alef 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Jutroooooo Alef naj kmalu na plano pokukajo tulipani in ne sneg Oj, Audi... Tulipanov nimam, je pa drugih rož precej... Pred tem snegom je bil vrt ves rumen od trobentic... Saj ne bo dolgo, kakšen teden ali manj pa bodo rože spet pokukale na svetlo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Pozdravljen Janif! Me prav zanima kako ti bo všeč. Poznavalka pa toliko kolikor rabim za svoje zdravje. Na srečo obvlada prijateljica ravno tui-na masažo, mi pa vedno napravi še refleksno masažo stopal in mi odpira blokade, pa tudi pogovarjava se vmes, ampak bolj tematike v zvezi z zdravljenjem in duhovnostjo. Bi ti jo priporočala samo se mi zdi daleč zate, da bi se vozil dol samo na masažo... če te pa mika, pa povej. Hvala, če me bo kaj zamikalo, javim, sliši se pa zelo zanimivo No, zdej pa še malo o moji masaži , moram priznati, da je bilo fino, da sem se odločil za kombinacijo, pri tajski masaži sem imel občutek, da so kakšni prijemi čisto kiropraktični, če se malo pohecam, tako drobna ženska, pa tako izživljanje nad mano Sploh si nisem predstavljal, kakšnih gibov sem vse sposoben , ni pa tako prijetna, zna bit kar boleča No, ampak jst sem odločil za kombinacijo in ta drugi del z aromatičnimi olji, ta je bil pa pravi balzam, precej bolj nežen in prijeten, pa še lepo dišiš potem Sem imel pa kar malo reakcije, tako do včeraj popoldne, sem bil utrujen, kot bi bila kakšna težka tura za mano, ampak občutek zdaj je pa fajn, tako lahkotno in sproščeno počutje. Tako, da saj pravim, ta del z olji Sem imel pa dober občutek ob maserki, da ni to samo naučeno, ampak da ima občutek za energijo ...lizanje a veš, da sem hotel tut to napisat, pa mi je nekak ušlo. Se dobro dopolnjujeva, glavno da si ti osvobojena Hej, narod moj, bodi vedno ti z menoj,stoj mi dan in noč ob strani,vsega hudega me brani... Se pa ne spomnim naslova Uživaj! Tudi jst ne, mal sem mi svita, več pa ne Uživaj, sonček še pride Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Točno to se je lani tudi zgodilo... Lovec na preži je ustrelil medveda... Ker je s tem prekršil dovoljeni odstrel se je izgovarjal da je mislil da je divji prašič... Mislim da je bilo nekje na Notranjskem... Da ne govorimo o tem koliko se jih postreli med sabo... Luftarji in ostali, veselo praznujte... Pirhe ste verje to že pobarvali, zdaj jih je treba samo še pojest... Mene pa danes čaka še jokanje... Se pravi, ribanje hrena... ah, ja tele lovci Danes že lahko pojeste nekaj od tistega kar ste pripravili za praznike... Dober tek... Včeraj je bil post, verjetno ste se ga držali... Jaz sem... Do polnoči... a tolk pozno ti ješ, si pa še hujši kot jst Poročam, da sem priden, glede hrane in se zahvaljujem tistemu zaradi katerega je današnji dan zapovedan praznik , en dan več, dalahko človek v miru uživa v hrani Prezgodaj stegnil gobec... Bo treba kidat... :xx!: Včeraj popoldne pa potem celo noč padal sneg... Bogu ali komurkoli že tam gor se je zmešalo... Do danes zjutraj ga je pri meni nasulo 38 cm... Zmerjeno pred eno uro... Morgen luftarji... kako srečo mamo mi tukaj, kakorkoli že pada, vse sproti pobere Sem bil včeraj zvečer na sprehodu, tako romantično vzdušje , samo nevem zakaj je bil dežnik tako težek, pa čist mokra sva bila Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 ...Daaan! Tko, pa sm se najedla... pred kosilom nisem imela niti volje pisat, še dobro da sem imela kaj brat Alef... fajn vas je zamedlo, sm vidla slikco, še čudno da veje vzdržijo tako težo.Upam da ti uspe do jutra skidat sneg... Aakhut najbrž uživa s skakanjem po plundri ko ga ni nič sem (ali pa na svojem kuclju ) Audente, Aeval, Candle, Vilinčica... in ostali ... lep dan še naprej Janif... Kako si kaj preživel podaljšan vikend? Jst sm bolj lenarla te dni, prenažirala se pa nisem... sem si raje privoščila bolj lahko hrano, ribico, pa radič, pa juhca pa tko.... sej tudi to "tradicionalno" hrano, pa v zelo majhnih količinah.Snegec pri nas pobelil bližnje hribe (tudi nižje hribčke), drugače pa deževni dnevi, bolj za se notr držat. Ma za masažo ni problema če te mika, edino za termin ne vem kako je s časom, tko da če boš zainteresiran mi raje kaj prej povej, ima skozi naročila... no zame se vedno najde čas vmes No, zdej pa še malo o moji masaži , moram priznati, da je bilo fino, da sem se odločil za kombinacijo, pri tajski masaži sem imel občutek, da so kakšni prijemi čisto kiropraktični, če se malo pohecam, tako drobna ženska, pa tako izživljanje nad mano Sploh si nisem predstavljal, kakšnih gibov sem vse sposoben , ni pa tako prijetna, zna bit kar boleča No, ampak jst sem odločil za kombinacijo in ta drugi del z aromatičnimi olji, ta je bil pa pravi balzam, precej bolj nežen in prijeten, pa še lepo dišiš potem Sem imel pa kar malo reakcije, tako do včeraj popoldne, sem bil utrujen, kot bi bila kakšna težka tura za mano, ampak občutek zdaj je pa fajn, tako lahkotno in sproščeno počutje. Tako, da saj pravim, ta del z olji Sem imel pa dober občutek ob maserki, da ni to samo naučeno, ampak da ima občutek za energijo To mi že ne bi bilo všeč. Sicer "moja" masaža ne vsebuje samo božanja, so tudi močnejši prijemi, nikoli pa kakšno "lomljenje", točno ve do kje gre lahko. Včasih me pa smeh strga, ker sem na enem predelu ful žgečkljiva (niso podplati ), in mora kdaj tudi prenehat ker se preveč režim . Ja pa sproščeno vse skupaj in po masaži se mi zdi da imam avro 15 m okrog sebe . Reakcije nisem imela nikoli. In vedno mi tudi pove kaj mi počne, kje imam blokade in možne