Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Tudi jst pustim pozdravček x:Xx

Opažam da se folk že počasi vrača z dopustov, nas je že več na LF x:px

Veliko uživancije vsem! x:)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

Še mal se tukaj pretegnit :inocent:, predno me odnese na luft x;)x

x:Dx

Pravzaprav jih je bilo nekaj čez 4000... :eek:

Zapolnili so ves prostor okrog cerkve in še malo stran, kjer je bilo kaj frej... :palec:

Alef pa včeraj bluzil po Posočju... :o|o: x:Dx x:px

Preko Idrije v Bovec, pa nazaj preko Tolmina in potem po Baški grapi preko Podbrda v Selško dolino in naprej v Kranj.

Skupaj prek 300 km in več kot 6 ur vožnje... :O:

Vreme bilo enkratno... :vragec:

Avto imam dobro opran... xrolleyesx x:o)x

w:Iw pa to je blo tolk ljudi, kot na kakšni večji dirki :wOOt:

Lep izlet :palec:, po Baški grapi sploh še nisem hodil, jo poznam sam s Črne prsti :inocent:, še dobro da nisi počakal večer,

v Bovcu je bila toča po tleh x:o)x, take so bile vsaj telefonske informacije xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Nič hudega. x:)x

To stanovanje je od mame, jst se tu ne počutim doma. Na srečo ga bo po vsej verjetnosti prodala, ker mi je tuje že ves čas. Je sicer na super lokaciji, ampak mi ni všeč energija.

Kako to misliš da imava podobno veliko stanovanje? Moje je zdaj zelo zelo majhno, garsonjerca, no zdaj dobim malo večje na srečo, ampak bo še vedno garsonjerca. Sicer je pa za mene dovolj, bojo manjši stroški.

Meni je nepredvidljivost všeč zaradi tega, ker moraš znat hitro reagirat, in ni dolgočasno. Ne maram rutine.

No, tvoja ta nova garsonjera je podobne kvadrature kot moja, to sem mislil x;)x, sem prebral pri škorpijonih x:)x,

men se zdi kar solidno veliko :vio:

Jst prenesem oboje, tako rutino kot nepredvidljivost x;)x

Mi je ravno predvčerajšnjim prišla v roke knjiga Ann Brennan: Moč zdravilnih rok , tiste vaje za sklepe so notri, sem jih našel 21. poglavje, enkrat sem ti jih razlagal, pa sem nisem spomnil v kateri knjigi so. x:)x

Moram vse pohvalit xokx, pridni, no ima ludih posle rata xcivx, v petek sem delal, sicer ne ravno 8 ur, ah, ja, pa taki terminski plani x:o)x, no dobim vsaj plačane nadure xcivx, pol sem pa šel laufat, zvečer pa naše hokejiste pogledal x:)x, Kanada je pač Kanada v hokeju x;)x, ampak dobro so se borili x^x

Drugač sem pa včeraj spet malo raziskoval Grmado in Šmarno goro, še mal pa bom znal tam naredit cel izlet x:Dx, oz. kroženje po poteh brez da prideš na vrh :inocent:, obstaja ena taka pot xnckrivx

Jaz tudi pobegnila na soncek, 1 urco hoje po bolj praznem mestu, pa nakup pregradnih kartonov za izgovor :inocent: . No saj jih res rabim, ampak tolk da sem se odlocila v katero smer.

Janif, od vsega opisanega poznam samo Katarino, sem se pa po Kamniskih Alpah potepala in ce kaj, poleg kremsnit, pogresam hojo po hribih :2src: . Veliko planino recimo x:px .

No, Grmado si tudi videla, ker je ravno nasproti, pa tolk je višja, da se lepo vidi x;)x Se spomnim tvojih opisov, jih je bilo lepo brat :palec:, no jst pa mal manj po Kamniških (so tko strme :inocent:), pa več po Julijskih x;)x

Hehe Ale knjige ja - tudi mene tiste ta dobre tako posrkajo vase da jih ne morem odložit... Kaj pa bereš?

