Vilinčica 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Daaan Pripravite lopate...No - od snega ni pri nas nič - ne vem a ga sploh ne bo - ampak jaz sem že včeri rekla da bom verjela šele ko ga bom res vidla ker te napovedi so letos že tolkokrat sfalile... Uuuu, kakšno razpoloženje , služba , iskreno povedano men ne rata zmeraj zdržat z odprtimi očmi , pol se pa tko naslonim na roko, pa delam vtis, da neki hudo razmišljam , tolk da še računalnik pustim pri miru Me je pa tut na eni predstavitvi sodelavka kr po imenu poklicala, je rekla, da se je bala, da bom padel s stola , če je blo pa tolk zanimivo Hehe ja sej tko nekak je blo tudi pri meni danes - dokler sem letala naokrog je blo še ok, čim se se vsedla za mizo je ratal pravi izziv ne zaspat Jah, enim se res dogaja , s takimi se je tut men ratalo kdaj zataknit , nisem vedno tiho, pa zmeraj ne zavijem v vato, ker mam rad direktno komunikacijo, pol pa taki pravijo, da je blo direkt v čelo , če je 1+1=2, je pač 2, to se nisem jst spomnil Ma ja vidiš - jaz sem tudi takšna in potem vedno izpadem ko ena furija ker ko enkrat res popi...dim pač ne izbiram besed - kasneje mi je ponavadi sicer vedno žal ker reagiram tko burno, ampak takšna pač sem - temperamentna Mam pa vsekakor raje ljudi ki ne okolišijo ampak povejo naravnost brez odvečnega bluzenja (tega prav ne prenesem) zato sem tudi sama takšna, to pa nažalost veliko ljudem ni všeč [Daj Bog da bi ti stal zraven največje luže ko bo avtobus vanjo zapeljal... Hehe Alef si si pa dal duška Saj mu je prav aakhutu - kaj pa izziva Grem , zaradi hokeja so se sicer prestavili koncert na kasneje ,Jaz bom tam - juhu - komaj čakam - pomojem bo super vzdušje sploh če bodo naši zmagali - bomo navijali čim bolj na glas Pozdravček vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Pozdravček vodnarjem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Ale punca drži se - jaz držim pesti zate da se ti bo vse dobro izteklo Za vsako stvar je potreben čas - tudi tebi se verjetno z nekim namenom zadeve odvijajo malo bolj počasi... saj bo - ko bo pravi čas za to in bo v situacije vloženo dovolj energije, se ti bo vse odvilo tako kot se mora. Vsak dan je preizkušnja zase in vsak po svoje lep Dokler deluješ v smeri svojih ciljev in želja si na pravi poti, zato kar pogumno naprej Naj ti dan čim lepše mine Pozdravček Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Daaan No - od snega ni pri nas nič - ne vem a ga sploh ne bo - ampak jaz sem že včeri rekla da bom verjela šele ko ga bom res vidla ker te napovedi so letos že tolkokrat sfalile... Pri nas pa kar dobro pada, v zadnjih dveh urah okrog 5-6 cm.To sicer ni veliko, če bo pa tako celo noč... Napovedi pa pravijo da taglavno šele prihaja... :xx!: Pozdravček vodnarjem Oj, Audi... A že kaj kidaš? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Ale punca drži se - jaz držim pesti zate da se ti bo vse dobro izteklo Za vsako stvar je potreben čas - tudi tebi se verjetno z nekim namenom zadeve odvijajo malo bolj počasi... saj bo - ko bo pravi čas za to in bo v situacije vloženo dovolj energije, se ti bo vse odvilo tako kot se mora. Vsak dan je preizkušnja zase in vsak po svoje lep Dokler deluješ v smeri svojih ciljev in želja si na pravi poti, zato kar pogumno naprej Naj ti dan čim lepše mine Pozdravček Hvala Vilinčica! Sej verjamem da bo... uno zamorjeno razpoloženje me je minilo, zdaj čutim spet energijo v sebi. Tudi tebi veliko užitkov in prijetnih trenutkov pozdravček Pri nas pa kar dobro pada, v zadnjih dveh urah okrog 5-6 cm.To sicer ni veliko, če bo pa tako celo noč... Napovedi pa pravijo da taglavno šele prihaja... :xx!: Alef boš moral sanke spet vn vzet Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Alef boš moral sanke spet vn vzet Imam ene stare, take ki so jih včasih rabil pozimi za drva vozit it gmajne... Upam da me bodo držale... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Imam ene stare, take ki so jih včasih rabil pozimi za drva vozit it gmajne... Upam da me bodo držale... Jah, če ne pa une ki jih vlečejo konji nabavi, tiste te bojo sigurno Ma pri nas je res zimsko... burja pa leden dž... še na čik se mi ne ljubi it Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Jah, če ne pa une ki jih vlečejo konji nabavi, tiste te bojo sigurno Ma pri nas je res zimsko... burja pa leden dž... še na čik se mi ne ljubi it To misliš tiste za hlode vlačit... V takem ni šans da bi hodil ven kadit... Raje kakšnega manj prižgem da ni preveč zakajeno, ampak lepo notri na toplem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 To misliš tiste za hlode vlačit... V takem ni šans da bi hodil ven kadit... Raje kakšnega manj prižgem da ni preveč zakajeno, ampak lepo notri na toplem... Ma ne!!! Une bolj gosposke J* ... neki me spet zaj* ... noče pokazat slikce ... ma u glavnem une ki jih imajo za v turistične namene no Jst nočem notr kadit ker mi smrdi spat v zakajenem prostoru... raje zdržim tistih par minutk pa imam čist zrak v stanovanju. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Ma ne!!! Une bolj gosposke Bi bile one za hlode bolj primerne... Jaz nisem nič gosposki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Morgen... Zimska idila pri meni danes zjutraj... http://www4.slikomat.com/08/0305/ja6-200803.jpg Od obljubljenih pol metra zapadlo okrog 10-12 cm... Naj pri tem ostane... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 VAUUU Alef tole je pa res idila. Si šel kaj sprobat sneg? S sankami? Sem ti kr malo fouš - bi blo fajn namesto v službo it na kak zasnežen hrib malo noret s sankami Tudi pri nas je včeraj zvečer potem padal sneg - take velike lepe snežinke, samo se ni obdržal tko da od unega obljubljenega pol metra ni ostalo nič je blo pa tko lepo hodit med snežinkami - sploh v vzhičenju nad našo zmagov hokeju super so bli naši fantje Danes je tak lep umirjen dan aaah Bodte fajn Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 VAUUU Alef tole je pa res idila. Si šel kaj sprobat sneg? S sankami? Sem ti kr malo fouš - bi blo fajn namesto v službo it na kak zasnežen hrib malo noret s sankami Bodte fajn S sankami ne bo nič... Bom pa šel mal ven pa v gozd poslikat... Pa če kaj dobrega izpade bom objavil... Sem pa zmeril koliko ga je zapadlo, 16 cm... Eno tretjino obljubljenega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Bom pa šel mal ven pa v gozd poslikat... Pa če kaj dobrega izpade bom objavil... :onfire: JAAAA!!! btw, lepa zimska idila pred tvojo hišo O Vilinčica, sm brala da so zmagali naši na hokeju... sigurno si se imela lepo Janif pa zgleda da še drema... Pri nas burja divja da ni za bit odzunej, pa eno župco bom zdej skuhala, bo prow pašala. Lep dan vsem Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Uff, ste bli pridni , moram še prebrat, za začetek pa mal recenzije Ker si nisem mogel kaj, da ga ne bi primerjal z Within tempation , najprej nekajolajševalnih okoliščin za Nightwishe, po moje slabše prizorišče Tivoli, bil sem na tribuni inmoje razploženje se je pred koncertom sicer drastično izboljšalo, ampak nisem bil tak kottakrat v soboto Vse skupaj se je začelo ob 21.30, z napovedjo, Olimpije je zmagala, zdej pa gremoooo, da enkrat sesujemo ta Tivoli Potem sem našel strateški položaj, v črti prve vrste nekako, tko da sem imel tak lep razgled