Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/p035.gif Dan x:Dx

Moj dan se je začel tko da bi najraje cel dan preživela nekje skrita :wOOt: Ne vem - očitno se mi pucajo zadeve še od ful nazaj poleg vsega kar se mi že tko al tko dogaja zdaj, ker tko napeto in stresno že dolgo ni blo... :ermm: Sem že mislila da ne bom zmogla bit danes v službi, pa se je potem končno obrnilo malo na bolje... Ne vem kaj se dogaja z mano, ampak očitno se pripravljam na neke konkretne spremembe v svojem življenju da je tko burno xrolleyesx

Grem pol malo na kolo si zbistrit glavo pa upam da bo tudi počutje boljše xcrossfingx

Bodte fajn - en lep pozdrav vsem :flowers:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx

Ma piši ti po kitajsko, če hočeš... x:px x8Dx x;)x

Tisto zbudil ni bilo mišljeno kot da te hočem učit kako se prav piše... :inocent:

Mi še na misel ne pride da bi koga učil pravopisa... xrolleyesx x:o)x

Ker ga še sam ne znam... :inocent: x:o)x

A Ok... se mi je zdelo čudno od tebe, ma nikoli ne veš... x:o)x Rajši takoj razčistim... da ni nesporazumov.

Kitajsko pa ne znam.

Moj dan se je začel tko da bi najraje cel dan preživela nekje skrita :wOOt: Ne vem - očitno se mi pucajo zadeve še od ful nazaj poleg vsega kar se mi že tko al tko dogaja zdaj, ker tko napeto in stresno že dolgo ni blo... :ermm: Sem že mislila da ne bom zmogla bit danes v službi, pa se je potem končno obrnilo malo na bolje... Ne vem kaj se dogaja z mano, ampak očitno se pripravljam na neke konkretne spremembe v svojem življenju da je tko burno xrolleyesx

Grem pol malo na kolo si zbistrit glavo pa upam da bo tudi počutje boljše xcrossfingx

Bodte fajn - en lep pozdrav vsem :flowers:

Vilinčica! xsrcx

Sej bo boljše... ITAK! Sej veš... x;)x x:)x

A si dobila kolo? :wOOt: Uživaj na kolesu... xsrcx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

BU!

x;)x

Aja, mislila sem reci LEP POZDRAVCEK VSEM SKUPAJ! :D :flowerface:

ohooo, lej jo, dobr si se znašla, sej tuki itak dežuje, ti si pa zdej na sonce navajena

tko da zakaj pa ne bi še mal uživala dol. Sem že enkrat to počel na morju, ker se mi ni šlo domov,

pa je čist dobro izpadlo

No, sej mami ni treba par dni prej kuhat, če pa kej ne stoji dalj časa, naj pa pojejo, pa pol še enkrat

nabavijo. Pa če je sila, jim lohk kakšno sliko pošlješ, da vidijo, da si taka kot prej

A tut to obstaja dol, verjamem, da je blo dobr

Laufanje, no bomo vidli, kako bo ta teden, včeraj sem bil priden

Priznanja pa ne sprejmemo, ker si naša, tuki smo itak brezupni primerki

Halo, halo :D

Kar se moje mame tice ... je ze navajena! x:Dx Jst pa moje odbite odlocitve! In ce pridem na nedeljo domov, me toliko bolj za ziher caka kaj dobrega za kosilo, ker bo imela mati cas! Drugace se mi pa tudi tu nic kaj slabo ne godi ... mozzarella, pa pica tu je RES dobra x:px pa tipicne sladice ... tako da se sreca, da sem tu non-stop zunaj in ogromno prepesacim, ce ne moja slika za nikamor vec ne bi bila, niti za domaco rabo ne! x:Dx

Hehe sem se prav nasmejala ob temle - kot da bi brala sebe - meni se take zadeve dostikrat zgodijo ker sem pač prevelika zmeda, ampak saj je v takih situacijah ful čara ker jih lahko vzameš tako pozitivno kot ti in pač uživaš v njih xokkx Aeval naj ti ta dodatni teden čim lepše mine

