Ale' 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 He he he... fajn akcijo ste meli učerej... x:Dx ...ma glede na to da je vodnar zračno znamenje, sploh ni panike če je kdaj kaj v luftu.... Alef ne daj se sprovocirat, si že fajn. Hudiček pač mora nekje spraznit baterije. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 He he he... fajn akcijo ste meli učerej... x:Dx ...ma glede na to da je vodnar zračno znamenje, sploh ni panike če je kdaj kaj v luftu.... Alef ne daj se sprovocirat, si že fajn. Hudiček pač mora nekje spraznit baterije. Nič bat, za mene sprovocirat je pa treba precej več kot pa en bogi dvojček... Ali pa en zlomk... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 aia? ne pozab, da sm za dva! Ti pa ne pozabi da sem imun na dvojčke... V katerikoli količini in številu... Dolgoletne izkušnje v živo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 mislim, halo, jaz pa kot da me ni. OK, fajn se mejte. ne bo me več. klinc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 mislim, halo, jaz pa kot da me ni. OK, fajn se mejte. ne bo me več. klinc. http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 pa ja, omenim, da imamo sonce, pa noben nič, limam slike, noben nič. če nisem zadost zabavna, pa nič. grem kuhat mulo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif pa ja, omenim, da imamo sonce, pa noben nič, limam slike, noben nič. če nisem zadost zabavna, pa nič. grem kuhat mulo. A tega pa nisi videla? Morgen luftarji... Imejte se fajn, kjerkoli že ste in karkoli počnete... Pri nas vreme čisto pomladno, po gmajni je že teloh, sneg samo še po sencah... Če primerjam z Lj... Bil včeraj pa predvčerajšnjim tam, sama megla... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 pa ja, omenim, da imamo sonce, pa noben nič, limam slike, noben nič. če nisem zadost zabavna, pa nič. grem kuhat mulo.Za sonce smo ti itak fouš - tko da jaz rajši ne komentiram ker se mi že malo cufa - zdej smo verjetno že kake 3 tedne brez sončka (niti ne sledim) kar že ni več zdravo Bo treba čez vikend it v bolj sončne predele se pregret Snežkoti so pa itak ful luštni - hvala za animiranje - lepo da se tko trudiš za našo dobro voljo Alef - v luft gre pri moških tisto kar mora iti, ko je akcija je pa v luftu lahko še marsikaj drugega, tudi tisto kar mogoče ne bi smelo biti Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Alef - v luft gre pri moških tisto kar mora iti, ko je akcija je pa v luftu lahko še marsikaj drugega, tudi tisto kar mogoče ne bi smelo biti Tole je bil pa zelo diplomatski odgovor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Hehe ja seveda - saj ženske znamo fajn obračat besede pa moške tudi če je treba Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Hehe ja seveda - saj ženske znamo fajn obračat besede pa moške tudi če je treba Ne samo ženske... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Imaš prav - tudi nekateri pripadniki moškega spola s(te)o prav jezični Kako lepo da je pri nas v zadnjih dneh taka akcija se tudi vodnarji počasi zbujamo iz zimskega spanja... Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Imaš prav - tudi nekateri pripadniki moškega spola s(te)o prav jezični Kako lepo da je pri nas v zadnjih dneh taka akcija se tudi vodnarji počasi zbujamo iz zimskega spanja... Eden sploh ni šel na zimsko spanje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ne pozab dodat soli! in to sstanetove! skuhala sem jo tudi brez njegove soli. A tega pa nisi videla? sem sem, samo sem bila v afektu. http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a055.gif Za sonce smo ti itak fouš - tko da jaz rajši ne komentiram ker se mi že malo cufa - zdej smo verjetno že kake 3 tedne brez sončka (niti ne sledim) kar že ni več zdravo Bo treba čez vikend it v bolj sončne predele se pregret Snežkoti so pa itak ful luštni - hvala za animiranje - lepo da se tko trudiš za našo dobro voljo ne, res ni zdravo, ker so vsi nekaj pobiti in žalostni. pa naj še kdo reče, da je vreme samo izgovor za depresijo. tudi prispeva! ni bistveno, ampak če je toliko ljudi slabe volje, že ima vpliv. aja, Mars je v Raku in retrograden. ti hudič frdamani. pa hotela sem se malo razvedriti in dejansko mi je uspelo narežati se tem slikam kljub depresiji in sem jih hotela pokazati še tukaj, čeprav so bile aktualne druge teme. ***res sem en otrok razvajen, ki rabi pozornost. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 res sem en otrok razvajen, ki rabi pozornost. :xx!:Ej Mačona, mislim da rabi prav vsak od nas malo pozornosti. Za to ni potrebno bit razvajen otrok. Tko, če že ni sončka na spregled, pa vsaj malo virtualnega. Sej komur dela dobro vizualizacija ga bo hitro pogrelo. Še malo prej je bil topel sonček, zdej je pa kar pobelilo nebo... v pol ure je prišlo z zahoda. Upam da ne bo dež. Samo je pa res fajn v tem gnezdecu, sm dolgo časa razmišljala kam it malo klepetat, pa me ni nikjer posebno mikalo. Potem sem pa le pristala pri vodnarjih... nič čudnega, sej sm tudi jst ku ena vodnarka, če gledam karakteristike horoskopa. Tko da sm doma tuki. Vsake tolko pa h škorpjončkom na obisk. Janif zgleda da je končno začel rihtat stanovanje ko ga ni nič sm. Lep dan vsem! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 morgen.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Malo za smeh: Penis želi povišanje plače zaradi naslednjih motivov: 1. Fizično delam 2. Delam na velikih globinah 3. Delam "z glavo" 4. Delam tudi ob vikendih 5. Delam v zelo vlažnem prostoru 6. Kadar delam ponoči ne dobim dodatka 7. Delam v temnem prostoru, kjer ni klime 8. Delam na visoki temperaturi 9. Pri delu sem izpostavljen infekcijskim boleznim. Odgovor firme: "Po natančni preučitvi, administracija odklanja zahtevek o povišanju plače g. Penisu, zaradi naslednjih motivov:" 1. Ne dela osem ur zaporedoma 2. Že po kratkem aktivnem delu, zaspi na delovnem mestu 3. Ne ugodi, zmeraj, zahtevam nadrejenega 4. Ni vedno zvest delodajalcu, včasih dela pri konkurenci 5. Med enim in drugim delom veliko počiva 6. Je brez iniciativ. Za pričetek potrebuje stimulacijo 7. Ob koncu delovnega dne ne počisti za sabo 8. Ni mu pogodu dvojna izmena 9. Včasih zapusti delovno mesto se preden je dokončal delo 10. In za nameček, ga je videti, da se na delovnem mestu sprehaja ven in noter z dvema sumljivima torbama. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Malo za smeh: http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/d020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/d020.gif ko se stari deci rezhijo starim vicom.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Ma kje je megla? Ah ja, nočem ti delat preveč skomin, samo to pri nas je bil pa res tak lep sonček danes, sm morala kar bundo slečt, ker me je zakuhalo, ko sem šla na sprehod. Sem šla danes prvič pogledat blok, in so že skoraj vse zgradili, že dajejo okna not. Zdaj me pa daje radovednost, katera garsonjerca bo moja. Grem jutri vprašat na občino. Sem se v eno takoj zaljubila, in zdaj srčno upam da je lih tista. Janif, jaz od tebe tudi čutim tako pozitivno energijo. Ne vem kakšen si v resnici, ampak po tem ko te berem si fajn dečko. A ti tudi rad potuješ in raziskuješ nove kraje? Jaz imam najrajši še take place, kjer še ni prišla civilizacija zasvinjat narave. Pa velika mesta so mi všeč, ker imaš ful izbire, če se hočeš zabavat ali pa če rabiš nove informacije. Pa bolj je folk premešan med sabo, cel svet združen v enem mestu. Čeprav sem imela npr. v Bruslju tudi neprijetnosti ravno zaradi tega, ker sem zašla v črnsko četrt in pač ker sem bila navajena na slovenska mesta, mi ni kapnilo v glavo da so lahko tudi črnci rasisti. Pa me je napadla ena mlada črnka s flaško po glavi pa sva se začele lasat, potem pa je pritekel dol en njen sosed in jo spravil dol z mene. In štirje črnci so me potem v 50-metrski razdalji pospremili ven iz njihove četrti. Hja, kaj češ, če ne greš po svetu ne moreš vedet kako razmišljajo tam. Tu v Sloveniji je še ful miroljubno proti drugim evropskim mestom. Me prav zanima kaj bo zdaj ko so se odprle meje. Bo treba ventilator uklopit da spihamo to meglo gor do Avstrije. Pa še meni potem ne bo tako vroče. evo malo sončka za tiste ki ga pogrešate ooo, hvala za kompliment , sem moral kar prespat Mal se hecam, v torek sem igral badminton, včeraj mi je sestanek vzel dragocen čas , no je bil vsaj fajn zabaven , dons sem šel pa mal po dolgem cajtu prednike raziskovat