Spanje 10h :wOOt: jaz bi tudi - se sploh ne spomnim, kdaj mi je nazadnje ratalo spati tolko časa - verjetno takrat ko se bila pozimi tko bolna da sem ostala doma xscratchx bi pa pasalo se spet dobro naspat - bom probala izkoristit te frej dneve zdej tudi za malo več spanja x^x Kar se tiče pa "spravljanja k sebi" oz. sposobnosti za delo - moja storilnost je zjutraj čisto v podnu x:Ix rabim dobri dve uri da pridem sploh tolko k sebi da sem sposobna normalno govort in funkcionirat - nočna ptica pač x:Dx

Ja kolo mam http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e035.gif veš kok je lepo :2src: :hepko: modro hehe sem ko malo dete :inocent:

Super za kolo in izlet x:px

Tisto, kar sem z veseljem označil, mam samo za primer, da nisem edini predstavnik te sorte x:Dx, sem že v službi doživel

komentar, kakšen pa si, saj komi gledaš :ermm:, sem pa še oči prej mal z vodo na WC-ju, pa so še tko rdeče zgledale xnckrivx

Čeprav poznam hujše primerke, sicer moje bikovske vrste :inocent:, tist je pa že preveč tut zame, pol dneva za zbudit ...

Pa ker je blo govora tut o spanju, zadnja dva dneva sem se vstal ob pol enajstih :inocent:, že rabim očitno x:Dx

Dan http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif ahhh kakšen lenoben dan - prav za ležat v postelji (z dobro družbo x:Dx ) v realnosti pa še zadnji dan v službi pred dopustom :hepko:

Kaj misliš s tem če prespim zunaj? Če si naredim bivališče iz naravnih materialov?

Tega nisem še poskusila, čeprav bi rada. Bi pa za prvič rada šla z nekom ki to že obvlada.

Prespala sem v šotoru, spalki ob ogenjčku, ali v avtu, kjer se je dalo prit (stara stoenka je bila kot mali jeep, se je dalo prit z njo po še tako razritih "poteh"). Odvisno od situacije. Kje pri vodi je bilo kar fajn, da sem lahko v avtu prespala, ker je bilo ponoči ful mraz in vlaga. Res je ful odvisno od področja kjer se nahajaš.

Ja sem mislila če si narediš "bivak" iz vej in šotorke - mene so to dobro naučili pri tabornikih. Mi smo namreč ponavadi spali kar zunaj pod zvezdami v spalkah, ker smo meli pa vsako leto prav posebno"srečo" da je vedno tudi padal dež vsaj en dan, smo si ponavadi že kar preventivno naredili še strehico ali bivak. Pred spanjem je ponavadi padel kak čaj s "ta močnim" dodatkom da smo se malo pogreli, sicer pa je moral celo noč goreti ogenj - predvsem zaradi medvedov :ermm: pa tudi da nas je grelo.

Tisto, kar sem z veseljem označil, mam samo za primer, da nisem edini predstavnik te sorte x:Dx, sem že v službi doživel

komentar, kakšen pa si, saj komi gledaš :ermm:, sem pa še oči prej mal z vodo na WC-ju, pa so še tko rdeče zgledale xnckrivx

Čeprav poznam hujše primerke, sicer moje bikovske vrste :inocent:, tist je pa že preveč tut zame, pol dneva za zbudit ...

Pa ker je blo govora tut o spanju, zadnja dva dneva sem se vstal ob pol enajstih :inocent:, že rabim očitno x:Dx

Hehe hmja iz mene se v službi že prav delajo norca ker vedno ko me zjutraj vprašajo kako sem, baje odgovorim da zaspano x:Ix enim se zdi pa to ful čudno :P Kao kako sem lahko prav vsak dan zaspana x;)x

Kako ste kaj preživeli praznike? Jaz prav lepo - sem šla potem v soboto na še en pohod po gmajni tam pri našem vikendu (spet splašli eno srnico - kolko je živali tam :2src: Pa en stric nama je pokazal sledi medveda na drevesu - so se vidle sledi "krempeljcev" na eni strani, na drugi je pa itak manjkal en konkreten kos lubja... :wOOt: Baje da jih je na tistem koncu kjer smo hodili 5 :eek: :0: no ma saj če si glasen ni panike xokkx xcrossfingx