na oder No, potem so pa prišli švedski Pain, čist poslušljivmelodični metal, kakor sem videl po navdušenju na parterju, jih je večji del kar poznal No, več kot20 minut tko niso bili na odru, pa še omejeni so bili na pol odra, ker je bila zadnja polovica že zasedena Ampak so nas prav lepo ogreli, pol pa priprava odra za Nightwish, so bili karhitri. Pol pa tako zanimivo ogrevanje, Rammstein, Chris Rea - Wicked game, Green day, pa šekej, pa nikakor da pridejo In potem, ko smo že vsi prečekirali backstage , se je okoli 22.45 končno zatemnilo, pa se je začelo uvodno ogrevanje in potem se je začelo, z ognjenimefektom, ufff so bili redarji čist prestrašeni Jst sem kmalu zavzel bojni položaj ,sosed mi je takoj sledil, pol pa še njegova bejba, tko da je počasi tribuna ratala mal bolj živahna Priznam, da jih prav dobro nisem poznal, no kmalu smo prišli do Amarantha , Nemo je bilpa ta zadnji v rednem delu Zdej pa moja primerjava , od odra do prve vrste je blo približno3 metre, kar ni glih najboljš, ampak pustmo to, ni blo tistega presežka, ki ga je pripravila Sandra, čistspodoben koncert, odigran zlo profesionalno, no za moje pojme je blo premal sodelovanja s publiko,tko so se mi zdeli skandinavsko zadržani, Anetka je sicer delovala tko navihano dete, dve kitki je imela,na vsako stran eno, se je pa tut precej afnala, pa koncert mi ni deloval tko tekoče, je blo velik showa, letel je po luftu marsikaj, sam jst sem bolj za muzko. Pričakoval sem tut mal hitrejši tempo, pa zlo hitro je bil konec rednega dela, pa kakšno minuto čez uro že, this is our last song ..., sej ta je zažgal, samo z dodatkom vred ni bilo 1h in pol, jst pa zmeraj raje navijam za 2 uri V končno fazi komunikacija, v prvem delu koncertu, je bil edini, ki je kaj rekel kitarist, Anetka je šelev dodatku pokazala, da je čist zgovorna, no reklamo za vodko je delala, je rekla, pred tem komadom moramtut jst mal srknit Razpoloženje dons je itak , niso me pa vrgli v luft, tko da po evrovizijsko Sandra 12 points, Anetkapa 2 recimo, ene par jih vidim še vmes, je pa res Sandra men luškana, Anetka pa niti ne, moški Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Super! Ma pridn, ma ja važno ta si ta nujno zrihtal, ostalo bo že počakalo.Hvala. Hmm, kje si pa to bral? Al si delal karto posebej zame? Sliši se super, je pa tko pri meni da najraje poslušam samo sebe in se ne oziram kaj piše v horoskopu. Edino če so pozitivne novice pa rada preberem. Ja to pa res lahko rečem, da se učim na svojih izkušnjah in ko se kdaj znajdem v megli potem pomislim kako sm kaj speljala pri zdravljenju ali pa kaj drugega pozitivnega, kjer imam super rezultate. Samo včasih se moram pa že fajn sprostit pa razmislit, kako sem kaj naredila... ker zelo hitro pozabljam. Včasih je to dobro, včasih pa tudi ne. Fajn je da čimprej pozabim na bolečine in na hude stvari, dobro pa je da si zapomnim kako sm reagirala in si pomagala v določenih situacijah. In ne smem se omejevat pa že v začetku rečt da je nekaj nemogoče in zame nedosegljivo.Npr. so mi rekli na ZZZ da za delo v pisarni sploh ni ponudb in da je zelo težko najt službo na tem področju, še manj v turizmu. Če bi se omejevala, bi to enostavno sprejela in sploh ne bi iskala na tem področju. Ampak ne... jst razmišljam tko - ogromno je podjetij in vsaki dan se rojevajo nova, in važno je da pošljem prošnjo, ponudbo, grem do direktorja, sprašujem znance ki so na določenih položajih... da grem po legalni poti in uredim vse potrebne papirje... da mislim pozitivno in z vizijo da bom službo našla, da me čaka nekje prav takšna ki je primerna zame v tem trenutku. In da te službe ki mi prihajajo naproti in se ne