alef 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Priden si bil, priden Se spomnim, da sva že enkrat debatirala, na ta rdečih sem že bil , edino najtežjih poti se izogibam, tako da sem na Prisojniku kar po grebenski Jubilejna pot me pa preveč me mika Za jezera je pa treba mal :hepko:, da bom cifro povečal, zaenkrat dvakrat na Krnskih (z obeh strani) in Kriških, edino zgornje jezero se nas nekaj izogiba , še nismo prišli do tam , lani smo imeli namen, pa je bila koča zasedena, v enem dnevu je bla pa krožna turca čist dost Zadnjica - Luknja - Bovški Gamsovec - Kriški, pa nazaj v dolino, je treba tut kej pojest, pa kakšen pir spit , pa na kakšni travci mal poležat Jubilejna pot je manj zahtevna kot tista ki si jo omenil(Zadnjica-Luknja-Bovški Gamsovec-Kriški), samo nekaj mest ima takih kot sem jih opisal. Drugače je pa kar pohlevna, sploh od zadnjega okna do Razorja je le dolg a zanimiv sprehod.Ne me pa vprašat zakaj se ji reče Jubilejna, ker ne vem... Na Prisojnik sem pa tudi jaz šel po grebenski, nad oknom.Skozi okno se mi je zdela mal pretežka... Gornje Kriško jezero... Pa to je samo 15-20 minut od Pogačnikovega doma... Se splača potrudi, zaradi kozorogov z mladiči... Upam da se moje okostje opomore do te mere da bom še kdaj lezel po skalah... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Dan banda Wooohaaa To pa je adrenalin alef - se vidi da si "iz lufta" jaz bi se tresla kot šiba na vodi mam raje adrenalin kake druge sorte samo da ni višinski Zanimivo pri vsem tem je da se jaz bojim višine... Na lojtro ki je višja od... ...2 m me ne spraviš... Ali pa na streho, da bi zamenjal počen strešnik... kar naj gledajo... ne vejo kaj zamujajo Za izvide... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Hvala Alef Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Alef... lej kaj sm ti našla klikklik :2src: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Alef... lej kaj sm ti našla klikklik :2src: Iz italijanskega dela Julijskih Alp... Tam pa nisem nikoli hodil... A mogoče veš kateri je drugi najvišji vrh Julijcev? Najvišji je Triglav... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 A mogoče veš kateri je drugi najvišji vrh Julijcev? Najvišji je Triglav... na zdej si me pa najdu te vrhove pa gore in hribe si nism mogla nikoli zapomnit... že iz OŠ naprej ne... pojma nimam zakaj ...ker ponavadi mi stvari v zvezi z geografijo pa s potovanji ful ležijo.. ampak zgleda res da to ni moj življenjski prostor... sm šla pa plonkat klik Samo ne vem al si mislu v Sloveniji al v Italiji? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 na zdej si me pa najdu te vrhove pa gore in hribe si nism mogla nikoli zapomnit... že iz OŠ naprej ne... pojma nimam zakaj ...ker ponavadi mi stvari v zvezi z geografijo pa s potovanji ful ležijo.. ampak zgleda res da to ni moj življenjski prostor... sm šla pa plonkat klik Samo ne vem al si mislu v Sloveniji al v Italiji? Julijske Alpe so v Sloveniji in Italiji... Drugi najvišji je pa Poliški Špik ali Montaž.Je na prvem od tistih dveh linkov ki si jih objavila. Eno slikco sem dal h Kozorogom... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Julijske Alpe so v Sloveniji in Italiji... Drugi najvišji je pa Poliški Špik ali Montaž.Je na prvem od tistih dveh linkov ki si jih objavila. Eno slikco sem dal h Kozorogom... Aha razumem. O to bojo vesele Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 čer luftarji vi pa vsi v gorah ... no meni bolj ustrezajo planine in planote dostopne z avtomobilom ... da je še zelenje ... že po naravi nisem ljubitelj kamnite in gole pokrajine ... čeprav ima svoj čar, ko jo takole opazujem na fotkah in najdem v vaših pripovedovanjih ... najvišje sem bila na Komni ... še kot otrok ... nekajkrat na Voglu ... konec poletja ... se spomnim prav debelih borovnic sem pa čisto ubrisana na vodo ... samo v čevljih ne ... ško pač a Montaž je drugo ime za Škrlatico? Čer Jeti! Ne ne... slabo plonkaš poglej še enkrat, vse piše ja jst tudi raje voda pa zelenje... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 čer luftarji vi pa vsi v gorah ... no meni bolj ustrezajo planine in planote dostopne z avtomobilom ... da je še zelenje ... že po naravi nisem ljubitelj kamnite in gole pokrajine ... čeprav ima svoj čar, ko jo takole opazujem na fotkah in najdem v vaših pripovedovanjih ... najvišje sem bila na Komni ... še kot otrok ... nekajkrat na Voglu ... konec poletja ... se spomnim prav debelih borovnic sem pa čisto ubrisana na vodo ... samo v čevljih ne ... ško pač a Montaž je drugo ime za Škrlatico? Kaj češ, luft... Ne, Montaž ni drugo ime za Škrlatico.Škrlatica je drugi najvišji vrh slovenskega dela Julijcev.Montaž ali Poliški Špik je v Italiji, je pa drugi najvišji vrh celotnih Julijcev in je nekaj metrov višji od Škrlatice. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 sem letela tudi že v Wikipedijo gledat Alef ... sem mislila, da za Slovenijo misliš, pa mi ni timal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Zanimivo pri vsem tem je da se jaz bojim višine... Na lojtro ki je višja od... ...2 m me ne spraviš... Ali pa na streho, da bi zamenjal počen strešnik... zanimivo, da imava podobne težave , a to zato, ker sva soimenjaka Me je ravno bratranec zadnjič spomnil, ko je govoril, kam vse prileze njegova triletna tamala ,tut po lojtri na hlev, pol pa pravi, ti si bil že ne vem kolk velik, ko si se upal prvič, mislim da ima 13 letvic,iskreno povedano mi tut zdaj ne zgleda vabljiva, dol it mi nikoli ni bilo všeč Ko so pa na tem istemhlevu streho menjal, sem pa raje strešnike podajal, kakor da bi se na streho povzpel ... Pozdravček vsem! Danes sem bila v Ljubljani... a niste nič opazili da se je sonček pokazal? ampak res... že dolgo časa me frendice sprašujejo kam, v katero smer nameravam it npr. za vikend, me kličejo na dan nedelje ko kakšni oblaki težijo... ker ponavadi bo tam SONČKEEE Izvidi so odlični ... pa končno sem spoznala reševalca, ki me je reševal takrat ko sem imela prometno (me je on peljal)... takoj se me je spomnil, pa kakšen avto sem vozila, pa kakšne poškodbe so bile... mislim, car pri vseh prometnih ki jih je dal skozi v lajfu pa da si tko zapomni in ful fajn človek, pa mojih let Te dni imam zaključne faze glede poškodb... samo še papirje zrihtam za komisijo, pole pa službica Hvala za sonček , veš kolk je pasal, prvič letos , sem kar zunaj malcal, da sem še mal barvo lovil da se ti uredi vse tako kot je treba Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 S tem si mi vse povedal. Itak da je tam ful ledena... še celo zame Kje si ti dž vidu? Tisti dve kapljici? Ma bi moral videt kako je blo pri nas te dni... scalo in scalo in ni se ustavilo niti za par minutk...dan in noč :xx!: ...in še se ni ustavilo Hvala zlati si... x:Xx A da rastejo mišice? To pa prvič slišim. Samo je pa res da je treba napetost sprostit, telo mora tudi počivat, da zbere nove moči... Včasih si mislim kako sem lena ker ne delam vaj tko kot so mi rekli fizioterapevti... samo po drugi strani - zakaj pa naj bi imeli oni prav??? Oni rečejo tko neki iz