Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Daaan x:Dx

Petek je jeeeej :hepko: pa frej vikend pred mano - še boljše xDDx bo spet pohodniško - fotografsko obarvan. Pa na koncert grem, pa na kofetka, pa... lepo mi bo vsekakor xsrcx

Mejte se fajn, en lep pozdravček vsem x:Xx

Ker sem že v nizkem štartu x:px, sam še mal poskočim zraven :hepko: :hepko: :onfire:, prav fajn dan je danes, zjutraj sem bil že prepričan, da je že sobota in da sem frej x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Aja, pa vodnarje mam zlo rada x:)x

x:px x:Dx x^x

Saj drugače ne more bit... :inocent: x:Dx

Dober dan, dober večer, dobro jutro, karkoli že... x8Dx

V ponedeljek pa spet na šiht, za 4 ure... :o|o:

No ja... x:Dx ...to bom menda že preživel... x:o)x :vio:

Lep ostanek deneva vsem... x8Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

V ponedeljek pa spet na šiht, za 4 ure... :o|o:

No ja... x:Dx ...to bom menda že preživel... x:o)x :vio:

Hehe Alef saj bo :palec: xwizardx saj verjetno ti bo prav všeč it malo v akcijo in štiri ure minejo hitro kot bi mignil xyesx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

konec dopusta x:o)x

Hehe Alef saj bo :palec: xwizardx saj verjetno ti bo prav všeč it malo v akcijo in štiri ure minejo hitro kot bi mignil xyesx

:frog: :frog: :o|o:

No, jest pa za 6.... x:)x

Kaj čmo. Delo=kapital ( x:)x to ugotavljamo pr nas na predavanjih iz filozofije)...

:o|o:

Boljši bi bil kapital brez dela... :inocent: x:Dx

Žal je to bolj težko... x8Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:Dx

Morgen luftarji in ostali... x:Xx xsrcx

Pa lep vikend... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k015.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d045.gif

Nekaj se sicer oblaki zbirajo, pa kaj... x:Dx :palec:

:vragec:

morgen....

jebesh oblake

ponoch pa za shankom tko al tko nimajom uchinka

zlomk....tralala

Oblakov je več vrst... :inocent:

Tud za šankom se kakšni najdejo... x:px x8Dx

Oblakov je več vrst... :inocent:

Tud za šankom se kakšni najdejo... x:px x8Dx

no.....tebe pol predvsem doma nevihta chaka.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

no.....tebe pol predvsem doma nevihta chaka.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

x:Dx xnckrivx

In to brez oblakov pa dežja... :o|o: x:Dx

Samo grmenje in bliskanje... x:o)x

Pa kakšna toča... :wOOt: :cry:

x:Dx xnckrivx

In to brez oblakov pa dežja... :o|o: x:Dx

Samo grmenje in bliskanje... x:o)x

Pa kakšna toča... :wOOt: :cry:

pravi cunami.... x:Dx x:Dx x:Dx

ni ga chez samski stan.... x^x x^x x^x

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

pravi cunami.... x:Dx x:Dx x:Dx

ni ga chez samski stan.... x^x x^x x^x

zlomk....tralala

xyesx ka bi si človk brezveze uničvou živčne celice... že dost drugih zunanjih dejavnikov :xx!:

http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e055.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif

Daaan! x:)x

I`m happy... http://shrani.si/f/2K/5i/3p5R01kE/inlove-07.gif

wau.... grmi :wOOt: xsrcx

juhu :hepko: to mi je tko všeč... pa še strele da bi ble, potem se sploh ne bi zmaknla proč od okna :2src:

.... in zdaj še bliska ... jeeeee

samo to je bla pa res hitro uslišana želja x:)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Ja naj bi bil tak čuden dan, pa se ne pustim... sem bila celo noč pokonci, je bila prijateljica pri meni pa sva malo zažurale (beri do 8h zjutro x:Ix x:o)x ), spala sm 4 urce in si skuhala kurjo juhico, šla na sprehod kljub dežju pa tko... očke mam sicer malo utrujene, ma srčke pa napolnjeno z veseljem in ljubeznijo :love:
http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

'br večeeer! :flowerface:

Sem vas prišla samo malo pozdravit, da ne boste mislili, da sem pozabila na vas x;)x

Dogaja mi, dogaja in to tok in vsak dan nekaj novega, da sem konec dneva povsem crk in brez energije, da bi še kaj nareedila ...

