Ale' 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Daannn!!! uuuu, pa ti si kot rojena v vodi , eno uro v taki vodi, to si pa zelo utrjena . To ne bi blo zame, me zazebe že ob sami misli na kaj takega Aha... to pa res... V vodi se spočijem, ne utrudim, pa čeprav se potapljam, plavam, zganjam vragolije in se igram ter raziskujem dno ter bregove... tudi obvladam da se umirim na gladini vode pa se lahko spočijem kar tam (kot vidra ko se uleže na hrbet in počiva). To bi pa rad videl... Da nimaš ti škrge, kot ribe... Ja če boš poleti pršu kej dol na Primorsko no problem Ne ne nimam škrg ... sej sm napisala da moram it gor po zrak ale - tudi jaz sem se ko sem bla mlajša rada kopala v Soči - se spomnim da je mama zjala na naju z bratom da naj prideva že ven iz vode ko sva bla notri po kako urico. Zdaj si tega verjetno ne bi več privoščla ker sem ratala preveč zmrzljiva. Je pa Soča mistična reka - takooo lepa in pomirjujoče barve - lepa igra vode in kamna O super. Kam ste se pa hodili kopat? To je pa res da je ful posebna naša Soča. :2src: Ufff, še ena vročekrvna , res da sem bil največ okoli Soče v času okrevanja, samo tut zdej me ob takih temperaturah sploh ne vleče, prav čutim tisti občutek na stopalih, tko mal reže Me pa prav zanima kje si to bil pri Soči??? Od Kobarida naprej res začne rezat, ker pade pod 15°C, proti izviru Soče pa pade že na 5°C in to pa že boli, reže do kosti... Poleti pa pride ponekod tudi do 20-21°C, samo place moraš poznat. Tam kjer je bolj deroča, kot sem opisovala, je res bolj hladna, samo se hitro segreješ... dela celo telo, še bolj kot če bi šel tečt. SONCEEEE!!! Yeeeesss... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Ob bregu Ljubljanice je v centru razstava različnih fotk - ne najdem pa na netu od koga je ta razstava zdaj - se namreč menjajo na vsake tolko. Je pa ful luštno ker tko lepo popestrijo breg včasih grem hodit ob Ljubljanici samo da gledam fotkeO super tole... sigurno je ful zanimivo... jst pogrešam večja mesta prav zaradi tega, ker je več dogajanja. Janif... hvala za energijo... včeraj sem jo res rabila, sm bila ful utrujena pa sem bolj počivala. Sej še vedno nisem čisto taprava, ma bo že... Se počutim kot takrat ko sem na novo se vpisala pri atletiki in ker nisem bila utrjena, so me bolele vse mišice in koščice... samo sem vztrajala in sčasoma sem lahko dohajala tudi tiste že "tastare", utrjene atletinje. Zdaj je podobno, samo ne dam se... Bo že nehalo. Moram vztrajat in pridobivat na mišicah in na moči... pa čeprav to pomeni da bom morala počivat en teden, da bom lahko šla ponovno hodit na daljše proge... samo vem da bo vsak teden lažje... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Grem na sončka... ...lep dan vsem Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Ja če boš poleti pršu kej dol na Primorsko no problem Ne ne nimam škrg ... sej sm napisala da moram it gor po zrak Za to da te vidim kako se po dnu plaziš po skalah bi se bilo vredno potrudit... Samo sledit ti pa žal ne bi mogel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Dober dan luftki O super. Kam ste se pa hodili kopat? Ma kakor se spomnim nekje v bližini Lepene - tam sem namreč bila v OŠ s taborniki na taboru pa smo se hodili do Soče kopat in smo odkrili ful lepe tolmunčke in seveda smo mogli potem tudi ko smo bili s starši na dopustu v tistih koncih it na kopanje do istih tolmunov Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Za to da te vidim kako se po dnu plaziš po skalah bi se bilo vredno potrudit... Samo sledit ti pa žal ne bi mogel... Ok boš pa kakšno fotko napravu, pa drva nabral za ogenjček ...pa potem napravimo piknik Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Ok boš pa kakšno fotko napravu, pa drva nabral za ogenjček ...pa potem napravimo piknik Dobra ideja - piknik nekje ob Soči... Počakajmo na primeren letni čas, potem pa akcija... Saj je bilo že za lanskoletni piknik nekaj predlogov da bi bil nekje ob Soči... Samo... ...dogovarjanje za piknik na LNF traja mesec, dva ali več... Živi bili pa videli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Dobra ideja - piknik nekje ob Soči... Počakajmo na primeren letni čas, potem pa akcija... Saj je bilo že za lanskoletni piknik nekaj predlogov da bi bil nekje ob Soči... Samo... ...dogovarjanje za piknik na LNF traja mesec, dva ali več... Živi bili pa videli... Ok, zmenjeno. Glede dogovarjanja pa...zdej smo januarja, do julija ali avgusta je pa še daleč.... se bomo že zmenili. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Dober dan luftki Ma kakor se spomnim nekje v bližini Lepene - tam sem namreč bila v OŠ s taborniki na taboru pa smo se hodili do Soče kopat in smo odkrili ful lepe tolmunčke in seveda smo mogli potem tudi ko smo bili s starši na dopustu v tistih koncih it na kopanje do istih tolmunov O tam je tudi lepo ...samo da bolj topla voda je pa malo nižje... ampak poleti, pa kot otrok itak ne občutiš... Vidim otroke od prijateljic... jih vprašaš, če je mrzla voda, pa samo mirno pokimajo... in veselo naprej čofotajo po vodi ... ko pa mene zagledajo da se spravljam v vodo, potem jih pa sploh ne spraviš več na suho vedno isto - "če je Ale lahko, bom tudi jst!" in potem me frendice zabodeno gledajo, v smislu "dej Ale, spravi se ven iz vode, imej vsaj ti pamet!" xg:Dx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 O tam je tudi lepo ...samo da bolj topla voda je pa malo nižje... ampak poleti, pa kot otrok itak ne občutiš... Vidim otroke od prijateljic... jih vprašaš, če je mrzla voda, pa samo mirno pokimajo... in veselo naprej čofotajo po vodi ... ko pa mene zagledajo da se spravljam v vodo, potem jih pa sploh ne spraviš več na suho vedno isto - "če je Ale lahko, bom tudi jst!" in potem me frendice zabodeno gledajo, v smislu "dej Ale, spravi se ven iz vode, imej vsaj ti pamet!" xg:Dx Sem bil tudi jaz svoje cajte precej na Soči, še bolj pa na gorah okrog nje... Predvsem v njenem zgornjem delu, od Bovca navzgor.Se spomnim ko smo enkrat pri koči ob izviru Soče pir iz hladilnika x!x dal hladit v Sočo, ker ni bil dovolj mrzel... Prelezel skoraj vse tam okoli... Jalovec, Prisojnik, Razor, Kanjavec... Upam da bom še kdaj kje tam gor... Morgen luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 Sem bil tudi jaz svoje cajte precej na Soči, še bolj pa na gorah okrog nje... Predvsem v njenem zgornjem delu, od Bovca navzgor.Se spomnim ko smo enkrat pri koči ob izviru Soče pir iz hladilnika x!x dal hladit v Sočo, ker ni bil dovolj mrzel... Prelezel skoraj vse tam okoli... Jalovec, Prisojnik, Razor, Kanjavec... Upam da bom še kdaj kje tam gor... Morgen luftarji... O priden. Jst pa nisem bila nikoli toliko o lazenja po hribih... dolgčas... če ni bilo tekoče vode pa soteske kjer sem lahko plezala in preizkušala moje mačje reflekse, potem ni bilo zanimivo... ...je moral delat adrenalin na maximum... Edino do Krnskih jezer si pa še želim enkrat it Danes sem opazovala malček okrog sebe, in mi je bilo ful lepo ker so take intenzivne barve kamorkoli pogledam, oprano od dežja, pa ravno prav svetlobe da barve padejo v oči... Lep dan vsem Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 O priden. Jst pa nisem bila nikoli toliko o lazenja po hribih... dolgčas... če ni bilo tekoče vode pa soteske kjer sem lahko plezala in preizkušala moje mačje reflekse, potem ni bilo zanimivo... ...je moral delat adrenalin na maximum... Edino do Krnskih jezer si pa še želim enkrat it Danes sem opazovala malček okrog sebe, in mi je bilo ful lepo ker so take intenzivne barve kamorkoli pogledam, oprano od dežja, pa ravno prav svetlobe da barve padejo v oči... Lep dan vsem Jubilejna pot s Prisojnika na Razor je kar precej adrenalinska, tam do zadnjega Prisojnikovega okna... Na parih mestih hodiš po klinih in se držiš za zajlo, pod nogami pa 500 m zraka... Pa nad prednjim Prisojnikovim oknom... Po takem sem jaz lazil... Tudi jaz bi želel še kdaj na Krn ali pa vsaj do Krnskega jezera... Pa na Kriške pode, na Zgornje jezero, kjer je poleti polno kozoroginj z mladički... Zaenkrat slabo kaže, ampak kjer je volja je tudi pot... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 Jubilejna pot s Prisojnika na Razor je kar precej adrenalinska, tam do zadnjega Prisojnikovega okna... Na parih mestih hodiš po klinih in se držiš za zajlo, pod nogami pa 500 m zraka... Pa nad prednjim Prisojnikovim oknom... Po takem sem jaz lazil... Tudi jaz bi želel še kdaj na Krn ali pa vsaj do Krnskega jezera... Pa na Kriške pode, na Zgornje jezero, kjer je poleti polno kozoroginj z mladički... Zaenkrat slabo kaže, ampak kjer je volja je tudi pot... oho, to pa je adrenalinsko samo to ni zame... če že hočem it v višave, se raje poslužujem kakšnega drugačnega načina postanem lena, ker meni se mora vsako sekundo nekaj dogajat... čim je 5 minut monotono mi ni več tapravo... ...po gozdu in med zelenjem, pa ob vodi... je vse drugo, tam se ne morem dolgočasit, imam ves čas kaj za raziskovat... ...no tko je kadar rabim akcijo, če ne pa znam itak uživat v vsakem momentu, samo v gore pa res ne maram silit kozoroginje z mladički ...maš kako slikco? (prilepi v "Fotografije" dej če maš) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 kozoroginje z mladički ...maš kako slikco? (prilepi v "Fotografije" dej če maš) Žal nimam, takrat še ni bilo digitalcev, kar je bilo pa slik se jih je pa večina nekam zgubila med selitvami... Ostalo mi je nekaj diapozitivov sončnega vzhoda posnetih na vrhu Malega Triglava... Tudi ena od mojih želja da bi to še kdaj videl v živo... Ja, ni vsak za vse.Mene je vedno vleklo v skale, na zajle in kline, pravo plezanje me pa ni potegnilo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 Žal nimam, takrat še ni bilo digitalcev...Tudi ena od mojih želja da bi to še kdaj videl v živo... še malček od mene, da se ti želja re uresniči ----------- Sm šla brat za nazaj od začetka, pa mi je uspelo prit do strani 100... ful sm se narežala :palec: (še najbolj pa tebi in kapici... vidva bi morala it za komika ) ...v naslednjih dneh pa nadaljujem še preostalih 50 Grem na čik, pole pa en film še pogledam... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 še malček od mene, da se ti želja re uresniči ----------- Sm šla brat za nazaj od začetka, pa mi je uspelo prit do strani 100... ful sm se narežala :palec: (še najbolj pa tebi in kapici... vidva bi morala it za komika ) ...v naslednjih dneh pa nadaljujem še preostalih 50 Grem na čik, pole pa en film še pogledam... Saj verjetno bi se jaz tud narežal če bi šel brat za nazaj... Velemodrosti izpred dveh let... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Dan banda Jubilejna pot s Prisojnika na Razor je kar precej adrenalinska, tam do zadnjega Prisojnikovega okna... Na parih mestih hodiš po klinih in se držiš za zajlo, pod nogami pa 500 m zraka... Pa nad prednjim Prisojnikovim oknom... Po takem sem jaz lazil... Wooohaaa To pa je adrenalin alef - se vidi da si "iz lufta" jaz bi se tresla kot šiba na vodi mam raje adrenalin kake druge sorte samo da ni višinski Hehe Ale - vidim, da mava iste "probleme" tudi mene dostikrat gledajo malo postrani ker zganjam norčije z otroki - včasih še hujše kot oni Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Končno spet cajt, da malo poskačem tukajle :hepko: Tujci terjajo svoj davek, pa samo en je bil , ampak to pomeni dalj bit v službi, pa še ne na svojem delovnem mestu. Sej paše mal spremembe, edino kar mi ni bilo všeč je blo to, da smo bili v taki pisarni, kjer nisem imel računalnika na razpolago , pol sva bla pa dva na enem Aha... to pa res... V vodi se spočijem, ne utrudim, pa čeprav se potapljam, plavam, zganjam vragolije in se igram ter raziskujem dno ter bregove... tudi obvladam