teorije, posplošujejo in dajejo ista navodila za vse paciente, pri tem pa ne upoštevajo, da je vsako telo drugačno... ...zato jst raje kar moje telo poslušam kaj hoče met. Malenkost Dež je bil bolj ponoči, zjutraj je še nekaj kapljalo, toliko da sem še vzel marelo, da sem jo v roki prenašal Pravilno, ti kar sebe, pa svoje občutke poslušaj Glede mišic ti ne znam strokovno razložit, saj si že ti v bistvo napisala, ko treniraš se mišice zategne, ko pa počivaš se pa sprosti in s tem v bistvu razširi, tko nekak po domače Ne znam jst to kot ena doktorca kemije, ki je ful športna , laktati levo, laktati desno, pa mlečna kislina ..., v glavnem men se je zdel zakomplicirano Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Jubilejna pot je manj zahtevna kot tista ki si jo omenil(Zadnjica-Luknja-Bovški Gamsovec-Kriški), samo nekaj mest ima takih kot sem jih opisal. Drugače je pa kar pohlevna, sploh od zadnjega okna do Razorja je le dolg a zanimiv sprehod.Ne me pa vprašat zakaj se ji reče Jubilejna, ker ne vem... Na Prisojnik sem pa tudi jaz šel po grebenski, nad oknom.Skozi okno se mi je zdela mal pretežka... Gornje Kriško jezero... Pa to je samo 15-20 minut od Pogačnikovega doma... Se splača potrudi, zaradi kozorogov z mladiči... Upam da se moje okostje opomore do te mere da bom še kdaj lezel po skalah... A to pa ne, ta je sam kondicijsko zahtevna, pa mal je treba pazit dol z Gamsovca, drugač pa nč takega, prav prijetna, sploh ko gledaš tiste, ki plezajo gor na Plemenice ali pa celo dol Sem pa lani videl ene Hrvate, ki so se obrnil na Plemenice, na srečo še dost na začetku, ne vem zakaj so sploh rinili na tako pot , če sem pa slišal enega v njihovi skupini pri prvi zajli, da ga je strah, pa tam je blo še čist normalno Tale okna mi zgleda ne ležijo Kakšna žičnica bi fajn prišla čez okno , maš prav glede te poti, se ni užitek po tleh pazit, da greš lohk naprej , če se prav spomnim pod Ajdovsko deklico, jo je boljš gledat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 A to pa ne, ta je sam kondicijsko zahtevna, pa mal je treba pazit dol z Gamsovca, drugač pa nč takega, prav prijetna, sploh ko gledaš tiste, ki plezajo gor na Plemenice ali pa celo dol Sem pa lani videl ene Hrvate, ki so se obrnil na Plemenice, na srečo še dost na začetku, ne vem zakaj so sploh rinili na tako pot , če sem pa slišal enega v njihovi skupini pri prvi zajli, da ga je strah, pa tam je blo še čist normalno Tale okna mi zgleda ne ležijo Kakšna žičnica bi fajn prišla čez okno , maš prav glede te poti, se ni užitek po tleh pazit, da greš lohk naprej , če se prav spomnim pod Ajdovsko deklico, jo je boljš gledat Tudi Jubilejna je kondicijsko zahtevna - odvisno od kondicije rabiš zanjo 6-8 ur.Tehnično spada med zahtevne(po knjigi 50 zavarovanih plezalnih poti v Julijcih) ampak to le zaradi odseka med Prisojnikom in zadnjim oknom, pa še tam je le nekaj težkih mest kjer moraš dva- tri korake naredit le po klinih.Zadnje okno je šala proti prednjemu, pri prehodu moraš le dobro gledat pod noge ker ga marsikdo izkoristi za... ...olajšanje... V glavnem, pazit moraš da ne stopiš na kakšno "mino"... Od okna naprej je lahko, zelo dobro zavarovano, zoprno je le to ker izgubiš precej višine pred vzponom na Razor.Vzpon na Razor zgleda od spodaj precej divje, ko si pa enkrat v steni vidiš da so tam meter in več široke police, vse zelo dobro zavarovano... Probaj enkrat, ne bo ti žal... Tudi prednje okno ima samo dve kritični mesti.Menda... (spet po prej omenjeni knjigi), nisem šel skozi.Spodaj pod Ajdovsko deklico je ena 