alef 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 naravi pa najbolj ne (sicer ga mam tud jaz v avtu, pa mi ga letos sploh še ni bilo potrebno uporabit)ajd, vodnarčki, grem jaz pred TV zdaj... mejte se lepo Vsekakor manj obremenjuje okolje kot pa sam avto... Ni take groze, večina teh sprejev vsebuje alkohol ki se na zraku razgradi, oz. izhlapi in se veže na vlago v zraku.Jaz ga uporabim samo takrat kadar se mi res mudi(hvala bogu je to zadnje cajte zelo redko... ) in kadar se zaradi določenih vremenskih pogojev naredi led trd ko beton ki ga je težko postrgat dol... Morgen luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Hop, zej si pa me Ampak vseeno mislim, da je bistven "status študenta"! Ne vem, zakaj naj bi bili ekstra študentje za to možnost prikrajšani, saj si ravno tako študent?! No ... po moji pameti pač Ojla! Se bom pozanimala kako je s tem... sklepam pač po tem, kako so začeli komplicirat pri delu preko študentskega servisa... redni študenti ja, izredni pa nič več... :xx!: Kot da izrednim študentom raste na drevesu keš... veliko od njih si mora zaslužit z lastnim delom, da se lahko potem šolajo... in niso vsi redno zaposleni.Ale'74, mal problemček Erasmusa je denar, vsaj pri meni je bilo tako, da tista njihova 'štipendija' ni pokrila niti osnovnih stroškov v Madridu.. imaš pa pokrito šolanje (se pravi ni treba plačevat šolnin, ki so v tujini precej pogoste) in za začetek družbo drugih Erasmus študentov, da mal 'not padeš'... se da menda še za dodatno štipendijo zaprosit, samo jaz sploh nisem poskušala, ker ne bi bila upravičena...je pa še ful možnosti za študij/izobraževanje v tujini, samo fajn je treba brskat in spraševat okol.. pa seveda precej odvisno tudi od smeri študija...P.S.: kar se tiče skeširanja moram žal potrditi Alianin post.Hvala vama za tole Mi delate prav skomine z vsemi opisi in fotkami... Nismo zastonj v Vodnarjih... Ohooo, kolk dogajanja, bom rabil že bralno asistentko Al pa začet bolj hitro brat in pisat Alef... te še tukaj pohvalim ... ful dobre fotke delaš, Upam da vsi uživate Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 morgen... ni kej povedat.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 http://shrani.si/f/2W/gr/ePTwVV3/02.jpg Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Opa Ale? za koga tak lep šopek oz. kar ikebana? Hja.... kar za vse nas ki smo v tem gnezdecu (ko že fantje nič ne poskrbijo za to ) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 fantje, fantje,.... če se vi zdej ne spomnte na nas, bomo tut me pol mal pozabila na dan moža ... Ne mi zamerit, moje dame... Dobro vem kateri dan je danes.Ampak meni se zdi mal... ...biti prijazen pa pozoren pa ljubezniv, z rožicami ipd. en dan v letu.Jaz se trudim bit tak 365 dni v letu.V glavnem mi uspeva in mislim da je to bolje... Sicer pa... ...pojutrišnjem je naš dan, pa nam lahko vrnete "nepozornost"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Sicer pa... ...pojutrišnjem je naš dan, pa nam lahko vrnete "nepozornost"... sej nam jo skos....367,5 dni v letu.... x:Dx zlomk....eh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 sej nam jo skos....367,5 dni v letu.... x:Dx zlomk....eh Pozornost je lahko tudi nadloga... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 zadnjič v Hoferju srečala enga gospoda.. po moje kar tam okol 60.. me je kar ustavil in rekel, da naj mu pomagam ta lepši šopek zbrat.. pa mi pol razlagal na poti na blagajno, da mu gre ful na živce Valentinovo pa da je rajši en teden počakal in da bo zdaj ženi prinesel šopek, da jo mal preseneti, ker je zanč zgledala neki užaljena, sam rekla ni nič kaka faca Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 dober večer , vidim, da smo bili že mal kregani , no eni smo bolj potepuški Tko, da se mal odkupim, ena lepa slikca