janif 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Čeeer družba Vidim da ste hudi hribolazci Mene hribolazenje nikoli ni ful navdušilo, sem pa še s taborniki in familijo prehodila nekaj hribov - no med drugim smo bli tudi na Krnskem jezeru večkrat - tam mi je blo ful všeč... Samo lazit v hrib se mi ponavadi ne da - ko pridem na vrh sem pa seveda navdušena Mi je bla pa super tura ko smo šli peš iz doline Lepene gor do sedmerih jezer, gor prespali in potem drugi dan šli do Krnskega jezera in se od tam spustili do Bohinjskega in se z veseljem vrgli v vodo Alef - glede višine pa je tudi meni panika gledat dol če sem višje kot 10 metrov. Najbolj bedno mi je pa to, da se mi začne vrtet že če samo hodim po poti, ki je vrezana v strmo pobočje sploh po kakšni ki preveč vijuga - kot npr. tista (če se prav spominm) od Koče pri Savici do Doma na Komni - ta pot mi je bla kr dober izziv ker se mi je cel cajt ful vrtelo Vsem želim lep preostanek sobote Kakor sem označil, vidim da bistvo že obvladaš Sej jst tut ne pretiravam, zadnjih 5 let, 2 do tri ture na leto, prej je bil moj najvišji Raduha, pa na Krnskih sem tut že bil Pol sem pa počas nabere, najdaljšo enodnevno turo sem že dal skoz , tako dolge v enem kosu ne bi ponavljal , aja pa še ni blo čist po planu, nisva prišla še v dolino, je blo treba na Komni prespat Če koga slučajno zanima Koča pri Savici preko Komarče do sedmerih, pol pa na greben (Mala Tičarica) in potem po grebenu (čez Malo Zelnarico) do Prehodavcev, zelo priporočam tale greben, ker je precej travnat, pa si ves čas na 2000+ Tam sem prišel do zasluženega kosila , pol pa do dolini do sedmerih, tam sva bla že mal skeptična, glede doline, nisva hotla utrujena čez Komarčo dol, tko da pravac Komna, kako so naju gledal redki, ki sva jih srečala še blizu sedmerih, kam pa vidva Na Komno sva res okoli 21.30 uletela kot marsovca, kako sva vse presenetila, že tako mirno vzdušje, pol pa midva not vpadeva In tako se počasi nabira vrhove ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 A veš da jst tudi Hvala za ta podroben opis, imam vsaj predstavo ko že nisem mogla it --------- Danes megla tudi pri nas :xx!: pa se bolj not držim Malenkost , sem imel namen tako ali tako No, evo sva že dva , ja nč jo bo treba še kej zvabit v naše kraje , je rekla, da je prvič pri nas ... Pri nas pa ni megle , samo od sonca je bla tut samo jutranja zarja, ker zdej je pa oblačno Če si pa bolj not, pa lohkše mal za fotkami pobrskaš, napišeš Within tempation, koncert, pa se kar nekaj najde od sobote Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Tudi Jubilejna je kondicijsko zahtevna - odvisno od kondicije rabiš zanjo 6-8 ur.Tehnično spada med zahtevne(po knjigi 50 zavarovanih plezalnih poti v Julijcih) ampak to le zaradi odseka med Prisojnikom in zadnjim oknom, pa še tam je le nekaj težkih mest kjer moraš dva- tri korake naredit le po klinih.Zadnje okno je šala proti prednjemu, pri prehodu moraš le dobro gledat pod noge ker ga marsikdo izkoristi za... ...olajšanje... V glavnem, pazit moraš da ne stopiš na kakšno "mino"... Od okna naprej je lahko, zelo dobro zavarovano, zoprno je le to ker izgubiš precej višine pred vzponom na Razor.Vzpon na Razor zgleda od spodaj precej divje, ko si pa enkrat v steni vidiš da so tam meter in več široke police, vse zelo dobro zavarovano... Probaj enkrat, ne bo ti žal... Tudi prednje okno ima samo dve kritični mesti.Menda... (spet po prej omenjeni knjigi), nisem šel skozi.Spodaj pod Ajdovsko deklico je ena 10-15 m visoka navpična stena(do tu sem prišel), pa tisti znani žleb višje zgoraj, ko je treba nahrbtnik rinit pred sabo ali pa na štriku vleči za sabo.To pa vem od tistih ki so šli skozi, ostalo, vključno s samim oknom pa ni preveč zahtevno. Če rad lezeš po skalah in zajlah, ti prej omenjeno knjigo priporočam, če je seveda še nisi imel v rokah.Dobiš kar nekaj informacij kaj te na kateri poti čaka.Je od založbe Sidarta... A veš, da si me kr navdušil , sploh ker vidim, da imava podobne pomanjkljivosti , no bomo videli, glede na razširjeno zasedbo od lani , zaenkrat ne kaže v tisti smeri, 4 smo OK, samo ena me ni prepričala , že od Gamsovca dol, pa sploh ni nevarno, je