En lep pozdravček vsem luftarjem in pridruženim članom

No, fajn, da nisem edina zmeda tu! x:Dx x:Dx x;)x

Za tale moj "izjemen" smisel za humor, je ma menda orakovska stran v meni kriva, nc jst :inocent:

x:Dx x:Dx

Drugace pa ja -sedaj res uziiiivaaaaam!! :D Sploh ne vem, kako sem prej razmisljla, da bi odpotovala se isti dan, ko bi zakljucila z izpiti?! :o|o: Eh, me je bilo panika izgubiti kaksen dan po nepotrebnem :o|o:

Oooo Alef se je zbudu... x:px

Zdaj samo še Janif priskaklja, pa Vilinčica... Aeval je pa sigurno kje na plaži, tko da dvomim da pride.. x:Dx x:px

Alef, sej malček je pomagalo, sm pole končala vse, danes mam pa fraj dan... xsrcx

Ojla, cau! :flower:

Ves, da si imela prav!

Res sem bila na plazi! :P Punce smo naredile 4 uren sprehod ob morju, pa se vrgle na ene kamnite plosce od obali na soncke ... :2src: Fajn je blo! :)

Zej mam pa lih tok casa, da letim pod tus, potem pa kam drugam kot .... na zur x;)x

Btw nikakor nimam casa nic prebrati na forumu, ampak to mi je pa uspelo: vse najboljse ("malce") in obilo veselja v sluzbi! x;)x

Fajn se (s)mejte!

Aev.

... Say what you mean

And mean what you say ...

BU!

x;)x

Aja, mislila sem reci LEP POZDRAVCEK VSEM SKUPAJ! :D :flowerface:

Kar se moje mame tice ... je ze navajena! x:Dx Jst pa moje odbite odlocitve! In ce pridem na nedeljo domov, me toliko bolj za ziher caka kaj dobrega za kosilo, ker bo imela mati cas! Drugace se mi pa tudi tu nic kaj slabo ne godi ... mozzarella, pa pica tu je RES dobra x:px pa tipicne sladice ... tako da se sreca, da sem tu non-stop zunaj in ogromno prepesacim, ce ne moja slika za nikamor vec ne bi bila, niti za domaco rabo ne! x:Dx

Za tale moj "izjemen" smisel za humor, je ma menda orakovska stran v meni kriva, nc jst :inocent:

Drugace pa ja -sedaj res uziiiivaaaaam!! :D Sploh ne vem, kako sem prej razmisljla, da bi odpotovala se isti dan, ko bi zakljucila z izpiti?! :o|o: Eh, me je bilo panika izgubiti kaksen dan po nepotrebnem :o|o:

Ves, da si imela prav!

Res sem bila na plazi! :P Punce smo naredile 4 uren sprehod ob morju, pa se vrgle na ene kamnite plosce od obali na soncke ... :2src: Fajn je blo! :)

Zej mam pa lih tok casa, da letim pod tus, potem pa kam drugam kot .... na zur x;)x

Btw nikakor nimam casa nic prebrati na forumu, ampak to mi je pa uspelo: vse najboljse ("malce") in obilo veselja v sluzbi! x;)x

Fajn se (s)mejte!

Aev.

He he, čarownica jst... :P Ma samo da uživaš, pa da sončke greje...

Jst se bom pa tudi potrudila da bom uživala pri mojem delcu (pa še kje drugje)...

Lep pozdravček x:)x

Dobro jutro http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif

Ale sej vem, da bo boljše - sej je že veliko boljše :palec: Sem mela včeraj en super pogovor s prijateljico pa mi je ful pomagalo. Sem tak človek, ki takrat ko res "zalutam" rabim kompas (prijatelja) ki mi pokaže kako in kam naprej. Kadar sem tako švoh prav rabim potrditev da delam prav in da sem na pravi poti čeprav v sebi to vem... Sploh mi je včasih težko ker se moji pogledi na življenje in načela dosti razlikujejo od večine, pa potem na momente podvomim vase. V službi so hotli zadeve rešit s tem da bi me "podkupli" z denarjem, ki pa ga nisem hotla sprejet. In šef kar ne dojame kaj je narobe z mano, jaz pa nočem povišice na tak način. Ker denar ne bo rešil tega, kar je dejansko narobe xrolleyesx In potem izpadem čudna. Ne razume, da me moti to, da mi povišico daje zdaj, ko vidi da je možnost da jim pobegnem, namesto da bi mi jo dal prej kot potrditev tega da dobro delam. Hkrati mi pa pravi kako sposobna da sem. Ehhh :o|o:

Ne - kolesa na žalost še nisem dobila http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/r015.gif - če bo vse OK ga končno dobim jutri :onfire: Sem se šla vozit s starim pa potem sva s prijateljico ene 2 uri vedrili ker se je tako ulilo - pač april. Na poti domov sem potem skoraj zmrznila ker se je tko shladilo :OO: Danes bo očitno lepo vreme pa grem spet na "potep"

Ja definitivno sem zmeda x:Ix še dobro da uni ki me poznajo to vzamejo v zakup ker včasih znam res zabluzit :inocent: Aeval a za zmedo je kriv rakovski vpliv? Hmmm aha potem se lahko na to zgovarjam - ga mam v ascendentu :fiju:

Italijanska kuhinja x^x joj me že kr malo skrbi moj dopust - sem mojim rekla da moramo obvezno tam tudi kej športat sicer bo kriza - že kr vidim kako bomo uživali v njihovih sprecialitetah x:px

En lep pozdravček vsem :flower:

Latinski izrek

Zakaj pa bi me gledali zabodeno če bi jim tko rekla? A se majo za Primorce al kaj?

Kakor jaz vem se majo že eni Postojnčani za Primorce x:Dx Tisti naši, ki so doma malo dlje od Postojne proti JZ pa so prav užaljeni če jim rečeš da so Notranjci x8Dx

Ja itak!!! Ma lahko bi razmišljala v nedogled katera služba bi bila primerna zame, če gledam kombinacijo Devica/Tehtnica/Vodnar, pa ne bi prišla do ideje... potem mi pa pade z neba - "Iščem nekoga ki bi urejal poročne albume, ker imam gužvo in mi časovno ne znese - bi mi ti pomagala?" Jst pa samo :eek: x:Dx "Jaaaaaa!!!"

Super Ale tak šiht je pa res zanimiv - sploh ker lahko uporabljaš svojo kreativnost :palec:

Latinski izrek

Daaan! xDDx

Ale sej vem, da bo boljše - sej je že veliko boljše :palec: Sem mela včeraj en super pogovor s prijateljico pa mi je ful pomagalo. Sem tak človek, ki takrat ko res "zalutam" rabim kompas (prijatelja) ki mi pokaže kako in kam naprej. Kadar sem tako švoh prav rabim potrditev da delam prav in da sem na pravi poti čeprav v sebi to vem... Sploh mi je včasih težko ker se moji pogledi na življenje in načela dosti razlikujejo od večine, pa potem na momente podvomim vase. V službi so hotli zadeve rešit s tem da bi me "podkupli" z denarjem, ki pa ga nisem hotla sprejet. In šef kar ne dojame kaj je narobe z mano, jaz pa nočem povišice na tak način. Ker denar ne bo rešil tega, kar je dejansko narobe xrolleyesx In potem izpadem čudna. Ne razume, da me moti to, da mi povišico daje zdaj, ko vidi da je možnost da jim pobegnem, namesto da bi mi jo dal prej kot potrditev tega da dobro delam. Hkrati mi pa pravi kako sposobna da sem. Ehhh :o|o:

Pa si mu povedala kaj te točno moti? Mislim, direkt, brez ovinkov?

Če si, potem se je mogoče zanašal, da ne boš zbrala poguma in poiskala možnost drugje.

Ma super si!!! A to pomeni da si se že odločila da boš zamenjala? Lepo da si se lahko pogovorila s prijateljico. Meni včasih pomaga že samo da ubesedim kar me muči, pa se mi potem pojavi odgovor sam od sebe.

