Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Za vse ki pogrešamo sončke

post-9197-1199630162.gif

A Uran v 1. hiši tudi šteje?

Jst namreč moram brat horoskop za Vodnarja, Devica je šele v 12. hiši pa se le redko pokaže na dan. x:px Drugače Asc je pa Tehtnica. Mah, nek čudn mix sm. x:Dx x:px

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

Kaj res nas je samo tolko tukaj gor :ermm: x:(x

Hehe ja sej penzionisti res skozi jamrajo kako nimajo nič časa :vragec: zanimivo - mogoče je to tak "penzija sindrom" ko začnejo ljudje že preveč uživat pa potem pozabijo na "pomembne stvari" xppx :P

Joj sonček - jaz ga takooo pogrešam :2src: :flower:

Lepo nedeljo želim vsem

tudi tebi x:px, drugače vas je pa res tolk malo gor :inocent:, no jst mam luno tukaj doma, pa se štejem tut za domačga xnckrivx,

pa še v 1. bajti je x^x Drugače pa paše vikend, paaaaaaaše x:px, sem se navadil bit frej xnckrivx

Maš pa fajn slikco spodaj, šele zdaj opazil :inocent:

Za vse ki pogrešamo sončke

post-9197-1199630162.gif

A Uran v 1. hiši tudi šteje?

Jst namreč moram brat horoskop za Vodnarja, Devica je šele v 12. hiši pa se le redko pokaže na dan. x:px Drugače Asc je pa Tehtnica. Mah, nek čudn mix sm. x:Dx x:px

Ti kr pridi pogledat x;)x, tuki so dostkrat pametne debate x:)x, skrajšal smo delovnik, plače so evropske, ja, luštno nam je x:Dx,

eni so pa že v penziji :vio:

Za tale sonček, je pa treba mal poskočit :hepko: :hepko: :onfire: :onfire:, v Ljubljani ga je blo res bolj za vzorec zadnje tri tedne ,

no dan se že podaljšuje, 1. marec, ko se začne prvi pomladanski mesec je pa z vsakim dnem bližje x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

tudi tebi x:px, drugače vas je pa res tolk malo gor :inocent:, no jst mam luno tukaj doma, pa se štejem tut za domačga xnckrivx,

pa še v 1. bajti je x^x Drugače pa paše vikend, paaaaaaaše x:px, sem se navadil bit frej xnckrivx

Maš pa fajn slikco spodaj, šele zdaj opazil :inocent:

Ti kr pridi pogledat x;)x, tuki so dostkrat pametne debate x:)x, skrajšal smo delovnik, plače so evropske, ja, luštno nam je x:Dx,

eni so pa že v penziji :vio:

Za tale sonček, je pa treba mal poskočit :hepko: :hepko: :onfire: :onfire:, v Ljubljani ga je blo res bolj za vzorec zadnje tri tedne ,

no dan se že podaljšuje, 1. marec, ko se začne prvi pomladanski mesec je pa z vsakim dnem bližje x:px

Ahh, sej za "pametne" debate so druge teme, se bije prava bitka kdaj v stilu "jst imam prou!". Včasih se mi da, včasih pa raje pustim drugim.

3 tedne v LJ brez sončka že!!! Ma meni bi se utrgu film. RABIM SONCE!!!! xsrcx x:Dx x:px

Tu pri nas ga ni par dni pa se me že hoče prehlad prijet... ma mu ne bom pustila!!! Sm se našopala z vitaminskimi dodatki pa čajček pa matični mleček, pa še 1 kg dobre volje... pa bo moral kako drugo žrtev najt. x^x

Ko pa že čivkaš o pomladi... a veš da mi jagoda cveti, pa kos mi poje zunaj kot da je že pomlad... x:px

Ne bi zamenjala "moje" Primorske za mraz in meglo. :vio: So me hoteli pred leti prepričat, naj ostanem v Bruslju, sm imela že vse zrihtano - službo, stanovanje, dodatno šolanje... pa sm utekla proti sončku. x:Dx Nazaj domov! x:px

Ahh, sej za "pametne" debate so druge teme, se bije prava bitka kdaj v stilu "jst imam prou!". Včasih se mi da, včasih pa raje pustim drugim.

