aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 seveda pa dopuščam možnost da živim v zmoti :wOOt: vodnar....pa v zmoti????.... jezustana.... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 tut najboljšim se zgodi... : NAM najboljshim se ne more ZGODIT!!!!nam DOGAJA..... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 Kateri letnik? Zadnja generacija pionirčkov Tudi jaz baje ne kažem svojih let (pa ne samo zaradi presežkov energije in nekonvencionalnega obnašanja ) so me že vprašali na katero srednjo šolo hodim hehe, ali za osebno ko sem kupovala kak alkohol v trgovini... je kr malo balzam za dušo to včasih. Čeprav je pa malo bedno ko se me zunaj spravi pecat kak fantek pri 18-ih, 20-ih letih... ja takrat mi je pa šele nerodne hehe Hvala za vse lepe želje - zdaj pa grem da nas ne bodo kregali da ircamo Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 o ja, tep še posebej vidm se popravljam: ne more se vam zgodit, ker se vam Že dogaja in to zaporedoma in konstantno.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 Kateri letnik? Zadnja generacija pionirčkov Tudi jaz baje ne kažem svojih let (pa ne samo zaradi presežkov energije in nekonvencionalnega obnašanja ) so me že vprašali na katero srednjo šolo hodim hehe, ali za osebno ko sem kupovala kak alkohol v trgovini... je kr malo balzam za dušo to včasih. Čeprav je pa malo bedno ko se me zunaj spravi pecat kak fantek pri 18-ih, 20-ih letih... ja takrat mi je pa šele nerodne hehe Hvala za vse lepe želje - zdaj pa grem da nas ne bodo kregali da ircamo Ha! Našla! x:px Sm šla čekirat na net kdaj je blo to... Ma fantki pri 18-ih, 20-ih še mene večkrat pecali... x:Dx Ma sej ne ircamo... se samo pogovarjamo... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 a kao ne smeš ircat? aaaa.. že spet sumljiv tole.. da nis pod kakimi substancami ti, da ti kar zaporedoma dogaja itaQ de pod substancami....horo®skoparskimi2 X vodnarno....pa she kaka goba zram.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 o madona, pa tep ni pomoči.. zram? kaj tu pomen? a zdravn? poleg....prideta.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 ne dohajam nč, pa odhajam. meite se, uživjte itaQuzhivanje je sestavni del vodnarstva zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 :wOOt: vodnar....pa v zmoti????.... jezustana.... zlomk.....tralala Ja aakhut - tudi najboljšim se zgodi sploh če so še tako "zeleni" kot jaz Ha! Našla! x:px Sm šla čekirat na net kdaj je blo to... Ojoj sem ti dala dela Sem mislila da sva ista generacija - da boš takoj vedla... Hmja mnenja o tem, kdo je bil "ta zadnja generacija" so vidim da zelo različna (sem šla tudi jaz na hitro pogledat na Googla) - no jaz spadam v generacijo 81`-80` a kao ne smeš ircat? Ja meni se zdi da ne - mogoče pa tudi v tem živim v zmoti?? Sicer pa Candle - sem upoštevala tvoj nasvet in ga malo dodelala - sok ene limone in treh pomaranč z dvema žličkama medu. Rezultat - odlično in okusno sredstvo za boj z bacili Zdaj pa tudi jaz res grem - bodite fajn Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 Ojoj sem ti dala dela Sem mislila da sva ista generacija - da boš takoj vedla... Hmja mnenja o tem, kdo je bil "ta zadnja generacija" so vidim da zelo različna (sem šla tudi jaz na hitro pogledat na Googla) - no jaz spadam v generacijo 81`-80`A... Jaz sem našla za letnik `82 da je kao... Ha ha... vidiš... še tebe je zavedlo x:Dx ...piše v profilu Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 morgen.... x:)x bemu....jst spljoh ne vem vech kwa je vcheri kwa pa dons..... x:Dx x:px zlomk.....ttralala Da te malo razsvetlim... Danes je en dan prej kot jutri in en dan pozneje kot včeraj... Dobr dan Alef - ČESTITKE za vnučka - da bo zrasel en fejst dec - vsaj pol tko zabaven kot njegov deda Kakšno lepo "darilo" si dobil Danes sem spet malo bolj med živimi - so me čist pokosili bacili čeprav danes je že malo boljše. Sem pa besna ker so šli vsi moji plani o sprehajanju in kofektanju po sončku v maloro... pa tako lepi dnevi so idelani za prelepe fotke v naravi - ehhh bo že bolje Upam da ste vsi ostali dobro in da se uspešno upirate vsem bacilom, ki so na preži Nazdravljam s čajčkom (brez izboljšav ) in vsem želim lep preostanek dneva Po moje bo za dva deda... Štirikratni vodnar... Z bacili pa nobenih problemov... Nimajo šanse preživet v meni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 Upam, da bom tam pri 40-ih že kaj bolj zrela - prej tega niti ne pričakujem Lepo se imej(te) Zastonj pričakuješ tudi pri štiridesetih, vodnarka... Pri stoštiridesetih mogoče, prej ni šans... :wOOt: vodnar....pa v zmoti????.... jezustana.... zlomk.....tralala To... Je nemogoče... itaQ de pod substancami....horo®skoparskimi2 X vodnarno....pa she kaka goba zram.... zlomk....tralala Jaz tudi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 morgen pleme.... x:)x tole sred hribou...hehe....chist hudo.... de o novi domachi zhivali spljoh neb....pa she vodnarka je.... x:px en dan pred mano... sam....zej je zalegla....men pa dogaaaaaaajjjjjjjaaaaaaaa...... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 morgen pleme.... x:)x tole sred hribou...hehe....chist hudo.... de o novi domachi zhivali spljoh neb....pa she vodnarka je.... x:px en dan pred mano... sam....zej je zalegla....men pa dogaaaaaaajjjjjjjaaaaaaaa...... x:px zlomk....tralala http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif In to ob pol devetih zjutraj... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a040.gif Morgen banda... Danes glava spet tam kjer mora bit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 :In to ob pol devetih zjutraj... che sm meu pa zhurshiht do sedmih...pol preden se sm prpeljesh...traja zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 Dober dan vsem Kakšen lep dan je spet - upam da moj zadnji v tej seriji, ki jih moram preživet med štirimi stenami ker tole je že kar mučenje. Vse domače arcnije so odlično pomagale, obilica spanja pa tudi in zato se očitno vrača tudi moja energija - tile presežki pa so ob sedenju notri lahko kar odveč. Komaj čakam da jutri spet vdihnem svež zrak - če bi lahko, bi šla že jutri teč v gozd, pa vem da še ne smem tako hitro Sicer pa - lepih sončnih dni bo zdaj vedno več in komaj čakam na naslednji sprehod po gozdu in vožnjo s kolesom in veter v laseh hehe sem že čisto pomladna Ha ha... vidiš... še tebe je zavedlo x:Dx ...piše v profilu Khmm-khmm sam jaz sem pa res zmeda V bistvu je to vidno že iz tvojega "nicka" No ja se pač lahko zgovarjam na svojo vodnarsko furjavost aahkut dober žur je bil torej - after pa še boljši Fajn bodite vsi - upam da ste kje na sončku in uživate Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 che sm meu pa zhurshiht do sedmih...pol preden se sm prpeljesh...traja zlomk....tralala No ja... Potem pa morgen še enkrat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Dobro jutro banda Evo sem se končno skopala iz stanovanja - sicer je bla kr malo kriza - me noge niso lih ubogale prej zjutraj - očitno sem švoh od štiridnevnega ležanja Spet je en lep sončen dan Bodte fajn - naj vam ponedeljek čim lepše mine Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Morgen... Za tiste ki se jim noge tresejo... Ali pa kaj drugega... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Ja hvala Alef - še dobro da se mi tresejo samo noge Sicer kaj drugega kot to se mi ob vsemu popitemu čaju (brez dodatkov x!x ) niti ne bi moglo Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Daaan! Upam da ste fajn pa da uživate... am jaz sem pa res zmeda V bistvu je to vidno že iz tvojega "nicka" No ja se pač lahko zgovarjam na svojo vodnarsko furjavost x xsmx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Pozdravljena Ale in vsi ostali seveda Ja no - včasih je bolj fajn najt kak lušten izgovor kot priznati zmoto - kot so me poučili čez vikend s(m)o vodnarji namreč nezmotljivi Veš pri nas je pa danes tko lep sonček - pridi v LJ na martinčkanje Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 Pozdravljena Ale in vsi ostali seveda Ja no - včasih je bolj fajn najt kak lušten izgovor kot priznati zmoto - kot so me poučili čez vikend s(m)o vodnarji namreč nezmotljivi Veš pri nas je pa danes tko lep sonček - pridi v LJ na martinčkanje Ja ja... itak da so izgovori boljši Ma pri nas je eno tako čudno mlečno vreme... sonček sije, samo nima tiste moči kot prejšnje dni Ma ja.. preden pridem do LJ bo že mraz Mogoče pa uletim kaj drugi mesec... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. februar 2008 Prijavi Deli 11. februar 2008 bohdej plemeklele sonce lih zashlo za kurjim vrhomdrgach pa izlet na vrh karavank biu nenadkriljivkoroshka se z vsemi jezeribi moral she na tej strani postavt kak jez na savo....deb mel tko lepo zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 Morgen... Nekaj kiham pa smrkam danes... Bo že... Domača zdravila so že v pripravi in uporabi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.