Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Hellou! :flower:

:hepko: :hepko: :hepko:

Hm... danes pa vsi pohajajo xDDx Ma kar uživajte, kjerkoli ste... xsrcx

Mene malo bolijo mišice od včerej, ma bo jutri že boljše... sm pa opazla da hodim v hrib dosti lažje kot po ravnem, pa kondicije imam celo več kot prej pred nesrečo :2src:

Pridna :palec:, a si kaj pomislila na kakšne gele za mišice, da ublažijo vse skupaj ? Jst jih uporabljam po hribovskih turih, pa po kakšnih daljših tekih, se mi zdijo kar v redu x:px

Janif ful dobro da delaš na sebi pa da se odpiraš... več blokad se znebimo, lažje je in bolj se zavedamo svojih dejanj...

Sej ni fora tolko v tem kaj poveš, ampak na kakšen način... in kdor ima razčiščeno pri sebi, ne bo užaljen, ampak bo poskušal povlečt nekaj ven iz informacije ki jo je dobil...

Ego je zelo prebrisan in vedno kaže s prstom na druge, da ja ne bi prišli do pravega odgovora... če si pa pozoren se boš zavedel kje je zanka in blokado sprostil...

Recimo.... v zadnjem času me je začelo vse motit, ustvarjalne delavnice niso bile prav vodene in od napačnih ljudi, bile so dolgočasne in brez motivacije, čas trajanja je bil predolg in vsi iščejo razlog za nerazpoloženje pri meni.... hm...

....potem sm se pa zamislila nad sabo... pa še vedno ni blo odgovora.

Potem sem šla še večkrat skozi in sm ugotovla, da sm z mojo energijo že "prilepljena" na novo okolje, ki me čaka šele čez dva meseca, in pošiljam vso pozornost in energijo tja... namesto v sedanji trenutek, v situacijo v kateri sem sedaj...

Ko sem to razumela, me kar naenkrat ni več nič motilo, sprejela sem način življenja ki ga imam sedaj, in poskušam potegnit čimveč iz tega kar mi je dano v tem položaju ki ga imam... sedaj... in z vsemi se spet odlično razumem, in dnevi so spet lepi.

Že s tem primerom lahko vidiš, kako si sami dostikrat ustvarjamo svoje počutje in odnose z drugimi.

Lepo si napisala xokx, ja, sami sebi smo lahko največji problem xnckrivx

Ego, ja :sniky:, sploh tisti, ki ga ima močnega, se spomnim enega stavka od kolega, če bi bil jst tako močen v dejanjih kot sem v besedah xcivx, no on mi je tak lep primer, veliko je bral o vseh teh zadevah, ampak v praksi ga pa ego tako lepo prevara x:o)x, da naredi točno nasprotno od tistega, kar bi recimo meni razložil, da je treba naredit ob taki situaciji xnckrivx

Meni so pa ravno ti, ki nimajo razščiščeno izziv, oz. kako najti ravnotežje med tem, da ne smeš pustit da po tebi hodijo in tem, kako jim to povedat, ker so zelo hitro užaljeni, to pa ravno ni pozitivna energija, no tut take lekcije rabimo.

S tistimi, ki imajo razčiščeno, pa nimam nobenih težav, še vedno smo se vse zmenili x:px

Aja, bom kr tuki napisal, še nekaj o seksologiji x;)x, tam se je pojavil že vsaj en bluzman, ki piše, da pač piše x:o)x Pri nas smo še precej zadržani , ko beseda nanese na seks, ne vem, če si gledala petelinji zajtrk, ampak reklama, da je v filmu veliko vročih prizorih, je krepko pretiravanje xnckrivx, no pri nas tako delujemo x:o)x Kakšno ime pa ne bi vedel, so bili že tam napisani, če pa slučajno naletim na kaj takega, pa sporočim x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Daaan! x:)x

