Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Lep pozdravček s šihta vsem skupaj! xrosex

Se švercam na netu, samo :shsh:

Kaj pa naj, če je trenutno doma nekaj net zablokiral :o|o:

Na srečo lahko samo rečem -pa sem jaz točno vedela, da moram samo nazaj začeti z delom, pa bo vse kul! :D

In res je super!

Ozračje v službi, super nova sodelovka - ful zanimiva oseba, pozitivna, pa še ogromno ve o astrologiji, tako da me zraven, ko čvekava, še malce pouči :)

Se še ni (2.dan :D ) za pritoževati! x:Dx

Hi, hi, pa veš, da sem se prav bala, da bom naslednji dan morala biti zaradi vseh prepetih komadov "nenavadno tiho"?! x:Dx Pa je kar šlo, no.

In jah ... saj jaz sem imela tudi tako lepe plane, da se ne bo nič spilo, pa takoj spat, pa ... no, pil sicer nismo, se je pa zavleklo. Pa še ne vem kaj mi je, da zadnje 3 dni tok slabo spim. Jaz?! :o|o:

He, he, na koncu vse od sebe je pa itak bila standardna taktika x:Dx

Bom premislila jaz še to malo! :D

Pa do naslednjega leta enkrat ti tudi že sporočim x:Dx x;)x

Bo pa treba prej počasi nazaj v teniske se spravit, pa kilometrino nabirat ...

Drugače pa močno močno upam, da se mi za vikend končno uresniči želja in gremo PLEZAT! :2src:

Hope so, hope so, hope so :onfire:

Pa lep dan si nared'te! x;)x

Mogoče velika sprememba temperature :inocent: Zavleklo x;)x, čist verjamem, zato mam najrajši take zadeve v petek ali soboto, da se lohk zavleče x:Dx Drugače pa naravna sol pomaga, eno žličko v vodo, pa grgranje x;)x

Poznam vas jst x;)x, jst pa na škrgah :switz:, ja, v šprintih sem bil zmer pri "ta hitrih" xnckrivx, tuki še zmer verjamem, da vsak normalno grajen, ki ima ravno pet minut cajta, me bo prešišal xcivx, moram pa priznat, da sem že po desetkilometrskih tekih okoli mene bolj mal hudih šprintov videl, no so tut kakšni kar padli mimo mene x;)x, zihr so mel kakšne motorčke v podplatih x:Dx, jst sem pa zmer pošteno trudim :P

Uff, ti si pa ta prava, jst nisem ravno ljubitelj xcivx, zemlja kliče, zemlja w:Iw

Pa lepo za sodelavko, nas boš lohk še kaj naučila x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Verjamem. xDDx Priden. Si imel savno zastonj... x:Dx x;)x

.... daaaan!!! xDDx A se vsi v vodi namakate? x:px

To pa sploh ni švoh ideja x;)x, jst bi itak morje že na Barju ...

Morgen luftarji... x:Xx x:Dx

Držte se sence pa nikar preveč ne delajte te dni... x8Dx :inocent:

Aeval... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/006.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Morgen luftarji... x:Xx x:Dx

Držte se sence pa nikar preveč ne delajte te dni... x8Dx :inocent:

Aeval... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif http://www.cosgan.de/images/more/flowers/006.gif

Hi hi hi hi :D :D :D

Jej, kok si me pa sedaj nasmejal! :lol: xrosex

Z veseljem sporočam, da je danes tudi v stilu "pozitiv wabrejšn"! :D

Na šihtu uživam, sam fajn folk okrog mene, sam fajn folk se zadnje cajte spomni name ... pa menda me čaka še fajn vikend! x8Dx

Upam, no x;)x

BTW a kaj je to HBDJP veste??

