janif 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 http://shrani.si/f/1J/53/4oCBniAy/razmisljanje-02.gif A ti? ja, od zdej naprej sam še besede na s Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 O.K. torej je banda soglasno odločila da se bomo šli seksologijo tukaj - jaz sem za in čakam kje je zdaj uni smajli ki tapka s prsti Hmm, a zdej smo pa kr tiho, dons ni ta prav dan , luna je kriva Hehe takih "prijateljev" mam že dosti veš se zgodi celo to, da komu zamolčim da sem kaj pekla (ponavadi ne povem za torte) ker potem vsi fehtajo za kak kos, doma pa imajo moji tudi že vse prešteto... ufff, to je pa huda konkurenca , ja nč grem jst še trenirat, mogoče se da pa tut pridobit kakšen naziv preizkuševalec tort, da bom lahko dajal uradne izjave , ja tale torta je majčkeno presuha, no tale bi bila pa za nagrado , pol bom pa mogoče bolj popularen Ma jaz se ne dam - danes sem sem se spet spravla probat pečt kruh in mislim, da mi bo tokrat celo uspelo poročam jutri... Mejte lep večer - pozdravček xrosex Bravo, ti si pa vztrajna , a pri kruhu je tut konkurenca za testiranje Lepo bodi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 ja, pa sm res že bolš. tut mikrožvalem je treba dat vedet, da ne morejo kar počet treparij povsod ... fživej ti tut! ti šment, vidim, da tole ne more poment kej preveč dobrga, sploh k se u prebranem znajde tut besedica trot. dopuščam pa možnost, da se motim... ker nemščnine: Ich nicht gut.... Aushilfstrottel... Beseda se nanaša na tistega ki tu not pričakuje "pametne" odgovore... Aushilfs bi prosto prevedel kot brezupno, ni pomoči, ipd... Trottel pa menda ni treba prevajat... Pa brez zamere... http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/a030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Aushilfstrottel... Beseda se nanaša na tistega ki tu not pričakuje "pametne" odgovore... Aushilfs bi prosto prevedel kot brezupno, ni pomoči, ipd... Trottel pa menda ni treba prevajat... Pa brez zamere... http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/a030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif aha, a pol smo brezupni primerki , hmmm samo ne vem, zakaj se mi zdi to branjestrokovna literatura, aja, jst sem itak brezupen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 aha, a pol smo brezupni primerki , hmmm samo ne vem, zakaj se mi zdi to branjestrokovna literatura, aja, jst sem itak brezupen No ja... ...mal upanja je še... Vedno je treba bit optimist... pametnejši od norca je sam še večji norc Ali pa... ...med norcem in genijem je zelo ozka meja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 ja, pa sm res že bolš. tut mikrožvalem je treba dat vedet, da ne morejo kar počet treparij povsod ... Očitno so se tebe naveličale in napadle mene... :xx!: Danes nekaj smrkam pa kiham... http://www.cosgan.de/images/midi/muede/p010.gif Se bo treba kakšnih domačih antibiotikov lotit... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k015.gif Upam da ste vsi preživeli premik ure... Saj najhuje bo šele jutri ko bo treba eno uro prej vsatat... Danes sem ravno ko se je dan naredil videl divjega zajca ko je tekel nazaj v gmajno... Očitno je bil nekje na malci... Uživajte luftarji in ostali, lep dan bo danes... Pri nas je še megla, samo se že malo sonce pokaže skozi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 !itak, se ne pustim "ujet" mikro žvalem. namest s šnopsem, jih probej onesposobit z limono. Imam jaz preizkušen recept proti tovrstni golazni... Šnops jih uspava da potem ostalo bolje prime... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 morgen pleme... vidm...me neki cajta ni pa nalozhite kr par strani novih nakladancij... x:Dx vreme je pa chist u kurcu....sonce.... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 morgen pleme... vidm...me neki cajta ni pa nalozhite kr par strani novih nakladancij... x:Dx vreme je pa chist u kurcu....sonce.... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....tralala Kaj boš šele danes rekel, ko je še vroče povrh... Luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Daaan! Tolko da vas pozdravim, komentirala bom kasneje če bo čas, ker me lovi ura... Vikend je bil odličen, dva dni treninga po naravi, včeraj blo toplo da sem bla že kar v kratkih rokavih... tudi potem grem spet, kljub bolečinam v mišicah, moram izkoristit sončke dokler je tko radodarno. Drugače pa vse ok, delam na sebi, odpiram blokade in razčiščujem še stvari iz preteklosti, sama pri sebi... ampak vsaki dan je boljše... Uživajte... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Prestavitev ure uspešna , zbudil sem se celo pred uro , no mal me je dons že matral , vročina je kriva Sem se šel raje mal posončit , pa sem bil takoj boljši No ja... ...mal upanja je še... Vedno je treba bit optimist... to me torej rešuje, sej sem vedel, da je nekaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 morgen...drek pa tak vreme.... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 morgen...drek pa tak vreme.... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....tralala Zlomk , sem se spomnil, kaj če bi ti ubodel kakšno bolj divjo Skandinavko,pol bi bil pa lohk pol leta gor , vročine ni pretirane, sonce pa tut ne pretirava Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 me bl zahodna obala kanade mika zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 me bl zahodna obala kanade mika zlomk....tralala Ne vem... Tam so medvedi... Kaj pa Antarktika? Imaš več snega, bolj mrzlo je, pa pingvine imaš tam, če ti bo dolgčas... Pa medvedov ni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 dobro jutro , mal jutranjega ogrevanja , dons bo kr delovno en, dva, še kakšen poskok , ja kaj pa hodim pozno spat , hiperbola me bl zahodna obala kanade mika zlomk....tralala nisi ti kr tko, recimo kakšna Victoria , aja tam ni snega, boš moralmalo višje, lohk pa doživiš kakšen cunami Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Pozdravček! http://shrani.si/f/3y/I4/2KSNg4Gx/1/rozica-02.gif Vreme je končno po mojem okusu, akcija na veliko... upam da bo zdržalo... Sicer so napovedane plohce, ampak upam da bo šlo mimo nas... Zdaj pa še tole:Se strinjam , no, zaenkrat sem samo firbčen , kakšen je bil odziv druge strani Ne razumem To se pa sliši tako adrenalinsko, samo v bistvu imaš prav, ustvarjanje iluzij te ne vodi v napredek Na žalost je sam sistem tako napravljen, da sili človeka živet v iluziji... ves ta materializem, zlate kletke in odvisnost od odnosov... pa razpršeno ali zatajeno znanje, da si odvisen od raznih ustanov... malokdo zna še sam poskrbet zase, takoj ko kaj rabiš greš v trgovino, v lekarno, odvisni smo od raznih agencij in storitev... in za vse to je potreben denar, za kar smo spet odvisni od službe... začaran krog... Malokdo si dovoli bit on sam, ker ga družba omejuje s pravili... če ne bo tak kot družba zahteva, reskira da bo izgubil službo, družino, "prijatelje"... človeka se že vzgaja v strahu in omejevanju, zato se ne čudim da je toliko bolezni in osebnostnih kriz... STRAH je ena najbolj destruktivnih energij... strah pred porazom, strah zaradi nasilja, strah pred smrtjo (je to mogoče strah pred neznanim, ali pred izgubo?... ), strah pred bolečino, strah pred nesprejemanjem... same blokade! Prav zato "adrenalinsko življenje"! Kako premagaš strah? Da se spopadeš z njim... Da reskiraš da boš izgubil, in da se ne oklepaš lažne varnosti... Nikoli mi ni bilo všeč asketsko življenje, sem gurmanka in rada uživam lepote in dobrine, ki mi jih ponuja naš planet... pa vseeno mi nič ne manjka, če tega nimam... upam živet tudi ob vodi in hrani ki jo dobim v naravi... lepo mi je uživat v tehničnih pripomočkih, pa vendar zmorem tudi bit v gozdu ob ognju in zvokih iz narave... rada sem v družbi ljudi, pa prav nič mi ne manjka ko sem sama s seboj... znam uživat vsak trenutek in ne samo sanjarit o tem česar nimam.. Ta del od Oshota mi je ful všeč:"Človek ki hodi po srednji poti, zlati sredini - točno v sredini - ima obe skrajnosti, kot dve krili, ki se dotikata skrajnih kotov. V svojem bitju razume vso polarnost. Stoji v sredini, vendar njegova krila segajo sočasno na oba ekstrema.