Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Luftarji... x:Xx xsrcx

Upam da niste imel toče tam kjer ste... x:Dx

V Kočevju padala okrog petnajst minut, na srečo ne preveč debela... :eek: :o|o:

Lepo preživite preostanek dneva... :palec:

Pa... x:Dx :inocent: ...čez uro in dvajset minut se začne mlaj... :wOOt: :cry:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Jutro x8Dx

Danes sem se spet komaj spravla iz postelje - ponoči, ko je treba spat, bi bla jaz pokonci, zjutraj ko je treba vstat, bi pa spala w:Iw Še vedno sem za posebne šihte za nas "nočne ptice" http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a050.gif take, ki bi se začeli ob bolj humani uri

Aeval super - vidim, da nas je kar nekaj, ki se ubadamo z diplomo :palec: jaz sem sicer še čisto na začetku, ma sem se vsaj končno spravla zraven... tko da bom verjetno tudi šele septembra oz. oktobra mela zagovor. Počasi se daleč pride x:Dx

alef včeraj sem zvečer v pol ure vožnje domov z dolenjskega konca doživela vse - od dežja, sodre, toče, vetra in strel do popolnoma suhe ceste in to se je menjalo na vsakih par km :eek: je blo kr malo težko vozit v takem

Hmja - mlaj - mene je definitivno "nosil" :P http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/k074.gif

Mejte lep dan družba x:Xx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Jutro x8Dx

Danes sem se spet komaj spravla iz postelje - ponoči, ko je treba spat, bi bla jaz pokonci, zjutraj ko je treba vstat, bi pa spala w:Iw Še vedno sem za posebne šihte za nas "nočne ptice" http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a050.gif take, ki bi se začeli ob bolj humani uri

Znano, še kako znano xrolleyesx

Aeval super - vidim, da nas je kar nekaj, ki se ubadamo z diplomo :palec: jaz sem sicer še čisto na začetku, ma sem se vsaj končno spravla zraven... tko da bom verjetno tudi šele septembra oz. oktobra mela zagovor. Počasi se daleč pride x:Dx

Jaz pa že od lani aprila delam (skoraj) kot pretegnjena (ko se pač lotim), vmes je bila sicer zaradi mojih odisejad v tujini kar fajn pavza, pa nimam še kaj za pokazat?! :vragec:

Tko da o tem, da bom do oktobra fertik, se kar lahko pod nosom obrišem! :vragec: No ... sej glede na to, da se mi kot študentki boljš godi, delam v svoji stroki, sem dobro plačana ... kr potem, ko bom diplomirana me živ ** ne bo povohu - ja, naša fajn država za te kadre, ki (sploh) niso iskani xrolleyesx Bemu, dela full full, keša pa odprtih mest pa nič :xx!: No, pa pustmo to! Kaj sem že hotla povedat?? Aja, skratka prav nič se mi ne mudi it na zavod!

Še za diplomca, če ga hočem dobro nardit (oz.sploh nardit) se bom mogla non-stop ena 2 meseca piflarit :vragec:

Da o tem, da če hočeš naredit diplomo, ki je dobra, konkurenčna drugim in da ti gre v eno pametno objavo spljoh ne bi! :vragec:

Aja, drgač sm pa fajn volje, da ne bo pomote! x;)x Zmišljujem se, kaj bi na šihtu lahko še delala, razen samo delala x:Dx x:Dx x:Dx

Enako! x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

alef včeraj sem zvečer v pol ure vožnje domov z dolenjskega konca doživela vse - od dežja, sodre, toče, vetra in strel do popolnoma suhe ceste in to se je menjalo na vsakih par km :eek: je blo kr malo težko vozit v takem

Nisi napisala s katerega konca... x;)x x:Dx

Bilo tudi pri nas pestro včeraj... :o|o:

Okrog desete ure se je ulil dež, pol ure je lilo ko iz škafa... :xx!:

Potem se je za par minut celo sonce pokazalo, tam okrog pol dvanajste pa najprej spet dež, potem toča... :vragec:

Tam kjer sem doma(okolica Ribnice) pa samo malo dežja... :eek:

Trenutno pa spet dež... :o|o: :xx!:

Luftarji lepo se imejte... x:Xx xsrcx

Vikend bo sončen... :onfire:

Menda... xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Samo tolko da se javim - - vas berem, pa nimam neke hude volje za pisat, čakam da gre tale mlaj mimo in me spusti iz krempljev...