bolezni oz. spremembe v telesu. Me prav zanima kaj bi rekel ko bi poskusil razliko... a veš, da sem hotel tut to napisat, pa mi je nekak ušlo. Se dobro dopolnjujeva, glavno da si ti osvobojena Ja dobro se dopolnjujeva ...btw - a misliš da sm že? Uživaj, sonček še pride Sončke vsake tolko pošpega in pomežikne, potem gre pa spet spat na puhaste oblake...http://shrani.si/f/1c/2K/3FwHIHJJ/sonce-11.jpg Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Čer družba Da še jaz spišem en mali raport sem zelooo uživala v teh praznikih - sicer ne v "tradicionalni" hrani za te dni (je ne maram), ma je blo vseeno fino Včeri sem pekla polnozrnat kruh s semenkami (že po ta stotem receptu verjetno), ma tudi ta ni ravno najbolje uspel mi nekako ne rata da bi lepo vzahajal - ne vem ali so kriva semena ali pa res nimam rok za kruh... Vse drugo kar pečem mi vedno rata, samo kruh ne Sem pa danes za boljše počutje spekla torto - tako z domačimi jagodami (iz skrinje da ne bo pomote) in je ratala odlična me je vsaj to potolažlo Da ne bi mela slabe vesti po vsej tej hrani sem se spravla (po dežju ) peš do Rožnika in potem še gor, pa na drugi konec in okrog domov - nekaj je blo - sem mela že prav slabo vest ker sem sicer (če odštejem sobotni ples) od petka naprej bolj lenarla kot kaj drugega... sem se pa celo spravla delat tudi za faks - kar je zame svojevrsten dosežek Sploh so se mi pa sesuli plani za tale podaljšan vikend, ki naj bi bil po prvih idejah bolj "akcijski" no na koncu pa so zadeve "zaradi vremena" odpadle - včasih je fajn met tudi kak izgovor Vidim da nas je vse kar dobro zamedlo - Alef upam da greš sploh lahko ven iz hiše - razen če nisi te obilice snega tudi ti vzel za "dober izgovor" in si se držal bolj doma. Še dobro da nam tu ni treba kidat - se je čisto vse (kar je te dni sploh padlo) stopilo, sneg je le v kakšnih majhnih otočkih, tako da nam je delo prihranjeno - vam drugim nisem prav nič fouš zaradi kidanja Ale - zanimivo področje zanimanja si si izbrala tudi jaz sem na tem področju kar velik firbec; verjetno pa bi zaradi slabe izkušnje v otroštvu lahko kdaj šla na kak pogovor z nekom, podprtim s strokovnim znanjem - mi sigurno ne bi škodlo. Sicer pa mislim, da mam kar zdrav odnos do spolnosti, edino kar me včasih moti je to, da je moja energija za veliko tipov premočna in se jih tega dosti ustraši Mam dve skrajnosti - ali to energijo pokažem (baje zelo očitno) ali pa sploh ne. In takrat ko jo, si jo veliko ljudi napačno tolmači - pa potem to raje skrivam (razen pred partnerjem seveda). Se mi dostikrat zgodi da s svojim razmišljanjem ali dejanji šokiram tudi prijatelje, ki me poznajo že dosti časa ... Janif - si šel kaj na Rožnik te dni? Verjetno si bil bolj priden kot jaz - vsaj kar se rekreacije tiče no. Bodte fajn - vsem želim mirno noč in lepe sanje Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 Sploh so se mi pa sesuli plani za tale podaljšan vikend, ki naj bi bil po prvih idejah bolj "akcijski" no na koncu pa so zadeve "zaradi vremena" odpadle - včasih je fajn met tudi kak izgovor Vidim da nas je vse kar dobro zamedlo - Alef upam da greš sploh lahko ven iz hiše - razen če nisi te obilice snega tudi ti vzel za "dober izgovor" in si se držal bolj doma. Še dobro da nam tu ni treba kidat - se je čisto vse (kar je te dni sploh padlo) stopilo, sneg je le v kakšnih majhnih otočkih, tako da nam je delo prihranjeno - vam drugim nisem prav nič fouš zaradi kidanja Takole je zgledalo pri nas včeraj dopoldne... http://www4.slikomat.com/08/0325/rz8-Vceraj.jpg Na to ga je popoldne in čez noč zapadlo še 10 cm... Vse skupaj okrog pol metra... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 ...Daaan! Tko, pa sm se najedla... pred kosilom nisem imela niti volje pisat, še dobro da sem imela kaj brat Janif... Kako si kaj preživel podaljšan vikend? Jst sm bolj lenarla te dni, prenažirala se pa nisem... sem si raje privoščila bolj lahko hrano, ribico, pa radič, pa juhca pa tko.... sej tudi to "tradicionalno" hrano, pa v zelo majhnih količinah.Snegec pri nas pobelil bližnje hribe (tudi nižje hribčke), drugače pa deževni dnevi, bolj za se notr držat. Vikend je bil glede na vreme čist soliden , laufal nisem sicer nič, hoje se pa nisem izogibal, čeprav sem bil zaradi tega v nedeljo zvečer pošteno moker, je padel moker sneg, po tleh veliko vode, no v prijetni družbi in klepetu kar nekako pozabiš na to, doma pa potem pod vroč tuš, pa je.Edino soboto sem pred masažo nekam lenaril Hrane se mi zdi, da niti nisem pojedel kaj pretirano , pred masažo sem se šparal,po masaži mi ni preveč pasala, pa naslednji dan do večera tudi ne , tako da vse pod kontrolo, tut bolj na lahki prehrani, juha itak zmeraj paše, si mela fajn izbor , tut s potico nisem pretiraval, v glavnem nč prenažiranja Ma za masažo ni problema če te mika, edino za termin ne vem kako je s časom, tko da če boš zainteresiran mi raje kaj prej povej, ima skozi naročila... no zame se vedno najde čas vmes To mi že ne bi bilo všeč. Sicer "moja" masaža ne vsebuje samo božanja, so tudi močnejši prijemi, nikoli pa kakšno "lomljenje", točno ve do kje gre lahko. Včasih me pa smeh strga, ker sem na enem predelu ful žgečkljiva (niso podplati ), in mora kdaj tudi prenehat ker se preveč režim. Ja pa sproščeno vse skupaj in po masaži se mi zdi da imam avro 15 m okrog sebe . Reakcije nisem imela nikoli. In vedno mi tudi pove kaj mi počne, kje imam blokade in možne bolezni oz. spremembe v telesu. Me prav zanima kaj bi rekel ko bi poskusil razliko... Imam občutek, da tvoja kolegica dela to bolj na