Drugače bom pa tko rekel, tut ti si mi padla v oči, ker kljub poškodbi nč ne jamraš, ampak greš z enim optimizmom naprej Sem pa res tak nepoboljšljiv optimist, pravijo da sem vedno nasmejan , sebe od strani ne vidim , pa moram priznat da to še kakšne "jastrebe" zmede, pa pol ne vejo kako bi proti men nastopil Tut otroc se me ne bojijo, sem doživel že par zanimiv prigod Hvala tut za sonček , jugozahodnik še vedno ni prišel, no dons sem tolk dobre volje, da vremena oz. megle sploh ne opazim. Za ventilator pa , jst upam, da jutr bo, že dolg nisem laufal, pa po taki megli mi sploh ni prijetno, tko da računam da bo jutr boljš Za tvojo garsonjero , veš kaj je blo pri meni zanimivo, sem kupil preko stanovanjskega sklada in prvo izbiro nisem dobil, dobil sem pa stanovanje v istem bloku, ista stran, le eno nadstropje nižje ... Potujem sicer ne prav veliko, razen do Dalmacije, mi pa to zelo odgovarja, tko da bi moral večkrat Sem videl letos, ko sem šel službeno v Stockholm, da mi paše Je bilo pa nekaj najlepšega, ker sem bil pri 16 en mesec v Kanadi, tam imam sorodnike, čist drug svet je bil to takrat, smo bili še v jugi, najbolj so mi bili pa všeč neskončni iglasti gozdovi, pa še kulturni šok sem doživel, ker je blo tam tolk različni narodov, pri nas je blo pa še dost zaprto S temi četrtmi v velikih mestih je pa lohk kriza , sploh če ne poznaš, oz. ti noben ne pove, sej greš lohk sam dve ulici naprej, pa še mal levo, je blo v Stockholmu, smo se mal z metrojem furali, pa smo šli v predmestju mal ven, pa je blo na postaji bolj arabsko in črnsko, takoj nam je začel en črnec težit za cigarete, pa zakaj belci ne maramo črncev, nismo bli dolg tam ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 kjeeeeeee? pri nas tako fajn sije sonček že ves dan. očitno se oddolžuje za zadnje 3 tedne. v glavnem, čist spomladansko je in snegec pegec se je stopil. sem pa nekje stopila na led in me je lepo spodneslo, samo mi je ratalo obdržat ravnotežje, ker drugače bi bila vsa v modricah zdajle. No, vidiš, da ma tut tvoj konec prednost pred glavnim mestom Pa pazi na ledu Zdej je lohk vsem jasno, zakaj nisem ljubitelj zime, kot človek pomladi in sonca Megla se še ne da , jst upam, da jutr pa bo, pa tut če dežuje cel vikend, boljš da se kej dogaja v zraku kot nč Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Uff, ste pridni zadnja dva dni , še komaj sledim Jeti za fajn štose Tut Mačoni za uno stvar iz maminega predala , drugače pa mars je že od novega leta v dvojčkih, a se ni vidi tukaj ,še vedno je pa retrograden, to pa res , pa na sonček pejt, dela čudeže Pa Ale`, kaki zahtevni delodajalci Hehe snežko je umetnik z vsem srcem Kakšna akcija je bla tu gor ko me ni bilo - ma ste pridni Glede napihnjenih pa... a ni boljša taka bolj oprijemljiva - taka ki ne more it v luft gre lahko pa kaj drugega zanimiv je tale zadnji stavek, zahteva več kot eno branje , vodnarke ste brihtne punce Imaš prav - tudi nekateri pripadniki moškega spola s(te)o prav jezični Kako lepo da je pri nas v zadnjih dneh taka akcija se tudi vodnarji počasi zbujamo iz zimskega spanja... Mene baje ni za spustit naokoli, recimo v službi , kako je že bil en komentar, sem vedla, da ne smemo njega pustit , po plače sem šel, pa sem se maksimalno potrudil, no par besed sem spregovoril s tajnico, vse skupaj ni blo več kot 15 minut Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 O janif!!! Samo pozdravček ti pustim, šibam na avtobus... čaw Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 No, vidiš, da ma tut tvoj konec prednost pred glavnim mestom Pa pazi na ledu Zdej je lohk vsem jasno, zakaj nisem ljubitelj zime, kot človek pomladi in sonca Megla se še ne da , jst upam, da jutr pa bo, pa tut če dežuje cel vikend, boljš da se kej dogaja v zraku kot nč a daj no? en dan sonca je pa res prednost. "moja" je Ljubljana. drugače pa mars je že od novega leta v dvojčkih, a se ni vidi tukaj ,jaz komaj čakam, da bo v Levu, v moji 9. hiši, mi bo naredil konj. na Luno, Mars in Venero. fizična moč na višku, energija, energija, aktivnost!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 ko se stari deci rezhijo starim vicom.... zlomk....tralala Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.