Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

ta prav pir .. cccccc. no ja, če bi bla žeja prehuda, bi se tut taPravga lotila. x:)x

sicer mam pa najrajš kakšn koktejl... tako, malo (z)mešano.

al pa čokoladn liker .... njamsa. x:px

x:o)x

Vsak po svoje... :palec:

Jaz imam raje čisto - pir ali kaj drugega... x:px x:px

Bandidos - probal parkrat, vse verzije, ne potegne... :o|o:

Od likerjev pa edino teranovega, pa še to samo tistega po receptu od Klarus... :wOOt: :bomb: :bomb: x:px x:px :palec:

Probal tudi drugačnega - ni všeč... xnckrivx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

kaj je to kaj drugega? :inocent: :?:

Šnops, viski, rum itd... x:Dx x:px

Brez dodatkov, nobenih mešanic, koktajlov... :o|o:

Izjema je rum s čajem... x:px x:px

Samo ne sme bit preveč čaja... :inocent: x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

jest pa z dodatki.... sm zamešala tut cukr v vino.... ker mi je blo prekislo xg:Dx

xrolleyesx http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e055.gif :xx!:

Ne, veš kok je blo bolš x:Dx x:Dx xnckrivx

:vragec:

Karkoli dodajat v vino, če je kvalitetno, je smrtni greh! :o|o: :wOOt:

Če je kislo ga raje ne pij... x:Dx

Če je ZELO kislo, ga daj na solato... :inocent: x:o)x

No ja... xrolleyesx ...sto ljudi, sto ćudi... x:Dx x:Dx x;)x

Odpusti mi, o, predragi Dioniz, grešila sem zoper vino... :inocent:

Za pokoro bom spila kozarec tanarbl kislega cvička x:px

to se je pač primerilo, seveda komot (s)pijem okusno vino brez dodatkov x:o)x

uuuu, fensi.

sliš se bombastično :bomb: :palec:

x:o)x

Pa ti veš da če piješ cviček ne smeš potem ležat, stat ali sedet več kot pet minut v enem položaju? x:Dx

Moraš se premikat, zato da ti kislina, če je predolgo na enem mestu, ne prežge želoddca... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/033.gif

xsmx xsmx xsmx

Moj dodatek cukra je bil pa tkole:

Rum + Coca cola + sladkor .... Rum boom :wOOt:

x:Dx :o|o:

Ko sem bil mlad pa trapast, sem probal marsikaj, samo cukra pa nisem tlačil v nobeno pijačo... :xx!:

Od vsega preizkušenega mi je najbolj všeč podmornica - štamperl ruma na dnu krigle pira, ne sme se zvrnit... x:Dx

Spiješ dve, eventualno tri, pa potoneš kot Kursk... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/032.gif

xsmx xsmx xsmx

x:px x:Dx

A si že probala ? x8Dx

Če še nisi, pa imaš namen, te opozarajam da imaš po tovrstnem potapljanju še par dni potem pri hoji občutek kot da si na ladji... :cry: :sick: :devil:

Dober dan luftarji... x:Xx xsrcx

Antivirusna vojna v glavnem dobljena, zdaj samo še pospravljam zaostale diverzante... x:px x^x

Potem je pa na vrsti preventiva... x:Dx

Dober dan luftarji... x:Xx xsrcx

Antivirusna vojna v glavnem dobljena, zdaj samo še pospravljam zaostale diverzante... x:px x^x

Potem je pa na vrsti preventiva... x:Dx

Pozdravček še od mene xsrcx

Alef ... super tole :palec:

...k meni se pa niti ne upajo prit na obisk, že vejo da ni primeren plac zanje x:px

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

hellow :hepko: :hepko:, tako dobro sem razpoložen, da moram mal skakat, da ne gre energija v prazno x:Dx

Vidim, da ste nekateri kar pridno trenirali potapljanje w:Iw, no ja jst pa zmeraj raje ostajal na površju,

več kisika al kako že :inocent:

Danes grem pa mal na Gorenjsko, da vidim, če je moj spomenik pred faksom lepo vzdrževan, pa če so

se že odločili, da mi raje podelijo častni doktorat, da ne bojo imeli preveč za mano opravka :P

Viruse pa le pod kontrolo xcivx, tako ali drugače x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Pozdravček še od mene xsrcx

Alef ... super tole :palec:

...k meni se pa niti ne upajo prit na obisk, že vejo da ni primeren plac zanje x:px

x:Dx

Saj k meni tudi pridejo zelo redko... x8Dx

In nikoli dolgo ne ostanejo... x:px x^x

Oj banda x:Dx

Vidim da ste bli spet pridni - me ni par urc pa se spiše cela stran komentarjev xokx

Drugač pa - ta prav pir je Laško, pogojno tudi Union, če je sila...