Ja, hvala bogu, da je petek, ne?! x:Dx x:Dx

Fajn se (s)mejte! x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Na šihtu uživam, sam fajn folk okrog mene, sam fajn folk se zadnje cajte spomni name ... pa menda me čaka še fajn vikend! x8Dx

Upam, no x;)x

Fajn se (s)mejte! x;)x

Se lepo sliši da je pozitive... :palec: Važno da uživaš. xDDx

HBDJP (hvalabogudajepetek) x:Dx x:Dx x:px

Veliko smeha tudi tebi... pa tudi ostalim seveda. xDDx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Daaaan x:Dx

Res je lep dan danes - pa še petek je povrhu, pa še piknik mam, pa pomlad je, pa... :hepko: še dosti dobrih stvari bi se našlo xsrcx

Vidim da je splošno počutje odlično, pa nekaj ful pridni ste bli zadnje dni (alef :palec: ) tako da si res vsi zaslužimo brezdelja in uživancije poln vikend x8Dx glede namakanja v morju pa - če ni mogoče, paše tudi tole http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/e015.gif se je pač treba znajt :P

Nieti pa so bli včasih pri nas obvezni inventar vseh dobrih kitara-petje žurk xsingx malo hlapov in melosa pa je bil hud žur xbendx

En lep dan in vikend želim vsem xrainbowx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

glede namakanja v morju pa - če ni mogoče, paše tudi tole http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/e015.gif se je pač treba znajt :P

En lep dan in vikend želim vsem xrainbowx

xyesx x:px x;)x

Tudi tebi čimveč lepega... x:)x

Grem malo na kolo, rabim se razgibat (upam da ne bo kakšen dež prej :inocent: )... :hepko: :hepko:

Uživajte! xsrcx

Aloha,

da še sem čveknem, kaj mi lepega dogaja.

No ja :o|o:

Cimri spokal domov, jaz skoraj (pustimo malenkostne vpade) po več kot pol leta v Lj apartmaju ...

mater, packi! :xx!:

Pa cimer, ka misli, da je teh par kvadratnih metrčkov, kjer se min v 4-ih tlač'mo, njegovo skladišče ...

ja šment ne, petkrat že lahko rečem pospravi, danes je pa samo v smeti letelo!

.

.

.

Drugače pa letim novim zmagam naproti x:Dx x;)x

Sošolka ma uselitveni žur (s tipom sta si bajto zrihtala. Fajn enim, ne?!), pa bo menda tko, da rabim spalko zraven x:Dx x:Dx Jutri gremo pa še dalje vandrat. Faaajn :D

Ajde, lepo se mejte x;)x

... Say what you mean

Aloha,

Cimri spokal domov, jaz skoraj (pustimo malenkostne vpade) po več kot pol leta v Lj apartmaju ...

Pa cimer, ka misli, da je teh par kvadratnih metrčkov, kjer se min v 4-ih tlač'mo, njegovo skladišče ...

.

.

.

Sošolka ma uselitveni žur (s tipom sta si bajto zrihtala. Fajn enim, ne?!), pa bo menda tko, da rabim spalko zraven x:Dx x:Dx Jutri gremo pa še dalje vandrat. Faaajn :D

Ajde, lepo se mejte x;)x

No super, vidim da ti ni dolgčas! :palec: xDDx x;)x

Uživaj tudi ti! xDDx

Hi hi hi hi :D :D :D

Jej, kok si me pa sedaj nasmejal! :lol: xrosex

Upam, no x;)x

Fajn se (s)mejte! x;)x

evo, pa mam nov odgovor za petek , na vprašanje kako sem ? HBDJP x:Dx

Kako, kaj :eek: Ja, HBDJP :P Moram mal trenirat, da se mi ne bo preveč jezik lomil x:Dx

Aloha,

.

.

.