duhovnem nivoju, kar je še bolj zanimivo, sem bil na taki refleksoterapiji in sva se ful menila, a tuki te boli, aaa, katera pa je bila to Zdej si bom vzel malo pavze, saj veš, da telo absorbira vse procese , pol pa povem, sej moraš povsod prej povedat, tako da to je čist normalno Mogoče sem jst mal pretiraval pri opisu "lomljenja", kiropraktike še nisem videl od blizu, sej je vedla, do kam gre lahko, samo ni bilo pa tako prijetno, je bilo malo preveč za mene, ker nisem navajen, zato pa tudi taka reakcija. Je pa tut mene kje žgečkalo, sam ne tolk, da bi mogla nehat, se ni dal pa z njo nič menit, ker njeno razumevanje angleščine ni blo glih ne vem kakšno No, masaža glave, vratu, to je bilo na koncu, pa tisto z oljem je bilo pa prijetno Mi je pa spet na smeh udarilo, v glavnem ko grem od masaže (samo dvakrat doslej) se mi zmeraj smeji Ja dobro se dopolnjujeva ...btw - a misliš da sm že? Ja, no, bova midva vsake toliko časa, še mal preverila , samo tako mimogrede , ker veš kako je, temne sile sona preži na vsakem koraku Sončke vsake tolko pošpega in pomežikne, potem gre pa spet spat na puhaste oblake... Ne moreš verjeti, ampak danes zjutraj se nam sonce prav režalo v faco, po moje si je mislilo, kakšni butlji, ko sem imelo tolktežav z oblaki so bili frej, dons ko se mi pa tolk smeji, grejo pa delat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 Takole je zgledalo pri nas včeraj dopoldne... http://www4.slikomat.com/08/0325/rz8-Vceraj.jpg Na to ga je popoldne in čez noč zapadlo še 10 cm... Vse skupaj okrog pol metra... pa ti maš celo zimo, zdej mi pa počasi postaja jasna tista 1,2 metrna norma,maš zgleda preveč hribčkov okoli, pa več pada, ker pri nas na taki višini sicer zgledazimsko, samo recimo na Katarini nad Lj piše 28 cm, samo višina tam je že 738 m. Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 Čer družba Da še jaz spišem en mali raport sem zelooo uživala v teh praznikih - sicer ne v "tradicionalni" hrani za te dni (je ne maram), ma je blo vseeno fino Včeri sem pekla polnozrnat kruh s semenkami (že po ta stotem receptu verjetno), ma tudi ta ni ravno najbolje uspel mi nekako ne rata da bi lepo vzahajal - ne vem ali so kriva semena ali pa res nimam rok za kruh... Vse drugo kar pečem mi vedno rata, samo kruh ne Sem pa danes za boljše počutje spekla torto - tako z domačimi jagodami (iz skrinje da ne bo pomote) in je ratala odlična me je vsaj to potolažlo Da ne bi mela slabe vesti po vsej tej hrani sem se spravla (po dežju ) peš do Rožnika in potem še gor, pa na drugi konec in okrog domov - nekaj je blo - sem mela že prav slabo vest ker sem sicer (če odštejem sobotni ples) od petka naprej bolj lenarla kot kaj drugega... sem se pa celo spravla delat tudi za faks - kar je zame svojevrsten dosežek Sploh so se mi pa sesuli plani za tale podaljšan vikend, ki naj bi bil po prvih idejah bolj "akcijski" no na koncu pa so zadeve "zaradi vremena" odpadle - včasih je fajn met tudi kak izgovor Janif - si šel kaj na Rožnik te dni? Verjetno si bil bolj priden kot jaz - vsaj kar se rekreacije tiče no. Bodte fajn - vsem želim mirno noč in lepe sanje pa ti si prava strokovnjakinja za peko , bravo, sploh za torto, kruh kakor pravijo, je kar problematičen, a si kdaj probala potico peči ?Ker tuki je lohk tut problem z vzhajanjem, pravo temperaturo je težko najt Pišem pa kot en strokovnjak , v bistvu je pa to vse tisto, kar ujamem med pogovori ali pa sam vprašam A veš, da nisem bil nč na Rožniku, samo pod njim, sem bil pa v nedeljo, ravno ko si pekla kruh na vodnem sprehodu , sej če se ne bi zmenil, si ga ne bi privoščil , na PST je bilo precej vode, no za plavat glih ne, mam pa zelo lepe superge zdej V soboto sem se pa neki šparal pred masažo, včeraj pa tut nisem pretiraval, sem bil v novem koncu, pa sta bila Šmarna, pa Grmada tolk zasneženi, da mi ni padlo na pamet kaj takega, samo spodaj ravnica Tako, da o kakšnem naprezanju težko govorim, še najbolj me je utrudil prvi (tajski del) masaže, se mi je zdelo tako izživljanje nad mano Lepo se imej Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 čaw Vilinčica ... pa vidim da si res pridna Če ti kruh noče uspet malo povpraši Klarus kje fališ, ona je prava mojstrica v temu (vsaj kolkor jo berem)... za jagodno torto pa čestitam... jst lih nisem tolko od sladkišev, ma jagodna mi je njami... in tiramisuju se ne morem odrečt... se pa izogibam temu, si popestrim vsake toliko, da se malo pocrtam... že tako so šli kilogramčki gor ko se nisem mogla tolko gibat. Ale - zanimivo področje zanimanja si si izbrala tudi jaz sem na tem področju kar velik firbec; verjetno pa bi zaradi slabe izkušnje v otroštvu lahko kdaj šla na kak pogovor z nekom, podprtim s strokovnim znanjem - mi sigurno ne bi škodlo. Sicer pa mislim, da mam kar zdrav odnos do spolnosti, edino kar me včasih moti je to, da je moja energija za veliko tipov premočna in se jih tega dosti ustraši Mam dve skrajnosti - ali to energijo pokažem (baje zelo očitno) ali pa sploh ne. In takrat ko jo, si jo veliko ljudi napačno tolmači - pa potem to raje skrivam (razen pred partnerjem seveda). Tega področja pa mam občutek da nisem izbrala jst, ampak je ono mene ...ma kaj vem, ko delam na sebi se srečujem tudi z raznimi vprašanji... in ker sem tak karakter da se rada svobodno pogovarjam o vsaki temi, potem se mi ne zdi nič takega tudi to področje, ki je zelo zelo obširno... pa rada bi zrušila tabuje in predsodke, ampak ne z nekim nasiljem ali demonstracijami, kot to delajo nekateri, ampak z nevsiljivim osveščanjem in sproščenostjo... in tak