3 tedne v LJ brez sončka že!!! Ma meni bi se utrgu film. RABIM SONCE!!!! xsrcx x:Dx x:px

Tu pri nas ga ni par dni pa se me že hoče prehlad prijet... ma mu ne bom pustila!!! Sm se našopala z vitaminskimi dodatki pa čajček pa matični mleček, pa še 1 kg dobre volje... pa bo moral kako drugo žrtev najt. x^x

Ko pa že čivkaš o pomladi... a veš da mi jagoda cveti, pa kos mi poje zunaj kot da je že pomlad... x:px

Ne bi zamenjala "moje" Primorske za mraz in meglo. :vio: So me hoteli pred leti prepričat, naj ostanem v Bruslju, sm imela že vse zrihtano - službo, stanovanje, dodatno šolanje... pa sm utekla proti sončku. x:Dx Nazaj domov! x:px

:inocent: nisem ravno strokovnjak, samo a ni malo zgodaj za cvetenje jagod, no sicer bo pa letos Velika noč zgodaj, tko da upam, da držijo stari pregovori, da bo pomlad pride zgodaj :2src:

Pametna punca x^x, ko sem zadnje cajte poslušal vremensko napoved se mi kar milo storilo xnckrivx, tam pri vas od 7 do 11 stopinj, pri nas minus ves čas x:o)x, glede Bruslja pa pametno, moj nekdanji sosed tam dela, glede vremena je rekel, da je v Lj prav fajn proti temu xnckrivx

Aja, sem neki videl, da si propagirala Within tempation x:px, a to kar tako ali te bo kej zaneslo :inocent:

Glede debat smo pa tukaj bolj soglasni, ni kakšnih čudnih predlogov x;)x

:inocent: nisem ravno strokovnjak, samo a ni malo zgodaj za cvetenje jagod, no sicer bo pa letos Velika noč zgodaj, tko da upam, da držijo stari pregovori, da bo pomlad pride zgodaj :2src:

Pametna punca x^x, ko sem zadnje cajte poslušal vremensko napoved se mi kar milo storilo xnckrivx, tam pri vas od 7 do 11 stopinj, pri nas minus ves čas x:o)x, glede Bruslja pa pametno, moj nekdanji sosed tam dela, glede vremena je rekel, da je v Lj prav fajn proti temu xnckrivx

Aja, sem neki videl, da si propagirala Within tempation x:px, a to kar tako ali te bo kej zaneslo :inocent:

Glede debat smo pa tukaj bolj soglasni, ni kakšnih čudnih predlogov x;)x

Ma meni so Within Temptation všeč že fuuul cajta, sm si nrdila kar mp3. :2src: Itak pa poslušam zelo raznoliko muziko, odvisno od dneva in razpoloženja. Kaj misliš s tem, če me bo kaj zaneslo? :inocent: Če misliš na koncert, dvomim, ker se še vedno izogibam velikim množicam in podivjanim mulcem, sm še vedno z eno berglo. Pa ne grem izzivat ponovne poškodbe. :vio: Pa tudi zdej me čaka ful nekih velikih sprememb, od iskanja službe do selitve v novo stanovanje, tko da do maja bom imela kar pestro. Pa en avtek si bom morala nabavit, in bo šlo dosti dinarčkov za vse skupaj. Sej neki bo že pomagala mama, ma glede na to da hočem bit neodvisna bi rada čimveč nabavla s svojim kešom. Sej to ne pomeni da si ne bom privoščla tudi zabavo, itak da ja, samo kakšni večji koncerti bojo morali počakat. Pa tudi ko bom imela avto hočem nadoknadit pa it čimveč v naravo. Sej grem s frendi, samo ni isto, ker mislijo da če me pustijo samo, da se bom počutla osamljeno. Ne gre jim v glavo, da potrebujem včasih mir sama s sabo, v naravi. Da se napijem miru in čiste energije.

Jagodi očitno ni še premraz, če bo zdržala še teh nekaj dni brez sončka pa ne vem. Do zdej je blo tu ful toplo, je blo kakšen dan tudi 22 stopinj na balkonu.

A ti boš šel na koncert?

