aakhut 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 to, da ma mladiče, kdr jh ma, sm vedla, tistga, da jih maš pa ti.... to pa res še ne... ampk sej... kul... punca!!!...pamet v roke (lohk tut mojo )..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 ej....... ti pa tvoja pamet.... in to v zavidljivih kolichinah ino razmerjih.... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 in to v zavidljivih kolichinah ino razmerjih.... x:px zlomk....tralala http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/c015.gif Kaj pa obraba? http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/a015.gif Pameti, mislim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/c015.gif Kaj pa obraba? http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/a015.gif Pameti, mislim... lej ga no.... sej vendar vesh, de se z aktivnostjo IQ samo vecha.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 lej ga no.... sej vendar vesh, de se z aktivnostjo IQ samo vecha.... x:Dx zlomk....tralala Drži... Se pa zmanjšuje prožnost... Sivih celic... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 Drži... Se pa zmanjšuje prožnost... Sivih celic... vish....kle pride pa do tiste razlike med levicharji in namimi trdno stojimo za svojimi mishlenji, medtem ko so levicharji bolj prozhni....samo mick-roba poglej.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 vish....kle pride pa do tiste razlike med levicharji in namimi trdno stojimo za svojimi mishlenji, medtem ko so levicharji bolj prozhni....samo mick-roba poglej.... x:Dx zlomk....tralala Za določene stvari sta dobri tako levica kot desnica... Kar se pa prožnosti tiče... ...ni vedno zaželjena... Morgen luftarji... Pri nas spet zimske radosti... Zaenkrat snega samo par centimetrov... Kar se mene tiče naj tako tudi ostane... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Daaaan! Sneg? Wau!!! :hepko: http://shrani.si/f/r/Gv/3V8DDSmN/snow-globe-05.gif Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Za določene stvari sta dobri tako levica kot desnica... Kar se pa prožnosti tiče... ...ni vedno zaželjena... Morgen luftarji... Pri nas spet zimske radosti... Zaenkrat snega samo par centimetrov... Kar se mene tiče naj tako tudi ostane... Sem te ravno hotel povprašat , pa vidim, da si me prehitel ...Držim pesti, da bo po tvojih željah, pri nas nismo ogroženi , vsaj dišine nič po snegu, glede na pust se pa že skoraj ne spodobi Jst sem že kr za pomlad , pusta bojo že v sredu pokopal , polnaj se pa kr začne pa traja tja do julija janif....moj shiht se ponavad koncha tam nekje med 6to in 7mopa 1000 je premal za tak garanjezhuranje zlomk....tralala jst sem zahtevna stranka, 1000 bi jst kot rento, vse ostalo bi blo pa glede na pridnost zaslužek Drugač je pa dolg ta tvoj šiht ,če bi vsaj čez dan pol lohk v miru spal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Daaan!http://shrani.si/f/3R/PP/3PFzAKgL/soncek-06.gif Spet sončke sije... včeraj pa bil dan za spanje in relax... hudičk ne se jezit no... malček me je pomladno sončke zaneslo, bom pazla da ne bo več tolko cukra v gnezdu janif... sej če smo pošteni tudi jst te dni razmišljam, kako bi skombinirala da bi začela delat šele tam nekje ob 10h, vmes eno urco fraj za kosilo, pa da bi bla že fraj ob 15h... plača pa da bi bla ista kot če bi delala 8h. Samo se mi kar nekako ne zjasni kako bi to skombinirala. Zjutraj pa tudi jst teeežko vstanem, pa tudi ponoči s spanjem so večkrat težave. Še najbolj bi mi odgovarjalo popoldansko delo, samo v administraciji večinoma rabijo za zjutraj, tako da bom vidla kaj se bo dalo zrihtat. Tko, danes je že četrtek ...dnevi bežijo kot ponoreli... pa jutri je že februar Ajd, uživajte vsi, kjerkoli že ste x:Xx Tuki se pa res strinjamo , 17 % smo že zdavnaj dosegli, pa kakor se pogovarjam naokoli, so tut vsi za , ali pa jst samo take poznam , aja sem se spomnil zdej enga, sam ta je zdej v upravi, niti ni pomembno kje , ti so naš problem , kako je že rekel večkrat na angleščini, več kot tri dni dopusta