Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Sneg... xrolleyesx

Že kakšno uro pa pol pada... :o|o:

Ni kaj dosti, toliko da je cesta bela.

Pa veter piha... :vragec:

Zima je tu... :xx!: :vragec: x:o)x

Alef xcivx, dej zrihti, da bo tko kot lani x:px, mal naj bo pobeljeno tolk, da še vidmo kaj je to, več ne rabmo x;)x

Pa v Lj naj mal jugozahodnik zapiha, tale severni veter ni preveč prijeten :vragec:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Ehhh ja - no očitno bo treba res kaj na štajerski konec it pogledat da bom vidla prve letošnje snežinke - v LJ jih namreč še vedno ni in ni videt...

No saj tudi meni je fajn poletje in sonček, samo v zimi mam rada sneg in sonce - vsekakor raje kot dež in depresivno sivino ki je v LJ pozimi kar stalnica :o|o: Pa kakšni izleti v naravo po sveže zapadlem snegu, valjanje in kepanje,... pa sankanje in tek... ehhh pa kaj je lepšega kot potem zaviti pod topel tuš in spiti kak kozarec ali dva kuhanega vina... xyesx Uhhh me je malo zaneslo :inocent: Sej ko bo pomlad tu bom hvalila pomlad xangx Meni je vsak letni čas po svoje lep

Sicer pa HURA za vikend - kako lepo je biti doma in uživati v miru x^x upam da ste vsi fajn :kiss:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Ehhh ja - no očitno bo treba res kaj na štajerski konec it pogledat da bom vidla prve letošnje snežinke - v LJ jih namreč še vedno ni in ni videt...

No saj tudi meni je fajn poletje in sonček, samo v zimi mam rada sneg in sonce - vsekakor raje kot dež in depresivno sivino ki je v LJ pozimi kar stalnica :o|o: Pa kakšni izleti v naravo po sveže zapadlem snegu, valjanje in kepanje,... pa sankanje in tek... ehhh pa kaj je lepšega kot potem zaviti pod topel tuš in spiti kak kozarec ali dva kuhanega vina... xyesx Uhhh me je malo zaneslo :inocent: Sej ko bo pomlad tu bom hvalila pomlad xangx Meni je vsak letni čas po svoje lep

Sicer pa HURA za vikend - kako lepo je biti doma in uživati v miru x^x upam da ste vsi fajn :kiss:

Sej maš prov x:px, jst zime ne obožujem glih zaradi te lublanske sivine, no sej zadnja leta se mi zdi mal boljš, včasih je bla pa tut tri tedne skoz megla x:o)x, pol si šel pa na Toško Čelo, gor pa sonček pa toplo x:px, sam kaj ko je bla čez teden šola, čez vikend je blo pa tko fajn poležat x:)x, pol sem bil pa bolj poredko gor :inocent: Sam kuhan vin pa paše tko ali tko x:Dx, zadnje cajte mi sploh ne paše pir, ful mi vino bolj sede ob prednovoletnih veselicah x:px

No, letos še ni sile, še ne čakam 1. marec x:)x, no za pomlad lohk vseeno mal poskočim :hepko:, za zihr, da mal prej pride x:Dx

Za vikend pa x:Xx, najlepš mi je v petek, ko ugasnem alarm x^x, sicer smo pa tuki tko soglasni, da s prvim januarjem prihajamo

na drugačen delovnik xsuperx

Sicer ste me tuki s poletjem spomnili na eno idejo, s katero bi bil čist zadovoljen xcivx Ker je zdej pri nas v službi tko popularen izraz konsolidacija podatkov, pa sinergija, bi me lohk poslal k našim partnerjem v Gibraltar tja do 1. marca, da se mal konsolidiramo x:Dx, pa mogoče bi še kakšen izlet na Kanarske udaril, tam je to bližje x;)x

Glede lota pa :inocent:, štirka ni glih dost za kakšne večje želje, za kakšen krog naprej edino xnckrivx

Alef xcivx, dej zrihti, da bo tko kot lani x:px, mal naj bo pobeljeno tolk, da še vidmo kaj je to, več ne rabmo x;)x

Pa v Lj naj mal jugozahodnik zapiha, tale severni veter ni preveč prijeten :vragec:

x:o)x

Iz tvojih ust v božja ušesa... x:px x:px :palec:

Zame ga je že dovolj... x:Dx

No ja, par centimetrov lahko še pade, trava se še mal vidi... x8Dx x:Dx

Samo da ne bo treba kidat... :o|o: :inocent:

Imam pa jaz tudi raje mraz, tam okoli -10°, kot pa tisto žalost tam okol nule, pa vse mokro zunaj... :xx!: :vragec:

Pa tu pri men sneg ostane BEL... x;)x x8Dx

Eno zimsko dobro jutro luftarji... x;)x xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

OH, KAKO SLADKO PRISRČNI JUTRANJI POZDRAVČKI SO TULE :2src:

BI SE KR RAZNEŽIL ČLOVEK xcivx

x:Xx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Guest Mačona
xyesx saj ... najraje bi spokala na Kanarske otoke ... pa LOTO noče :V:

kaj veš, kdaj se ti nasmehne sreča. keep on trying.

OH, KAKO SLADKO PRISRČNI JUTRANJI POZDRAVČKI SO TULE :2src:

BI SE KR RAZNEŽIL ČLOVEK xcivx

iiiii, Boby, iiiiii, Boby, iiiiii ..... x:Dx

xyesx kot nalašč, če vstaneš na levo nogo xppx

dan luftarji :2src:

angel :2src: :palec:

:2src:

x:Dx :onfire:

Morgen... xrolleyesx :inocent: x:o)x

En sneženi pozdrav iz medvedje dežele... x:Xx xsrcx

Snega toliko da je travo pokril, pa še kar pada... :vragec: :o|o: x:Dx

Bi bilo dovolj kar se mene tiče... :o|o:

Zvečer menda nova porcija za naš konec, malo večja... :wOOt: :bomb: :o|o: :xx!: x:o)x

SNEEEEG xsmx Vceraj sem se končno sprehajala po mestu ob rahlem sneženju... lepo x:)x Sicer ga je pri nas padlo bolj za vzorec tko da se ga danes le še malo vidi, ampak vseeno je blo takooo lepo. Na kepanje pa bom očitno mogla še kar malo počakat.

Kako ste kaj luftarji - upam da kje na toplem in da uživate v prostem dnevu... jutri pa je spet nov delovni dan :ermm: :P

Alef, Mačona - upam da vaju ni preveč zamedlo - da ne bo treba kidat ;)

Latinski izrek

x:o)x

Iz tvojih ust v božja ušesa... x:px x:px :palec:

Zame ga je že dovolj... x:Dx

No ja, par centimetrov lahko še pade, trava se še mal vidi... x8Dx x:Dx

Samo da ne bo treba kidat... :o|o: :inocent:

Imam pa jaz tudi raje mraz, tam okoli -10°, kot pa tisto žalost tam okol nule, pa vse mokro zunaj... :xx!: :vragec:

Pa tu pri men sneg ostane BEL... x;)x x8Dx

Eno zimsko dobro jutro luftarji... x;)x xsrcx

To ti pa čist verjamem, pri nas je bel, samo kje sredi gozda, drugače dobi po dnevu ali dveh, tako črno siv odtenek x:o)x,

prav nč lepo za pogledat xnckrivx

Pri nas smo ga tut mal videli, ampak glih prav, kakšen cm, tolk da se dons še kje vidi, če se mal potrudiš x;)x

SNEEEEG xsmx Vceraj sem se končno sprehajala po mestu ob rahlem sneženju... lepo x:)x Sicer ga je pri nas padlo bolj za vzorec tko da se ga danes le še malo vidi, ampak vseeno je blo takooo lepo. Na kepanje pa bom očitno mogla še kar malo počakat.