I`m happy... http://shrani.si/f/2K/5i/3p5R01kE/inlove-07.gif

wau.... grmi :wOOt: xsrcx

juhu :hepko: to mi je tko všeč... pa še strele da bi ble, potem se sploh ne bi zmaknla proč od okna :2src:

.... in zdaj še bliska ... jeeeee

samo to je bla pa res hitro uslišana želja x:)x

xokkx meni je blo tudi, sploh ker sem bil že na toplem x;)x

Še tvojega kosa moram pohvalit :2src:, pa kakšne rožce tut xsrcx, kr tukaj pišem, da ne kvarim teme x;)x

Čeeer banda x^x

Ahhh kak lep dan je bil danes xsrcx :flower: hehe Aakhut - to je blo prav posebej zate :frog: :vragec:

Meni so prav všeč ti lepi sončni dnevi - čeprav tudi današnji vetrovni večer - me je na Rožniku čisto prepihalo - ni bil slab. Včeri je blo pa sploh hudo - najprej me je nascalo do kosti, pol je pa še po 100-ih letih spet grmelo kot bi bla na udaru poletna nevihta - mi je nardilo prav skomine po poletju in morju... x8Dx

Janif vidim da si bil priden čez vikend - se nisi nič zgovarjal na vreme tko kot jaz x;)x jaz bi mogla it v nedeljo zjutraj v hrib z dvema prijateljema, pa sem bla potem kr vesela ker me je pozabil poklicat (to je pa tko če se meniš ko nisi trezne glave :inocent: ) - se je spomnil name šele na poti domov - jaz pa se seveda tudi nisem kej dosti potrudla klicat kdaj gremo ker sem bla malo boga od žuranja v soboto w:Iw

Alef kako je minil prvi dan v službi? Upam da ni bil prevelik šok xokx

Ale kako si ti? Si uživala čez vikend?

VilaSonca vračam pozdrav :flowers:

Bodite fajn in lepe sanje vsem x:Xx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Alef kako je minil prvi dan v službi? Upam da ni bil prevelik šok xokx

x:Dx

Hvala, v redu... :palec:

Šokirani so bili drugi... x:px x;)x

Danes so se mi pa po povratku s šihta oči spočile na čudoviti zimski pokrajini... :o|o: :vragec: :xx!:

http://www4.slikomat.com/08/0318/y64-Sneg.jpg

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Daaan :wOOt:

Včeri sem se še neki hecala da bom verjela da bo sneg ko ga bom vidla ker so ga letos že tolkokrat napovedali pa nič iz tega pri nas... potem se pa zjutraj zbudim pa :eek: sneeeeeg in to veliko snega xDDx še dobro da je uni ta moker sicer bi mogli popoldne še kidat tko nam pa ne bo treba x:Dx

Alef hehe to je pa spet zimska idila :P po pravici povedano je meni pomlad že prav pasala in so te prekinitve kr malo mimo...

Pozdravčk vsem - upam da vas ne bo čisto zamedlo :flowerface:

Latinski izrek

En pomladni pozdrav :inocent:, ta teden se tudi uradno začenja x:px, čeprav tole zgleda kot pozdrav zime w:Iw

Sistematski pregled za mano x:px, škoda ker EKG ne traja dlje :P, je bilo tako prijetno ležat, napihal sem tut več kot ponavadi,

tko da zgleda bom do penzije prišel do solidne pljučne kapacitete oz. se naučil pihat x:)x

Dons je pa zlomk zelo zadovoljen, plundra in ostalo kar sodi zraven x:Dx, Ljubljana je bila pa tako nedeljsko prazna xnckrivx,

je bilo prav zanimivo it čez staro Ljubljano, nikjer nobenega :vio:

Alef, kako si se to z vremenarji zmenil x:o)x, vidim, da je pri tebi kar zima, kolk snega pa mate ? Sicer je daleč od tvoje letne

norme 1,2 m, pa tut tist kar marca pade, hitro gre x;)x Čeprav še nekaj strašijo xcivx No, pri nas se še držimo x;)x

Daaan :wOOt:

Včeri sem se še neki hecala da bom verjela da bo sneg ko ga bom vidla ker so ga letos že tolkokrat napovedali pa nič iz tega pri nas... potem se pa zjutraj zbudim pa :eek: sneeeeeg in to veliko snega xDDx še dobro da je uni ta moker sicer bi mogli popoldne še kidat tko nam pa ne bo treba x:Dx

Alef hehe to je pa spet zimska idila :P po pravici povedano je meni pomlad že prav pasala in so te prekinitve kr malo mimo...

