Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Aja x:Ix, malo sem zamešal, zadnjič ste imeli eno zelo fajn temo, to se mi je zdelo zanimivo x;)x Z delavnicami se pa strinjam, so ali pa niso xnckrivx, če ni sproščenosti, itak to ni to :vio:, jst z njimi nisem nikoli pretiraval, sem bil pa na nekaj zanimivih, Phyllis Krystal, Don Conreau, Turoff, Mirjana Gračan, te lahko priporočim vsakemu x:)x

Bom šla kar po vrsti

Phyllis Krystal - psihoterapevtka, ki se ukvarja z rezanjem vezi - - to sm se naučila sama, na srečo imam močno vizualizacijo in mi je to hitro uspelo, zdaj pa včasih ponovim pri osebah s katerimi sm večkrat v stiku in obstaja možnost, da se vezi ponovno povežejo

Don Conreaux - svetovni starešina mojstrov gonga in dolgoletni učitelj holističnega zvoka ter kundalini krija joge - - imam cd (na žalost bolj slab zvok), res dobra glasba, trenutno edini zvok gongov ki mi je všeč; če bo še kdaj prišel v Slovenijo bom najbrž šla

Stephen Turoff - sodobni zdravitelj, učitelj, duhovnik, filozof, vitez, človekoljub in mistik - - sm bla v Cankarjevem domu, ko so se predstavili vitezi Templarji, prvič v Sloveniji, in je bil tam tudi Stephen Turrof, ter Shirley Roden, katere cd mi je ful pomagal ko sm ležala v bolnišnici po prometni nesreči

tu je pa zanimiva stran o njem klik

P.S. zanimivo je, da so tudi moje fotke ful "zmaknjene", zamegljene, na eni celo kot da bi mu šel dim iz ust

(glej fotko)

http://shrani.si/f/40/Cx/24iBF3IU/stephen-turoff-02.jpg

Mirjana Gračan - aktivacije DNK - - to pa še nisem bla, je pa bil moj prijatelj; raje ne bi komentirala ker mi ni tolko poznano, če se ti da pa ti kaj napiši o svoji izkušnji pri njej

Janif... hvala za poskoke :palec:

Ma že dva dni spim popoldan, se zbudim okrog 9-10h zvečer, berem knjigo do 5-6h zjutro, nazaj zaspim do 9-10h zjutro in to je to... pojma nimam kaj mi je xrolleyesx Še dobro da nisem še v službi. :vio:

Janif... a se seliš? Jst sm pri sebi opazla da sm bla te dni z mislimi preveč že v prihodnosti, beri v maju (novem stanovanju), pa sm kar malo zanemarila sedanjost.. se je hitro opazilo pri obnašanju mene do drugih, ker me je kar vse začelo motit... pa mi je ena na srečo odkrito povedala kako se počuti v moji bližini in mi je dala mislit.. pa sm se tko zavedla kaj počnem... ravno zaradi tega imam rada odkrite ljudi, ampak take ki ti znajo povedat z občutkom, brez obsojanja, samo opažanja... sm kar lažje zadihala po pogovoru, ker sm ugotovila kaj me dela živčno in napeto.

Lep dan! x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

:vragec: xsrcbumx !

No, končno nekej sončnih žarkcev izpod neba...

Še enga batrflajčka

Aj, sej res, kaj je zdej z dnevom moža? Kdaj boste dedci praznovali? Da vam nalimamo par slikic različnih vrst piva? xg:Dx :mezik:

:o|o: x:Dx

Si že zamudila... :vragec: x:px

Deset mučenikov je bilo v ponedeljek, 10.3... x:px :inocent:

Praznovali pa smo, nič bat... x:px x:px x^x

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ma, dej dej, kaki mučeniki neki... to ne velja.... x:)x

:o|o: x:Dx

Velja, velja... x8Dx

Ampak samo za oženjene... :inocent:

Tisti ki so še ledig so lahko samo opazovalci... x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

a.... da tok trpite, ko ste poročeni? pol se ne splača poročit spljoh x:)x

no, potem se pa ne bom poročila, ker nočem met potem moža-mučenika x:)x

x:o)x

A poznaš tisti pregovor ki pravi - vzemi tistemu ki jamra in daj tistemu ki se hvali... x;)x x8Dx