počutim dobro z njimi, da so mi samo preizkušnja ali se bom znala dovolj cenit in zavrnit, pa čeprav bi zdaj rabla denar... ampak ne, na prvem mestu je moje fizično in psihično počutje.... in moje samospoštovanje.In velikokrat pomislim na tuje dežele, iz česa vse znajo ljudje potegnit denar... in da se ne smem naslanjat na druge in da moram sama se borit za svojo neodvisnost in svobodo. In kako bi bilo šele, če bi imela še otroka, za katerega bi morala skrbet. Jst sm odgovorna zase. Moram bit aktivna, ne samo čakat kdaj bo prišlo kaj do mene.Maj mesec se približuje , in grem z zaupanjem naprej. Tudi če mi "slučajno" ne bi uspelo dobit službe do takrat, mi bo Občina subvencionirala 80% stroškov, tko da bom že nekako prišla skozi... ma ni me strah, tudi skozi to bom šla. bravo , tko se dela, sej nimam kaj dodat, samo :hepko:, pa , da bo pot lažja Ti si rojena na isti kot moj oče, tko da imam ta datum pač v glavi , po tarotu je to, cikli rasti, ko imaš rojstni dan greš v nov cikel in potem si pol leta v notranjem delu tega cikla, to se pravi pri sebi predeluješstvari, potem se pa pokažejo navzven in tebi se je zdej ravno obrnilo, pol leta je blo namreč včeraj ,si pa v ciklu cesarja, to je karta ovna iz astrologije, tko da energija je ta prava Jst te pa tako vidim, kot zelo močno osebo, takim pa tko nimam kaj povedat, ker bistvo že poznamo (se hitr prislinim zraven ), sebe je treba poslušat, se je fajn pogovarjat zaradi izmenjave izkušenj Se mipa zdi, da naše število narašča, no še zmeraj nas je manj kot druge strani, zato pa naletimo na razne provokacije,ker drugi živijo na ta način, z iztegnjenim prstom gledat naokoli, pa iskat nekoga Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Daaan No - od snega ni pri nas nič - ne vem a ga sploh ne bo - ampak jaz sem že včeri rekla da bom verjela šele ko ga bom res vidla ker te napovedi so letos že tolkokrat sfalile... Hehe ja sej tko nekak je blo tudi pri meni danes - dokler sem letala naokrog je blo še ok, čim se se vsedla za mizo je ratal pravi izziv ne zaspat kakšnega recepta še nisem našel, sprehod do umivalnika, mrzla voda, kakšna vaja, samo ko mam že oči skup, je težko vstat Ma ja vidiš - jaz sem tudi takšna in potem vedno izpadem ko ena furija ker ko enkrat res popi...dim pač ne izbiram besed - kasneje mi je ponavadi sicer vedno žal ker reagiram tko burno, ampak takšna pač sem - temperamentna Mam pa vsekakor raje ljudi ki ne okolišijo ampak povejo naravnost brez odvečnega bluzenja (tega prav ne prenesem) zato sem tudi sama takšna, to pa nažalost veliko ljudem ni všeč Sem že pri Ale nekaj napisal , nima ti bit kaj žal, meni ni, res da sem bolj previden, samo ko reagiram , pol pa pravijo, da sem hud, pa meni sploh ne zgleda Kako je že Silki napisala pri škorpijonih, pa ja, a zdej naj pa vse življenje pazim, da komu na taco ne stopim, pa naj dotični pazi, kam tace polaga S tistimi, ki imajo radi odkrite odnose, sem še zmeraj zmenil, sej se kdaj tut užgeš, to pride pa gre, tisti, ki se bojijo sami sebe, tam, je tko, men se tut ne da skoz neki v vato zavijat, da jih slučajno ne užalim, recimo ti kakšen reče, dej sebe poglej, jst mu pa rečem, če mu/ji špegel prinesem, pol pa jok in stok, kaj si dovolim Jaz bom tam - juhu - komaj čakam - pomojem bo super vzdušje sploh če bodo naši zmagali - bomo navijali čim bolj na glas Pozdravček vsem Olimpija, Olimpijaaaaaa , ma da jim že v Linzu pokažejo Dobr ste navijal :onfire: Nisem pa vedel, da se zanimaš za šport , men se zdi, da mi gre z leti na slabš , no za tiste anti ..., sem še zmerfanaaaatik , ta je čist nor , tako spokojno dete, pa tooooo, yeeeeees , Primož se je že spustil po