Pozdravčk vsem - upam da vas ne bo čisto zamedlo :flowerface:

:inocent: pa ti si prava vedeževalka x;)x, sem videl, da si ga že en dan prej napovedala :P

Aha, še tvoje domače rožce moram pohvalit, kaka huda barva :2src:, no tut druge fotke, kaj ti vse najdeš na Rožniku :inocent:

Na kakšnem koncertu si pa bila ? To sem tut nekje prebral :inocent: Drugače bom pa tako rekel, nedelja zjutraj je neki druzga kot nedelja popoldne, sam tolk o moji pridnosti :fiju:, no, pa sej sem kar bil, oba dneva vikenda sem se vstal malo pred deseto, tako da še ujel prvo serijo v Planici, po TV seveda, za kakšno večjo pridnost, bo moralo biti dobro leto :vio: Pa Grmado na tak način ne bom ponavljal, je treba čuvat gležnje, sem se prepričal, da ni ravno Rožnik, tam je treba pazit, samo če je ledeno x;)x

En pomladni pozdrav :inocent:, ta teden se tudi uradno začenja x:px, čeprav tole zgleda kot pozdrav zime w:Iw

Alef, kako si se to z vremenarji zmenil x:o)x, vidim, da je pri tebi kar zima, kolk snega pa mate ? Sicer je daleč od tvoje letne

norme 1,2 m, pa tut tist kar marca pade, hitro gre x;)x Čeprav še nekaj strašijo xcivx No, pri nas se še držimo x;)x

x:Dx :vragec:

Jaz bi bil s takole normo čisto zadovoljen... :o|o: x:Dx

Trenutno ga je okrog 10 cm.

Tiste prve tri zime so bile... :wOOt: :cry:

Tole kar je na sliki je še v redu, zjutraj ko sem šel na šiht je pa padal da sem komaj cesto videl... :O:

Upam da pri tem ostane... xwizardx

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

hi hi hi...pa je sneg.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

:vragec: ^2

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

'br večeeer! :flowerface:

Sem vas prišla samo malo pozdravit, da ne boste mislili, da sem pozabila na vas x;)x

Dogaja mi, dogaja in to tok in vsak dan nekaj novega, da sem konec dneva povsem crk in brez energije, da bi še kaj nareedila ...

Sem pa te dni malo raziskovala kako je res kaj "bella Napoli"! Šla sem v predel, ki ni ravno za turiste in ... žalost! Revščina, smeti, smrad, folk na ulicah ... beda :(

Eh ...

saj sem vedela, da je tako, ampak me je vseeno malo šokiralo! In ne, nimam fotk s tega dela, ker sem bila preveč presrana, da bi stegnila foto in škljocala, sploh, ker sva bili s frendico sami, brez kakšnega tipčka za spremstvo. :o|o:

Pozdravček tudi tebi! xsrcx

A veš da vsaki dan ko gledam poročila na Italijo, se spomnim tudi nate x:o)x Pa te zgodbe o usranem Napoliju ni in ni konec... včeraj sem zasledila da bojo z vlakom prepeljali v Nemčijo in da bo cela akcija stala cc. 32.000.000 evrov. ma sej ni tolko važen keš, važno da se že enkrat zmigajo pa da počistijo. Je kazalo eno razrukano cesto, celo v luknjah, napolnjeno s smetmi, avtomobilskimi gumami, raznoraznimi strupenimi odpadki, kosi avtomobilov, celimi rolami propagandnega materiala, ki bi moral bit na zidovih in ne v smeteh, ma svašta vsega... in potem to razni demonstranti kurijo in grejo tej strupi v zrak... ma žalostno to videt.

