janif 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Daaaan! Bele plahtice veselo padajo, to je prvi sneg to zim... aja... pomlad Pa sončke se je kooončno spet prikazalo... upam da ne bom rabla tudi jst sank Janif... po tvojem opisu zgleda kot da se je Anetka bala Slovencev... kaj pa veš s čim so ji napolnli glavo... pazi Kosovo se je odcepilo, doli na Balkanu divja vojna sej res, nikoli ne pomislim na kej tazga, sej ni čudno, da so tolk laufali v Budimpešto, se sem takoj spomnil na tisti članek o Devinu iz konca 90, ... zelo lepo območje, čisto blizu krajev, kjer divja vojna Ja od profesorce je res ful odvisno kako ti bo kaj všeč... jst sm mela v srednji eno fuuul lušno, simpatično za ANG, pa sm vedno v prvi klopi sedela... v osnovni pa enga zmaja, pa se nism čisto nič trudla... edino ker so mi všeč tuji jeziki, sm se učila ANG s tem da sem prevajala ang komade v slo, ampak zaradi sebe in ne zaradi predmeta v šoli. Isto je za vokalist(k)e, oni so glavni igralci na odru in imajo da komunicirajo s folkom, na pa da se skrivajo... sej lih zaradi tega mi je bla Nina od Tabu tko všeč, ker je znala komunicirat s publiko (razen tega da je bla tudi dobra pevka)... ooo, Nina, nisem jo nikoli v živo videl, no že iz TV-ja se je videlo, da je to zelo živahna bejba , pa še mal za njo pa za njen glas , če bova tko nadaljevala, ne vem če bo Anetka dobila tisto dvojko Jst v šoli nisem imel takih, ki bi me navdušile za angleščino, sploh v srednji mi je bila bolj zamorjena situacija , pol na tečajih mi je blo pa všeč, taka sproščena komunikacija Ja vem da sm sedmica, je tudi moja srečna številka. Oooo fajn, kar skozi vrata, zakon... to se pravi da kar po kraljevsko, ne kot Herkules... To kako se kaj ujema med sabo pa nism vedla, fajn da si mi to napisal... uno poudarjeno pa ne štekam... kako 9 let? Kam se premaknem naprej na letni ravni? Sej če ni lih za v javnost mi pa na OS napiši... No, ni taka skrivnost , seštevek tvojih rojstnih podatkov da 1987, tukaj si začela in vsako leto naprej, lani si prišla do 2020 in prišla v veliki cikel štirice in hkrati tudi štirica na letni ravni, štirica je cesar in ob naslednjem rojstnem dnevu bo 2021, se pravi petica in tako vsako leto naprej do 2030, ko boš šla v velik cikel petice, tako to gre , sešteješ dan in mesec, pa tisto leto in dobiš pravi letni cikel, eni ti bolj ustrezajo, drugi pa manj, ampak to je zelo subjektivno, sem opazil pri tem, da se preveč posplošuje, kar mi ni všeč, ker ni vsaka stvar za vse dobra Hvala! Ma včasih mi uspe ja, se pa ne smem silit ali pa da bi me kdo drug silil pisat, uspe edino spontano. Tinko rada berem, mi je všeč njen način razmišljanja, čeprav jo "poznam" edino tukaj s foruma. Kako v živo? Pa je razumela? Zakaj pa rabiš denar za to? A hodiš na delavnice? S čim se pravzaprav ukvarjaš? Mislim, da je, glede denarja se je ona pritoževala, za obisk pri psihologinji, zdravstvene težave, so jo pripeljale do tega, da se končno lotila odvisnosti od odnosov, prej sem ji jst (ni bila zmeraj šefica, sva bila skupaj v sobi) marsikaj razlagal, samo ..., počasi se daleč pride V živo, ja na štiri oči, pijačka pa to , pri Tinki mi je všeč njen humoren pogled na življenje, kakokoli se že dogaja, je vedno lažje, če malo s humorjem pogledaš Jst drugače delam v telekomunikacijah, me pa zanima veliko stvari, tako da sem prišel do astrologije, tarota, psihologija ljudi je zanimiva ..., nikoli se pa nisem poglabljal v to, koliko denarja je šlo zato, ker če me stvar zanima, pa imam dober občutek, kar ob kakšnih oderuških cenah ne bi imel, grem Skupinske meditacije so mi tut všeč, sem pa videl, da ti hodiš na fajn delavnice, ta zadnjo, ki sem jo videl, se mi je zdela zelo zanimiva Točno to... izziv... za spoznavanje samega sebe. Jst to gledanje z druge perspektive malo drugače vidim... ponavadi se vidim samo sebe kot da bi se odlepila od telesa in pogledala nase z nasprotne strani (kot dva ki si stojita nasproti oz. kot nekdo ki gleda s hriba na nekoga ki stoji v dolini)... je pa fajn da si vsak izbere predstavo ki mu je