http://www.germes-online.com/direct/dbimage/50322259/Different_Color_Flowers.jpg Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 hello banda. dolgo me ni nič bilo, samo kukala sem malo k vam. pa sem šla pogledat, če me je kdo prehitel po št. objav. ne, še vedno sem na 3. mestu. Janif, ti me boš prehitel, če boš priden. Alef, kakšen vaš dan, za boga, kaj mate to? Se bom pozanimala kako je s tem... sklepam pač po tem, kako so začeli komplicirat pri delu preko študentskega servisa... redni študenti ja, izredni pa nič več... :xx!: Kot da izrednim študentom raste na drevesu keš... veliko od njih si mora zaslužit z lastnim delom, da se lahko potem šolajo... in niso vsi redno zaposleni.a daj no. zdaj so pa še to ukinili? predlani pavzerjem, da sem bila cele mesce depresivna, zdaj še izrednim študentom. kdo je naslednji? bodo študentom prepovedali kakršnokoli delo sploh? :xx!: mislim, da nismo daleč. jah, bomo pa na črno delali, ne, nič novega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Alef, kakšen vaš dan, za boga, kaj mate to? 40 mučencev, 10. marec... Nezapovedani cerkveni praznik.Velja samo za poročene... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Nino sm spoznala na zboru motoristov v Goriških Brdih, kjer je imela nastop in še ni bla tko znana... preprosta punca, polna energije, ima karizmo in fuuul je za žur... sva imele debato kot da bi se od zmerej poznale. Takoj sm zaštekala da bo uspela in to sm ji tudi povedala... in tko je tudi blo kmalu po tistem. Imam rada energične punce. Ja jst si tudi želim da bi se ji še kdaj vrnu glas, me kar boli kadar poslušam njene cd-je, ker čutim kaj ji pomeni glasba. Jst tut A celo spoznala si jo, dbest , vas je pa tukaj kr ene par, ki ste ali še hodite na zbore motoristov , ali se jstsamo s takimi razgovorim Če sm prav razumela, je vsaka okrogla številka veliki cikel (2020, 2030)? Sem prav razmišljal zakaj je tako in prišel do tega, da ničle ojačajo številke, npr. 30 je močnejše kot samo 3 in zato se tako vzame Mene tudi zanima veliko stvari, ne maram se osredotočat samo na eno stvar...Katero to misliš? Jst sm do zdej samo eno delavnico plačala, pa še pri tisti sm imela 50% popusta. Skupinskih meditacij ne maram, ker moram bit pri tem sama in v miru, najraje na moji postelji... me preveč moti energija drugih ljudi... edino z enim prijateljem se lahko tolko sprostim, da je lahko tudi on zraven (tisti ki me spominja nate po energiji). Spomnim se, da se mi je zdela ena prav zanimiva stvar, sam zdajle nisem našel , imaš veliko postov, pa je malo težje , pri levih je blo napisano Zanimivo, glede meditacij, je pa res važno, kakšen je prostor, ja, pa kakšna je skupina No, sej če sta dva, je že tut skupinska, če se lahko tako izrazim Me pa kr mal firbec, kakšen občutek bi jst dobil ob njemu Kaj si hotu pa s tem povedat? Luna v ribah, je taka, kako bi rekel, težko oprijemljiva, taka mistična, jst mam najraje izraz meglena, kot v vodi, če gledaš, ne vidiš, tako dobro kot zunaj in potem lahko stvari delujejo zmedeno, nerazumljivo, no tak občutek sem imel, ko sem pisal, da upam, da tist kar sem takrat napisal, ne bo samo meni razumljivo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 40 mučencev, 10. marec... Nezapovedani cerkveni praznik.Velja samo za poročene... zdaj si me pa našel ... ne poznam jaz teh svečenic, marijinih vnebovzetij in kar je še takega. mučeniki? mučeniki? ker poročeni? naj ti/vam bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Lep pozdrav, dragi moji! xrosex Hvaaaaala za vse klance! xrosex Mi bodo še kako prav prišli, ko pridem nazaj v Lj v svoje superge. Btw nove bo treba počasi kupit, nove zadnji teden nisem neki priden, ampak si bla ti še zame, kakor berem Drugač pa itak, vsi najhujši klanci bojo zate , ker sem bom lohk tolažil, dej še mal