Jutri pa na dopust - komaj čakam http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s040.gif

Pozdrav vsem za lepši dan x:Xx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Ja sem mislila če si narediš "bivak" iz vej in šotorke - mene so to dobro naučili pri tabornikih. Mi smo namreč ponavadi spali kar zunaj pod zvezdami v spalkah, ker smo meli pa vsako leto prav posebno"srečo" da je vedno tudi padal dež vsaj en dan, smo si ponavadi že kar preventivno naredili še strehico ali bivak. Pred spanjem je ponavadi padel kak čaj s "ta močnim" dodatkom da smo se malo pogreli, sicer pa je moral celo noč goreti ogenj - predvsem zaradi medvedov :ermm: pa tudi da nas je grelo.

Ne, nisem še probala tko, ma mislim da je ful izi... tko, s šotorko... vem kako naj bi zgledalo, samo da zaenkrat še nisem imela potrebe po tem. Bi pa rada probala varijanto, ko greš brez vsega v gozd, samo nož in vžigalice (ker z netivom se mi res ne da izgubljat časa in prepotrebne energije), pa da iz narave dobim vse kar rabim za preživetje, vodo, hrano, zavetišče, posodo, orodje... xDDx

Ko sem sama v gozdu, vsak alkohol ODPADE!!!! Ker mi zamegli čute in instinkt. In se ne morem povezat z naravo.

Mi je že prišel medo na 5 metrov, ampak je zbežal, je bil še mlad mulo. x:Dx Na srečo. Ampak me ni pričakoval tam. Pa še tiho sem bila, veter je pa pihal v drugo smer. Ko sem spala v avtu, sem imela ogenj samo za pripravo hrane, ker nisem hotela plašit živali, sem se hotela zlit z naravo. Kot indijanci. x;)x In za primerjavo - takrat je bilo v mestu 40°C in več, so vsi jokali od vročine, jaz sem se pa morala ponoči pokrivat z debelo odejo, in še trenirko in še eno majco se imela na sebi, tako je bilo mrzlo. Čez dan pa tam okrog 28-30°C, tolko da se se lahko kopala v velikem tolmunu (nisem prišla do dna ko sem se potapljala).

Kako ste kaj preživeli praznike? Jaz prav lepo - sem šla potem v soboto na še en pohod po gmajni tam pri našem vikendu (spet splašli eno srnico - kolko je živali tam :2src: Pa en stric nama je pokazal sledi medveda na drevesu - so se vidle sledi "krempeljcev" na eni strani, na drugi je pa itak manjkal en konkreten kos lubja... :wOOt: Baje da jih je na tistem koncu kjer smo hodili 5 :eek: :0: no ma saj če si glasen ni panike xokkx xcrossfingx

Super! A v zemlji ti pa ni pokazal sledi? Sem enkrat na čisto sveže naletela, sem hitro spremenila smer. x:px

Jutri pa na dopust - komaj čakam http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s040.gif

Pozdrav vsem za lepši dan x:Xx

Uživaj na dopustu!!! Pa ko se vrneš kaj napiši poročilo... x;)x do takrat ti bom pa jaz že odgovorila, zdaj ni bilo časa. :)

Napišem še tule... ob 15.30 imam "sestanek" z invalidsko komisijo, da mi določijo stopnjo invalidnosti. Upam da bo vse ok. xcrossfingx xrainbowx

No, tvoja ta nova garsonjera je podobne kvadrature kot moja, to sem mislil x;)x, sem prebral pri škorpijonih x:)x,

men se zdi kar solidno veliko :vio:

Jst prenesem oboje, tako rutino kot nepredvidljivost x;)x

Mi je ravno predvčerajšnjim prišla v roke knjiga Ann Brennan: Moč zdravilnih rok , tiste vaje za sklepe so notri, sem jih našel 21. poglavje, enkrat sem ti jih razlagal, pa sem nisem spomnil v kateri knjigi so. x:)x

Aja, zdej štekam katero stanovanje si mislil. x:o)x Ma itak da je zadosti, je bolj toplo vzdušje v malih prostorih, se je treba bolj stiskat. x:px :vio: Kšni gradovi mi delujejo ful hladno. :xx!:

Ja se spomnim da si mi razlagal... bom morala tudi jst spet kaj v knjižnici si jo sposodit... sigurno bom kaj novega odkrila... x;)x Sej veš, enkrat te pritegne bolj ena stvar, drugič druga, odvisno kaj rabiš takrat ko jo bereš. Take knjige so vedno aktualne, si jo bom kar kupila verjetno.