Kaj si pa hotla škljocat? A se je kaj takega dogajalo al kaj - demonstracije, mafijski frisi, prostitucija, dilerji... ? Dej napiši kaj več. Ma meni je pa zanimivo videt tudi take predele, samo straha ne smeš pokazat in moraš vedet, zaznat, kdaj je pravi trenutek da se umakneš. Ful moraš izostrit svoj instinkt in opazovat spredaj, zadaj, levo, desno, zgoraj in spodaj... x;)x

Kaj pa izleti? Si šla že kam? Kako napreduješ z italijanščino?

Ajd, uživaj max, čimveč sončnih dni ti želim pa veliko dogodivščin. x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Pozdravljen Janif! xsrcx

Vidim da si bil precej aktiven... fajn da tko skrbiš zase. A bi ti malo pofotkal to tvojo Šmarno Goro, pa Rožnik in Grmado? Btw, iz kje izhajajo imena teh hribov? A na Grmadi so kurli čarovnice? :inocent:

Pridna :palec:, a si kaj pomislila na kakšne gele za mišice, da ublažijo vse skupaj ? Jst jih uporabljam po hribovskih turih, pa po kakšnih daljših tekih, se mi zdijo kar v redu x:px

Zaenkrat ni še tko hudo. Najbolj pomaga vroč tuš pa da se uležem na posteljo. Potem si še malo zmasiram, če je pa prav hudo, pokličem prijateljico ki obvlada tui-na masažo in mi naredi po simbolični ceni.

Lepo si napisala xokx, ja, sami sebi smo lahko največji problem xnckrivx

:palec: xyesx

Aja, bom kr tuki napisal, še nekaj o seksologiji x;)x, tam se je pojavil že vsaj en bluzman, ki piše, da pač piše x:o)x Pri nas smo še precej zadržani , ko beseda nanese na seks, ne vem, če si gledala petelinji zajtrk, ampak reklama, da je v filmu veliko vročih prizorih, je krepko pretiravanje xnckrivx, no pri nas tako delujemo x:o)x Kakšno ime pa ne bi vedel, so bili že tam napisani, če pa slučajno naletim na kaj takega, pa sporočim x;)x

Ja sej vem Janif... pa se ne sekiram niti najmanj... v sebi sem začutla da se je treba o tem bolj svobodno pogovarjat. Glede tega so Italijani precej bolj odprt narod na splošno gledano, itak da imaš tudi tam take in drugačne zadrteže, samo vseeno... lažje spregovorijo o svojih občutkih, željah, čustvih, kot pa folk tu v Sloveniji. Tudi veliko več oddaj imajo na te tematike, interentnih strani na temo "sessuologia" je malo morje... pogledaš slovenske strani, pa te prime žalost... in potem na koncu ugotovim da ni v Sloveniji niti možnosti izobraževanja v tej smeri. In ko odprem tukaj to temo, nekateri takoj mislijo da je z mano nekaj narobe ker se zanimam za to. xrolleyesx Zame je beseda "seksologija" isto kot "sociologija" ali "turizem" ali "antropologija"... pač veda, ki zavzema ogromno področje, in mi je zanimiva in privlačna. Saj se nobeden ne sprašuje zakaj me privlači turizem... ali alternativna medicina. In nobeden ne sprašuje če rabim pogovor samo zato ker me privlači sociologija. xrolleyesx

Ne nisem še gledala Petelinji zajtrk, so mi pa frendice pripovedovale o njem. Ma film kot film. Mi je pa ful bil všeč film "Gia", ne vem če si gledal, ampak necenzuriran.

Ne obremenjuj se z imeni, če boš slučajno izvedel napiši, ne toliko zaradi mene, ampak zaradi ljudi, ki to res potrebujejo, predvsem mladine ki se še išče, pa ne vejo na koga se obrnit. Zelo zelo malo informacij je tu na internetu, in ravno zaradi tega sem se odločila odpret to temo.

