Ale' 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 saj vodnarjem to velikokrat paše Ja veš tko je... radi živimo v svojem svetu... ...smo pa tudi družabni, samo rabimo svoj čas miru za predelat svoje ideje in sanje... Ne pravijo zastonj da so vodnarji vizionarji... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 A samo lenariš al kaj? Na zrak pejdi... pa malo telovadit! Kaj se dereš... Brez skrbi, sem na zraku in migam, kolikor mi pač trenutno stanje dopušča... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Ja veš tko je... radi živimo v svojem svetu... ...smo pa tudi družabni, samo rabimo svoj čas miru za predelat svoje ideje in sanje... Ne pravijo zastonj da so vodnarji vizionarji... Ja pa nisem prepričana da je ravno tko.Včasih znate biti prav neprijetno "zateženi".Sem se spomnila zdele na enga mojega prijatelje vodnarja. Včasih samo bejž stran od njega...včasih pa Kaj se dereš... Brez skrbi, sem na zraku in migam, kolikor mi pač trenutno stanje dopušča... Alef, kaj ti pa je* Viroza? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Kaj se dereš... Brez skrbi, sem na zraku in migam, kolikor mi pač trenutno stanje dopušča... Malček se hecam Ja pa nisem prepričana da je ravno tko.Včasih znate biti prav neprijetno "zateženi". Sem se spomnila zdele na enga mojega prijatelje vodnarja. Včasih samo bejž stran od njega...včasih pa Priznam. Pa odvisno od okoliščin in kako smo se zbudili, pa kdo nam stopi na prst... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Priznam. Pa odvisno od okoliščin in kako smo se zbudili, pa kdo nam stopi na prst... ...včasih je samo pogled dovojl.. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 ...včasih je samo pogled dovojl.. imaš prav samo se pa izravna potem ko smo dobre volje in pokamo od energije x:Dx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Ja pa nisem prepričana da je ravno tko.Včasih znate biti prav neprijetno "zateženi".Sem se spomnila zdele na enga mojega prijatelje vodnarja. Včasih samo bejž stran od njega...včasih pa Alef, kaj ti pa je* Viroza? Ne, ni viroza, stare kosti... Discus Hernia se menda temu reče... V glavnem je tako da več kot 15-20 minut ne zdržim pokonci, oziroma v nobenem položaju.Čez en mesec imam MR, pa bomo potem videli kaj bo iz tega.Gotovo je pa da tega kar sem do zdaj delal v službi ne bom mogel več... Pa saj sem tega že tako imel poln k***... :xx!: Do penzije pa še slaba tri leta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Ne, ni viroza, stare kosti... Discus Hernia se menda temu reče... V glavnem je tako da več kot 15-20 minut ne zdržim pokonci, oziroma v nobenem položaju.Čez en mesec imam MR, pa bomo potem videli kaj bo iz tega.Gotovo je pa da tega kar sem do zdaj delal v službi ne bom mogel več... Pa saj sem tega že tako imel poln k***... :xx!: Do penzije pa še slaba tri leta... Kriza.Če ti povem po pravici, nekaj podobnega sem imela jaz. Pomagala mi je individualna fizioterapija in vaje z žogo. Delam še sedaj to . In pa seveda Moravske toplice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 En lep pozdrav vsem Ja danes smo eni bolj pohajali - je blo takoooo lepo ko se je končno skadila megla sem šla peš do mesta, pa po mestu in uživala v sprehodu po vetru - tako toplo pomladno vzdušje je blo že v mestu mmm me že spet razganja od energije hehe sem zaljubljena v Staro Ljubljano in Ljubljanico - je prav pomirjujoče hodit tam - zdaj je pa še lepše ko so ob bregu tiste luštne fotke Bodite fajn - jaz letim še malo pohajat in čvekat Ja, res je blo lepo :onfire:, prav morski zrak se je vohal , je bil pa včeraj en fajn dan , dobr smo se zmenili ,najprej mal pokukal v parlament, pol na grad in to kr z vzpenjačo (lenčine ), pol pa iz grada dol v botanični mal pogledat, pa ob Ljubljanici nazaj v mesto, v indijsko , mal pikantno, ampak dobro, edino sladice pa v indijski in kitajskih restavracijah niso ravno po mojem okusu , pol pa še ta glavni del, ogled fotk in filmčkov iz Mavricijusa in Rodriguesa, kolegica je bilo dol na potovanju, smo čist v morje padli Človek kar pozabi, kje se v resnici nahaja Tko da za tako morje še mal :hepko: pa kaj ima eskimsko kri al kaj??? svašta No meni