janif 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Daaan Petek je jeeeej pa frej vikend pred mano - še boljše bo spet pohodniško - fotografsko obarvan. Pa na koncert grem, pa na kofetka, pa... lepo mi bo vsekakor Mejte se fajn, en lep pozdravček vsem Ker sem že v nizkem štartu , sam še mal poskočim zraven :hepko: , prav fajn dan je danes, zjutraj sem bil že prepričan, da je že sobota in da sem frej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 bohdej zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Aja, pa vodnarje mam zlo rada Saj drugače ne more bit... Dober dan, dober večer, dobro jutro, karkoli že... V ponedeljek pa spet na šiht, za 4 ure... No ja... ...to bom menda že preživel... Lep ostanek deneva vsem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 V ponedeljek pa spet na šiht, za 4 ure... konec dopusta Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 V ponedeljek pa spet na šiht, za 4 ure... No ja... ...to bom menda že preživel... Hehe Alef saj bo saj verjetno ti bo prav všeč it malo v akcijo in štiri ure minejo hitro kot bi mignil Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 konec dopusta Hehe Alef saj bo saj verjetno ti bo prav všeč it malo v akcijo in štiri ure minejo hitro kot bi mignil No, jest pa za 6.... Kaj čmo. Delo=kapital ( to ugotavljamo pr nas na predavanjih iz filozofije)... Boljši bi bil kapital brez dela... Žal je to bolj težko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Saj drugače ne more bit... hehe res ne. Sej veš ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Morgen luftarji in ostali... Pa lep vikend... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k015.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d045.gif Nekaj se sicer oblaki zbirajo, pa kaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 morgen....jebesh oblakeponoch pa za shankom tko al tko nimajom uchinka zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 morgen....jebesh oblakeponoch pa za shankom tko al tko nimajom uchinka zlomk....tralala Oblakov je več vrst... Tud za šankom se kakšni najdejo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 Oblakov je več vrst... Tud za šankom se kakšni najdejo... no.....tebe pol predvsem doma nevihta chaka.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 no.....tebe pol predvsem doma nevihta chaka.... x:Dx zlomk....tralala In to brez oblakov pa dežja... Samo grmenje in bliskanje... Pa kakšna toča... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 In to brez oblakov pa dežja... Samo grmenje in bliskanje... Pa kakšna toča... pravi cunami.... x:Dx ni ga chez samski stan.... x^x zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 pravi cunami.... x:Dx ni ga chez samski stan.... x^x zlomk....tralala ka bi si človk brezveze uničvou živčne celice... že dost drugih zunanjih dejavnikov :xx!: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e055.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Daaan! I`m happy... http://shrani.si/f/2K/5i/3p5R01kE/inlove-07.gif wau.... grmi juhu to mi je tko všeč... pa še strele da bi ble, potem se sploh ne bi zmaknla proč od okna .... in zdaj še bliska ... jeeeee samo to je bla pa res hitro uslišana želja Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 morgen.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 Ja naj bi bil tak čuden dan, pa se ne pustim... sem bila celo noč pokonci, je bila prijateljica pri meni pa sva malo zažurale (beri do 8h zjutro ), spala sm 4 urce in si skuhala kurjo juhico, šla na sprehod kljub dežju pa tko... očke mam sicer malo utrujene, ma srčke pa napolnjeno z veseljem in ljubeznijo Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. marec 2008 Prijavi Deli 16. marec 2008 'br večeeer! Sem vas prišla samo malo pozdravit, da ne boste mislili, da sem pozabila na vas Dogaja mi, dogaja in to tok in vsak dan nekaj novega, da sem konec dneva povsem crk in brez energije, da bi še kaj nareedila ...Sem pa te dni malo raziskovala kako je res kaj "bella Napoli"! Šla sem