Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Daaaan!!!

I`m so happy... :inlove: xflowx

Garsonjerca je full lepa. :2src: :onfire:

Super, čestitam :hepko: :hepko: :onfire:

Mal mi cajt uhaja, zato sem bolj tiho x;)x

Morgen... x:Dx

Celo nedeljo nič tukaj noter, ne cukra ne limon... x8Dx

Lepo, se pravi da ste bili vsi zunaj, na soncu... :palec:

Pa še res je :P, sem že razmišljal, da bi računalnik mal prižgal,

pa sem raje ven zginil x:)x

Daaaan x:Dx

No sem nazaj - občutki sreče in veselja z dopusta se mešajo z melanholijo zaradi vrnitve domov in v službo :P

Blo je super :hepko: ahhh tole je blo prav balzam za mojo dušico in če bi le lahko, bi ostala dol še ene 14 dni, samo ob cenah in moji bogi plači si tega (vsaj zaenkrat) ne bi mogla privoščit. Še zdaj sestavljam skupaj koščke, slike in informacije - je blo polno vsega pa bo treba še malo posortirat v glavi kam kaj paše, no pa tudi dobro vino ob včerih je malo pripomoglo k zmedi :inocent:

Upam da ste vsi dobro - kaj več napišem kasneje, jutri pa nalimam še kako fotko

Pozdravčk vsem x:Xx

Dbest xokx, sem že razmišljal, kdaj prideš nazaj :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Dobro jutro vsem in lep sončen dan želim x:Xx

x:Dx

Enako tebi... x:Xx xsrcx

Dobro jutro luftarji... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dobro jutro tudi od mene!

Vodnarji RULES!

x:Dx :palec: x^x

Lepo da se še kakšno novo ime pojavi tu noter... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e015.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Daaan x:Dx

Sem se že kar malo navadla na LJ, gledam fotke in obujam spomine in mi ni več tolko hudo ;)

Oooo Vilinčica!!! :hepko: :hepko: Welcome back!

Hvala Ale :flowers: kako si ti? Čestike za nov domek :palec:

Dbest xokx, sem že razmišljal, kdaj prideš nazaj :inocent:

Hehe ja lepo da si se spomnil name xDDx ste bli prav pridni vmes ko me ni bilo, bom še par dni brala vidim...

Včeraj spet padel kolesarski izlet po Barju ahhh kako je lepo ko je vse tako zeleno :2src:

V Toskani me je presenetlo to, kako je vse zeleno. Vsak košček zemlje je ali obdelan, ali pa prekrit z gozdom - res lepo. In vse je takooo urejeno, tudi v mestih je blo kar čisto (če odštejem svinjski zrak). V primerjavi s Sicilijo kot drugi svet...

Hrana in pijača je pa itak x^x x:px tako da sem delček Toskane prinesla s seboj (na sebi) :P Parc turc s kolesom pa bo. Uživali smo res maksimalno, je pa kr drago jest zunaj. Pa kavica v Firencah recimo cca 5 EUR, buteljka chiantija v gostilni v manjšem mestu (srednje dobrega) je od 10 EUR gor,... Drag špas tale Italija, ampak bi takoj šla še enkrat - mogoče drugo leto spet.

Bodte lepo vsi - in pozdrav novim članom - dobrodošla Skrivnostt :flowerface:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

V Toskani me je presenetlo to, kako je vse zeleno. Vsak košček zemlje je ali obdelan, ali pa prekrit z gozdom - res lepo. In vse je takooo urejeno, tudi v mestih je blo kar čisto (če odštejem svinjski zrak). V primerjavi s Sicilijo kot drugi svet...

Hrana in pijača je pa itak x^x x:px tako da sem delček Toskane prinesla s seboj (na sebi) :P Parc turc s kolesom pa bo. Uživali smo res maksimalno, je pa kr drago jest zunaj. Pa kavica v Firencah recimo cca 5 EUR, buteljka chiantija v gostilni v manjšem mestu (srednje dobrega) je od 10 EUR gor,... Drag špas tale Italija, ampak bi takoj šla še enkrat - mogoče drugo leto spet.