naenkrat ne maram met , pa delat, delat je treba, delo osvobaja Če uporabim mal alternativce, dol z bando, dollll Od naših rekov sem si najbolj zapomnil tega vojaškega, rana ura, slovenskih fantov grob No, pa ko naši ta glavni tolk radi omenjajo Ameriko, no če zraven štejem še Kanado, moj bratranec se je tam zmenil da dela 5 ur na dan, da ma več cajta za šport , tko da ne vi men z Ameriko , zmer sam tisto omenjajo, kolk so delavci tam fleksibilni, to da so tut delodajalci pa Sam je pa res, da so tam dnarci precej boljši Dnevi pa res letijo, mal so bli bolj delovni zadnji dni, pa tut športni, beri laufarski večeri , pa smo že kr lepo zakorakal v februar Pa še mal :hepko: zate, pa za vse ostale, ki pokukajo v gnezdo ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 Jutro Kako sluzavo vreme bljeeeehh Namesto v pisarni bi se raje "prestavljala po postelji" (s kakim fajn moškim primerkom bi blo še lepše ) Pri nas namreč ne diši po snegu, samo dež in sivina... tudi vikend je bil tak čisto zaspan, moje vikend-delo je odpadlo tko da sem uspešno prelenarila oba dneva. Pa sem mela take plane kako se bom sprehajala v gozdu, ma ni blo nič od tega... Upam da bo kmalu spet sonček da se bom lahko pogrela Želim vam lep ponedeljek Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Morgen... Eno kilavo vreme... :xx!: Kar je bilo snega ga je dež pobral, ostalo samo blato... :xx!: No ja, vsaj mraza ni... Malo se je treba še od znotraj zmočit, pa bo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Da se še tukaj pofočkam Alef - očitno so pustne šeme dobro pregnale zimo ker je šel "po gobe" tudi sneg Od znotraj zmočit? Khmm dobra ideja - meni bi zdajle prav pasal en topel zeliščni čajček ker že cel dan kašljam Fajn bodte bandica - naj vam dan čim lepše mine Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Da se še tukaj pofočkam Alef - očitno so pustne šeme dobro pregnale zimo ker je šel "po gobe" tudi sneg Od znotraj zmočit? Khmm dobra ideja - meni bi zdajle prav pasal en topel zeliščni čajček ker že cel dan kašljam Fajn bodte bandica - naj vam dan čim lepše mine Za od znotraj zmočit jaz nisem imel ravno čaj v mislih... Vsaj sam čaj ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Morgen... Eno kilavo vreme... :xx!: Kar je bilo snega ga je dež pobral, ostalo samo blato... :xx!: No ja, vsaj mraza ni... Malo se je treba še od znotraj zmočit, pa bo... Tega je tut pri nas v zalogi, čeprav ni bilo nič snega Se pa vreme že nekaj popravlja , eno punco sem videl v trgovini celo v kratkihrokavih , pa jakno v roki, pa je šla tut tko pogumno ven, no men se še ni zdel tko toplo V glavnem kuhano vino je še zmeraj dober pripomoček Pa počas lohk tukaj začnemo nazdravljat , vodnarski čas je že nekaj cajta ,no za vse tiste, ki sem jim zdej števec resetira Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Še zmeraj sem v službi, pa lohk eno službeno, ki se mi zelo dopade Pravi mož ženi: Žena, veš da sem jst v službi bog Žena pa Zakaj pa ???? Mož pa pravi: Nobeden ne ve, kje sem Se mi je že parkrat zgodilo, da so me iskali pa ne našli Enkrat je bla ena celo sam slab meter od mene, edino glavo je imela obrnjeno v nasprotno smer , seveda ne smem pozabit povedat, da sem modro molčal, ja glih prišel sem v službo, pa mi glih ni blo do pogovora z njo Pa še kakšna podobna bi se našla ... Jutro Kako sluzavo vreme bljeeeehh Namesto v pisarni bi se raje "prestavljala po postelji" (s kakim fajn moškim primerkom bi blo še lepše ) Pri nas namreč ne diši po snegu, samo dež in sivina... tudi vikend je bil tak čisto zaspan, moje vikend-delo je odpadlo tko da sem uspešno prelenarila oba dneva. Pa sem mela take plane kako se bom sprehajala v gozdu, ma ni blo nič od tega... Upam da bo kmalu spet sonček da se bom lahko pogrela Želim vam lep ponedeljek Da se še tukaj pofočkam Alef - očitno so pustne šeme dobro pregnale zimo ker je šel "po gobe" tudi sneg Od znotraj zmočit? Khmm dobra ideja - meni bi zdajle prav pasal en topel zeliščni čajček ker že cel dan kašljam Fajn