Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Ma veš kako je ko na novo opremljaš - najprej "taglavni kosi", potem pa itak sproti še vedno nekaj dodajaš... dokler imaš še kje kaj placa.

Kuhinje še nimam, ampak ne morem zdej kupovat, ker itak še nimam ključa (pa še sem pozabila pogledat kje je naštimano za pipo x:o)x ). Približno imam predstave kakšne varijante si lahko privoščim, da mi bo šlo lepo noter, pa da bom imela priročno za kuhanje (v kuhinji rabim tko razporejene elemente, da ne izgubljam časa, ker ko sem v filingu sem kot tisti ki meša koktalje in ima še show zraven - in moram takoj najt začimbo, posodo, da rata hrana res taka kot jaz želim... itak kuham večinoma bolj mediteransko hrano, in tam lahko 1 minuta veliko pomeni pri okusu.

Ostalo pa večinoma imam, še eno omaro s predali bom rabila, in pa omarico za v kopalnico (z ogledalom).

Aja, kuhinjo ne bom kupovala novo, ker si za zdaj ne morem privoščit. Sem pa videla na Bolhi da so kar ugodne cene iz druge roke. Pri pohištvu iz lesa mi ni toliko pomembno da mora bit ravno novo, pri postelji in kavču, dvosedu pa ne odstopam.

Ja to je res ja, najprej tisto kar je pomembno opremiš, pol pa počasi naprej....

Uuuu ti pol ful "kuharca" http://www.smilies.4-user.de/include/Haushalt/smilie_haus_004.gif bom pršla na inštrukcije hehe

U ja, to tut jst iščem zdej, omarico z ogledalom za v kopalnico...pa baje po Feng Šui-ju, da ne sme bit prelomljeno steklo tam ko se gledaš, se pravi more bit iz enga kosa - jih ni velik takih...

Upam, da boš našla use kar ti še manjka, morm rečt, da večino oz. tisto taglavno jst že imam....ne še use dostavljeno, naročeno pa že....

Glede smajlijev - ti je že ale napisala da lahko samo dva prilimaš naenkrat.

Štejejo tudi smajliji v citiranem postu...

Tako da če citiraš post ki ima "uvožene" smajlije, jih izbriši, če ne ne boš mogla prilepit svojih...

HVALA za info., meni pa javlja napako ja...nism vedla , da je tako :8): hvala hvala http://www.smilies.4-user.de/include/Optimismus/smilie_op_021.gif iiiiiii :D

Carpe diem!
Deli na socialnih omrežjih

Ja to je res ja, najprej tisto kar je pomembno opremiš, pol pa počasi naprej....

Uuuu ti pol ful "kuharca" http://www.smilies.4-user.de/include/Haushalt/smilie_haus_004.gif bom pršla na inštrukcije hehe

U ja, to tut jst iščem zdej, omarico z ogledalom za v kopalnico...pa baje po Feng Šui-ju, da ne sme bit prelomljeno steklo tam ko se gledaš, se pravi more bit iz enga kosa - jih ni velik takih...

Upam, da boš našla use kar ti še manjka, morm rečt, da večino oz. tisto taglavno jst že imam....ne še use dostavljeno, naročeno pa že....

:inocent: x:px Ma ja, kuham z užitkom ja, pa ne vse. Kakšnih sladic al pa kruha in podobnega ne pripravljam, ker itak samo za mene se mi ne da, mogoče se bom pa tudi tega še lotla zdaj ko bom mela svoj plejs. Pa bo več družbe. xsrcx :flower:

A po Feng-Shui je to? Meni itak ni všeč prelomljeno.

Jst se kar svojega instinkta držim, pa potem ko grem kdaj malo preverjat po feng-shui ali čem podobnem, mogoče z radiostezijo, vidim da sem čisto pravilno naredila. Ne vem, mogoče imam ta dar da ne potrebujem navodil drugih ljudi, ampak poslušam samo sebe.