Lep pozdravček x:Xx

Daaan! x:Dx

hmmm. a tuki je pa štrajk... al ste vsi na sonce pobegnili? x:px

:inocent: ko bi vsaj xnckrivx, not sedim, pa za računalnikom čepim xcivx,

no sej bo že cajt za malco x:px, pa mal lufta :vio:

:inocent: ko bi vsaj xnckrivx, not sedim, pa za računalnikom čepim xcivx,

no sej bo že cajt za malco x:px, pa mal lufta :vio:

bogi http://shrani.si/f/3q/Lz/19NoXyz3/1/tolazba-02.gif

xDDx

ja ja, zrak vedno pomaga x;)x

bogi http://shrani.si/f/3q/Lz/19NoXyz3/1/tolazba-02.gif

xDDx

ja ja, zrak vedno pomaga x;)x

hvala x:Xx, sej ni tko hudo, sem se že prav narežil kakšni sceni tukajle :inocent: xnckrivx

Napišem še tule... ob 15.30 imam "sestanek" z invalidsko komisijo, da mi določijo stopnjo invalidnosti. Upam da bo vse ok. xcrossfingx xrainbowx

Aja, zdej štekam katero stanovanje si mislil. x:o)x Ma itak da je zadosti, je bolj toplo vzdušje v malih prostorih, se je treba bolj stiskat. x:px :vio: Kšni gradovi mi delujejo ful hladno. :xx!:

Ja se spomnim da si mi razlagal... bom morala tudi jst spet kaj v knjižnici si jo sposodit... sigurno bom kaj novega odkrila... x;)x Sej veš, enkrat te pritegne bolj ena stvar, drugič druga, odvisno kaj rabiš takrat ko jo bereš. Take knjige so vedno aktualne, si jo bom kar kupila verjetno.

A šlo v redu na komisiji ?

Men pa gradovi deluje tako skrivnostni, kakšne stare energije se notri skrivajo xcivx, tko za raziskovanje so, not pa ne

bi živel, se je pa boljš stiskat x:px

No, sej jst pa nisem vedel, da jo je mami dobila pred leti za rojstni dan, pa zadnjič nekaj gledam in jo vidim :inocent:,

pa tudi zveneče cedre tajge sem videl, se marsikaj najde x;)x

Imam pa še eno vprašanje x:px; Gio sem uspel dobit, pa sem na hitr šel čez, če je ta prava verzija, kateri prizor so cenzurirali,

a tist ko sta bili z Lindo, ko je bil najprej foto session ?

hvala x:Xx, sej ni tko hudo, sem se že prav narežil kakšni sceni tukajle :inocent: xnckrivx

A šlo v redu na komisiji ?

Men pa gradovi deluje tako skrivnostni, kakšne stare energije se notri skrivajo xcivx, tko za raziskovanje so, not pa ne

bi živel, se je pa boljš stiskat x:px

No, sej jst pa nisem vedel, da jo je mami dobila pred leti za rojstni dan, pa zadnjič nekaj gledam in jo vidim :inocent:,

pa tudi zveneče cedre tajge sem videl, se marsikaj najde x;)x

Imam pa še eno vprašanje x:px; Gio sem uspel dobit, pa sem na hitr šel čez, če je ta prava verzija, kateri prizor so cenzurirali,

a tist ko sta bili z Lindo, ko je bil najprej foto session ?

Ja je šlo na komisiji ja (a nisi prebral v LN Dnevniku?), čakam na odločbo.

Fajn tale tvoja mami, očitno jo zanimajo "taprave" zadeve. x;)x

Skrivnostnost gradov mi je všeč, še posebej tistih starih, ko kakšen duhec straši naokrog po hodnikih... :P

Na muli imaš cenzuriran del posebej (tisti del ko plešeta vsaka s svoje strani ograje x;)x, pa fotograf fotka).