Upam da ste ostali kaj boljše volje kot jst...

ah, bo že... :)

Uživajte! x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Dobro jutro x:)x, no končno sem zbujen x:Dx

Zlomk je bil verjetno celo noč tkole :hepko: :hepko:, no mal pretoplo je verjetno zanj :inocent:,

men pa že drugi dan tako paše spat, ko se mi en mobi začne neki oglašat w:Iw

Zdejle sem že ta pravi :inocent:, ta teden je bil kr deloven xcivx, pa še srečanje smo imel

z našimi ta glavnimi, hočmo bit prvi, najboljši x;)x, no ja čist ta glavni je športni tip, tko da naj

mu bo x:Dx

Lepo se mejte x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Eh, sej ni blo tko hudo pri zobotu... x:Dx Malo pobrusil, pa eno plombico dal... xDDx

Huje bo, ko bom šla na operacijo 8-ce... tistega me je pa kar malo strah, pa se že nekaj mesecev izogibam za datum vzet... ampak moram to dat skozi... tko da bom danes še to zrihtala, ko sem že pri teh "poslih"...

Ja, vedno bolj predrzni so... pa nisem še navajena tega pri nas, še nekaj let nazaj ni blo tko... ne rečem v eni Ljubljani, ampak tu... Danes je blo pa v časopisu, da so sredi belega dneva trije fantje pretepli 65-letnega moškega na mopedu, ko je čakal pri rdeči luči na križišču... In to v centru mesta!!! Ma obupno je ratalo!!! Sploh ne morem verjet da se to res dogaja. Pa kaj je s folkom?!! :vragec: :V:

Alef... ma verjetno da je res luna kriva, al pa kakšne čudne kombinacije planetov... x;)x x:o)x

Ale :palec:, glede zobarja pa tko, ti si dobra v vizualizaciji, tko da x;)x No, če ti kej pomaga, jst se dostkrat nate spomnim, v stilu

ma kaj kompliciraš, ti bi to zrihtala ck, ck in pol mam boljši občutek, ja spremembe glih niso moje domače področje w:Iw, tko da

sem mal nihajoče zadnje cajte, od tega da se mi zdi fajn, do tega da preveč mislim, kako bo, pa kaj še rabim, tko da se trudim, da

se osredotočim na sedanjost in ne tolk v prihodnost x:)x

Samo tolko da se javim - - vas berem, pa nimam neke hude volje za pisat, čakam da gre tale mlaj mimo in me spusti iz kremljev...

Upam da ste ostali kaj boljše volje kot jst...

ah, bo že... :)

Uživajte! x:Xx

Ale xwizardx xwizardx, tale mlaj je br močen, sem ga še jst čutil, pa nisem kakšen lunin tip x;)x

Pih, na obrate so me spravli! :vragec:

Na šihtu visim pa ... nalašč bom zej šla na kavo, da se malo potolažim. Al pa pocartam x:Dx

... je pa dans res nekaj čudnega v luftu... No, sej luft je sicer svež x:Dx ampak ... nekaj težkega se je nekje zataknilo :vragec: Eh, kot kaže bo treba danes odtečnarit svoje, pa bo ...

...in upat, da bo na koncu ostalo kaj energije še za kaj drugega naredit... Ehhhh xrolleyesx

Aja, pa lep pozdravček vsem x;)x

... Say what you mean

ma jest ne tekarim zato, ker bi trenirala za kak maraton.. preprosto zato, da dobim mal kondicije, oblikujem telo in se sprostim.

jah, urca je bla u najbolši formi.. pa to ne samo tek po ravnini, tudi v klanec in v dolino se je teklo oz. se bo xyesx sam kolena so mi trpela zelo zelo, ker sem imela takart nekej kilogramov več, pa brez tapravih superg bla- kriza. sam fora, ko sem pa kupila tekaške, sem pa dost težji tekla, k majo tiste blažilce not in je korak mal bol, kako nej se izrazim- no, težji. sem vlekla noge za sabo ko pajk.

ne, sam dons grem, bom vidla, kako bo šlo. počas. lani sem skor skup padla na začetku, ker sem mal prehitr hotla preveč.

kokrat si pa ti že sodeloval na maratonu? osvoju kako medaljo, priznanje? firbca me, k si omenu tisto 21ko x:)x

no, jst sem bolj tvoj tip x;)x, tečem ker mi paše, za sprostitev, v glavnem fajn se potem počutim, no če ti povem, da naredim

na leto dobrih 600 km, potem ti bo verjetno jasno, kakšen tekač sem, zagrizeni naredijo 300 km in več na mesec w:Iw

Z 21ko se je začel pa tko, jst sem se dolgo časa izogibal asfalta, no ko sam laufam, se ga še zdej izognem, tri leta nazaj je blo

pa pred Ljubljanskim maratonom tko zanimivo, kar srečeval sem ljudi, ki so me spodbujal naj grem, tko da sem na koncu sam rekel,

zgleda, da je nekaj na tem in sem šel na 10ko, sem imel bolj zanič že superge in mi je blo ful fajn, tko energija in vse :2src:

Dve leti nazaj so pa prestavili 10ko na bolj zgodnjo uro, pol sem si pa rekel, da tolk zgodi se mi pa ne da, grem pa raje na 21ko in

ker sem jo želel prelaufat, sem šel parkrat prej mal daljši tek, tam 15, 16 km, sam tolk da sem videl, kako se počutim x:px