Sicer pa... lep dan vsem! x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

juhej xsuperx, da se mal javim, kako cajt leti w:Iw

Včeraj bil na Nietih v Križankah xbendx , dobra energija je bla x:px,

tako tekoče je blo vse skupaj :vio:, Jure (Longyka) je prišel petnajst čez devet na oder, mal nas

povprašal po zdravju x:Dx in lepo napovedal kaj bo sledilo in že prišibajo zablujenci x;)x in cepaj :inocent:,

najbolj mi je blo všeč, ko so Janija povabil na oder in odigral njegovega predsednika ZDA, so bli kar

45 minut gor, pol sem na hitr skočil odtočit, pa je Jani že strašil po odru, tovaršija x:)x, tko da smo

mogli mal delat, pa še revolucijo smo se šli x:px in to vse zaradi enga Žareta Lepotca ..., filozofija mu pa

laufa še vedno, pa ne vem, kam daje leta, ga je pa zelo zanimal, če je že kakšna polnoletna pod odrom w:Iw,

da bi lohk pivo prinesla xcivx, pol pa Jani še dobro ni šel dol, že Jonas gor, je mal zgodovino obujal, tut

brez razlage njegovega masturbiranja v tistih letih ni šlo x:Dx, pol so pa začeli, slišal smo vse komade, vmes

je prišla še parkrat Tanja (Ukmar) v fajn rdeči kratki oblekci x:px, dobr je zgledala, da seveda sploh ne omenjam

mrežastih najlonk x:px, seveda pri unih ta hitrih komadih xsuperx , ker ona je bla pri njih v začetku, za dodatek

smo vidli še čelistko, v drugem dodatku so pa ponovili dva komada, ker jih je pač zmanjkal, pa sem imel občutek,

da če bi še enkrat vse ponovili, bi mi še kr vztrajali xnckrivx, je blo zanimiv videt, da cel avditorij prepeval z njimi,

večina zna besedila na pamet, so tko hitro zapomnljiva, čeprav jih jst že več kot deset let nisem poslušal, v glavnem

luštno je blo, mi je zanimivo tako mešanje generacij, mam pa kr dober filing za prostor, kje se postavit, da te ne pohodijo,

čimveč punc okoli zagotavlja stabilne razmere x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Daaaan :D

Da se javim - že boljšega zdravja :inocent: so spet tko lepi dnevi - ravno pravi da jezijo Aakhuta :vragec: :frog: Včeraj je blo pri nas že prav nenormalno vroče - je http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s010.gif čist preveč pripekal. Taka vročina in mestni asfalt ne gresta najboljše skupaj :huh: Na kakšni plaži ob morju pa se je seveda ne bi branla...

Upam da ste vsi fajn - en lep pozdravčk vsem x:Xx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

A Nieti so bli :vio: sem se mimo peljala pa blo neki velik folka.. sem odprla okno, in mal poslušala spotoma x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

tako tekoče je blo vse skupaj :vio:, Jure (Longyka) je prišel petnajst čez devet na oder, mal nas

povprašal po zdravju x:Dx in lepo napovedal kaj bo sledilo in že prišibajo zablujenci x;)x in cepaj :inocent:,

najbolj mi je blo všeč, ko so Janija povabil na oder in odigral njegovega predsednika ZDA, so bli kar

45 minut gor, pol sem na hitr skočil odtočit, pa je Jani že strašil po odru, tovaršija x:)x, tko da smo

mogli mal delat, pa še revolucijo smo se šli x:px in to vse zaradi enga Žareta Lepotca ..., filozofija mu pa

laufa še vedno, pa ne vem, kam daje leta, ga je pa zelo zanimal, če je že kakšna polnoletna pod odrom w:Iw,

da bi lohk pivo prinesla xcivx, pol pa Jani še dobro ni šel dol, že Jonas gor, je mal zgodovino obujal, tut

brez razlage njegovega masturbiranja v tistih letih ni šlo x:Dx, pol so pa začeli, slišal smo vse komade, vmes

je prišla še parkrat Tanja (Ukmar) v fajn rdeči kratki oblekci x:px, dobr je zgledala, da seveda sploh ne omenjam