Po mojem ti bo všeč. xDDx

Aja, sm vidla da ste se preselili iz komentarjev k bikcem... se vedno narežim ko vas berem x:Dx x:px x:o)x

A vam je tam placa začelo zmanjkovat? xDDx hehehe... je pa tko lažje, ni treba preskakovat iz enega profila v drugega x;)x

Daaan! x:Dx

hmmm. a tuki je pa štrajk... al ste vsi na sonce pobegnili? x:px

:o|o: x:Dx

Nobenega štrajka... x8Dx

Šiht dopoldne, domov pridem ob pol treh, potem pa kofe pa http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e065.gif pa mal http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e065.gif x:Dx x:px

Pa kakšno malenkost naredit doma če sem ravno pri volji(ni prav pogosto... :inocent: )

Potem je pa že večer... xnckrivx

Luftarji... xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:o|o: x:Dx

Nobenega štrajka... x8Dx

Šiht dopoldne, domov pridem ob pol treh, potem pa kofe pa http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e065.gif pa mal http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e065.gif x:Dx x:px

Pa kakšno malenkost naredit doma če sem ravno pri volji(ni prav pogosto... :inocent: )

Potem je pa že večer... xnckrivx

Luftarji... xsrcx

A lepo lepo... ja, je treba na izi.. potem pa hitro pride večer... x:px

A lepo lepo... ja, je treba na izi.. potem pa hitro pride večer... x:px

:inocent: xDDx

Popravek - v moji prejšnji objavi je treba drugega http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e065.gif zamenjati z http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/g030.gif

Štamparska greška... xnckrivx x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Jutro! :hepko: :hepko:

Danes sem pa bolj zgodnja, me je sonček zbudu... :)

Prijeten dan vsem! :flowerface: xrainbowx

Lepo to, lepo x:px

Uživaj x:Xx

Dons še vedno workaholic, ampak popušča, popušča x:px, delovna vnema seveda x;)x

:inocent: xDDx

Popravek - v moji prejšnji objavi je treba drugega http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e065.gif zamenjati z http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/g030.gif

Štamparska greška... xnckrivx x8Dx

x:Dx vidim, da sem se lepo od starejših naučil :inocent:, zelo upoštevam ta vrstni red x:px

Ja je šlo na komisiji ja (a nisi prebral v LN Dnevniku?), čakam na odločbo.

Fajn tale tvoja mami, očitno jo zanimajo "taprave" zadeve. x;)x

Skrivnostnost gradov mi je všeč, še posebej tistih starih, ko kakšen duhec straši naokrog po hodnikih... :P

Na muli imaš cenzuriran del posebej (tisti del ko plešeta vsaka s svoje strani ograje x;)x, pa fotograf fotka).

Po mojem ti bo všeč. xDDx

Aja, sm vidla da ste se preselili iz komentarjev k bikcem... se vedno narežim ko vas berem x:Dx x:px x:o)x

A vam je tam placa začelo zmanjkovat? xDDx hehehe... je pa tko lažje, ni treba preskakovat iz enega profila v drugega x;)x

Nisem na tekočem z dnevnikom :inocent:, so taki delovni dnevi xcivx, sem pa dons mal prečekiral, super, edino kar me preseneča,

da ti niso nič že takoj povedali :ermm: Sem bil takrat dvakrat zaradi ledvic, pa približno vem, kako zgleda x;)x

Ja, jo kar zanimajo te stvari, jo moram kr pohvalit, pa njeno živahnost tut (ples, izleti), ma pa seveda tut svojo fore kot vsaka mami xnckrivx x:Dx

Sem ta prav film dol potegnil :onfire: (uncut), ta del je notri, jao, Američani x:o)x, v Evropi imamo res čist druge kriterije xcivx, sam Linda je filmu bližje mojemu okusu xnckrivx

Ta preselitev je bila čist spontana :inocent:, če se dva nabereva, hitr lohk pride še tretja, pol pa do četrte ni daleč :P, mene prav zabava vse skupaj, sej zato smo pa tolk aktivni :vio: Mi je pa všeč, da tut tebe zabavamo x:px