Ne - kolesa na žalost še nisem dobila http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/r015.gif - če bo vse OK ga končno dobim jutri :onfire: Sem se šla vozit s starim pa potem sva s prijateljico ene 2 uri vedrili ker se je tako ulilo - pač april. Na poti domov sem potem skoraj zmrznila ker se je tko shladilo :OO: Danes bo očitno lepo vreme pa grem spet na "potep"

Ooo, ma sej to bo hitro... Ja je tudi pri nas ratala ful mrzlo včeraj, kar naenkrat...danes pa se začenja lep dan. xsrcx

Ja definitivno sem zmeda x:Ix še dobro da uni ki me poznajo to vzamejo v zakup ker včasih znam res zabluzit :inocent: Aeval a za zmedo je kriv rakovski vpliv? Hmmm aha potem se lahko na to zgovarjam - ga mam v ascendentu :fiju:

Upam da bo Janif še to komentiral, menda se bolj spozna na Astrologijo. x:px x:Dx

Kje imaš pa Luno?

Italijanska kuhinja x^x joj me že kr malo skrbi moj dopust - sem mojim rekla da moramo obvezno tam tudi kej športat sicer bo kriza - že kr vidim kako bomo uživali v njihovih sprecialitetah x:px

Ja pa dobrem vinčku, in kavi... Sicer se pa toskanska kuhinja ful razlikuje od napoletanske npr.

Skoraj tako kot Obala in Goriška Brda. Je pa obojna odlična. :2src:

http://shrani.si/f/3v/CH/23NHT9fU/1/soncek-12.gif

Kakor jaz vem se majo že eni Postojnčani za Primorce x:Dx Tisti naši, ki so doma malo dlje od Postojne proti JZ pa so prav užaljeni če jim rečeš da so Notranjci x8Dx

aja? Ok, si bom zapomnla...

Super Ale tak šiht je pa res zanimiv - sploh ker lahko uporabljaš svojo kreativnost :palec:

xyesx xrainbowx xsrcx

Pa si mu povedala kaj te točno moti? Mislim, direkt, brez ovinkov?

Če si, potem se je mogoče zanašal, da ne boš zbrala poguma in poiskala možnost drugje.

Ma super si!!! A to pomeni da si se že odločila da boš zamenjala?

Ja sem - sem človek ki ne zna ovinkarit - kar mi dostikrat prej škodi kot pomaga, ma taka pač sem xnckrivx Saj ravno zaradi moje iskrenosti je bil po mojem šokiran. Saj on je fajn človek - bi se ful rad potrudil za nas, samo tisti nad njim, ki so "ta glavni" mu pač narekujejo kako in kaj. Ni mu šlo v račun kako lahko zavrnem povišico če mam pa tko bedno plačo - saj verjetno sem res izpadla ubrisana x:Ix Itak bo to verjetno vseeno naredil tko da... očitno bo moja plača vseeno malo višja. Sem mu pa dala vedet da se ne vidim na tem delovnem mestu v prihodnosti in da resno razmišljam o odhodu. Sem šla tudi že povprašat na en drug oddelek, kjer bi me mogoče lahko vzeli in zdaj bom pač počakala kaj bo iz tega, sicer pa bom iskala kje drugje. Definitivno pa nove pogodbe tu ne bom podpisala.

Upam da bo Janif še to komentiral, menda se bolj spozna na Astrologijo. x:px x:Dx

Kje imaš pa Luno?

Ja pa dobrem vinčku, in kavi... Sicer se pa toskanska kuhinja ful razlikuje od napoletanske npr.

