Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Dober dan vsem - petek je http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a040.gif

Karneval v Brazil

Aaaaaa http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g080.gif :2src: jaz tudi!!!! Brazil :inlove: A gremo tudi tja skupaj x:Dx

super, tako se dela, glede večine pa, večina je itak kot ovce w:Iw, dobro točno tukaj smo izjeme, ker je bilo že večina se strinja x;)x

Ja hvala za spodbudo x:)x ma ste zlati tu gor - najlepše mi je ko pridem gor vas brat pa me ponavadi že to spravi v dobro voljo :palec:

Po dolgotrajnem in treznem razmisleku :inocent: x:Dx bi takole rekel, ne vem, če bi bil glih rak kriv zato, ta te bolj bremza, men se zdi najboljzmedeno področje ribje, zanimivo pa je, da imata obedve mars v ribah, mars je pa akcija x:)x, drugače pa tudi luft povzroča hiter pretok misli, kar tudi lahko prinaša zmedo, glava tolk stvari melje, potem smo pa lahko čisto drugje kakor smo v resnici ..., mam tut sam dost lufta, sam me zemlja drži na tleh x;)x, kolega, ki ima pa več lufta kot zemlje, pa deluje že bolj zmedeno, jst se še prikrijem :inocent:, oz. se mi dogaja, da mi kdo kaj razlaga, pa sploh ne vidi, da ga samo z enim ušesom poslušam ali pa še to ne ..., to je pa tko, če me stvar ne zanima :inocent: ali me pa kaj drugega precej bolj

Janif - kako si pa to vedu (Mars v ribah) brez ure rojstva :wOOt: ?? Mi ni čisto jasno x:Ix Ker si namreč cisto zadel xscratchx

Če ravno koga zanima - pokonci že od 4:45, zbujen tam nekje po sedmi uri...

:wOOt: Ojoj to je pa nečloveška ura - vsaj zame no, ki sem bolj nočna ptica... jaz bi bla že ob 10h pod mizo verjetno :sleeping:

Kaj ti imas tudi asc v raku??

Pa janif pravi, da imava (midve?) mars v ribah? Luno imas v levu? Jaz to menda (ce poznam pravo uro rojstva) za malo sfalim. Torej je ravno tako rak. Wiiiird!

Drugace sem pa mislila reci, da je rak menda kriv za odbit, rahlo cuden, a menda dober smisel za humor.

Ja tudi rakec. lunca pa v levu - šašava kombinacija verjetno - zato sem verjetno takšna tudi jaz x:Dx :P

Ko je pa treba vstat... :wOOt: :sleeping: :sleeping: :cry:

Tole mi je takooo znano :D

Pa še dž je... ne morem it na kolo... x:((x Bom kar na izi danes...

Kaj dež maste dol? Ojoj upam da pride tudi k nam xcrossfingx Jaz tudi danes še ne bom preizkušala kolesa ker ga dobim šele drug teden :ermm: :( je spet prišlo nekaj vmes...

Bodte lepo x:Xx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Aaaaaa http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g080.gif :2src: jaz tudi!!!! Brazil :inlove: A gremo tudi tja skupaj x:Dx

Ja hvala za spodbudo x:)x ma ste zlati tu gor - najlepše mi je ko pridem gor vas brat pa me ponavadi že to spravi v dobro voljo :palec:

Janif - kako si pa to vedu (Mars v ribah) brez ure rojstva :wOOt: ?? Mi ni čisto jasno x:Ix Ker si namreč cisto zadel xscratchx

:wOOt: Ojoj to je pa nečloveška ura - vsaj zame no, ki sem bolj nočna ptica... jaz bi bla že ob 10h pod mizo verjetno :sleeping:

Ja tudi rakec. lunca pa v levu - šašava kombinacija verjetno - zato sem verjetno takšna tudi jaz x:Dx :P

Bodte lepo x:Xx

Hmmm, ma tuki mate same dobre plane x:px, sam za Brazilijo pa ne bo dost dober kombi, aja, razen če gremo z ladjo x;)x

Nisi edina x;)x, če bi imel kakšno kamero, bi se lahko smejali ob mojih nasmeških :vio:

Mars je bolj počasen planet, sploh ni problem zadet, uro se pa da tut približno naštimat, če veš ASC, tako

gre to x;)x

Jst bi bil raje na kakšni ležalki, sam je še nismo uvedli xcivx, kako smo že rekli kovček ležalka, tako da zgledaš čist uradno,

pol pa ko je kriza, ga pa odpreš in raztegneš, če zna kdo kaj takega naredit, se javim za testiranje x:Dx

Uživaj x:Xx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Lepo, lepo, da me nadomeščaš :P, eh ti krč že navsezgodaj x:o)x

A že dežuje dol x:o)x, moj mesec ga pa letos nekam ..., ne vem kaj mu je xscratchx

Vsaj nekdo, a ne? x:Dx

Dežek je ja, taki droben, tolko da žlajfa...