zdrži, no, Aev je pa ja taka fajn punca Superg je kr dosti za kupit, čeprav pri zadnjih se mi je pa vložek odlepil , to se mi še ni zgodil, no pol namesto, da bi se potrudil in se pozanimal, s čim ga nazaj zalepit, laufam še kr v starih, nove imam pa samo za hojo , no bom že nekaj zrihtal, sej pred majem po moje ne bom šel na noben uraden tek Na Malto sem pa šla z letalom iz Rima. Luksuz Je naneslo tako, da sem se v Napoliju spoprijateljila z eno pupo iz Malte in ... šla z njo za skoraj 9 dni na Malto! Supeeeer je bilo, res! Full sem vesela, da sem imela to priložnost, da mi je Malto&Gozo razkazala in predstavila domačinka! Super, to je nekaj najlepšega, to sta uživali že vidim Aja, moram še pohvalit tvoja doživeta opisovanja Sardinije, ma prav not sem padel, matr kakšen pogled je bil iz unega prelaza Se pregrizla skozi vaše debate v vodnarjih pa ... priznam, da nič ne razumem! Me pa firbec maltra! x:Dx In če se ti da še meni, trdi buči, kaj razložiti ... poslušam! Vodnarka, pa trda buča , se je moji bistri buči dogaja, da mora kakšno vodnarsko misel dvakrat, trikrat prebrat, da končno le dojame foro Zakaj pa ne, evo seštevek tvojega rojstnega datuma, da 2010, se pravi 3, cesarica , ma nisi ti kr tko , zdej ko maš tako lepo cifro let, sweet sixteen, si pa prišla do 2035, to je pa desetka, kolo sreče, le vrti ga letos orng, vrti, da bo kej padlo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Janif, še dobro da si me spomnil da sem v bistvu res čist lahko domača tlele (luna v vodnarju) ma tko je pri meni, če se zmenimo, si lahko najdem čas. sam naj se malo ogreje najprej, ker trenutno nimam nobenega veselja hodit v mesto ali kamorkol ven.. paše crkljanje na kavču in pod dekico ti čist verjamem , no jst mislim, da je to še zadnji pozdrav zime, pol pa xrosex, tko da kmalu, kmalu Sej vem, da s tabo, je ck, ck, pa smo zmenjeni Seveda, domača, domača si, kaj pa misliš Aja, pa kr že hvalim potopise, a veš da ko se spomnem tvojega reševanja tristana v Madridu, tist, ko si na streho lezla, mi grejo še zmer lasje pokonci, no priznam, da streha ni moje področje Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Čeeer Samo da se javim da sem še tu Se tolko dogaja v naših logih zadnje dni da komaj sledim Mi delate prav skomine z vsemi opisi in fotkami - Aeval pozdravljena med nami - si me malo podrezala - sama sem vsa leta študija govorila da bom šla na izmenjavo, ma mi nekako ni uspelo - mi je zdaj žal. Sem slišala same pozitivne vtise od vseh, ki so kamorkoli šli in le enega samega negativnega. Ma dobro - se tolažim s tem da bom šla pa pač na kako potovanje kmalu Me tudi mene čaka Italija prav kmalu - čez nekaj mesecev Toskana in okolica Potem kasneje pa upam da še na kako daljše potovanje (si ga bom podarila za nagrado ko diplomiram) Glede destinacije si bom verjetno še 500-krat premislila, tko da bom rajši tiho se bo pa treba definitivno kam spravit da potešim svojo radovednost in željo po potovalnih dogodivščinah Vsem pošiljam en lep pozdrav... Bodte fajn in mejte lep konec tedna Nova Zelandija, Peru, Patagonija in ognjena zemlja, Avstralija, Mavricijus in Rodrigues ..., no, tko naštevam, kot da sem povsod bil, pa sam mal kartice gledam, teta je bla dost pridna, pa ena kolegica vsako leto potuje ..., jst pa pravim, da bo prišel tut moj čas Drugač pa za potovanja :hepko:, luštno je to, hočem 50 dni plačanega dopusta na leto Al pa začet bolj hitro brat in pisat razmišljam, da bi odprl kar pisarno tukaj, obljubim, da bom pridno objavljam poste ,40 obveznih ur na teden ni tko malo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Morgen... Me nekaj LNF zajebava, traja sto let da se kaj odpre... Ostalo za silo OK... J*** ga, imamo tu dol večkrat take jajca, običajno čez vikend... Bom pa šel še kakšno dobro fotko naredit, sonce je... http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a055.