Ale' 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 morgen banda.... vidm....slikce mal ponehujejo... zato pa tekst ratuje tok bl... :xx!: :xx!: :xx!: mal pamet u roke klele zlomk.....tralala Mah nikoli ti ni prou Kako pa zgleda dat pamet v roke? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 Kako pa zgleda dat pamet v roke? ches tak povprechen dec...k s kurcom razmishla.....kadar gresh scat... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 ches tak povprechen dec...k s kurcom razmishla.....kadar gresh scat... x:Dx zlomk....tralala xsmx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 in kaj predlagaš? nam je še kej pomoči? najboljsh de sdi enga najdesh k ti bo tolk zaupu, de ti bo pustu pamet mu v roke vzet.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 777 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 ful sumljiv tole. ne brini, bom že najdla. rajš kej lepcga povej.. pa ne pametuj preveč mi nch lepga na pamet ne pride..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 po pa kej grdga povej... če ti le pade na pamet... mah.....dons je pamet.....chist u kurcu.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 no, sej gre... kaj nej pa jest rečem... dons je pol žamet bolši k pamet... odvisno......od dimenzij.....pameti..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 tole bi sicer bl pasal med izjavo tedna...ampak nej bozadnch na enmu afterju prau bivsha od mojga frenda tkole:jebesh tehniko, che ga ne chutish x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 izjava stoletja čutt je pomembno.. oz. občutt. sej model k mu je blo namenjeno je kr okamenelpa smo rekl:lej ga...sej ni tko mehak pa mejhn zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 ja valjda. eh ja, vidm, da nimamo sam ženske zmerej kup problemov.... in problematik.. al jih mamo pa včasih na račun koga druzga.. zhenske ste itaq znane po tem, de mate raj tujo denarnicosicer pa:cinizem je na svoj rachun,sarkazem pa na tuj zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 1. moja denarnca mi je čist všeč, k sm si jo sama ubavla2. če mi je pa od koga denarnca všeč, jo pa pohvalm 3. in ne vem, kakšna je tvoja denarnca. dishecha....dehtecha...debela....in globoko sezhe zlomk......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 me pa res zanima, po čem diši.. hehepo ananasu... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 mi nch lepga na pamet ne pride..... x:Dx zlomk....tralala Če ti samo ne pride na pamet... Pa najdi kaj pa gor natakni... Če boš samo čakal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 he he... vodnarja sta spet v formi :lol: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 he he... vodnarja sta spet v formi :lol: Meni se comp nekaj natika na pamet zadnje dni... Ga bom že stresel dol... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 en pozdravček luftarjem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Morgen... Nekam kilavo vreme se obeta danes... Napovedujejo sneg čez vikend... :xx!: Če je napovedan, pri nas pada sigurno... Hvala bogu ni treba na šiht, tako da ni panike, tudi če ga meter zapade... Štorija s PC-jem se nadaljuje... Se je očitno odločil da me bo zaj***... No ja... ...probat ni greh... Pametnejši odneha, vedno... Lep dan vsem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Dober dan banda vodnarska xrosex Danes je petek - jeeej - kot nalašč za uživanje pred (tudi delovnim vikendom). Grem pomagat strežt primorske pustne šeme Še razmišljam če bi si omislila tudi kak kostum... A se boste kej namaškarali? Vsem vam želim čim več energije in čim manj naporen zadnji delovni dan v temu tednu mah.....dons je pamet.....chist u kurcu.... x:Dx zlomk....tralala Pol pa le pazi da ti ne bo ven ušla če se boš kej igral z njim Alef - ne daj se dušo držim pesti da boš kmalu premagal računalniško svojeglavost Bodte fajn Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Dober dan tudi od mene... Sonček se je skril, pa se bo že še spet prikazal. Pustne maškare??? Ma ne ne, to ni zame... če že bi, potem bi šla edino v Venezio al pa v Rio, pa se tam prepustila evforiji, tu mi pa ni zanimivo (edino še v Cerknico si želim enkrat it ko bo sprevod pa videt tiste gromozanske čarovnice, pa letos ne bom šla). No, v Benetkah sm že bla eno leto za pusta in je bilo res ful lepo, tako da bi rada še enkrat to doživela, pa niti ni tako daleč. xrosex Uživajte vsi skupaj... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 morgen.... zlomk...... :o|o: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 Morgen... PC zrihtan... Saj je bilo jasno že vnaprej... Pametnejši odneha, vedno... Vsaj pri meni... Imejte se fajn, kjerkoli že ste, luftarji in ostali... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 Morgen... PC zrihtan... Saj je bilo jasno že vnaprej... Pametnejši odneha, vedno... Vsaj pri meni... Imejte se fajn, kjerkoli že ste, luftarji in ostali... Fajn da si to zrihtal... pa trma mora bit.... jst se mu tudi ne bi pustila zaj* ... bi mu zagrozila da bo šel med pokojne (in ne v pokoj ) Vesel in lep vikend tudi od mene, upam da vas maškare (take in drugačne) ne bodo preveč strašile... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 morgen.... x:)x bemti mashkurce k se obeshajo na zvonc.... :xx!: chlouk spljoh ne more poshten naspat se zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 a kar na zvonc se obešajo? to ni dobr. sliši se nekam selfdestructing. a vesh kwa....ti....ti....che naush pridna te bo ker od mojih obiskal....pol bosh pa vidla vraga zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.