alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Tudi ogenj pa zrak se dobro razumeta.Brez zraka ni ognja... Do paar dni nazaj sploh nisem vedela da imamo tud mi svojo temo Za vodnarje je značilno da ljubijo svobodo v vseh odtenkih. To velja tudi zame in ja ljubim vodo: še posebej slapove in morje Zdaj veš... Kar dobro gre...18 postov od danes zjutraj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Vem da je zračno znamenje: moram bit skoz na svežem zraku, tud ko sem v sobi Ampak ljubim vodo! Ima sigurno veze s podznakom, moram ponovno pogledat sem spet pozabla kater je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Tudi ogenj pa zrak se dobro razumeta.18 postov od danes zjutraj... jasno da se.... kar se pa postov tiče...že spet vas rešujejo škorpije..... Vem da je zračno znamenje: moram bit skoz na svežem zraku, tud ko sem v sobi Ampak ljubim vodo! Ima sigurno veze s podznakom, moram ponovno pogledat sem spet pozabla kater je sej ti verjamem da maraš vodo....sam se mi je zdelo, da mora bit s čim drugim povezano in ne glih s soncem v vodnarju.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 jasno da se.... kar se pa postov tiče...že spet vas rešujejo škorpije ..... Ja nekaj je bilo treba ukrenit... Če so pa ostali vodnarčki tu gor preleni... Sem vedel koga je treba zvabit sem noter... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Alef, dej bod srce, pa povej, kaj pri vas, vodnarjih pali, da bomo ženske vedle? Prosim. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Alef, dej bod srce, pa povej, kaj pri vas, vodnarjih pali , da bomo ženske vedle? Prosim. Hvala. Ne morem govorit za druge... Ali pa... Pri meni... Da si bolj nora kot jaz. Da si pametna VSAJ toliko kot jaz... Da še nisi in nikol ne boš odrasla... In najvažneje...Da si pripravljena prenašat vodnarja. Good luck! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Ne bom to zate, ampak za enga druzga vodnarja prečekirala... Da si bolj nora kot jaz. To definitivno. Da si pametna VSAJ toliko kot jaz... Tm prbližn sm. Da še nisi in nikol ne boš odrasla... Ah, to sploh ni za bat. In najvažneje...Da si pripravljena prenašat vodnarja. O, jaaaaaaaaaaa. Good luck! A pol mi bo ratal? Pa to s premal povedu...zihr so še kaki haklci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Ne bom to zate, ampak za enga druzga vodnarja prečekirala... A pol mi bo ratal? Pa to s premal povedu...zihr so še kaki haklci . Če ti bo ratal... Dvojček pa vodnar... Seveda ti bo ratal, preizkušeno(pri meni in Robidi)Bo pa kažin, sem in tja... Če so še kakšni haklci... Ja valjda so, samo če ti vse povem ne bo tolk zanimivo.Odkrivaj sproti, saj si dvojček... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Če ti bo ratal... Dvojček pa vodnar... Seveda ti bo ratal, preizkušeno(pri meni in Robidi)Bo pa kažin, sem in tja... Če so še kakšni haklci... Ja valjda so, samo če ti vse povem ne bo tolk zanimivo.Odkrivaj sproti, saj si dvojček... Ne vem, če s ti res z dvojčico, k pol bi vedu, da smo nepotrpežljive in da nam MORAŠ povedat to, kar hočmo!!!! Robida, dej ga mal v roke vzem, no! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 In najvažneje...Da si pripravljena prenašat vodnarja. Good luck! Ne vem, če s ti res z dvojčico, k pol bi vedu, da smo nepotrpežljive in da nam MORAŠ povedat to, kar hočmo!!!! Robida, dej ga mal v roke vzem, no! To je to... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Ojoj, se prav... KLOŠTER, PRIHAJAM. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Robida, dej ga mal v roke vzem, no! je že kar je. Je čist ok. Zame, če ga pa tle ne morte zrihtat, k vas je tolk, vam pa ne morem pomagat. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 alef, dbest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 je že kar je. Je čist ok. Zame, če ga pa tle ne morte zrihtat, k vas je tolk, vam pa ne morem pomagat. Dej, pol mi pa ti mal svetuj, kako tele vodnarčke obvladat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Ojoj, se prav... KLOŠTER, PRIHAJAM. :xx!: Ne se tako hitro vdat... Ej, dvojčica... Je vredno truda. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Ne se tako hitro vdat... Ej, dvojčica... Je vredno truda. Ja, sej vem, da je. sam, a morte bit tok prekleto brezbrižni in ne dat nobene spodbude....ženske to rabmo in to ZELO!!!! Porkafix! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 alef, dbest Oj, živijo! Daj pridi mal pomagat!Tu me škorpije napadajo! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Oj, živijo! Daj pridi mal pomagat!Tu me škorpije napadajo! Nč mu ne pomagat, k on men noče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Ja, sej vem, da je. sam, a morte bit tok prekleto brezbrižni in ne dat nobene spodbude....ženske to rabmo in to ZELO!!!! Porkafix! Pa kaj hočeš imet vse na pladnju prinešeno!Porudi se mal, to ti je izziv! Ne pa samo jamrat! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Pa kaj hočeš imet vse na pladnju prinešeno!Porudi se mal, to ti je izziv! Ne pa samo jamrat! Ne maram te. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Dej, pol mi pa ti mal svetuj, kako tele vodnarčke obvladat? ne morš obvladat. Lohk sam sprejmeš al pa ne. No ja isto je z drugimi....ane? Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Robida, vidm, da si se že od njega nalezla tega brezupnega obnašanja. Pol pa nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Da še nisi in nikol ne boš odrasla... Otrok... No, evo, dokaz, da eno od zahtev definitivno izpolnjujem. Kva sm faca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 No, evo, dokaz, da eno od zahtev definitivno izpolnjujem. Kva sm faca. Ja res je... Saj bo, počas boš ukapirala... Aja, tisti zadnji komentar od Robide, "Otrok" je bil moj.Je bila ona prijavljena. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Ja res je... Saj bo, počas boš ukapirala... Aja, tisti zadnji komentar od Robide, "Otrok" je bil moj.Je bila ona prijavljena. Novš verjel, ampak sm predvidevala tolelelele...se prav, že ta drug pogoj izpolnjujem...pametna sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.