Aliana 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Sej vem, da ne paše čist v temo, ampak mal pa tu, no.. (pa še telih švoh 10 strani... ) neki se že ful dolg sprašujem... Alef, od kje ti ime Alef? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HardKor 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 kaj pomeni chart? lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Chart je natalna karta, osebni horoskop, vendar tak izraz uporabimo navadno bolj, ko gre za 'tehnicno' plat... (chart = karta) - graficno, podatkovno.. Ciao, dobrodosel (ali dobrodosla) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Sej vem, da ne paše čist v temo, ampak mal pa tu, no.. (pa še telih švoh 10 strani... ) neki se že ful dolg sprašujem... Alef, od kje ti ime Alef? Mislim da sem v eni temi(o nickih se mi zdi...) to že napisalAlef je prva črka hebrejske abecede.Alef pomen tudi vse v enemAlef je naslov ene SF novele(vsebina se navezuje na vse v enem)In prav zaradi te novele sem izbral ta nick Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Jose Luis BorgesAlef - odlomek http://www2.slikomat.com/06/0124/5501196ylf.png Mal offtopic... Vodnar pač... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ja, ja, ja, to!!!A to v slovenščini obstaja, dbest!!! (pred kakima dvema mesecema smo pri španščini tole obravnaval, El Aleph, in od takrat vsakič ko vidim tvoj nick s temle povežem. Pa še celo prav sem imela *** Aja, sicer je pa res prevedena, ja, saj nam je še celo pokazala knjigo.. v eni zbirki je, a ne? Mi je ful všeč postal Borges, ker dejansko res lahko 10x bereš isto zgodbo in vsakič nekaj novega not najdeš.. Mi smo šli pol iz tegale Alepha na ful nekih filozofov in slikarjev... Kdo vse je isto foro uporabil.. (ja, ja, off topic mal vodnarka pač ) **** vi la circulación de mi oscura sangre, vi el engranaje del amor y la modificación de la muerte, vi el Aleph, desde todos los puntos, vi en el Aleph la tierra, y en la tierra otra vez el Aleph y en el Aleph la tierra, vi mi cara y mis vísceras, vi tu cara, y sentí vértigo y lloré, porque mis ojos habían visto ese objeto secreto y conjetural, cuyo nombre usurpan los hombres, pero que ningún hombre ha mirado: el inconcebible universo. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ja, ja, ja, to!!!A to v slovenščini obstaja, dbest!!! (pred kakima dvema mesecema smo pri španščini tole obravnaval, El Aleph, in od takrat vsakič ko vidim tvoj nick s temle povežem. Pa še celo prav sem imela *** Aja, sicer je pa res prevedena, ja, saj nam je še celo pokazala knjigo.. v eni zbirki je, a ne? Mi je ful všeč postal Borges, ker dejansko res lahko 10x bereš isto zgodbo in vsakič nekaj novega not najdeš.. Mi smo šli pol iz tegale Alepha na ful nekih filozofov in slikarjev... Kdo vse je isto foro uporabil.. (ja, ja, off topic mal vodnarka pač )**** vi la circulación de mi oscura sangre, vi el engranaje del amor y la modificación de la muerte, vi el Aleph, desde todos los puntos, vi en el Aleph la tierra, y en la tierra otra vez el Aleph y en el Aleph la tierra, vi mi cara y mis vísceras, vi tu cara, y sentí vértigo y lloré, porque mis ojos habían visto ese objeto secreto y conjetural, cuyo nombre usurpan los hombres, pero que ningún hombre ha mirado: el inconcebible universo. Na forumu Blodnjak(to je forum ljubiteljev SF) se da naročit na e-revijo Blodnjak. Novela Alef je bila objavljena v številki 17, če te zanima Slo. prevodHval za prevod(a je bil to original tekst?) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Hmm.. darilo za vodnarja za rojstni dan? Any idea? kej odštekanga, umetniškega mogoče? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 hja Aliana, zavisi od "tipa" in tvoje "naveze" tak da..... ....."masaža v dvoje".....(no tole bi verjetn šlo ne glede na "tip").....CD...muzka ki mu leži..........."lude boksarce"........knjiga,...hm težka bo.......lohk se mu pa ti,..."primerno opremljena" v košaro spraviš..... heh, al pa,... ..pribor orodja..knjiga avtogeni trening,..oz. kako ovladati sobom,.. ..."sistematični" rokovnik..bonton za vsak dan al pa,..knjigo "popolni ljibimec".. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 A ne,....nisem mislila kamasutre,...kr knjigo s točno tem nazivom! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 sliš se fajn sam ni moj vodnar.. je od tete... tko da dvomim, da bi bla prav veselalohk se mu pa ti,..."primerno opremljena" v košaro spraviš Ma ja, ene par vrečk dobrih čajčkov bom, to mu bo upam da všeč... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 js tud ne vem tocn, kj nj podarim... po vrh usega ne bere knjig, hude (res hude ) boksarce sem lani, ne nosi nakita razen okoli vratu, ne nos kravat, mp3 plejer ima, digitalc je zame predrag, masazo sama izvajam... ... kaj se ostane? hehehe silki... bonton za vsak dan! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 js tud ne vem tocn, kj nj podarim... po vrh usega ne bere knjig, hude (res hude ) boksarce sem lani, ne nosi nakita razen okoli vratu, ne nos kravat, mp3 plejer ima, digitalc je zame predrag, masazo sama izvajam... ... kaj se ostane? hehehe silki... bonton za vsak dan! .... ...kamot,....sam ne garantiram, da se ga bo kej prjel,.....vodnar pač,.....sam loss z darilom pa si,....no pol že raj ljubavni priročnik,....mrbit bo pa kej "odnesu"...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 jaz mam pa rada za moške prijatelje Vodnarje, oz. me že od otroštva vleče k njim (razen k Strelcem in Ribam). ker majo dober smisel za humor, ker se z njimi da kaj ušpičiti, ... pa valda tudi, ker so pametni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 ..pribor orodja..knjiga avtogeni trening,..oz. kako ovladati sobom,.. ..."sistematični" rokovnik..bonton za vsak dan Darilo za Vodnarja - vse zgoraj našteto je NEPRIMERNO! Kaj bi z orodjem? Pol bi moral pa kdaj kaj naredit... brez veze...bi ga zgubil... kaj pa je to?? jaz mam pa rada za moške prijatelje Vodnarje, oz. me že od otroštva vleče k njim (razen k Strelcem in Ribam). ker majo dober smisel za humor, ker se z njimi da kaj ušpičiti, ... pa valda tudi, ker so pametni. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. februar 2006 Prijavi Deli 7. februar 2006 hehe, zdajle sem gledala bruderov chart - Duh v Vodnarju. pa ASC ma tud v Vodnarju. pravo nasprotje sva, on je ves voden in zračen, jaz pa zemeljska in ognjena. štekcava se mene ful vleče k njemu, njega pa ne vem, če tok k meni. itak je poseben tič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Darilo za Vodnarja : Darilo za vodnarja? Bulshhit.Ne vem, če je tudi z drugimi vodnarji tako, a materialna darila mi prav nič ne pomenijo, niti nimam odnosa do raznih praznikov. Tako včasih nehote koga razočaram, razžalostim (ker se ne znam razveseliti njegovega darila, ker pozabim na kak rojstni dan ...).. V bistvu mi je najpomembnejše, da se štekamo. Znamo pa bit težki karakterji, pa čeprav je znamenje zračno. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 Darilo za vodnarja? Bulshhit.Ne vem, če je tudi z drugimi vodnarji tako, a materialna darila mi prav nič ne pomenijo, niti nimam odnosa do raznih praznikov. Tako včasih nehote koga razočaram, razžalostim (ker se ne znam razveseliti njegovega darila, ker pozabim na kak rojstni dan ...).. V bistvu mi je najpomembnejše, da se štekamo. Znamo pa bit težki karakterji, pa čeprav je znamenje zračno. lalala Si ti tud " not " padu Težki mi vodnarji Jaz že nisem taka Jaz sem ful fajn! Pa darila mam tud rada, jih nekaj dobila danes Vsem vodnarjem velikooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. februar 2006 Prijavi Deli 8. februar 2006 darilo zna bit prou fletna zadeva.... sam ne chist vsako...mora met neko osebno noto recimo... pa mal odbitosti mu tut ne shkodi.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Darilo za vodnarja? Bulshhit.Ne vem, če je tudi z drugimi vodnarji tako, a materialna darila mi prav nič ne pomenijo, niti nimam odnosa do raznih praznikov. Tako včasih nehote koga razočaram, razžalostim (ker se ne znam razveseliti njegovega darila, ker pozabim na kak rojstni dan ...).. V bistvu mi je najpomembnejše, da se štekamo. Znamo pa bit težki karakterji, pa čeprav je znamenje zračno. lalala To bo to.....še ena vodnarka tako misli Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Darilo za vodnarja? Bulshhit.Ne vem, če je tudi z drugimi vodnarji tako, a materialna darila mi prav nič ne pomenijo, niti nimam odnosa do raznih praznikov. Tako včasih nehote koga razočaram, razžalostim (ker se ne znam razveseliti njegovega darila, ker pozabim na kak rojstni dan ...).. V bistvu mi je najpomembnejše, da se štekamo. Znamo pa bit težki karakterji, pa čeprav je znamenje zračno. lalalaPismu, nisem Vodnar...se pa ujema z mano !! Kdo ve...morda ta Luna v Vodnarju, ker mi mal seka...včasih ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Še ena tema ki jo je treba mal zbudit... Tema za najlepše, najboljše, najpametnejše... Za Vodnarje Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Še ena tema ki jo je treba mal zbudit... Tema za najlepše, najboljše, najpametnejše... Za Vodnarje Res bi tema skor mal zvodenela, če ne bi ti not uskoču Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Res bi tema skor mal zvodenela, če ne bi ti not uskoču Res se vodnarji bolj poredko oglašamo tu noter. Kaj češ... Smo toliko nad ostalim svetom da je treba previdno dozirati našo modrost... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.