Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Hmm, to mi je pa čist domače, pa glede na to, da se pri planetih midva tepeva sam pri vodnarju, bo res zgleda nekaj na tem. Jst sem to nekako biku pripisal, sam so mi eni bikci ven skakal.No in kolega, ki je še dost hujši primerek kot jst, ima MC v vodnarju, je tut po

9:30 prišel v času, ko je bla že pod osmi uri zamudil, sam so mu kr težil ...

Najprej logika, vsaj moja :inocent:, če vstanem prej, mam v glavi, da mam cajta še velik in potem vse bolj lepo počas, levo, desno in aaa, tolk je že ura. Zamujanja sem se učil že v srednji šoli, krivi so bli tastari, ki so tut zamujal, kdo bo pol ob pol osmih v šoli, no pri meni so se sošolke čudile, kako zmeraj pridem, ko se odpira dnevnik in sprašuje kdo manjka xcivx, no pri nas še ni blo kakšnih butastih pravil, v stilu če prideš za učiteljem, si zamudil celo uro ... V službi sem začel pridno, mal čez sedem, 7 petnajst, tko nekak, pripravništvo, pol je prišla pa komisarka, ni bla uradno šef, bla je pa huj kot šef in zadnjič vidim, ko je šel eden v penzijo, da bikica, sramota, sramota, sramota za našo vrsto (ma če bi bil neviden, bi ji molotovko v bajto zabrisal) in je hotla met sestanke ob sedmih, napaka, ne gre, rezultat, če preskočim kakšen zagovor pri direktorici, v službo sem začel hodit po pol osmi, komisarka je šla v penzijo in potem je postajala osma ura zelo vabljiva, dokler ni tut ta prišla prezgodaj in ko se enkrat jst navadim, pol ša navada je železna srajca, no par let nazaj so mi šli na roko, do pol devetih je OK.

Se spomnim tega xrolleyesx :xx!: In če ti je bila na tak načim neopravičena pisana, si itak nisi mogel nč zmislt, pa opravičila prnest :o|o:

Uh, sm bla jst lumpa včasih! x:Dx x:Dx

Samo tale tvoj sodelavc se je pa že prav preseraval z zamujanjem no x:Dx

Jst tko lepo kakšni 2, ajde maksimu do 10min zamudim, pa se mi zdi prav taprava doza x:Dx

Ni problema, ta mesec sem bolj tko s časom, sicer pa če te kdaj zanima Šmarna še po kakšni drugačni poti...

Meni je sicer tudi uspelo vikende za ta mesec, pa še za polovico naslednjega zabasat s koncerti, pikniki, obljubljenim športanjem, delom ... ampak če bo kaj fraj, se bom pa spomnila nate in se ti najavim! x;)x

xsuperx, preveč elektronike škodi občutljivih ušesom

Ane! xsmx

Luftarji...

Ne vem kako je z vami, meni že plavuti poganjajo ob vsej tej vodi...

Pa trava raste nekam v višave...

Še malo pa bo previsoka za kosilnico... :o|o: xrolleyesx

No ja... x:Dx :inocent: ...saj ima sosed traktor... xnckrivx :mezik:

Lep dan še naprej, po možnosti brez mokrote z neba... xwizardx

Ojla Alef! :D

Uboga trava no, da je ne boš dosmrtno dekaptiral! x:Dx x:Dx x;)x

Jst tud ne bi dežja za vikend, če že mam take lepe plane za sončkasto vreme! Naj kar med tedno pada, če že more, se vsaj pisarna na šihtu shladi!

Ok, zej sem pa skoraj na tem, da si photoshop odprem in začnem še kaj, kar je treba delat! x:Dx Delat pa študirat skup :xx!:

P.S.: Alef&Janif, priznam! Vedno ko vaju (po možnosti skup) citiram in mi napiše "v tvoji objavi je več smeškotov, kot je dovoljeno ..." si mislim: :o|o: xrolleyesx :vragec: ... x:Dx :palec:

... Say what you mean

And mean what you say ...

Deli na socialnih omrežjih

Ojla Alef! :D

Uboga trava no, da je ne boš dosmrtno dekaptiral! x:Dx x:Dx x;)x

Jst tud ne bi dežja za vikend, če že mam take lepe plane za sončkasto vreme! Naj kar med tedno pada, če že more, se vsaj pisarna na šihtu shladi!

x:Dx

Nič bat za travo, raste še prehitro... :o|o:

Ali pa sem jaz prepočasen(pravijo neki zlobni jeziki... :inocent: )

P.S.: Alef&Janif, priznam! Vedno ko vaju (po možnosti skup) citiram in mi napiše "v tvoji objavi je več smeškotov, kot je dovoljeno ..." si mislim: :o|o: xrolleyesx :vragec: ... x:Dx :palec:

Smeškoti se dajo tudi zbrisat... xrolleyesx http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a025.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Nič bat za travo, raste še prehitro...