pozabila na osnovno pravilo, da je dost da se držiš na treh koncih, zgledalo je kakor zelo star človek po stopnicah, najprej ena noga dol, pol druga in potem namesto roka dol, kaj pa zdaj Aja še glede Zgornjega Kriš. jezera, lani smo naredili tisto krožno, pa se nobenemu ni dal od koče še kaj naprej, smo ga lepo videli iz Gamsovca, leto nazaj smo šli pa na Razor, kjer ne greš mimo jezera ..., v enem dnevu bi bilo preveč, ko sem bil pa na Stenarju je bla pa taka megla, da sva se premislila , saj bomo še šli, na Stenar bi še šel, pa preko Križa prideš do jezera, da izpolnimo plan izpred štirih let Kolega ma to knjigo, si jo bom pa enkrat nabavil tudi sam, čeprav kar zaupam njegovim informacijam, je tut bolj previdne sorte ! Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 še mal za fotkami pobrskaš, napišeš Within tempation, koncert, pa se kar nekaj najde od sobote ja hvala da si me spomnil sm taka meglena danes eej... tole sm našla komadi na koncertu:01. Jillian02. The Howling03. Stand My Ground04. The Cross05. What Have You Done06. Hand Of Sorrow07. The Heart Of Everything08. Forgiven09. Our Solemn Hour10. The Promise11. Frozen12. Angels13. Mother Earth14. The Truth Beneath The Rose15. Deceiver Of Fools16. Ice Queen Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 morgen... x:)x sami neki hriboBlalzniki.... x:Dx zlomk....tralala sej se nam lohk pridružiš , iz Martuljka z bejbo na Špik, pol pa prijetno s koristnim, če bosta še mela kej moči , med tednom vaju ne bojo preveč motil ja hvala da si me spomnil sm taka meglena danes eej... tole sm našla komadi na koncertu:01. Jillian02. The Howling03. Stand My Ground04. The Cross05. What Have You Done06. Hand Of Sorrow07. The Heart Of Everything08. Forgiven09. Our Solemn Hour10. The Promise11. Frozen12. Angels13. Mother Earth14. The Truth Beneath The Rose15. Deceiver Of Fools16. Ice Queen Uuuu, hvala , zdej jih bom lohk še enkrat poslušal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 sej se nam lohk pridružiš , iz Martuljka z bejbo na Špik, pol pa prijetno s koristnim, če bosta še mela kej moči , med tednom vaju ne bojo preveč motil Uuuu, hvala , zdej jih bom lohk še enkrat poslušal morgen.... hriboBlaznosti imam zhe kakih 40 let za sabo...take in drugachne).....pa jo she vedno prakticiram....tudi speleoBlaznost... che pa si malo nazaj preberesh moj post bo prishlo (samo od sebe) do spoznanja, da sem konchno zopet samskimartulk je pa itaq moj peskovnik zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Daaan! Le kje se vsi skrivate? Lep pozdravček! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Daaan! Le kje se vsi skrivate? Lep pozdravček! Hello, mogoče kej polna luna pri tem Ne vem, jst sem prav fajn volje, tut vreme je čist prijetno za ta cajt, malo pihlja, kar je zelo spodbudno za naš konec Škoda edino, ker ne morem zdej mal muzke nabijat, nisem sam v sobi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Jaz tudi tu nekje naokol... Prišel iz prestolnice malo prej... Megla, pa dež se je nekaj silil... :xx!: Tu pri men skoraj isto, samo megle ni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 O svečka ...kaj zdej to... smo... pa nismo... pa spet smo... pa saj nisi svetilnik eh... hecam se... da ne boš slučajno metra šla iskat ma ne vem kaj mi je danes ...bi šla nekam se zdivjat, pa je tako smotano vreme ----------- Ooo lej jih :onfire: ja polna luna... se že čuti Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 mogoče ima luna v levu prste vmes , men se tut trenutno ne sedi v službi , bom šel raje na malco, pa na luft Po sobi glih ne morem noret ob moji muzki, se bojo pritožil, da so že marsikaj doživel, ampak kej tazga pa še ne Jaz tudi tu nekje naokol... Prišel iz prestolnice malo prej... Megla, pa dež se je nekaj silil... :xx!: Tu pri men skoraj isto, samo megle ni... Alef, pri nas to ne štejemo med meglo , čist spodbudno vreme, lohk se še sonce pokaže Je bla pa fajn megla v nedeljo , še dobr da sem zlezel na hrib, pa sem dobil tak morski občutek Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Alef, pri nas to ne štejemo med meglo , čist spodbudno vreme, lohk se še sonce pokaže Je bla pa fajn megla v nedeljo , še dobr da sem zlezel na hrib, pa sem dobil tak morski občutek Se opravičujem, sem premalokrat v Lj da bi vedel za vse meglene nianse... Tukaj pri meni megle komaj za vzorec, tudi ko je najgostejša... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 mogoče ima luna v levu prste vmes , men se tut trenutno ne sedi v službi , bom šel raje na malco, pa na luft Po sobi glih ne morem noret ob moji muzki, se bojo pritožil, da so že marsikaj doživel, ampak kej tazga pa še ne A ti se spoznaš na te planete pa to kaj pomeni luna v določenem znamenju? Jst nimam pojma pa niti ne spremljam (čeprav sem na Lunin.net )... edino polna luna pa mlaj pa vem kdaj je, ker takrat ful vpliva na moje počutje. Ko sem bila še otrok me je menda "nosila luna", zdaj pa ponavadi ne morem spat pa neki čudni fleši so take dneve... Nemir sem pa uspela skenslat, mi je pred leti delal ful probleme, zdaj pa ni več taka kriza... sej še čutim, samo uspem obvladat. Moja Luna je v Ovnu - kako potem vpliva ta Luna v Levu? Glede muzike - kupi slušalke. kaj pa veš.. mogoče sm majhna svečka z močjo svetilnika.. lajt šov pa to.. misliš... light show (nežen sij) s srčkom ki sveti kot svetilnik Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 A ti se spoznaš na te planete pa to kaj pomeni luna v določenem znamenju? Jst nimam pojma pa niti ne spremljam (čeprav sem na Lunin.net )... edino polna luna pa mlaj pa vem kdaj je, ker takrat ful vpliva na moje počutje. Ko sem bila še otrok me je menda "nosila luna", zdaj pa ponavadi ne morem spat pa neki čudni fleši so take dneve... Nemir sem pa uspela skenslat, mi je pred leti delal ful probleme, zdaj pa ni več taka kriza... sej še čutim, samo uspem obvladat. Moja Luna je v Ovnu - kako potem vpliva ta Luna v Levu? Glede muzike - kupi slušalke. Slušalk nisem nikoli oboževal , v glavnem ovirajo me pri norenju, oz. mojem načinu poslušanja muzke Sem bolj stara šola glede tega Luna v levu je ognjena luna, se pravi veliko energije ..., tvoja je že naravi ognjena, se pravi ogenj na kvadrat Tko, da kr mal na luft, jst šibam na malco, pa kakšen krog bom naredil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 morgen.... zlomk....krehkrehkreh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 sam brez lightshow-ou klele..... x:Dx ( ) zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 sam brez lightshow-ou klele..... x:Dx ( ) zlomk....tralala x:Dx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 a ne bi mogu ti bit že vajen.... fleširanja pa to? bom kuj ikonco nazaj za uno chrno-belo zamenu.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 recimo nekej prbližnu taklele: , sam da si namest rožice v sredi predstavlaš . Al pa tega, če je človek zajlubljen Aha ...razumem bom kuj ikonco nazaj za uno chrno-belo zamenu.... x:Dx zlomk....tralalaneeeee...... ta je ful dobra -------------------Candle... lej kaj sm najdla Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 aaa.... srčk z lajtšovom... iiiiii a lahko tut kakšnga metuljčka tacga najdeš? Bom pogledala. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 xrolleyesx zlomk....krehkrehkreh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 xrolleyesx zlomk....krehkrehkreh A rabiš antibiotike... Izbiraj... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif ali http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/s050.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 A rabiš antibiotike... Izbiraj... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif tole... x:px zlomk....krek kreh kreh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 sm čist preveč zahtevna... najbrž ma ne ne... sm mela drugo delo zdej vmes grem zdaj gledat če najdem, bo pa vzelo nekaj časa uni srček ne vem zakaj je nehal utripat ... sm dala še enkrat pa bomo vidli ča bo ostalo tko nč... noče ...pa še zbrisat ne morem Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 a tebi dela??? ma kaj me pole mene j*** no tu imaš dva metuljčka, sm pa najdla stran kjer jih je fuuuuul (na zgornjega moraš kliknit) ooo.. kaj sm najdla pa zdej x:Dx http://shrani.si/f/l/68/4YnJYGfE/svecnik-s-svecko-01.gif Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.