alef 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 priporočam gojenje šampinjonov (kukmaki al kako se jim že reče pravilno) fungi Br dan! ! Ne vem če bo zlomk gojil TE gobe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Dobro jutro vsem in lep začetek tedna Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Dobro jutro vsem in lep začetek tedna Tudi tebi... Luftarji, čim manj dežja pa čimveč sonca... Tu pri meni se ne more odločit... Dež, pa sonce, pa oboje... Čist mesecu primerno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Še vodnarčke pozdravim... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Daaan! http://shrani.si/f/1U/nC/2EsOJGq3/1/angelcek-05.gif Lep začetek tedna vsem... http://shrani.si/f/s/PT/NWur4Sj/angelcek-01.gif ***Le kje se Janif potika zadnje čase...? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Daaaan Tu pri nas je ratal prav lep sončen dan, pa še piha tako da mam občutek kot da sem nekje na primorskem koncu in je burja ahhh skomini Vikend bil lep - poln uživanja na kolesu in brez njega, sem se fajn naužila sončka http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s010.gif Danes pa (upam da bo vreme zdržalo) spet na kolo juhu http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif me namreč spet razganja od energije Pozdravčk vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Daaan! http://shrani.si/f/1U/nC/2EsOJGq3/1/angelcek-05.gif Lep začetek tedna vsem... http://shrani.si/f/s/PT/NWur4Sj/angelcek-01.gif ***Le kje se Janif potika zadnje čase...? Evo, evo me :hepko:, mal se potepam, pa selit se bo treba , pa tko,dons so mi nekam lene misli, se vidi, da je luna v biku , sej bo boljš, ko povozimoje sonce, sem bom pa zbudil Kakšni lepi angelčki Sem opazil, da nisem bil edini, ki so mi bile všeč ustnice od kapice , sicer se pa že nekicajta skriva Kakšno daljše razmišljanje pa prestavim na jutri Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 pizda....kwa ste visi tok dobre vole....zuni pa tak sranje od vremena.... :xx!: :xx!: :xx!: blagor se anglezhem.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Daaaan Tu pri nas je ratal prav lep sončen dan, pa še piha tako da mam občutek kot da sem nekje na primorskem koncu in je burja ahhh skomini Vikend bil lep - poln uživanja na kolesu in brez njega, sem se fajn naužila sončka http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s010.gif Danes pa (upam da bo vreme zdržalo) spet na kolo juhu http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif me namreč spet razganja od energije Pozdravčk vsem bo, bo zdržalo, nč bat, ti kr v akcijo , mal pa res piha za naše kraje , sej mal pa more Jst tut zlo športno nastrojen v tem ovnovskem cajtu, malo mešano tek, Grmada, tek, Grmada (+ Šmarna), donspa spet tek v planu, energije zadost Na Gorenjsko pa šele drug teden , ta teden ni govorilnih ur, so zgleda zdej kar na dva tedna al kaj ,prejšni teden sem bil že v nizkem štartu, pa je prišlo nekaj nujno službenega vmes pizda....kwa ste visi tok dobre vole....zuni pa tak sranje od vremena.... :xx!: :xx!: :xx!: blagor se anglezhem.... zlomk....tralala tebe tako Kanada zanima , ti lohk eno fajn zimsko povem, govorim z teto nekicajta nazaj, pa pravim, da imamo kr mraz, tam okoli nule, pa pravi, mi mamo pa-30, pa sneg ..., sam ni pa to zahodna obala, je točno 1244 km stran ! Jutro, dobr dan! še en šopek pusa nekomu. a ti si se pa kaj od Alefa nalezla, mislim glede zgodnjih ur pa to Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Evo, evo me :hepko:, mal se potepam, pa selit se bo treba , pa tko,dons so mi nekam lene misli, se vidi, da je luna v biku , sej bo boljš, ko povozimoje sonce, sem bom pa zbudil Ooooo, pa si le priskakljal... Kakšni lepi angelčki Sem opazil, da nisem bil edini, ki so mi bile všeč ustnice od kapice , sicer se pa že nekicajta skriva Kakšno daljše razmišljanje pa