mrežastih najlonk x:px, seveda pri unih ta hitrih komadih xsuperx , ker ona je bla pri njih v začetku, za dodatek

smo vidli še čelistko, v drugem dodatku so pa ponovili dva komada, ker jih je pač zmanjkal, pa sem imel občutek,

da če bi še enkrat vse ponovili, bi mi še kr vztrajali xnckrivx, je blo zanimiv videt, da cel avditorij prepeval z njimi,

večina zna besedila na pamet, so tko hitro zapomnljiva, čeprav jih jst že več kot deset let nisem poslušal, v glavnem

luštno je blo, mi je zanimivo tako mešanje generacij, mam pa kr dober filing za prostor, kje se postavit, da te ne pohodijo,

čimveč punc okoli zagotavlja stabilne razmere x:Dx

Ooo super Janif sem ravno v prejšnjem postu hotla pobarat kje se skrivaš, pa sem vidla da si me potem prehitel x:Dx Uživaš vidim :palec: jaz že dolgo nisem bla na kakem koncertu - bo treba spet kam it.

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

A tko. :) Ma po moojem so še kakšni drugi močni vplivi, kakšne progresije, tranziti al kaj vem kaj (se ne tolko spoznam x:Ix x:o)x )... Me prav zanima kaj bo Marsa pisala za tisti teden ko bom imela selitev. x:Dx

Tu sem pa našla eno fajn stran, kjer je kratka razlaga hiš in še česa:

Astrologija

Nič ne piše za selitev. :inocent:

Samo si bil pa res aktiven, pa super da si premagal viruse in ob tem še užival... :palec: xDDx

Tranziti :inocent:, no ja saturn je v devici, kateri tut vlada merkur, ostali so pa bolj počasni xcivx, progresije so

pa čist osebne, tukaj smo si različni, kakor so naše rojstne karte različne, no jst še zmeraj pravim, da

ima merkur prste vmes x:px

A Nieti so bli :vio: sem se mimo peljala pa blo neki velik folka.. sem odprla okno, in mal poslušala spotoma x:o)x

Če bi vidla kolk nas je blo šele not :switz:, jst še nisem bil v tko polnih Križankah x;)x, a tolk pozen si šla mimo :inocent:

Ooo super Janif sem ravno v prejšnjem postu hotla pobarat kje se skrivaš, pa sem vidla da si me potem prehitel x:Dx Uživaš vidim :palec: jaz že dolgo nisem bla na kakem koncertu - bo treba spet kam it.

priznam, da čez vikend računalnika tut prižgal nisem xnckrivx, drugač pa priprave za selitev tečejo, no jst itak maratonec, pa se tko počas selim :vio:,

v kateri konec greš pa ti ?

Za kakšen koncert :hepko:, jst pa odkar delam, kr grem če me potegne, pa seveda če uspem dobit karto, mi kr paše mal norenja, no sej doma ni dost

boljš, če si dam muzko gor x:Dx, sam na koncertih je več energije, sploh Križanke so mi dobr plac x:px

Ooooo Janif!!!! :hepko: :hepko:

Fajn, hvala za razlago koncerta zgoraj, to vedno rada preberem. xDDx x;)x

Niete sm tudi jst ful poslušala v mlajših letih, zdej mi pa niso več, očitno sem to prerasla.

Sploh zadnje čase ugotavljam, da imam najraje komade, ki imajo "pozitivna" besedila.

Samo paše pa se zdivjat ja, sm se na Elvis Jackson ful. :hepko: :hepko:

No, bomo vidli če je res Merkur glavni krivec. x:px

x:Xx

Ej, Ale', za opremljat kuhinjo.. en tak simpatičen predlog za plac prihranit... nože obesiš na magnet nad kuhinjski pult.. so blizu pri roki, ne zavzema placa na pultu ali v predalih pa še luštkano zgleda...

midva sva si zamislila tole in iskala magnet pol leta, pol ga našla v Ikei.. majo ga pa menda tud v Lesnini na Brdu..