najbližja... jst šaha nism nikoli marala, mi je pa blizu narava. Sej podobno misliva, sam jst sem tako napisal , če si čustveno vpleten, moraš it ven iz sebe, mogla bi videt kako je to pri šahu, sicer je to samo moj občasni hobi, ampak je ornk psihologija, ker je najtežji je tisti del, nekaj razmišljaš, pa se mal zgubiš in moraš nekak presekat Luna je ribah, upam da je približno razumljivo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Lep pozdrav, dragi moji! xrosex Sem že nazaj s prečudovite Sardinije, že perem umazane cunje in luftam prešvicane gojzarje v Napoliju! Ampak o tem kasneje! Aja, pa še nekaj sm se spomnila... Na Ischii in v Napoliju trgovci radi barantajo, tako da ne sprejet prve cene ki jo postavijo. Ne nosi dragega nakita, niti kakšne drage ure, ne plačuj z velikimi bankovci... ker s tem izzivaš usodo...Tudi dragih oblačil ne nosi, ker tako privabljaš tatove... Na fotoaparat pazi da ti ga ne iztrgajo iz rok. Ne kupuj tehničnih izdelkov, ker se je že zgodilo, da je nekdo kupil radio, pa je bil znotraj popolnoma prazen (je bil samo okvir)... ko ti predstavljajo, ti pokažejo ok izdelek, potem ga pa na skrivaj zamenjajo. Ne igraj iger na srečo na ulici, ker so zelo dobri prevaranti in ti lahko poberejo ves denar ki ga imaš.Tudi nakita na ulici ne kupuj, ker so ponavadi ponaredki ali pa ukradeno blago....če se še kaj spomnim bom pa napisala....Žal je vse kar praviš, še kako res. Ravno danes sem se na ladji iz Cagliarija v svoji polomljeni italijanščini pogovarjala z eno punco in enim fantom iz Napolija, kako se oni že od malega navajajo na ta kaos, sistem, nevarnosti ...Punci so enkrat, ko je bila v javni govorilnici, ukradli darila, ki jih je pripravila prijateljem za novo leto. Mislem?!! In poba reče, kako se ti mišljenje oblikuje da - bolj sesut avto kot imaš - bolje je, pa to, da se ven hodi v cunjah iz slabega materiala, da se ne nosi na sebi nič nakita ... ... in poznam eno Španko, ki je hotela v bližini železniške postaje kupiti fotoaparat, za ... mislim da vseeno 100 e. Plačala in ko je v sobi odprla škatlo, je bila notri pollitrska steklenica vode. Za težo pač ... po drugi strani je pa vseeno večina napoletancev odprtih, prijetnih, pripravljenih pomagati, tako da ... bom rekla, da bo na koncu - če me le ne okradejo zanimiva življenska izkušnja! Ooo, kako sta pridni, to je pa boljš kot katerakoli turistična agencija....Dons grem laufat, klanci bojo tvoji, v torek sem tut hotel, pa sem se malo zaklepetal po telefonu (ni bila niti ena ura), pol se mi je zdelo pa že prepozno. No, sej to s klanci se mi sploh ne zdi slaba ideja, če me bo pičilo v kakšen klanec, si bom namesto kaj mi je tega treba bilo, mrmral to je za Aev, to je za Aev, bom videl, če bo šlo kaj lažje Sem videl fotke iz Malte, a to si šla z ladjo s Sicilije, sem bil tam na absolventskem, no sej neki smo pa hodili naokrog Hvaaaaala za vse klance! xrosex Mi bodo še kako prav prišli, ko pridem nazaj v Lj v svoje superge. Btw nove bo treba počasi kupit, nove Na Malto sem pa šla z letalom iz Rima. Luksuz Je naneslo tako, da sem se v Napoliju spoprijateljila z eno pupo iz Malte in ... šla z njo za skoraj 9 dni na Malto! Supeeeer je bilo, res! Full sem vesela, da sem imela to priložnost, da mi je Malto&Gozo razkazala in predstavila domačinka! ...No, ni taka skrivnost, seštevek tvojih rojstnih podatkov da 1987, tukaj si začela in vsako leto naprej, lani si prišla do 2020 in prišla v veliki cikel štirice in hkrati tudi štirica na letni ravni, štirica je cesar in ob naslednjem rojstnem dnevu bo 2021, se pravi petica in tako vsako leto naprej do 2030, ko boš šla v velik cikel petice, tako to gre, sešteješ dan in mesec, pa tisto leto in dobiš pravi letni cikel, eni ti bolj ustrezajo, drugi pa manj, ampak to je zelo subjektivno, sem opazil pri tem, da se preveč posplošuje, kar mi ni všeč, ker ni vsaka stvar za vse dobra .... Luna je ribah, upam da je približno razumljivoSe pregrizla skozi vaše debate v vodnarjih pa ... priznam, da nič ne razumem! Me pa firbec maltra! x:Dx In če se ti da še meni, trdi buči, kaj razložiti ... poslušam! Vidim da nas je Aeval prišla pogledat... Medtem ko je ni bilo sem postal deda... Upam da še kaj pride preden postanem praded... Hoj, hoj, Alef!! Čestitaaaam!! In vidiš, da sem prec nazaj Aeval ti tudi uživaj Se trudim po najboljših močeh! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Aeval!!! KAKO? Čakam poročilo... Živa vidim da si še, tko da si se najbrž fajn imela.V Napoliju? A iz Napolija pišeš? dej napiši malček kako je doli... kaj je s temi smetmi, so počistili kaj ulice al je še zmerej zabarikadirano z vrečami? Vreme? Ja, meni Napoletanci kot ljudje so mi všeč, sm spoznala dosti prijateljev... tudi ko tu kakšnega srečam, se takoj zaštekamo... enostavno se počutim z njimi ful domače, všeč mi je njihova energija... sm pa napisala zaradi drugih ki še ne poznajo teh krajev, pa če nisi not v tem, ne veš na kaj moraš bit pozoren... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 ooo, Nina, nisem jo nikoli v živo videl, no že iz TV-ja se je videlo, da je to zelo živahna bejba , pa še mal za njo pa za njen glas , če bova tko nadaljevala, ne vem če bo Anetka dobila tisto dvojko Nino sm spoznala na zboru motoristov v Goriških Brdih, kjer je imela nastop in še ni bla tko znana... preprosta punca, polna energije, ima karizmo in fuuul je za žur... sva imele debato kot da bi se od zmerej poznale. Takoj sm zaštekala da bo uspela in to sm ji tudi povedala... in tko je tudi blo kmalu po tistem. Imam rada energične punce. Ja jst si tudi želim da bi se ji še kdaj vrnu glas, me kar boli kadar poslušam njene cd-je, ker čutim kaj ji pomeni glasba. No, ni taka skrivnost , seštevek tvojih rojstnih podatkov da 1987, tukaj si začela in vsako leto naprej, lani si prišla do 2020 in prišla v veliki cikel štirice in hkrati tudi štirica na letni ravni, štirica je cesar in ob naslednjem rojstnem dnevu bo 2021, se pravi petica in tako vsako leto naprej do 2030, ko boš šla v velik cikel petice, tako to gre , sešteješ dan in mesec, pa tisto leto in dobiš pravi letni cikel, eni ti bolj ustrezajo, drugi pa manj, ampak to je zelo subjektivno, sem opazil pri tem, da se preveč posplošuje, kar mi ni všeč, ker ni vsaka stvar za vse dobra Če sm prav razumela, je vsaka okrogla številka veliki cikel (2020, 2030)? Jst drugače delam v telekomunikacijah, me pa zanima veliko stvari, tako da sem prišel do astrologije, tarota, psihologija ljudi je zanimiva ...,Mene tudi zanima veliko stvari, ne maram se osredotočat samo na eno stvar... nikoli se pa nisem poglabljal v to, koliko denarja je šlo zato, ker če me stvar zanima, pa imam dober občutek, kar ob kakšnih oderuških cenah ne bi imel, grem Skupinske meditacije so mi tut všeč, sem pa videl, da ti hodiš na fajn delavnice, ta zadnjo, ki sem jo videl, se mi je zdela zelo zanimiva Katero to misliš? Jst sm do zdej samo eno delavnico plačala, pa še pri tisti sm imela 50% popusta. Skupinskih meditacij ne maram, ker moram bit pri tem sama in v miru, najraje na moji postelji... me preveč moti energija drugih ljudi... edino z enim prijateljem se lahko tolko sprostim, da je lahko tudi on zraven (tisti ki me spominja nate po energiji). Luna je ribah, upam da je približno razumljivo Kaj si hotu pa s tem povedat? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Hoj, hoj, Alef!! Čestitaaaam!! In vidiš, da sem prec nazaj Lepo... Vidim da uživaš... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/032.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Aeval!!! KAKO? Čakam poročilo... Živa vidim da si še, tko da si se najbrž fajn imela.V Napoliju? A iz Napolija pišeš? dej napiši malček kako je doli... kaj je s temi smetmi, so počistili kaj ulice al je še zmerej zabarikadirano z vrečami? Vreme? Ja, meni Napoletanci kot ljudje so mi všeč, sm spoznala dosti prijateljev... tudi ko tu kakšnega srečam, se takoj zaštekamo... enostavno se počutim z njimi ful domače, všeč mi je njihova energija... sm pa napisala zaradi drugih ki še ne poznajo teh krajev, pa če nisi not v tem, ne veš na kaj moraš bit pozoren...Hoj, hoj :hepko: Živa, zdrava, zagooooreeeelaaaa (afna! ) Srečna! :D In jap, iz Napolija pišem! Danes priznam, da nisem preveč gledala okoli sebe, ko sem se kobacala z ladje ker ...1. sem bila zaspana, ker je ena tetka v naši kabini celo noč drva žagala in ostalim krajšala spanec 2. sem na hitro doživela posardinski kulturni šok! Je pa glede teh smeti na Napolija takole:mi, ki smo v centru tega nekako ne čutimo. Center, glavne učlice itak počistijo (za napoletanske razmere pač ), nasrka pa obrobje. Z vlaka (ko sem šla v Na) se je videlo, da je malodane kopajo v vrečah s smetmi. V centru so bile sicer demonstracije (takrat okoli novega leta), par avtov je gorelo ... Napoli pač Sciopero vsakih par dni je že kar rutina. Par dni po novem letu so bili bolj polni smetnjaki, nekoliko bolj je res zaudarjalo, ampak nekaj hujšega res ni bilo čutiti. Na srečo! Glede Sardinije pa Resnično!Prej sem jo "poznala" le po fotkah, pa kolikor mi je en poba iz Caglarija povedal ...Sedaj pa res lahko rečem, da je izredna! Zelena, razgibana, dokaj redko poseljena, ljudje izredno umirjeni, v tem času brez turistov ... Popolno! Sva pa s frendico startali iz glavnega mesta Cagliarija proti osrednjem delu. Waaw, kok sem jaz navdušena nad vsemi zelenimi griči, hribči, dolinicami ... In presenečena sem bila, kako je vse super urejeno! Ceste - nobenih pripomb, naše se lahko skrijejo!! Tudi način vožnje, označbe za določene nevarnosti na cesti, pa razno razne turistične info ... - res se lahko vsak z lahkoto znajde! Vseeno pa priporočam potovanje z avtom, ker je javnio probet vseeno bolj tako tako. Skoraj ga ni, no No ... se bom popravila - za mesta ni panike, če hočeš iti pa tako kot midve s frendico - bolj v neznano in direkt v naturo, pa rabi caaaaajtaaaa.Osrednji del je super! Male gorske vasice, iskanje najcenejših prenočišč na 900m višine (no, Sardinija za ubogi študentski žep ravno ni, razen poleti, ko se lahko z lahkoto spi zunaj, v šotoru ...), spoznavanje lokalcev v preprostih barih in izlet s pando 4X4 z enimi res super lokalnimi dečki do točk, ki jih z najetim avtom in če si pomagaš z raznimi lonelyplanet res ne moreš videti. Sicer je potem tem lokalcem malo težko razložiti, da se slovenske dečve v gore pa ne vozijo z avtom, ampak konkretno grizejo v kolena in ... tu so se naša pota razšla. Zlezli "v celo" na najvišji Sardski hrib, srečali Nikogar in se počutili tako sproščeni! In čez domače raviole in visokogorsko rdeče domače vince ob večeru po vsem hribolazenju ga pa tudi ni! Pot sva nadaljevali proti V obali. Najlepše ceste, najlepši razgledi so, če izbereš ceste, ki so speljane prek prelazov. Noooroo!! Že sem si vmes mislila, no, saj je Slovenija prav tako lepa, tudi mi imamo vse to, ampak resnično - čez razglede na teh cestah čez prelaze jih pa ni!Šli v Cala Gonone - pot po soteski reke, pride se direktno v kanjon same reke, ki je na koncu zapolnjen s balvani, velikimi kot soba ... Waw!¨ Preiskusila svoje plezalne sposobnosti in se filala z adrenalinom! In da ne pozabim - morje!! Čeprav pravijo, da je costa smeralda na S najlepša, jaz nisem bila nič manj zadovoljna z V obalo! Podali sva se na pot iz enega zaliva, po grebenu obale, visoko nad morjem, do drugega zaliva Cala Luna. Dobri 2h hoje v eno smer in potem se ti odpre pogled na čudovito morje pod tabo! Možno je tudi iti iz tega zaliva v notranjost, ker je zaliv povezan s sotesko reke, vendar nama je zmanjkovalo časa za vse to. Sva pa potem končno v Cala Luni le srečali par "turistov" - plezalce, ki rews lahko rečejo, da so na Sardiniji našli svoj raj. Tako ... lahko rečem, da mi bo Sardinija kar ostala v spominu!In baterije sem si pa tudi napolnila! Vidim da uživaš...Uživam, uživam! Probam vsak dan sproti, kakšen dan bolj, kakšen uspe celo malo manj, kakor je Kmalu bom začela uživati še na intenzivnem tečaju italijanščine - v ponedeljek začnem - pa bom potem verjetno še malo javkala in civkala, kako je težko Mah ... ne bo mi neke sile Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Hoj, hoj :hepko: Živa, zdrava, zagooooreeeelaaaa (afna! ) Srečna! :D In jap, iz Napolija pišem! Vesela sm zate! Vidim da te je Sardegna resnično osvojila... pa da si imela zanimive izkušnje Meni je tak način potovanja najlepši... Glede Napolija pa sm hotla samo slišat iz prve roke, ker na italijanskih programih to nonstop vrtijo, pa ker poznam novinarje, vem da dostikrat pretiravajo, ko iščejo tragičnost, da jim sploh objavijo... A prav v Napoliju si? Privat? Ma sigurno uživaš... jst prow pogrešam ta temperament njihov... Upam da boš še kaj poročala z Juga ITA... ma kaj boš tam študirala al kako je s tem tvojim študijem? Al si samo na počitnicah? Ajd, čimveč lepih trenutkov... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Vesela sm zate! Vidim da te je Sardegna resnično osvojila... pa da si imela zanimive izkušnje Meni je tak način potovanja najlepši... Glede Napolija pa sm hotla samo slišat iz prve roke, ker na italijanskih programih to nonstop vrtijo, pa ker poznam novinarje, vem da dostikrat pretiravajo, ko iščejo tragičnost, da jim sploh objavijo... A prav v Napoliju si? Privat? Ma sigurno uživaš... jst prow pogrešam ta temperamet njihov... Upam da boš še kaj poročala z Juga ITA... ma kaj boš tam študirala al kako je s tem tvojim študijem? Al si samo na počitnicah? Ajd, čimveč lepih trenutkov... Hvala! Veš da bom poročala kako in kaj se imamo tu! Drugače pa pičim erazmus in ga skušam čimbolje izkoristiti. V stilu - končala zadnje izpite, ki so mi ostali v Slo, nekaj malega malega pacam še za diplomo in skušam spraviti svojo italijanščino na poslušno raven Ter še ostale stvari, ki pridejo pač zraven - folk, kultura, živeti v drugi državi in ... ker nisem ravno tip človeka, ki zdrži dolgo na enem koncu, ga še malo vandram okoli To bo to. Uživaj tudi ti,jaz pa se priporočam za kakšno info iz ljube Slokakšen namig, nasvet glede J Ita pa tudi vedno prav pride Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Morgen... :xx!: Novi sneg pri nas... Ni veliko, par centimetrov... Samo... ...včeraj pozabil spucat avto, pa je tisto od včeraj in tisto kar je napadalo čez noč primrznjeno gor... Pa v trgovino bo treba... Alef... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a080.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 prvič z metlo za silo dol opucej, nato pa mal s toplo (ne vrelo) vodo polij... To kar ti delaj... Jaz raje mal počakam da se samo odtaja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Vidim, da treba tud k vodnarčkom mal pošpegat za kake fajn popotniške in take in drugačne čveke.. Aeval, da te še jaz malo pozdravim!Izkoristi tale Erasmus, je super izkušnja v lajfu. (sem ravno danes se spravla kopirat iz Ves.Dnevnika 'moj' dnevnik ven, pa sem ravno v tistem delu, ko sem po Madridu in okolici na isto foro bluzila 3 mesece ) nepozabno... Pa Janif, tebi tudi posebej pozdravčke se čist v različnih temah glibljeva, kar malo škoda... bi bilo fajn čvekat s tabo kdaj.. bom očitno morala večkrat tule not pokukat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 ja, če se ti ne mudi, pol kar čakej... in čakej.,... jest ponavad zutrej ob takih prložnostih nimam cajta čakat, da narava opravi svoje... Ja, lahko čakam... Se mi zadnje cajte nikoli nikamor ne mudi... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a070.gif Tebi pa en nasvet... Bolj kot vroča voda je plehu in barvi prijazen sprej za odmrzovanje.Ko je nujno, ga uporabim, samo šipo je treba takoj dobro obrisat, če ne imaš po parih metrih vožnje na njej mavrico... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Hvala! Veš da bom poročala kako in kaj se imamo tu! Drugače pa pičim erazmus in ga skušam čimbolje izkoristiti. V stilu - končala zadnje izpite, ki so mi ostali v Slo, nekaj malega malega pacam še za diplomo in skušam spraviti svojo italijanščino na poslušno raven Ter še ostale stvari, ki pridejo pač zraven - folk, kultura, živeti v drugi državi in ... ker nisem ravno tip človeka, ki zdrži dolgo na enem koncu, ga še malo vandram okoli To bo to. Uživaj tudi ti,jaz pa se priporočam za kakšno info iz ljube Slokakšen namig, nasvet glede J Ita pa tudi vedno prav pride a ja, zdej štekam kako je s tem... sicer nisem vedla da se tko reče tej izmenjavi študentov (Erasmus), pa sm šla čekirat na strička googla... Ma kako je s tem - a to velja tudi za izredne študente? Je kakšna omejitev, mogoče starostna meja? Ker mene tudi vedno bolj mika da bi šla še naprej v šolo, in bi mi taka varijanta kar ustrezala, ker tudi jst obožujem spoznavat navade in kulturo v drugih državah... Glede raziskovanja te razumem, ker meni je to tudi všeč.... ne zdržim dolgo na enem mestu (bi moralo bit že res pestro in razgibano, da bi me zadržalo). Če boš prišla vsake tolko naokrog boš dobila tudi info in Slovenije, al pa vprašaj če te bo kaj posebej zanimalo, pa ti z veseljem odpišem.... Glede LJ bo moral pa Janif kaj pomagat... J Ita - nekaj namigov sm ti že dala mene me mika tudi da bi šla še na Eolske otoke (Isole Eolie), predvsem Panareaklik Pa Calabria je tudi ful lepa... V bližini Napolija imaš Sorentto, Positano, Amalfi, na Vezuvu si najbrž že bla, Hercolaneum je meni osebno lepši kot Pompeji.... Od vedno me je mikalo it sem (glej sliko), pa mi ni nikoli uspelo uresničit te želje http://shrani.si/f/M/VZ/3yeVPFwe/capo-miseno-na-01.jpg Campi FlegreiMiseno. Panorama della spiaggia di Miliscola, con il Lago Morto, a sinistra, e il Monte Miseno, a destra. tko, tolko za danes... čimveč prijetnih trenutkov, lep pozdrav v Napoli Aja, pa tole sm še našla in ti bo mogoče zanimivo Torregaveta (NA)http://shrani.si/f/u/qk/4iXEHywr/torregaveta-na-01.jpg Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Vidim, da treba tud k vodnarčkom mal pošpegat za kake fajn popotniške in take in drugačne čveke.. Aeval, da te še jaz malo pozdravim!Izkoristi tale Erasmus, je super izkušnja v lajfu. (sem ravno danes se spravla kopirat iz Ves.Dnevnika 'moj' dnevnik ven, pa sem ravno v tistem delu, ko sem po Madridu in okolici na isto foro bluzila 3 mesece ) nepozabno... Pa Janif, tebi tudi posebej pozdravčke se čist v različnih temah glibljeva, kar malo škoda... bi bilo fajn čvekat s tabo kdaj.. bom očitno morala večkrat tule not pokukat... ooo, poglej jo , pozdravček nazaj, že neki časa mislim na to, da bi te blo dobr kej videt, pa kakšno reč Ja, vidim, da najina luni izbirata različne ovinke , jst grem levo, ti pa desno. Letos smo nekam švoh z mitingi, no sploh se še nismo dobili , tko da ti povem, kako si pa kej s cajtom ta mesec Drugač pa kr pridi sem, sej ti si tuki domača , jst sem tut nekaj časa mal naokoli letal, zdej sem se pa kr ustalil, je dobra scena Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Vidim, da treba tud k vodnarčkom mal pošpegat za kake fajn popotniške in take in drugačne čveke.. Aeval, da te še jaz malo pozdravim!Izkoristi tale Erasmus, je super izkušnja v lajfu. (sem ravno danes se spravla kopirat iz Ves.Dnevnika 'moj' dnevnik ven, pa sem ravno v tistem delu, ko sem po Madridu in okolici na isto foro bluzila 3 mesece ) nepozabno... Pa Janif, tebi tudi posebej pozdravčke se čist v različnih temah glibljeva, kar malo škoda... bi bilo fajn čvekat s tabo kdaj.. bom očitno morala večkrat tule not pokukat...Ojla, lej jo! xrosexVeš kolikokrat se spomnim nate&tvoj motor?? Ravno danes smo imeli na univerzi srečanje in kao konferenco ob 20-letnici erasmus programa na tej uni in ... smo potem še študenje med sabo malo počvekali! Faaaajn! In malo prejle sva s sosedo - erasmus študentko iz Malte govorile o tem, kako Napoli in erasmus na sploh res ni bila slaba odločitev! Je res, eno najbolj nevarnih mest, ampak na koncu bodo izkušnje izjemne! Torej ... lepe pozdravčke iz Napolija Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 a ja, zdej štekam kako je s tem... sicer nisem vedla da se tko reče tej izmenjavi študentov (Erasmus), pa sm šla čekirat na strička googla... Ma kako je s tem - a to velja tudi za izredne študente? Je kakšna omejitev, mogoče starostna meja? Ker mene tudi vedno bolj mika da bi šla še naprej v šolo, in bi mi taka varijanta kar ustrezala, ker tudi jst obožujem spoznavat navade in kulturo v drugih