Tako nekako je to... :inocent: x:)x

hmm.. že od včeraj me muči pa pol pozabla vprašat.. a se daje za tele mučence/mučenike trnjevo vejo moškim za darilo al ne? ne vem čist od kje mi tole :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hmm.. že od včeraj me muči pa pol pozabla vprašat.. a se daje za tele mučence/mučenike trnjevo vejo moškim za darilo al ne? ne vem čist od kje mi tole :inocent:

:vio: :o|o: x:Dx

To ne vem... :inocent:

jp x:Dx ... uf ... že leta nazaj prišla sodelavka z idejo ... smo moškim zavile suh konc, na vsako stran kuhano jajce pa ovile s trnjem ... to je bilo smeha pri malici x:o)x

xrolleyesx

To je, se mi zdi, bolj primerno za dame... :inocent: x:)x x;)x

Daaaan!

http://shrani.si/f/3R/PP/3PFzAKgL/5/soncek-06.gif

Jao ku me je nasmejal folk danes x:Dx Grem s fotkičem po mestu, da malo pofotkam pomladne rožce, folk pa :eek: kao kaj pa ta s fotoaparatom? Kaj bo fotkala? So se šjorce kar v skupinah začele zbirat pa opravljat, pa naskrivaj škilit k meni xg:Dx xg:Dx xg:Dx Ma se mi je kar začelo smejat samo od sebe x:Dx Ma ja folk ni navajen pri nas nekih fotoaparatov, potem pa tko, take reakcije... w:Iw

Sicer je pa pasal sprehod... sm izkoristla sončke, zdej spet neki čudni oblaki prihajajo xrolleyesx

Lep dan vsem! :flowers:

ja, al si pa mislijo, da si trapast turist x:o)x

konec sončka za danes.. sem ga izkoristla za jahanje po rožniku..

zdaj pa računalnik testiram... ležim na kavču, mačk v naročju, laptop na kolenih... nebesa :2src:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ja, al si pa mislijo, da si trapast turist x:o)x

ma to lih ni blo tolko... bolj radovednost, kaj se grem v smislu... "ma sej ni nič za fotkat tuki, ma kaj vidi tko zanimivega" x:o)x ... al pa "ma kaj se pa ta mota tuki" :inocent:

Edino eden je bil pa faca - ko je šel mimo mene je izjavil "pomladanski škljoc" in mi je bil ful tak pozitivček

Aja, čestitke za novega prijatelja (beri laptop) :palec:

Daaan x:Dx ali pa večer - kakor komu

Danes je bil takooo lep dan - seveda dokler sem bla v službi - ko sem šla domov je blo že konec sončka :o|o: Jutri grem pa RES domov po 8 urah dela xcrossfingx :rolleyes:

Tudi pri nas v službi so nosili vejice s trnčki za naše "dece" :D mogoče bi jih mogli kakšne zraven še malo špiknit s kakim trnčkom da bi malo manj sitnarili in malo bolj cenili svoje drage žene ki tko lepo skrbijo za njih x^x x8Dx

Hehe Ale veliko ljudi niti ne vidi mimo česa hodijo vsak dan - lahko se vsak dan sprehajajo mimo prelepega parka ali več sto let starega drevesa, zelenice, kjer so vsak dan nove rožice,... pa marsikdo tega sploh ne opazi. Verjetno se zato potem čudijo ko nekateri "strašimo" naokrog po svetu s fotoaparati da bi ujeli enega izmed lepih trenutkov ki jih vidimo z našimi očmi xsrcx Jaz vsak dan na poti v službo "najdem" nekaj kar me razveseli ali spočije oči - vsako jutro lahko vidim nekaj lepega ker to pač opazujem, nekdo drug pa mogoče hodi s sklonjeno glavo in gleda v siv asfalt - tak verjetno ne vidi vsega lepega okoli sebe in bi moje vsakodnevno "veselje" verjetno imel za čudno xnckrivx

Mi ni blo lepšega ko sem še delala v mestu gledat Ljubljanico in grad v jutranjih meglicah, pa tista tišina ko slišiš svoje korake po kockah in tu pa tam kakega ptička :flower: in potem uuu kakšna razlika - ko sem šla popoldne domov - ves tisti trušč in ljudje, pa sonček in veter... Ali pa poleten večer, ko sem se usedla na kolo in se odpeljala do doma z "vetrom v laseh" xDDx Ma meni so to taki lepi, vsak dan novi trenutki v katerih znam in hočem uživat...