odgovarja najbolj 25-30 stopinj odzuni, voda pa nekje med 18-28 stopinj celzija. Lep pozdravček No, sestrična ni ravno te sorte , ampak tako je razložila oblačenje enega dela someščanov, mogoče imajo pa kakšne korenine iz Aljaske To so najboljše temperature , no za vodo bi raje dodal še kakšno stopinjo več, tako od 21 stopinj naprej , rad plavam pa v mrzli vodi ni ravno prijetno Šibam na luft, izkoristit mal toplejše dneve , pa še stanovanje in pošto mal prečekirat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 x ...no za vodo bi raje dodal še kakšno stopinjo več, tako od 21 stopinj naprej , rad plavam pa v mrzli vodi ni ravno prijetno Potem pa ne bi zdržal plavat v Soči. Meni je poleti ful prijetno, sem tudi po eno uro not, pri 17-18°C. Sej ko plavaš se itak segreješ. Ko plavam proti toku se pa večkrat zgodi, da me spoti v vodi... ...včasih ko je tok deroč, se moram potapljat pa se za skale vlečt naprej... pa gor samo po zrak, pa naprej... dokler ne pridem v mirnejši tok. Ali pa se s tokom spustim pod vodo, tam kjer je tok najhitrejši, da me odnese čimbolj daleč... ...seveda gledam pod vodo. Se počutim kot vidra ki se igra. Ali pa se s postrvmi lovimo po tolmunčkih... No samo da se je megla skadila Pri nas še vedno dež :xx!: Lep dan! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 morgen banda zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Tudi tebi en pozdravček hudičk Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Tudi tebi en pozdravček hudičk oooo.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Potem pa ne bi zdržal plavat v Soči. Meni je poleti ful prijetno, sem tudi po eno uro not, pri 17-18°C. Sej ko plavaš se itak segreješ. Ko plavam proti toku se pa večkrat zgodi, da me spoti v vodi... ...včasih ko je tok deroč, se moram potapljat pa se za skale vlečt naprej... pa gor samo po zrak, pa naprej... dokler ne pridem v mirnejši tok. Ali pa se s tokom spustim pod vodo, tam kjer je tok najhitrejši, da me odnese čimbolj daleč... ...seveda gledam pod vodo. Se počutim kot vidra ki se igra. Ali pa se s postrvmi lovimo po tolmunčkih... No samo da se je megla skadila Pri nas še vedno dež :xx!: Lep dan! uuuu, pa ti si kot rojena v vodi , eno uro v taki vodi, to si pa zelo utrjena . To ne bi blo zame, me zazebe že ob sami misli na kaj takega Pri nas tut dežuje, no naj te ne moti :hepko:, evo mal energije, grem še mal na luft Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Potem pa ne bi zdržal plavat v Soči. Meni je poleti ful prijetno, sem tudi po eno uro not, pri 17-18°C. Sej ko plavaš se itak segreješ. Ko plavam proti toku se pa večkrat zgodi, da me spoti v vodi... ...včasih ko je tok deroč, se moram potapljat pa se za skale vlečt naprej... pa gor samo po zrak, pa naprej... dokler ne pridem v mirnejši tok. Ali pa se s tokom spustim pod vodo, tam kjer je tok najhitrejši, da me odnese čimbolj daleč... ...seveda gledam pod vodo. Se počutim kot vidra ki se igra. Ali pa se s postrvmi lovimo po tolmunčkih... No samo da se je megla skadila Pri nas še vedno dež :xx!: Lep dan! To bi pa rad videl... Da nimaš ti škrge, kot ribe... Morgen luftarji... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 dan luftarji tu se pa dogaja ... lepo ... vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Kakšne luštne fotke??? A zdej je pa k vam utekla pomlad al kaj??? Ma ja sej vam privoščim... Pri nas pa že cel dan curlja in kaplja :xx!: Ma samo da uživaš Vilinčica, vesela zate Lep pozdravček tudi tebi! Ob bregu Ljubljanice je v centru razstava različnih fotk - ne najdem pa na netu od koga je ta razstava zdaj - se namreč menjajo na vsake tolko. Je pa ful luštno ker tko lepo popestrijo breg včasih grem hodit ob Ljubljanici samo da gledam fotke Ja - očitno je pomlad že počasi a vztrajno na poti Že tri dni nismo imeli megle kar je prijetna sprememba. Pa tudi sicer je zunaj vedno bolj pomladno - očitno so tudi ptički začutli to ker zjutraj že lepo pojejo. Ahhh kako mam rada ta del leta ko se vse počasi prebuja ale`74 - tudi jaz sem se ko sem bla mlajša rada kopala v Soči - se spomnim da je mama zjala na naju z bratom da naj prideva že ven iz vode ko sva bla notri po kako urico. Zdaj si