Tole s krčom pa neki ne štekam... sm spala v postelji od mame, ker je ni doma... pa sem si rekla da bom sigurno tam bolj udobno spala kot pa na kavču v dnevni...

Pa me je ponoči 5x zbudil... krč... na isto mesto, v isto nogo. In isto se mi je zgodilo par dni nazaj, ampak tisti dan sva s prijateljico malo zažurale pa sm si rekla da je najbrž zaradi popitega alkohola. Zdaj se je pa ponovilo - na isto mesto. In to na tisti nepoškodovani nogi. xrolleyesx

Tudi mama pravi da slabo spi v postelji, da se ne more sprostit, tu na kavču pa zaspi takoj ko se usede. Jaz tu na kavču tudi zaspim brez problema, takoj ko se uležem, zaspim. In se ne zbudim do jutra.

Prijateljica tudi najraje zaspi tu na kavču.

Pa imamo zaščito v stanovanju, pred negativnimi sevanji, tko da se to ne bi smelo dogajat. Razmišljam da bi rekla temu našemu prijatelju, ki nam je to zrihtal, da napravi še enkrat meritve, in s poudarkom na točke na ležišču v spalnici... ker tu neki ne štima. xrolleyesx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Ja, petek je... in jst sm kar malo zamorjena ker se iztekajo dnevi moje svobode tega tedna... x;)x x:Dx

Ma se tolažim da to ni zadnjič... x:px Itak je pa še danes in jutri... tko da bom še to izkoristila. xDDx

Brazil? Ja zna bit, do drugega leta se zna še marsikaj zgodit... x:)x x;)x

Se pridružujem temu napisanemu. xsrcx :2src:

Kaj dež maste dol? Ojoj upam da pride tudi k nam xcrossfingx Jaz tudi danes še ne bom preizkušala kolesa ker ga dobim šele drug teden :ermm: :( je spet prišlo nekaj vmes...

Ma ja, tako čudno je danes... prej je malo frcalo, zdej neki kao sonce, ko pogledam skozi okno se mi očke stisnejo v dve režici x:Dx ... ma ne vem no, ful tlači dol.

Upaš da pride tudi k vam? Zakaj pa to?

Za kolo naju pa obe neki žlajfa... :o|o: xnckrivx

x:Xx

Hmmm, ma tuki mate same dobre plane x:px, sam za Brazilijo pa ne bo dost dober kombi, aja, razen če gremo z ladjo x;)x

Janif - a letala se bojiš? xDDx x:px

Nisi edina x;)x, če bi imel kakšno kamero, bi se lahko smejali ob mojih nasmeških :vio:

x:Dx xinnox :rolleyes: Mene včasih mama kar čudno pogleda, v smislu... "kaj se pa spet režiš?!" x:Dx

Jst bi bil raje na kakšni ležalki, sam je še nismo uvedli xcivx, kako smo že rekli kovček ležalka, tako da zgledaš čist uradno,pol pa ko je kriza, ga pa odpreš in raztegneš, če zna kdo kaj takega naredit, se javim za testiranje x:Dx

Janif, eno blazino za napihnit daš v kovček, eno tako da samo stisneš na gumbek in se napihne (a niso eni vojaški gumjasti čolni od specijalcev tko nrjeni? :inocent: )... in :sleeping:

x;)x x:px

Janif - a letala se bojiš? xDDx x:px

Nee, kje pa, samo kombi ne gre gor :P, ga bo treba dol najet x;)x

x:Dx xinnox :rolleyes: Mene včasih mama kar čudno pogleda, v smislu... "kaj se pa spet režiš?!" x:Dx

Janif, eno blazino za napihnit daš v kovček, eno tako da samo stisneš na gumbek in se napihne (a niso eni vojaški gumjasti čolni od specijalcev tko nrjeni? :inocent: )... in :sleeping:

x;)x x:px

Jst sploh ne gledam naokoli, sploh ne v službi xangx, eni se tut ob delu zabavamo :P

Aha, sej res, vojaške zadeve, to se pa nismo spomnili x:px, čist na majhno se zloži, ko se napihne je pa :2src:

Vsaj nekdo, a ne? x:Dx

Dežek je ja, taki droben, tolko da žlajfa...