Tako, da bojo še kakšne selitve x:Dx, maš pa prov, da je lažje tko razbrat, kaj se sploh dogaja, v profilih zna bit kar zapleteno x;)x

Nisem na tekočem z dnevnikom :inocent:, so taki delovni dnevi xcivx, sem pa dons mal prečekiral, super, edino kar me preseneča,

da ti niso nič že takoj povedali :ermm: Sem bil takrat dvakrat zaradi ledvic, pa približno vem, kako zgleda x;)x

Ja, jo kar zanimajo te stvari, jo moram kr pohvalit, pa njeno živahnost tut (ples, izleti), ma pa seveda tut svojo fore kot vsaka mami xnckrivx x:Dx

Sem ta prav film dol potegnil :onfire: (uncut), ta del je notri, jao, Američani x:o)x, v Evropi imamo res čist druge kriterije xcivx, sam Linda je filmu bližje mojemu okusu xnckrivx

Ta preselitev je bila čist spontana :inocent:, če se dva nabereva, hitr lohk pride še tretja, pol pa do četrte ni daleč :P, mene prav zabava vse skupaj, sej zato smo pa tolk aktivni :vio: Mi je pa všeč, da tut tebe zabavamo x:px

Tako, da bojo še kakšne selitve x:Dx, maš pa prov, da je lažje tko razbrat, kaj se sploh dogaja, v profilih zna bit kar zapleteno x;)x

Mah, jst sm se prepustila varstvu angelčkov pa šla totalno free tja. Me je začel nekaj drkat s teorijo, ma se mi je hitro stegnil jezik. x:Dx x:px Sel mogoče me je samo preizkušal, če ne slučajno fintiram, ma samo glede na vse izvide bi mu pa lahko blo jasno kako je z mano. Naj proba on se matrat 4 leta, pa me zanima če si bo še vedno s teorijo pomagal, al bo probal tudi sam kar brcat in preizkušavat.

Sej vem da se uničava hrbtenica, če hodiš samo z eno berglo, ampak samo v primeru da se s celim telesom opiraš nanjo, ne pa tko kot jo jaz uporabljam, ko se samo narahlo dotikam tal, da v bistvu čisto malček razbremenim mišico, ki še ni dovolj utrjena. Zdaj ko sem zvedela da imam pa še nogo krajšo, pa mi je sploh logično kaj se dogaja. Sem moram pozanimat kako naj to rešim... mogoče s kakšno posebno obutvijo? Bom vidla.

Ja, ne vem zakaj mi niso takoj povedali... ma sej bom že zvedla ko bo čas.

A ti si pa dobil celega? Ko sem jst iskala, ni blo še nobenega. :eek: xrolleyesx x:o)x Ma ne vem no, sej so kakšni drugi filmi, pa so res bolj hard erotični prizori, pa ni cenzurirano... res ne štekam kaj naj bi bilo tako prepovedanega v tem prizoru?

No fajn, zabava mora bit, pa smeh... x;)x xDDx Uživaj še naprej... x:Xx

x:Dx vidim, da sem se lepo od starejših naučil :inocent:, zelo upoštevam ta vrstni red x:px

x:o)x x:px x^x

Ti se še kar uči od nas tastarih, boš daleč prišel... x:Dx x:Dx x:Dx

Dober dan ali dober večer luftarji... x8Dx http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif

Dober dan xrosex

x:o)x x:px x^x

Ti se še kar uči od nas tastarih, boš daleč prišel... x:Dx x:Dx x:Dx

Verjamem x:Dx, včeraj sem drug del kar dobro treniral :inocent:, uro in pol,

pomladna utrujenost al kako že x;)x

Mah, jst sm se prepustila varstvu angelčkov pa šla totalno free tja. Me je začel nekaj drkat s teorijo, ma se mi je hitro stegnil jezik. x:Dx x:px Sel mogoče me je samo preizkušal, če ne slučajno fintiram, ma samo glede na vse izvide bi mu pa lahko blo jasno kako je z mano. Naj proba on se matrat 4 leta, pa me zanima če si bo še vedno s teorijo pomagal, al bo probal tudi sam kar brcat in preizkušavat.