bodte bandica - naj vam dan čim lepše mine Je bil zgleda tak vikend , v vsej moji športni vnemi, sem zmogel samo pol urni sprehod, pa še ta v nedeljo pozno zvečer, mal pred spanjem , sem se pa že v četrtek in petek pripravil nato Za sonček pa da tvoj kašelj čimprej mine Se mi pa fajn zdi, ker je ta teden malo krajši, , tako da sem še naslednjega skrajšal za en dan , človek se hitr navadi na dobre reči Pust pa tut uspešen , jst sem pa tut že čist pomladno nastrojen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Dobro jutro in dan Alef - hehe saj lahko je tudi čaj z rumom. Včeri sem se poleg čajčka okrepčala z domačim borovničevcem Samo mi še ni kaj dosti pomagal - bom mogla kar nadaljevat s čajčki pa bo. Janif - hvala - tudi jaz upam da bo čim prej minilo ker me vse boli od tega kašljanja - še dobro da vsaj kadim ne več. Sicer pa - JUHU samo še jutri v službi potem pa bomo uživali Bodite fajn Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Dobro jutro in dan Alef - hehe saj lahko je tudi čaj z rumom. Včeri sem se poleg čajčka okrepčala z domačim borovničevcem Samo mi še ni kaj dosti pomagal - bom mogla kar nadaljevat s čajčki pa bo. Sicer pa - JUHU samo še jutri v službi potem pa bomo uživali Bodite fajn Saj verjamem da veš da mora bit čaj z dodatkom... Ampak razmerje je pomembno... Ne sme bit preveč čaja... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a080.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Daaan!http://shrani.si/f/3R/PP/3PFzAKgL/1/soncek-06.gif Bla v Benetkah dva dni.... imela sem se ODLIČNO... pa prehodila sem ful, pa kondicija se kar stopnjuje.... Sicer je bla gužva, ampak se je splačalo. Sonček greje, tko da je bil Pust priden zgleda... vsaj tu pri nas je spet spomladansko toplo. Pozdravček vsem! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Daaan!http://shrani.si/f/3R/PP/3PFzAKgL/1/soncek-06.gif Bla v Benetkah dva dni.... imela sem se ODLIČNO... pa prehodila sem ful, pa kondicija se kar stopnjuje.... Sicer je bla gužva, ampak se je splačalo. Sonček greje, tko da je bil Pust priden zgleda... vsaj tu pri nas je spet spomladansko toplo. Pozdravček vsem! Uuuu, super , sem že prebral poročilo v dnevniku , prijetno, prijetno ni kaj reči Tut pri nas je pomladno, 10 stopinj , sonček se je zdejle sicer skril , ko sem bil zunaj, je pafino svetil, sicer sem bil na enem sestanku, pol sem pa še mal počvekal , tako da sem bil boljmalo v pisarni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Uuuu, super , sem že prebral poročilo v dnevniku , prijetno, prijetno ni kaj reči Tut pri nas je pomladno, 10 stopinj , sonček se je zdejle sicer skril , ko sem bil zunaj, je pafino svetil, sicer sem bil na enem sestanku, pol sem pa še mal počvekal , tako da sem bil boljmalo v pisarni Ej, pozdravljen! Sem šla zdaj pogledat na balkon na termometer... in kaže 22°C! Ma res sem uživala!!! Mi je prou manjkalo it malo v tak lajf spet... kar zaživim ko grem na take izlete :flower: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Ej, pozdravljen! Sem šla zdaj pogledat na balkon na termometer... in kaže 22°C! Ma res sem uživala!!! Mi je prou manjkalo it malo v tak lajf spet... kar zaživim ko grem na take izlete :flower: Ojla , se pa lohk že sončiš Verjamem, pašejo take stvari , če je lepo vreme pa še bolj Šibam domov, nekaj me zaspanost prijemlje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Ojla , se pa lohk že sončiš Ja če bo par dni tko, potem pa res... Zdaj se pa le grejem kot martinček na skali Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Ja če bo par dni tko, potem pa res... Zdaj se pa le grejem kot martinček na skali tut to je v redu, jst tko včasih izkoristim malco Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 Morgen... Zunaj spet malo podobno pravi zimi... Avto čist zamrznjen... Bo treba sonce počakat da ga odtaja... Fino je to ko ni treba več zjutraj ob petih drgnit led s šipe... :xx!: Antifriz tudi dotočen... V alefa, ne v avto... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.