(pa nasploh sva ful stvari obesila po steni v kuhinji, mi je ful všeč ta sistem...)

tkole nekak...

http://glyphpress.com/talk/wp-content/uploads/2007/01/Knife-Magnet-2.jpg

loesje

Spet nazaj -

Ooooo Janif!!!! :hepko: :hepko:

Fajn, hvala za razlago koncerta zgoraj, to vedno rada preberem. xDDx x;)x

Niete sm tudi jst ful poslušala v mlajših letih, zdej mi pa niso več, očitno sem to prerasla.

Sploh zadnje čase ugotavljam, da imam najraje komade, ki imajo "pozitivna" besedila.

Samo paše pa se zdivjat ja, sm se na Elvis Jackson ful. :hepko: :hepko:

No, bomo vidli če je res Merkur glavni krivec. x:px

x:Xx

Malenkost, rad napišem, če vem, da koga zanima x:px

Tudi jst x;)x, moram pa priznat, da je bila prav pozitivna energija, ne glede na besedila,

novi pevec mi je deloval bolj pozitivno x:)x, drugač pa kakor sem napisal, tut jst sem

zapustil tele vode že nekaj časa nazaj, ampak koncert je svoja zgodba :vio:

Ej, Ale', za opremljat kuhinjo.. en tak simpatičen predlog za plac prihranit... nože obesiš na magnet nad kuhinjski pult.. so blizu pri roki, ne zavzema placa na pultu ali v predalih pa še luštkano zgleda...

midva sva si zamislila tole in iskala magnet pol leta, pol ga našla v Ikei.. majo ga pa menda tud v Lesnini na Brdu..

(pa nasploh sva ful stvari obesila po steni v kuhinji, mi je ful všeč ta sistem...)

tkole nekak...

:inocent: tile vajini noži zgledajo pa prav skeri xnckrivx, pripravljeni na boj x;)x

uf, ne, tole ni najino..

(saj sem hotla komentirat, da v tem stilu, sam ne tko mesarsko)

tolk mal mesa pojeva, da res ne rabiva takilih divjih x:o)x

sem kar iz nekje iz neta potegnila, sam tolk za idejo...

loesje

Spet nazaj -

Ojla,

da še jaz kaj čveknem po dolgem času x;)x

Počutje bolj kot ne na psu :xx!:

Hočeš-nočeš zvedela vse "kvante", ki jih v teh 7 mesecih potepanja nisem bila deležna ... Ja itak, full me zanima ves za šund od kdo je s kom, pa kdo je ločuje, kdo se je že, kdo je noseč pa kdo je že diplomiral?! xrolleyesx Ja, Aev. a ti pa še nisi končala svoje diplome?? Ja nee xrolleyesx

Eh ... ljuba Slovenija. Sej če jo samo gledaš je kul x:Dx

A sem zamorila?

Ups :inocent:

Pa ja, v prošnjo za podaljšanja absolventa lahko napišem pod - zdravstvene teževe - še malo, pa si bom prst zarad miške izpahnila, pa oči znucala ker bulim v svoj "preljubi" photoshop :o|o:

Ajej, ajej, bitće bolje x:Dx x:Dx

Si planiram še par koncertov, pa jutri se grem za službico menit (na študentsko napotnico seveda), ker sem pogruntala, da če imam preveč časa nič ne naredim :o|o: Ko sem pa preokupirana s študijem, delom, pa še s kakšnim športom, po pa zaaaalaaaufaaaa! Eh, je že tko da moram vse bolj adrenalinsko intenzivno početi! x:Dx Študirat kot se za gre, pa žurat tud ane :D x;)x

Janif - s 100let zamude, pa vseeno - čestitke za vse športne podvige!!