Drugače sem pa dvakrat prelaufal 21ko, obakrat v Lj, drugje se jo ne lotil, ker sem bil obakrat naslednji dan kr zmatran, pa bi mi

prav prišel dopust, po Lj si ga pač vzamem x;)x Tko, da priznanje, medaljo dobim, če jo vsi dobijo, za ta prave, bi moral pa precej,

precej hitrejši, jst mam na 10 km osebni rekord 48:40, na 21 pa 1:53:32, ti pa lohk pogledaš, kakšni časi so za medalje x:)x

Na šihtu visim pa ... nalašč bom zej šla na kavo, da se malo potolažim. Al pa pocartam x:Dx

... je pa dans res nekaj čudnega v luftu... No, sej luft je sicer svež x:Dx ampak ... nekaj težkega se je nekje zataknilo :vragec: Eh, kot kaže bo treba danes odtečnarit svoje, pa bo ...

...in upat, da bo na koncu ostalo kaj energije še za kaj drugega naredit... Ehhhh xrolleyesx

Aev :inocent:, luna je v raku x;)x, pa teb to pride še tam v 12. bajto, tko da kr kaj lepga si zamisli x:px,

da ti bojo misli šle drugam x;)x, mal čarovnije pa ne škodi xwizardx

Ale :palec:, glede zobarja pa tko, ti si dobra v vizualizaciji, tko da x;)x No, če ti kej pomaga, jst se dostkrat nate spomnim, v stilu ma kaj kompliciraš, ti bi to zrihtala ck, ck in pol mam boljši občutek, ja spremembe glih niso moje domače področje w:Iw, tko da sem mal nihajoče zadnje cajte, od tega da se mi zdi fajn, do tega da preveč mislim, kako bo, pa kaj še rabim, tko da se trudim, da se osredotočim na sedanjost in ne tolk v prihodnost x:)x

Ale xwizardx xwizardx, tale mlaj je br močen, sem ga še jst čutil, pa nisem kakšen lunin tip x;)x

Janif... :rolleyes: :) a res na mene pomisliš? To mi pa ful pomeni. xsrcx Ma ja, sej jst se tudi še kdaj najdem da kompliciram, samo ko se zavem kaj delam, se samo nasmehnem in speljem stvar. Sem se spomnila ko sem nabavljala za nov flat in sem rabila omarico točno določene mere (40x40), ker če ne mi ne gre not... večinoma so pa delane od 50... ampak sem vztrajala da hočem točno te mere... in tip pokliče v podružnico, ker oni niso imeli, in sta res bili dve taki... in ok, grem, da vzamem že eno drugo barvo,ki mi ni bla lih, ma dobro, sm si rekla da pri barvi pa že ne bom komplicirala, sej bo lih tko pasalo... pa mi potem reče tip da ima tudi belo če hočem... in jst samo :eek: :wOOt: jaaaa, itak!!! - ker se mi bo ujemala barva s posteljo... xDDx

Samo kaj te pa tko žlajfa? :inocent: Se mi zdi da se z vsemi 4 braniš da bi se preselil, pa iščeš izgovore. Sej urejaš lahko potem sproti detajle... pa službo maš, tko da mislim da glede stroškov ne bi smel imet problemov...

Ja vem kako je ko si z mislimi nenehno v prihodnosti, res je težko se stalno silit da si v sedanjosti... misli kar grejo po svoje... sej to se tudi meni dogaja, samo je fajn da se tega zavem pa se potem hitro premaknem v sedanjost x:Ix x:o)x ... upam da štekaš x;)x . Vendar Moram uredit stvari ki so zdaj, v sedanjosti, pa tudi že razmišljat o prihodnosti, ampak samo razmišljat, sanjarit, ne pa Živet v prihodnosti, živet moram v sedanjem trenutku... in če ne uredim zadev ki me sedaj čakajo, potem tudi tistih ki me čakajo v naprej, ne bom mogla, ker je povezano eno z drugim, je treba it po korakih... je pa res da lahko v enem dnevu narediš ogromen skok naprej, včasih se premakneš pa le za centimeter.

Ja, danes je res težek dan...

...se počutim kot pes ki grize, samo da jaz "grizem" z besedami v stilu -don`t touch me-

Upam samo da se ne še skregam s kom danes, ker danes res nisem za delat v rokavicah s folkom. xrolleyesgx

:hepko: :hepko: Tole pa za dvig pozitivne energije, zame in za tiste ki rabite xDDx x:px

Naj vam ta dan čimboljše mine... x:Xx xsrcx

Nisi napisala s katerega konca... x;)x x:Dx

Hehe ja mogoče je pa skrivnost :vragec: x:Dx ni blo blizu tebe :P

Ja, danes je res težek dan...