v predel, ki ni ravno za turiste in ... žalost! Revščina, smeti, smrad, folk na ulicah ... beda Eh ... saj sem vedela, da je tako, ampak me je vseeno malo šokiralo! In ne, nimam fotk s tega dela, ker sem bila preveč presrana, da bi stegnila foto in škljocala, sploh, ker sva bili s frendico sami, brez kakšnega tipčka za spremstvo. zadnji teden nisem neki priden, ampak si bla ti še zame, kakor berem Drugač pa itak, vsi najhujši klanci bojo zate , ker sem bom lohk tolažil, dej še mal zdrži, no, Aev je pa ja taka fajn punca Superg je kr dosti za kupit, čeprav pri zadnjih se mi je pa vložek odlepil , to se mi še ni zgodil, no pol namesto, da bi se potrudil in se pozanimal, s čim ga nazaj zalepit, laufam še kr v starih, nove imam pa samo za hojo , no bom že nekaj zrihtal, sej pred majem po moje ne bom šel na noben uraden tek Super, to je nekaj najlepšega, to sta uživali že vidim Aja, moram še pohvalit tvoja doživeta opisovanja Sardinije, ma prav not sem padel, matr kakšen pogled je bil iz unega prelaza Vodnarka, pa trda buča , se je moji bistri buči dogaja, da mora kakšno vodnarsko misel dvakrat, trikrat prebrat, da končno le dojame foro Zakaj pa ne, evo seštevek tvojega rojstnega datuma, da 2010, se pravi 3, cesarica , ma nisi ti kr tko , zdej ko maš tako lepo cifro let, sweet sixteen, si pa prišla do 2035, to je pa desetka, kolo sreče, le vrti ga letos orng, vrti, da bo kej padlo Halo, halo Hvaaalaaa za razlago! Še posebej tako fajn, da se mi kar smeji! Pa sej če povem po pravici, sem bila samo malo lenuška in nisem razmišljala, da bi pokapirala, za kaj gre Je pa res, da sem na tem področju bolj kot ne švoh ... Sem si obljubila, da enkrat ko me bo prijelo in si bom vzela cajt, da bom naštudirala kako in kaj se to suka Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 uu, banda, fajn se mejte.http://www.clicksmilies.com/usersmilies/einzelusersmilies/Spider_wuvie.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 uu, banda, fajn se mejte.http://www.clicksmilies.com/usersmilies/einzelusersmilies/Spider_wuvie.gif Banda se zahvaljuje za obisk in lepe želje... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 hvala .. zadnje cajte hodim samo kukat .. nimam kaj rečt .. razen, da bodte še naprej v sončku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Kakšen sonček je dons :onfire: Sicer že tretji dan zapored nekam težko vstanem , no pol ko uspem resetirat vse čipe, je pa cajt za akcijo Sem si pa včeraj popestril nedeljsko popoldne in zgodnji večer oziroma mal uvoda v velikonočni teden , se bolj pozno popoldne spravim na luft, takrat ni deževalo, pa kr na Grmado (od spodaj je 366 metrov nadmorske višine), ko hodim začne mal deževat, nč posebnega, no tam kjer bi se lahko lepo spustil proti dolini ravno poneha, pa grem kr naprej, pa že pred vrhom ugotavljam, da je že kr temno, pa dež je tut padal čedalje bolj, sem mel dežnik tako da .., tko da sam čez vrh, pa takoj dol po po eni krajši (za tiste, ki vejo prideš na tisto pot, ki gre na Šmarno goro), no za to krajšo pot sem porabil približno dvakrat tolk časa kot običajno, občutek sem imel sicer dober, ampak boljš hodit kot po jajcih, kot pa po riti , tko da sem imel svoj veliki petek , oz. kalvarijo, če bi znal rožni venec, bi šel lohk ene trikrat čez Že precej dol sem pa srečal dve punce, ki sta šle gor, ampak z baterijami , čist na konc me je pa en prehitel, ampak je mel gojzarje Tako, da očitno nisem bil edini No, jest pa za 6.... Kaj čmo. Delo=kapital ( to ugotavljamo pr nas na predavanjih iz filozofije)... Hmmm, ne vem, zakaj me to spominja na Marxa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 morgen.... x:)x jebemti sonce pa pomlad.... :xx!: :xx!: :xx!: se je zhe zachel....vsi neki nagrauzhno romantichni pa prjazni.... :xx!: :xx!: :xx!: blajk... :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 muamuamua ................................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 komajda zadostuje.... :vio: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.