način vsebuje seksologija... žal je v Sloveniji še premalo pogovorov (ampak res pogovorov in ne vsiljevanje svojega mnenja) o tem, in se potem veliko ljudi sramuje svojih občutkov in želja, ki so konec koncev lahko čisto normalni, in fajn je občutek, ko slišiš da se še ogromno ljudi po vsem svetu spopada s prav istimi vprašanji ali zadregami... dostikrat se pa prav nasmejim, ko se folk sprašuje tako "nenavadna" vprašanja, ki se meni zdijo logična. Ampak dobro... mogoče se bi moja vprašanja tudi nekomu drugemu zdela popolnoma nepotrebna in smešna... zato se je pa fajn pogovarjat in razčistit zadrege... včasih nas je tako sram, da se ne moremo pogovorit s svojimi bližnjimi, ker nas je strah posmeha ali zavrnitve, pa se lažje pogovorimo z osebo ki ni čustveno vpletena v naše življenje. In tu nastopi seksolog. Kako to misliš, da imaš premočno energijo? A seksualno energijo? Sej lahko tudi na OS... Se mi dostikrat zgodi da s svojim razmišljanjem ali dejanji šokiram tudi prijatelje, ki me poznajo že dosti časa ...To pa poznam... se tudi meni to dogaja *** Se mi zdi zanimivo da se s tabo in z Janifom tule pogovarjamo na to temo... a lahko preselim tja, ali vama je boljše tule? Po želji, mene ne moti... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 čaw Janif Sej se ti je kar dogajalo kljub vremenu... A romantičen sprehodek... aha? kaj zdej? kaj novega na vidiku? Ja, verjamem da te ni motlo vreme če je bla fajn družba Sej pri meni bi tudi lahko toča padala, pa ne bi nič ne vidla ne čutla če bi bla z ... Imam občutek, da tvoja kolegica dela to bolj na duhovnem nivoju, kar je še bolj zanimivo, sem bil na taki refleksoterapiji in sva se ful menila, a tuki te boli, aaa, katera pa je bila to Zdej si bom vzel malo pavze, saj veš, da telo absorbira vse procese , pol pa povem, sej moraš povsod prej povedat, tako da to je čist normalno Ma ja, duhovno je tudi zelo visoko ja... ma v bistvu bi po mojem moral bit vsak ki se ukvarja z masažo, takšno ali drugačno... a veš kakšne energije se odpirajo pri masaži! Če nisi kot maser dovolj pripravljen in zaščiten pred raznimi vdori energij, pride lahko do takih in drugačnih "pizdarij"... Imaš prav, naj telo poštima to kar je zdaj dobilo za predelat, potem pa spet akcija... Sej tisto glede "lomljenja" sm štekala kaj misliš... mi pa ne paše tko močno... že fizioterapevt mi je pretiraval in sem morala potem žret tablete proti bolečinam, ker namesto da bi mi omilil bolečine mi jih je samo še povečal... pri mojih poškodbah je potrebna še večja previdnost in se ne bi zaupala vsakemu v roke... k unmu fizioterapevtu nisem več šla nikoli, pa čeprav mi je pripadala fizioterapija, sem raje brez kot pa tko... lahko bi šla v Ajdovščino, kjer so odlične fizioterapevtke, samo se mi zdi brez veze vsaki dan vozit tko daleč (in žicat druge za prevoz)... Pa tudi to da se ne moreš zmenit po slovensko mi ni všeč. So tudi pri nas Tajke in znajo bolj slabo angleško, kaj šele slovensko, in so že bli primeri, ko je prišlo do poškodb. Me zanima, če te je prej izprašala o tvojih boleznih, poškodbah... si predstavljaš da pride nekdo ki ima osteoporozo? Mi je pa spet na smeh udarilo, v glavnem ko grem od masaže (samo dvakrat doslej) se mi zmeraj smeji To pa tudi meni In lebdim Ja, no, bova midva vsake toliko časa, še mal preverila , samo tako mimogrede , ker veš kako je, temne sile so na preži na vsakem koraku Dobro dobro... a česen pomaga? Al je boljše se prepustit tvojim čaranjem? Ne moreš verjeti, ampak danes zjutraj se nam sonce prav režalo v faco, po moje si je mislilo, kakšni butlji, ko sem imelo tolk težav z oblaki so bili frej, dons ko se mi pa tolk smeji, grejo pa delat Ravno to sm si mislila danes dopoldne ko sm vidla vreme... cele praznike je sralo, ko pa mora it folk delat, pa sončke izziva s svojimi žarki samo danes je pa popolnoma utrgano, dopoldne toplo pomladansko sončke, travniki preplavljeni z razprtimi cvetovi, ptički veselo prepevajo... potem pa... ne vem od kje... z vso silo snežni metež, tiste ta debele snežinke, mraz kot pozimi.... in zdaj spet toplo sončke... kot da ne bi bilo nič Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 pa ti maš celo zimo, zdej mi pa počasi postaja jasna tista 1,2 metrna norma,maš zgleda preveč hribčkov okoli, pa več pada, ker pri nas na taki višini sicer zgledazimsko, samo recimo na Katarini nad Lj piše 28 cm, samo višina tam je že 738 m. To so Notranjci krivi... So preblizu... Po tej naši dolini pride mrzel zrak z Bloške planote, pa imamo zato več padavin.Že od Ribnice naprej je snega precej manj, v Kočevju ga je pa bilo samo okrog 20 cm.Tistih meter dvajset je bilo pa k sreči v treh rundah, kadar je bilo... Če bi ga toliko padlo naenkrat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 dober dan , delovna morala je na vrhuncu, pol pa boljš, da kaj ustvarjam To so Notranjci krivi... So preblizu... Po tej naši dolini pride mrzel zrak z Bloške planote, pa imamo zato več padavin.