prestavim na jutri Aneda A ja, tebi tudi... všeč (sej je prišla danes malo podrocat ) No ja, prav, uživaj na sončku Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Oj banda Hehe pa niso vsi cvički takooo kisli - pri nas imajo v barčku prav finega - ga z družbo zvečer dostikrat spijemo kak deci ali dva za boljšo kri in zdravje Ta domač zna bit zelo piten , sploh tisti, ki nam ga prinese za degustacijo naš upokojeni cimr , sam pravi, da ga drago stanemo,vsakič ko pride na obisk, mora prinest en liter, pa še njegova "rajska" zaloga se tako zmanjšuje Lepo janif da si tko dobre volje še par poskokov zate http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/m010.gif Jaz tudi danes polna energije - sem hotla it pol po službi jo malo skurit na kolo, pa očitno ne bo nič ker je ratalo čisto oblačno Bodte fajn http://www.cosgan.de/images/more/schilder/072.gif Ooo, hvala , ni čudno da mam tolk energije, da še na forum ne uspem priti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Ooooo, pa si le priskakljal... Aneda A ja, tebi tudi... všeč (sej je prišla danes malo podrocat ) No ja, prav, uživaj na sončku ujemi me , sej skačem skoz naokoli, samo včasih padem mimo Jaaa, ful so ble vabljive tiste ustnice, sem ji hotel že zatežit, pa se je uspešnoskrila Tudi ti uživaj , dons je čist spodobno vreme , za april Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 ujemi me , sej skačem skoz naokoli, samo včasih padem mimo poskušam, ja... včasih se pač zgrešiva Jaaa, ful so ble vabljive tiste ustnice, sem ji hotel že zatežit, pa se je uspešnoskrila ... nič ne uboga, se vidi da je luft ...dvomim da bi ti uspelo, tudi če bi zatežil... Tudi ti uživaj , dons je čist spodobno vreme , za april Res je lepo, edino burja ni ravno prijetna... sonček je pa Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 jutro! ! ne, od Alefa nč nalezla, delam za en seminar, dons sm mal zaspala, tako, da me zdej pa cajt preganja.... bodte mi lepu Prav ti je... Saj poznaš tisti pregovor - kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri... Samo Srbi imajo boljšega - ko rano ustaje, rano dan zajebe... Meni je srbski bolj všeč... Morgen luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Danes pa ta prav dan za zlomka , dežuje, okrog mene ljudje, ne vidim, ne slišim, ne čutim , aja to je bla šefica ... Ne razumem Kako gre hitro teden Firbec jst, saj veš, on se je zaljubu, kaj pa ona ? Na žalost je sam sistem tako napravljen, da sili človeka živet v iluziji... ves ta materializem, zlate kletke in odvisnost od odnosov... pa razpršeno ali zatajeno znanje, da si odvisen od raznih ustanov... malokdo zna še sam poskrbet zase, takoj ko kaj rabiš greš v trgovino, v lekarno, odvisni smo od raznih agencij in storitev... in za vse to je potreben denar, za kar smo spet odvisni od službe... začaran krog... Malokdo si dovoli bit on sam, ker ga družba omejuje s pravili... če ne bo tak kot družba zahteva, reskira da bo izgubil službo, družino, "prijatelje"... človeka se že vzgaja v strahu in omejevanju, zato se ne čudim da je toliko bolezni in osebnostnih kriz... STRAH je ena najbolj destruktivnih energij... strah pred porazom, strah zaradi nasilja, strah pred smrtjo (je to mogoče strah pred neznanim, ali pred izgubo?... ), strah pred bolečino, strah pred nesprejemanjem... same blokade! Prav zato "adrenalinsko življenje"! Kako premagaš strah? Da se spopadeš z njim... Da reskiraš da boš izgubil, in da se ne oklepaš lažne varnosti... Nikoli mi ni bilo všeč asketsko življenje, sem gurmanka in rada uživam lepote in dobrine, ki mi jih ponuja naš planet... pa vseeno mi nič ne manjka, če tega nimam... upam živet tudi ob vodi in hrani ki jo dobim v naravi... lepo mi je uživat v tehničnih pripomočkih, pa vendar zmorem tudi bit v gozdu ob ognju in zvokih iz narave... rada sem v družbi ljudi, pa prav nič mi ne manjka ko sem sama s seboj... znam uživat vsak trenutek in ne samo sanjarit o tem česar nimam.. Ta del od Oshota mi je ful všeč:"Človek ki hodi po srednji poti, zlati sredini - točno v sredini - ima obe skrajnosti, kot dve krili, ki se dotikata skrajnih kotov. V svojem bitju razume vso polarnost. Stoji v sredini, vendar njegova krila segajo sočasno na oba ekstrema.