Tole s krčom pa neki ne štekam... sm spala v postelji od mame, ker je ni doma... pa sem si rekla da bom sigurno tam bolj udobno spala kot pa na kavču v dnevni...

Pa me je ponoči 5x zbudil... krč... na isto mesto, v isto nogo. In isto se mi je zgodilo par dni nazaj, ampak tisti dan sva s prijateljico malo zažurale pa sm si rekla da je najbrž zaradi popitega alkohola. Zdaj se je pa ponovilo - na isto mesto. In to na tisti nepoškodovani nogi. xrolleyesx

Tudi mama pravi da slabo spi v postelji, da se ne more sprostit, tu na kavču pa zaspi takoj ko se usede. Jaz tu na kavču tudi zaspim brez problema, takoj ko se uležem, zaspim. In se ne zbudim do jutra.

Prijateljica tudi najraje zaspi tu na kavču.

Pa imamo zaščito v stanovanju, pred negativnimi sevanji, tko da se to ne bi smelo dogajat. Razmišljam da bi rekla temu našemu prijatelju, ki nam je to zrihtal, da napravi še enkrat meritve, in s poudarkom na točke na ležišču v spalnici... ker tu neki ne štima. xrolleyesx

Verjamem, je kavč na boljšem mestu :vio:, a je kakšna voda (podtalnica) spodaj, zaščita sicer pomaga, ampak raje sem na boljšem mestu kot na slabšem z zaščito, samo kaj ko stanovanje ni neskončno in ne moreš met posteljo recimo v predsobi, če se izkaže, da je tam najboljše mesto.

Pri nas je voda spodaj, sem bil zraven, ko je meril in tudi drugi kasneje so prišli do istega, tako da vemo kje gre.

Nee, kje pa, samo kombi ne gre gor :P, ga bo treba dol najet x;)x

A OK, potem pa sploooh ni problema... x:px Samo da jst če bi šla, bi šla za ene tri mesece, kolkor je pač dovoljeno bivanje brez dodatnih ceremonij glede dokumentacije... pa bi potem kombinirala še s tem, da bi si kooončno uresničila željo in šla v džunglo, v Amazonijo, in pa na slapove Iguazu... pa seveda še kam :2src: :2src: xsrcx

Organizirano z agencijo pride ful drago vse skupaj, čez 3000 evrov za enih 15 dni... tko da jst bi si zrihtala samo letalske karte (medcelinsko in za notranje lete, pa potrebne dokumente), drugo bi pa potem sproti... in bi me prišlo sigurno enih 2000 evrov manj vse skupaj.

Aha, sej res, vojaške zadeve, to se pa nismo spomnili x:px, čist na majhno se zloži, ko se napihne je pa :2src:

Je videt da gledam rada take akcijske in pustolovske filme... x:px x:Dx

Verjamem, je kavč na boljšem mestu :vio:, a je kakšna voda (podtalnica) spodaj, zaščita sicer pomaga, ampak raje sem na boljšem mestu kot

na slabšem z zaščito, samo kaj ko stanovanje ni neskončno in ne moreš met posteljo recimo v predsobi, če se izkaže, da je tam najboljše mesto.

Pri nas je voda spodaj, sem bil zraven, ko je meril in tudi drugi kasneje so prišli do istega, tako da vemo kje gre.

Je je... voda ... samo ne vem kje poteka, nisem bila zraven ko je meril. Je pa v drugi sobi ugotovil, da je moj nono spal ravno na črni točki, rakasti... in je v parih mescih zbolel za rakom, in ful ga je uničlo, na momente ga je kar sesulo, ni mogel niti se premikat, kaj šele hodit... in smo ga večkrat našli na tleh, vsega nemočnega... in to on, ki je bil vedno tako ponosen, močen in ni nikoli hotel pokazat da ga kaj boli, je raje držal zase... vem da ga je ful prizadelo to. Mi je žal da nisem že takrat poznala folka ki se ukvarja z meritvami, mogoče bi bil še zdaj živ.