Mogoče bo pa mene tudi kdaj zamikalo, da bi se spet podala v tekmovalne vode. Tokrat strogo rekreativno (lagano sportsko)! x:Dx

Hvala x:Xx, ti se nam kr pridruži, maš to v sebi, kakor bi jst to komentiral x;)x, kot sotekačica na teku trojk, letos je prej laufala samo štirikrat xcivx, pa se mi je zdelo, da je kar letela, čim sem se mal zamislil, mi je že ušla, pa ni prav trenirala, edino na krosih je laufala, sotekač je pa včasih treniral, mu je bil zanimiv trening, no sta lepo skrbela zame :vio:, če že nisem bil v zavetrju, sta me mela vsaj na očeh x;)x

Pa še mal čarat zate xwizardx xwizardx za boljš počutje, zdravstvene težave w:Iw, ja, če bi bla na ti z osebno zdravnico, bi se dal kaj zmenit, večmesečno zdravljenje v tujini zaradi prašnih delcev , ki ga pri nas še ne izvajajo :inocent:

So nam včeraj talali reklame, Metal camp, Rock Otočec, sam Kek jih je dajal x;)x

Če se pa kej prikažeš v Lj, ti pa lohk tut v živo izboljšamo razpoloženje x:)x

uf, ne, tole ni najino..

(saj sem hotla komentirat, da v tem stilu, sam ne tko mesarsko)

tolk mal mesa pojeva, da res ne rabiva takilih divjih x:o)x

sem kar iz nekje iz neta potegnila, sam tolk za idejo...

aha, hvala za info, sem bil mal prehiter :inocent:, me je tko potegnil,

kake mesarske nože majo nekateri x;)x

Hvala x:Xx, ti se nam kr pridruži, maš to v sebi, kakor bi jst to komentiral x;)x, kot sotekačica na teku trojk, letos je prej laufala samo štirikrat xcivx, pa se mi je zdelo, da je kar letela, čim sem se mal zamislil, mi je že ušla, pa ni prav trenirala, edino na krosih je laufala, sotekač je pa včasih treniral, mu je bil zanimiv trening, no sta lepo skrbela zame :vio:, če že nisem bil v zavetrju, sta me mela vsaj na očeh x;)x

Pa še mal čarat zate xwizardx xwizardx za boljš počutje, zdravstvene težave w:Iw, ja, če bi bla na ti z osebno zdravnico, bi se dal kaj zmenit, večmesečno zdravljenje v tujini zaradi prašnih delcev , ki ga pri nas še ne izvajajo :inocent:

So nam včeraj talali reklame, Metal camp, Rock Otočec, sam Kek jih je dajal x;)x

Če se pa kej prikažeš v Lj, ti pa lohk tut v živo izboljšamo razpoloženje x:)x

Evo mene - direkt iz centra Lj! :D

Sem si zrihtala svoj "stalni" šiht nazaj, prvi dan na delovnem mestu, pa bi najraje začela že kar jamrat! xg:Dx

Jah, je že tako naneslo, da sem tudi jaz včeraj prepevala na Nietih! x:Dx Sicer je bilo v stilu "mi za zidovi" - ja, zunaj smo kraljevali, ker za not nisem dobila prave klape ( :xx!: v oš in še kasneje se nam je trgalo na Niete in bla bla v stilu "zakaj smo se prepozno rodil, pa zamudil vse dobre špile?!!" Ko je špil tu, pa nikogar nikjer?! Starine! :o|o: ) No ehhhh.... nekako mi je uspelo spati cca nič - bravo Aev.! :o|o: danes pa visim "frišna kot rožca" v pisarni kjer je ziher 40 stopinj in bulim v compjuter:o|o: Prav mi je, saj sem jih sama iskalax:Dx

Je bil pa včerajšni koncert specjaln! Sprva sem bila namreč kaj fajn skeptična glede te ponovne združitve, ampak so se izkazali, ni kaj! Happy! :D

Samo naslednjič grem pa not! x:Dx

P.S.: pa ne me hecat s temi trojkami, da se vam slučajno naslednje leto res kam ne prištulim! x:Dx

x;)x

Aliana, mene je pa tud zaskrbelo zate, ko sem zagledale te mesarske pripomočke!

x:Dx x;)x

Fajn, da niso tvoji! x:Dx

Pa lep dan si naredte, ane! x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

tkole nekak...

