aakhut 8. maj 2008 Prijavi Deli 8. maj 2008 no...she klele luftarcam en luftarje pa itaQ kej gleda zlomkj....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 no...she klele luftarcam en luftarje pa itaQ kej gleda zlomkj....tralala Tudi tebe... Morgen banda... Danes počasi zlagam kosti nazaj na svoje mesto... Imam muskelfiber od včerajšnje aktivnosti... Še dobro da grem šele popldne delat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 morgen zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 morgen zlomk....tralala Ura... OK, morgen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Ura... OK, morgen... nj.....nj....nj....de si naush kej naredu k de sm jst kriu de babe po pisarnah nochjo ponoch delat zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Aloha! :DKot sem obljubila - sem nazaj in ja, rahlo tečna Ehhhh, Napoli, moj Napoli, kje si?? No, saj tudi Slo ni švoh, samo ... najt se moram nazaj Uživajte sončke! xrosex Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Aloha! :DKot sem obljubila - sem nazaj in ja, rahlo tečna Ehhhh, Napoli, moj Napoli, kje si?? No, saj tudi Slo ni švoh, samo ... najt se moram nazaj Uživajte sončke! xrosex ooo, lej jo , sem že gruntal, kam si se skrila da se najdeš, sicer te čist razumem , si lohk čist predstavljam ,čimveč na luft, pa čimmanj doma Jutr laufam, tek trojk, bo še kakšen km zate padel, recimo tisti najtežji, klanec To je pravilen izraz, ja... Samo nekateri uporabljajo za to nek drug, nespodoben izraz... Alef pa danes rinil kosilnico po vrtu... :xx!: Je bila trava že kar malo previsoka za tak šport... :switz: Menda je bila tudi spomladanska utrujenost kriva da se tega nisem že prej lotil... to ti pa nč ne zavidam , sploh če vrt ni tolk majhen nespodoben , hmm, zdejle mi ne pade na misel, dons se mi kr nekaj spi , kolk je smotandelat tko, bi blo fajn, če bi računalnik kr sam vedel, kaj mu je za naredit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Janif... novičko maš v dnevniku Pa veliko užitkov pri teku jutri... naj ti sonček daje moč Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Še brskam kaj bi bilo najboljše. Bi rada počakala na odgovor komisije, mogoče bojo pa že oni imeli kakšno idejo kako to rešit. Če ne bom pa kaj drugega zvohala. Ja sej se mi je zdelo da ti bo. Lep pozdravček OK, držim pesti , pa za stanovanje tut, tokrat sem pa videl v dnevniku No, pa si me vseeno prehitela, ko sem čakal, da mine par minut, da lohk objavim ta post Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Janif... novičko maš v dnevniku Pa veliko užitkov pri teku jutri... naj ti sonček daje moč hvala , sej nas bo tolk, da gre kar sabo od sebe Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 OK, držim pesti , pa za stanovanje tut, tokrat sem pa videl v dnevniku No, pa si me vseeno prehitela, ko sem čakal, da mine par minut, da lohk objavim ta post hvala Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 dzhizskrajst.... kle tut ena pooseblena pocukranost.... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....bljakbljak Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 dons pa vsi na sončku , jst pa že nazaj, mal zmatran sicer ,tek trojk , še dobr da sem si predstavljal, da sem na špagci ,kolegici je šlo bolj kot lani, za tretjega je bil pa itak to samo zanimiv trening ,včasih me je pa treba tut zgonit , kaj mi je blo pa treba tolk tortic ,aja, sej res, zdej si lohk spet en kos privoščim, ah kar dva za zihr Za Aev, klanca je blo kr neki , še dobr, da sem tut zate laufal, drugačbi zihr mal bolj v izi to vzel , sploh ga ni hotlo bit konc, sej po tem ovinku gremopa že dol, a še zmer ne Zlomk, telenovel še ne snemamo , tko da cukr lohk še zmer naraste , drugačpa zahodni del Kanade ali pa še bolj za zihr, severazahodni del, tam pri Rocky mountains,mraz seka, sam sonce zna bit problem , ker dežuje ali pa sneži pa spet ne ves čas Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Pozdravček! Jst pa danes pridna, sem delala album in čisto pozabila na čas, hrano, celo na LNF ...naredila danes več kot vse prejšnje dni... Janif, fajn to, sej tudi če so tortice, je fajn nabirat kondicijo. Jst sm pa bolj na sadju in zelenjavi, mi bolj paše pa več energije imam tko...danes banana pa jagode, pa cukr čez posut (očitno ga tu še ni dovolj zame ) ...njami Lepo soboto še naprej! **** Aja, zdej vidla 200 STRAN Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Pozdravček! Jst pa danes pridna, sem delala album in čisto pozabila na čas, hrano, celo na LNF ...naredila danes več kot vse prejšnje dni... Janif, fajn to, sej tudi če so tortice, je fajn nabirat kondicijo. Jst sm pa bolj na sadju in zelenjavi, mi bolj paše pa več energije imam tko...danes banana pa jagode, pa cukr čez posut (očitno ga tu še ni dovolj zame ) ...njami Lepo soboto še naprej! **** Aja, zdej vidla 200 STRAN Bravo, mi , Alef bo zadovoljen , bravo tudi ti, pridna No, sej jst tut kr precej sadja, banana, jabolko, jagode so ble včeraj, dons pa banana, pomaranča, jabolko, ananas,tortice so pa zdej tolk na tapeti, ker je bikovski čas , sej bo zdej majčken pavze, preveč ne obljubljam, kerpri meni se nikoli ne ve Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Aja, zdej vidla 200 STRAN Pa... ...čestitke za prvo objavo na dvestoti strani... Za tiste ki se jim zdi da je tu noter preveč cukra pa tole... http://www4.slikomat.com/08/0510/vy8-Limona.jpg Alef danes spet rinil kosilnico po vrtu... :xx!: To bi bilo to treba naredit že kakšen teden-dva prej... Bi bilo lažje... Aja, za tiste ki jih zanima - za pokosit imam 20 arov... Ali - da bo bolj razumljivo - 2000 m^2... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Pa... ...čestitke za prvo objavo na dvestoti strani... Za tiste ki se jim zdi da je tu noter preveč cukra pa tole... http://www4.slikomat.com/08/0510/vy8-Limona.jpg Alef danes spet rinil kosilnico po vrtu... :xx!: To bi bilo to treba naredit že kakšen teden-dva prej... Bi bilo lažje... Aja, za tiste ki jih zanima - za pokosit imam 20 arov... Ali - da bo bolj razumljivo - 2000 m^2... auuu , me že ob misli na to začnejo roke bolet , priden Lepe limone, glih fajn za limonado, brez cukra Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 Morgen... Celo nedeljo nič tukaj noter, ne cukra ne limon... Lepo, se pravi da ste bili vsi zunaj, na soncu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 morgen zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 dan Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 Daaaan!!! I`m so happy... Garsonjerca je full lepa. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 Daaaan!!! I`m so happy... Garsonjerca je full lepa. Uživaj... Morgen banda luftarska... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 Daaaan No sem nazaj - občutki sreče in veselja z dopusta se mešajo z melanholijo zaradi vrnitve domov in v službo Blo je super ahhh tole je blo prav balzam za mojo dušico in če bi le lahko, bi ostala dol še ene 14 dni, samo ob cenah in moji bogi plači si tega (vsaj zaenkrat) ne bi mogla privoščit. Še zdaj sestavljam skupaj koščke, slike in informacije - je blo polno vsega pa bo treba še malo posortirat v glavi kam kaj paše, no pa tudi dobro vino ob včerih je malo pripomoglo k zmedi Upam da ste vsi dobro - kaj več napišem kasneje, jutri pa nalimam še kako fotko Pozdravčk vsem Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 Oooo Vilinčica!!! :hepko: Welcome back! Super, samo da si uživala. Te štekam da rabiš še sestavit koščke v mozaik... taka energija je v Italiji (no, vsaj name tko vedno vpliva ) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 morgen pleme zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.