janif 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 ... 'bro jutro! I'm back!! xrosexNo, za par dni vsaj Jeeej, fajn prebrati, da se me še kdo spomni! Saj sama sem vsake toliko tudi malo malo poškilila na forum, ampak doli nekje z juga ... No ... nič se ne bom izgovarjala - ni bilo pravega filinga, da bi kaj napisala, ker sem se počutila prav "izven konteksta". ...kaj sem počela (in še bom počela) v tem času?? 3 mesece in pol preživela pretežno na jugu Ita, potem vzela pot pod noge še proti osrednjem delu,spoznala ogromno novih ljudi, mučim se svojo aktivno laščino spraviti na "še komu razen meni razumljiv jezik" ......praznovala rojstni dan na Malti ... ležala na plaži, raziskovala naravo, ...vedno sem samo zunaj zunaj zunaj ...pogrešam športanjetako da sem med tem časom, ko dopostujem v slo prestolnici postala še "prava ljubljančanka" (Beri: šla na Šmarno goro! P.S.:Nasmejala sem se pa tudi kot že dolgo ne! ). Nazaj sem se v đoging vrgla, ker sem povsem presrečna, da v tem času nisem ostala povsem brez kondicije (hja, verjetno to moje ekstremno mestno pešečenje tudi nekaj zaleže ) . ...pripravljam se na Sardinijo - malo na njihove hribe, pa na rajske plaže ... in še na cela 2 meseca spet na J škornja ...to bi bilo to na kratko In ja, fajn vas je spet po dolgem času brat! Lepo, lepo da si naš še z višje perspektive pogledala , nisem pa vedel, da mamo take teste , no sej vsakič se človek kaj novga nauči Se mi pa zdi, da boš pol lohk tut vodičko dol špilala, imaš boljši pregled kot domačini , tko mal za dodatne cekinčke Obljubim, da bom zdej vsakič še kakšen kilometer zate prelaufal, da ti bo šlo naslednjič še lažje, sej veš, tko da se kondicija kopiči Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Daaaan vsem Kakšen lep dan je spet samo tale lunca meni danes malo nagaja - mi seka po svoje... Vse okrog mene je takooo lepo, v meni pa neka nerazložljiva žalost - malo sicer povezana z mojo zaljubljenostjo, ma vseeno - se počutim ko da mam kak čudni PMS - upam da je res kriva samo luna Prej sem se skoraj zjokala pa sem sicer dobre volje, vsake tolko me kaj ful zjezi pa brez razloga... ojoj upam da je vse O.K. z mano Ale - ja pozdravla sem se že čisto - sem ko rožca zdaj sprehode delam vsak dan - le včeraj sem nekaj ustvarjala doma (beri pekla) pa potem ni blo časa it ven - sicer pa komaj čakam ta vikend ko bom končno lahko šla ven v gozd bom vzela s sabo svoj foto in če bodo ratale kake lepe fotke jih potem prilimam sem gor... Že prav pogrešam gozd in tisti mir in zelenje, pa tišino ahhh Bodte fajn sončki - naj vam tale četrtek čim lepše mine Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Za Vilinči , ne se dat, bejba, čez vikend pa kr v gozd, to ful pomaga Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Daaan! Alef... kako zdravje? Lep dan vsem! Hvala na vprašanju, kar v redu... Včeraj peljal svoje okostje na MR v Izolo, drug teden bodo slike.Potem pa bomo videli kako dalje... Zaenkrat se še vse drži skupaj... Luftarji in ostali... Vilinčica... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/003.GIF Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Daaaan vsem Kakšen lep dan je spet samo tale lunca meni danes malo nagaja - mi seka po svoje... Vse okrog mene je takooo lepo, v meni pa neka nerazložljiva žalost - malo sicer povezana z mojo zaljubljenostjo, ma vseeno - se počutim ko da mam kak čudni PMS - upam da je res kriva samo luna Prej sem se skoraj zjokala pa sem sicer dobre volje, vsake tolko me kaj ful zjezi pa brez razloga... ojoj upam da je vse O.K. z mano Eh daj... očitno smo vsi nekam smotani v tem obdobju... saj bo minilo. Jst sm se kar pri levinjah razpisala, pa je zdaj boljše. Ale - ja pozdravla sem se že čisto - sem ko rožca zdaj sprehode delam vsak dan - le včeraj sem nekaj ustvarjala doma (beri pekla) pa potem ni blo časa it ven - sicer pa komaj čakam ta vikend ko bom končno lahko šla ven v gozd bom vzela s sabo svoj foto in če bodo ratale kake lepe fotke jih potem prilimam sem gor... Že prav pogrešam gozd in tisti mir in zelenje, pa tišino ahhh Bodte fajn sončki - naj vam tale četrtek čim lepše mine Iiii.... fotke ja prilimaj kakšno... jst tudi obožujem gozd in zelenje Tudi tebe vse lepo Hvala na vprašanju, kar v redu... Včeraj peljal svoje okostje na MR v Izolo, drug teden bodo slike.Potem pa bomo videli kako dalje... Zaenkrat se še vse drži skupaj... Luftarji in ostali... Vilinčica... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/003.GIFAlef super samo da drži skupaj Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Morgen... Danes dobil slike z MR.Nič posebnega, po domače povedano so amortizerji mal znucani... Jih bo treba mal razbremenit... In obnovit... Mi bodo že povedali kako... Lep dan vsem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Samo, da je vse uredu, alef amortizerje pa mal podmaži z glukozaminom poznaš? Poznam, pa do zdaj ni bilo potrebe po njem.Sem se vedno izogibal farmacevtskim pripravkom, vsakršnim... Pa zgleda da brez njih ne bo šlo več, vsaj nekaj časa ne... Pa kakšno kilo dol dat... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Jaz pred leti jemal Omega 3 zaradi težav s sklepi.Od Goldna, verjetno poznaš.Je pomagalo, samo... Predrago, je šlo dokler sem tudi aktivno delal ta MM, potem pa... No ja, počakajmo na dohtarje, približno vem kaj bodo rekli... Tisto "kile dol" bi jaz moral napisat z velikimi črkami... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Dobro jutro janif, alef in ale hvala vsem za spodbudne besede in smeškote - zlati ste sej se držim - sem trmasta in svojega optimizma ne dam, samo kak dan ga je malo težje obdržat - sploh če so posredi srčne dogodivščine in lunine mene hkrati ale aha tebi tudi lunca nagaja - naj ti čim manj sej zdaj so res tko lepi dnevi da jih je škoda preživeti žalosten / čudne volje alef upam da se tvoje okostje čim prej spravi v red - vsekakor ful pomaga če daš kako kilo dol - iz lastnih izkušenj Ko sem jaz pred leti zbolela in se potem tudi fajn zredila sem mela dolgo časa probleme z vsem okostjem - vse bolelo od prevelike teže - takoj ko sem shujšala nekaj kil in si nabrala več kondicije in vsako jutro delala vaje je blo boljše. No dosti pa mi je takrat pomagal tudi kiropraktik On mi je tudi pokazal vajo, ki jo zdaj delam vsako jutro preden vstanem da si raztegnem križ. Zdaj mi malo še nagaja kadar predolgo sedim ali premalo športam in takrat pač vem da se moram spravit v red in boljše skrbeti zase. Lep dan želim vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Ej veš kaj .... jaz sem 3x cenejšo verzijo imela.Če te bo zanimalo, me kontaktiraj na OS.Tule v SLO samo pobirajo keš razni Herbalife in ostalo sranje. :xx!: Ne mi o tem... :xx!: Sem bil del tega osem let in to pri tistih ki "pobirajo keš"... Ko se je pa Robidi zgodilo kar se je sva spregeledala kaj počneva in tudi "prijatelji" so pokazali pravi obraz.Po tistem nočem imeti nič s čim podobnim, niti kot stranka. Moje težave bo treba pač reševat drugače.Malo več gibanja(to vem brez dohtarjev... )Kile... Pa starejša hčerka je fizioterapevt, bo tudi znala kaj svetovat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 oooo, Mysti nas je obiskala Petek je dons, mal mi nagaja ena stvar iz SSKJ-a in to beseda priden, pod točko 1, men je dons udarilo čist v nasprotje ,vse drugo bi počel, samo to ne kar bi moral po ... , ah kdo bi razumel kaj vse piše pod dolžnosti Mogoče nekajk temu prispeva, da moji delovni začetki segajo v sobo, kjer je bilo na vratih nalepljenih 10 počivalnih resnic Mal sem jihže pozabil, čeprav sem jih pridno študiral No, na netu se vse najde Če jih kdo slučajno ne pozna, jih za vsak primer prilagam DESET POČIVALNIH RESNIC: 1. Delo je napor.2. Rodili smo se utrujeni in živimo zato, da počivamo.3. Počivaj podnevi, da bos lahko ponoči spal.4. Ljubi svojo posteljo bolj, kakor samega sebe.5. Če vidiš koga, ki počiva, mu pomagaj.6. Od prevelikega počivanja ni se nihče umrl.7. Ne delaj danes, kar lahko preložiš na jutri.8. Nikoli ne delaj tistega, kar delajo drugi.9. Delaj kolikor zmoreš in tisto kar zmoreš prepusti drugim.10. Če te prime, da bi delal, sedi in počakaj, da te mine. Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 O MM lahko tudi jaz kaj dodam, so bili neki poskusi, da bi me zvlekli notri , no zadnji se je končal tako, da je tisti, ki je imel prezentacijo kar predčasno zaključil, mal preveč neugodnih vprašanj sem postavljal v stilu, nič je enako nič, to se pravi, če nič ne naredim, ne bom dobil nič ..., sicersem pa že prej gostitelju razlagal, da me ne zanima, ja, pa pridi vsaj na obisk Pa sem prišel, prvič, zadnjič in nikoli več, od takrat naprej mene pozna Eh daj... očitno smo vsi nekam smotani v tem obdobju... saj bo minilo. Jst sm se kar pri levinjah razpisala, pa je zdaj boljše. Iiii.... fotke ja prilimaj kakšno... jst tudi obožujem gozd in zelenje Zelo dobro si napisala , punce to znate, zato pa so take zadeve, kot forum Sicer se pa tudi jst držim recepta, da je boljš si napisat in potem petkrat prebrat, kot pa v sebi premlevat, kaj, kako, zakaj ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 DESET POČIVALNIH RESNIC: 10. Če te prime, da bi delal, sedi in počakaj, da te mine. Poznamo... Pametno se jih je držat, sploh desete... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Poznamo... Pametno se jih je držat, sploh desete... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif sej sem vedel, da smo tuki sami naši Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Hehe Jaz sem tudi za - danes pa še sploh - mi ne gre koncentracija - vse preveč faktorjev okrog mene, ki me zamotijo Razmišljam kaj moram danes vse še narest v službi, medtem gledam skozi okno in vmes v mislih odtavam nekam čisto drugam in potem se čez nekaj minut zalotim kako se zamišljeno smehljam smreki, ki raste čez cesto hehe Samo nimam slabe vesti - sploh če upoštevam našo deseto resnico... Še dobro da je pred nami vikend - ta bo tudi zelo "naporen" - žuranje, čvekanje, sprehajanje, mlaskanje dobre hrane in uživanje na sončku Ufff mi bo lepo Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Uuuu, kakšno veselje. če je moj firbec prav obveščen , je to tvoj prvi obisk tukaj ,tako da si štejemo to v čast Sicer pa le tako zanimivo naprej, bo imel mojfirbec dost dela, pa ne bo imel časa, da mi bo težil, kaj buljim skoz okno Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Hehe Jaz sem tudi za - danes pa še sploh - mi ne gre koncentracija - vse preveč faktorjev okrog mene, ki me zamotijo Razmišljam kaj moram danes vse še narest v službi, medtem gledam skozi okno in vmes v mislih odtavam nekam čisto drugam in potem se čez nekaj minut zalotim kako se zamišljeno smehljam smreki, ki raste čez cesto hehe Samo nimam slabe vesti - sploh če upoštevam našo deseto resnico... Še dobro da je pred nami vikend - ta bo tudi zelo "naporen" - žuranje, čvekanje, sprehajanje, mlaskanje dobre hrane in uživanje na sončku Ufff mi bo lepo Nisi edina dons , ampak bistveno pri vsej stvari je, da daješ vtis, da delaš , oz. po domače povedano, delaš se, da delaš Meni gre to zlo dobro, praksa ali kako , se je naš že upokojeni cimr enkrat pritožil, pa kaj, a ti maš res skoz za delat Skoz neki delaš, pa delaš ... No, sej tut pisanje postov na forumu je delo, zaposleni so prsti, pa glava mora tut mislit Uživaj čez vikend Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 dobre zapovedi ... jih uresničujem, če se le da kdo mora hujšati? Alef... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Daaan! Zelo dobro si napisala , punce to znate, zato pa so take zadeve, kot forum Sicer se pa tudi jst držim recepta, da je boljš si napisat in potem petkrat prebrat, kot pa v sebi premlevat, kaj, kako, zakaj ...HVALA Janif. Ma s pogovorom se da marsikaj rešit. Včasih sem pisala na liste in potem zakurila, pa mi je blo lažje. Odkar sem odkrila LNF pa kar tu napišem če me kaj teži, pa se potem boljše počutim. Pozdravljena Mysti! kdo mora hujšati? Jst bom tudi morala kakšno kilo dol dat. Še dobro da prihajajo toplejši dnevi... Dobro jutro janif, alef in ale hvala vsem za spodbudne besede in smeškote - zlati ste sej se držim - sem trmasta in svojega optimizma ne dam, samo kak dan ga je malo težje obdržat - sploh če so posredi srčne dogodivščine in lunine mene hkrati ale aha tebi tudi lunca nagaja - naj ti čim manj sej zdaj so res tko lepi dnevi da jih je škoda preživeti žalosten / čudne volje :palec: Hvala! Imaš prav... saj me je minilo, se že boljše počutim. Hehe Jaz sem tudi za - danes pa še sploh - mi ne gre koncentracija - vse preveč faktorjev okrog mene, ki me zamotijo Razmišljam kaj moram danes vse še narest v službi, medtem gledam skozi okno in vmes v mislih odtavam nekam čisto drugam in potem se čez nekaj minut zalotim kako se zamišljeno smehljam smreki, ki raste čez cesto hehe Samo nimam slabe vesti - sploh če upoštevam našo deseto resnico... Še dobro da je pred nami vikend - ta bo tudi zelo "naporen" - žuranje, čvekanje, sprehajanje, mlaskanje dobre hrane in uživanje na sončku Ufff mi bo lepo Si te prav predstavljam No upam da uživaš. Alef... ko pogruntaš pa napiši recept. Hčerkino znanje pa le izkoristi, če ne za drugo pa za kakšno masažco. Omega-3 od Goldena je res draga, ampak pomaga. Jst jo pijem že 4 leta, pa E vitamin tudi, in sem zadovoljna z rezultati. Ampak ne mislim nobenega prepričevat, vsak naj se odloča po svoje. Lep dan vsem! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 Čeeer Vidim da smo vsi uživali v tem lepem vikendu ker ste bli bolj malo tu gor... Jaz sem vsekakor uživala - včeraj sem se končno spet vozila s kolesom - kako je fajn ko je že tko toplo čez dan. Danes sem slabi dve uri lomastila po gozdu s fotoaparatom v roki, prišla domov in potem spet šla še na kolo, pa na kavice in klepet, včeraj smo žurali - skratka maksimalno dobro izkoriščen vikend in zato se počutim odlično Mislim da bom danes spala kot angelček Tisti sprehod po gozdu mi je napolnil akumulator - je blo res lepo danes - sem vidla že prve metulje Lunca je tudi očitno nehala vplivat, pa še tolko lepega se je zgodilo tako da ni več sledu o nenadnih spremembah razpoloženja in upam, da bo tole dobro razpoloženje, ki ga je prineslo razvajanje čez vikend zdržalo še cel teden Bodte fajn - uživajte v preostanku nedelje Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Dobro jutro radni narode... http://www.cosgan.de/images/midi/musik/a040.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Bil prejle v štacuni, termometer v avtu kazal 16°... Pri nas pa še sneg... Slaba 2 km od mene je eno manjše smučišče, pa je od zadnjih mrzlih dni ostalo še nekaj umetnega snega.Ena flika, okoli 10 m široka in par 10 m dolga.Najbolj zagnani še smučajo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Čeeer Vidim da smo vsi uživali v tem lepem vikendu ker ste bli bolj malo tu gor... Jaz sem vsekakor uživala - včeraj sem se končno spet vozila s kolesom - kako je fajn ko je že tko toplo čez dan. Danes sem slabi dve uri lomastila po gozdu s fotoaparatom v roki, prišla domov in potem spet šla še na kolo, pa na kavice in klepet, včeraj smo žurali - skratka maksimalno dobro izkoriščen vikend in zato se počutim odlično Mislim da bom danes spala kot angelček Tisti sprehod po gozdu mi je napolnil akumulator - je blo res lepo danes - sem vidla že prve metulje Lunca je tudi očitno nehala vplivat, pa še tolko lepega se je zgodilo tako da ni več sledu o nenadnih spremembah razpoloženja in upam, da bo tole dobro razpoloženje, ki ga je prineslo razvajanje čez vikend zdržalo še cel teden Bodte fajn - uživajte v preostanku nedelje S kolesom? Oh, komaj čakam da se spravim na kolo... mislim da bom v kratkem, me že kliče ene dva tedna naj pridem na obisk pa da greva pohajat Lomastila... hehehe... pa saj nisi medo ... pa še s fotoaparatom ...upam da si ujela... lepe trenutke Metuljčki ja, pa čebelice http://shrani.si/f/3F/vo/2BsFZo0W/metuljcka-01.gifhttp://shrani.si/f/1q/a1/37M1Lyl7/narava-01.gif Teden se je začel dobro, upam da tako tudi ostane xupx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Čeeer Čisto na hitro ker spet "letim" ven... Ja - kolo - danes sem šla spet - z vetrom v laseh na vožnjo po LJ - ahhh kako je lepo ker je že čisto pomladno vzdušje Po gozdu sem pa res "lomastila" ker je vse tko suho da kamorkoli stopiš vse poka kot bi lomastil medved Fotk je pa ratalo kar nekaj - sem danes nalimala še dve tja med slike. Bodite lepo - želim vam lep zaključek dneva in čim več zdravja Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Dobro jutro vsem luftarjem, medvedom in gozdnim vilam... Danes sem že navsezgodaj s Tedijem preganjal medvede... Imejte se fajn, karkoli boste že počeli... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.