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Morgen... Vreme oblačno, razpoloženje nasprotno temu... Tapravi dan za regrat nabirat... Samo pri nas se še ne vidi izpod snega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Vreme oblačno, razpoloženje nasprotno temu...jaz imam tudi ta problem še celo vstala sem brez enournih predpriprav... prišla v službo.. in ugotovila, da ni kaj pametnega za delat.. ma ja.. bom pa kaj manj pametnega počela Alef, kako pa z včerajšnjimi fotkami? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 jaz imam tudi ta problem še celo vstala sem brez enournih predpriprav... prišla v službo.. in ugotovila, da ni kaj pametnega za delat.. ma ja.. bom pa kaj manj pametnega počela Alef, kako pa z včerajšnjimi fotkami? V obdelavi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Pozdravček! Vreme je tudi tu bolj megleno, volja pa tudi bolj tko tko.. Aja... danes je menda 40 mučenikov Janif ... hvala za rožco za 8. marec ...vas je pa tukaj kr ene par, ki ste ali še hodite na zbore motoristov , ali se jst samo s takimi razgovorim Jst sicer zdej ne hodim več, bom pa najbrž še šla na kakšnega... mi je fajn folk pa dober žur, glasba pa tudi super. Spomnim se, da se mi je zdela ena prav zanimiva stvar, sam zdajle nisem našel , imaš veliko postov, pa je malo težje , pri levih je blo napisano Že vem kaj misliš. Ma včasih so fajn te delavnice, včasih dolgočasne da komaj čakam da konča. Ful je odvisno od osebe ki vodi, ali zna pritegnit ali ne. Potem pa še hitro zaznam al je oseba sproščena al je živčna, če verjame v tisto kar govori al je nesigurna pa samo načitana... ful dejavnikov vpliva da je stvar zabavna in poučna. Tisto kar si ti mislil ni ravno delavnica, ampak t.i. skupina za samopomoč, kjer se pogovarjamo na določeno temo. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Pozdrav Po delavnem vikendu, delaven teden... Upam, da bo čim lepše minil Bla prej zunaj na kavici - vreme je prav aprilsko - dež & sonček Včeraj je blo zanimivo ko sem prišla nazaj v LJ je blo tukaj lepše vreme ko dol na Primorskem Včasih smo tudi tu na boljšem Danes je tak bolj dan - komaj čakam da bo konec šihta da grem domov Ale in Janif - hvala za rožice Bodte fajn, pa-pa xrosex Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Pozdravček! Vreme je tudi tu bolj megleno, volja pa tudi bolj tko tko.. Aja... danes je menda 40 mučenikov Janif ... hvala za rožco za 8. marec Jst sicer zdej ne hodim več, bom pa najbrž še šla na kakšnega... mi je fajn folk pa dober žur, glasba pa tudi super. Že vem kaj misliš. Ma včasih so fajn te delavnice, včasih dolgočasne da komaj čakam da konča. Ful je odvisno od osebe ki vodi, ali zna pritegnit ali ne. Potem pa še hitro zaznam al je oseba sproščena al je živčna, če verjame v tisto kar govori al je nesigurna pa samo načitana... ful dejavnikov vpliva da je stvar zabavna in poučna. Tisto kar si ti mislil ni ravno delavnica, ampak t.i. skupina za samopomoč, kjer se pogovarjamo na določeno temo. za boljšo voljo, pa še kakšen poskok za njo :hepko: Jst sem tut nekaj nesproščen , s to diplomo se moram že nekam premaknit, pa še kej, beri selitev, v glavno da je energija OK, pa ne gledam kot kakšen zombi Aja , malo sem zamešal, zadnjič ste imeli eno zelo fajn temo, to se mi je zdelo zanimivo Z delavnicami se pa strinjam, so ali pa niso , če ni sproščenosti, itak to ni to , jst z njimi nisem nikoli pretiraval, sem bil pa na nekaj zanimivih, Phyllis Krystal, Don Conreau, Turoff, Mirjana Gračan, te lahko priporočim vsakemu Poročeni sodelavci, ki danes trpijo , komentirajo mojo dobro voljo s tem, da nisem poročen , no ja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 morgen.... x:)x zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.