Sej vem da se uničava hrbtenica, če hodiš samo z eno berglo, ampak samo v primeru da se s celim telesom opiraš nanjo, ne pa tko kot jo jaz uporabljam, ko se samo narahlo dotikam tal, da v bistvu čisto malček razbremenim mišico, ki še ni dovolj utrjena. Zdaj ko sem zvedela da imam pa še nogo krajšo, pa mi je sploh logično kaj se dogaja. Sem moram pozanimat kako naj to rešim... mogoče s kakšno posebno obutvijo? Bom vidla.

Ja, ne vem zakaj mi niso takoj povedali... ma sej bom že zvedla ko bo čas.

Bravo :palec:, jim je treba mal pokazat x;)x

Mogoče pa z vložki ?, da maš enga višjega kot drugega, sam to ti mora nekdo naredit, za Ljubljano vem (Sašo Šabanov), ki izvaja meritve stopalnih pritiskov, sem pobrskal Ortopedija 1989 d.o.o., tudi v Krombergu je, samo ne vem kaj.

A ti si pa dobil celega? Ko sem jst iskala, ni blo še nobenega. :eek: xrolleyesx x:o)x Ma ne vem no, sej so kakšni drugi filmi, pa so res bolj hard erotični prizori, pa ni cenzurirano... res ne štekam kaj naj bi bilo tako prepovedanega v tem prizoru?

No fajn, zabava mora bit, pa smeh... x;)x xDDx Uživaj še naprej... x:Xx

Zgleda, da se je nekdo že potrudil x:px, sem videl, da piše (uncut), pa da je daljši od ostalih, pol sem probal x;)x Mogoče so pa tam v filmski komisiji kakšni zagrizeni konservativci, pol pa dve ženski, pa ograja ..., to ne prenese povprečen ameriški gledalec x:o)x :OO:, če bi taka komisija, kakšen evropski film mela čas, ma sej bi ga dala kar v bunker xcivx, ker film, ki se ga skrajša na pol ure, ne more na spored :o|o:

Men je bil pa prav simpatičen prizor :2src:, sem mislil, da je blo pol nadaljevanje cenzurirano ...

Bravo :palec:, jim je treba mal pokazat x;)x

Mogoče pa z vložki ?, da maš enga višjega kot drugega, sam to ti mora nekdo naredit, za Ljubljano vem (Sašo Šabanov), ki izvaja meritve stopalnih pritiskov, sem pobrskal Ortopedija 1989 d.o.o., tudi v Krombergu je, samo ne vem kaj.

Še brskam kaj bi bilo najboljše. Bi rada počakala na odgovor komisije, mogoče bojo pa že oni imeli kakšno idejo kako to rešit. Če ne bom pa kaj drugega zvohala. x;)x

Zgleda, da se je nekdo že potrudil x:px, sem videl, da piše (uncut), pa da je daljši od ostalih, pol sem probal x;)x Mogoče so pa tam v filmski komisiji kakšni zagrizeni konservativci, pol pa dve ženski, pa ograja ..., to ne prenese povprečen ameriški gledalec x:o)x :OO:, če bi taka komisija, kakšen evropski film mela čas, ma sej bi ga dala kar v bunker xcivx, ker film, ki se ga skrajša na pol ure, ne more na spored :o|o:

Men je bil pa prav simpatičen prizor :2src:, sem mislil, da je blo pol nadaljevanje cenzurirano ...

Ja sej se mi je zdelo da ti bo. x;)x x:px

Dober dan xrosex

Verjamem x:Dx, včeraj sem drug del kar dobro treniral :inocent:, uro in pol,

pomladna utrujenost al kako že x;)x

x:Dx :palec:

To je pravilen izraz, ja... x:px

Samo nekateri uporabljajo za to nek drug, nespodoben izraz... :inocent: x:Dx

Alef pa danes rinil kosilnico po vrtu... :xx!: :vragec:

Je bila trava že kar malo previsoka za tak šport... :switz: :switz:

Menda je bila tudi spomladanska utrujenost kriva da se tega nisem že prej lotil... xnckrivx :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...