Skoraj tako kot Obala in Goriška Brda. Je pa obojna odlična. :2src:

Luno mam v levu - arghhh :P

Ja - vino mmm x^x ful uživam v dobrih vinih, kavica je pa v Italiji itak obvezna :palec:

Tudi pri nas je že sonček :hepko:

Latinski izrek

Ja sem - sem človek ki ne zna ovinkarit - kar mi dostikrat prej škodi kot pomaga, ma taka pač sem xnckrivx Saj ravno zaradi moje iskrenosti je bil po mojem šokiran. Saj on je fajn človek - bi se ful rad potrudil za nas, samo tisti nad njim, ki so "ta glavni" mu pač narekujejo kako in kaj. Ni mu šlo v račun kako lahko zavrnem povišico če mam pa tko bedno plačo - saj verjetno sem res izpadla ubrisana x:Ix Itak bo to verjetno vseeno naredil tko da... očitno bo moja plača vseeno malo višja. Sem mu pa dala vedet da se ne vidim na tem delovnem mestu v prihodnosti in da resno razmišljam o odhodu. Sem šla tudi že povprašat na en drug oddelek, kjer bi me mogoče lahko vzeli in zdaj bom pač počakala kaj bo iz tega, sicer pa bom iskala kje drugje. Definitivno pa nove pogodbe tu ne bom podpisala.

:palec: :palec: :palec: xDDx

ravno zdaj čakam da pride "moj novi šefe" x:px x:Dx (mi je smešno ga tako imenovat, ker je ful faca xDDx ),

pa bo treba razložit zakaj taka zamuda z delom x:o)x

Ampak ne mislim lagat in iskat izgovorov... vem da bo razumel xsrcx

Luno mam v levu - arghhh :P

Aha... xDDx Jst pa v Ovnu x:px

Lep dan... x:)x

:vragec: xsrcbumx luftarčki!

Jest skos poslušam zdej lanskoletno himno iz Loveparade.

Tenx Ale, še enkrat...

juuj, me kar skomine dajejo, pa zmerej me tam okrog maja prime, da začnem razmišlat o tem, kok bi šla...

ja, ja, sej vem, sam odločit se je treba, pa it.

:palec: :palec: Ma ni problema, sej jst bi tudi to enkrat rada doživela v živo, pa Karneval v Brazil, pa kitajsko novo leto na Kitajskem, "naše" novo leto v Sidneyu, množičen v žur v Beogradu, pa kresovanje v Stonehenge, pa še in še je takih dogodkov, ki bi jih rada doživela...

Samo evrčke bo treba zaslužit (če ne pade kaj z neba slučajno :inocent: x:o)x ), in... pole bo žurka! x:)x x:px

Uff, dons ste pa zgovorne x:px, sploh še nisem na tekočem x:Dx

Hehe ne nič me ne moti firbčnost - saj sem sama enako firbčna w:Iw

Kako pa veš tole s tarotom? Da mam težji cikel?

Ma sej danes sem že nardila korak naprej - sem šla povedat na en drug oddelek da lahko računajo name če bodo iskali kako novo pomoč, pa sva se s šefico prav lepo zmenle - bom vidla, kaj bo iz tega. Sicer pa itak verjamem v to, da se bo že vse lepo pošlihtalo če se bom dovolj potrudila in ko bom prečistala in predelala ene lekcije, ki jih očitno še nisem uspela osvojiti... Moja glavna (verjetno vse-življenjska) lekcija je najt ravnotežje med dajanjem in sprejemanjem. In to potegne za sabo še ful drugih zadev, tko da če mi kdaj uspe osvojit to, bom na zeleni veji x:Dx

V Botanični pa kar pejdi - priporočam ker je res lepo. Zdej čez čas bo verjetno še lepše ker bo cvetelo še več rastlin pa bo še bolj pisano :flower:

xokx sam vprašam za zihr, ker komu pa kdaj ni všeč, če jst kar sam od sebe mal x;)x

S tarotom je čist preprosto, seštel sem tvoj rojstni dan in leto, pa sem prišel do 2028 in to da če sešteješ 12, tej karti pa se reče obešenec,

čeprav je v 12 tudi trojka, ki je pa tvoj osebni simbol, ti si tut cesarica, tko mimogrede, sama modra kri tukaj x:px Je pa ta cikel bolj tak

pucajoči, ugotavljam pa, da je vpliv teh ciklov dost subjektiven, eni imajo ful dela, drugi pa niti ne, samo tko tudi iz svojih izkušnjih pa vidim,

da to ni ravno za leto za lenarjenje w:Iw Opažam pa, da ti že veš, tako da le pogumno :palec:

Za botanični bom pa našel kakšen dan med prazniki x:)x

O skrivanju ti lohk dam cel kup nasvetov :inocent:, sicer sem zdej že par let tako skrit, da me živ bog ne najde :P, sem že skoraj na naši vzhodni meji x;)x, tako pravim, če me kdo kaj sprašuje xnckrivx, v resnici pa je tukaj še Ljubljana :vio:

Spremembe bojo, definitivno, druge energije prihajajo, bolj družinske, če se tako izrazim x;)x

Šport pa pomaga, tudi samo že svež luft, mojeizkušnje.press xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:inocent: ja, no, kdo pa bo skrbel za take stvari, kot vodnarski vpliv xnckrivx, ti čist verjamem da se je mama že navadila x:Dx, tut starši

se kaj naučijo, sicer jim ne gre tako hitro ... :inocent: Si pa dober dan izbrala, nedelja xg:Dx, kaj pa imaš najraje, tko mimogrede, vplivbikca.press :inocent:

Počasi bom moral na malco, ko tole berem, no sladice me pa vseeno zanimajo, katere so pa kej njihove :irs:

x:px sem se že čist vživel, mmm, kakšen dober občutek, ko človek lahko mal poleži na plaži w:Iw

:shsh: od nedelje nisem nč laufal xangx

Dobro jutro http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif

:palec: super, tako se dela :hepko: :hepko:, glede večine pa, večina je itak kot ovce w:Iw, dobro točno tukaj smo izjeme, ker je bilo že večina se strinja x;)x

Po dolgotrajnem in treznem razmisleku :inocent: x:Dx bi takole rekel, ne vem, če bi bil glih rak kriv zato, ta te bolj bremza, men se zdi najboljzmedeno področje ribje, zanimivo pa je, da imata obedve mars v ribah, mars je pa akcija x:)x, drugače pa tudi luft povzroča hiter pretok misli, kar tudi lahko prinaša zmedo, glava tolk stvari melje, potem smo pa lahko čisto drugje kakor smo v resnici ..., mam tut sam dost lufta, sam me zemlja drži na tleh x;)x, kolega, ki ima pa več lufta kot zemlje, pa deluje že bolj zmedeno, jst se še prikrijem :inocent:, oz. se mi dogaja, da mi kdo kaj razlaga, pa sploh ne vidi, da ga samo z enim ušesom poslušam ali pa še to ne ..., to je pa tko, če me stvar ne zanima :inocent: ali me pa kaj drugega precej bolj x;)x

:yumy: :yumy:, ah bikec ...

Lep pozdravček vsem,

čeprou z bolniške.....

Uživajte, dons je mali petek :hepko:

Hvala x:Xx, ufff kolk si poskočna x;)x

Še mal zate xwizardx, za zdravje x:)x

Samo toliko da me ne bo spet kdo "budil"... :o|o:

Kot Ale včeraj... :inocent: x;)x

Pridni ste bili... x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:vragec: xrolleyesx http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a057.gif

Če ravno koga zanima - pokonci že od 4:45, zbujen tam nekje po sedmi uri... :inocent: x:Dx

Vozil na šiht po taki megli da sem moral imet brisalce vklopljene... :wOOt:

Zbujen še vedno... x8Dx

Zdaj grem pa na sonce na en čik, potem pa čakam da se začne JAG na Kanalu A... x:)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Hajli, hajlo, lep pozdravcek vsem! :D

Jeeej, imam samo pet minutk casa, potem SPET letim ven - bom vse porocala, za naprej in za nazaj (ojej, vceraj?! xrolleyesx x:Dx x:Dx )

Kaj ti imas tudi asc v raku??

Pa janif pravi, da imava (midve?) mars v ribah? Luno imas v levu? Jaz to menda (ce poznam pravo uro rojstva) za malo sfalim. Torej je ravno tako rak. Wiiiird! :D :D

Drugace sem pa mislila reci, da je rak menda kriv za odbit, rahlo cuden, a menda dober smisel za humor.