...se počutim kot pes ki grize, samo da jaz "grizem" z besedami v stilu -don`t touch me-

Upam samo da se ne še skregam s kom danes, ker danes res nisem za delat v rokavicah s folkom. xrolleyesgx

Hmmm xscratchx zanimivo - mene pa prav nič kaj dosti ne daje tale mlaj - razen bolj slabega spanca. Ponavadi me kr meče, ta teden mi je pa prav prijeten - čeprav je res da imam fajn razloge za to da mi je lepo x8Dx

Upam da vam drugim čim prej mine tole čudno vzdušje xwizardx xupx xsrcx

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

No, pri meni je začelo popuščat pred nekaj minutami... je že boljše razpoloženje xDDx x:px

uf, sem se zdjle spravla tole brat.

eh, važno, da dogaja... ane x;)x x:)x tut če ni medalje (še) se obrestuje, ane?

superge ---- dobre si kup, resno... x!x x:)x

a to je tis maraton k se nekej na grad teče? :inocent:

js zdele že 2 dni nism šla... je tak blat povsod, da bi zih kje not ostala x:o)x x:)x , po asfaltu pa... tuga ane.

aja, sej res, :vragec: xsrcbumx vsem luftarjem in ostalim!

no, sej jst pa ne že od sobote, no nedelja je bla tut športna :vio:

Ne, tist je tek na Lj. grad, Ljubljanski maraton je pa po Ljubljani, konec oktobra x;)x

Superge sem takoj po prvi 10ki v Ljubljani zamenjal, sem že imel par dni nove, sam nisem hotel z njimi

reskirat, se jih trudim menjat predno so zanič x:)x , moji podplati niso neobčutljive sorte w:Iw

Hmmm xscratchx zanimivo - mene pa prav nič kaj dosti ne daje tale mlaj - razen bolj slabega spanca. Ponavadi me kr meče, ta teden mi je pa prav prijeten - čeprav je res da imam fajn razloge za to da mi je lepo x8Dx

No, sej jst se ne pritožujem x;)x, v ponedeljek zvečer sem imel tak občutek, je pa res, da je bla luna še v biku,

ki mi nabije energijo, pri enih ljudeh sem ga pa kr opazil, čist so bli neki zmedeni x:o)x , no v ponedeljek je bla

taka neka zmeda v službi ...

Aev :inocent:, luna je v raku x;)x, pa teb to pride še tam v 12. bajto, tko da kr kaj lepga si zamisli x:px,

da ti bojo misli šle drugam x;)x, mal čarovnije pa ne škodi xwizardx

:inocent:

Eeeee .... se meni zdi, da se bo treba enkrat vsest, pa tole meni razložit ... nekoč nekdaj ... ker sama se zaenkrat še nisem xnckrivx

Pa :wOOt: :wOOt: zej sem šele opazila?!! Še 35 min dela, pa brišem domov! :P

Hitro je šlo dans x^x

Če človek najrej miceno zamudi (mendo je to zato, ker sem vodnarka x:Dx x:Dx ), potem se prav fajn razpištoli, pove par nekulturnih, potem utihne in buli v compjuter, dobi še en fajn obisk, gre vmes na kavo in verjetno 105x na wc (jah, po bom pa jezna, kr mi bodo konc mes'ca skret papir od plače trgal :o|o: x:Dx x:Dx), vmes še malo na netu visi ...po pa gre, ne?! x:Dx x:Dx

... Say what you mean

Janif... :rolleyes: :) a res na mene pomisliš? To mi pa ful pomeni. xsrcx Ma ja, sej jst se tudi še kdaj najdem da kompliciram, samo ko se zavem kaj delam, se samo nasmehnem in speljem stvar. Sem se spomnila ko sem nabavljala za nov flat in sem rabila omarico točno določene mere (40x40), ker če ne mi ne gre not... večinoma so pa delane od 50... ampak sem vztrajala da hočem točno te mere... in tip pokliče v podružnico, ker oni niso imeli, in sta res bili dve taki... in ok, grem, da vzamem že eno drugo barvo,ki mi ni bla lih, ma dobro, sm si rekla da pri barvi pa že ne bom komplicirala, sej bo lih tko pasalo... pa mi potem reče tip da ima tudi belo če hočem... in jst samo :eek: :wOOt: jaaaa, itak!!! - ker se mi bo ujemala barva s posteljo... xDDx

Samo kaj te pa tko žlajfa? :inocent: Se mi zdi da se z vsemi 4 braniš da bi se preselil, pa iščeš izgovore. Sej urejaš lahko potem sproti detajle... pa službo maš, tko da mislim da glede stroškov ne bi smel imet problemov...

Ja vem kako je ko si z mislimi nenehno v prihodnosti, res je težko se stalno silit da si v sedanjosti... misli kar grejo po svoje... sej to se tudi meni dogaja, samo je fajn da se tega zavem pa se potem hitro premaknem v sedanjost x:Ix x:o)x ... upam da štekaš x;)x . Vendar Moram uredit stvari ki so zdaj, v sedanjosti, pa tudi že razmišljat o prihodnosti, ampak samo razmišljat, sanjarit, ne pa Živet v prihodnosti, živet moram v sedanjem trenutku... in če ne uredim zadev ki me sedaj čakajo, potem tudi tistih ki me čakajo v naprej, ne bom mogla, ker je povezano eno z drugim, je treba it po korakih... je pa res da lahko v enem dnevu narediš ogromen skok naprej, včasih se premakneš pa le za centimeter.