Bodte lepo družba - mejte lep večer x:Xx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Hmm... sm gledla zdej statistiko... pa vidim da sm prava klepetulja ratala x:Ix

sm že na 7. mestu v tej temi! :wOOt:

x:Dx x8Dx

Lepo... :palec:

Da lahko jaz počivam... x:px x:Dx

Morgen luftarji... x:o)x

Se spodobi da sem en dan spet prvi v tej temi... :inocent: x:Dx

Da ne bodo čvekali samo drugi... x:px x;)x x8Dx

Jutroooooooo :) grrrrrrrrrrrr, da še tuki mal popraskam xcivx in zarenčim....

Hoj, zverina... x:Xx xsrcx x:Dx

hello banda. x:)x

dolgo me ni nič bilo, samo kukala sem malo k vam. :inocent: pa sem šla pogledat, če me je kdo prehitel po št. objav. ne, še vedno sem na 3. mestu. Janif, ti me boš prehitel, če boš priden. x:Dx

:inocent: Pri moji pridnosti x:px, boš morala še nekaj časa sam kukat sem xnckrivx, razen če svoje pisarne ne premaknem x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Bom šla kar po vrsti

Phyllis Krystal - psihoterapevtka, ki se ukvarja z rezanjem vezi - - to sm se naučila sama, na srečo imam močno vizualizacijo in mi je to hitro uspelo, zdaj pa včasih ponovim pri osebah s katerimi sm večkrat v stiku in obstaja možnost, da se vezi ponovno povežejo

Don Conreaux - svetovni starešina mojstrov gonga in dolgoletni učitelj holističnega zvoka ter kundalini krija joge - - imam cd (na žalost bolj slab zvok), res dobra glasba, trenutno edini zvok gongov ki mi je všeč; če bo še kdaj prišel v Slovenijo bom najbrž šla

Stephen Turoff - sodobni zdravitelj, učitelj, duhovnik, filozof, vitez, človekoljub in mistik - - sm bla v Cankarjevem domu, ko so se predstavili vitezi Templarji, prvič v Sloveniji, in je bil tam tudi Stephen Turrof, ter Shirley Roden, katere cd mi je ful pomagal ko sm ležala v bolnišnici po prometni nesreči

tu je pa zanimiva stran o njem klik

P.S. zanimivo je, da so tudi moje fotke ful "zmaknjene", zamegljene, na eni celo kot da bi mu šel dim iz ust

(glej fotko)

http://shrani.si/f/40/Cx/24iBF3IU/stephen-turoff-02.jpg

Uuuu, pa ti si poznavalka :palec:, samo kot zanimivost, na Turoffu sem bil ravno na tisti delavnici, kjer je Shirley pela :2src:, ima res tak angelski glas, res lepo jo je bilo poslušat :vio: Zanimiva fotka :palec:

Don Conreaux :palec:, kakšne vaje kundalini krije joge so bile kar težke za mene, res je gibčen, kakšne zvoke je pa z gongi ustvarjal :2src:, je imel dober zaključek, še se lahko srečamo na naši poti x;)x

Phyllis Krystal je pa tut nekaj posebnega, tak glasek ima, pa tako živahne oči, pa 92 let je imela takrat :palec:

Ko samo pišem tole, mi grejo mravljinci po koži, čist not padem x;)x

Mirjana Gračan - aktivacije DNK - - to pa še nisem bla, je pa bil moj prijatelj; raje ne bi komentirala ker mi ni tolko poznano, če se ti da pa ti kaj napiši o svoji izkušnji pri njej

lahko, sej smo se vsakič tudi pogovarjali, bolj sproščen, energičen in živahen sem ratal, recimo ko sem šel pred leti na koncert se sploh nisem mogel sprostiti tko kot doma, zdej pa komot, no več prostora bi rabil za moj performans x:Dx x;)x Bolj sem se začel tudi poglabljati vase, no

tudi na izboru na stanovanja sem bil izbran, to se spomnem, ker nas je vsakič vprašala, če se nam je kaj posebnega zgodilo, jst pa mislim, da

se takrat rekel v stilu, v bistvu nč posebnega, no edino stanovanje sem dobil x:)x Pol so vsi pa komentirali, da to ni kar nekaj mimogrede x;)x

Je pa zelo zgovorna ženska.