Že od Ribnice naprej je snega precej manj, v Kočevju ga je pa bilo samo okrog 20 cm.Tistih meter dvajset je bilo pa k sreči v treh rundah, kadar je bilo... Če bi ga toliko padlo naenkrat... Aaa, na to pa nisem pomislil, ta konec mi zgleda čist drugje, zračna linija pa ni tako velika Sem bil enkrat v zgodnji jeseni na teku, grad Snežnik, tek je bil popoldne, ker pri njih je zjutraj premrzlo,ko je bil sonček je blo prijetno za laufat, skoraj prevroče, ko se je začel pa večerit, pa kar naenkratmraz, mal smo se še greli ob ognju, navlekli smo itak nase vse kar smo meli s sabo, pol smo se parajši odpravili proti toplim krajem , beri Ljubljani , tam bi rabil rokavice Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 čaw Janif Sej se ti je kar dogajalo kljub vremenu... A romantičen sprehodek... aha? kaj zdej? kaj novega na vidiku? Ja, verjamem da te ni motlo vreme če je bla fajn družba Sej pri meni bi tudi lahko toča padala, pa ne bi nič ne vidla ne čutla če bi bla z ... no, jaaa, romantično vzdušje (sneženje) je že bilo, bolj pa rekel, da gre bolj za terapevtski odnos kot kaj drugega , jst pač vse vzamem s pozitivne strani, drugač pa dolga zgodba, sem jo verjetno že kaj omenjal, v bistvu sodelavka že nekaj let na drugi lokaciji, vse se je pa začelo s tem, ko me je špiknila na napačno mesto , potem sem pa rabil nekaj časa da sem to predelal, v glavnem gor, dol, levo, desno, jst sem tut učim, pa takšen kot sem jst sem jo naštudiral v nulo, pa sem ji potem vsaj za moje pojme na lep način povedal, kaj mislim o njej, pa se je izkazalo, da sem jo orng špiknil, no v končni fazi je prišla do predloga, da bi se midva raje to privat zmenila na štiri oči, no tko na kratko, je zelo srčna ženska in občutek ob njej je tako privat zelo prijeten, pogovarjava se pa lahko par ur brez problemov , pa dokler je tako kot je pri meni, naj bo pravim, veš kako pravijo, ko se tuče, taj se i voli, no da ne pretiravam za kej več, bi jst hotel karte na mizi, tuki se pa striževa, jst mam rade odkrite odnose, ona pa ne, ker ji to dela probleme, oz. različnih prijateljev je pri njej kar nekaj, gre v bistvu za odvisnost od odnosov, pa tu uno stvar na s, bi dal lohk zraven Sej vem, kaj lohk rečeš, aaa z ognjem se igraš Ja, po eni strani res, ampak na težavnejših primerih se naučiš več Ma ja, duhovno je tudi zelo visoko ja... ma v bistvu bi po mojem moral bit vsak ki se ukvarja z masažo, takšno ali drugačno... a veš kakšne energije se odpirajo pri masaži! Če nisi kot maser dovolj pripravljen in zaščiten pred raznimi vdori energij, pride lahko do takih in drugačnih "pizdarij"... Imaš prav, naj telo poštima to kar je zdaj dobilo za predelat, potem pa spet akcija... Sej tisto glede "lomljenja" sm štekala kaj misliš... mi pa ne paše tko močno... že fizioterapevt mi je pretiraval in sem morala potem žret tablete proti bolečinam, ker namesto da bi mi omilil bolečine mi jih je samo še povečal... pri mojih poškodbah je potrebna še večja previdnost in se ne bi zaupala vsakemu v roke... k unmu fizioterapevtu nisem več šla nikoli, pa čeprav mi je pripadala fizioterapija, sem raje brez kot pa tko... lahko bi šla v Ajdovščino, kjer so odlične fizioterapevtke, samo se mi zdi brez veze vsaki dan vozit tko daleč (in žicat druge za prevoz)... Pa tudi to da se ne moreš zmenit po slovensko mi ni všeč. So tudi pri nas Tajke in znajo bolj slabo angleško, kaj šele slovensko, in so že bli primeri, ko je prišlo do poškodb. Me zanima, če te je prej izprašala o tvojih boleznih, poškodbah... si predstavljaš da pride nekdo ki ima osteoporozo? Bolj težko bi me kaj vprašala, ker tajsko ne znam, je pa res, da imajo napisano, da prej povej, če so kakšne poškodbe, bolezni, tako da za osteoporozo pa tajska masaža ravno ni, je premočna, na kakšnih mestih se mi ni zdela tako daleč od roba, ampak na občutljivih delih glava, vrat, hrbtenica, je pa lepo delala. Ja, tale fizioterapevt je bil, da si tablete rabila , kakšni so pa res kot tesarji, če bi imel res ta pravi občutek, se to ne bi zgodilo. Na sploh se mi zdijo fizioterapevti preveč osredotočeni na točno določeno mesto poškodbe, namesto, da bi še malo širše pogledali na zadevo, recimo moja mami je imela zlomljen gleženj, fizioterapija pa je imela tak rezultat, da je prišlo do ukleščenja živca v ledvenem predelu (pretiravali so z vajami), tako da se je potem s pomočjo kakor pri nas pravijo alternativnih metod, spravila na zeleno vejo, se je pa s tem izognila raznim injekcijam in tabletam, pa tudi čakalnim vrstam ... Za masaže se pa strinjam, pri nas se mi zdi, da preveč enostavno prideš do tega naziva, ker je čist drug občutek, če se dela na višjih nivojih, ker vse se itak začne na višjih nivojih in šele v končni fazi izrazi v fizični obliki To pa tudi meni In lebdim A ni fajn, tak lahkotni občutek Sicer pa jst pravim, da tisti, ki se smejimo po masaži smo OK, bolj se morajo zamisliti tisti, ki jim udari v zaskrbljenost ali celo jok Dobro dobro... a česen pomaga? Al je boljše se prepustit tvojim čaranjem? Ravno to sm si mislila danes dopoldne ko sm vidla vreme... cele praznike je sralo, ko pa mora it folk delat, pa sončke izziva s svojimi žarki samo danes je pa popolnoma utrgano, dopoldne toplo pomladansko sončke, travniki preplavljeni z razprtimi cvetovi, ptički veselo prepevajo... potem pa... ne vem od kje... z vso silo snežni metež, tiste ta debele snežinke, mraz kot pozimi.... in zdaj spet toplo sončke... kot da ne bi bilo nič Jst bi raje pustil česen pri miru, si predstavljaš, da srečaš na sprehodu enga fajn tipa, ti pa polne žepe česna , tko da bova raje mal čarala Ja, tolk smo ga srali, da se še vremenu trga, no pri nas smo se včeraj izognili presenečenjem, so bili pa občasno čudni oblaki naokoli, dons pa slišim zjutraj, Portorož 0 stopinj, jao, kot sredi najhujše zime Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 zna bit uporabno, če srečaš kakšnga vampirja.... aja, a tut taki se sprehajajo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Se mi zdi zanimivo da se s tabo in z Janifom tule pogovarjamo na to temo... a lahko preselim tja, ali vama je boljše tule? Po želji, mene ne moti... Jst bi rajši