Ja, to imaš prav cene so res narasle, ampak če se malo znajdeš dobiš tudi lokalčke s sprejemljivimi cenami, pa še bolj domače vzdušje je, lahko prideš bolj v kontakt z domačini pa zveš ogromno stvari o kraju, ki ti jih noben vodič ne bo povedal. Je pa pogoj da obvladaš italijansko. xDDx

Narava je pa res lepa. xsrcx Ma važno da si uživala. :palec:

Lep dan vsem, izkoristite sončka... že prav prijetno greje. :2src: :2src:

Super, čestitam :hepko: :hepko: :onfire:
Hvala Ale :flowers: kako si ti? Čestike za nov domek :palec:

Hvala obema. :2src: :2src:

(hehe, spet se bo hudičk jezil x:Dx x:px )

Vilinčica -- verjetno ti bom kar danes odpisala, ni bilo časa do zdaj. Se je stalno kaj dogajalo. :vio: x:o)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Ja, to imaš prav cene so res narasle, ampak če se malo znajdeš dobiš tudi lokalčke s sprejemljivimi cenami, pa še bolj domače vzdušje je, lahko prideš bolj v kontakt z domačini pa zveš ogromno stvari o kraju, ki ti jih noben vodič ne bo povedal. Je pa pogoj da obvladaš italijansko. xDDx

Ja saj to maš prav - saj smo našli tudi eno super gostilno, kjer ni bilo tko drago, samo če potem zraven spiješ in sprobaš vsakič še najmanj dve buteljki chiantija, se to pozna pri končni ceni x:Dx :yumy:

Vilinčica -- verjetno ti bom kar danes odpisala, ni bilo časa do zdaj. Se je stalno kaj dogajalo. :vio: x:o)x

Ma ni panike se ne mudi. Saj jaz tudi samo letam okrog že odkar sem prišla nazaj tko da čisto razumem.

Danes je sonček pa grem lahko spet na kolo xsmx

Pozdravčk vsem x:Xx (da ne bo hudičku slučajno cukr preveč narastu pa še :vragec: :vragec: :frog: )

Latinski izrek

Hvala obema. :2src: :2src:

(hehe, spet se bo hudičk jezil x:Dx x:px )

Pozdravčk vsem x:Xx (da ne bo hudičku slučajno cukr preveč narastu pa še :vragec: :vragec: :frog: )

x:Dx x8Dx

Nič bat, imam še limone za njega... x:px :inocent:

Dobro jutro vsem... x:Xx xsrcx

Uživajte, na soncu, v senci, kjerkoli... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif

Jutro http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/f050.gif

Danes sem pa hitra - takoj za Alefom x:Dx drugi pa očitno še vsi spijo x;)x

Spet je sonček - totalno anti-hudičk ambient http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/a010.gif :P in ravno pravšnji za kofetkanje in čvek. Škoda edino da je treba čakat na konec šihta :ermm: potem pa takoj na kolo in druženje do večera xchatx

Mejte lep dan

Latinski izrek

Jutro! x:Dx x:o)x

Uf, upam da mi ne pregorijo možgani. :inocent:

Kolko različnih slik sm si že narisala v glavi, kako naj bi izgledalo bodoče gnezdece... pa še nisem potuhtala najboljše varijante.

Jao, lih zdej ko pišem, mi je padla še ena ideja... mogoče bo pa ta dobra... x:px

x:o)x

Uživajte kjerkoli ste, sonček nas prav prijetno razvaja. x8Dx xsrcx

sam mal pozdravim :vio:, zadnja dva dneva se zbujam že kr pred šesto w:Iw,

nekam neobičajno zame, glavno da je razpoloženje pravo x:px, prav nč zlomkasto :P

Dons pa na šihtu naredil menda že vse kar sem planiral :inocent:, no ne bom

preveč razglašal tega x:Dx

x:Dx x:o)x

Nič delat pa obnašat se tako da vsi ki te gledajo mislijo kako si zaposlen, je umetnost... x;)x x8Dx x:Dx

Morgen luftarji... x:)x

Alef danes na dopustu... x:px

Za popoldne imel v planu še enkrat pokosit vrt... :o|o: x:Dx

Trenutni videz ni ravno najboljši... :inocent: x:Dx

Pa se vreme nekaj ne strinja s tem mojim planom... x8Dx

Neki oblaki se bašejo skupaj, pa mal dežja je že bilo zjutraj... :o|o: xnckrivx

No ja... x:Dx ...pir paše tudi brez košnje... x:px x:px

Dan banda xsrcx

Uf, upam da mi ne pregorijo možgani. :inocent:

Kolko različnih slik sm si že narisala v glavi, kako naj bi izgledalo bodoče gnezdece... pa še nisem potuhtala najboljše varijante.