Glede Bruslja je pa tko, da sem bila poleti, pa je blo mraz in megla, kakšno mora bit šele pozimi! No way, ni to za mene! Obožujem tople kraje pa morje in mediteransko hrano, pa temperamenten folk ki se zna smejat in zabavat. xsrcx :love:

Ma meni so Within Temptation všeč že fuuul cajta, sm si nrdila kar mp3. :2src: Itak pa poslušam zelo raznoliko muziko, odvisno od dneva in razpoloženja. Kaj misliš s tem, če me bo kaj zaneslo? :inocent: Če misliš na koncert, dvomim, ker se še vedno izogibam velikim množicam in podivjanim mulcem, sm še vedno z eno berglo. Pa ne grem izzivat ponovne poškodbe. :vio: Pa tudi zdej me čaka ful nekih velikih sprememb, od iskanja službe do selitve v novo stanovanje, tko da do maja bom imela kar pestro. Pa en avtek si bom morala nabavit, in bo šlo dosti dinarčkov za vse skupaj. Sej neki bo že pomagala mama, ma glede na to da hočem bit neodvisna bi rada čimveč nabavla s svojim kešom. Sej to ne pomeni da si ne bom privoščla tudi zabavo, itak da ja, samo kakšni večji koncerti bojo morali počakat. Pa tudi ko bom imela avto hočem nadoknadit pa it čimveč v naravo. Sej grem s frendi, samo ni isto, ker mislijo da če me pustijo samo, da se bom počutla osamljeno. Ne gre jim v glavo, da potrebujem včasih mir sama s sabo, v naravi. Da se napijem miru in čiste energije.

Jagodi očitno ni še premraz, če bo zdržala še teh nekaj dni brez sončka pa ne vem. Do zdej je blo tu ful toplo, je blo kakšen dan tudi 22 stopinj na balkonu.

A ti boš šel na koncert?

Glede Bruslja je pa tko, da sem bila poleti, pa je blo mraz in megla, kakšno mora bit šele pozimi! No way, ni to za mene! Obožujem tople kraje pa morje in mediteransko hrano, pa temperamenten folk ki se zna smejat in zabavat. xsrcx :love:

Aja, saj res :inocent:, sem enkrat nekje prebral, tko da xwizardx xwizardx za tebe, da bo šlo vse OK :palec: Zakaj pa do maja, a tko si si plan zastavla ? No, ja, sej jst se moram tut preselit, počas bojo mel že dost mojo dolgo selitev :inocent: Za naravo pa :palec:, paše ni kej reči x;)x, te prav napolni z energijo.

Ja, mam koncert v planu, sicer karte še nimam, no sej je šele čez 2 tedna x;)x

Ti si naša x^x, vidiš še dobro, da si bla v takem vremenu, te je takoj minil :fiju:

Uživaj x:px, šibam jst v moj flat, mal pogledat, kako in kaj, se že dve uri odpravljam :inocent:

Aja, saj res :inocent:, sem enkrat nekje prebral, tko da xwizardx xwizardx za tebe, da bo šlo vse OK :palec:

x:Xx Hvala ti za tole! xsrcx

Zakaj pa do maja, a tko si si plan zastavla ? No, ja, sej jst se moram tut preselit, počas bojo mel že dost mojo dolgo selitev :inocent: Za naravo pa :palec:, paše ni kej reči x;)x, te prav napolni z energijo.

Do konec aprila bo zgrajeno stanovanje, mislim blok no, in potem bo zelena luč za vselitev. Potem pa še rihtanje pa opremljanje, da si ustvarim svoj kotiček kjer se bom počutila doma. Do takrat pa moram poskrbet za redne finance, da bom imela s čim plačevat položnice. xrolleyesx Pa tudi že malo pogrešam službo. x:o)x

Ja, mam koncert v planu, sicer karte še nimam, no sej je šele čez 2 tedna x;)x

No upam da boš užival. :palec: Ma ja, itak da boš, sigurno. x:px

Ti si naša x^x, vidiš še dobro, da si bla v takem vremenu, te je takoj minil :fiju:

:vio: Aha! x:px x;)x

Uživaj x:px, šibam jst v moj flat, mal pogledat, kako in kaj, se že dve uri odpravljam :inocent:

Zakaj pa ti tolko odlašaš s selitvijo?

x:Xx Hvala ti za tole! xsrcx

Do konec aprila bo zgrajeno stanovanje, mislim blok no, in potem bo zelena luč za vselitev. Potem pa še rihtanje pa opremljanje, da si ustvarim svoj kotiček kjer se bom počutila doma. Do takrat pa moram poskrbet za redne finance, da bom imela s čim plačevat položnice. xrolleyesx Pa tudi že malo pogrešam službo. x:o)x

No upam da boš užival. :palec: Ma ja, itak da boš, sigurno. x:px

:vio: Aha! x:px x;)x

Zakaj pa ti tolko odlašaš s selitvijo?

