Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Sej vem, da ne paše čist v temo, ampak mal pa tu, no..

(pa še telih švoh 10 strani... x:o)x )

neki se že ful dolg sprašujem... Alef, od kje ti ime Alef? :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Chart je natalna karta, osebni horoskop, vendar tak izraz uporabimo navadno bolj, ko gre za 'tehnicno' plat... (chart = karta) - graficno, podatkovno..

Ciao, dobrodosel (ali dobrodosla) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sej vem, da ne paše čist v temo, ampak mal pa tu, no..

(pa še telih švoh 10 strani... x:o)x )

neki se že ful dolg sprašujem... Alef, od kje ti ime Alef? :inocent:

Mislim da sem v eni temi(o nickih se mi zdi...) to že napisal

Alef je prva črka hebrejske abecede.

Alef pomen tudi vse v enem

Alef je naslov ene SF novele(vsebina se navezuje na vse v enem)

In prav zaradi te novele sem izbral ta nick

xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Jose Luis Borges

Alef - odlomek

http://www2.slikomat.com/06/0124/5501196ylf.png

Mal offtopic... x:Ix x:Dx

Vodnar pač... x:px

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Ja, ja, ja, to!!!

A to v slovenščini obstaja, dbest!!!

(pred kakima dvema mesecema smo pri španščini tole obravnaval, El Aleph, in od takrat vsakič ko vidim tvoj nick s temle povežem. Pa še celo prav sem imela x:)x :palec:

Aja, sicer je pa res prevedena, ja, saj nam je še celo pokazala knjigo.. v eni zbirki je, a ne?

Mi je ful všeč postal Borges, ker dejansko res lahko 10x bereš isto zgodbo in vsakič nekaj novega not najdeš.. Mi smo šli pol iz tegale Alepha na ful nekih filozofov in slikarjev... Kdo vse je isto foro uporabil..

(ja, ja, off topic x:o)x

mal vodnarka pač x:Dx x;)x )

vi la circulación de mi oscura sangre, vi el engranaje del amor y la modificación de la muerte, vi el Aleph, desde todos los puntos, vi en el Aleph la tierra, y en la tierra otra vez el Aleph y en el Aleph la tierra, vi mi cara y mis vísceras, vi tu cara, y sentí vértigo y lloré, porque mis ojos habían visto ese objeto secreto y conjetural, cuyo nombre usurpan los hombres, pero que ningún hombre ha mirado: el inconcebible universo.

loesje

Spet nazaj -

Ja, ja, ja, to!!!

A to v slovenščini obstaja, dbest!!!

(pred kakima dvema mesecema smo pri španščini tole obravnaval, El Aleph, in od takrat vsakič ko vidim tvoj nick s temle povežem. Pa še celo prav sem imela x:)x :palec:

Aja, sicer je pa res prevedena, ja, saj nam je še celo pokazala knjigo.. v eni zbirki je, a ne?

Mi je ful všeč postal Borges, ker dejansko res lahko 10x bereš isto zgodbo in vsakič nekaj novega not najdeš.. Mi smo šli pol iz tegale Alepha na ful nekih filozofov in slikarjev... Kdo vse je isto foro uporabil..

(ja, ja, off topic x:o)x

mal vodnarka pač x:Dx x;)x )

vi la circulación de mi oscura sangre, vi el engranaje del amor y la modificación de la muerte, vi el Aleph, desde todos los puntos, vi en el Aleph la tierra, y en la tierra otra vez el Aleph y en el Aleph la tierra, vi mi cara y mis vísceras, vi tu cara, y sentí vértigo y lloré, porque mis ojos habían visto ese objeto secreto y conjetural, cuyo nombre usurpan los hombres, pero que ningún hombre ha mirado: el inconcebible universo.

Na forumu Blodnjak(to je forum ljubiteljev SF) se da naročit na e-revijo Blodnjak. Novela Alef je bila objavljena v številki 17, če te zanima Slo. prevod

Hval za prevod(a je bil to original tekst?)

• 2 weeks later...

hja Aliana, zavisi od "tipa" in tvoje "naveze" tak da.....

....."masaža v dvoje".....(no tole bi verjetn šlo ne glede na "tip")

.....CD...muzka ki mu leži.....

......"lude boksarce"....

....knjiga,...hm težka bo....

...lohk se mu pa ti,..."primerno opremljena" v košaro spraviš.....

heh, al pa,...

..pribor orodja

..knjiga avtogeni trening,..oz. kako ovladati sobom,..