:inocent: ja, no, kdo pa bo skrbel za take stvari, kot vodnarski vpliv xnckrivx, ti čist verjamem da se je mama že navadila x:Dx, tut starši

se kaj naučijo, sicer jim ne gre tako hitro ... :inocent: Si pa dober dan izbrala, nedelja xg:Dx, kaj pa imaš najraje, tko mimogrede, vplivbikca.press :inocent:

Počasi bom moral na malco, ko tole berem, no sladice me pa vseeno zanimajo, katere so pa kej njihove :irs:

x:px sem se že čist vživel, mmm, kakšen dober občutek, ko človek lahko mal poleži na plaži w:Iw

:shsh: od nedelje nisem nč laufal xangx

Ojla, sorci, nimam casa za lep obsiren opis vsega sladkega tu. Obljubim, da napisem takoj, ko bom pri casu!! Tega namrec ne spravim na net brez tapravga opisa in resnosti! x:Dx x:Dx

Btw pa mogoce te bom kaksen dan se za kaksno stvar glede astrologije pocukala za rokav x;)x Kaksno malenkost, nic bat x;)x In ja, cestitam, vedno bolje ti gre!

Kaj si mislil s tem, kar je poboldano??

... Say what you mean

And mean what you say ...

a ti bi tut šla na Love parade?

ja, karneval v Riu, jest tut, jest tut :palec:

Ja. ITAK. x:px

Samo toliko da me ne bo spet kdo "budil"... :o|o:

Kot Ale včeraj... :inocent: x;)x

Pridni ste bili... x:Dx :palec:

Sej te nisem budila! :eek: :inocent:

A maš budilko nastavljeno al kaj, da te zbudi ko omeni nekdo tvoje ime na forumu? x:Dx x:o)x x;)x

No upam da si užival na sončku... xDDx

Kar uživaj, jst nobenega ne preganjam... samo mene (kadar je treba). x:)x

Aeval... lepo da si se oglasila... x:)x

fajn izkoristi še preostale urce uživancije x:Xx

Potem pa obširno poročilo... komaj čakam!!! :onfire: :onfire: x:px

Sej te nisem budila! :eek: :inocent:

A maš budilko nastavljeno al kaj, da te zbudi ko omeni nekdo tvoje ime na forumu? x:Dx x:o)x x;)x

:o|o: x:Dx

S tem je bilo mišljeno tvoje nespodobno in povsem neutemeljeno namigovanje da sem se zbudil šele ob treh popoldne... :vragec: x:o)x http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a070.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a080.gif

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

S tem je bilo mišljeno tvoje nespodobno in povsem neutemeljeno namigovanje da sem se zbudil šele ob treh popoldne... :vragec: x:o)x http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a070.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a080.gif

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

:inocent:

Ah Alef, zaradi mene lahko prespiš tudi cel dan... če ti tko paše. x;)x

Sej ne živim s tabo, zakaj bi me potem motilo? :inocent: x:Dx

Sem pa navajena da si ponavadi med prvimi tu... in kar nekaj manjka če ni nobenega tvojega komentarja.

Razvadil si nas, kaj čem... x:o)x

Lep dan vsem... xsrcx

:inocent:

Ah Alef, zaradi mene lahko prespiš tudi cel dan... če ti tko paše. x;)x

Sej ne živim s tabo, zakaj bi me potem motilo? :inocent: x:Dx

Sem pa navajena da si ponavadi med prvimi tu... in kar nekaj manjka če ni nobenega tvojega komentarja.

Razvadil si nas, kaj čem... x:o)x

Lep dan vsem... xsrcx

x:o)x

Petnajst do štirih zjutraj se mi pa res ne da viset na forumu... xrolleyesx :sleeping:

Znajdite se brez mene kadar imam dopoldne šiht... :inocent: x;)x

Pa... x:Dx ...kot vidim noben dan ne čakate name... :palec: xDDx

Jutro :inocent:, enajst je že ura, lepo prosim x:Dx, no če se po Alefu zgledujem, pokonc sem že od 6:42 w:Iw

Hajli, hajlo, lep pozdravcek vsem! :D

Jeeej, imam samo pet minutk casa, potem SPET letim ven - bom vse porocala, za naprej in za nazaj (ojej, vceraj?! xrolleyesx x:Dx x:Dx )

Kaj ti imas tudi asc v raku??