da se umirim na gladini vode pa se lahko spočijem kar tam (kot vidra ko se uleže na hrbet in počiva). To je pa res da je ful posebna naša Soča. Me pa prav zanima kje si to bil pri Soči??? Od Kobarida naprej res začne rezat, ker pade pod 15°C, proti izviru Soče pa pade že na 5°C in to pa že boli, reže do kosti... Poleti pa pride ponekod tudi do 20-21°C, samo place moraš poznat. Tam kjer je bolj deroča, kot sem opisovala, je res bolj hladna, samo se hitro segreješ... dela celo telo, še bolj kot če bi šel tečt. SONCEEEE!!! Yeeeesss... Janif... hvala za energijo... včeraj sem jo res rabila, sm bila ful utrujena pa sem bolj počivala. Sej še vedno nisem čisto taprava, ma bo že... Se počutim kot takrat ko sem na novo se vpisala pri atletiki in ker nisem bila utrjena, so me bolele vse mišice in koščice... samo sem vztrajala in sčasoma sem lahko dohajala tudi tiste že "tastare", utrjene atletinje. Zdaj je podobno, samo ne dam se... Bo že nehalo. Moram vztrajat in pridobivat na mišicah in na moči... pa čeprav to pomeni da bom morala počivat en teden, da bom lahko šla ponovno hodit na daljše proge... samo vem da bo vsak teden lažje... Na Soči sem bil okoli Bovca, pa tja do izvira, nižje pa ne In kakorkoli sem jo tipal, je bila kar mrzla Se mi je zdelo, da je južneje toplejša Hvala za sonček , tut v Ljubljani je vreme kakršno mi je všeč , brez megle Dons je sicer malo deževalo, no glavno da so temperature take, da je prav fino za laufat Pa še mal za tvoje mišice in moč. Bom še navijal :onfire:, da ti bo šlo lažje Počitek pa tudi ne smeš pozabit, mene so učili, da takrat mišice rastejo , no ja sicer mi pa tako ali tako paše poležavat Si pa predstavljam kako to zgleda, jst sem navajen na laufanje, pol grem pa kakšen badminton, pa se naslednji čudim, ko sem bolj utrujen, kot če bi prelaufal ne vem koliko kilometrov, drugačen šport pa se pozna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 O tam je tudi lepo ...samo da bolj topla voda je pa malo nižje... ampak poleti, pa kot otrok itak ne občutiš... Vidim otroke od prijateljic... jih vprašaš, če je mrzla voda, pa samo mirno pokimajo... in veselo naprej čofotajo po vodi ... ko pa mene zagledajo da se spravljam v vodo, potem jih pa sploh ne spraviš več na suho vedno isto - "če je Ale lahko, bom tudi jst!" in potem me frendice zabodeno gledajo, v smislu "dej Ale, spravi se ven iz vode, imej vsaj ti pamet!" xg:Dx Sem se pa spomnil, da sem ratal z leti bolj utrjen , 2 leti nazaj sem bil na križarjenju, pa je blo tisto leto v začetku julija še kar mrzla voda , pa se spomnim, da sem bil na kakšnem placu, kjer smo se ustavili, edini od odraslih v vodi , tam nekje okrog Korčule sva bila samo dva, še en devetletnik Pa me tko vpraša, a je kaj mrzla, ko je tko moje faco videl, ko sem šel z nogami noter ? Mal pa je, pa greva oba not Sem pa orng mahal, da sem se segrel ... Ostali so raje ostali na barki Sicer je pa za mene tako veljalo pravilo, največ v vodi, pa tut največ je Pa zmeraj ta prvi za otroki v vodo, razen v prej omenjenem primeru, ko niso bili navdušeni , no najbolj utrjenega sem le prepričal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Sem bil tudi jaz svoje cajte precej na Soči, še bolj pa na gorah okrog nje... Predvsem v njenem zgornjem delu, od Bovca navzgor.Se spomnim ko smo enkrat pri koči ob izviru Soče pir iz hladilnika x!x dal hladit v Sočo, ker ni bil dovolj mrzel... Prelezel skoraj vse tam okoli... Jalovec, Prisojnik, Razor, Kanjavec... Upam da bom še kdaj kje tam gor... Jubilejna pot s Prisojnika na Razor je kar precej adrenalinska, tam do zadnjega Prisojnikovega okna... Na parih mestih hodiš po klinih in se držiš za zajlo, pod nogami pa 500 m zraka... Pa nad prednjim Prisojnikovim oknom... Po takem sem jaz lazil... Tudi jaz bi želel še kdaj na Krn ali pa vsaj do Krnskega jezera... Pa na Kriške pode, na Zgornje jezero, kjer je poleti polno kozoroginj z