Oj, hvala za idejo!!! :palec: Ja, meni je tudi všeč tkole, da imaš tudi obešeno na steni... samo ne take nože :OO!:

Je bla pa prva asociacija na slikco - Mysti http://shrani.si/f/1b/O/tWtyyZx/lool-02.gifx:Dx x:px x:o)x (ko ma vedno neke take ikonce x8Dx )

:inocent: tile vajini noži zgledajo pa prav skeri xnckrivx, pripravljeni na boj x;)x

Mene bolj na pokol spominjajo... :icon16: x:Dx x;)x

Evo mene - direkt iz centra Lj! :D

Sem si zrihtala svoj "stalni" šiht nazaj, prvi dan na delovnem mestu, pa bi najraje začela že kar jamrat! xg:Dx

Jah, je že tako naneslo, da sem tudi jaz včeraj prepevala na Nietih! x:Dx Sicer je bilo v stilu "mi za zidovi" - ja, zunaj smo kraljevali, ker za not nisem dobila prave klape ( :xx!: v oš in še kasneje se nam je trgalo na Niete in bla bla v stilu "zakaj smo se prepozno rodil, pa zamudil vse dobre špile?!!" Ko je špil tu, pa nikogar nikjer?! Starine! :o|o: ) No ehhhh.... nekako mi je uspelo spati cca nič - bravo Aev.! :o|o: danes pa visim "frišna kot rožca" v pisarni kjer je ziher 40 stopinj in bulim v compjuter:o|o: Prav mi je, saj sem jih sama iskalax:Dx

Je bil pa včerajšni koncert specjaln! Sprva sem bila namreč kaj fajn skeptična glede te ponovne združitve, ampak so se izkazali, ni kaj! Happy! :D

Samo naslednjič grem pa not! x:Dx

P.S.: pa ne me hecat s temi trojkami, da se vam slučajno naslednje leto res kam ne prištulim! x:Dx

x;)x

Pa lep dan si naredte, ane! x;)x

A tko, pri nas si x:px, nč se ne javiš, bi lohk kakšno skup zapela xsuperx , melanholija obupaaa, sredi kaosa, iskati izhod ..., sicer je pa nekaj

fotk na Netu, tko da lohk vidiš, kako je blo not, no takoj za prvimi bojnimi linijami še precej pestro, sem ocenil, da je precej mularije, pa sem se jim

odpovedal prvim linijam, namreč x;)x, pa nč se spomnim, da bi vi tolk zamudili, zdej so boljši špili, ozvočenje je boljše ..., nč več unih piskajočih zvokov xcivx

A veš, da sem bil jst tut še lani pozimi skeptičen, pol sem pa prebral en intervju, pa sem videl, da se neki dogaja x;)x in se je res zgodil. Ker imam še v spominu, 14 let nazaj, bi mogli nastopit v Izštekanih pri Juretu, pa so odpovedal zaradi razpada, ampak zdej so se pa zresnil x:Dx

No, jst sem šel iz preventive po koncertu proti domu, ker vem, da zna bit za računalnikom kr hitr :U: :sleeping:

Vabljena med trojke, te že kr vidim, bolj gre proti cilju, bolj letiš x;)x

Oj, hvala za idejo!!! :palec: Ja, meni je tudi všeč tkole, da imaš tudi obešeno na steni... samo ne take nože :OO!:

Je bla pa prva asociacija na slikco - Mysti http://shrani.si/f/1b/O/tWtyyZx/lool-02.gifx:Dx x:px x:o)x (ko ma vedno neke take ikonce x8Dx )

Mene bolj na pokol spominjajo... :icon16: x:Dx x;)x

ma to mava sam zato take mesarske nože na steni, da se mava bolj rada x:o)x

(boljš da, drugač... x:px )

loesje

Spet nazaj -

tkole nekak...