odskočnempomolu, odrinil je, dejmo, Primož, daleč ga nese, daaaaaaaaleč, 127 metrov in pol in to je zmagaaaaaaaa , ufff sam da pišemsem že mal v luft , še zmer dobim solzne oči, če kakšen naš raztura, Petra, Petraaaa :onfire:, pokaž jim zdajle Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 O Janif, fajn da si to napisal o koncertu sm dobila kar živo predstavo... sm pa že v napej čutila da Nightwish ne bojo tko zažgali kot so Within Temptation, še posebej ker ni "taprava" pevka. Pain - sm šla čekirat na youtube, niso slabi PAIN - Shut your mouth bravo , tko se dela, sej nimam kaj dodat, samo :hepko:, pa , da bo pot lažja Ti si rojena na isti kot moj oče, tko da imam ta datum pač v glavi , po tarotu je to, cikli rasti, ko imaš rojstni dan greš v nov cikel in potem si pol leta v notranjem delu tega cikla, to se pravi pri sebi predeluješstvari, potem se pa pokažejo navzven in tebi se je zdej ravno obrnilo, pol leta je blo namreč včeraj ,si pa v ciklu cesarja, to je karta ovna iz astrologije, tko da energija je ta prava Aha, zdej štekam. wauuuuuuu, a to pomeni da bom z rogovi rušla zidove al kako Al da bom po kraljevsko to zrihtala? Hecam se. Energija Ovna je ful močna pa udarniška a ne, pa ker je prvi v horoskopu, to najbrž pomeni nove začetke? Dej povej mi še kaj o tem, sm ratala radovedna. Jst te pa tako vidim, kot zelo močno osebo, takim pa tko nimam kaj povedat, ker bistvo že poznamo (se hitr prislinim zraven ), sebe je treba poslušat, se je fajn pogovarjat zaradi izmenjave izkušenj Se mipa zdi, da naše število narašča, no še zmeraj nas je manj kot druge strani, zato pa naletimo na razne provokacije,ker drugi živijo na ta način, z iztegnjenim prstom gledat naokoli, pa iskat nekoga O ja, sm močna ja, pa včasih tudi mene malo zaustavi... a veš, učenja ni nikoli konec, vedno so drobne variacije, ki jih zaznavamo vedno več, bolj kot napredujemo... najprej je treba oklestit tiste bolj grobe informacije, potem pridejo finejše na vrsto, tiste tanke kot svila (jst si jih predstavljam tiste debelejše kot debele žice, malo tanjše kot strune, potem pa pridejo tanjše nitke kot svila, pajčevina...)... vedno pozornejši moraš bit, da zaznaš premik na nitki (kot pajek ki zazna tresenje na pajčevini, ko se ujame kaj not). Pogovor s folkom, ki je na podobnih vibracijah, lahko veliko razčisti in da odgovor ki ga imaš pred nosom pa ga ne vidiš. Včasih paše že zaradi tega, da stvari ki težijo ali bolijo, vržeš vn iz sebe in razbremeniš dušo. Potem lažje razmišljaš in deluješ, ker ne čutiš več take teže in pritiska. Včasih je že dovolj občutek, da nisi sam na svoji poti in v svojih bitkah. Pred leti sm iskala samo podobno misleče prijatelje, ker enostavno nisem imela dovolj energije za ljudi, ki so mislili drugače. Zdaj mi je všeč tudi v družbi teh, ker sm ugotovila da pač ne rabim nikogar v nič prepričevat, ampak samo sprejet tudi njih. To ne pomeni da se moram z njimi strinjat, nimam pa pravice jih silit, da bi sprejeli mojo "resnico". In lahko se veliko naučim tudi iz mojih nasprotij in drugače mislečih. Edino energetskim vampirjem se raje izognem, pa tudi pred njimi se že znam zaščitit. Provokacije so največkrat bitke za prevlado, kar je spet kraja energije... Človek ki se je sposoben pogovarjat brez potrebe po prevladi, in brez potrebe po podrejanju, je v pravem ravnovesju in jst delam na tem da me ne bo nihče več vrgel iz tega ravnovesja. Že zdaj sm se sposobna pogovarjat tako s klošarjem kot s kraljem, nimam predsodkov niti strahu, zame so vsi ljudje. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 morgenfak....pogledam skoz okn....vse okol belo....na ....cesta pa suhaHOCHEM PLUNDROOOO zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 morgenfak....pogledam skoz okn....vse okol belo....na ....cesta pa suhaHOCHEM PLUNDROOOO zlomk....tralala Ni problema, pridi sem dol, v naši vasi še niso ceste spucal... Pa se lahko postaviš nekam zraven ceste jaz bom pa z avtom mimo vozil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Bom pa šel mal ven pa v gozd poslikat... Pa če kaj dobrega izpade bom objavil...Sem sicer že tam napisala, ma bom tudi še tukaj vseeno - Alef super fotke si nardil Sem pa zmeril koliko ga je zapadlo, 16 cm...Eno tretjino obljubljenega...VAU - tu pa... 0 mm O Vilinčica, sm brala da so zmagali naši na hokeju... sigurno si se imela lepoJaaa bravo naši Veš kok je blo super - sem navijala na ves glas Olimpija, Olimpijaaaaaa , ma da jim že v Linzu pokažejo Dobr ste navijal Nisem pa vedel, da se zanimaš za šport , men se zdi, da mi gre z leti na slabš , no za tiste anti ..., sem še zmerfanaaaatik , ta je čist nor , tako spokojno dete, pa tooooo,Hehe ja super smo bli navijači - veš kako lepo smo peli Ma jaz nisem ravno fanatik, vseeno pa rada gledam tekme - sploh pa v živo - tam si dam lahko duška Baje pa me ni ravno lepo poslušat (pravi moja mama), ki kadar gledam kako tekmo raje gre ven iz sobe ker ne more poslušat mojih "sočnih" komentarjev HOCHEM PLUNDROOOO Pa se lahko postaviš nekam zraven ceste jaz bom pa z avtom mimo vozil... Hehehe Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 ! Luftarji... če mate kej cajta, dejte zrak spucat, k tale sivina... no go.... Ma tale tedn je smotan k zažgan mlek... Delamo na tem... Samo je težko, oblakov pa megle ne moreš z lopato stran metat... Smotan ko zažgan mlek... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Dober dan O Janif, fajn da si to napisal o koncertu sm dobila kar živo predstavo... sm pa že v napej čutila da Nightwish ne bojo tko zažgali kot so Within Temptation, še posebej ker ni "taprava" pevka. Pain - sm šla čekirat na youtube, niso slabi PAIN - Shut your mouth Res je , men so bli čist simpatični. Imaš pa dobre občutke , sicer je bil pa tut moj fokus drugačen, ko sem videl napoved za Within-e, sem rekel , Sandro pa moram videt, isto je bilo z Anjo (Bukovec), prav želel sem si jo videt in mi je tut uresničila željo Nightwish sem šel pa iz firbca pogledat in Anetka, če pogledam čist glasbeno, pevka ima glas in stas, ostali so mel inštrumente in ne morjo tolk skrbet še za vzdušje, ona je pa namesto tega, da bi šla v ospredje, se umikala nazaj, tut počivat je šla nazaj med komadi , sem imel tako perspektivo, da sem mal več videl Sem imel pa občutek, pa še zdaj ga imam, da ni blo vse OK, med njimi in organizatorji, ali zaradi prestavitve koncerta ali ..., sem prebral da so šli po koncertu direktno naprej in da se niso hoteli srečati z dvema izžrebancema, ki jim je organizator to hotel omogočiti, verjamem jim, da je bil klaviatuarist bolan, izgovor, da morajo it zaradi tega takoj naprej, je pa mal , kot da človek res lahko bolj počiva med vožnjo kot drugač, njega bi pač opravičili. Pa tut tolk se jim je mudil s pospravljanjem, so šli delavci v nizki štartni položaj že takoj po koncu rednega dela Pa kakšnega lupčka bi nam lohk poslala, ne sam enga na hitro na koncu, že na pol med vrati Je pa res, če se že spomnim že angleških tečajev, ko smo imeli eno tako živahno, kot Sandra sem prav z veseljem hodil, ko smo imeli pa eno Anetko, ne vem zakaj, ampak konstantno sem zamujal 15 minut Aha, zdej štekam. wauuuuuuu, a to pomeni da bom z rogovi rušla zidove al kako Al da bom po kraljevsko to zrihtala? Hecam se. Energija Ovna je ful močna pa udarniška a ne, pa ker je prvi v