Guest Mačona 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 talking about pijane Device? počakajte do novega leta. takrat bom mrtvo pijana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. december 2007 Prijavi Deli 18. december 2007 Meni pa spanje OSTAJA!!! Spat hodim ob polnoči, ob enih... Prej gledam StareGate... Videl že tri sezone... x!x Zbujen ob štirih, petih... J***ti, kaj bo šele potem ko bom v penziji... Drugače pa... ...freeeeeeej najmanj do konec Januarja... Mmmmmm , tole ta zadnje je pa boljš kot vsaka hrana , upam, da boš kej užival , sej bajto si že lepo spedenal ,pol je pa treba še čarat , da ne dobiš prevelike porcije snega, tistih povprečnih 1,2m se mi zdi kr :OO!: Glede spanja, pa kako je že rekel naš frišni upokojenec, ma jst sem že zbujen, ko se ti šele drugič obrneš , sicer pa lohk hodišše kasneje spat, da se boš lahko vstal podnevi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Mmmmmm , tole ta zadnje je pa boljš kot vsaka hrana , upam, da boš kej užival , sej bajto si že lepo spedenal ,pol je pa treba še čarat , da ne dobiš prevelike porcije snega, tistih povprečnih 1,2m se mi zdi kr :OO!: Glede spanja, pa kako je že rekel naš frišni upokojenec, ma jst sem že zbujen, ko se ti šele drugič obrneš , sicer pa lohk hodišše kasneje spat, da se boš lahko vstal podnevi Užival bom, brez skrbi... Že to da ni treba na šiht, ne glede na razlog, je dovolj... Samo prosim ne omenjaj več tistih meter dvajset, da se ne ponovi slučajno... Danes spet navsezgodaj v štacuni, razlog običajen... Termometer v avtu kazal -13,5°... Kofetarji-kadilci dokončno kapitulirali... Mize pred bifejem so bile prazne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Termometer v avtu kazal -13,5°... Kako lep sončen dan Alef -13,5°? Ma to pa je že prava ZIMA... Brrr Jaz bi v takem primeru verjetno zmrznila če bi šla ven... da ne omenjam tega, kolko časa se greje moj "old-timer" v takih razmerah... Lani se spomnim da se mi je avto segrel ravno ko sem prispela v Kranj Take razmere so tudi za mene prehude. Zima je res fajn - s snegom in sončkom tja do max -2°, kar je manj je že mučenje. Potem se udari zimski štrajk s krepčilnimi pijačami, 10 plastmi cunj, mehko dekico, dobro hrano in pa kako fajn družbo Sicer pa Alef - predlog za izboljšanje spanja - dveurni sprehod po gozdu v takem mrazu te bo sigurno tko zmatral da boš spal kot ubit Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Kako lep sončen dan Alef -13,5°? Ma to pa je že prava ZIMA... Brrr Jaz bi v takem primeru verjetno zmrznila če bi šla ven... da ne omenjam tega, kolko časa se greje moj "old-timer" v takih razmerah... Lani se spomnim da se mi je avto segrel ravno ko sem prispela v Kranj Take razmere so tudi za mene prehude. Zima je res fajn - s snegom in sončkom tja do max -2°, kar je manj je že mučenje. Potem se udari zimski štrajk s krepčilnimi pijačami, 10 plastmi cunj, mehko dekico, dobro hrano in pa kako fajn družbo Sicer pa Alef - predlog za izboljšanje spanja - dveurni sprehod po gozdu v takem mrazu te bo sigurno tko zmatral da boš spal kot ubit Pri nas je trenutno -3°... Je bilo pa dve zimi nazaj tudi do -26°... Nam Notranjci mal burje pa mraza pošiljajo... Sprehod, ja... Trenutno sposoben za "sprehajanje" od kavča do kuhinje... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif Drugače pa... ... jaz sem v gozdu ko stopim iz bajte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 morgen banda.... x:)x zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 Dober daaaan luftarji Hehe Alef - tale pot od kavča do kuhinje tudi ni od muh - če vmes vsakič narediš ene 20 počepov (z ravnim hrbtom da ne bo kaj škrtnilo) bo to odlična telovadba Fajn da si tko "povezan" z gozdom - a te kdaj obiščejo medvedi? Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 Dober daaaan luftarji Hehe Alef - tale pot od kavča do kuhinje tudi ni od muh - če vmes vsakič narediš ene 20 počepov (z ravnim hrbtom da ne bo kaj škrtnilo) bo to odlična telovadba Fajn da si tko "povezan" z gozdom - a te kdaj obiščejo medvedi? Tud včasih... Predlani so mi eno jablano obrali pa polomil... Pa letos so mi srne ves radič požrle... To so prednosti življenja tik ob gozdu... Počepi pa podobne zadeve trenutno ne laufajo najbolje... Sicer pa migam, nič bat, v okviru svojih trenutnih možnosti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 morgen.... x:)x bemu....she zmeri nch snega zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 morgen.... x:)x bemu....she zmeri nch snega zlomk....tralala Saj ga tud videt ne moreš ko se ob takih urah prebujaš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 Saj ga tud videt ne moreš ko se ob takih urah prebujaš... k de ti bi ga pa (che bi biu) K SE MED POSTLO PA HLADILNIKOM "GIBLJESH".... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 k de ti bi ga pa (che bi biu) K SE MED POSTLO PA HLADILNIKOM "GIBLJESH".... x:Dx zlomk....tralala Ja... Samo to počnem podnevi, sneg pa vidim skoz okno... Se pa zgodi kakšen dan da mal slabše vidim... Je večkrat megla tu dol... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 Dan... Bil danes v prestolnici... Megla pa smog pa -4°... :xx!: Ko sem šel od doma je bilo pri nas -14°... Še ko sem prišel domov je bilo dve stopinji hladneje kot v Ljubljani... Ampak je bilo čist jasno... Sonce... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 ej, Alef, greva skupaj enega prižgat, čeprav je zunaj svinjski mraz. čudno žalostna sem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 Dan... Bil danes v prestolnici... Megla pa smog pa -4°... :xx!: Ko sem šel od doma je bilo pri nas -14°... Še ko sem prišel domov je bilo dve stopinji hladneje kot v Ljubljani... Ampak je bilo čist jasno... Sonce... sem te hotel ravno vprašat, če si kej na boljšem kot mi , pa vidim, da si sončni strani Alp Bova mogla z Vilinčico mal pihat , da preženeva tole sivino , do nedelje nama mogoče kejrata , samo da ne bojo oblaki Ne bom več omenjal 1,2 m snega, ker potem ga lohk tut tukaj pričakujemo lepo pošiljko, tako da do pomladibom čist tih Tale sivina mi zaenkrat ne kvari voljo :hepko:, zdej pa do novega leta ne bo več treba ponoči vstat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 Dan banda Alef - ti pa iz zmrzovalnika v hladilnico Si prepričan da je pri nas samo -4°? Feels like -20° ZEEEEBEE brrr Mačona - mene tudi danes daje nihanje razpoloženja - verjetno posledica tega predpraznicnega norenja. Ti dnevi so mi ponavadi čisto preveč sforsirani... Jaz bi samo malo miru in tišine. Ehhh bo že bolje - če ne prej drugo leto Ja - danes smo spet ujeti v jezero megle. Je pa lepo ko so drevesa vsa okrašena z belim ivjem - narava vedno poskrbi za najlepše okraske Vsem želim čim bolj miren petek Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 ej, Alef, greva skupaj enega prižgat, čeprav je zunaj svinjski mraz. čudno žalostna sem ... http://smileys.on-my-web.com/repository/Nature/sun-001.gifhttp://smileys.on-my-web.com/repository/Nature/rainbow1.GIF Evo ti, če ti bo kaj pomagalo... Pa upam da bova kdaj zares kakšnega skupaj prižgala... sem te hotel ravno vprašat, če si kej na boljšem kot mi , pa vidim, da si sončni strani Alp Bova mogla z Vilinčico mal pihat , da preženeva tole sivino , do nedelje nama mogoče kejrata , samo da ne bojo oblaki Ne bom več omenjal 1,2 m snega, ker potem ga lohk tut tukaj pričakujemo lepo pošiljko, tako da do pomladibom čist tih Tale sivina mi zaenkrat ne kvari voljo :hepko:, zdej pa do novega leta ne bo več treba ponoči vstat Nam Notranjci z burjo mal pomagajo... Pa tistih 540 m n.m. se tudi pozna... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 Dan banda Alef - ti pa iz zmrzovalnika v hladilnico Si prepričan da je pri nas samo -4°? Feels like -20° ZEEEEBEE brrr Ja - danes smo spet ujeti v jezero megle. Je pa lepo ko so drevesa vsa okrašena z belim ivjem - narava vedno poskrbi za najlepše okraske Vsem želim čim bolj miren petek Ja, je bilo res samo -4°... Tudi mene je v Lj. zeblo kot psa, bolj kot doma pri -14°To je zaradi megle... :xx!: Doma me pa že pogled na okolico ogreje... Sneg ki se sveti v soncu, čisto bel, in bo tak tudi ostal dokler ne skopni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 morgen.... x:)x mene nch ne zebe....lepo na toplem pod koutrom.... pa megle letos tut she nism vidu.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 Mačona - mene tudi danes daje nihanje razpoloženja - verjetno posledica tega predpraznicnega norenja. Ti dnevi so mi ponavadi čisto preveč sforsirani... Jaz bi samo malo miru in tišine. Ehhh bo že bolje - če ne prej drugo leto pa v teh predprazničnih dnevih se človek še bolj počuti osamljenega ... jaz pa ne bi miru ali tišine, oziroma bi, ampak v dvoje. pa spet no. pa mi je že boljše šlo ... http://smileys.on-my-web.com/repository/Nature/sun-001.gifhttp://smileys.on-my-web.com/repository/Nature/rainbow1.GIF Evo ti, če ti bo kaj pomagalo... Pa upam da bova kdaj zares kakšnega skupaj prižgala... hvala. za tisto drugo pa: enako, ampak KDO bo organiziral naslednji LNF piknik, zdaj ko 5rce več ni na forum? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 pa v teh predprazničnih dnevih se človek še bolj počuti osamljenega ... jaz pa ne bi miru ali tišine, oziroma bi, ampak v dvoje. pa spet no. pa mi je že boljše šlo ... hvala. za tisto drugo pa: enako, ampak KDO bo organiziral naslednji LNF piknik, zdaj ko 5rce več ni na forum? Brez panike , sej je še živa , bomo že zrihtali, da bo kakšna akcija, samo bo treba počakat na toplejše dneve Vidim, da se te je prijela panonska otožnost , takoj mal poskočit zate :hepko:, pa eno muzičko željo Police , sicer ta je verjetno bolj po mojem okusu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 saj pridejo toplejši dnevi in organizirali bomo že nekako ... ampak škoda, ker 5rce verjetno ne bo na piknik. je odšla in je več ni nazaj. mah, december je ... v moji bučki se pa konstantno nekaj dogaja ... sploh zadnje cajte ... hvala za Police ... te dneve poslušam bolj Stinga. aja, kaj pa Chrisa Reo greš mogoče? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 saj pridejo toplejši dnevi in organizirali bomo že nekako ... ampak škoda, ker 5rce verjetno ne bo na piknik. je odšla in je več ni nazaj. mah, december je ... v moji bučki se pa konstantno nekaj dogaja ... sploh zadnje cajte ... hvala za Police ... te dneve poslušam bolj Stinga. aja, kaj pa Chrisa Reo greš mogoče? Jst ne bi delal tako hitro zaključkov , 5rca je še zmeraj družabna in ne vidim nobenega problema, res je ni kaj dosti na forumu, saj tut Cashyja ni recimo , pa ..., sej imamo jezike, da se zmenimo, a ne Za Chrisa še ne vem, datum mi ne odgovarja najbolj , bo prej še kakšen drug koncert padel, Anja Bukovec najprej Drugače pa, če ti ful dogaja, vzemi nekaj za pisat, pa si piši, kaj te muči, tako se bolj vidi, ker če se v glavi preveč dogaja že v enem tednu pozabiš, zakaj točno se je sploh začel to dogajat, kaj šele na dolgi rok, tko da ven je treba dat stvari Pa za lažje spanje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 to pa ja. se bomo že zmenili. saj pišem tu in tam. pa saj po svoje že tukaj povem bistvo, tako da ... v bistvu se nič ne more izgubiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 dan luftarji piknik ... lahko tudi v snegu ... samo ga mora biti najmanj en meter pa sooončeeen dan naredimo ogenj ... na palčke karkoli ... na rogovilco in lepo speči ... zraven pa čaj z dodatki ali kuhano vino ...a bi šlo? le kje je perešček? lepo nedeljo vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.