10-15 m visoka navpična stena(do tu sem prišel), pa tisti znani žleb višje zgoraj, ko je treba nahrbtnik rinit pred sabo ali pa na štriku vleči za sabo.To pa vem od tistih ki so šli skozi, ostalo, vključno s samim oknom pa ni preveč zahtevno. Če rad lezeš po skalah in zajlah, ti prej omenjeno knjigo priporočam, če je seveda še nisi imel v rokah.Dobiš kar nekaj informacij kaj te na kateri poti čaka.Je od založbe Sidarta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Pozdravček ptičkom in ptičicam... v naše gnezdece! Še vedno se skriva sončke... ...ma ja... bo že se prikazal pa bo spet kot spomladi Na moje razpoloženje pa ne more več vplivat vreme Ne znam jst to kot ena doktorca kemije, ki je ful športna , laktati levo, laktati desno, pa mlečna kislina ..., v glavnem men se je zdel zakomplicirano Ma ni panike... sej jst se tudi ne znajdem preveč med temi strokovnimi izrazi uživaj danes na koncertu Within Temptation pa še en komad ki mi je fuuul všeč Within Temptation - Somewhere in pa tale Within Temptation - Running up that hill Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 morgen.... x:)x zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Uživajte naprej... lep večer in prijetno nočko Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Čeeer družba Vidim da ste hudi hribolazci Mene hribolazenje nikoli ni ful navdušilo, sem pa še s taborniki in familijo prehodila nekaj hribov - no med drugim smo bli tudi na Krnskem jezeru večkrat - tam mi je blo ful všeč... Samo lazit v hrib se mi ponavadi ne da - ko pridem na vrh sem pa seveda navdušena Mi je bla pa super tura ko smo šli peš iz doline Lepene gor do sedmerih jezer, gor prespali in potem drugi dan šli do Krnskega jezera in se od tam spustili do Bohinjskega in se z veseljem vrgli v vodo Alef - glede višine pa je tudi meni panika gledat dol če sem višje kot 10 metrov. Najbolj bedno mi je pa to, da se mi začne vrtet že če samo hodim po poti, ki je vrezana v strmo pobočje sploh po kakšni ki preveč vijuga - kot npr. tista (če se prav spominm) od Koče pri Savici do Doma na Komni - ta pot mi je bla kr dober izziv ker se mi je cel cajt ful vrtelo Vsem želim lep preostanek sobote Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 uživaj danes na koncertu Within Temptation pa še en komad ki mi je fuuul všeč Within Temptation - Somewhere in pa tale Within Temptation - Running up that hill :onfire: , ful živahna bejba , ki tako sproščeno komunicira s publiko Zaenkrat sam ta zadnji komad s koncerta Ice queen Sem užival še zate, pa Mysti, pa še kakšno drugo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 morgen... x:)x sami neki hriboBlalzniki.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 morgen... x:)x sami neki hriboBlalzniki.... x:Dx zlomk....tralala Skoraj bi rekel da blaznost spada med vrline danes... Drugače pa jaz bivši hribolaznik... Me pri tej aktivnosti trenutno ovira ruksak spredaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Pozdravček! :onfire: , ful živahna bejba , ki tako sproščeno komunicira s publiko Sem užival še zate, pa Mysti, pa še kakšno drugo thanks... verjamem da je blo res lepo Kateri komadi pa so bli? In kolko časa je trajal koncert? Kaj ti je najbolj ostalo v spominu? So bile kakšne posebne scene na odru? -------------- Včeraj sem šla spet hodit, tokrat po naravi... pa sem se zgubila 3 ure, sem pozabila na čas medtem ko sem fotkala in raziskovala Potem sem pa zaspala kot ubita do večera. In ko sem se zbudila, se je pri meni na drugem powštru grel... škorpijonček! Niti premaknil se ni, je spančkal kar naprej. Sm ga fotkala, potem pa ga spustila med rože vn na zrak. Itak ni minusa pri nas, tko da mu ne bo hudo. Pa še nekaj me je presenetilo včeraj... trobentice cvetijo... sredi januarja... (fotke bom dala v "Fotografije". Lep dan vsem! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Pozdravček! thanks... verjamem da je blo res lepo Kateri komadi pa so bli? In kolko časa je trajal koncert? Kaj ti je najbolj ostalo v spominu? So bile kakšne posebne scene na odru? -------------- Včeraj sem šla spet hodit, tokrat po naravi... pa sem se zgubila 3 ure, sem pozabila na čas ko sem fotkala in raziskovala Potem sem pa zaspala kot ubita do večera. In ko sem se zbudila, se je pri meni na drugem powštru grel... škorpijonček! Niti premaknil se ni, je spančkal kar naprej. Sm ga fotkala, potem pa ga spustila med rože vn na zrak. Itak ni minusa pri nas, tko da mu ne bo hudo. Pa še nekaj me je presenetilo včeraj... trobentice cvetijo... sredi januarja... (fotko bom dala v "Fotografije". Lep dan vsem! Škorpijonček , a tolk toplo je pri vas, da so že živahni ..., pomlad prihaja že zgleda, tut trobetnice kažejo na to Bravo , pri nas pa taka megla v kotlini , sem pa zato skočil na hrib, pa dol gledal morje , prav lep razgled je bil, pa še prijetno toplo je blo Sem bil pa še ves pod vtisom koncerta Tako, da evo moje recenzije Sandra je živo še velik bolj fajn kakor na fotkah ali pa na videu , zelo živahna, zgovorna in sproščena bejba, ni blo samo hello Ljubljana. Je pa cvetličarna kar fajn okolje, tak polkrožen oder, tko da kakor sem nekje prebral en komentar, dvorana je sicer majhna, ampak smo jo pa vsaj od blizu videli Zelo je vzpodbujala občinstvo in to na vse strani, ne samo na sredini, tut unim na balkonu je pomahala med kakšnim komadom, tut kitarista sta ji pomagala pri tem. V glavnem odlična energija je bila, pa kake žareče oči ma Ni treba dost ugibat kaj mi je najbolj ostalo v spominu Glede komadov sem jst bolj šibek , proti koncu so bili meni najbolj znani Angels, Mother Earth in ta zadnji Ice Queen, Running up the hill ni blo, so pa začeli zelo udarno , potem je pa šla tudi dvakrat nazaj za piano in sama odigrala in odpela dva mirna komada, žal sem jo takrat samo slišal, ker sem bil bolj desno Zaključek pa itak , kitarist se je med Ice Queen še med folk vrgel, tko hrbtno, da mel kitaro še zmeraj v rokah, pa zelo so se pozdravljal z občinstvom, Sandra tudi že med koncertom, bil sem sicer desno, ampak blizu odra, tako da sva se uspela pozdravit, ko je šla dol z odra Dvorana je bla glih prav polna, da ni blo preveč gužve, edino kar mi ni jasno, zakaj se predskupina začela šele ob 20.30 , prišel sem malo pred osmo, pa je blo že dost ljudi, sredina je bla že polna, za razliko recimo od Pankrtov, ko je začela prva predskupina že igrat, je blo še napol prazno Predskupina sicer simpatična, no jst bi raje Naio Ssaion, očitno res nimamo nobene bolj metalske zasedbe s pevko In ker je oder majhen, so morali še vse popravit, da so lohk pripravil pol oder za naprej, tako da glavni del koncerta se je začel po 21.30, pa trajal tja do 23.15. Lohk pa še rečem, da bi jo z veseljem povabil na kakšno tortico, da bi kakšno rekla ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Lohk pa še rečem, da bi jo z veseljem povabil na kakšno tortico, da bi kakšno rekla ... A veš da jst tudi Hvala za ta podroben opis, imam vsaj predstavo ko že nisem mogla it --------- Danes megla tudi pri nas :xx!: pa se bolj not držim Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.