alef 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Hehe smo pa skromni kar se naših zahtev glede novega delavnika tiče En lep pozdrav vsem Aja, sem pozabil dodat še kakšne dva-tri mesece dopusta... Morgen plemeniti luftarji in ostala raja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 dan luftarji perešček tudi potrebuje "ne se dat" ... saj meni ni veliko bolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 dan luftarji perešček tudi potrebuje "ne se dat" ... saj meni ni veliko bolje Jeti... Nič bat, ne damo se, ne vdamo se, nikoli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 morgen.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Morgen... Zlomk brez tralala... J***ti križ... Mojega, da me ne bo kdo obtožil za bogokletstvo... Boli ne preveč, samo hodim pa ko en robot... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 morgen.... BOLJSH LEZHAT KOT CHLOVEK,KOT HODIT KOT ROBOT(predvidevam, de je vseh bolechin kriu RABOT) zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 morgen.... BOLJSH LEZHAT KOT CHLOVEK,KOT HODIT KOT ROBOT(predvidevam, de je vseh bolechin kriu RABOT) zlomk....tralala Dobro predvidevaš... :xx!: Beseda ROBOT pa izhaja iz(menda češke... ) besede RABOT(delo)... Zaključek je torej - če je preveč rabot, postaneš robot... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Dobro predvidevaš... :xx!: Beseda ROBOT pa izhaja iz(menda češke... ) besede RABOT(delo)... Zaključek je torej - če je preveč rabot, postaneš robot... jah prou....PABOT.... x:Dx x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 jah prou....PABOT.... x:Dx x:Dx zlomk....tralala http://www.cosgan.de/images/more/schilder/181.gif Nein x!x x!x Se bom probal odrobotat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Alef za križ, da bo boljš Aja, sem pozabil dodat še kakšne dva-tri mesece dopusta... Morgen plemeniti luftarji in ostala raja... Vidim, da smo glede delavnika zelo soglasni , se pravi sreda 4 ure , od tega 2 urimalce, jst obljubim, da preostali dve ure na grem na lunin forum , plača ostane taka kot je,tako da bomo približno občutil, kako zgleda zahodnoevropski standard Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Dan... Tole vreme nič kaj ne paše mojemu "robotiziranemu" križu... :xx!: Dobra stran je pa da mi ni treba nič delat... Ne doma ne na šihtu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Alef, če te kaj potolaži ... jaz NIČ ne delam, pa sem cela razštelana ... tudi joga mi ne pomaga oz. samo za kratek čas, potem pa me spet začnejo ramena, vrat in lopatice boleti ko svinja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 Alef, če te kaj potolaži ... jaz NIČ ne delam, pa sem cela razštelana ... tudi joga mi ne pomaga oz. samo za kratek čas, potem pa me spet začnejo ramena, vrat in lopatice boleti ko svinja. Zato pa si cela razštelana... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/033.gif Hecam se... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/038.gif Pri meni se je zdaj pokazalo tisto - ko sem bil mlad sem bil trapast... Če poznaš ono Smolarjevo z istim naslovom, potem poznaš tudi nadaljevanje gornjega stavka... Naštelaj se... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 Morgen... Bil že v štacuni... Zmanjkalo cigaret... Spil že dva kofeta... Še en DVD zripam, potem se pa posvetim svojim običajnim aktivnostim teh dni... Prestavljanje s kavča na stol pa s stola na kavč... Nikjer ne zdržim več kot pol ure... :xx!: Biće bolje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. december 2007 Prijavi Deli 9. december 2007 morgen banda zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Morgen... Lepo hladno zunaj, trava čist bela... Nekaj me nespečnost daje... Tudi to je za nekaj dobro, si lepo povečujem filmoteko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 juhuhu zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 juhuhu .. jaz bi malo snegeca ... pa malo romantike ... čeprav nasprotnica snega in zime ... ga tud jaz kdaj začnem pogrešat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 juhuhu zlomk...tralala juhuhu .. jaz bi malo snegeca ... pa malo romantike ... čeprav nasprotnica snega in zime ... ga tud jaz kdaj začnem pogrešat. Ko g bo pri meni kakšnih 60 cm zapadlo vaju povabim na kidanje... Pa da vidimo če bo potem še juhuhu pa romantika... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 ja no, tudi kidanje je lahko romantično ... če si vbiješ glavo, da je. po glavi se lopneš z lopato, v momentu vidiš vse ptičke in zvezdice ... če to ni romantika, pol pa tud ne vem. to je VIŠEK romantike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 ja no, tudi kidanje je lahko romantično ... če si vbiješ glavo, da je. po glavi se lopneš z lopato, v momentu vidiš vse ptičke in zvezdice ... če to ni romantika, pol pa tud ne vem. to je VIŠEK romantike. Ja... Posebno če ga kidaš ob petih zjutraj, ko je še tema... Ko je treba iti na šiht... Sploh če še pada... Dvajset metrov od moje bajte je luč na štangi od elektrike... Kako je lepo gledat snežinke v svetlobi te lampe... Posebno še ko mi pri tem s kakšnega drevesa pade pol kubika snega za vrat... Morgen pleme luftarsko in ostali... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 morgen pleme.... x:)x mogoche bo pa res sneg..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 morgen pleme.... x:)x mogoche bo pa res sneg..... zlomk....tralala Da bi se ti jezik posušil pa prsti odpadli... baje letos ne boš imel tega problema tako bo pred hišo velik sneženi mož zvečer pa romantika ob svečkah in kuhanem vinu naš vodnar našel drug dom ... podnajemniški v lj. ... upam, da bo hodil samo še na nedeljska kosila ...njegova dvojčica pred diplomo ... vsem želim lep dan Zanimiva kombinacija... Sneženi mož bo pa verjetno v hiši... Kuhanega vina pa ne maram, imam raje dvakrat kuhana jabolka ali pa slive... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Da bi se ti jezik posušil :wOOt: nau shlo....ga skos namakam..... na kidanje glej pa s svetle platibot vesel de nis pr komunali....k pol bi ga moral she drgje kidat...ne sam doma ob 5ih zjutri..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 :wOOt: nau shlo....ga skos namakam..... na kidanje glej pa s svetle platibot vesel de nis pr komunali....k pol bi ga moral she drgje kidat...ne sam doma ob 5ih zjutri..... x:Dx zlomk....tralala Saj tud gledam s svetle plati... Glede na moje stanje bom to zimo pri kidanju samo strokovni svetovalec in koordinator... Za namakanje jezika pa jaz tud skrbim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.