:vragec: xsrcbumx , dobr dan!

kaj to vidim za ene nože velike?

x:Dx če mi gre kaj na živce je pa to tudi skrhan nož :xx!:

lep dan še naprej

:flowerface:

x:Dx xrolleyesx

Meni tudi... :o|o:

Poklicna deformacija, menda(strojnik)... :inocent: x:Dx

So res potrebni brušenja, pa poliranja tudi... x;)x x8Dx

Luftarji... x:Xx xsrcx

Upam da še niste skuhani... :switz: :vragec:

Bil danes v prestolnici, termometer v avtu kazal 30°... :wOOt: :cry:

Ob enajstih dopoldne... :eek:

Pri meni doma 5° manj... x:px :palec:

Zlomk, ne sekiraj se zaradi sonca pa vročine... :vragec: x:Dx

Senca pa mrzel pir... x:px x:px :palec: :palec:

Zdaj grem pa kosit... x^x xrolleyesx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Zdaj grem pa kosit... x^x xrolleyesx :vragec:

Sem morala 2x prebrat... x:o)x x:px

Sm najprej razumela da greš jest. x:Dx

Ma pri nas je tako čudno vreme, vročina ja, ampak nebo pa ni prav nič modro, ampak belo, tako nežno mlečno, pa se ustvarja kuhlca, in ni prav nič prijetno bit odzunaj. xrolleyesx

Še najlepše je kar doma, v hladu, zaenkrat še ni treba klime... x:)x

Upam pa da se bom šla kmalu kaj do morja naplavat... za v Sočo mi še ne diši. x8Dx

Sem morala 2x prebrat... x:o)x x:px

Sm najprej razumela da greš jest. x:Dx

x:Dx x:px

Tudi to je bilo... http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e055.gif

Pokosil pol vrta... x^x

Ko sem končal sem bil tak kot bi v vodo padel... :switz: :switz:

Druga polovica v planu v soboto popoldne... :o|o: x:Dx

http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_87.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Pokosil pol vrta... x^x

Ko sem končal sem bil tak kot bi v vodo padel... :switz: :switz:

Verjamem. xDDx Priden. Si imel savno zastonj... x:Dx x;)x

.... daaaan!!! xDDx A se vsi v vodi namakate? x:px

Verjamem. xDDx Priden. Si imel savno zastonj... x:Dx x;)x

.... daaaan!!! xDDx A se vsi v vodi namakate? x:px

:o|o:

Savno zastonj imam popoldne na šihtu... :switz: :wOOt:

Notri je par stopinj več kot zunaj... :vragec:

Košnja je užitek proti temu... x:Dx x:px

Še dobro da je samo še danes pa jutri, naslednji teden sem zjutraj, potem pa nočna, pa ne bo tako vroče... :palec:

Popoldne je najhuje... x8Dx :xx!:

Iiiiiiii čisto na vrhu! Kako sem vesela x:Dx x:Dx x:Dx

Ne hodim v to temo, ampak vidim, da imate prave hude debate x:px

Anyway, popolnoma, čist, odkrito sem ti fouš x:Ix x:Ix x:Ix Kovačič sicer meni ni, ampak dobro...

Raje bi brez predskupine x:Ix

Sem poslušala vse, kar se je dalo na youtube dobiti iz Križank! Super!

Tudi novi pevec mi je ful všeč, čeprav Primož ostaja legenda! Ne morem pomagat x:Ix

OOOOOH NIETI x:Ix x:Ix

Jaz jih nikoli ne bom "prerasla" xrolleyesx Je res, da jih umes nekaj let nisem poslušala, potem pa spet in tako dalje...

Ampak vedno, ko jih slišim, me daje nostalgija in sem čisto zasanjana xsrcx Ful mam lepe spomine na obdobje, ko sem jih poslušala...

Hvala za poročilo!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Lep pozdravček s šihta vsem skupaj! xrosex

Se švercam na netu, samo :shsh:

Kaj pa naj, če je trenutno doma nekaj net zablokiral :o|o:

Na srečo lahko samo rečem -pa sem jaz točno vedela, da moram samo nazaj začeti z delom, pa bo vse kul! :D

In res je super!