Ali pa sem jaz prepočasen(pravijo neki zlobni jeziki...)

:icon17: xg:Dx xg:Dx

Smeškoti se dajo tudi zbrisat...

za unga smeškulja s svetniškim sijem pa tud xg:Dx xg:Dx

Jst sm pa tako važno multi:

gledam (ok, bolj poslušam no) film na compjutru, pedenam nekaj študijskega v photosopu zraven pa še na LNF čepim x^x

Ko se bom enkrat zmotila, bo pa tud fajn, ja!

x:Dx x:Dx

... Say what you mean

Jst sm pa tako važno multi:

gledam (ok, bolj poslušam no) film na compjutru, pedenam nekaj študijskega v photosopu zraven pa še na LNF čepim x^x

Ko se bom enkrat zmotila, bo pa tud fajn, ja!

x:Dx x:Dx

xrolleyesx :o|o: x:Dx

Čist po vodnarsko... x8Dx

Nobene resnosti pri delu... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_01.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

xrolleyesx :o|o: x:Dx

Čist po vodnarsko... x8Dx

Nobene resnosti pri delu... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_01.gif

Alef, ne me hecat!

:P

Jst sem še kako resna, kar se dela tiče!!

Samo kadar ni treba (=kadar gl.študija še ne zaliva grla skozi nos not :D), si je pa treba duhamorne stvari bolj pestre naredit!

Pa lepo prosim no?? Jst&tečno računalniško delo?? Pa kako naj pri miru sedim, ko postane dolgočasno??

izgovori.press saj vem x:Dx

Ampak dokler moja "multi" pogruntavščina deluje (danes vsaj delam, včeraj sem še jamrala :icon17: ), bom še vstrajala!

Upam, da bo zdržala dokler ne pridem do konca s tem svojim del'cem :inocent:

... Say what you mean

Jutro x:Dx

No, pri meni je začelo popuščat pred nekaj minutami... je že boljše razpoloženje

Lepo :palec: kr naj bo tko še naprej xsrcx

v ponedeljek zvečer sem imel tak občutek, je pa res, da je bla luna še v biku,

ki mi nabije energijo, pri enih ljudeh sem ga pa kr opazil, čist so bli neki zmedeni , no v ponedeljek je bla

taka neka zmeda v službi ...

Aja? Zmeda kje? Kdo? Zakaj? x;)x x:Ix Jaz tega ne opazim - verjetno zato ker sem sama preveč zmedena x:Dx Pol so mi pa drugi čudni ko se meni čudijo :P

Za umetniške zadeve bi se pa jst najprej z vami vsemi skupaj vsedla, še najraje kje na kakšnem travniku, nekje v naravi, še lepše ob vodi, pa nekaj bi piknili zraven... potem bi pa ideje začele same frčat v naše glave...

Pa tudi diplome bi bile spisane pred rokom...

Uffff tole bi blo pa fajn :palec: Čeprav v tisti ta zadnji stavek pa malo dvomim - zaradi mojega lenoritisa namreč :inocent: da bi jaz kaj predčasno nardila :wOOt: to bi pa blo nepozabno :fiju: ponavadi vse ta zadnjo sekundo če je le mogoče - pol pa adrenalin šopa sto na uro xangx pa vse frči okrog :frog:

Zadnjič enkrat mi je en omenil, da ja, sem pa res čisto taprava vodnarka, še zamujam, kar je kao tipično za vodnarje. A je res/ne, pa ne mene vprašat. Al pa ja - jst že zamujam! Semo se pa trudim, pa vsaj od začetka ponavadi ne, potem ko se pa začne tistih sladkih par micenih minutk...to je kot droga! Pa vseeno je, al vstanem 15 min prej la pa 1h, zamudila bom isto! Logika?!
V službi sem začel pridno, mal čez sedem, 7 petnajst, tko nekak, pripravništvo, pol je prišla pa komisarka, ni bla uradno šef, bla je pa huj kot šef in zadnjič vidim, ko je šel eden v penzijo, da bikica, sramota, sramota, sramota za našo vrsto (ma če bi bil neviden, bi ji molotovko v bajto zabrisal) in je hotla met sestanke ob sedmih, napaka, ne gre, rezultat, če preskočim kakšen zagovor pri direktorici, v službo sem začel hodit po pol osmi, komisarka je šla v penzijo in potem je postajala osma ura zelo vabljiva, dokler ni tut ta prišla prezgodaj xnckrivx in ko se enkrat jst navadim, pol ša navada je železna srajca, no par let nazaj so mi šli na roko, do pol devetih je OK.
Se spomnim tega xrolleyesx :xx!: In če ti je bila na tak načim neopravičena pisana, si itak nisi mogel nč zmislt, pa opravičila prnest

Uh, sm bla jst lumpa včasih!

vem pa, da jes nism vodnar, ampak zamujanje je pa res ena moja hiba.