Ja na kavču je najlepše, je lepa energija. Samo da prej nisem štekala zakaj se mama ne more sprostit v postelji. Zdaj vem. In bom to rešila. x:)x

Mars je bolj počasen planet, sploh ni problem zadet, uro se pa da tut približno naštimat, če veš ASC, tako

gre to x;)x

Uživaj x:Xx

Ane - bomo sami popotniki x:)x

Ja saj jaz mam sodelavko direkt naspoti pa se moram včasih prav skrivat za svoj ekran da me potem ne sprašuje zakaj se tako smejim x:Ix

Ja enako Janif - tudi ti imej lep dan :flowers:

Ja, petek je... in jst sm kar malo zamorjena ker se iztekajo dnevi moje svobode tega tedna... x;)x x:Dx

Ma se tolažim da to ni zadnjič... x:px Itak je pa še danes in jutri... tko da bom še to izkoristila. xDDx

Uff tole mi je pa znano - ko naša dva kam gresta in se ravno navadim na mir je potem kr kriza ko se vrneta... definitivno je že čas da grem na svoje.

Upaš da pride tudi k vam? Zakaj pa to?

Ma čisto tipkarska napaka - sem prehitro pisala pa sem spustila NE pred pride k nam x;)x

Za kolo naju pa obe neki žlajfa... :o|o: xnckrivx

Ja sem ravno danes razmišljala o tem zakaj se je tako zavleklo - me že kdo spet pazi - mogoče bi zdaj preveč norela od samega veselja, do drugega tedna pa se bom že malo umirila pa bom bolj previdno vozila - recimo :P

Ja karta za Brazil pa pride tam od 800 EUR gor tko da se dol definitivno splača it za dalj časa

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Evo!!! Ulilo se je. :xx!:

prišlo že do nas, ploha x:o)x, bom kr notri počakal, da se mal pomiri, pol pa proti domu x;)x

Je je... voda ... samo ne vem kje poteka, nisem bila zraven ko je meril. Je pa v drugi sobi ugotovil, da je moj nono spal ravno na črni točki, rakasti... in je v parih mescih zbolel za rakom, in ful ga je uničlo, na momente ga je kar sesulo, ni mogel niti se premikat, kaj šele hodit... in smo ga večkrat našli na tleh, vsega nemočnega... in to on, ki je bil vedno tako ponosen, močen in ni nikoli hotel pokazat da ga kaj boli, je raje držal zase... vem da ga je ful prizadelo to. Mi je žal da nisem že takrat poznala folka ki se ukvarja z meritvami, mogoče bi bil še zdaj živ.

Ja na kavču je najlepše, je lepa energija. Samo da prej nisem štekala zakaj se mama ne more sprostit v postelji. Zdaj vem. In bom to rešila. x:)x

:palec: pravilno, veš kaj mi je zanimivo, včasih so pa po vaseh hiše znali postavljati na dobrih mestih, potem pa v času novih zmag ni bilo več nič važno, samo da se gradi x:o)x

Če je pa stičišče vode, je pa še močnejša energija, pri nas je v sosednjem stanovanju, sta oba umrla za rakom, pa nista bila spet tako stara x:o)x

A OK, potem pa sploooh ni problema... x:px Samo da jst če bi šla, bi šla za ene tri mesece, kolkor je pač dovoljeno bivanje brez dodatnih ceremonij glede dokumentacije... pa bi potem kombinirala še s tem, da bi si kooončno uresničila željo in šla v džunglo, v Amazonijo, in pa na slapove Iguazu... pa seveda še kam :2src: :2src: xsrcx

Organizirano z agencijo pride ful drago vse skupaj, čez 3000 evrov za enih 15 dni... tko da jst bi si zrihtala samo letalske karte (medcelinsko in za notranje lete, pa potrebne dokumente), drugo bi pa potem sproti... in bi me prišlo sigurno enih 2000 evrov manj vse skupaj.

