janif 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 Ma ne vem če je lih v tem stilu... jst mislim da mora predelat odnose ki jih pelje s sabo že iz otroštva (ali pa še od prej), in ker jih ni razčistil s starši, jih mora zdaj s partnerko... vedno se nam ponujajo možnosti da odpremo blokado, premagamo strah ali da predelamo izkušnjo ki jo moramo predelat... in če je ne, se nam bo ponavljala toliko časa dokler je ne bomo razčistili. Ravno tisto kar ga najbolj moti, mora ugotovit zakaj ga moti... in isto ona. In mi vsi. Bolj kot se začenjaš zavedat samega sebe, bolj začneš delat čistke pri sebi... in hkrati se to potem širi tudi na druge. Ko se ti spreminjaš, se nezavedno spreminjajo tudi drugi okrog tebe... in ko se oni začnejo spreminjat, se tudi njhov krog... in tako naprej.. na ta način lahko spreminjaš svet (če me razumeš). Preverjeno. Pod to se samo podpišem , sicer pa kot ljubitelj raziskovanja odnosov vedno bolj ugotovljam, da se večina stvari vrti okoli odnosov, ker se tako najbolj praktično učimo Zase lahko rečem da še nisem pozabila, kako je "bit otrok"... lahko kvečjemu pokažem drugim kako to zgleda... in tudi sem, že dostim, ki jih ni bilo strah se spustit iz vajeti. Bravo , men je tut všeč, da sem ratal tako sproščen in potem se sploh več ne sekiraš, če narediš kakšno "neumnost" Na to z malco bi se pa jst upala navadit, to me ne tolko moti. Mojega karakterja pa ne prodam. Prezgodaj je bilo za mojo biološko uro, pa tut del ljudi mi ni pasal, potem pa raje sam uživam A hodiš k astrologiji? H komu pa? A k Bernu? Meni je on najbolj zakon (pa nočem nobenega podcenjevat). Res je, enkrat na mesec, počasi pa z užitkom jst pravim, je zanimivo, da smo sami taki, ki radi brskamo po sebi ,nekaj te more potegnit V my-chi, k ta mladi, Berna ne poznam osebno, lahko se pa še srečava, nikoli se ne ve Ma ko si mulo itak bolj malo razumeš... mi je blo vedno zanimivo, da kot otrok ful štekaš, potem pa pride obdobje ko ne štekaš več nič... Še dobro da nekateri pridejo malo kasneje do razumevanja, itak pa da ne zaštekajo vsi... Janif, čimlepše preživi vikend... Kako moreš to reč, takrat je cel svet tvoj , vse razumeš, dost si že pameten, tastari pa kr neki težijo , ah ja puberteta , dons bi vzel kakšno izjavo nazaj, oz. bi jo preklical Itak, da se strinjam, kot otrok si še ful odprt, pol se zablokiraš, pol pa enim rata bolj, drugim manj, eni se pa vrtijo kot mačka okoli vrele kaše, pa sploh ne ugotovijo zakaj Uživaj jutri v sončku Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 Samo na hitro se tule en pozdravcek (visim na netu, ker bo treba pocasi karto za domovino zrihtat ) Italijani in geografija ter tuji jeziki Sem pa srecala dva ali tri, ki poznajo Trst celo pod pravim imenom , pa Novo Gorico (s povdarkom na prvih o-jih seveda ), Ljubljano ter Koper.Ter celo credo takih, ki so me sprasevali, ce imamo cirilico ipd Ehh... Janif ti si pa tok zadel s tem "domacim kosilom"!! Ze ves cas sanjam, kaj bom na mizi, ko pridem nazaj domov! Jap, doloceni stvari so pac doma najboljse Btw tnx za vse klance! In Ale - mislim, da bom prisla v Slo res pravi cas! In ja, konceeerti!!! Pa hriiibi!! Se enkrat lepe pozdravcke vsem, se beremo :onfire: še si naša , doma verjetno že vedo, katere jedi so ti najboljše ...,ufff, tukaj bolj da ne začnem razprave, da ne bom ob petih zjutraj ugotovljal ali bi ta jedbila na tretjem ali četrtem mestu Klanci še padajo , res, dons sem šel