Lepo si napisala :palec:, je res se spomnim nate, pa kako bi ti izpeljala, pa tko, nisem zmeraj tako suveren, kakor mogoče tukaj delujem :vio:

Pa mi gre lažje, moram pa priznat, da se tut meni pri nabavljanju kr poklopi, še vedno mi je ratal dobit tisto kar sem si zamislil, tut barvno :2src:

Zgleda, da mi gre to upiranje dobro od rok, čeprav se sam sploh ne trudim v to smer, no kmalu bom preselil tut računalnik, to se mi pa zdi moment, da tut sam grem x;)x, glede denarja me ne skrbi, bolj moja organiziranost, jutranje vstajanje (prej bom moral vstat), upam vsaj, da bojo tist tunel odprli končno, da se bo dal vsaj malo bolj normalno hodit v službo, ker nisem ravno potrpežljiv tip v gužvi x:o)x, pred šesto od doma mi je pa tu mač xnckrivx, no ti bi rekla malenkosti xcivx

Moram pa priznat, da opazim, če kompliciraš v kakšnih tvojih postih, no čez sebe ne moremo x;)x, glavno, da se borimo x:px

:inocent:

Eeeee .... se meni zdi, da se bo treba enkrat vsest, pa tole meni razložit ... nekoč nekdaj ... ker sama se zaenkrat še nisem xnckrivx

Pa :wOOt: :wOOt: zej sem šele opazila?!! Še 35 min dela, pa brišem domov! :P

Hitro je šlo dans x^x

Če človek najrej miceno zamudi (mendo je to zato, ker sem vodnarka x:Dx x:Dx ), potem se prav fajn razpištoli, pove par nekulturnih, potem utihne in buli v compjuter, dobi še en fajn obisk, gre vmes na kavo in verjetno 105x na wc (jah, po bom pa jezna, kr mi bodo konc mes'ca skret papir od plače trgal :o|o: x:Dx x:Dx), vmes še malo na netu visi ...po pa gre, ne?! x:Dx x:Dx

Si bomo že vzeli cajt zate x;)x

Vidim, da se dobro znajdeš x:Dx, maš kakšne podobne fore k jst, pit je treba, pol je pa treba tut na wc x:Dx, jst mam kr srečo, telefon dostikrat

zazvoni, ko sem na wc-ju, pa tut iskali so me ravno takrat, pa ne našli x;)x A vodnar je kriv za zamude :inocent:, vidiš to pa nisem nikol razmišljal,

sem pa daleč od kakšnih pohval, no na srečo se prestavili prihod v službo do 8:30, tko da zdej sem prav pohvale vreden, nč več ne zamujam xcivx

Wc papirja menda še ne štejejo x:Dx, pa cajt nam tut ne merijo xcivx, ja tole g. Janif je vaša mesečna delovna statistika x:Dx

Lepo si napisala :palec:, je res se spomnim nate, pa kako bi ti izpeljala, pa tko, nisem zmeraj tako suveren, kakor mogoče tukaj delujem :vio:

Pa mi gre lažje, moram pa priznat, da se tut meni pri nabavljanju kr poklopi, še vedno mi je ratal dobit tisto kar sem si zamislil, tut barvno :2src:

Zgleda, da mi gre to upiranje dobro od rok, čeprav se sam sploh ne trudim v to smer, no kmalu bom preselil tut računalnik, to se mi pa zdi moment, da tut sam grem x;)x, glede denarja me ne skrbi, bolj moja organiziranost, jutranje vstajanje (prej bom moral vstat), upam vsaj, da bojo tist tunel odprli končno, da se bo dal vsaj malo bolj normalno hodit v službo, ker nisem ravno potrpežljiv tip v gužvi x:o)x, pred šesto od doma mi je pa tu mač xnckrivx, no ti bi rekla malenkosti xcivx

Moram pa priznat, da opazim, če kompliciraš v kakšnih tvojih postih, no čez sebe ne moremo x;)x, glavno, da se borimo x:px

No super, me veseli... xsrcx

Glede vstajanja pa res ne bi rekla -malenkosti- x8Dx ... si že pozabil da spadam tudi jst med tiste jutranje zaspance... x:Dx x;)x tko da tu te lahko kar dobro razumem. xDDx Pa ja, v gužvi tudi jst nisem bla znana po potrpežljivosti, me prav zanima kako bo zdaj po prometni, ko začnem spet vozit avto. Sem pa opazila da so moji izbruhi jeze, ki so bili prej dokaj pogosti, zdaj nekam izginili. x:o)x x:px In da dosti bolj umirjeno delujem in reagiram... no ja, bomo vidli ko začnem...