Pa janif pravi, da imava (midve?) mars v ribah? Luno imas v levu? Jaz to menda (ce poznam pravo uro rojstva) za malo sfalim. Torej je ravno tako rak. Wiiiird! :D :D

Drugace sem pa mislila reci, da je rak menda kriv za odbit, rahlo cuden, a menda dober smisel za humor.

Ojla, sorci, nimam casa za lep obsiren opis vsega sladkega tu. Obljubim, da napisem takoj, ko bom pri casu!! Tega namrec ne spravim na net brez tapravga opisa in resnosti! x:Dx x:Dx

Btw pa mogoce te bom kaksen dan se za kaksno stvar glede astrologije pocukala za rokav x;)x Kaksno malenkost, nic bat x;)x In ja, cestitam, vedno bolje ti gre!

Kaj si mislil s tem, kar je poboldano??

Kaj imaš najraje za jest, sem kot bikec preskočil eno besedo x:Dx, sam tko me je zanimalo, če bi ti slučajno kaj pomagal sestavljati nedeljski meni x;)x

Ooo, hvala x:Xx, za kakšno malenkost pa vedno najdem čas x;)x

xokkx sladice, pa le resno, resno x:Dx, kako je že rekla Tinka :inocent:, lej lej kako ma naštudirane te zadeve :P

Tale rak pa sploh ni slab x;)x, a zato je ena taka, ki jo poznam taka zabavna ...

Ja, ja, vidve x;)x, ti bi imela pa prej luno v dvojčkih kot v levu :inocent:, no tko po uri sodeč x;)x

Uživaj x:px, včeraj sem pa laufal :switz: in prav hiter sem bil, le kakšen vpliv je to bil xscratchx x:Dx

Jutro :inocent:, enajst je že ura, lepo prosim x:Dx, no če se po Alefu zgledujem, pokonc sem že od 6:42 w:Iw

Alef pokonci že od pol šestih, čeprav ne bi bilo treba ker grem popoldan delat... :vragec: x:o)x

Večni problem s tem... :xx!: :vragec:

Ko mi ni treba vstat, ne morem spat... xrolleyesx

Ko je pa treba vstat... :wOOt: :sleeping: :sleeping: :cry:

Zakaj je pa tko pomembno kdaj ste vstali? xnckrivx

No, jst sm spala pa do - cc. desetih... x:px x:Dx in še bi, pa me je primu krč v nogo in me je zbudil. :wacko:

Pa še dž je... ne morem it na kolo... x:((x Bom kar na izi danes...

Alef pokonci že od pol šestih, čeprav ne bi bilo treba ker grem popoldan delat... :vragec: x:o)x

Večni problem s tem... :xx!: :vragec:

Ko mi ni treba vstat, ne morem spat... xrolleyesx

Ko je pa treba vstat... :wOOt: :sleeping: :sleeping: :cry:

Ja, hmm, nič nimaš bikca v sebi, ki bi ti pomagal poležat takrat, ko ni treba vstat :ermm:

A ob pol šestih je zdaj že dan :inocent:

Men pa ni problem zjutraj, samo zvečer x:o)x, pol pa posledično ravno ne gre, zvečer pozno

spat, zjutraj zgodaj vstat xcivx, no zame, zate so to že pozne ure xnckrivx

Zakaj je pa tko pomembno kdaj ste vstali? xnckrivx

No, jst sm spala pa do - cc. desetih... x:px x:Dx in še bi, pa me je primu krč v nogo in me je zbudil. :wacko:

Pa še dž je... ne morem it na kolo... x:((x Bom kar na izi danes...

Lepo, lepo, da me nadomeščaš :P, eh ti krč že navsezgodaj x:o)x

A že dežuje dol x:o)x, moj mesec ga pa letos nekam ..., ne vem kaj mu je xscratchx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...