Živi celovito življenje.In pomni, tvoja pot ne bo pot kogarkoli drugega, ker je vsak posameznik tako edinstven, da izgubi svojo identiteto, svojo individualnost, če sledi poti nekoga drugega; in to je najlepše izkustvo v eksistenci.Svoje edinstvenosti ne moreš izgubiti.To je prav tvoje bitje." no, ja, sej mogoče pa pridem tut do tega, nima ravno svoje pisarne, sicer so pa slikce gor, thai.si, če se ti da, me zanima, kakšen boš imela občutek Ni po mojem okusu, vse preveč kičasto...A je tudi "ona" na kakšni slikci? Hmmm, zakaj svojo pisarno? Ja kje si jo pa spoznal? A ne moreš it tja kjer si jo srečal? Jo, je že (zdravstvene težave), tako da zdaj s zdaj s strokovno pomočjo in branjem dela na odpravljanju strahov v sebi Double pleasure, po anglešk , sem videl enkrat dve najstnici, ko smo čakali na bus, pa sta mi bili tko srčkani Mam občutek da tebe bolj trojček mika Sicer je pa tega dosti... si bil kdaj na zboru motoristov? Tam je skoraj obvezen del showa Pa po raznih partyjih... Lep dan vsem! dobro jutro , mal jutranjega ogrevanja , dons bo kr delovno en, dva, še kakšen poskok , ja kaj pa hodim pozno spat , hiperbola Pa še poskoke zate da boš lažje zdržal... :hepko: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Daaan Samo en lep pozdrav vsem - letim domov Bodte fajn, pa-pa Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Dober večer... Samo mal pokukam, potem grem smrkat naprej... :xx!: Včeraj bil čisto povožen, danes pa mikrožvali(izraz sposojen od Candle) že zgubljajo bitko... Uživajte v dnevu kolikor ga je še... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 Dobro jutro http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif Samo mal pokukam, potem grem smrkat naprej... :xx!: Včeraj bil čisto povožen, danes pa mikrožvali(izraz sposojen od Candle) že zgubljajo bitko... Alef - ne daj se - zvrni še kak štamprle šnopčka da ne bo http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/s050.gif Upam da se ostali uspešno upirate vdorom malih vsiljivcev Čez okno vidim balon in sanjam kako bi blo lepo bit tam gor... sicer danes ne vem kako je ker je bolj oblačno (vreme, skoraj idealno za Aakhuta ) - je verjetno lepše bit gor v sončku... En lep pozdrav vsem "soborcem" - naj vam dan čim lepše mine Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 bemo ... perešček ... potolč že tisto nadlego vsem ostalim Jeti! Nič bat, pri meni ne zdržijo dolgo... Nezdravo okolje... Za viruse, ne zame... Alef - ne daj se - zvrni še kak štamprle šnopčka da ne bo Nič ne bo http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/s050.gif ali kaj podobnega... Imam jaz druge načine za pokončat to golazen... Enega si že omenila... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 !nooo ... (sm vidla de s 2 strani nazaj prlimov linka za smajlije, pa sm mal sposodila) se upiramo, se upiramo ... aaaah, dons sm pa kar doma . cocktaaaa (mam rajš k jupi) Tole je meni mal sumljivo... Tebi se je zboljšal ko je mene napadlo... Da nisi ti kaj... Kokta... :xx!: , jupi :xx!: :xx!: Laško je zakon... Evo ti še mal smajlijev Big SmiliesMysmilie Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 Laško je zakon... Zdaj si pa izrekel magično besedo Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 a še ne veš, da znam tut coprat? Se mi je zdelo da bo nekaj na tem... ah, od pira men najbl pašeta bandidos ice al pa hot.http://www.mysmilie.de/smilies/froehlich/25.gif To ni pir, to je falsifikat! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 pa kaaaaaj, mam pa falsifikate rada Samo da uživaš... Drugač pa - ta prav pir je Laško, pogojno tudi Union, če je sila... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.