...a veš kaj, če bom komplicirala ti kar direkt napiši da kompliciram, pa se bom potem probala poboljšat... x:px Zmenjeno? xDDx Pa ne se bat da ti bom kaj zamerila al pa bla užaljena... x:)x

Si bomo že vzeli cajt zate x;)x

Vidim, da se dobro znajdeš x:Dx, maš kakšne podobne fore k jst, pit je treba, pol je pa treba tut na wc x:Dx, jst mam kr srečo, telefon dostikrat

zazvoni, ko sem na wc-ju, pa tut iskali so me ravno takrat, pa ne našli x;)x A vodnar je kriv za zamude :inocent:, vidiš to pa nisem nikol razmišljal,

sem pa daleč od kakšnih pohval, no na srečo se prestavili prihod v službo do 8:30, tko da zdej sem prav pohvale vreden, nč več ne zamujam xcivx

Wc papirja menda še ne štejejo x:Dx, pa cajt nam tut ne merijo xcivx, ja tole g. Janif je vaša mesečna delovna statistika x:Dx

Zadnjič enkrat mi je en omenil, da ja, sem pa res čisto taprava vodnarka, še zamujam, kar je kao tipično za vodnarje. A je res/ne, pa ne mene vprašat. Al pa ja - jst že zamujam! x:Dx Semo se pa trudim, pa vsaj od začetka ponavadi ne, potem ko se pa začne tistih sladkih par micenih minutk...to je kot droga! x:Dx x:Dx Pa vseeno je, al vstanem 15 min prej la pa 1h, zamudila bom isto! :D Logika?! x:Dx x:Dx

Jah, mi mamo na šihtu po hodnikih kamere, pa ena je pred veceji (ma mislim, da ne namreno :D ) in se po hecamo, da to pa direktor kontrolira kolx gre kdo na wc, pa se mu po skret papir kao od plače odtrga x:Dx x:Dx

Te bom pa za besedo prijela glede unga prvega tvojega stavka, pa enkrat res za rokav pocukala! x;)x

... Say what you mean

Hajli hajlo vsem luftarjem, pa še vsem ostalim tle not

Eh, me je ena sama lenoba Na netu ja viset, pa trapaste filme tud gledat, da bi še kaj za faks se pretegnila, to pa ne, smotka! :o|o:

Jp, prav luftam se. Šiht še gre, potem pa vse 4 tačke od sebe Za naklestit!!

Samo me pa res vse boli, zato se danes nisem spravila v superge.

Včerajšnje plezanje le ni bilo kar tako. Najprej opazila bojne rane - modrice po kolenu (tuti colori) in odrgnjen komolec- jah, meni se full hitro poznajo, modrice namreč, za 3/4 sploh ne vem, kje jih staknem, verjetno, ko se kje že bolj konkretno naslonim :o|o:

Zjutraj pa se mi je že dozdevalo, da me rit boli, na šihtu začutila še vsako hrbtno mišico itd itd Je pa feeling vseeno specjaln!

No, jst tut kr uspešen v hribih x:o)x, glede modric, tko da lani sem bil kr ponosen nase, ko mi je ratalo brez bližnjih srečanj s kakšno skalo, sem

pa tut jst že kakšno pobral, ko se jo sploh ne spomnim, recimo, ko smo šli na Triglav, pa opazim na vrhu odgrnjeno koleno, tut približno nisem vedel kje xnckrivx

O lenobi, pa o štirih od sebe bom raje tiho :inocent:, edino škoda da ne obstaja kakšno plačilo za to, bi bil priden x;)x

Da še tle pozdravčke zdelim! :D

Počasi se k sebi spravljam ...

Včeraj namreč crklna na šihtu od zaspanosti, dans tud - od zaspanosti in duhamornega dela ...

Sem pa le poklicala svojo drago mentor'co in se zmenila za diplomski izpit.

Da ga namreč ne grem avgusta, ampak septembra delat

Sej je bla kr za, kaj ji pa drugega ostane, itak se je verjetno že navadla, da nam je treba -študentom revčkom preobremenjenim - tu pa tam kakšno uslug'co naredit.

Fajn, to pomeni, da bo treba počasi začet kljun tud v bukle tiščat, ne samo v pir pa v luft!

Bo kr zalogaj tale diplomc, prou nč se ga ne troštam. Še po tem, ko mi je mentor'ca rekla, de ja, tole je pa učenje za življenje, ne le za par ocen ... mi je kr kristalno jasno postalo, da res zlo pričakuje. Ježeš!

Bomo že nekako x;)x

P.S.:Če bo kdo kdaj na volji, da more nujno koga zbrcat - sm tle, sami se mi namreč ne uspe, da bi se kaj za faks spravla delat :o|o:

Aja, še to sm pozabla povedat, da rit me pa skori nič več ne boli! x:Dx

Fajn se mejte!