Tako k je že nekdo pred mano napisov, tut če vstanem 2 uri prej- ne pomaga. No, če je res extra extra pomembna zadeva, potem mi nekako čudežno uspe. Drugač pa.... itak, jest&zamujanje=typical

Hehe kok mi je pa tole znano http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e010.gif lahko vstanem 2 uri prej pa bom vseeno zamudila - večni problemi s tem. Ampak to se mi (je) dogaja(lo) samo ko je (blo) treba it v šolo /faks /službo, sicer pa ni tko hudih težav xnckrivx To je nekako uno - če je nekaj treba narest, na tak način očitno podzavestno protestiram :inocent: Sem mela na faksu ful problemov zaradi tega ker sem vedno zamudila na vaje, ki so se začele ob 8h zjutraj :wacko: pa sem zaradi tega dobivala razne "kazenske" naloge. Da ne bi o tem, da sem že od OŠ naprej polnila dnevnike zaradi svoje hiperaktivnosti in jezikavosti :frog: x:Dx Meni zdržat 30 min na enem mestu je bil večni (še nedoseženi) izziv. No nekako mi rata kadar sem res koma - samo takrat res ni nič od mene :sleeping:

Ne vem kako je z vami, meni že plavuti poganjajo ob vsej tej vodi...

Pa trava raste nekam v višave...

Še malo pa bo previsoka za kosilnico...

No ja ...saj ima sosed traktor...

Lep dan še naprej, po možnosti brez mokrote z neba...

Hehe ja alef držim pesti da bo vsaj vikend lep xcrossfingx da boš lahko travo pokosil še preden podivja. Sem šla pa včeraj delat družbo ko je blo treba it v izvidnico za novo kosilnico - sem bla poučena o razlikah med parimi kosilnicami :D Zdaj vem da se lahko naštima višina koles - sem prvič slišala - no pa marsikaj drugega tudi xangx B)

Čist po vodnarsko...

Nobene resnosti pri delu...

Kako? Neresnost? S tem se pa ne strinjam - jaz sem popolnoma predana svojemu delu kadar delam :P pa še parim stvarem zraven... x:)x

Bodte fajn x:Xx danes je petek juhu http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a050.gif

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Jutro x:Dx

Hehe kok mi je pa tole znano http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e010.gif lahko vstanem 2 uri prej pa bom vseeno zamudila - večni problemi s tem. Ampak to se mi (je) dogaja(lo) samo ko je (blo) treba it v šolo /faks /službo, sicer pa ni tko hudih težav xnckrivx To je nekako uno - če je nekaj treba narest, na tak način očitno podzavestno protestiram :inocent: Sem mela na faksu ful problemov zaradi tega ker sem vedno zamudila na vaje, ki so se začele ob 8h zjutraj :wacko: pa sem zaradi tega dobivala razne "kazenske" naloge. Da ne bi o tem, da sem že od OŠ naprej polnila dnevnike zaradi svoje hiperaktivnosti in jezikavosti :frog: x:Dx Meni zdržat 30 min na enem mestu je bil večni (še nedoseženi) izziv. No nekako mi rata kadar sem res koma - samo takrat res ni nič od mene :sleeping:

Kako? Neresnost? S tem se pa ne strinjam - jaz sem popolnoma predana svojemu delu kadar delam :P pa še parim stvarem zraven... x:)x

Bodte fajn x:Xx danes je petek juhu http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a050.gif

Hi hi, smo tle samo ene cvetke! :D

Večni trn v peti vsakega prfoksa, jezikat je blo tud treba, potem v gimnaziji prešpricat vse, kar se je dalo ... x:Dx x:Dx Samo potem, ko sem prišla pa na faks, mi je bilo pa vedno takooooo huddoooo, če se je slučajno zgodilo, da na kakšno predavanje nisem mogla! :( Hodila torej sem, samo mogla pač dostkrat miceno zamudit :D In na nekem seminarju je tud mene potem teplo, ker sem obiske malce neresno vzela (ker je bla tud prfoksa totalno neresna za moje pojme :angry: ) in se mi je potem ocena enga sicer super izdelanega seminarja znižala :vragec: Bla jezna, kr sem na koncu - kao za pokoro - še neki dodatno naredila, da mi ja ne bi kiksi s prisotnostjo vplival, pa ni pomagalo :vragec:

Aja pa še ko sem koma, sem kot vrtavka, pa za vse neumnosti taprva! :D

Iiiii še nekaj sem se spomnila - v Napoliju sem se lahko pa na glavo postavila, pa dala vse svoje zamudniške sposobnosti od sebe, pa še mi ni ratalo zamudit, ker dol je kar se tega tiče itak totaln kaos! x:Dx x:Dx Študentje zamujajo, prfoksi zamujajo ... in to ne akademskih 15, ampak po pol ure! :D

.

.

.

Samo ... ko delam nekaj, kar mi je všeč/mi kaj pomeni ... potem pa res ... na mrtvo, pa vse od sebe in povsem brez zabušavanja! x:Dx

... prehiro mi je teden nekam odletel ... jst ne bi še petka, ker ... bi morala imeti v tem času več narejenega?!!

Šment, ne?! :o|o:

Fajn bod'te x;)x

... Say what you mean

Daaan!

Uuu, danes ste bli pa pridni za pisat... :palec:

...jst pa pridna za spat... x:Dx Pa se zdaj dosti boljše počutim, sm dobila svojo energy nazaj. xsrcx

Ja fajn kombinacija smo tu glede glasbe, ma mislim da bi se že nekako zmenili... malo rocka/metala, malo elektronske, pa še malo reggae-ja, pa (hmm, kaj pa Alef posluša? :inocent: )... pa bi šel dan mimo... x:)x

pa mi trije rock, pa še kaj glasnejšega nažigal

To misliš tebe, mene in Janifa? Kaj pa Vilinčica?

Ja, zlomk bi moral Svečko dat v ospredje, klavir je močna zadeva, tko da bi bla kakšna industrijska balada x:Dx,

dokler mi ne bi dodal mal tolkal, brenkal in godal :inocent:

Ah dvomim da bi bila balada, s klavirjem se da tudi kaj bolj živega zaigrat... x;)x

Ja, katere inštrumente pa ostali kaj obvladate?

Jst se ne morem pohvalit z nobenim, če sm pri volji me pa prime za bobnčke tolčt... x:px Kaj pa ostali? xDDx

x:Dx x:Dx Kako bi pa to zgledalo? x8Dx

Nič bat za travo, raste še prehitro...

Ali pa sem jaz prepočasen(pravijo neki zlobni jeziki...)

To je pa lahko podlaga za nov komad (ko je v rimah napisano)... x:px x:Dx

Uffff tole bi blo pa fajn :palec: Čeprav v tisti ta zadnji stavek pa malo dvomim - zaradi mojega lenoritisa namreč :inocent: da bi jaz kaj predčasno nardila :wOOt: to bi pa blo nepozabno :fiju: ponavadi vse ta zadnjo sekundo če je le mogoče - pol pa adrenalin šopa sto na uro xangx pa vse frči okrog :frog:

Ma veš kako... bi se tolko sprostila da bi ti začele ideje kar same skakat v glavo, pa potem ne bi mogla nehat pisat, dokler ne bi končala... x:Dx ...če je vse prav napisano bi ti pa jst pregledala, sm že "popravljala" in tipkala diplomske naloge... x:)x

Jst bi pa to klik klik rada probala... x:px

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

To misliš tebe, mene in Janifa? Kaj pa Vilinčica?

Ojla :)

Jah ... za nas 3 sem ziher, da bi se strinjal za tako muziko,

za Vilinči pa :inocent: po .... pravici povedano sem premalo tu gor, pa če sem že kje opazila, si pa nisem zapomnila ... da bi vedela kam naj jo glede muzike vtaknem xnckrivx

...žal...

... Say what you mean

za Vilinči pa :inocent: po .... pravici povedano sem premalo tu gor, pa če sem že kje opazila, si pa nisem zapomnila ... da bi vedela kam naj jo glede muzike vtaknem xnckrivx

...žal...

