Guest Jeti 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 čer luftarji ... bom kar semle pripopala ... malo za smeh tale pa ekstra za zlomka ...30+ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 čer luftarji ... bom kar semle pripopala ... malo za smeh tale pa ekstra za zlomka ...30+ a mi lohk she tekst prevedesh..... x:Dx k bizantinsko - ne-europski jeziki mi ne grejo.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 jeti neki napaljena dons.... x:px pa ochitno jo odzadi mika.....k ni treba prjaznga ksihta delat.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 zdaj si me pa najdu ... lepo se imejta z mladenko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 zdaj si me pa najdu ... lepo se imejta z mladenko pa ti si vidovitakuko si pa vedla, de je masohistka? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 aja ...potem pa sploh uživaj tale mi je tud povšeči dosti za danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 http://shrani.si/f/2l/1Y/2VWAPiDX/airbag-01.gif novi airbag Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 sej....tele pupe za napihnit so SKOR idealneedina pomanjkljivost je, de ji chika ne morsh na hrbtu ugasnt zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Aja, ti si bolj za SM Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Jeti, še mene si spravila v smeh s temi slikcami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 Jeti, še mene si spravila v smeh s temi slikcami. kok bi se shele rezhal, che bi svoje objavla.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 dolgcajt. jaz sem že preveč fotkic objavila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 dolgcajt. jaz sem že preveč fotkic objavila. pa ne tiiii..... xrolleyesx jety...hehe zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 ups Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 ja....ja.....zej se pa zgovarjash.....shkrtuh..... x:Dx raj priznej, de te je strah v bajti kurt de ti ne eksplodira od vseh hlapou.... x:Dx zlomk....tralala Zlomk...brez tralala... A moraš to vsem povedat... sej....tele pupe za napihnit so SKOR idealneedina pomanjkljivost je, de ji chika ne morsh na hrbtu ugasnt zlomk.....tralala Lahko, ampak samo enkrat... Pa še precej glasna je pri tem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 nch ni glasna.....sam piska....in to precej tenko..... x:Dx zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 http://shrani.si/f/3G/rs/2UnMqkkk/snezki.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 pizda si ti prfukjena.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 ja ... kaj naj rečem .. hvala za kompliment. tole si vzamem izključno kot kompliment. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 ja ... kaj naj rečem .. hvala za kompliment. tole si vzamem izkjučno kot kompliment. ma za kr chesh... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 itak. http://shrani.si/f/2Y/yZ/1fkILJdo/funny-snowman-dog.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 nch ni glasna.....sam piska....in to precej tenko..... x:Dx zlomk.....tralala Nič ne piska, samo bum naredi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 si predstavlash snezhakovo depro spomladi....k se pochas toooopiiiiii....pa skos ve, kaj ga chaka.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 8. januar 2008 Prijavi Deli 8. januar 2008 si predstavlash snezhakovo depro spomladi....k se pochas toooopiiiiii....pa skos ve, kaj ga chaka.... x:Dx zlomk....tralalaja kaj pa če, itak ve, kaj ga čaka, saj nima pol kaj bit deprast ... se bo že reinkarniral, če ne kot snežak, pa kot snežna brozga. mogoče pa sanjari uuu, ko bi se vsaj rodil kot brozga in next life. http://shrani.si/f/2b/Y9/3ey6dRfH/carrot.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.