horoskopu, to najbrž pomeni nove začetke? Dej povej mi še kaj o tem, sm ratala radovedna. Res je, tako bom rekel, ta cikel je najbolj močen za nove začetke, za zagon novih projektov, za nove stvari, cesar je vizionar, pionir. Tebi po moje kar ustreza, ker imaš v bistvu rada spremembe (sedmica - kočija, si po rojstnem datumu, lahko sešteješ, pa boš vidla) in se ti dve energiji kar poklapata.In velikem ciklu cesarja boš zdaj 9 let, vsako leto se pa na letni ravni premakneš naprej, ti boš kar konstruktivno uporabila to energijo, zidove boš pri miru pustila, je lažje čez vrata O ja, sm močna ja, pa včasih tudi mene malo zaustavi... a veš, učenja ni nikoli konec, vedno so drobne variacije, ki jih zaznavamo vedno več, bolj kot napredujemo... najprej je treba oklestit tiste bolj grobe informacije, potem pridejo finejše na vrsto, tiste tanke kot svila (jst si jih predstavljam tiste debelejše kot debele žice, malo tanjše kot strune, potem pa pridejo tanjše nitke kot svila, pajčevina...)... vedno pozornejši moraš bit, da zaznaš premik na nitki (kot pajek ki zazna tresenje na pajčevini, ko se ujame kaj not). Pogovor s folkom, ki je na podobnih vibracijah, lahko veliko razčisti in da odgovor ki ga imaš pred nosom pa ga ne vidiš. Včasih paše že zaradi tega, da stvari ki težijo ali bolijo, vržeš vn iz sebe in razbremeniš dušo. Potem lažje razmišljaš in deluješ, ker ne čutiš več take teže in pritiska. Včasih je že dovolj občutek, da nisi sam na svoji poti in v svojih bitkah. Pred leti sm iskala samo podobno misleče prijatelje, ker enostavno nisem imela dovolj energije za ljudi, ki so mislili drugače. Zdaj mi je všeč tudi v družbi teh, ker sm ugotovila da pač ne rabim nikogar v nič prepričevat, ampak samo sprejet tudi njih. To ne pomeni da se moram z njimi strinjat, nimam pa pravice jih silit, da bi sprejeli mojo "resnico". In lahko se veliko naučim tudi iz mojih nasprotij in drugače mislečih. Edino energetskim vampirjem se raje izognem, pa tudi pred njimi se že znam zaščitit. Provokacije so največkrat bitke za prevlado, kar je spet kraja energije... Človek ki se je sposoben pogovarjat brez potrebe po prevladi, in brez potrebe po podrejanju, je v pravem ravnovesju in jst delam na tem da me ne bo nihče več vrgel iz tega ravnovesja. Že zdaj sm se sposobna pogovarjat tako s klošarjem kot s kraljem, nimam predsodkov niti strahu, zame so vsi ljudje. Lepo si napisala , punce znate tako lepo spravit občutke na papir Sem videl, da Tinko tut bereš , ona tut zelo lepo piše, no tut v živo je naredila vtis name Sej ravno o tem sem še šefico pogovarjal, ker ona še zmer mal, pa zakaj moram tolk delat na sebi, pa se matrat Pa sem ji razložil, da moramo to vsi, da pa to traja neprekinjeno. In na še dobro, da mam denar, da so to lahko privoščim, sem rekel, da ne sme tako gledat na to, to je vlaganje v sebe in tukaj ni zapravljanja časa in denarja. A veš kaj pravijo o čistilkah ? Z njimi moraš biti na ti, ker imajo pomembno vlogo, voda pač čisti. In jst nikoli nisem delil ljudi po njihovem položaju, to mi zmeraj dol viselo, bolj gledam kdo mi je blizu, do koga imam tak nevtralen odnos in s kom se ne morem. Je, pa res, da meje niso nikoli zacementirane, pa da sem veliko odnesel tudi od ljudi, ki so še ali so bili v tretji skupini, te so mi pač izziv Sicer pa včasih lahko primerjaš življenje tudi z igranjem šaha, ne toliko v smislu črno-belih zadev, kot v smislu tega, zakaj se je dobro vstati od mize in pogledati na partijo z druge perspektive, ker običajno je tudi tako, da kdo drug od strani boljše vidi, kaj bi bilo treba Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 ! Luftarji... če mate kej cajta, dejte