Kako ste kaj luftarji - upam da kje na toplem in da uživate v prostem dnevu... jutri pa je spet nov delovni dan :ermm: :P

Alef, Mačona - upam da vaju ni preveč zamedlo - da ne bo treba kidat

Sicer sem uvožen luftar, ampak lufta mam dost x:px, zaenkrat še na toplem uživam, ampak na luft bom sigurno šel, mal svežega vetra ne škodi x:)x Se je pa fajn naspat, povprečje 9 ur x^x, ta teden bo pester, pol pa :onfire: :onfire: frej do novega leta :hepko: :hepko:, ko pa itak začnemo po novem :P, sam ob sredah x;)x

Alef, Mačona - upam da vaju ni preveč zamedlo - da ne bo treba kidat ;)

x:Dx :vragec:

Zame nič bat, navajen... x^x

Razen zadnje ga je vsako zimo odkar sem tukaj napadalo skupaj okrog 1,2 m... :wOOt: :cry:

To kar je danes pa včeraj napadalo ni nič... :o|o:

Da bi le pri tem ostalo... x:px x8Dx

:vragec:

morgen.... :vio: :vio: :vio:

zlomik....tralala

:eek: x:Dx :palec:

Morgen... :eek: xrolleyesx x:Dx

Sneg še kar pada... :xx!:

Ga je čez noč zapadlo celih pet centimetrov... x:o)x :palec:

Ceste pa... xrolleyesx

Očitno naši cestarji znajo zrihtat ceste če ga zapade 15-20 cm... :eek:

Če ga je manj pa ne... :vragec:

morgen.... x:Dx x:Dx x:Dx

ha!

pr temu tempu spanja se pa she alef skrije.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralalala

:eek: http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif xnckrivx

To ravno ne... :o|o:

Je pa temu tempu mal nerodno sledit... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e025.gif

Daaan banda x:Dx

Kako ste kaj na tko lep dan? Še zamedeni? Pri nas seveda ni več niti sledu o snegu... :ermm:

Spanje? Jaz bi tudi!!! Mi ga drastično primanjkuje te dni - pa potem hodim naokrog z rdečimi očmi ko da sem na kaki drogi hehe xangx :P

Pozdrav vsem tu gor B)

Latinski izrek

juhej, jst tut, jst tut x:px, spanje mislim, no ta teden še delam, pol pa :onfire: :onfire: freeeeeeeeeeeeeej x:px do novega leta xcivx, bom lohk vsaj spal kakor mi ustreza x:px, pozneje spat, pa pozneje vstat x:Dx

A mraz vam pa ustreza :inocent:, al je to sam malo prijetnega vetrčka za nekatere ...

morgen.... :inocent:

itaq tezhko sledish, che skos spish... :vio: :vio: :vio:

zlomk.....tralala

:vragec: :vragec:

En k***c skoz spim... :wOOt: :wOOt: :cry: :bomb:

Zdaj ko bi lahko, sem buden že ob štirih zjutraj... :xx!: :vragec:

Čez dan pa trikotnik kavč-računalnik-kuhinja... :o|o: x8Dx

Pa... x:Dx x:px ...vmes kakšne dvakrat kuhane jabolke... x:px x:px :palec:

Aja, danes dobil dvakrat kuhane češplje... :inocent: ...pardon, slive... x:px x:px :onfire:

sam she pjane device set manjkajo... :vio:

zlomk....tralala

x:o)x x:px

Omenjeno, samo brez devic, že obstaja... x8Dx http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif x^x

Daaan banda x:Dx

Kako ste kaj na tko lep dan? Še zamedeni? Pri nas seveda ni več niti sledu o snegu... :ermm:

Spanje? Jaz bi tudi!!! Mi ga drastično primanjkuje te dni - pa potem hodim naokrog z rdečimi očmi ko da sem na kaki drogi hehe xangx :P

Pozdrav vsem tu gor B)

juhej, jst tut, jst tut x:px, spanje mislim, no ta teden še delam, pol pa :onfire: :onfire: freeeeeeeeeeeeeej x:px do novega leta xcivx, bom lohk vsaj spal kakor mi ustreza x:px, pozneje spat, pa pozneje vstat x:Dx

A mraz vam pa ustreza :inocent:, al je to sam malo prijetnega vetrčka za nekatere ...

Meni pa spanje OSTAJA!!! :vragec:

Spat hodim ob polnoči, ob enih... :eek:

Prej gledam StareGate... :o|o: x:Dx

Videl že tri sezone... x^x x!x

Zbujen ob štirih, petih... :vragec: :vio:

J***ti, kaj bo šele potem ko bom v penziji... :wOOt:

Drugače pa... x:Dx x:px ...freeeeeeej najmanj do konec Januarja... x:px :onfire:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...