Guest Mačona 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Dvajset metrov od moje bajte je luč na štangi od elektrike... Kako je lepo gledat snežinke v svetlobi te lampe... Posebno še ko mi pri tem s kakšnega drevesa pade pol kubika snega za vrat... aha, čudovito. zakon težnosti ... ali privlačnosti. morgen pleme.... x:)x mogoche bo pa res sneg..... zlomk....tralalapol se gremo pa kepat, juhuhu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Alef ... kaj, če vaju doleti kaj podobnega Potem pa najbolje da posnemam medveda, pa na zimsko spanje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Dober dan luftarji Hmja snega še vedno ni na spregled in ga očitno tudi še nekaj časa ne bo Kombinacija snega in sončka je pa res najlepša - uni suhi sneg, ki škrirpa pod nogami ko hodiš po njem pa sončen dan, pa tišina zvečer med sprehodom - ko je vse tako tiho - sneg lepo ublaži hrup v mestu, pa velike mastne snežinke.... ahhh to je romantika Pa tudi če ga kak kup za vrat pade - to so pač čari zime - vsekakor lepši kot ti moreči sivi dnevi s pršenjem dežja - bljah Navijam za sneg Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 tkole blo pr men lani Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 jst tud za sneg! naj ga bo tolk, da bom za kakšn tedn v hiši obtičal (seveda založen z drvi in hrano) ! Da nisi na nekaj pozabil? Dober dan luftarji Hmja snega še vedno ni na spregled in ga očitno tudi še nekaj časa ne bo Kombinacija snega in sončka je pa res najlepša - uni suhi sneg, ki škrirpa pod nogami ko hodiš po njem pa sončen dan, pa tišina zvečer med sprehodom - ko je vse tako tiho - sneg lepo ublaži hrup v mestu, pa velike mastne snežinke.... ahhh to je romantika Pa tudi če ga kak kup za vrat pade - to so pač čari zime - vsekakor lepši kot ti moreči sivi dnevi s pršenjem dežja - bljah Navijam za sneg Pa ko ti od kidanja škripne hrbet... Lepo pa je, drži... Vsaj Božič pa Novo leto da sta bela... Ampak kar se mene tiče... ...naj ga pade samo toliko da se trava ne vidi... Več ga ne rabim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 a veš, da sm razmišlju, da bi že prej napisu, da bi blo tud dobr met mal alefovega 28° Počasi te bom pa naučil življenskih resnic... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 čudno ... danes je pa zagrabilo smeška jutro luftarji Jaz sem onega tvojega prek Slikomata gor dal... Morgen luftarji in ostali...http://www4.slikomat.com/07/1213/8vg-0930.png Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Alef ja, dobro jutro banda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Dober dan Kok je lepo ker mamo spet sončka - jaz pa v tej bedni pisarni med štirimi stenami Bo treba čim prej s šihta da ujamem še kak topel sončni žarek Una fotka od aahkuta pa VAUUU nej letos še nas v LJ tolko zamede da ne bomo mogli v službo pa lahko uresničimo tiste želje po krajšem delavniku Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 morgen luftarchki pa luftarchke.... x:)x zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Una fotka od aahkuta pa VAUUU Meni je samo AUUU... Brez V... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 hehesam vesh k je fletno pol k skidash, pa se z lubico skupi zavalish na medvedov kozhuh pred kaminom....pa kuhan vinchek....pa mechkanje...zuni pa snezhi.... x:)x zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 a ti si romanitk ali kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 a ti si romanitk ali kaj? jst sm vse in povsod zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 hehesam vesh k je fletno pol k skidash, pa se z lubico skupi zavalish na medvedov kozhuh pred kaminom....pa kuhan vinchek....pa mechkanje...zuni pa snezhi.... x:)x zlomk....tralala Verjamem... Samo je PREJ treba skidat... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 najprej shtalca.... :switz: pol pa krauca.... x:px zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Ja... Samo če je preveč štale je potem samo Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Ja... Samo če je preveč štale je potem samo jah....ti k si zhe v letih zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 jah....ti k si zhe v letih zlomk....tralala Ja, žal... Je pa to tudi dober izgovor za marsikaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Luftarji... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a020.gif Mal diši po zimi... -5°... Bil v štacuni malo prej... Mi je šlo na smeh ko sem videl pred bifejem tri kadilce-kofetarje, zamotane v kape pa bunde da jim je ven gledal samo nos pa cigaret... Svašta... Jaz ga raje zakurim doma na toplem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 KUKUC! SNEG! a v Ljubljani tud? Mi je šlo na smeh ko sem videl pred bifejem tri kadilce-kofetarje, zamotane v kape pa bunde da jim je ven gledal samo nos pa cigaret... Svašta... Jaz ga raje zakurim doma na toplem... ma ja, beda. kako naj človek kadi na takem vetru, če se čik začne "smodit" al kaj, papirček se čist zasmodi, da je pol čist žbljak. blagor tebi, ki ga lahko doma NOT zakuriš. jaz pa zuni na vetru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Čau luftarji Sneeeeg? Kje? To ne velja Tuki v LJ ga pa ni No ja - mamo pa res lepega sončka - kar je pa tudi lepo Hmja - se mi kar smilijo kadilci zdajle - še dobro da ne kadim več da mi ni treba zmrzvati na temu mrazu. Sej drugace pa vam ne kej dosti fali ker je prav lepo sedeti zunaj kadar ni mraz - ni tako?! Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 ja, sneg , nam je že pobelil travo. pridi na Štajersko. fali fali .... fali sedet zunaj vsak dan .... fali poletje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 o, Jeti, ti tud otrok poletja? no, saj bo kmalu tu ... si je treba tudi zimo nekako prirediti, da je prijetna. drugače pa ... ko bi skoz bilo poletje .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Sneg... Že kakšno uro pa pol pada... Ni kaj dosti, toliko da je cesta bela.Pa veter piha... Zima je tu... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.