tukaj, je lepo mir, pa nobeden se ne pritožuje , pa to ne pišem zaradi tega, ker se mi strinjamo med sabo, ampak tukaj ni takih bluz padalcev, oz. seksologija je konkretno ne pa filozofsko področje Jaoo, vidim, da je to nalezljivo, zdej boš mogla pa že ti čarat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Jst bi rajši tukaj, je lepo mir, pa nobeden se ne pritožuje , pa to ne pišem zaradi tega, ker se mi strinjamo med sabo, ampak tukaj ni takih bluz padalcev, oz. seksologija je konkretno ne pa filozofsko področje Jaoo, vidim, da je to nalezljivo, zdej boš mogla pa že ti čarat No prav... sej se mi je dozdevalo da ti bolj paše tuki ker si že enkrat omenjal da ti une bolj "strokovne" teme ne preveč dišijo... meni je pa tudi bolj všeč tak sproščen pogovor Kaj je nalezljivo? a misli na ssss...... (da vem katero formulo ali zvarek uporabit ) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 No prav... sej se mi je dozdevalo da ti bolj paše tuki ker si že enkrat omenjal da ti une bolj "strokovne" teme ne preveč dišijo... meni je pa tudi bolj všeč tak sproščen pogovor Kaj je nalezljivo? a misli na ssss...... (da vem katero formulo ali zvarek uporabit ) jaaa , a vidiš kakšne besede že uporabljam, seksologija, seks, spolnost, strast ..., jst ne vem od kje se je to vzelo Meni je važno vzdušje in tuki je tako domače, prijetno Zdej pa je že čas, da grem na malco, da si kej slastnega privoščim, jaoo spet s Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Takole je zgledalo pri nas včeraj dopoldne... Na to ga je popoldne in čez noč zapadlo še 10 cm... Vse skupaj okrog pol metra... WHOOHAAA Alef - tole je pa že kr konkretna zimska pravljica na začetku pomladi Vikend je bil glede na vreme čist soliden , laufal nisem sicer nič, hoje se pa nisem izogibal, čeprav sem bil zaradi tega v nedeljo zvečer pošteno moker, je padel moker sneg, po tleh veliko vode,Aha vidim da se tudi ti nisi dal prepoditi slabemu vremenu - včasih znajo bit taki sprehodi prav lepi - pa tudi če si potem ves moker - greš pač pod topel tuš kot si napisal Mogoče sem jst mal pretiraval pri opisu "lomljenja", kiropraktike še nisem videl od blizu, sej je vedla, do kam gre lahko, samo ni bilo pa tako prijetno, je bilo malo preveč za mene, ker nisem navajen, zato pa tudi taka reakcija.Jaz sem že bila pri kiropraktiku ko me je zvilo v križu, pa moram rečt da je bil ful dober - je bil poleg dobrega terapevta še dober psiholog in me je znal lepo pomiriti pred terapijo - sem namreč prej bla tudi sama med skeptiki - me je blo ful strah kaj mi lahko vse polomi, potem mi je pa prej vse lepo razložil in še med samo terapijo povedal zakaj in kaj bo naredil v naslednjem koraku pa potem sploh ni blo panike. Tudi vrat sem mu pustila naštelat - pred tem sem mela največji strah (zaradi vseh zgodbic o ljudeh, ki so pri šarlatanih ratali hromi). Pa moram rečt da je meni zadeva ful pomagala - sem mogla met seveda več terapij in rezultat je bil super Sam filing in zvok ob tem pa je čist smešen - meni se sliši kot bi z leseno kuhalnico šel čez rebra od radiatorja pa ti si prava strokovnjakinja za peko , bravo, sploh za torto, kruh kakor pravijo, je kar problematičen, a si kdaj probala potico peči ?Ker tuki je lohk tut problem z vzhajanjem, pravo temperaturo je težko najt Pišem pa kot en strokovnjak , v bistvu je pa to vse tisto, kar ujamem med pogovori ali pa sam vprašam Ma kar se slaščic tiče mi kr grejo zadeve ja, kruh pa mi ne gre in ne gre in to me prav jezi Potice pa se še nisem spravla pečt - pred tem mam še večji rešpekt kot pred kruhom. jst lih nisem tolko od sladkišev, ma jagodna mi je njami... in tiramisuju se ne morem odrečt... se pa izogibam temu, si popestrim vsake toliko, da se malo pocrtam... že tako so šli kilogramčki gor ko se nisem mogla tolko gibat.Uf to mi je še kako znano - takrat ko sem zbolela sem se prav "podvojila"; sem vzhajala kot kruh Se nisem mogla kako leto nič kaj dosti gibat, jedla pa sem seveda enako kot prej in kile so šle čist preveč gor. Potem je trajalo par let da sem jih zbila dol, pa še zdaj nisem čisto zadovoljna - oz. se ne počutim najboljše kot bi se lahko v svojem telesu, pa še vedno delam na tem. Sicer pa si privoščim skoraj vse, kar si zaželim - potem pa se potrudim vsaj del tega pokurit s telovadbo - kar je zdravo Tega področja pa mam občutek da nisem izbrala jst, ampak je ono mene ...ma kaj vem, ko delam na sebi se srečujem tudi z raznimi vprašanji... in ker sem tak karakter da se rada svobodno pogovarjam o vsaki temi, potem se mi ne zdi nič takega tudi to področje, ki je zelo zelo obširno...Ma meni je tudi ful fajn se o teh zadevah pogovarjat z drugimi - sploh s takimi, ki jim lahko zaupam. Z ljudmi, s katerimi sem lahko sproščena pri pogovorih te sorte se lahko pogovarjam prav o vsem in se mi zdi dobro izmenjati izkušnje na tak način. So stvari in situacije, ki jih poznajo le moji dobri prijatelji, ki jim lahko zaupam vse, dostikrat jih vprašam za nasvet ali mnenje o kaki zadevi, pa se potem na ta način lažje odločim, kaj narest. Me je pa dostikrat ta moja odkritost in že skoraj otroška iskrenost "tepla" ker sem ljudem, za katere sem mislila da so vredni zaupanja povedala preveč osebne stvari, pa sem potem to ob kaki zelo neprimerni situaciji dobila servirano nazaj... Zato zdej kr pazim komu zaupam kaj takega. Kako to misliš, da imaš premočno energijo? A seksualno energijo? Sej lahko tudi na OS...To pa poznam... se tudi meni to dogaja No ti bom napisala na OS Se mi zdi zanimivo da se s tabo in z Janifom tule pogovarjamo na to temo... a