Ozračje v službi, super nova sodelovka - ful zanimiva oseba, pozitivna, pa še ogromno ve o astrologijo, tako da me zraven, ko čvekava, še malce pouči :)

Se še ni (2.dan :D ) za pritoževati! x:Dx x:Dx

A tko, pri nas si x:px, nč se ne javiš, bi lohk kakšno skup zapela xsuperx , melanholija obupaaa, sredi kaosa, iskati izhod ..., sicer je pa nekaj

fotk na Netu, tko da lohk vidiš, kako je blo not, no takoj za prvimi bojnimi linijami še precej pestro, sem ocenil, da je precej mularije, pa sem se jim

odpovedal prvim linijam, namreč x;)x, pa nč se spomnim, da bi vi tolk zamudili, zdej so boljši špili, ozvočenje je boljše ..., nč več unih piskajočih zvokov xcivx

A veš, da sem bil jst tut še lani pozimi skeptičen, pol sem pa prebral en intervju, pa sem videl, da se neki dogaja x;)x in se je res zgodil. Ker imam še v spominu, 14 let nazaj, bi mogli nastopit v Izštekanih pri Juretu, pa so odpovedal zaradi razpada, ampak zdej so se pa zresnil x:Dx

No, jst sem šel iz preventive po koncertu proti domu, ker vem, da zna bit za računalnikom kr hitr :U: :sleeping:

Vabljena med trojke, te že kr vidim, bolj gre proti cilju, bolj letiš x;)x

Hi, hi, pa veš, da sem se prav bala, da bom naslednji dan morala biti zaradi vseh prepetih komadov "nenavadno tiho"?! x:Dx x:Dx Pa je kar šlo, no.

In jah ... saj jaz sem imela tudi tako lepe plane, da se ne bo nič spilo, pa takoj spat, pa ... no, pil sicer nismo, se je pa zavleklo. Pa še ne vem kaj mi je, da zadnje 3 dni tok slabo spim. Jaz?! :o|o:

He, he, na koncu vse od sebe je pa itak bila standardna taktika x:Dx x:Dx

Bom premislila jaz še to malo! :D

Pa do naslednjega leta enkrat ti tudi že sporočim x:Dx x;)x

Bo pa treba prej počasi nazaj v teniske se spravit, pa kilometrino nabirat ...

Drugače pa močno močno upam, da se mi za vikend končno uresniči želja in gremo PLEZAT! :2src:

Hope so, hope so, hope so :onfire: :onfire:

Pa lep dan si nared'te! x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Iiiiiiii čisto na vrhu! Kako sem vesela x:Dx x:Dx x:Dx

Ne hodim v to temo, ampak vidim, da imate prave hude debate x:px

Anyway, popolnoma, čist, odkrito sem ti fouš x:Ix x:Ix x:Ix Kovačič sicer meni ni, ampak dobro...

Raje bi brez predskupine x:Ix

Sem poslušala vse, kar se je dalo na youtube dobiti iz Križank! Super!

Tudi novi pevec mi je ful všeč, čeprav Primož ostaja legenda! Ne morem pomagat x:Ix

OOOOOH NIETI x:Ix x:Ix

Jaz jih nikoli ne bom "prerasla" xrolleyesx Je res, da jih umes nekaj let nisem poslušala, potem pa spet in tako dalje...

Ampak vedno, ko jih slišim, me daje nostalgija in sem čisto zasanjana xsrcx Ful mam lepe spomine na obdobje, ko sem jih poslušala...

Hvala za poročilo!

Malenkost x;)x

No, sej Kovačič je bil sam ene petnajst minut, tolk da smo se še mal režali x;)x

Zablujenci so bli pa čist fajn za ogrevanje x:px, mišice je treba ogret x:Dx

Aja, kakor se spomnim, bo posnetek koncert na Valu 202, en petek zvečer (po zrcalu dneva), sam ne vem kateri :vio:,

Klub klubov, poglej na netu na spored, par tednov je zamika :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...