Ajde, lepo se mejte x;)x

Ohoo, lej jo našo letečko x;)x, uživaj x:px, ufff eni so pa hitri xcivx

O pospravljanju bom rajši tiho, dons sem imel namen balkon pomit, pa je lažje prste razmigavat :vio:, predno me odnese na luft x:px

evo, pa mam nov odgovor za petek , na vprašanje kako sem ? HBDJP x:Dx

Kako, kaj :eek: Ja, HBDJP :P Moram mal trenirat, da se mi ne bo preveč jezik lomil x:Dx

O pospravljanju bom rajši tiho, dons sem imel namen balkon pomit, pa je lažje prste razmigavat :vio:, predno me odnese na luft x:px

xsmx xsmx

Tebi se pa moram vedno narežat ko take pišeš... x:Dx x:px

xsmx xsmx

Tebi se pa moram vedno narežat ko take pišeš... x:Dx x:px

x:Dx super, to mi je pa všeč x;)x, trening je težek, kakšen samoglasnik

vmes bi prav prišel, H. B. D. J. P.

Se pa mal loviva vidim x;)x, to sem imel namen objavit že slabo uro prej,

pa ga je hotel prilepiti k prejšnemu in preveč smeškotov w:Iw, pol sem se

šel pa obrit vmes, pa mal piškotov, pa še mal čokolade, pa mal spremembe

plana, danes ne bom občudoval balkona, grem raje laufat, luna v ovnu x;)x

x:Dx super, to mi je pa všeč x;)x, trening je težek, kakšen samoglasnik

vmes bi prav prišel, H. B. D. J. P.

Se pa mal loviva vidim x;)x, to sem imel namen objavit že slabo uro prej,

pa ga je hotel prilepiti k prejšnemu in preveč smeškotov w:Iw, pol sem se

šel pa obrit vmes, pa mal piškotov, pa še mal čokolade, pa mal spremembe

plana, danes ne bom občudoval balkona, grem raje laufat, luna v ovnu x;)x

xDDx

Saj bo... House By DJ Pietro x:Dx x;)x

Ja kaj čem, jst malo skačem sem in tja, pa še film gledam vmes, pa rata potem cela zmešnjava... x:px

Uživaj pri laufu... x:)x

A luna v Ovnu? Uuuuu... potem se pa ni nič za čudit... x:o)x :vio:

Luftarji... x:Xx xsrcx

Sicer je tole bolj za v hišne ljubljenčke, ampak... :inocent: x:Dx

Mene ni hotel nihče slikat... :o|o: x:Dx xnckrivx

http://www4.slikomat.com/08/0601/zx-Muc.jpg

Takole nakako smo zgledali danes... x:Dx x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Luftarji... x:Xx xsrcx

Sicer je tole bolj za v hišne ljubljenčke, ampak... :inocent: x:Dx

Mene ni hotel nihče slikat... :o|o: x:Dx xnckrivx

http://www4.slikomat.com/08/0601/zx-Muc.jpg

Takole nakako smo zgledali danes... x:Dx x8Dx

xDDx x:px

:palec: :palec:

Dober dan x:)x, zdejle bi moral bit zakopan v delu :inocent:, pa še čakam, da resno začnem, en ga mal svira, no nč

novega za njega xcivx

xDDx

Saj bo... House By DJ Pietro x:Dx x;)x

Ja kaj čem, jst malo skačem sem in tja, pa še film gledam vmes, pa rata potem cela zmešnjava... x:px

Uživaj pri laufu... x:)x

A luna v Ovnu? Uuuuu... potem se pa ni nič za čudit... x:o)x :vio:

xokkx dobra asociacija x;)x, zdej pa že obvladam xsuperx x:Dx

Lauf je bil fajn, sem si privoščil malo daljšega s popestritvijo x:px, ko sem se v Tivoli spustil, sem se spomnil,

da je Aliana omenila eno razstavo fotk, pa sem šel še po Tivoliju na en malenkost hitrejši ogled x:Dx, sicer

ni blo tist kar sem mislil, da bo, so ble zgleda že nove fotke x;)x

Luna je že v biku x;)x

Dober dan x:)x, zdejle bi moral bit zakopan v delu :inocent:, pa še čakam, da resno začnem, en ga mal svira, no nč

novega za njega xcivx

xokkx dobra asociacija x;)x, zdej pa že obvladam xsuperx x:Dx

Lauf je bil fajn, sem si privoščil malo daljšega s popestritvijo x:px, ko sem se v Tivoli spustil, sem se spomnil,

da je Aliana omenila eno razstavo fotk, pa sem šel še po Tivoliju na en malenkost hitrejši ogled x:Dx, sicer

ni blo tist kar sem mislil, da bo, so ble zgleda že nove fotke x;)x

Luna je že v biku x;)x

:palec:

Za Luno pa vem, sem kot bik gledala za kolesom, kako se oddaljuje od mene (več imaš napisano v dnevniku)... :V:

Danes mam pa zobota... :xx!:

:palec:

Za Luno pa vem, sem kot bik gledala za kolesom, kako se oddaljuje od mene (več imaš napisano v dnevniku)... :V:

xwizardx xwizardx drži se, za kolo pa :vragec:, ne morem verjet, da so tko predrzni, to se lohk šteje že med rop,

ker taki bi ti ga lohk vzeli tako ali tako x:o)x

:O: beeeejžmo

hja, zadn cajt da začnem še jest migat. kar tekat se bom spravla. še dons bo treba začet, letos sem že zeloooo pozna xrolleyesx xrolleyesx -lenoba na obisku xrolleyesx

:hepko: :hepko:, da boš lažje začela x;)x

:eek: :cry: :wOOt:

Moje sožalje... x:Dx

Mene tudi išče... :inocent: xnckrivx x:Dx

Kaj je z luno v biku? :eek:

Danes bilo na šihtu vse narobe... :xx!: :vragec: :o|o:

A ima ta luna kaj pri tem? :inocent: x:Dx

Jaz nič kriv, jasno... :o|o: x:Dx

ne, ne, jutri je mlaj x;)x, v dvojčkih, zgleda da je kr močen xcivx

Pri nas bla tut cela štala x:o)x, eni in isti, always ultra x;)x

xwizardx xwizardx drži se, za kolo pa :vragec:, ne morem verjet, da so tko predrzni, to se lohk šteje že med rop, ker taki bi ti ga lohk vzeli tako ali tako x:o)x

Eh, sej ni blo tko hudo pri zobotu... x:Dx Malo pobrusil, pa eno plombico dal... xDDx

Huje bo, ko bom šla na operacijo 8-ce... tistega me je pa kar malo strah, pa se že nekaj mesecev izogibam za datum vzet... ampak moram to dat skozi... tko da bom danes še to zrihtala, ko sem že pri teh "poslih"...

Ja, vedno bolj predrzni so... pa nisem še navajena tega pri nas, še nekaj let nazaj ni blo tko... ne rečem v eni Ljubljani, ampak tu... Danes je blo pa v časopisu, da so sredi belega dneva trije fantje pretepli 65-letnega moškega na mopedu, ko je čakal pri rdeči luči na križišču... In to v centru mesta!!! Ma obupno je ratalo!!! Sploh ne morem verjet da se to res dogaja. Pa kaj je s folkom?!! :vragec: :V:

Alef... ma verjetno da je res luna kriva, al pa kakšne čudne kombinacije planetov... x;)x x:o)x

bom bom, sej to... začet je najteži. pol k not padem... loh tečem, pa tečem, pa tečem pa teeeeečem.-- aja, tut kondicijo treba sprot pridobit za to..

lani.. ja, po eno urco mi je minil tkle.... sem bla prov odvisna od teka... on running dope... xDDx x:)x

tenx x;)x

ti si pa ta prava x^x, jst pa redko več kot eno urco, običajno manj x;)x,

razen ko se pripravljam na 21ko x:)x

Hajli hajlo vsem luftarjem, pa še vsem ostalim tle not x;)x

Eh, me je ena sama lenoba :xx!: Na netu ja viset, pa trapaste filme tud gledat, da bi še kaj za faks se pretegnila, to pa ne, smotka! :o|o:

Jp, prav luftam se. Šiht še gre, potem pa vse 4 tačke od sebe xrolleyesx Za naklestit!! :vragec:

ma jest ne tekarim zato, ker bi trenirala za kak maraton.. preprosto zato, da dobim mal kondicije, oblikujem telo in se sprostim.

jah, urca je bla u najbolši formi.. pa to ne samo tek po ravnini, tudi v klanec in v dolino se je teklo oz. se bo xyesx sam kolena so mi trpela zelo zelo, ker sem imela takart nekej kilogramov več, pa brez tapravih superg bla- kriza. sam fora, ko sem pa kupila tekaške, sem pa dost težji tekla, k majo tiste blažilce not in je korak mal bol, kako nej se izrazim- no, težji. sem vlekla noge za sabo ko pajk.

ne, sam dons grem, bom vidla, kako bo šlo. počas. lani sem skor skup padla na začetku, ker sem mal prehitr hotla preveč.

kokrat si pa ti že sodeloval na maratonu? osvoju kako medaljo, priznanje? firbca me, k si omenu tisto 21ko x:)x

Čestitke za začetek sezone! x;)x Pismu, jst se še nisem zbrcala - ovbe ovbe :vragec:

Vsak dan kakšen izgovor - dež, pa sem že zmenjena (yeah, right da ravno ob tej uri, ko naj bi šla laufat :vragec: ), pa vse me že boli ... Koka! xrolleyesx :xx!:

Samo me pa res vse boli, zato se danes nisem spravila v superge.

Včerajšnje plezanje le ni bilo kar tako. Najprej opazila bojne rane - modrice po kolenu (tuti colori x:Dx ) in odrgnjen komolec- jah, meni se full hitro poznajo, modrice namreč, za 3/4 sploh ne vem, kje jih staknem, verjetno, ko se kje že bolj konkretno naslonim :o|o:

Zjutraj pa se mi je že dozdevalo, da me rit boli, na šihtu začutila še vsako hrbtno mišico itd itd x:Dx x:Dx x:Dx Je pa feeling vseeno specjaln! x^x

Ajde, fajn se mejte, se še kaj javim x;)x

... Say what you mean

Daaan x:Dx

Čau luftarji & co vidim da ste bli ful pridni s pisanjem :palec:

Pa tudi športno se vsi tko pridno udejstvujete da mam prav slabo vest ker se že dobrih 14 dni zgovarjam na vreme :inocent: enkrat mi je prevroče, drugič pa se zgovarjam na napovedane plohe :P groza - še dobro da mi vsaj jest ne paše več tolko ker je itak preveč vroče x8Dx

Bodte fajn - pa naj vam ta torek čim lepše mine http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/f035.gif

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Da še tle pozdravčke zdelim! :D

Počasi se k sebi spravljam ...

Včeraj namreč crklna na šihtu od zaspanosti, dans tud - od zaspanosti in duhamornega dela ...

Sem pa le poklicala svojo drago mentor'co in se zmenila za diplomski izpit.

Da ga namreč ne grem avgusta, ampak septembra delat x:Dx x:Dx

Sej je bla kr za, kaj ji pa drugega ostane, itak se je verjetno že navadla, da nam je treba -študentom revčkom preobremenjenim - tu pa tam kakšno uslug'co naredit.

Fajn, to pomeni, da bo treba počasi začet kljun tud v bukle tiščat, ne samo v pir pa v luft! x:Dx x:Dx x:Dx

Bo kr zalogaj tale diplomc, prou nč se ga ne troštam :o|o: Še po tem, ko mi je mentor'ca rekla, de ja, tole je pa učenje za življenje, ne le za par ocen ... mi je kr kristalno jasno postalo, da res zlo pričakuje. Ježeš! :inocent:

Bomo že nekako x;)x

P.S.:Če bo kdo kdaj na volji, da more nujno koga zbrcat - sm tle, sami se mi namreč ne uspe, da bi se kaj za faks spravla delat :o|o:

Aja, še to sm pozabla povedat, da rit me pa skori nič več ne boli! x:Dx

Fajn se mejte!

... Say what you mean

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...