lahko preselim tja, ali vama je boljše tule? Po želji, mene ne moti...Jaz sem za da se premaknemo tja - mi je čisto vseeno, kam pišem, verjamem pa, da je bolj pregledno če so stvari malo bolj pošlihtane Bodte lepo - danes je takooo lep dan da človek mora biti vesel Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Jst bi rajši tukaj, je lepo mir, pa nobeden se ne pritožuje , pa to ne pišem zaradi tega, ker se mi strinjamo med sabo, ampak tukaj ni takih bluz padalcev, oz. seksologija je konkretno ne pa filozofsko področje Jaoo, vidim, da je to nalezljivo, zdej boš mogla pa že ti čarat Kar nadaljujte, vas je fajn brat... Kar se pa bluz padalcev tiče... Tukaj jih verjetno ne bo, ker večjih od vodnarjev ni... WHOOHAAA Alef - tole je pa že kr konkretna zimska pravljica na začetku pomladi Jaz bi jo raje imel tam okrog božiča... Zdajle je čas za druge stvari, ne pa za kidanje snega... :xx!: Sem bil danes na Gorenjskem... Nič snega, pa okol prestolnice tudi ne... Zgleda da je vsega streslo v našem koncu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 no, jaaa, romantično vzdušje (sneženje) je že bilo, bolj pa rekel, da gre bolj za terapevtski odnos kot kaj drugega , jst pač vse vzamem s pozitivne strani, drugač pa dolga zgodba, sem jo verjetno že kaj omenjal, v bistvu sodelavka že nekaj let na drugi lokaciji, vse se je pa začelo s tem, ko me je špiknila na napačno mesto , potem sem pa rabil nekaj časa da sem to predelal, v glavnem gor, dol, levo, desno, jst sem tut učim, pa takšen kot sem jst sem jo naštudiral v nulo, pa sem ji potem vsaj za moje pojme na lep način povedal, kaj mislim o njej, pa se je izkazalo, da sem jo orng špiknil, no v končni fazi je prišla do predloga, da bi se midva raje to privat zmenila na štiri oči, no tko na kratko, je zelo srčna ženska in občutek ob njej je tako privat zelo prijeten, pogovarjava se pa lahko par ur brez problemov , pa dokler je tako kot je pri meni, naj bo pravim, veš kako pravijo, ko se tuče, taj se i voli, no da ne pretiravam za kej več, bi jst hotel karte na mizi, tuki se pa striževa, jst mam rade odkrite odnose, ona pa ne, ker ji to dela probleme, oz. različnih prijateljev je pri njej kar nekaj, gre v bistvu za odvisnost od odnosov, pa tu uno stvar na s, bi dal lohk zraven Sej vem, kaj lohk rečeš, aaa z ognjem se igraš Ja, po eni strani res, ampak na težavnejših primerih se naučiš več Po tem kar sem prebrala me še bolj spominjaš na mojega frenda... samo da na koncu se je zaljubu lih v tisto s katero se je največ kregal . So ble pa tudi njemu največji izziv take pupe kot tu opisuješ... Ma ga mam rada takega kot je... Ja se spomnim da si mi omenjal to sodelavko (vsaj mislim da je bla tale - sej to je una ki te je spraševala zradi delavnic ne ) Glede odnosov, prijateljskih ali partnerskih... imam tudi jst rada odprtost in odkritost, ker ne maram laganja, zavajanja in zahrbtnosti.... pa čeprav mi je kdaj težko kaj povedat po resnici, ampak potem vidim da sem naredila prav ker sem povedala)... sem pred leti tudi sama ful lagala, pa sm ugotovila da na tak način ne morem napredovat sama pri sebi, ker če te stalno spremlja nek občutek krivde al pa strah da bo uni drugi zvedu resnico, potem je po mojem mnenju nemogoče napredovat gor po duhovni lestvici... ...pa ne vejamem v nobeno religijo ali sekto, da ne boš mislil da sem kje "not"... bliže mi je razmišljanje na način kot je opisan v Celestinski prerokbi, v knjigah od Vladimirja Megre (Anastazija) ali od Oshota "Bojevnik-Upornik (druge njegove mi niso všeč, tu sem se pa najdla v nekaterih opisih, še posebej v tistem - "hoja po robu", če razumeš... če ne bom pa napisala kaj mislim). Samo ne zdej da bom kot ovca (kot pravi Alef ), ampak se mi tudi v realnem življenju dogajajo take stvari, da se potem najdem v teh knjigah... mi je bolj kot ena potrditev, da nisem edina na tem planetu ki tko doživljam in da nisem za na psihiatrijo ker se mi take dogajajo... se mi pa dogaja že od otroštva in ni neki priučeno. Bolj težko bi me kaj vprašala, ker tajsko ne znam, je pa res, da imajo napisano, da prej povej, če so kakšne poškodbe, bolezni, tako da za osteoporozo pa tajska masaža ravno ni, je premočna, na kakšnih mestih se mi ni zdela tako daleč od roba, ampak na občutljivih delih glava, vrat, hrbtenica, je pa lepo delala.No sej pravim, treba je bit previden komu se prepustiš... ni vse za vsakega.A to napisano je v slovenščini al v angleščini? Ja kaj pa eden ki ne zna angleško? En tak se pa ne more nič zmenit z njimi... jst bi zahtevala da se prvo naučijo slovenskega jezika, če že delajo v Sloveniji... pa to ne samo za maserke, ampak za vse ki imajo take poklice, kjer imajo opravka z ljudmi... tudi v gostinstvu, trgovini, policiji, na letališču ali na avtobusni/železniški postaji... si predstavljaš da prideš nekam na kosilo, človek pa ti ne zna po slovensko povedat kaj je za kosilo? Ali pa da te ustavi policaj pa ti začne po madžarsko nakladat? Ja, tale fizioterapevt je bil, da si tablete rabila , kakšni so pa res kot tesarji, če bi imel res ta pravi občutek, se to ne bi zgodilo. Na sploh se mi zdijo fizioterapevti preveč osredotočeni na točno določeno mesto poškodbe, namesto, da bi še malo širše pogledali na zadevo, recimo moja mami je imela zlomljen gleženj, fizioterapija pa je imela tak rezultat, da je prišlo do ukleščenja živca v ledvenem predelu (pretiravali so z vajami), tako da se je potem s pomočjo kakor pri nas pravijo alternativnih metod, spravila na zeleno vejo, se je pa s tem izognila raznim injekcijam in tabletam, pa tudi