po par letih po enih hribčkih, mal sva preveč klepetala,tko da sva obdelala vse možne ovinke, ki se jih da naredit, čeprav sploh ni bil tak namen, menje šlo pa sam na smeh, ker sem še komentiral, aja tuki sva zdej, to mi je pa znano Pravi čas , ta prava pomlad prihaja Srečno potuj, Aeb (ja, če imamo že cirilico) Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. april 2008 Prijavi Deli 19. april 2008 Jeti HVALA!!! Sicer je to zdaj bolj kot hobi (s tem da še zaslužim zraven , če se bo pa povečalo povpraševanje po tem, lahko začnem razmišljat da bi delala samo to, pa magari s.p. odprem...).Se pa že javljajo če jim naredim tudi njim, pa še višjo cifro ponujajo kot dobivam zdaj... :hepko: ***alef, dobro da si me spomnil... moram it po čike in Laško! ŽURKAAA!!! :onfire: Mejte se! to je pa lepo prebrat :hepko:, ti pa to obvladaš Daaan petek je - končno! Jaz pa cel vikend sama doma juhu http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/m025.gif žur, žur do jutranjih ur Pozdrav vsem luftarjem in ostalim; Alef, Janif - kje se skrivata? Se pokorno javljam v gnezdu , po svoji stari vodnarski navadi se potepam po vseh možnih koncih, kerimam pa še dvojčka, poberem še vse ovinke , na kakšnem se pa kot bikec celo ustavim Uživaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 Se pokorno javljam v gnezdu , po svoji stari vodnarski navadi se potepam po vseh možnih koncih, kerimam pa še dvojčka, poberem še vse ovinke , na kakšnem se pa kot bikec celo ustavim Uživaj Kaj morem, EMŠO... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a050.gif Se ne spomnim kaj imaš v vodnarju, me pa zanima... Morgen luftarji... En lep sončen dan se začenja... Upam da je povsod tako, vsaj danes... Za jutri spet napovedan dež... :xx!: Imejte se fajn, kjerkoli že ste in karkoli počnete... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 Kaj morem, EMŠO... Se ne spomnim kaj imaš v vodnarju, me pa zanima... Morgen luftarji... En lep sončen dan se začenja... Upam da je povsod tako, vsaj danes... Za jutri spet napovedan dež... :xx!: Imejte se fajn, kjerkoli že ste in karkoli počnete... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif Dobro jutro še od mene! Pri nas tudi sončno. Alef - - mislim da ima Janif Luno v Vodnarju, če se prav spomnim... Prijetno nedeljo vsem! http://shrani.si/f/X/dN/1dDzDi9B/pa-pa-01.gif Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 Lep sončen pozdrav , šibam dalje, mal sem samo pokukal Ja, res, luno imam v vodnarju Dopust bo v bistvu po-prvomajski gremo namreč šele uni teden po praznikih tko da bom mela super kombinacijo - najprej dva dni praznikov in vikend, en dan sluzbe, pa spet dopust http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif komaj čakam gremo pa tudi mi v Italijo Ojoj Janif tko nasilna pa nisem jaz bolj govorim kot zares kaj nardim, pa še takrat ko sem fajn jezna svojo agresijo raje sproščam s športom kot kako drugače. Kolo - zaenkrat mam ogledanega enga Authorja, pa še malo kolebam med tem in enim Focusom (oba sta treking za 400-500 EUR) ker si trenutno kaj boljšega ne morem privoščit. Bom še vidla - verjetno bom na koncu kupla Authorja. Uuuu, dbest , me pa prav rajcate tuki z Italijo , men je itak mediteranska klima najboljša, pa tak bolj izi tempo mi tut paše , zaenkrat me preveč daleč še ni zaneslo, želja pa je Sej sem se hecal, mi je bil zanimiv smeško , šport je itak najbolj za take stvari, ma že sam luft pomaga Hvala za info , vsak let mam namen kaj nabavit, pa mal sprašujem, sem že par let brez , tisti mestni je v tako slabem stanju, da bi bil potreben orng servisa (bremze ...), mi paše s kolesom. Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 Uuuu, dbest , me pa prav rajcate tuki z Italijo , men je itak mediteranska klima najboljša, pa tak bolj izi tempo mi tut paše , zaenkrat me preveč daleč še ni zaneslo, želja pa je Ola! Še en član... ***Šibam pod tuš, potem pa... ŽUUURRR!!! :onfire: Pijača je že fajn hladna, tko da http://shrani.si/f/2U/MZ/3U0Oywfl/pivo-06.gif Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 včeraj je bil zgleda tak žur, da dons vsi počivajo ,pa tako zlomkasto vreme , vsaj on bi bil pa lohk ves navdušen ,samo skrbim, da so pajki v svojih kotih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Priznam.Sem najvecje budalo na vsem svetu. A zakaj?Tezko na kratko opisati vse razloge, ampak eden je sigurno ta, da: danes: totalna depresija, da je moj predzadnji dan v Na, da morm pustiti tu vsa velika prijateljstva, ljudi, ki jih mogoce ne bom tudi nikoli vec videla ... in smrk smrk tako dalje... da sem pomalem zacela razmisljati, da ... Kaj pa ce bi zamenjala vozovnico??Moji kolegi tuseveda iiiiitaaaaakkk in jaz nebodigamona grem SAMO pogledati na internet, koliko bi me ta sprememba stala. Ker nisem nikjer zasledila cen, sem pac poskusila izpeljati postopek za zamenjavo vozovnice do te predzadnje stopnje, ker NAJ BI BILA napisna cena spremembe. Ta predzadnja stopnja zal ne obstaja....in po moji neumnosti "bom samo poiskusila" mi je uspelo zamanjati vozovnico?!!!In seveda, ko sem zagledala "your booking change has been successful", sem mislila, da me bo kap zadela!!! Joj, jaz sem ena taka trpa!! No, saj sem razmisljala, da bi bilo lepo zamenjati vozovnico, ampak .... samo razmisljala!!! In sedaj imam (po nesreci) se par dni ciste uzivancije v Na! (za zamenjavo vozovnice mi ni bilo treba placati, se to sreco imam!) :onfire: še si naša , doma verjetno že vedo, katere jedi so ti najboljše ...,ufff, tukaj bolj da ne začnem razprave, da ne bom ob petih zjutraj ugotovljal ali bi ta jedbila na tretjem ali četrtem mestu Klanci še padajo , res, dons sem šel po par letih po enih hribčkih, mal sva preveč klepetala,tko da sva obdelala vse možne ovinke, ki se jih da naredit, čeprav sploh ni bil tak namen, menje šlo pa sam na smeh, ker sem še komentiral, aja tuki sva zdej, to mi je pa znano Pravi čas , ta prava pomlad prihaja Srečno potuj, Aeb (ja, če imamo že cirilico) Hej Jap, kot se da prebrati -mi dogaja tu na jugu!! Moja mati pa na vse to samo:"je ze bilo tako namenjeno". Madonca, ima potrplenje z mano, svaka cast!Torej .... se beremo cel kaksen teden iz Slo, medtem pa - srecno laufnje! včeraj je bil zgleda tak žur, da dons vsi počivajo ,pa tako zlomkasto vreme , vsaj on bi bil pa lohk ves navdušen ,samo skrbim, da so pajki v svojih kotih Jej, jej, niti ne vprasaj po sobotnem zuru!! Koncno odkrila manjsino "napoletanske rokerje in metalce" Banda, uzivajte! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Priznam.Sem najvecje budalo na vsem svetu. A zakaj?Tezko na kratko opisati vse razloge, ampak eden je sigurno ta, da: danes: totalna depresija, da je moj predzadnji dan v Na, da morm pustiti tu vsa velika prijateljstva, ljudi, ki jih mogoce ne bom tudi nikoli vec videla ... in smrk smrk tako dalje... da sem pomalem zacela razmisljati, da ... Kaj pa ce bi zamenjala vozovnico??Moji kolegi tuseveda iiiiitaaaaakkk in jaz nebodigamona grem SAMO pogledati na internet, koliko bi me ta sprememba stala. Ker nisem nikjer zasledila cen, sem pac poskusila izpeljati postopek za zamenjavo vozovnice do te predzadnje stopnje, ker NAJ BI BILA napisna cena spremembe. Ta predzadnja stopnja zal ne obstaja....in po moji neumnosti "bom samo poiskusila" mi je uspelo zamanjati vozovnico?!!!In seveda, ko sem zagledala "your booking change has been successful", sem mislila, da me bo kap zadela!!! Joj, jaz sem ena taka trpa!!No, saj sem razmisljala, da bi bilo lepo zamenjati vozovnico, ampak .... samo razmisljala!!! In sedaj imam (po nesreci) se par dni ciste uzivancije v Na! (za zamenjavo vozovnice mi ni bilo treba placati, se to sreco imam!) Hej Jap, kot se da prebrati -mi dogaja tu na jugu!! Moja mati pa na vse to samo:"je ze bilo tako namenjeno". Madonca, ima potrplenje z mano, svaka cast!Torej .... se beremo cel kaksen teden iz Slo, medtem pa - srecno laufnje! Jej, jej, niti ne vprasaj po sobotnem zuru!! Koncno odkrila manjsino "napoletanske rokerje in metalce" Banda, uzivajte! ohooo, lej jo , dobr si se znašla , sej tuki itak dežuje, ti si pa zdej na sonce navajena ,tko da zakaj pa ne bi še mal uživala dol Sem že enkrat to počel na morju, ker se mi ni šlo domov ,pa je čist dobro izpadlo No, sej mami ni treba par dni prej kuhat , če pa kej ne stoji dalj časa, naj pa pojejo, pa pol še enkratnabavijo Pa če je sila, jim lohk kakšno sliko pošlješ, da vidijo, da si taka kot prej A tut to obstaja dol , verjamem, da je blo dobr Laufanje , no bomo vidli, kako bo ta teden , včeraj sem bil priden Priznanja pa ne sprejmemo, ker si naša , tuki smo itak brezupni primerki Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Daaan banda http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a040.gifsamo da ne prestrašimo Italjančkov če nas udari cela horda lunatikov dol na Jug Hehe ja očitno da bi se nas res znalo nabrati kar nekaj - če sklepam po komentarjih bi mogli že najet kombi - bi lahko šli eno tako hipi-varianto s kombijem po Siciliji bi blo verjetno prav super. Se pokorno javljam v gnezdu , po svoji stari vodnarski navadi se potepam po vseh možnih koncih, kerimam pa še dvojčka, poberem še vse ovinke , na kakšnem se pa kot bikec celo ustavim Lepo da si še z nami Hmmm le kaj pa meni seka ven da sem tko zgovorna mislim da dvojčka nimam nikjer - bom šla prav pogledat Vem pa da mi je enkrat na enih testih prišlo ven, da mam skoraj že pretirano izraženo potrebo po druženju z ljudmi no ampak komentar od unega strica je bil, da s tem ni nič narobe - dokler znam biti tudi sama - kar mi dostikrat tudi paše, je pa res da večinoma najbolj uživam v družbi ljudi, ki so mi blizu. Hvala za info , vsak let mam namen kaj nabavit, pa mal sprašujem, sem že par let brez , tisti mestni je v tako slabem stanju, da bi bil potreben orng servisa (bremze ...), mi paše s kolesom.No - saj kaj dosti ti nisem povedala jaz ga dobim jutri ali pojutrišnjem in upam da bo dež vmes kaj ponehal da ga bom lahko šla sprobat sicer bom verjetno malo sitna in bom mela "mevlje v riti" dokler se ne bom vsedla na kolo včeraj je bil zgleda tak žur, da dons vsi počivajo ,pa tako zlomkasto vreme , vsaj on bi bil pa lohk ves navdušen ,samo skrbim, da so pajki v svojih kotih Ma danes je bil spet tak malo težek dan - dala skoraj že odpoved v službi tako so me spet razpi... :xx!: Ahhh bom optimist in bom upala da se bo že nekako razrešlo, pa seveda bom začela iskat druge opcije pa bo Priznam.Sem najvecje budalo na vsem svetu. A zakaj?Tezko na kratko opisati vse razloge, ampak eden je sigurno ta, da: danes: totalna depresija, da je moj predzadnji dan v Na, da morm pustiti tu vsa velika prijateljstva, ljudi, ki jih mogoce ne bom tudi nikoli vec videla ... in smrk smrk tako dalje... da sem pomalem zacela razmisljati, da ... Kaj pa ce bi zamenjala vozovnico??Moji kolegi tuseveda iiiiitaaaaakkk in jaz nebodigamona grem SAMO pogledati na internet, koliko bi me ta sprememba stala. Ker nisem nikjer zasledila cen, sem pac poskusila izpeljati postopek za zamenjavo vozovnice do te predzadnje stopnje, ker NAJ BI BILA napisna cena spremembe. Ta predzadnja stopnja zal ne obstaja....in po moji neumnosti "bom samo poiskusila" mi je uspelo zamanjati vozovnico?!!!In seveda, ko sem zagledala "your booking change has been successful", sem mislila, da me bo kap zadela!!! Joj, jaz sem ena taka trpa!!No, saj sem razmisljala, da bi bilo lepo zamenjati vozovnico, ampak .... samo razmisljala!!! In sedaj imam (po nesreci) se par dni ciste uzivancije v Na! (za zamenjavo vozovnice mi ni bilo treba placati, se to sreco imam!)Hehe sem se prav nasmejala ob temle - kot da bi brala sebe - meni se take zadeve dostikrat zgodijo ker sem pač prevelika zmeda, ampak saj je v takih situacijah ful čara ker jih lahko vzameš tako pozitivno kot ti in pač uživaš v njih Aeval naj ti ta dodatni teden čim lepše mine En lep pozdravček vsem luftarjem in pridruženim članom http://www.cosgan.de/images/more/flowers/008.GIF Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 včeraj je bil zgleda tak žur, da dons vsi počivajo ,pa tako zlomkasto vreme , vsaj on bi bil pa lohk ves navdušen ,samo skrbim, da so pajki v svojih kotih Bil bil , fuuul lepo je blo Danes sm pa fajn kosilce nrdila, pa liter kafeta, pa malo prej bo treba it spat danes, da nadoknadim... Aeval... super si to skombinirala, vidiš sploh nism vedla da je možnost tko nrdit. Kar izkoristi če je možnost.A si jih dobila?!!! Zakon! Ma rokerji in metalci so itak povsod... Tudi na Jugu... Hehe ja očitno da bi se nas res znalo nabrati kar nekaj - če sklepam po komentarjih bi mogli že najet kombi - bi lahko šli eno tako hipi-varianto s kombijem po Siciliji bi blo verjetno prav super.Ni slaba ideja... Po mojem bi blo prow fajn, samo Italjančki bi pa blendali od kje je pršu ta podivjan folk... Vilinčica, bil pester vikend, tko da sorry, bom čimprej... Lep dan vsem! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Vilinčica, bil pester vikend, tko da sorry, bom čimprej... Ma ni problema - sem tudi jaz bla bolj "leteča" sem šla v nedeljo na primorski konec na nekajurni sprehod, v soboto pa sem tudi bolj letala naokrog in potem še pekla, pa šla ven,.... vikend kar prehitro minil Fajn bodi Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Ma ni problema - sem tudi jaz bla bolj "leteča" sem šla v nedeljo na primorski konec na nekajurni sprehod, v soboto pa sem tudi bolj letala naokrog in potem še pekla, pa šla ven,.... vikend kar prehitro minil Fajn bodi Thanks! Na Primorskem si bla? A kje blizu mene? Aja... tooorta!!! Jagodna! A ti je uspela?Super da si izkoristla, včeraj je bil prav lep sončen dan, sm bla kar v kratkih rokavih, danes pa spet... dž! :xx!: Tudi ti se mej lepo... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Ma ja tam blizu Razdrtega sem bla - sem šla hodit v naravo za par urc je in blo takooo lepo tak mir in tišina, vse, kar se je slišalo so bili ptički in veter v krošnjah, sicer pa blaženi mir http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/a015.gif Torta pa je ratala super - danes je ni več smo že vse pojedli Pri nas je pa trenutno nehalo padat upam da bo še malo zdržalo - grem na sprehod do mesta pa-pa Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Ma ja tam blizu Razdrtega sem bla - sem šla hodit v naravo za par urc je in blo takooo lepo tak mir in tišina, vse, kar se je slišalo so bili ptički in veter v krošnjah, sicer pa blaženi mir http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/a015.gif Torta pa je ratala super - danes je ni več smo že vse pojedli Pri nas je pa trenutno nehalo padat upam da bo še malo zdržalo - grem na sprehod do mesta pa-pa Aja... ma to je zame bolj Notranjska že... čudno da nisi srečala kakšnega medota... Je pa res lepo v tistih koncih... O fajn, ja verjamem da ste jo zmazali če je bla dobra... Lep sprehod... papa Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Dan , samo dež strašim, da bo lepši dan Hehe ja očitno da bi se nas res znalo nabrati kar nekaj - če sklepam po komentarjih bi mogli že najet kombi - bi lahko šli eno tako hipi-varianto s kombijem po Siciliji bi blo verjetno prav super. Dobre ideje , jst se nič ne branim fajn družbe Lepo da si še z nami Hmmm le kaj pa meni seka ven da sem tko zgovorna mislim da dvojčka nimam nikjer - bom šla prav pogledat Vem pa da mi je enkrat na enih testih prišlo ven, da mam skoraj že pretirano izraženo potrebo po druženju z ljudmi no ampak komentar od unega strica je bil, da s tem ni nič narobe - dokler znam biti tudi sama - kar mi dostikrat tudi paše, je pa res da večinoma najbolj uživam v družbi ljudi, ki so mi blizu. Ja, normalno, sej se ful dogaja Jst sem firbčen po naravi , upam, da ne preveč zate, škorpijonska luna je še dons , če sem približno zadel uro, recimo devica v tretji bajti (dvojčkasti bajti), vladar device je merkur, pa zanimivo mi je, da maš retrogradni merkur, tako kakor jst, pravijo, da rabimo več truda, da se naučimo tudi govorit, ampak potem nam pa to boljš laufa kot drugim, jih poznam kar nekaj, zelo zgovornih No - saj kaj dosti ti nisem povedala jaz ga dobim jutri ali pojutrišnjem in upam da bo dež vmes kaj ponehal da ga bom lahko šla sprobat sicer bom verjetno malo sitna in bom mela "mevlje v riti" dokler se ne bom vsedla na koloMa danes je bil spet tak malo težek dan - dala skoraj že odpoved v službi tako so me spet razpi... :xx!: Ahhh bom optimist in bom upala da se bo že nekako razrešlo, pa seveda bom začela iskat druge opcije pa bo za borbo v službi , veš kako pravi zemlja, bolje vrabec v roki kot golob na strehi, eni bi temu rekli ziheraštvo , tako da nič v jezi, maš mal težji cikel maš po tarotu, ampak veš kako po dežju pride sonce, vseeno pa kr v akcijo, pa seveda dokler si tukaj, ne pokaži pokazat zobe , men so pa take zadeve kar izziv, ne vem kaj mi tukaj seka, če me kdo rine proti steni, potem sta po mojih izkušnjah samo dve varianti ali se v končni fazi umakne ali se pa zmeniva, tretje variante ni, no ne čist dobesedno, taktika in strategija sta važni, tako da kakšen taktičen začasni umik se tut zgodi, samo ..., pridem spet Hvala za info o kolesu, ma sej, če me bojo zanimale kakšne podrobnosti, pa še kaj povprašam Aja, ful lepa reklama