Lepo bodi, čimveč lepega ti želim x:Xx

xokkx meni je blo tudi, sploh ker sem bil že na toplem x;)x

Še tvojega kosa moram pohvalit :2src:, pa kakšne rožce tut xsrcx, kr tukaj pišem, da ne kvarim teme x;)x

Hvala za tole xsrcx Sicer pa lahko komot to napišeš tudi tja, sej gre za komentar fotk in ne za nabijanje postov x:)x

Ale kako si ti? Si uživala čez vikend?

O ja xyesx imela sem se nad lepo :2src: Sej nekje piše, malo poglej nazaj...

Pozdravček še ostalim - Alefu, Aakhutu, Candle, Aliani, Audente, Jeti, Vili Sonca, Naji,... in ostalim obiskovalcem

Če pa rabite sonček brez snega, boste morali prit do nas na obisk xDDx

Uživajte!

a se lahko kar preselim k tebi x:px x:o)x

x:o)x x:Dx

Če boš spala po tleh, nimam dovolj placa (še) zaenkrat x;)x

Šibam, mam še pestro danes.... bye x:Xx

da sem komaj cesto videl... :O:

Upam da pri tem ostane... xwizardx

:vragec: ^2

tudi jaz... x^x x^x x^x

ceste se she naprej ne bo videlo.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

:eek: x:Ix x:Dx

Tole se pa lahko razume na več načinov... x;)x x8Dx

V pojasnilo vsem zainteresiranim - jaz cesto ZMERAJ vidim... x^x

Včasih res bolj slabo... xnckrivx

Včasih pa tudi dve... x:Ix :inocent:

:eek: x:Ix x:Dx

Tole se pa lahko razume na več načinov... x;)x x8Dx

V pojasnilo vsem zainteresiranim - jaz cesto ZMERAJ vidim... x^x

Včasih res bolj slabo... xnckrivx

Včasih pa tudi dve... x:Ix :inocent:

a pokonc se ti tut kdaj postau (cesta!!!!)?.... x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

a pokonc se ti tut kdaj postau (cesta!!!!)?.... x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

:o|o:

Samo kadar grem peš... :inocent: x:Dx

Aja, pa "ostalo" tudi, ob določenih pogojih... x:px x8Dx

letos torej nich....k je zima bl u kurcu.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Lahko da je zima v kurcu... :o|o:

Kar je v bistvu v redu... x:Dx

Tam kjer je zima je mraz, in v mrazu je vse bolj trdo... x:px x:Dx x^x

Lahko da je zima v kurcu... :o|o:

Kar je v bistvu v redu... x:Dx

Tam kjer je zima je mraz, in v mrazu je vse bolj trdo... x:px x:Dx x^x

no....zdej je vsej jasno, zakaj je nkjer drgje ni.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

no....zdej je vsej jasno, zakaj je nkjer drgje ni.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk.....tralala

:vragec: x:Dx

Jaz sem šel medtem po mal trdilca... x:px http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/k010.gif

Nekaj bo že trdo... x8Dx xDDx

Karkoli... :inocent: :vio:

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

jogurt z gipsom?

x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

:eek: :xx!:

Niti slučajno... xrolleyesx :vragec:

Produkt ki je nastal zaradi razlike vrelišč C2H5OH in H2O... x:Dx x:px :8):

kemija.... xrolleyesx

Aja, pa :vragec: xsrcbumx vsem...

x:Dx

Tudi kemija je lahko prijetna... x:px :palec: :inocent:

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Dobr dan :flower:

Kak lep dan spet - jaz pa notri :o|o: komaj čakam da bo 8 ur mimo da letim ven na sončka :hepko: xsrcx

Alef in Aakhut - tale vajin pink-ponk včeraj me je prav nasmejal x:Dx hehe face

Bodte fajn banda :kiss:

Latinski izrek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...