čakalnim vrstam ...FAK! Ma haloo! Sej niso normalni! Ma eni so res ok, nimam kaj rečt, sm imela v Stari Gori eno ful zlato fizioterapevtko, je pa res da je študirala tudi masažo in da se je zanimala tudi za alternativno, tko da je res obvladala. Je bla pa prava žalost v bolnici, ko bi res morali bit super naj naj, ko si takoj po poškodbi in je potrebna še tolko večja previdnost, ko komaj kaj skupaj drži (ali pa sploh ne)... pri eni sm tko jokala, da sem po tretjem razgibavanju (beri "lomljenju") zahtevala da ne pride več k meni in da mi pošljejo drugega. Samo tudi druge ta mlade niso imele kaj dosti pojma... ma ne moreš ti po šolsko določit, da zdej pa točno tam poteka glavni živc iz hrbtenice dol po nogi, kot so te učili v šoli... pa sej smo vendar vsak drugače nrjeni... jst pa tudi nisem mogla kaj dosti pomagat, ker itak nisem mogla niti nog premikat, kaj šele da bi se dvignila gor... in potem stopalo mi je vrtela tko da sm vidla zvezde.... ker noge so ble mrtve in ni šlo tko na izi, je blo vse trdo in zatečeno, in normalno se ni dalo razgibavat kot pri zdravi nogi... bolečine sm pa čutla... Potem so mi po dolgih izbruhih jeze in histerije in razbivanja in zjanja in jokanja le zrihtali fizioterapevtko, ki je bila vredna tega naziva. Mi je pa potem v Dolenjskih toplicah ena druga tko forcirala (na elastiki, kolk pa lih lih da je malenkost se skupi držal na šraufih), da je prišlo do izpaha... mona prfuknjena Sm pršla nazaj na kontrolo k mojemu specialistu in se je samo za glavo primu... Tko da po vseh teh izkušnjah sem 3000x bolj previdna komu bom še zaupala svoje telo in pomoč pri zdravljenju. Za masaže se pa strinjam, pri nas se mi zdi, da preveč enostavno prideš do tega naziva, ker je čist drug občutek, če se dela na višjih nivojih, ker vse se itak začne na višjih nivojih in šele v končni fazi izrazi v fizični obliki A ni fajn, tak lahkotni občutek Sicer pa jst pravim, da tisti, ki se smejimo po masaži smo OK, bolj se morajo zamisliti tisti, ki jim udari v zaskrbljenost ali celo jok Točno tko tudi jst mislim... sej ti lepo piše tudi v knjigi "Moč zdravilnih rok"... Brenanova je carica še po tolkih letih odkar je napisala to knjigo... A poznaš koga, ki mu je udarla zaskrbljenost in jok? Jst sm to vidla edino takrat pri Turoffu, ko je folku odpiralo blokade... Jst bi raje pustil česen pri miru, si predstavljaš, da srečaš na sprehodu enga fajn tipa, ti pa polne žepe česna , tko da bova raje mal čarala Ma zaradi tipa se ne bi sekirala preveč, bolj bi me skrbelo če bi se stiskala s kako fajn bejbiko ...in bi jo začel špikat česen v mojem žepu... pa bi hotela vedet kaj mam... ...dons pa slišim zjutraj, Portorož 0 stopinj, jao, kot sredi najhujše zime Nisem nič poslušala... danes je blo spet lepo sončke, zdej pa že spet eni oblaki neki težijo... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 jaaa , a vidiš kakšne besede že uporabljam, seksologija, seks, spolnost, strast ..., jst ne vem od kje se je to vzelo Meni je važno vzdušje in tuki je tako domače, prijetno Zdej pa je že čas, da grem na malco, da si kej slastnega privoščim, jaoo spet s Evo, že to da napišeš je že pol zdravja... a ne čutiš osvoboditve? Pa tako lepe besede tudi sonce je na ssss... , pa sreča, smeh, srček... a vidiš kolko lepega Kar nadaljujte, vas je fajn brat... Kar se pa bluz padalcev tiče... Tukaj jih verjetno ne bo, ker večjih od vodnarjev ni... Hvala Alef... Pa sej nismo slučajno lih pri Vodnarjih tako svobodomiselni... a ni to lastnost Vodnarjev? Pa revoluciunarnost in rušenje tabujev... pionirstvo...Pa kolkor berem tebe in Aakhuta (saj res, le kje se skriva ), sta tudi precej napredno razmišljujoča (sej se tko reče ne ) pri debatah o sexu in sorodnih temah... bluz padalci pa mislim da si štekal kdo so bili mišljeni in to niso Vodnarji, Vodnarji so bolj letalci Jaz sem za da se premaknemo tja - mi je čisto vseeno, kam pišem, verjamem pa, da je bolj pregledno če so stvari malo bolj pošlihtane Ma sej smo lahko kar tuki, če se bo pa pokazalo da jih je še več ki se bi radi pogovarjali o tem, se bomo pa tja preselili, sej mi ni težko zrihtat da bo zgledlo pregledno za vse... važno da ne moti ostale "letalce" v tem gnezdecu... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Hvala Alef... Pa sej nismo slučajno lih pri Vodnarjih tako svobodomiselni... a ni to lastnost Vodnarjev? Pa revoluciunarnost in rušenje tabujev... pionirstvo...Pa kolkor berem tebe in Aakhuta (saj res, le kje se skriva ), sta tudi precej napredno razmišljujoča (sej se tko reče ne ) pri debatah o sexu in sorodnih temah... bluz padalci pa mislim da si štekal kdo so bili mišljeni in to niso Vodnarji, Vodnarji so bolj letalci Tako je bilo tudi mišljeno... Kar se pa padalcev in bluzatorjev tiče sem pa hotel povedat da tu noter ni ravno teren kjer bi uspevali... Če že slučajno kakšen zaide sem noter... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c075.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Tako je bilo tudi mišljeno... Kar se pa padalcev in bluzatorjev tiče sem pa hotel povedat da tu noter ni ravno teren kjer bi uspevali... Če že slučajno kakšen zaide sem noter... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c075.gif se mi je zdelo, da so tuki sami naši Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 se mi je zdelo, da so tuki sami naši Ja... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a065.gif Če kdo začne težit, znam jaz bolje... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a025.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.