Sem pa te dni malo raziskovala kako je res kaj "bella Napoli"! Šla sem v predel, ki ni ravno za turiste in ... žalost! Revščina, smeti, smrad, folk na ulicah ... beda :(

Eh ...

saj sem vedela, da je tako, ampak me je vseeno malo šokiralo! In ne, nimam fotk s tega dela, ker sem bila preveč presrana, da bi stegnila foto in škljocala, sploh, ker sva bili s frendico sami, brez kakšnega tipčka za spremstvo. :o|o:

:inocent: zadnji teden nisem neki priden, ampak si bla ti še zame, kakor berem :P Drugač pa itak, vsi najhujši klanci bojo zate x:px, ker sem bom lohk tolažil, dej še mal zdrži, no, Aev je pa ja taka fajn punca x;)x Superg je kr dosti za kupit, čeprav pri zadnjih se mi je pa vložek odlepil :vragec:, to se mi še ni zgodil, no pol namesto, da bi se potrudil in se pozanimal, s čim ga nazaj zalepit, laufam še kr v starih, nove imam pa samo za hojo :ermm:, no bom že nekaj zrihtal, sej pred majem po moje ne bom šel na noben uraden tek xcivx

Super, to je nekaj najlepšega, to sta uživali že vidim xokx Aja, moram še pohvalit tvoja doživeta opisovanja Sardinije, ma prav not sem padel, matr kakšen pogled je bil iz unega prelaza x;)x

Vodnarka, pa trda buča :icon17:, se je moji bistri buči :inocent: dogaja, da mora kakšno vodnarsko misel dvakrat, trikrat prebrat, da končno le dojame foro xnckrivx

Zakaj pa ne, evo seštevek tvojega rojstnega datuma, da 2010, se pravi 3, cesarica x:px, ma nisi ti kr tko :vio:, zdej ko maš tako lepo cifro let, sweet sixteen, si pa prišla do 2035, to je pa desetka, kolo sreče, le vrti ga letos orng, vrti, da bo kej padlo x;)x

Halo, halo :D

Hvaaalaaa za razlago! x:)x Še posebej tako fajn, da se mi kar smeji! :flowerface: x;)x

Pa sej če povem po pravici, sem bila samo malo lenuška in nisem razmišljala, da bi pokapirala, za kaj gre x;)x Je pa res, da sem na tem področju bolj kot ne švoh ...

Sem si obljubila, da enkrat ko me bo prijelo in si bom vzela cajt, da bom naštudirala kako in kaj se to suka x:Dx x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Guest VilaSonca

uu, banda, fajn se mejte.

http://www.clicksmilies.com/usersmilies/einzelusersmilies/Spider_wuvie.gif

uu, banda, fajn se mejte.

http://www.clicksmilies.com/usersmilies/einzelusersmilies/Spider_wuvie.gif

x:Dx xsrcx

Banda se zahvaljuje za obisk in lepe želje... x:Xx http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif

Guest VilaSonca
hvala .. xsrcx zadnje cajte hodim samo kukat .. nimam kaj rečt .. razen, da bodte še naprej v sončku. xDDx x:Xx

Kakšen sonček je dons :2src: :onfire: :onfire: Sicer že tretji dan zapored nekam težko vstanem x:o)x, no pol ko uspem resetirat vse čipe, je pa cajt za akcijo x;)x

Sem si pa včeraj popestril nedeljsko popoldne in zgodnji večer :inocent: oziroma mal uvoda v velikonočni teden x:Dx , se bolj pozno popoldne spravim na luft, takrat ni deževalo, pa kr na Grmado (od spodaj je 366 metrov nadmorske višine), ko hodim začne mal deževat, nč posebnega, no tam kjer bi se lahko lepo spustil proti dolini ravno poneha, pa grem kr naprej, pa že pred vrhom ugotavljam, da je že kr temno, pa dež je tut padal čedalje bolj, sem mel dežnik tako da .., tko da sam čez vrh, pa takoj dol po po eni krajši (za tiste, ki vejo prideš na tisto pot, ki gre na Šmarno goro), no za to krajšo pot sem porabil približno dvakrat tolk časa kot običajno, občutek sem imel sicer dober, ampak boljš hodit kot po jajcih, kot pa po riti xnckrivx, tko da sem imel svoj veliki petek :lol:, oz. kalvarijo, če bi znal rožni venec, bi šel lohk ene trikrat čez :inocent: Že precej dol sem pa srečal dve punce, ki sta šle gor, ampak z baterijami x;)x, čist na konc me je pa en prehitel, ampak je mel gojzarje :vio: Tako, da očitno nisem bil edini w:Iw

No, jest pa za 6.... x:)x

Kaj čmo. Delo=kapital ( x:)x to ugotavljamo pr nas na predavanjih iz filozofije)...

:inocent: Hmmm, ne vem, zakaj me to spominja na Marxa xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

morgen.... x:)x x:)x x:)x

jebemti sonce pa pomlad.... :xx!: :xx!: :xx!:

se je zhe zachel....vsi neki nagrauzhno romantichni pa prjazni.... :xx!: :xx!: :xx!:

blajk... :xx!:

zlomk....tralala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...