..."sistematični" rokovnik

..bonton za vsak dan

al pa,..

knjigo "popolni ljibimec"..

x?x xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

A ne,....nisem mislila kamasutre,...kr knjigo s točno tem nazivom! x^x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx x:Dx sliš se fajn x:px

sam ni moj vodnar.. je od tete... x:o)x tko da dvomim, da bi bla prav vesela

lohk se mu pa ti,..."primerno opremljena" v košaro spraviš
x:o)x

Ma ja, ene par vrečk dobrih čajčkov bom, to mu bo upam da všeč...

loesje

Spet nazaj -

js tud ne vem tocn, kj nj podarim... :sori:

po vrh usega ne bere knjig, hude (res hude x^x ) boksarce sem lani, ne nosi nakita razen okoli vratu, ne nos kravat, mp3 plejer ima, digitalc je zame predrag, masazo sama izvajam... ... kaj se ostane? :eek:

hehehe silki... bonton za vsak dan! x:o)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

js tud ne vem tocn, kj nj podarim... :sori:

po vrh usega ne bere knjig, hude (res hude x^x ) boksarce sem lani, ne nosi nakita razen okoli vratu, ne nos kravat, mp3 plejer ima, digitalc je zame predrag, masazo sama izvajam... ... kaj se ostane? :eek:

hehehe silki... bonton za vsak dan! x:o)x

....

xDDx

...kamot,....sam ne garantiram, da se ga bo kej prjel,.....vodnar pač,.....sam loss z darilom pa si,....no pol že raj ljubavni priročnik,....mrbit bo pa kej "odnesu"...... x^x

Guest mačona
jaz mam pa rada za moške prijatelje Vodnarje, oz. me že od otroštva vleče k njim (razen k Strelcem in Ribam). ker majo dober smisel za humor, ker se z njimi da kaj ušpičiti, ... :palec: x:Dx pa valda tudi, ker so pametni.

..pribor orodja

..knjiga avtogeni trening,..oz. kako ovladati sobom,..

..."sistematični" rokovnik

..bonton za vsak dan

x?x xDDx

Darilo za Vodnarja - vse zgoraj našteto je NEPRIMERNO!

Kaj bi z orodjem? :eek: Pol bi moral pa kdaj kaj naredit... :wOOt:

brez veze...

bi ga zgubil... x:Dx

kaj pa je to?? :eek:

jaz mam pa rada za moške prijatelje Vodnarje, oz. me že od otroštva vleče k njim (razen k Strelcem in Ribam). ker majo dober smisel za humor, ker se z njimi da kaj ušpičiti, ... :palec: x:Dx pa valda tudi, ker so pametni.

x:Dx x:Dx x^x x^x :palec:

Guest mačona
hehe, zdajle sem gledala bruderov chart - Duh v Vodnarju. x8Dx :palec: pa ASC ma tud v Vodnarju. pravo nasprotje sva, on je ves voden in zračen, jaz pa zemeljska in ognjena. :palec: xDDx štekcava se :palec: mene ful vleče k njemu, njega pa ne vem, če tok k meni. itak je poseben tič. x:Dx

Darilo za Vodnarja :

Darilo za vodnarja? Bulshhit.

Ne vem, če je tudi z drugimi vodnarji tako, a materialna darila mi prav nič ne pomenijo, niti nimam odnosa do raznih praznikov. Tako včasih nehote koga razočaram, razžalostim (ker se ne znam razveseliti njegovega darila, ker pozabim na kak rojstni dan ...).. V bistvu mi je najpomembnejše, da se štekamo. Znamo pa bit težki karakterji, pa čeprav je znamenje zračno.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ne vem, če je tudi z drugimi vodnarji tako, a materialna darila mi prav nič ne pomenijo, niti nimam odnosa do raznih praznikov. Tako včasih nehote koga razočaram, razžalostim (ker se ne znam razveseliti njegovega darila, ker pozabim na kak rojstni dan ...).. V bistvu mi je najpomembnejše, da se štekamo. Znamo pa bit težki karakterji, pa čeprav je znamenje zračno.

lalala

Si ti tud " not " padu x;)x x;)x

Težki xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx mi vodnarji x;)x x;)x x;)x Jaz že nisem taka x:px x:px Jaz sem ful fajn!

Pa darila mam tud rada, jih nekaj dobila danes x:Dx x:Dx

Vsem vodnarjem velikooooooo xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

:vragec:

darilo zna bit prou fletna zadeva.... x:)x

sam ne chist vsako...

mora met neko osebno noto recimo... x^x

pa mal odbitosti mu tut ne shkodi.... x:o)x

x:Dx xzobkox xegox

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

lalala

To bo to.....še ena vodnarka tako misli :palec:

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

lalala

Pismu, :inocent: nisem Vodnar...se pa ujema z mano !! x:Dx Kdo ve...morda ta Luna v Vodnarju, ker mi mal seka...včasih ! x:px x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

• 5 months later...

Še ena tema ki jo je treba mal zbudit... x:Dx x:Dx

Tema za najlepše, najboljše, najpametnejše... x^x x^x x:o)x xsrcx

Za Vodnarje :palec: :palec:

Še ena tema ki jo je treba mal zbudit... x:Dx x:Dx

Tema za najlepše, najboljše, najpametnejše... x^x x^x x:o)x xsrcx

Za Vodnarje :palec: :palec:

Res bi tema skor mal zvodenela, če ne bi ti not uskoču x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Res bi tema skor mal zvodenela, če ne bi ti not uskoču x:Dx

Res se vodnarji bolj poredko oglašamo tu noter. x:Dx

Kaj češ... x:Dx x:o)x

Smo toliko nad ostalim svetom da je treba previdno dozirati našo modrost... :wOOt: :wOOt: x:Dx x:Dx x^x :frog: :fool:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...