mladički... Zaenkrat slabo kaže, ampak kjer je volja je tudi pot... Priden si bil, priden Se spomnim, da sva že enkrat debatirala, na ta rdečih sem že bil , edino najtežjih poti se izogibam, tako da sem na Prisojniku kar po grebenski Jubilejna pot me pa preveč me mika Za jezera je pa treba mal :hepko:, da bom cifro povečal, zaenkrat dvakrat na Krnskih (z obeh strani) in Kriških, edino zgornje jezero se nas nekaj izogiba , še nismo prišli do tam , lani smo imeli namen, pa je bila koča zasedena, v enem dnevu je bla pa krožna turca čist dost Zadnjica - Luknja - Bovški Gamsovec - Kriški, pa nazaj v dolino, je treba tut kej pojest, pa kakšen pir spit , pa na kakšni travci mal poležat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 morgen banda.... naredu dons zjutri velik korak zase....za chloveshtvo me pa itaq boli kuracreku eni dolenski pizdurini primitivni, de che misl, de jo bom fuku sam zato k nima kam na topl it spat....nej kr v avtu prenochi.... x:Dx sm se vsej naspal... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Pozdravček vsem! Danes sem bila v Ljubljani... a niste nič opazili da se je sonček pokazal? ampak res... že dolgo časa me frendice sprašujejo kam, v katero smer nameravam it npr. za vikend, me kličejo na dan nedelje ko kakšni oblaki težijo... ker ponavadi bo tam SONČKEEE x:Dx Izvidi so odlični ... pa končno sem spoznala reševalca, ki me je reševal takrat ko sem imela prometno (me je on peljal)... takoj se me je spomnil, pa kakšen avto sem vozila, pa kakšne poškodbe so bile... mislim, car pri vseh prometnih ki jih je dal skozi v lajfu pa da si tko zapomni in ful fajn človek, pa mojih let Te dni imam zaključne faze glede poškodb... samo še papirje zrihtam za komisijo, pole pa službica Hehe Ale - vidim, da mava iste "probleme" tudi mene dostikrat gledajo malo postrani ker zganjam norčije z otroki - včasih še hujše kot oni kar naj gledajo... ne vejo kaj zamujajo Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Na Soči sem bil okoli Bovca, pa tja do izvira, nižje pa ne In kakorkoli sem jo tipal, je bila kar mrzla Se mi je zdelo, da je južneje toplejša S tem si mi vse povedal. Itak da je tam ful ledena... še celo zame Hvala za sonček , tut v Ljubljani je vreme kakršno mi je všeč , brez megle Dons je sicer malo deževalo, no glavno da so temperature take, da je prav fino za laufat Kje si ti dž vidu? Tisti dve kapljici? Ma bi moral videt kako je blo pri nas te dni... scalo in scalo in ni se ustavilo niti za par minutk...dan in noč :xx!: ...in še se ni ustavilo Pa še mal za tvoje mišice in moč. Bom še navijal :onfire:, da ti bo šlo lažje Počitek pa tudi ne smeš pozabit, mene so učili, da takrat mišice rastejo , no ja sicer mi pa tako ali tako paše poležavat Si pa predstavljam kako to zgleda, jst sem navajen na laufanje, pol grem pa kakšen badminton, pa se naslednji čudim, ko sem bolj utrujen, kot če bi prelaufal ne vem koliko kilometrov, drugačen šport pa se pozna Hvala zlati si... x:Xx A da rastejo mišice? To pa prvič slišim. Samo je pa res da je treba napetost sprostit, telo mora tudi počivat, da zbere nove moči... Včasih si mislim kako sem lena ker ne delam vaj tko kot so mi rekli fizioterapevti... samo po drugi strani - zakaj pa naj bi imeli oni prav??? Oni rečejo tko neki iz teorije, posplošujejo in dajejo ista navodila za vse paciente, pri tem pa ne upoštevajo, da je vsako telo drugačno... ...zato jst raje kar moje telo poslušam kaj hoče met. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neanebia 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 morgen banda.... naredu dons zjutri velik korak zase....za chloveshtvo me pa itaq boli kuracreku eni dolenski pizdurini primitivni, de che misl, de jo bom fuku sam zato k nima kam na topl it spat....nej kr v avtu prenochi.... x:Dx sm se vsej naspal... x:Dx zlomk....tralala Tale je pa tud od sile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.