Je videt da gledam rada take akcijske in pustolovske filme... x:px x:Dx

tam je bila pa teta x:)x, lepo zgleda x;)x, sicer ma sodelavec hčerko, ki je naštudirala Brazilijo, je bila že drugič dol, vse skupaj slabe štiri mesece,

pravi, da je največji strošek letalska karta w:Iw

Se vsaj kaj dogaja, v filmih x:px

Ane - bomo sami popotniki x:)x

Ja saj jaz mam sodelavko direkt naspoti pa se moram včasih prav skrivat za svoj ekran da me potem ne sprašuje zakaj se tako smejim x:Ix

Ja enako Janif - tudi ti imej lep dan :flowers:

Firbci :frog: , tukaj je bolj domače vzdušje, edino s stola ne smem past, ker pol bi se pa zihr kdo zanimal, kaj se dogaja, v faco me pa ne morejo videt, ker ta ki je bil direkt nasproti, je šel v penzijo xnckrivx, pa ta je bil itak faca x;)x

Ja, ja, raziskovanje sveta x:px

:palec: pravilno, veš kaj mi je zanimivo, včasih so pa po vaseh hiše znali postavljati na dobrih mestih, potem pa v času novih zmag ni bilo več nič važno, samo da se gradi x:o)x

Če je pa stičišče vode, je pa še močnejša energija, pri nas je v sosednjem stanovanju, sta oba umrla za rakom, pa nista bila spet tako stara x:o)x

Ja vem ja, ko se pogovarjam s starejšimi ljudmi, tam čez 70 let starimi, mi vedno rečejo da se je včasih točno vedlo, kje je dobro področje za gradit hišo, danes pa samo da je, da je čimprej zgrajeno in da se čimveč pokasira.

V tem stanovanju imam vedno občutek kot da bi bilo razdeljeno na pol... pol je toplo, pozitivno, pol pa hladno in negativno... in negativno je ravno tam kjer so spalnice... zanimivo da sta prejšnja lastnika ravno tako zbolela za rakom, potem pa še moj nono. Jaz se že od vsega začetka najraje zadržujem v dnevni, ostali prostori so mi ful tuji, se jih sploh ne morem navadit. xrolleyesx

tam je bila pa teta x:)x, lepo zgleda x;)x, sicer ma sodelavec hčerko, ki je naštudirala Brazilijo, je bila že drugič dol, vse skupaj slabe štiri mesece,

pravi, da je največji strošek letalska karta w:Iw

Se vsaj kaj dogaja, v filmih x:px

Ja vem ja, sej lih zato bi rada šla za več časa, da vsaj izkoristim do konca tisto kar dam za letalsko karto. Tam je pa itak poceni, malo se znajdeš pa je. x:px Imaš tudi drage varjante, ma jst ne rabim luksuza in all inclusive, jst hočem videt kaj, ne pa da vidim samo hotel in bazen (kot nekateri ki jih je strah lastne sence).

S kanujem po Amazonki si pa itak želim že od nekdaj... :2src: :2src:

Luftarji... :palec: x:Xx xsrcx

Pridni, še mal pa bomo imeli 200 strani... :onfire:

Danes imel zanimivo vreme na poti s šihta... :o|o: x:Dx

Nekje na pol poti se je v smeri proti domu nebo stemnilo, pa neki temni prameni so se spustili z oblakov.

Pol neba je bilo čisto jasno, na drugi polovici pa dež lil ko iz škafa... :xx!: :vragec:

Jaz sem bil tam kjer je bil dež... :wOOt: w:Iw

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Zdravo luftarji... x:Xx xsrcx

Nikjer nobenga, sonce je... :palec: :palec:

Pri nas oz. čist blizu mene, na Novi Štifti je pa danes tradicionalno vsakoletno žegnanje motorjev.

Že celo jutro in dopoldne jih poslušam, cesta tja gor gre tik nad mano... x8Dx x:Dx

Sem jim kar malo fouš, tudi mene je to včasih mikalo. pa... :sori: :o|o:

Bilo pa prošlo... x:)x

Naj uživajo... :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dons je pa res prav lep dan :2src: Končno pomlad, kot se spodobi x:px

Po nekaj letih spet meni ljuba pot x:)x, pa še mal sem vodiča špilal x;)x,

hoje za slabe 4 ure in pol, še mal barve sem dobil, pa lepo v kratkih rokavih x:px

Za tiste, ki vam je kaj znano Slavkov dom - Katarina - Grmada, pa kosilo na Gontah,

še zmer imajo dobro kuharco, za solato tut nekaj regrata x:px

Ja vem ja, ko se pogovarjam s starejšimi ljudmi, tam čez 70 let starimi, mi vedno rečejo da se je včasih točno vedlo, kje je dobro področje za gradit hišo, danes pa samo da je, da je čimprej zgrajeno in da se čimveč pokasira.