Janif... hvala za poskoke :palec:

Ma že dva dni spim popoldan, se zbudim okrog 9-10h zvečer, berem knjigo do 5-6h zjutro, nazaj zaspim do 9-10h zjutro in to je to... pojma nimam kaj mi je xrolleyesx Še dobro da nisem še v službi. :vio:

Janif... a se seliš? Jst sm pri sebi opazla da sm bla te dni z mislimi preveč že v prihodnosti, beri v maju (novem stanovanju), pa sm kar malo zanemarila sedanjost.. se je hitro opazilo pri obnašanju mene do drugih, ker me je kar vse začelo motit... pa mi je ena na srečo odkrito povedala kako se počuti v moji bližini in mi je dala mislit.. pa sm se tko zavedla kaj počnem... ravno zaradi tega imam rada odkrite ljudi, ampak take ki ti znajo povedat z občutkom, brez obsojanja, samo opažanja... sm kar lažje zadihala po pogovoru, ker sm ugotovila kaj me dela živčno in napeto.

Lep dan! x:Xx

Jst, ki sem bolj ponočnjak, ti povem na svojem primeru, če grem spat do 2h zjutraj, no tut malo čez je blo že OK, sem naslednje jutro čist fajn, če grem pa kasneje, ob 4h, 5h, pa potem ko vstanem nisem tak kot sem se navajen, glava ni tolk bistra in potem paše popoldanski počitek :vio: Tega

sicer med tednom prakticiram, bolj pozno hodim spat, zjutraj pa ne morem spat do moje ure (beri 9-10 zjutraj). Ampak redko pa prav zaspim popoldne, moram bit že zmatran, drugače pa tko pol ure počitka, mi je pa ratal že zaspat za dve uri x;)x

Selitev imam v načrtu za drug mesec, živčni in napeti pa postanemo po mojem mnenju takrat, ko si zadanemo preveč nalog, kot smo jih sposobni naredit, včasih znamo biti do sebe zelo zahtevni, v bistvu preveč. To sicer ni enostavno ugotoviti, ker je vse povezano z podzavestjo, jst se recimo

v takem stanju vedno sprašujem, zakaj nisem sproščen in potem probam priti do rešitve x:)x

Moje mnenje o odkritih ljudeh je, da taki ne obsojamo, vsaj ne tiste, ki so tudi odkriti, taki se med sabo vedno zmenimo. Pri drugih nas pa lahko zanese, jst se sicer trudim, da me ne prevečkrat, edino čemur se ne morem izogniti, je kakšna direktna pripomba. Sem previden po naravi, samo če mi kaj neumno, nisem zmeraj tiho. Ker dostikrat tako podzavestno preučujem psiho ljudi, se trudim, da doza ni premočna, me pa še vedno kakšen preseneti kakšen jok in stok na drugi strani x:o)x

Sej lahko napišem en "glup" primer. Recimo nekdo ti stalno poliva vodo na tvojo mizo, ko ti ne vidiš. Ko nekako ugotoviš, kdo to počne in mu direktno zatežiš, je pa užaljen. No, v takih primerih nisem tiho xnckrivx

Še kakšen poskok :hepko: :hepko: (sej so tut zame), uživaj v sončku x:Xx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Daaaaan!

Ne utegnem prebrat, bom pole zvečer... sm bla odzunej na doooolgem sprehodu (od 10.30-14h), zunaj sončke prijetno greje, rastlince so se začele razkazovat s svojimi barvami in vonji, ptički prijetno pojejo, ma u glavnem... raj... Sm si spočila oči in dušo, telo pa fajn razmigala. Zdej pa šibam na hitro pod tuš in potem me čaka še ustvarjalna delavnica... pestro!