Glede brcanja se takoj javim, sej bom nežno, pričakujem pa, da mi boš vrnila vsaj v enaki meri, no mal bova že pazila, da ne bova vsa plava x;)x

Pa da na tolk mestih ne pišem, jst že neki cajta tut Revito, se mi zdi kr fajn poživitev x:px, pred kakšnimi teki pa sploh :vio:, če pa kaj pomaga glede modric pa ne vem, sem brez, hribi še pridejo :inocent:

Jutro x8Dx

Danes sem se spet komaj spravla iz postelje - ponoči, ko je treba spat, bi bla jaz pokonci, zjutraj ko je treba vstat, bi pa spala Še vedno sem za posebne šihte za nas "nočne ptice" http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a050.gif take, ki bi se začeli ob bolj humani uri

Aeval super - vidim, da nas je kar nekaj, ki se ubadamo z diplomo jaz sem sicer še čisto na začetku, ma sem se vsaj končno spravla zraven... tko da bom verjetno tudi šele septembra oz. oktobra mela zagovor. Počasi se daleč pride

Jst sem za :palec:, razmišljam edino kako to spravit v zakon xscratchx

Jaz pa že od lani aprila delam (skoraj) kot pretegnjena (ko se pač lotim), vmes je bila sicer zaradi mojih odisejad v tujini kar fajn pavza, pa nimam še kaj za pokazat?!

Tko da o tem, da bom do oktobra fertik, se kar lahko pod nosom obrišem! No ... sej glede na to, da se mi kot študentki boljš godi, delam v svoji stroki, sem dobro plačana ... kr potem, ko bom diplomirana me živ ** ne bo povohu - ja, naša fajn država za te kadre, ki (sploh) niso iskani Bemu, dela full full, keša pa odprtih mest pa nič :xx!: No, pa pustmo to! Kaj sem že hotla povedat?? Aja, skratka prav nič se mi ne mudi it na zavod!

Še za diplomca, če ga hočem dobro nardit (oz.sploh nardit) se bom mogla non-stop ena 2 meseca piflarit

Da o tem, da če hočeš naredit diplomo, ki je dobra, konkurenčna drugim in da ti gre v eno pametno objavo spljoh ne bi!

Aja, drgač sm pa fajn volje, da ne bo pomote! Zmišljujem se, kaj bi na šihtu lahko še delala, razen samo delala

Enako! x;)x

Men grejo same pametne ideje po glavi w:Iw, sem se spomnil, da bi lohk mi posneli Diplomiranec 2, mamo vse kar potrebujemo za film,

3 diplomirance, Alefa kot režiserja, Zlomk bi bil za muzko, Ale pa za vse umetniške zadeve, da bi lepše izpadlo x:px, za Svečko pa še ne

vem, ali bi bla na naši ali na njihovi strani :inocent:

Za diplomca xwizardx, sem mislil, da majo to samo na matematki, pa vidim, da so še kje, velik, velik sreče že zdej xcrossfingx

O svoji diplomi se do nadaljnega odpovedujem vsem izjavam, jst sem za jeseeeeen x:px, hmm, kaj je pa ta medklic, ne vem od kje se je

vzel :inocent:

Tega pa jst pri nas ne razumem x:o)x, res ne, da je tolk težko koga zaposlit, ja, stroški so tolk večji za študente, ja kaj pa če bi se naši

vrli managerji glede na naš standard v primerjavi z Zahodno Evropi, vozili v kakšnih 30.000 EUR cenejših avtih, pa bi blo takoj nekaj keša,

da ne omenjam še kej druzga x:o)x

Pa da na tolk mestih ne pišem, jst že neki cajta tut Revito, se mi zdi kr fajn poživitev x:px, pred kakšnimi teki pa sploh :vio:, če pa kaj pomaga glede modric pa ne vem, sem brez, hribi še pridejo :inocent:

:palec: :palec:

Men grejo same pametne ideje po glavi w:Iw, sem se spomnil, da bi lohk mi posneli Diplomiranec 2, mamo vse kar potrebujemo za film, 3 diplomirance, Alefa kot režiserja, Zlomk bi bil za muzko, Ale pa za vse umetniške zadeve, da bi lepše izpadlo x:px, za Svečko pa še ne vem, ali bi bla na naši ali na njihovi strani :inocent:

xflirtx x:px

Za umetniške zadeve bi se pa jst najprej z vami vsemi skupaj vsedla, še najraje kje na kakšnem travniku, nekje v naravi, še lepše ob vodi, pa nekaj bi piknili zraven... potem bi pa ideje začele same frčat v naše glave... x:px x;)x

Pa tudi diplome bi bile spisane pred rokom... x:Dx

Sm pa zdej pomislila, kakšen mixič bi ratal, če bi hudičk mixal muziko, zraven pa Svečka s klavirjem... x:px