V tem stanovanju imam vedno občutek kot da bi bilo razdeljeno na pol... pol je toplo, pozitivno, pol pa hladno in negativno... in negativno je ravno tam kjer so spalnice... zanimivo da sta prejšnja lastnika ravno tako zbolela za rakom, potem pa še moj nono. Jaz se že od vsega začetka najraje zadržujem v dnevni, ostali prostori so mi ful tuji, se jih sploh ne morem navadit. xrolleyesx

Kot un komad Novo vrijeme, ... puno više nega prije rata x:o)x, kako hitro smo pozabili na vse, kar so že včasih vedeli in zdaj na novo odkrivamo xcivx

Zanimivo, kako je postavljeno, ampak ti boš kmalu šla kakor vem ?

Ja vem ja, sej lih zato bi rada šla za več časa, da vsaj izkoristim do konca tisto kar dam za letalsko karto. Tam je pa itak poceni, malo se znajdeš pa je. x:px Imaš tudi drage varjante, ma jst ne rabim luksuza in all inclusive, jst hočem videt kaj, ne pa da vidim samo hotel in bazen (kot nekateri ki jih je strah lastne sence).

S kanujem po Amazonki si pa itak želim že od nekdaj... :2src: :2src:

To se pa sliši tko pustolovsko x:px, hotelov all inclusive pa ograjenih plaž samo za zahodnjake pa tut jst ne maram, grem pa raje kam drugam x;)x, sicer ne tko fensi, sem bila na Kubi (letališče - hotel - plaža - hotel - plaža ... -letališče), grem pa raje do prve naše divje plaže, pa se bom imel bolj fajn x;)x

Zdravo luftarji... x:Xx xsrcx

Nikjer nobenga, sonce je... :palec: :palec:

Pri nas oz. čist blizu mene, na Novi Štifti je pa danes tradicionalno vsakoletno žegnanje motorjev.

Že celo jutro in dopoldne jih poslušam, cesta tja gor gre tik nad mano... x8Dx x:Dx

Sem jim kar malo fouš, tudi mene je to včasih mikalo. pa... :sori: :o|o:

Bilo pa prošlo... x:)x

Naj uživajo... :palec:

pol mate pa pestro :palec:, dons jih je blo precej videt na cestah, sicer ne vem, če so bili vsi dol

namenjeni x;)x

A ti si tut hotel bit motorist xcivx, jst jih raje samo gledam, zdej je itak preveč avtov na cestah xnckrivx

Luftarji... :palec: x:Xx xsrcx

Pridni, še mal pa bomo imeli 200 strani... :onfire:

Danes imel zanimivo vreme na poti s šihta... :o|o: x:Dx

Nekje na pol poti se je v smeri proti domu nebo stemnilo, pa neki temni prameni so se spustili z oblakov.

Pol neba je bilo čisto jasno, na drugi polovici pa dež lil ko iz škafa... :xx!: :vragec:

Jaz sem bil tam kjer je bil dež... :wOOt: w:Iw

:inocent: mogoče bi moral pa obrnit, pa prit mal kasneje domov x;)x, razen če te je čakalo kosilo xcivx

Zanimivo, kako je postavljeno, ampak ti boš kmalu šla kakor vem ?

Ma sej jst ne živim tuki. x:o)x Pridem samo na internet sem. x:px

To se pa sliši tko pustolovsko x:px, hotelov all inclusive pa ograjenih plaž samo za zahodnjake pa tut jst ne maram, grem pa raje kam drugam x;)x, sicer ne tko fensi, sem bila na Kubi (letališče - hotel - plaža - hotel - plaža ... -letališče), grem pa raje do prve naše divje plaže, pa se bom imel bolj fajn x;)x

Ja ja, pustolovsko. x:px Meni je všeč akcija in nepredvidljivost. xsrcx

Priden, jst sm tudi bla danes 2x na sončku, pa se fajn razmigala. xsrcx

Uživajte! x:Xx

Jaz tudi pobegnila na soncek, 1 urco hoje po bolj praznem mestu, pa nakup pregradnih kartonov za izgovor :inocent: . No saj jih res rabim, ampak tolk da sem se odlocila v katero smer.

Janif, od vsega opisanega poznam samo Katarino, sem se pa po Kamniskih Alpah potepala in ce kaj, poleg kremsnit, pogresam hojo po hribih :2src: . Veliko planino recimo x:px .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...