehe ja tudi to mi je znano - kadar si česa res želim, ni važno koliko je ura in kako daleč je - pač grem Drugim se zdi to malo meni pa nekaj čisto preprostega hehe Kar se mora ni težko... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Morgen...http://smileys.on-my-web.com/repository/Others/winter-146.gifMrzlo... :xx!: Ampak se mal sonce kaže... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Juuutro Res je že kr huda zima brrr V tej zabačeni LJ mamo še vedno meglo Upam na sončka xrosex Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Juuutro Res je že kr huda zima brrr V tej zabačeni LJ mamo še vedno meglo Upam na sončka xrosex -3°... In kaj bo potem ko bo -20° Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 jutrooooo. pri nas pa sonček sije kot zmešan, ful je lepo, ampak mrzlo tudi. ja, Alef, kaj bo, ko bo -20? kaj se bo takrat zgodilo z gradi v tvoji krvi, to mene zanima? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 jutrooooo. pri nas pa sonček sije kot zmešan, ful je lepo, ampak mrzlo tudi. ja, Alef, kaj bo, ko bo -20? kaj se bo takrat zgodilo z gradi v tvoji krvi, to mene zanima? Nič, etanol zmrzne pri -72°... Šnops ki ima 22 gradov pr pri okrog -40°... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 aja, pol še ni panike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 -3°... In kaj bo potem ko bo -20° Hehe potem se bom pa cele dneve tresla ko šiba na vodi Sem ful zmrzljivc pa pol hodim okrog pozimi oblečena ko medved Sej pol se veselim tistih sončnih zimskih dni, ko se zakopljem v kak hrib pa se potem na vrhu grejem na kakšnem fajn sončnem placku Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Hehe potem se bom pa cele dneve tresla ko šiba na vodi Sem ful zmrzljivc pa pol hodim okrog pozimi oblečena ko medved Sej pol se veselim tistih sončnih zimskih dni, ko se zakopljem v kak hrib pa se potem na vrhu grejem na kakšnem fajn sončnem placku Potem ti ne bi bila za v naše kraje... V zimi 2005-2006 je bilo pri nas tudi -27°... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Potem ti ne bi bila za v naše kraje... V zimi 2005-2006 je bilo pri nas tudi -27°... Aaaaa No v tem primeru bi verjetno udarla zimski štrajk Bi najprej žrtvovala en dan da bi si nardila zalogo futra& pijače, potem pa bi se zabarikadirala v hišo in bi se šla "zimsko spanje". V primeru da bi mogla ali hotla it ven, bi se prej okrepčala s čim močno žlahtnim (kaka domača slivovka bi bla zelooo dobrodošla) potem pa bi v popolni bojni opremi (5 plasti cunj& kapa, šal, rokavice) (po možnosti na sankah) odrinila v bejli svejt Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 bohdej.... :xx!: :xx!: :xx!: fak....kaka vrochina.... xrolleyesx pa chlouk mora shvicat.... :xx!: + 38,6 xrolleyesx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 bohdej.... :xx!: :xx!: :xx!: fak....kaka vrochina.... xrolleyesx pa chlouk mora shvicat.... :xx!: + 38,6 xrolleyesx zlomk....tralala Antibiotiki, stari... Tisti od jabolk, hrušk ali sliv... Pa saj že dosti star da bi to lahko vedel... Morgen luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 Antibiotiki, stari... Tisti od jabolk, hrušk ali sliv... Pa saj že dosti star da bi to lahko vedel... Morgen luftarji... THC stari.... sm si lih prejle iz zadnjih kaplc skuhu shumadijski chaj... ampak res iz zadnjih kaplcje vechina ochitno shla zhe s preventivnim zdravljenjem... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 THC stari.... sm si lih prejle iz zadnjih kaplc skuhu shumadijski chaj... ampak res iz zadnjih kaplcje vechina ochitno shla zhe s preventivnim zdravljenjem... zlomk....tralala Pa... ...preventiva ti očitno dela probleme... Večjo zalogo rabiš, pa ne bo treba kapljic štet kadar te malo bolj zvije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. november 2007 Prijavi Deli 28. november 2007 hcala....hvala.... sm zhe klicu prejle halosestraservis... pride zvecher nova zaloga... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.