zrak spucat, k tale sivina... no go.... Ma tale tedn je smotan k zažgan mlek... Delamo, delamo , tuki se že mal svetlika Tut ta teden bo minil, no meni je vodnarska luna domače področje , aja zdej je šla glih v ribe Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Daaaan! Bele plahtice veselo padajo, to je prvi sneg to zim... aja... pomlad Pa sončke se je kooončno spet prikazalo... upam da ne bom rabla tudi jst sank Janif... po tvojem opisu zgleda kot da se je Anetka bala Slovencev... kaj pa veš s čim so ji napolnli glavo... pazi Kosovo se je odcepilo, doli na Balkanu divja vojna Je pa res, če se že spomnim že angleških tečajev, ko smo imeli eno tako živahno, kot Sandra sem prav z veseljem hodil, ko smo imeli pa eno Anetko, ne vem zakaj, ampak konstantno sem zamujal 15 minut Ja od profesorce je res ful odvisno kako ti bo kaj všeč... jst sm mela v srednji eno fuuul lušno, simpatično za ANG, pa sm vedno v prvi klopi sedela... v osnovni pa enga zmaja, pa se nism čisto nič trudla... edino ker so mi všeč tuji jeziki, sm se učila ANG s tem da sem prevajala ang komade v slo, ampak zaradi sebe in ne zaradi predmeta v šoli. Isto je za vokalist(k)e, oni so glavni igralci na odru in imajo da komunicirajo s folkom, na pa da se skrivajo... sej lih zaradi tega mi je bla Nina od Tabu tko všeč, ker je znala komunicirat s publiko (razen tega da je bla tudi dobra pevka)... Res je, tako bom rekel, ta cikel je najbolj močen za nove začetke, za zagon novih projektov, za nove stvari, cesar je vizionar, pionir. Tebi po moje kar ustreza, ker imaš v bistvu rada spremembe (sedmica - kočija, si po rojstnem datumu, lahko sešteješ, pa boš vidla) in se ti dve energiji kar poklapata.In velikem ciklu cesarja boš zdaj 9 let, vsako leto se pa na letni ravni premakneš naprej, ti boš kar konstruktivno uporabila to energijo, zidove boš pri miru pustila, je lažje čez vrata Ja vem da sm sedmica, je tudi moja srečna številka. Oooo fajn, kar skozi vrata, zakon... to se pravi da kar po kraljevsko, ne kot Herkules... To kako se kaj ujema med sabo pa nism vedla, fajn da si mi to napisal... uno poudarjeno pa ne štekam... kako 9 let? Kam se premaknem naprej na letni ravni? Sej če ni lih za v javnost mi pa na OS napiši... Lepo si napisala , punce znate tako lepo spravit občutke na papir Sem videl, da Tinko tut bereš , ona tut zelo lepo piše, no tut v živo je naredila vtis name Hvala! Ma včasih mi uspe ja, se pa ne smem silit ali pa da bi me kdo drug silil pisat, uspe edino spontano. Tinko rada berem, mi je všeč njen način razmišljanja, čeprav jo "poznam" edino tukaj s foruma. Kako v živo? Sej ravno o tem sem še šefico pogovarjal, ker ona še zmer mal, pa zakaj moram tolk delat na sebi, pa se matrat Pa sem ji razložil, da moramo to vsi, da pa to traja neprekinjeno. In na še dobro, da mam denar, da so to lahko privoščim, sem rekel, da ne sme tako gledat na to, to je vlaganje v sebe in tukaj ni zapravljanja časa in denarja.Pa je razumela? Zakaj pa rabiš denar za to? A hodiš na delavnice? S čim se pravzaprav ukvarjaš? ...da sem veliko odnesel tudi od ljudi, ki so še ali so bili v tretji skupini, te so mi pač izziv Točno to... izziv... za spoznavanje samega sebe. Jst to gledanje z druge perspektive malo drugače vidim... ponavadi se vidim samo sebe kot da bi se odlepila od telesa in pogledala nase z nasprotne strani (kot dva ki si stojita nasproti oz. kot nekdo ki gleda s hriba na nekoga ki stoji v dolini)... je pa fajn da si vsak izbere predstavo ki mu je najbližja... jst šaha nism nikoli marala, mi je pa blizu narava. Candle... pozdravljena! Sm te že pogrešala... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.