Se popolnoma strinjam Laško je zakon x^x

Rum + Coca cola + sladkor ....

Moja najljubša varianta je beli rum + kokta (koka kola raje ne ker me preveč naspidira :P ) pa kaka rezinca limonce notri

Pa ti veš da če piješ cviček ne smeš potem ležat, stat ali sedet več kot pet minut v enem položaju? x:Dx

Moraš se premikat, zato da ti kislina, če je predolgo na enem mestu, ne prežge želoddca...

Hehe pa niso vsi cvički takooo kisli - pri nas imajo v barčku prav finega - ga z družbo zvečer dostikrat spijemo kak deci ali dva za boljšo kri in zdravje x^x

hellow :hepko: :hepko:, tako dobro sem razpoložen, da moram mal skakat, da ne gre energija v prazno x:Dx

Lepo janif da si tko dobre volje še par poskokov zate http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/m010.gif

Jaz tudi danes polna energije - sem hotla it pol po službi jo malo skurit na kolo, pa očitno ne bo nič ker je ratalo čisto oblačno xrolleyesx

Bodte fajn http://www.cosgan.de/images/more/schilder/072.gif

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Hehe pa niso vsi cvički takooo kisli - pri nas imajo v barčku prav finega - ga z družbo zvečer dostikrat spijemo kak deci ali dva za boljšo kri in zdravje x^x

Ta pravi cviček res ni preveč kisel... x:px :palec:

Res pa se marsikaj pojavlja pod imenom cviček... :xx!:

Tudi zvarki ki komaj zaslužijo naziv vino... xrolleyesx

Pravi cviček izvira iz okolice Gadove Peči, zanj pa je potrebnih pet sort grozdja... x:px x:px

Na zdravje... :palec:

:vragec: xsrcbumx !

Eh, se je obetov že tako lep dan, pa se je vse sfižlo :sad: .

Pa en šopek mal polomljenih rožic :mellow: :flowers:

Lep dan je zmeraj... :palec:

Sonce, oblaki pa dež s tem nimajo nič... x8Dx x;)x

Tukaj v tem koncu neko blesavo vreme... :xx!:

Veter, pa sonce, pa ni sonca... xrolleyesx

Ko sem se peljal s šihta je toliko pihalo da sem vozil slalom... :o|o: :inocent:

Doma pa lepo zakurjeno, pa kofetek pa... x:Dx :inocent: ...antibiotik... x:px x:px :palec:

:onfire: http://www.cosgan.de/images/more/schilder/032.gif http://www.cosgan.de/images/more/schilder/131.gif

Pa do ponedeljka fraj... :onfire:

Ne sej res niso meli v tem primeru prov nč zdravn...

Mene očitno še mal matrajo mikrožvali. Vse okol mene bolno, stalno na udaru v šol, na jobu, na vajah... xrolleyesx

Pri meni golazen v glavnem potolčena, kar je še ostalo, počedimo čez vikend... x^x x:Dx

Se pa pri nas doma mikrožvali selijo na drugo polovico familje... :o|o: :inocent:

Že kiha pa smrka... :wOOt: :ill:

:vragec: xsrcbumx !

Od sosedovih pršla vsa kosmata in zaudarjajoča... (sosedov D me je biu čist vesel)

:flowers: še en šopek

:eek: :o|o: x:Dx

Predvidevam da je tisti D pes ali kako drugo štirinožno bitje... :inocent:

Lahko se seveda motim... xnckrivx

Glede na napisano bi bilo lahko marsikaj... :eek:

Karkoli že... :palec:

Luftarji, uživajte v soncu in nabirajterergrat, dokler je še... x:Xx xsrcx

Ciao :D xrosex

Brez skrbi, nisem pozabil na vas, le ... prevec je vsega in nekako ne sfolgam. Vsake toliko mailcek ali dva, da najblizji (ala moja mama x;)x ) ne panicarijo prevec, drugo pa ... caka, da bom imela cas, ko bom nazaj v Slo :inocent:

Je pa v Na lepo soncke in pravkar sem prisla s potepa ...