Živi celovito življenje.In pomni, tvoja pot ne bo pot kogarkoli drugega, ker je vsak posameznik tako edinstven, da izgubi svojo identiteto, svojo individualnost, če sledi poti nekoga drugega; in to je najlepše izkustvo v eksistenci.Svoje edinstvenosti ne moreš izgubiti.To je prav tvoje bitje." Lepo si napisala , mi je všeč, se čisto razumeva, saj ni kaj dosti dodati, edino strah je točno nasprotje od ljubezni, a ni to zanimivo, vsi iščejo ljubezen, v bistvu so pa polni strahu Jst edino mal drugače razumem hoja po robu, kot igranje z življenjem, je treba mal širše, saj je recimo tut Mirjana Gračan lepo rekla, da so aktivacije DNK hoja po robu, tako pa čist razumem. No, ko smo pri astrologiji obravnali naše karte, je bilo pri meni marsikaj nenavadno, nenavadno in potem sem se jst vprašal, pa kaj je tolk nenavadno Zaključil sem pa seveda, nenavadno za druge , men se zdi pa čist običajno, najbolj normalna stvar Je pa strah res močna zadeva, se je treba kar borit z njim, vedno še kaj najdeš v sebi, da je treba spremenit, ja, globoko so nam ga vsadili Ni po mojem okusu, vse preveč kičasto...A je tudi "ona" na kakšni slikci? Hmmm, zakaj svojo pisarno? Ja kje si jo pa spoznal? A ne moreš it tja kjer si jo srečal? verjamem, dalo bi se drugače urediti, mi je bilo pa všeč, da je tut muzka zraven, paše Je, je, na recepciji , no, sej ni tolk resno, tam sem jo videl, pa račun sem plačal, pa tko, jst rad opazujem naokoli,pa bolj mi je padla v oči kot Tajke , a da bi jo kar na delovnem mestu "nadlegoval", se mi je zdela mal zadržanaza take stvari, sicer pa, ljudje, šefica v bližini ... Mam občutek da tebe bolj trojček mika Sicer je pa tega dosti... si bil kdaj na zboru motoristov? Tam je skoraj obvezen del showa Pa po raznih partyjih... No, ja, tut možno , sam v bistvu mal drugač razmišljam pri tem, to je pač mojobčutek, ženske bolj čutite druga drugo kot ženska moškega in potem meni izpade to drugač ...,mal filozofiram, trojček, trojček Ne na motoristične zbore pa nisem hodil, samo na dirke spidveja , tako da čist ne razumem,česa je dosti razen striptiza, pa še kakšnega dodatka, kakor sem slišal Lep dan vsem! Pa še poskoke zate da boš lažje zdržal... :hepko: ooo, hvala , je pomagal, se je blo treba kar borit, ampak sem zmagal Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 zato pa ne ustajam zgodaj zelo pogosto. aja, dons si bom prestavla povštr na drugo stran postle. da vidm, če bom kej bolš spala Kam? A tja kjer imaš ponavadi noge... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 jutro! ! ne, od Alefa nč nalezla, delam za en seminar, dons sm mal zaspala, tako, da me zdej pa cajt preganja.... bodte mi lepu zaspala, držim pesti xcrossfingx , da ti rata, zgodaj si ti pridna, meni v najboljšiizvedbi v vsej zgodovini ni ratalo pred 9:15, sam to je zgodovina , so šle ure potem samo navzgor Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 ja. ja, res. a te je strah, da se naslednji dan ne bom zbudila?? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Prav ti je... Saj poznaš tisti pregovor - kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri... Samo Srbi imajo boljšega - ko rano ustaje, rano dan zajebe... Meni je srbski bolj všeč... Morgen luftarji... Sem zgleda dovolj cajta živel še v jugi, da sem ga osvojil, pol pa nočem dan zajebat, pa raje poležavam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 morgen zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Danes pa ta prav dan za zlomka , dežuje, okrog mene ljudje, ne vidim, ne slišim, ne čutim , aja to je bla šefica ... Vpliva vreme Kako gre hitro teden Firbec jst, saj veš, on se je zaljubu, kaj pa ona ? Zanjo ne morem rečt, ker je ful taka preračunljiva (nikoli mi ni bila všeč), ampak če živita skupaj, potem nekaj že mora bit... on dela vse ful s srcem, ona ful razumsko, in se čuti velika razlika... Lepo si napisala , mi je všeč, se čisto razumeva, saj ni kaj dosti dodati, edino strah je točno nasprotje od ljubezni, a ni to zanimivo, vsi iščejo ljubezen, v bistvu so pa polni strahu Jst edino mal drugače razumem hoja po robu, kot igranje z življenjem, je treba mal širše, saj je recimo tut Mirjana Gračan lepo rekla, da so aktivacije DNK hoja po robu, tako pa čist razumem. No, ko smo pri astrologiji obravnali naše karte, je bilo pri meni marsikaj nenavadno, nenavadno in potem sem se jst vprašal, pa kaj je tolk nenavadno Zaključil sem pa seveda, nenavadno za druge , men se zdi pa čist običajno, najbolj normalna stvar Je pa strah res močna zadeva, se je treba kar borit z njim, vedno še kaj najdeš v sebi, da je treba spremenit, ja, globoko so nam ga vsadili Ja res je strah nasprotje Ljubezni, ko to razumeš enkrat, začneš drugače delovat (no vsaj jst sm začela delat korenite spremembe pri sebi)... Hoja po robu ni bila mišljena kot tisto "igranje z življenjem", ko svojega življenja ne ceniš... jaz hočem izkoristit čimveč v življenju, vse kar me privlači, pa čeprav nekateri ljudje pravijo da je slabo, nočem da me omejujejo predsodki ki so mi jih vcepili drugi, hočem živet barvito življenje, in ne monotonost... to je igra, ampak igra z ljubeznijo do življenja, in ne s sovraštvom in jezo v srcu... kot radoveden in razigran otrok. Vedno bolj imam občutek, da kar ni v kalupu, da je za množico nenavadno... No ja, jaz vsekakor nočem bit kopija, ampak original. verjamem, dalo bi se drugače urediti, mi je bilo pa všeč, da je tut muzka zraven, paše Je, je, na recepciji , no, sej ni tolk resno, tam sem jo videl, pa račun sem plačal, pa tko, jst rad opazujem naokoli, pa bolj mi je padla v oči kot Tajke , a da bi jo kar na delovnem mestu "nadlegoval", se mi je zdela mal zadržana za take stvari, sicer pa, ljudje, šefica v bližini ...Muzika je VEDNO zraven, to je skoraj obvezno, vsaj zame... na ta način si ful olajšaš delo, ker se človek že sam po sebi bolj sprosti ob umirjeni ambientalni glasbi... "Nadlegoval?" Ma sej ne, ma si izmisliš en izgovor zakaj si prišel nazaj, potem pa med klepetom rečeš, uno flegma, če bi pač šla s tabo na pijačko... pole bi pa že lahko več govoril ko bi se rešil šefice in ostalega folka...Ma sej po mojem te ni treba učit No, ja, tut možno , sam v bistvu mal drugač razmišljam pri tem, to je pač mojobčutek, ženske bolj čutite druga drugo kot ženska moškega in potem meni izpade to drugač ...,mal filozofiram, trojček, trojček Ne na motoristične zbore pa nisem hodil, samo na dirke spidveja , tako da čist ne razumem,česa je dosti razen striptiza, pa še kakšnega dodatka, kakor sem slišal Boš moral enkrat it pogledat, po mojem ti bo ful všeč... vsaj glede na tvoj okus, kakšne bejbike so ti všeč, pa tko malo več adrenaline in odštekan folk, pa dobra glasba... moraš videt ooo, hvala , je pomagal, se je blo treba kar borit, ampak sem zmagal SUPER!!! :hepko: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 jaaa, zaspala. dobru je, sam da si loh prvoščš.. kok moraš bit lep pol? lepotilni spanc pa to. samče pomislm na trnuljčico... no ja, sej na konc se vse dobr izide. privoščim , ja, ja, kakšno stvar preskočim zaradi tega, pa kakšne zakasnitve so tut ble Lep Glede na to, da mi petkrat na teden nekdo drug diktira budnico , premal, premalspanja za kakšno lepoto , jst bi lepotilni spanec petkrat na teden Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 pa ti sam skačeš zakaj sam 5x na tedn, če pa lahko izkoristiš maksimum (7x) :hepko: že letim, že letim Dobre ideje maš ti, dobre, čak si