Jao, lih zdej ko pišem, mi je padla še ena ideja... mogoče bo pa ta dobra... x:px

Ale - super :palec: - komaj čakam da bom tudi jaz mela priložnost opremljat svoje gnezdo. Verjetno je super ker si lahko ustvarjalna kakor sama hočeš.

sam mal pozdravim :vio:, zadnja dva dneva se zbujam že kr pred šesto w:Iw,

nekam neobičajno zame, glavno da je razpoloženje pravo x:px, prav nč zlomkasto :P

Janif :wOOt: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e055.gif :frog:

Hehe ja saj če se preveč hvališ ti sigurno hitro naložijo kaj novega

Ooo super alef bi se ti z veseljem pridružla na piru xcheersx na žalost pa je pred mano še par urc dela... upam da zvečer pade kak žur xokkx

Latinski izrek

Ooo super alef bi se ti z veseljem pridružla na piru xcheersx na žalost pa je pred mano še par urc dela... upam da zvečer pade kak žur xokkx

xrolleyesx :o|o:

A samo pri piru, pri košnji pa ne? :inocent: x:Dx

Dan banda xsrcx

Ale - super :palec: - komaj čakam da bom tudi jaz mela priložnost opremljat svoje gnezdo. Verjetno je super ker si lahko ustvarjalna kakor sama hočeš.

Ja, kolkor mi keš dovoljuje. Če bi imela tega na pretek, bi si pa res uštimala do pikice tko kot bi mi najbolj pašalo. Samo dobro, ker tega ni, moram še tolko bolj tuhtat kje bom dobila kake primerne kose... pa kako jih razporedit.

Danes ponoči ob 2h se mi je uklopla ideja, kako lahko postavim kuhinjo, da mi gre vse noter. In sm šla hitro risat, tja do ene 4h sm bla totalka not v načrtu. Ma je ratalo. Za francosko sem se že odločila da jo dam zasigurno (tudi kako bo obrnjena - položaj telesa mi je zelo pomemben pri spanju), zdaj pa še ostale kose moram poštudirat kako bi najbolj pasalo. Ma itak je najprej najbolj važno, da dam posteljo in kuhinjsko, ostalo lahko naknadno dopolnjujem.

Pa lep pozdravček vsem x:Xx

x:Dx x:o)x

Nič delat pa obnašat se tako da vsi ki te gledajo mislijo kako si zaposlen, je umetnost... x;)x x8Dx x:Dx

:wOOt: to se pravi sem jst ene vrste umetnik :hepko: :hepko:, ja sej, bikec ... venera ... umetnost x:Dx

Mi je pa zanimivo, da jst pa zelo dobro opazim, kdo dela, pa kdo se samo dela, da dela xnckrivx, izkušnje verjetno :inocent: x;)x

xwizardx da bi se travnik sam pokosil :inocent:, da lohk v miru uživaš ob piru x:px

Janif :wOOt: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e055.gif :frog:

Hehe ja saj če se preveč hvališ ti sigurno hitro naložijo kaj novega

Dons je blo isto w:Iw, verjetno so kakšne posledice teka trojk :inocent:, tolk sem laufal za sotekačico,

ona je mela pa še cajt, da je gledala, kje je sem, pa me še mal spodbujala, da ne rečem navijala zame :wOOt:

in ker smo tekli dopoldne, kar je neobičajno zame, se zgleda zdej zbujam, kot da je sobota, pa da moram

it laufat x:Dx No, sej dons grem še v Radence, jutr pa :switz:

Jst nč ne priznam, delam vsak dan sto na uro, polno sem zaposlen, ne vem kje se me drži glava :inocent:,

uradna verzija za medije :P, to sem se pa že v šoli natreniral, nikoli nisem rekel, da ne znam, sem raje motovilil

vse naokoli x;)x, pa ko sem se zagrel sem bil kr prepričljiv x:Dx

Janif - spet skoraj istočasno postnila x:Dx

sem opazil, da si se pojavila :inocent:, ravno predno sem pritisnil objavi ...

xokx za tvojo ustvarjalnost pri stanovanju, tuki pa prav pridejo tvoje sposobnosti :palec:

:wOOt: to se pravi sem jst ene vrste umetnik :hepko: :hepko:, ja sej, bikec ... venera ... umetnost x:Dx

Mi je pa zanimivo, da jst pa zelo dobro opazim, kdo dela, pa kdo se samo dela, da dela xnckrivx, izkušnje verjetno :inocent: x;)x

xwizardx da bi se travnik sam pokosil :inocent:, da lohk v miru uživaš ob piru x:px

Jst nč ne priznam, delam vsak dan sto na uro, polno sem zaposlen, ne vem kje se me drži glava :inocent:,

uradna verzija za medije :P, to sem se pa že v šoli natreniral, nikoli nisem rekel, da ne znam, sem raje motovilil

vse naokoli x;)x, pa ko sem se zagrel sem bil kr prepričljiv x:Dx

x:Dx :palec:

Pa tisto kar imaš v vodnarju(spet pozabil kaj... x?x ) tudi pomaga... x:Dx x;)x

Vrt se žal ni sam pokosil... :o|o:

Treba je bilo rinit kosilnico... :switz: :switz:

Vreme pa kar primerno za to.