Z Italijanscino imam se kar borbe (pasato remoto, trapasato prosimo, tutti i pronomi .... :xx!: :xx!: )

Ischia je prekrasna :2src: V enem dnevu mi je uspelo it od najvisje (Mt Epomeo) do najnizje tocke (mooorjeeee :D ) otoka in Waaaawwww - na vrhu precudovit razglet, cista natura ... potem mi je pa uspelo najti zastonj plazico, kjer so tik ob obali topli izviri, tako da SEM BILA ZE MARCA MESECA V MORJU!! :P

Afna, saj vem x;)x

Drugace pa Na ... ne vem, ce sem ze napisala, ampak ce koga zanima kako je z odpadki tu - dokumentarec "Biutiful cauntri" (ja, napisan prav tako!).

... no bodi dovolj za danes (me namrec malo buca boli), pa se javim, ko mi bo kaj bolj tekla beseda

P.S.: Jutri pa Amalfi in se kaj! x;)x

Pa lep dan si naredite!

... Say what you mean

And mean what you say ...

Mislm, da sm nekje že napisala kaj pr men pomen D. Ja, res pomen pes (Dog...angl. = pes). Če napišem C.. ponavad pomen to pa maček/mačka), razen če ni drugač obrazložen.

Ja, sosedov bernc me zmer čist preslin in k ga čoham leti dlaka vsenaokol ... domov pridem k en majmun.. x:Dx .

Hvala za pojasnilo... :palec:

Samo... x:Dx ...C bi bila lahko tudi krava(Cow)... :inocent: x:o)x

Brez skrbi, nisem pozabil na vas, le ... prevec je vsega in nekako ne sfolgam.

Pa lep dan si naredite!

x:Dx :palec:

Pa, tudi mi nismo pozabili nate, vsaj jaz ne... x8Dx

Tudi ti si naredi lep dan in uživaj maksimalno, tam kjer si... :palec:

Brez skrbi, nisem pozabil na vas, le ... prevec je vsega in nekako ne sfolgam. Vsake toliko mailcek ali dva, da najblizji (ala moja mama x;)x ) ne panicarijo prevec, drugo pa ... caka, da bom imela cas, ko bom nazaj v Slo :inocent:

Je pa v Na lepo soncke in pravkar sem prisla s potepa ...

Z Italijanscino imam se kar borbe (pasato remoto, trapasato prosimo, tutti i pronomi .... :xx!: :xx!: )

Ischia je prekrasna :2src: V enem dnevu mi je uspelo it od najvisje (Mt Epomeo) do najnizje tocke (mooorjeeee :D ) otoka in Waaaawwww - na vrhu precudovit razglet, cista natura ... potem mi je pa uspelo najti zastonj plazico, kjer so tik ob obali topli izviri, tako da SEM BILA ZE MARCA MESECA V MORJU!! :P

Afna, saj vem x;)x

Drugace pa Na ... ne vem, ce sem ze napisala, ampak ce koga zanima kako je z odpadki tu - dokumentarec "Biutiful cauntri" (ja, napisan prav tako!).

... no bodi dovolj za danes (me namrec malo buca boli), pa se javim, ko mi bo kaj bolj tekla beseda

P.S.: Jutri pa Amalfi in se kaj! x;)x

Pa lep dan si naredite!

Ejla čaw!

Ma te popolnoma štekam da imaš bolj malo časa, če bi bla jst doli se najbrž ne bi niti spomnla prit na internet x:px... se pa večkrat spomnim nate xsrcx

Si bla na Ischii!!!! :2src: Sm ti hotla še napisat za Mt. Epomeo, pa sm si potem misnla, da če ti bo namenjeno da boš že našla sama. x;)x Mislim da vem kje si se to kopala, je ful lep plac... x;)x Edino poleti me ne bi spravli tja, ker se namakajo kot sardele v konzervi... :xx!:

AMALFI! Wau! Sigurno uživaš... xDDx

Veliko lepega ti želim, ciao! x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

hudiček :vragec: :2src: ... kje se potikaš ... čujem, da kupuješ posest in prideš v mojo bližino x:px xppx

posest zhe v moji lasti.... x:)x x:)x x:)x

so te novosti objekti al subjekti?

najprej objekt.....in che se potrudi....ima shanso postati subjekt... x:px

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:palec: še tolk boljš ... zdaj pa sam rec, da boš živinorejec ratu x:px x;)x

x8Dx x:Dx

Dvomim... :o|o: x8Dx

Gojenje gob mogoče... x:px x8Dx :inocent:

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...