grem jst probat rento zrihtat poskušam, ja... včasih se pač zgrešiva ... nič ne uboga, se vidi da je luft ...dvomim da bi ti uspelo, tudi če bi zatežil... Res je lepo, edino burja ni ravno prijetna... sonček je pa sej se hecam , tako uletavam, da nikoli ne veš, kdaj uletim A tako praviš, kapica, kapica, kapica , ja, pa teb to pišem namesto njej Pri nas je pa še fajn, če mal piha , sam pri vas je pa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 sej se hecam , tako uletavam, da nikoli ne veš, kdaj uletim A tako praviš, kapica, kapica, kapica , ja, pa teb to pišem namesto njej Pri nas je pa še fajn, če mal piha , sam pri vas je pa Sej vem da se hecaš Ja smo pač pri luftarjih, kaj čmo, pa je potem kot na prepihu, eden pride, drugi gre, včasih se uloviš, včasih pač ne... [uf, pa kaj mi je danes ... že pišem v rimah ] ***Pa kaj te Kapica zdej matra? Na burjo se pa navadiš, sej ni cunami al pa tajfun... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Zanjo ne morem rečt, ker je ful taka preračunljiva (nikoli mi ni bila všeč), ampak če živita skupaj, potem nekaj že mora bit... on dela vse ful s srcem, ona ful razumsko, in se čuti velika razlika... Aha, hvala za info, verjetno je v stilu nasprotja se privlačijo, jst mam tut dost lufta, pa mal bolj razumem, luft zna bit neumoren, to kr melje, melje , sam dobr je met tut občutke Tale moja kolegica je bolj problematična, v bistvu ful srčna, sam strahu znotraj pa tolk ..., da je v globino čisto introvertna, čeprav deluje zelo ekstravertno , sam jst pravim eno tako sem moral spoznat, da sem mal premaknem Ja res je strah nasprotje Ljubezni, ko to razumeš enkrat, začneš drugače delovat (no vsaj jst sm začela delat korenite spremembe pri sebi)... Hoja po robu ni bila mišljena kot tisto "igranje z življenjem", ko svojega življenja ne ceniš... jaz hočem izkoristit čimveč v življenju, vse kar me privlači, pa čeprav nekateri ljudje pravijo da je slabo, nočem da me omejujejo predsodki ki so mi jih vcepili drugi, hočem živet barvito življenje, in ne monotonost... to je igra, ampak igra z ljubeznijo do življenja, in ne s sovraštvom in jezo v srcu... kot radoveden in razigran otrok. Vedno bolj imam občutek, da kar ni v kalupu, da je za množico nenavadno... No ja, jaz vsekakor nočem bit kopija, ampak original. za rdeče , pravilno, je treba uživat in se igrat, tako kot otroci še znajo , mi se mormo pa spet nazaj učit, igrat mislim Kalupi, ja , maš prav je, jst tut nisem za te štose , tut na malco ob uri se nisem pustil navadit, so bile neke pobude svoje cajte, pa sem takoj odbil, tut enkrat nisem šel, čist prav sem naredil Muzika je VEDNO zraven, to je skoraj obvezno, vsaj zame... na ta način si ful olajšaš delo, ker se človek že sam po sebi bolj sprosti ob umirjeni ambientalni glasbi... "Nadlegoval?" Ma sej ne, ma si izmisliš en izgovor zakaj si prišel nazaj, potem pa med klepetom rečeš, uno flegma, če bi pač šla s tabo na pijačko... pole bi pa že lahko več govoril ko bi se rešil šefice in ostalega folka...Ma sej po mojem te ni treba učit mogoče me je pa treba, no ja, bom premislil, sicer pa maš prav, manj kot dve tko ne morem dobit Muzika pa itak, jo imamo tudi pri astrologiji, da eno energijo prostoru, men je pa itak muzika omiljena stvar Boš moral enkrat it pogledat, po mojem ti bo ful všeč... vsaj glede na tvoj okus, kakšne bejbike so ti všeč, pa tko malo več adrenaline in odštekan folk, pa dobra glasba... moraš videt SUPER!!! :hepko: vse je možno, sej sem kakšna še na tem forumu tut, motoristka pa to , sej vem že po par ljudeh, da se čist štekamo, sicer kako sta rekli tisti bolj alter sošolki že v srednji šoli, z nama dvema se pa boljš štekaš kot z unimi tamle , sej točno kaj sta mislili, sem dojel šele precej kasneje, high society, high society , ko si mulo marsikaj ne razumeš Uživaj , šibam jst ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.