Sonca ni bilo, veter je kar precej pihal... :vragec:

No, je bilo vsaj hlajenje, v soncu tak posel ni ravno prijeten.

Pokošena dobra polovica, ostalo na vrsti jutri.

Porabljeno gorivo - 0,5l bencina, 0,5l piva(laško)... x:px x:Dx

Dan :D

xrolleyesx :o|o:

A samo pri piru, pri košnji pa ne? :inocent: x:Dx

No ja - če bi vedla da me na koncu čaka nagrada - dobro ohlajen pir, bi verjetno res pomagala tudi pri košnji :P B)

Ja, kolkor mi keš dovoljuje. Če bi imela tega na pretek, bi si pa res uštimala do pikice tko kot bi mi najbolj pašalo. Samo dobro, ker tega ni, moram še tolko bolj tuhtat kje bom dobila kake primerne kose... pa kako jih razporedit.

Ja itak - ma saj malo po malo, pa bo. Meni se je včeraj pojavla ena možnost da bi se poleti selila na svoje - bomo vidli, če bo kaj iz tega - močno upam da ja, ker je cenovno (najemnina) dokaj ugodna varinata za LJ, pa še končno bom mela nekaj "svojega".

Dons je blo isto w:Iw, verjetno so kakšne posledice teka trojk :inocent:, tolk sem laufal za sotekačico,

ona je mela pa še cajt, da je gledala, kje je sem, pa me še mal spodbujala, da ne rečem navijala zame :wOOt:

in ker smo tekli dopoldne, kar je neobičajno zame, se zgleda zdej zbujam, kot da je sobota, pa da moram

it laufat x:Dx No, sej dons grem še v Radence, jutr pa :switz:

U si šel :palec: Letos jih je šlo dosti, ki jih jaz poznam - vsako leto se kak novi iz mojega kroga odloči da bo šel teč - ali trojke, ali pa maraton - sami pridni.

Vrt se žal ni sam pokosil... :o|o:

Treba je bilo rinit kosilnico... :switz: :switz:

Vreme pa kar primerno za to.

Sonca ni bilo, veter je kar precej pihal... :vragec:

No, je bilo vsaj hlajenje, v soncu tak posel ni ravno prijeten.

Pokošena dobra polovica, ostalo na vrsti jutri.

Porabljeno gorivo - 0,5l bencina, 0,5l piva(laško)... x:px x:Dx

No vidiš - končni izkupiček je neverjetno skromna poraba goriva x:Dx :inocent: tako kosilnico in delavca bi pa verjetno vsak rad imel pri hiši :frog:

Latinski izrek

Dan :D

No ja - če bi vedla da me na koncu čaka nagrada - dobro ohlajen pir, bi verjetno res pomagala tudi pri košnji :P B)

:o|o: x8Dx

Škoda ker nisem tega prej prebral... :inocent:

Bi te povabil... x:px x:Dx

Danes je padla druga runda... x^x

Je bilo malo več kot včeraj, sem še na enem delu naredil "estetsko korekcijo"... :o|o: x8Dx x:Dx

To je bilo še od prejšnje košnje ko je bila trava že malo previsoka za vrtno kosilnico, pa je travnik zgledal ko tista frizura(ne vem kako se ji reče... x?x ) ko so samo eni čopi na sredi glave, ostalo pa golo... :inocent: x:o)x xnckrivx x:Dx

Poraba goriva približno enaka kot včeraj, bencina je šlo malo več... x8Dx x:Dx

No ja... x:Dx x:px ...tudi kar se pira tiče, tankanje še ni končano... :inocent:

Takole pa to zdaj zgleda... x:px x8Dx

http://www4.slikomat.com/08/0517/avw-V003.jpg

To kar se vidi je dobra polovica... x^x x:Dx

Meni se je včeraj pojavla ena možnost da bi se poleti selila na svoje - bomo vidli, če bo kaj iz tega - močno upam da ja, ker je cenovno (najemnina) dokaj ugodna varinata za LJ, pa še končno bom mela nekaj "svojega".

O fajn tole, držim xcrossfingx da ti uspe. xsrcx

Alef, vidim da si bil priden. :palec:

Jst pa bla na ogledih po trgovinah za garsonjerco, pa vmes še zvedla za možnost redne zaposlitve... xDDx x:px

Odkar se prepuščam, mi stvari sproti prihajajo. Tko mi je všeč!!! :2src: x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...