Zadnjič enkrat mi je en omenil, da ja, sem pa res čisto taprava vodnarka, še zamujam, kar je kao tipično za vodnarje. A je res/ne, pa ne mene vprašat. Al pa ja - jst že zamujam! x:Dx Semo se pa trudim, pa vsaj od začetka ponavadi ne, potem ko se pa začne tistih sladkih par micenih minutk...to je kot droga! x:Dx x:Dx Pa vseeno je, al vstanem 15 min prej la pa 1h, zamudila bom isto! :D Logika?! x:Dx x:Dx

Jah, mi mamo na šihtu po hodnikih kamere, pa ena je pred veceji (ma mislim, da ne namreno :D ) in se po hecamo, da to pa direktor kontrolira kolx gre kdo na wc, pa se mu po skret papir kao od plače odtrga x:Dx x:Dx

Te bom pa za besedo prijela glede unga prvega tvojega stavka, pa enkrat res za rokav pocukala! x;)x

Hmm, to mi je pa čist domače, pa glede na to, da se pri planetih midva tepeva sam pri vodnarju, bo res zgleda nekaj na tem x;)x Jst sem to nekako biku pripisal, sam so mi eni bikci ven skakal xcivx No in kolega, ki je še dost hujši primerek kot jst, ima MC v vodnarju :vio:, je tut po 9:30 prišel v času, ko je bla že pod osmi uri zamuda xnckrivx, sam so mu kr težil ...

Najprej logika, vsaj moja :inocent:, če vstanem prej, mam v glavi, da mam cajta še velik in potem vse bolj lepo počas, levo, desno in aaa, tolk je že ura xcivx Zamujanja sem se učil že v srednji šoli, krivi so bli tastari, ki so tut zamujal xnckrivx x:Dx , kdo bo pol ob pol osmih v šoli x:o)x, no pri meni so se sošolke čudile, kako zmeraj pridem, ko se odpira dnevnik in sprašuje kdo manjka xcivx, no pri nas še ni blo kakšnih butastih pravil, v stilu če prideš za učiteljem, si zamudil celo uro ... V službi sem začel pridno, mal čez sedem, 7 petnajst, tko nekak, pripravništvo, pol je prišla pa komisarka, ni bla uradno šef, bla je pa huj kot šef in zadnjič vidim, ko je šel eden v penzijo, da bikica :o|o:, sramota, sramota, sramota za našo vrsto :xx!: (ma če bi bil neviden, bi ji molotovko v bajto zabrisal) in je hotla met sestanke ob sedmih, napaka, ne gre, rezultat, če preskočim kakšen zagovor pri direktorici, v službo sem začel hodit po pol osmi, komisarka je šla v penzijo in potem je postajala osma ura zelo vabljiva, dokler ni tut ta prišla prezgodaj xnckrivx in ko se enkrat jst navadim, pol ša navada je železna srajca, no par let nazaj so mi šli na roko, do pol devetih je OK.

A tko, kamere, ja, mi jih imamo tut, sam jih vključmo ko gremo x;)x

Ni problema, ta mesec sem bolj tko s časom, sicer pa če te kdaj zanima Šmarna še po kakšni drugačni poti ...

pa mi trije rock, pa še kaj glasnejšega nažigal x:Dx x:Dx x:Dx

xsuperx, preveč elektronike škodi občutljivih ušesom x:Dx

xflirtx x:px

Za umetniške zadeve bi se pa jst najprej z vami vsemi skupaj vsedla, še najraje kje na kakšnem travniku, nekje v naravi, še lepše ob vodi, pa nekaj bi piknili zraven... potem bi pa ideje začele same frčat v naše glave... x:px x;)x

Pa tudi diplome bi bile spisane pred rokom... x:Dx

Sm pa zdej pomislila, kakšen mixič bi ratal, če bi hudičk mixal muziko, zraven pa Svečka s klavirjem... x:px

Same dobre ideje x:px, pa še res bi blo x;)x

Ja, zlomk bi moral Svečko dat v ospredje, klavir je močna zadeva, tko da bi bla kakšna industrijska balada x:Dx,

dokler mi ne bi dodal mal tolkal, brenkal in godal :inocent:

Je že cajt, da sem kam spravim, je tko luštno, mir je, soba velika, še muzko lohk nabijem, če mi paše, pa še ure se

mi štejemo, no jih bo treba koristit, se jih je nekaj nabralo x;)x

Hehe ja mogoče je pa skrivnost :vragec: x:Dx ni blo blizu tebe :P

x:Dx http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif

Tudi prav... :palec:

Luftarji... x8Dx x:Dx http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif

Ne vem kako je z vami, meni že plavuti poganjajo ob vsej tej vodi... :vragec: :wOOt:

Pa trava raste nekam v višave... :eek:

Še malo pa bo previsoka za kosilnico... :o|o: xrolleyesx

No ja... x:Dx :inocent: ...saj ima sosed traktor... xnckrivx :mezik:

Lep dan še naprej, po možnosti brez mokrote z neba... xwizardx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...