Aha, ti si verjetno v podobni varianti kot sem bil jst :vio:, če se želiš čimprej preselit pol že kr začni mal plane delat, ker tole opremljanje je men kr presenetilo xnckrivx ja kdaj pa bo narejeno, ja, dva meseca, šest do osem tednov ..., pa nimam velikega stanovanja x:)x

Hmmm x:Ix, spremembe na celi fronti x;)x, pol pa jst to bolj na zihr, ja, ja izgovori, izgovori xcivx, bikci in naša pregovorna hitrost :fiju:, očitno je blo treba doma še nekaj narediti :vragec:, zdej bo pa šlo, je blo zadnjič malo :bomb:

Za koncert pa že navijam :onfire:, bom še zate užival x:px

No vidim da si že odpeketal. Uživaj tudi ti! x:Xx x:)x

Hvala x:Xx, sem že nazaj x:)x, šibam novim zmagam naproti :inocent:, beri hladilniku x:Dx, sprememba plana, še mal na luft, jutri pa spet, delo osvobaja :inocent:

:vragec:

pa kaj zdej tole eni padalci kle v tej prefinjeni in rezervirani temi

zlomk....tralala

:inocent: vodnarju vlada uran, pol pa hitr pridemo do nenadnih padalcev x;)x

:inocent: vodnarju vlada uran, pol pa hitr pridemo do nenadnih padalcev x;)x

Kar naj bodo padalci... :palec: x:o)x

Se bodo morda malo navzeli naše prefinjenosti in modrosti... x^x x:px x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Uuuu kaka akcija je ratala tukaj gor od včeraj xokkx vidim da ste si vzeli k srcu moj poziv za številčno pomoč nam v luftu lebdečim :P Hvala vsem za družbo xsrcx

Sicer pa - (jugo) zahodni konec naše države je meni od vedno najljubši - že od malega sem vedno govorila da bom živela "tam dol" in ko je blo treba it spet domov s počitnic je bla vedno kriza... Zdaj grem pač čim večkrat na obisk k našim na vse možne konce pa si vsaj malo napolnim baterije

ale in janif - želim vama čim več veselja ob novem življenjskem koraku - tudi jaz sem v (zaenkrat še) bolj mentalnih pripravah na to. Ko bodo okoliščine bolj ugodne pa bom upam da dobila svoje malo gnezdo. Verjetno ni lepšega kot opremljati svoj dom in v njega vnesti osebno noto.

En lep pozdrav vsem :flower:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Kar naj bodo padalci... :palec: x:o)x

Se bodo morda malo navzeli naše prefinjenosti in modrosti... x^x x:px x8Dx

Tako se govori x^x, sej že kje pametujem :inocent:, tam kjer kakšen teden razpravljajo o tem ali bi bila vaza ali na sredini mizi ali bolj proti steni ali pa mogoče kje drugje xcivx

Vidim, da se že pripravljaš za penzijo x:px, uživaj :palec:

Uuuu kaka akcija je ratala tukaj gor od včeraj xokkx vidim da ste si vzeli k srcu moj poziv za številčno pomoč nam v luftu lebdečim :P Hvala vsem za družbo xsrcx

Sicer pa - (jugo) zahodni konec naše države je meni od vedno najljubši - že od malega sem vedno govorila da bom živela "tam dol" in ko je blo treba it spet domov s počitnic je bla vedno kriza... Zdaj grem pač čim večkrat na obisk k našim na vse možne konce pa si vsaj malo napolnim baterije

ale in janif - želim vama čim več veselja ob novem življenjskem koraku - tudi jaz sem v (zaenkrat še) bolj mentalnih pripravah na to. Ko bodo okoliščine bolj ugodne pa bom upam da dobila svoje malo gnezdo. Verjetno ni lepšega kot opremljati svoj dom in v njega vnesti osebno noto.

En lep pozdrav vsem :flower:

Smo pridni a ne x:Dx, ja sej pravim, tuki vedno zveš kaj pametnega x;)x, resno mislim x:px Pa še odpočiješ si od kakšnega brezciljnega filozofiranja v kakšnih temah xnckrivx x:Dx

Hvala x:Xx x:Xx x:Xx, je dobr občutek, moram priznat x:px No, pa še mal zate xwizardx, da prideš čimprej od misli k dejanj, sej vem da je lahko govorit, no jst ti želim velik sreče, pa po občutku, fajn, da ti je všeč, ali lokacija, ali energija ali ...