tega verjetno ne bi več privoščla ker sem ratala preveč zmrzljiva. Je pa Soča mistična reka - takooo lepa in pomirjujoče barve - lepa igra vode in kamna Janif - indijska mmm mi smo tudi šli s prijatli sprobat in moram rečt da je blo odlično - se pa strinjam da sladica ni bla kaj posebnega. Jaz sem sicer samo malo probala (neka mlečna zadeva je bla se mi zdi) ker sem bla sicer že preveč sita, ma me ni navdušlo. Edino kar me je malo motilo je bilo to, da je bil ingver čisto v vsem kar sem naročila - mogoče je bilo to slučajno (so bli okusi jedi preveč podobni). alef - držim pesti da bo s tvojo hrbtenico čim prej bolje Vse želim lep ponedeljek Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Vodnarji pa moram priznat,da ste zlo kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Vodnarji pa moram priznat,da ste zlo kul Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 bohdej pleme.... zlomkk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 Ob bregu Ljubljanice je v centru razstava različnih fotk - ne najdem pa na netu od koga je ta razstava zdaj - se namreč menjajo na vsake tolko. Je pa ful luštno ker tko lepo popestrijo breg včasih grem hodit ob Ljubljanici samo da gledam fotke Ja - očitno je pomlad že počasi a vztrajno na poti Že tri dni nismo imeli megle kar je prijetna sprememba. Pa tudi sicer je zunaj vedno bolj pomladno - očitno so tudi ptički začutli to ker zjutraj že lepo pojejo. Ahhh kako mam rada ta del leta ko se vse počasi prebuja ale`74 - tudi jaz sem se ko sem bla mlajša rada kopala v Soči - se spomnim da je mama zjala na naju z bratom da naj prideva že ven iz vode ko sva bla notri po kako urico. Zdaj si tega verjetno ne bi več privoščla ker sem ratala preveč zmrzljiva. Je pa Soča mistična reka - takooo lepa in pomirjujoče barve - lepa igra vode in kamna Janif - indijska mmm mi smo tudi šli s prijatli sprobat in moram rečt da je blo odlično - se pa strinjam da sladica ni bla kaj posebnega. Jaz sem sicer samo malo probala (neka mlečna zadeva je bla se mi zdi) ker sem bla sicer že preveč sita, ma me ni navdušlo. Edino kar me je malo motilo je bilo to, da je bil ingver čisto v vsem kar sem naročila - mogoče je bilo to slučajno (so bli okusi jedi preveč podobni). alef - držim pesti da bo s tvojo hrbtenico čim prej bolje Vse želim lep ponedeljek Tudi tebi , sicer sem nekaj kilav vstal, ampak zdej je že precej boljše, dons grem laufat , da mal dvignem energijo Za tole prijetno spremembo, pa za pomlad je pa treba še mal navijat :onfire:, tisti ki večino časa preživi v Ljubljani, bo razumel, zakaj nisem ravno ljubitelj zime, letos se je kr izkazala , ne sicer s snegom, ampak tko tipično lublansko Ufff, še ena vročekrvna , res da sem bil največ okoli Soče v času okrevanja, samo tut zdej me ob takih temperaturah sploh ne vleče, prav čutim tisti občutek na stopalih, tko mal reže Jst sem en jogurt kot sladico, pričakoval sem kaj takega kot panacota, pa ni blo to to , je bil res en tak jogurt, pa mal so ga še posuli, da je bil boljš okus Jst pa niti ne vem, da bi bilo kaj ingverja, no mogoče pa nisem niti vedel, ker je bila omaka bolj pikantna, aja sej to bi bilo lahko tut zaradi ingverja Če si ga dam kdaj v čaj in to malo več, kar dobro seka Glede indijske in kitajskih se pa strinjam, da imajo vse jedi tak podoben okus Verjetno je pa že cajt za ene skutne štruklje, no lohk so tut ajdovi ali pa ... Vodnarji pa moram priznat,da ste zlo kul nisem čistokrven, si pa tko lepo napisala, tko da Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 se mi je zdel....glede na poste de nis vodnar...pa sm profil moral pogledat.... x:Dx zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 dobr si to naštudiral, dons si se pa dobr vstal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Dober dan banda kako ste na ta prelep dan? Pri nas se sonček kaže skozi oblake in zato je svet takoj še lepši Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Dan... Pri nas nič sonca, malo je sicer poškilil skozi oblake malo prej, za kakšno minuto... Malo dež rosi, pet stopinj nad nulo je... Danes bom spet hardware mojster, moram compu mal možgane shladit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.