Ajd, uživajte kjerkoli ste.... x:Xx

Hellou! :flower:

:hepko: :hepko: :hepko:

Hm... danes pa vsi pohajajo xDDx Ma kar uživajte, kjerkoli ste... xsrcx

Mene malo bolijo mišice od včerej, ma bo jutri že boljše... sm pa opazla da hodim v hrib dosti lažje kot po ravnem, pa kondicije imam celo več kot prej pred nesrečo :2src:

Janif ful dobro da delaš na sebi pa da se odpiraš... več blokad se znebimo, lažje je in bolj se zavedamo svojih dejanj...

Moje mnenje o odkritih ljudeh je, da taki ne obsojamo, vsaj ne tiste, ki so tudi odkriti, taki se med sabo vedno zmenimo. Pri drugih nas pa lahko zanese, jst se sicer trudim, da me ne prevečkrat, edino čemur se ne morem izogniti, je kakšna direktna pripomba. Sem previden po naravi, samo če mi kaj neumno, nisem zmeraj tiho. Ker dostikrat tako podzavestno preučujem psiho ljudi, se trudim, da doza ni premočna, me pa še vedno kakšen preseneti kakšen jok in stok na drugi strani x:o)x

Sej lahko napišem en "glup" primer. Recimo nekdo ti stalno poliva vodo na tvojo mizo, ko ti ne vidiš. Ko nekako ugotoviš, kdo to počne in mu direktno zatežiš, je pa užaljen. No, v takih primerih nisem tiho xnckrivx

Sej ni fora tolko v tem kaj poveš, ampak na kakšen način... in kdor ima razčiščeno pri sebi, ne bo užaljen, ampak bo poskušal povlečt nekaj ven iz informacije ki jo je dobil...

Ego je zelo prebrisan in vedno kaže s prstom na druge, da ja ne bi prišli do pravega odgovora... če si pa pozoren se boš zavedel kje je zanka in blokado sprostil...

Recimo.... v zadnjem času me je začelo vse motit, ustvarjalne delavnice niso bile prav vodene in od napačnih ljudi, bile so dolgočasne in brez motivacije, čas trajanja je bil predolg in vsi iščejo razlog za nerazpoloženje pri meni.... hm...

....potem sm se pa zamislila nad sabo... pa še vedno ni blo odgovora.

Potem sem šla še večkrat skozi in sm ugotovla, da sm z mojo energijo že "prilepljena" na novo okolje, ki me čaka šele čez dva meseca, in pošiljam vso pozornost in energijo tja... namesto v sedanji trenutek, v situacijo v kateri sem sedaj...

Ko sem to razumela, me kar naenkrat ni več nič motilo, sprejela sem način življenja ki ga imam sedaj, in poskušam potegnit čimveč iz tega kar mi je dano v tem položaju ki ga imam... sedaj... in z vsemi se spet odlično razumem, in dnevi so spet lepi.

Že s tem primerom lahko vidiš, kako si sami dostikrat ustvarjamo svoje počutje in odnose z drugimi.

Daaan x:Dx

Petek je jeeeej :hepko: pa frej vikend pred mano - še boljše xDDx bo spet pohodniško - fotografsko obarvan. Pa na koncert grem, pa na kofetka, pa... lepo mi bo vsekakor xsrcx

Mejte se fajn, en lep pozdravček vsem x:Xx

Latinski izrek

bo spet pohodniško - fotografsko obarvan

Uuuu, komaj čakam fotke :onfire:

Vilinčica prijeten vikend ti želim, izkoristi ga maximalno...

Hehe ja saj jaz tudi komaj čakam - moram napolnit baterije x^x Pa če boš ti kaj lepega ujela se tudi priporočamo xokx

Enako Ale uživaj - želim ti veliko moči in energije za tvoje pohode :hepko:

Pozdravček :flowers:

Latinski izrek

Hehe ja saj jaz tudi komaj čakam - moram napolnit baterije x^x Pa če boš ti kaj lepega ujela se tudi priporočamo xokx

Enako Ale uživaj - želim ti veliko moči in energije za tvoje pohode :hepko:

Pozdravček :flowers:

Sej neki sm že, moram še pregledat pa bom potem objavila "saj veš kje"...

eeeej, hvala za lepe želje :2src:

http://shrani.si/f/B/eP/2WthhQQV/1/marjetica-01.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...