Jugozahodnik je meni tudi med vetrovi najbolj pri srcu, prinaša mal morskega pridiha, vsekakor pa ne mraza x:px O teh krizah, bi jst lohk napisal cel roman :inocent:, v osnovi mi paše uživanje, pa mal lenobnosti, morska voda pa itak :2src:

Tako se govori x^x, sej že kje pametujem :inocent:, tam kjer kakšen teden razpravljajo o tem ali bi bila vaza ali na sredini mizi ali bolj proti steni ali pa mogoče kje drugje xcivx

Vidim, da se že pripravljaš za penzijo x:px, uživaj :palec:

x:Dx x:px

Ja, prav paše... x8Dx :onfire:

Sicer je do penzije še tri leta... :o|o:

Upam da se bo vse obrnilo tako kot je treba... xwizardx

Čez en mesec imam pregled na MR zaradi hrbtenice, da vidijo kaj je in kaj bo treba naredit.

Karkoli že je, tam in tisto kar sem delal do zdaj ne bom mogel več... xnckrivx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Janif, jst nimam teh problemov s selitvijo, važno da imam jogi, štedilnik, hladilnik in pralni stroj, pa seveda mp3 player, brez glasbe pač ne gre. No in od tega mi manjka samo nov pralni stroj, drugo imam že vse. Pa francosko posteljo bi rada imela, ker zdej imam navadno in bi se je rada znebila ob vselitvi. Ker upam da kmalu srečam bitjece, s katero se bom lahko crtala v novem domeku.

Drugo bom pa že pole počasi tko opremla da se bom počutla doma. Nameravam stene popestrit z mojimi fotografijami, nekaj je pa obljubila frendica, ki je slikarka, da mi namala na platno kaj živega za poz energy.

Nisem neki zahtevna, se ne maram vezat na materialne stvari, če imam kaj več keša si raje privoščim da bom šla kam potovat in raziskovat.

Vilinčica, če ti je tko všeč tu pri nas boš pa morala večkrat prit dol. x;)x

Pa hvala za prijazen sprejem v vašem gnezdu.

Alef, se bom pridno učila, obljubim. x^x x;)x

xwizardx za tvoje zdravje. Mogoče boš pa šel na bolje mesto, prepusti se in verjemi v dobro. xsrcx

Aakhut, vodnarsko gnezdo pač privlači adrenalinske športnike. x;)x x:Dx x:px

Lep dan vsem! x:Xx

Alef, se bom pridno učila, obljubim. x^x x;)x

xwizardx za tvoje zdravje. Mogoče boš pa šel na bolje mesto, prepusti se in verjemi v dobro. xsrcx

x:Dx

Hvala za lepe želje... :palec:

V dobro verjamem vedno... x^x x;)x

Verjemi pa da nimam prav nobene želje priti nazaj na staro delovno mesto... x;)x :vragec:

Pa na kakšno drugo tudi ne preveč... :o|o: x:Dx

37 let... :o|o: ...dovolj je bilo... x8Dx

To kar me trenutno matra ne štejem pod zdravje, ki me drugače kar dobro služi.

Temu bi rekel samo... x:Dx ...začasna neprijetnost ki se pa da popravit.

Obenem mi pa da možnost, čas in motiv razmislit o določenih stvareh.

In jih spremenit, kolikor je potrebno... :palec: x^x x:px

:att: Hočem jugozahodnik, tele megle mam že malo dost ...

x:Dx x:px

Ja, prav paše... x8Dx :onfire:

Sicer je do penzije še tri leta... :o|o:

Upam da se bo vse obrnilo tako kot je treba... xwizardx

Čez en mesec imam pregled na MR zaradi hrbtenice, da vidijo kaj je in kaj bo treba naredit.

Karkoli že je, tam in tisto kar sem delal do zdaj ne bom mogel več... xnckrivx x:Dx

Za tvoje želje xwizardx, najboljše bi blo, da se pri pregledu pokaže, da nisi sposoben za delo,

pol ko te pošljejo v penzijo, se pa stanje popravi x:px

Janif, jst nimam teh problemov s selitvijo, važno da imam jogi, štedilnik, hladilnik in pralni stroj, pa seveda mp3, brez glasbe pač ne gre. No in od tega mi manjka samo nov pralni stroj, drugo imam že vse. Pa francosko posteljo bi rada imela, ker zdej imam navadno in bi se je rada znebila ob vselitvi. Ker upam da kmalu srečam bitjece, s katero se bom lahko crtala v novem domeku.

Drugo bom pa že pole počasi tko opremla da se bom počutla doma. Nameravam stene popestrit z mojimi fotografijami, nekaj je pa obljubila frendica, ki je slikarka, da mi namala na platno kaj živega za poz energy.