za botanični vrt , lepe fotke narediš, sploh barve so mi všeč, sem že zadnjič iz busa gledal, če že kaj cveti,že razmišljam, kdaj bi šel mal pogledat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 A vsi spite al kaj? Meni se danes NIČ ne da... LENOBA!!! Ni volje za nič, samo tu visim, kr neki... Bi MORALA delat, da dokončam, pa... NE DAAAA SE MIIII!!!!!!!!!!!! Sicer mam pa fajn izgovor:"V začetku tedna bomo še precej čutili vpliv nedeljskega ščipa, kar pomeni, da bomo slabo spali, morda intenzivno sanjali in se tako zbujali neprespani oz. utrujeni.Še vedno bomo tudi izmenjaje malodušni in izčrpani, pa razdraženi in nasičeni, nasploh preobčutljivi in se bomo hitro vznemirili." To je Marsa napisala za ta teden... bo že držalo.... Luftarčki in ostala banda... mejte se radi, pa čimlepše izkoristite dan...Jst zgleda da bom danes kar.... lenarila! ***Ma kje ja kšn da me malo zbrca... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 A vsi spite al kaj? Meni se danes NIČ ne da... LENOBA!!! Ni volje za nič, samo tu visim, kr neki... Bi MORALA delat, da dokončam, pa... NE DAAAA SE MIIII!!!!!!!!!!!! Sicer mam pa fajn izgovor:"V začetku tedna bomo še precej čutili vpliv nedeljskega ščipa, kar pomeni, da bomo slabo spali, morda intenzivno sanjali in se tako zbujali neprespani oz. utrujeni.Še vedno bomo tudi izmenjaje malodušni in izčrpani, pa razdraženi in nasičeni, nasploh preobčutljivi in se bomo hitro vznemirili." To je Marsa napisala za ta teden... bo že držalo.... Luftarčki in ostala banda... mejte se radi, pa čimlepše izkoristite dan...Jst zgleda da bom danes kar.... lenarila! ***Ma kje ja kšn da me malo zbrca... jst se nič ne javim , zdej je tak bolj lenoben čas, sej veš čas bikov ..., tako da, recimo včeraj sem en film gledal,še ven nisem šel, bom dons nadoknadil, lahko pa dam kakšen nasvet za lenobo, variant je sicer več, lahko se greš čisto lenobo,se pravi vse štiri od sebe, lahko pa muzika, pa mal drugačna lenoba, če sploh temu lahko še tako rečem, sedenje pa ni ravnonajboljše, razen če pišeš kakšne fajn SMS-je, ali pa kakšen klepet, vsaj pol urni , pa tako naprej ..., v glavnem nčmisliti na to, kaj se mora, pol se včasih zgodi, da se tut tist mora zgodi kar sam od sebe, ni nujno da glih tisti dan Nisem vedel, da znam tolk filozofirat, v glavnem bodi lenobna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Luftarčki in ostala banda... mejte se radi, pa čimlepše izkoristite dan...Jst zgleda da bom danes kar.... lenarila! Ma kje ja kšn da me malo zbrca... Imamo se radi pa še marsikaj drugega imamo radi... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/c010.gif Za brcanje pa ni problema... Ti samo povej kdaj in kje... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Janif... potuha ne pomaga... Grem na zrak, mogoče se mi spremeni kaj volja... Ma mi teži ker se ne maram zgovarjat, bi morala že končat pa neki zavlačujem,...ma kr neki... jezna sem sama nase ko tako delam... Alef... saj lahko začneš najprej besedno... fizično se uporabi v skrajnem primeru, ko že res ni več druge pomoči Grem vn, pridem kaj bolj pole... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 morgen banda.... dezh..... x:)x sam sneg noche padat.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Alef... saj lahko začneš najprej besedno... fizično se uporabi v skrajnem primeru, ko že res ni več druge pomoči http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d010.gif A bo dovolj, ali bo treba kaj hujšega? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Dan družba Aja... ma to je zame bolj Notranjska že... čudno da nisi srečala kakšnega medota... Je pa res lepo v tistih koncih... Ja saj ne govori - samo če bi to rekla unim, ki so od tam te bodo gledali zabodeno... Ne medota na srečo nisem nobenega srečala - če ne bi blo samo http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/k050.gif Jst sem firbčen po naravi , upam, da ne preveč zate, škorpijonska luna je še dons , če sem približno zadel uro, recimo devica v tretji bajti (dvojčkasti bajti), vladar device je merkur, pa zanimivo mi je, da maš retrogradni merkur, tako kakor jst, pravijo, da rabimo več truda, da se naučimo tudi govorit, ampak potem nam pa to boljš laufa kot drugim, jih poznam kar nekaj, zelo zgovornih za borbo v službi , veš kako pravi zemlja, bolje vrabec v roki kot golob na strehi, eni bi temu rekli ziheraštvo , tako da nič v jezi, maš mal težji cikel maš po tarotu, ampak veš kako po dežju pride sonce, vseeno pa kr v akcijo, pa seveda dokler si tukaj, ne pokaži pokazat zobe , men so pa take zadeve kar izziv, ne vem kaj mi tukaj seka, če me kdo rine proti steni, potem sta po mojih izkušnjah samo dve varianti ali se v končni fazi umakne ali se pa zmeniva, tretje variante ni, no ne čist dobesedno, taktika in strategija sta važni, tako da kakšen taktičen začasni umik se tut zgodi, samo ..., pridem spet Hvala za info o kolesu, ma sej, če me bojo zanimale kakšne podrobnosti, pa še kaj povprašam Aja, ful lepa reklama za botanični vrt , lepe fotke narediš, sploh barve so mi všeč, sem že zadnjič iz busa gledal, če že kaj cveti,že razmišljam, kdaj bi šel mal pogledat Hehe ne nič me ne moti firbčnost - saj sem sama enako firbčna Kako pa veš tole s tarotom? Da mam težji cikel? Ma sej danes sem že nardila korak naprej - sem šla povedat na en drug oddelek da lahko računajo name če bodo iskali kako novo pomoč, pa sva se s šefico prav lepo zmenle - bom vidla, kaj bo iz tega. Sicer pa itak verjamem v to, da se bo že vse lepo pošlihtalo če se bom dovolj potrudila in ko bom prečistala in predelala ene lekcije, ki jih očitno še nisem uspela osvojiti... Moja glavna (verjetno vse-življenjska) lekcija je najt ravnotežje med dajanjem in sprejemanjem. In to potegne za sabo še ful drugih zadev, tko da če mi kdaj uspe osvojit to, bom na zeleni veji V Botanični pa kar pejdi - priporočam ker je res lepo. Zdej čez čas bo verjetno še lepše ker bo cvetelo še več rastlin pa bo še bolj pisano A vsi spite al kaj? Meni se danes NIČ ne da... LENOBA!!! Ni volje za nič, samo tu visim, kr neki... Bi MORALA delat, da dokončam, pa... NE DAAAA SE MIIII!!!!!!!!!!!!Jaaa (tudi) danes komaj gledam hehe je blo skoraj takole zjutraj mpri meni http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/g060.gif dezh..... x:)x sam sneg noche padat.... Pozdravček vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Janif... potuha ne pomaga... Grem na zrak, mogoče se mi spremeni kaj volja... Ma mi teži ker se ne maram zgovarjat, bi morala že končat pa neki zavlačujem,...ma kr neki... jezna sem sama nase ko tako delam... Alef... saj lahko začneš najprej besedno... fizično se uporabi v skrajnem primeru, ko že res ni več druge pomoči Grem vn, pridem kaj bolj pole... Še to sem mislil, pa pozabil Sam to ni bla potuha, samo moji preizkušeni recepti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.