državah... Glede raziskovanja te razumem, ker meni je to tudi všeč.... ne zdržim dolgo na enem mestu (bi moralo bit že res pestro in razgibano, da bi me zadržalo). Če boš prišla vsake tolko naokrog boš dobila tudi info in Slovenije, al pa vprašaj če te bo kaj posebej zanimalo, pa ti z veseljem odpišem.... Glede LJ bo moral pa Janif kaj pomagat... J Ita - nekaj namigov sm ti že dala mene me mika tudi da bi šla še na Eolske otoke (Isole Eolie), predvsem Panareaklik Pa Calabria je tudi ful lepa... V bližini Napolija imaš Sorentto, Positano, Amalfi, na Vezuvu si najbrž že bla, Hercolaneum je meni osebno lepši kot Pompeji.... Od vedno me je mikalo it sem (glej sliko), pa mi ni nikoli uspelo uresničit te želje http://shrani.si/f/M/VZ/3yeVPFwe/capo-miseno-na-01.jpg Campi FlegreiMiseno. Panorama della spiaggia di Miliscola, con il Lago Morto, a sinistra, e il Monte Miseno, a destra. tko, tolko za danes... čimveč prijetnih trenutkov, lep pozdrav v Napoli Aja, pa tole sm še našla in ti bo mogoče zanimivo Torregaveta (NA)http://shrani.si/f/u/qk/4iXEHywr/torregaveta-na-01.jpg Halo halo Kot sem že odpisala na Alianin post - sem ravno s "proslave" v čast erasmus programa na tej uni, ki jo obiskujem in ...govorile so nam pametne buče, govorili smo študentje in bilo je veliko bolje, kot sem si pred začetkom predstavljala! Na koncu so nam na hitro povedali še o drugih programih za študij v tujini, ki obstajajo, vendar če povem po pravici, sem bila že tako izmučena, da nisem več sledila Moja italijanščina izredno zaškripa, ko sem (pre)dolgo skoncentrirana in lačna Sicer si to verjetno že brala, ampak vseeno - za osnovo klikV tem sklopu, kamor sodi tudi erasmus so še mislim da še 4 drugi programi. Erasmus (če se le ne motim!!) je za študente na dodiplomski stopnji. Pogoje si lahko prebereš na strani, ki sem ti jo linkala. Nič posebnega, če povzamem. Potem imaš drug program, ki je za podiplomski študij, vendar sem od dosti študentov slišala, da je težko dobiti štipendijo. No, nič ni ziher Malo lahko pogledaš še tukaj, če ti bo le kaj pomagalo klikJe pa za npr. podiplomski študij vedno možno, da ga v celoti opraviš v tujini ali pa le delno. Obstaja tudi možnost izobraževanja odraslih v tujini, vendar se jaz žal nisem prav preveč ukvarjala z drugimi možnostmi, tako da ti sicer lahko pomagam z brskanjem, vendar če te bolj resno zanima (ali pa pač samo za info) je mogoče fajn it v kakšno pisarno še po dodatne info. Ponavadi v teh pisarnah radi pomagajo, če veš, kaj bi rad No, če še kaj izvem, ali če mi poveš kaj točno te zanima (btw tudi moj OS funkcionira ), sva v kontaktu Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Halo halo ... No, če še kaj izvem, ali če mi poveš kaj točno te zanima (btw tudi moj OS funkcionira ), sva v kontaktu Ojla! Zaenkrat je vse še samo ideja (oz. več idej), nič še določeno, ker moram najprej druge nujnejše stvari zrihtat... Mi je pa zanimiva možnost in če bo kakšna taka varijanta se bom zelo verjetno odločila za kombinacijo Slo in tujine. ja, kontakt vkloplen Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Ojla! Zaenkrat je vse še samo ideja (oz. veš idej), nič še določeno, ker moram najprej druge nujnejše stvari zrihtat... Mi je pa zanimiva možnost in če bo kakšna taka varijanta se bom zelo verjetno odločila za kombinacijo Slo in tujine. ja, kontakt vkloplen Če je volja, se da vse zrihtat! Pa vedno se pozanimaj še za možnost štipendij (lahko jih imaš tudi več, če ti pač uspe), ker brez je malo ... jamr jamr! Tujina je pa vedno lepa izkušnja in reference na koncu tudi niso kar tako Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Pa vedno se pozanimaj še za možnost štipendij (lahko jih imaš tudi več, če ti pač uspe), ker brez je malo ... jamr jamr! Za izredni študij? Ajd, grem jst, za danes dovolj... lep petek Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Za izredni študij? Ajd, grem jst, za danes dovolj... lep petek Hop, zej si pa me Ampak vseeno mislim, da je bistven "status študenta"! Ne vem, zakaj naj bi bili ekstra študentje za to možnost prikrajšani, saj si ravno tako študent?! No ... po moji pameti pač Lep večer vsem xrosex Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Ja, lahko čakam... Se mi zadnje cajte nikoli nikamor ne mudi... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a070.gif Tebi pa en nasvet... Bolj kot vroča voda je plehu in barvi prijazen sprej za odmrzovanje.Ko je nujno, ga uporabim, samo šipo je treba takoj dobro obrisat, če ne imaš po parih metrih vožnje na njej mavrico... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gifnaravi pa najbolj ne (sicer ga mam tud jaz v avtu, pa mi ga letos sploh še ni bilo potrebno uporabit) Janif, še dobro da si me spomnil da sem v bistvu res čist lahko domača tlele (luna v vodnarju) ma tko je pri meni, če se zmenimo, si lahko najdem čas. sam naj se malo ogreje najprej, ker trenutno nimam nobenega veselja hodit v mesto ali kamorkol ven.. paše crkljanje na kavču in pod dekico Ale'74, mal problemček Erasmusa je denar, vsaj pri meni je bilo tako, da tista njihova 'štipendija' ni pokrila niti osnovnih stroškov v Madridu.. imaš pa pokrito šolanje (se pravi ni treba plačevat šolnin, ki so v tujini precej pogoste) in za začetek družbo drugih Erasmus študentov, da mal 'not padeš'... se da menda še za dodatno štipendijo zaprosit, samo jaz sploh nisem poskušala, ker ne bi bila upravičena...je pa še ful možnosti za študij/izobraževanje v tujini, samo fajn je treba brskat in spraševat okol.. pa seveda precej odvisno tudi od smeri študija... ajd, vodnarčki, grem jaz pred TV zdaj... mejte se lepo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Samo še tole civknem, potem se pa (verjetno) res spokam proč od neta ... kot kaže sem si s svojo vrnitvijo zaslužila "SkorajOdvisnik" Pa ... saj ne vem, kaj sem sedaj tako navdušena okrog tega x:Dx Malo spremembne pač nikoli ne škodi Pa da mi uživate, ane ?! x:Dx xrosex P.S.: kar se tiče skeširanja moram žal potrditi Alianin post. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Ohooo, kolk dogajanja, bom rabil že bralno asistentko Jaaa bravo naši Veš kok je blo super - sem navijala na ves glas Hehe ja super smo bli navijači - veš kako lepo smo peli Ma jaz nisem ravno fanatik, vseeno pa rada gledam tekme - sploh pa v živo - tam si dam lahko duška Baje pa me ni ravno lepo poslušat (pravi moja mama), ki kadar gledam kako tekmo raje gre ven iz sobe ker ne more poslušat mojih "sočnih" komentarjev Bravo :hepko: Pri moji mami je podobno, baje smo preglasni , no pa pravi, da ne zdrži pritiska, če je napeto in se spomnim naših najboljših smučarskih let (Križaj, Svet & co), kako je zmeraj laufala v kuhnjo, pol je pa po moje tko na en uho vlekla, kakšne so naše reakcije , no ja vsak ma svoj način No, pojutrišnjem pa kr navijat :onfire: No tudi jst sem med športnimi navdušenci daleč od fanatika, samo med unimi anti, smo pa itak vsi odpisani Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Čeeer Samo da se javim da sem še tu Se tolko dogaja v naših logih zadnje dni da komaj sledim Mi delate prav skomine z vsemi opisi in fotkami - Aeval pozdravljena med nami - si me malo podrezala - sama sem vsa leta študija govorila da bom šla na izmenjavo, ma mi nekako ni uspelo - mi je zdaj žal. Sem slišala same pozitivne vtise od vseh, ki so kamorkoli šli in le enega samega negativnega. Ma dobro - se tolažim s tem da bom šla pa pač na kako potovanje kmalu Me tudi mene čaka Italija prav kmalu - čez nekaj mesecev Toskana in okolica Potem kasneje pa upam da še na kako daljše potovanje (si ga bom podarila za nagrado ko diplomiram) Glede destinacije si bom verjetno še 500-krat premislila, tko da bom rajši tiho se bo pa treba definitivno kam spravit da potešim svojo radovednost in željo po potovalnih dogodivščinah Vsem pošiljam en lep pozdrav... Bodte fajn in mejte lep konec tedna Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Pain - sm šla čekirat na youtube, niso slabi PAIN - Shut your mouth Ta komad je bil , prav sede , pa tut kakšen drug tut , bom kej z neta pobral Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.