Nisem neki zahtevna, se ne maram vezat na materialne stvari, če imam kaj več keša si raje privoščim da bom šla kam potovat in raziskovat.

A tako :palec:, ti si se lahko že prej zorganizirala, jst nisem imel nič placa xnckrivx, so pa popularne tele francoske postelje x:px, no jst mam samo mere take, nimam prav prave francoske postelje x;)x

To je pa fajn, čutim dobro energijo, če samo berem to x:)x

Za potovanje in raziskovanje pa itak :hepko: :hepko:

Guest Mačona

kjeeeeeee? :inocent: pri nas tako fajn sije sonček že ves dan. :2src: očitno se oddolžuje za zadnje 3 tedne. :vragec: v glavnem, čist spomladansko je in snegec pegec se je stopil. sem pa nekje stopila na led in me je lepo spodneslo, samo mi je ratalo obdržat ravnotežje, ker drugače bi bila vsa v modricah zdajle. x:Dx

Ma kje je megla? :inocent:

Ah ja, nočem ti delat preveč skomin, samo to pri nas je bil pa res tak lep sonček danes, sm morala kar bundo slečt, ker me je zakuhalo, ko sem šla na sprehod. xsrcx

Sem šla danes prvič pogledat blok, in so že skoraj vse zgradili, že dajejo okna not. Zdaj me pa daje radovednost, katera garsonjerca bo moja. Grem jutri vprašat na občino. Sem se v eno takoj zaljubila, in zdaj srčno upam da je lih tista. xsrcx xcrossfingx

To je pa fajn, čutim dobro energijo, če samo berem to x:)x

Za potovanje in raziskovanje pa itak :hepko: :hepko:

Janif, jaz od tebe tudi čutim tako pozitivno energijo. Ne vem kakšen si v resnici, ampak po tem ko te berem si fajn dečko. A ti tudi rad potuješ in raziskuješ nove kraje? Jaz imam najrajši še take place, kjer še ni prišla civilizacija zasvinjat narave. Pa velika mesta so mi všeč, ker imaš ful izbire, če se hočeš zabavat ali pa če rabiš nove informacije. Pa bolj je folk premešan med sabo, cel svet združen v enem mestu.

Čeprav sem imela npr. v Bruslju tudi neprijetnosti ravno zaradi tega, ker sem zašla v črnsko četrt in pač ker sem bila navajena na slovenska mesta, mi ni kapnilo v glavo da so lahko tudi črnci rasisti. :sori: Pa me je napadla ena mlada črnka s flaško po glavi pa sva se začele lasat, potem pa je pritekel dol en njen sosed in jo spravil dol z mene. In štirje črnci so me potem v 50-metrski razdalji pospremili ven iz njihove četrti. Hja, kaj češ, če ne greš po svetu ne moreš vedet kako razmišljajo tam. Tu v Sloveniji je še ful miroljubno proti drugim evropskim mestom. Me prav zanima kaj bo zdaj ko so se odprle meje.

x:o)x

Megla... xrolleyesx :vragec:

Bil danes v prestolnici... :eek: :xx!:

Megla vse od Turjaka naprej... :vragec:

Vidljivost 20-30 m do Škofljice, naprej malo bolje... :O: :o|o:

Pri nas pa sonce... x:px :onfire:

V Lj. je bilo +1.5°, pri meni doma pa +6°... x:px x8Dx :palec:

Luftarji in ostali... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/033.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a020.gif

hehe....+6 stopinj....shkrtuh....bejzh drva cepit

pr men lepo na 22 stopinj segreto

snega pa 1cm....lih za alefa..... :vio:

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Bo treba ventilator uklopit da spihamo :fiju: to meglo gor do Avstrije. x:Dx xg:Dx x:px

Pa še meni potem ne bo tako vroče. x8Dx

post-9197-1199809870.gif evo malo sončka za tiste ki ga pogrešate xsrcx

hehe.... +6 stopinj ....shkrtuh....bejzh drva cepit

pr men lepo na 22 stopinj segreto

snega pa 1cm....lih za alefa..... :vio:

zlomk.....tralala

xrolleyesx

ZUNAJ!!

Noter imam jaz tudi čez +20°... x:px x^x

Plus še razne pripomočke za dodatno segrevanje... x:px x:px http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif

xrolleyesx

ZUNAJ!!

ja....ja.....zej se pa zgovarjash.....shkrtuh..... x:Dx x:Dx x:Dx

raj priznej, de te je strah v bajti kurt de ti ne eksplodira od vseh hlapou.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...