Ejla! :)

Ja sej bo sama povedala kje se najbolj vidi... x;)x Za nas 3 pa vem da bi se že zmenili.. x:px

Hi hi, smo tle samo ene cvetke! :D

Hehe - ja sevede x:Dx :flower: :inocent:

Jst se ne morem pohvalit z nobenim, če sm pri volji me pa prime za bobnčke tolčt... x:px Kaj pa ostali? xDDx

Hmja jaz sem se nekaj časa trudila s kitaro - kot samouk, pa sem potem obupala - sem se zgovarjala na prekratke prste - nisem mogla primt barejev, pa sem potem kr obupala x;)x sicer pa pojem (sem pela v pevskem v OŠ, pa potem malo v enem bendu zelo kratek čas ker smo bli premalo zainteresirani v tistem času xrolleyesx spet moj obupni lenoritis x:Ix ) tko da bom jaz poskrbela za vokalno spremljavo xsingx

Ma veš kako... bi se tolko sprostila da bi ti začele ideje kar same skakat v glavo, pa potem ne bi mogla nehat pisat, dokler ne bi končala... x:Dx ...če je vse prav napisano bi ti pa jst pregledala, sm že "popravljala" in tipkala diplomske naloge... x:)x

Ja saj bi blo res za probalt - nikoli ne veš - mogoče je pa tale moja lenoba in odlašanje z stvarmi ozdravljiva B)

Jst bi pa to klik klik rada probala... x:px

VAU :2src: tole je blo pa tudi meni že od vedno fascinantno... ena sošolka s faksa je znala "čarat" s temle - noro lepo - me je kr potegnilo v trans vsakič ko se gledala njene ognjene kreacije :onfire:

...žal...

Muzika? Mam zelo široko paleto okusov xDDx najbolj blizu za noret mi je rock xsuperx , paše pa tudi reggae, r`n`b, etno, rap, trance, house,... ma v bistvu sem zelo prilagodljiva kar se muzike tiče - ne maram pa kakih šlagerjev in pocukranih pop-komadov, pa kakih hojladri ala Atomik

Tko da - samo da se poje in/ali pleše pa sem vesela x:Dx :hepko:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Hehe ja alef držim pesti da bo vsaj vikend lep xcrossfingx da boš lahko travo pokosil še preden podivja. Sem šla pa včeraj delat družbo ko je blo treba it v izvidnico za novo kosilnico - sem bla poučena o razlikah med parimi kosilnicami :D Zdaj vem da se lahko naštima višina koles - sem prvič slišala - no pa marsikaj drugega tudi xangx B)

To na novo pridobljeno znanje lahko prideš k meni demonstrirat, potem ko neha dež padat... :inocent: x:px

Ja, ja... xrolleyesx x:Dx x;)x x8Dx

Pa... x:Dx ...a mogoče poznaš kakšnega resnega vodnarja? :o|o: x:)x

Jaz ne... :inocent: x:px

Hmja jaz sem se nekaj časa trudila s kitaro - kot samouk, pa sem potem obupala - sem se zgovarjala na prekratke prste - nisem mogla primt barejev, pa sem potem kr obupala x;)x sicer pa pojem (sem pela v pevskem v OŠ, pa potem malo v enem bendu zelo kratek čas ker smo bli premalo zainteresirani v tistem času xrolleyesx spet moj obupni lenoritis x:Ix ) tko da bom jaz poskrbela za vokalno spremljavo xsingx

Super!!! :palec: xDDx Pa za tole tudi? x;)x x:px

Ja saj bi blo res za probalt - nikoli ne veš - mogoče je pa tale moja lenoba in odlašanje z stvarmi ozdravljiva B)

Ma pomojem je ozdravljivo... pa tudi Janifu in Aeval po mojem ne bi škodilo... x:px x:Dx

VAU :2src: tole je blo pa tudi meni že od vedno fascinantno... ena sošolka s faksa je znala "čarat" s temle - noro lepo - me je kr potegnilo v trans vsakič ko se gledala njene ognjene kreacije :onfire:

Sej se mi je zdelo da bo tudi tebi (ko imava že tolko skupnega x;)x )... Jst tudi kar "not" padem, kot hipnotizirana...

xhypnox

(a mamo kakega smajlija s hipnotiziranimi očkami?)

Muzika? Mam zelo široko paleto okusov xDDx najbolj blizu za noret mi je rock xsuperx , paše pa tudi reggae, r`n`b, etno, rap, trance, house,... ma v bistvu sem zelo prilagodljiva kar se muzike tiče - ne maram pa kakih šlagerjev in pocukranih pop-komadov, pa kakih hojladri ala Atomik

No, še enkrat... :palec: se lahko kar podpišem pod tole... x:Dx

Tko da - samo da se poje in/ali pleše pa sem vesela x:Dx :hepko:

:palec: :palec: xsrcx

Si ta prava, že vidim. x;)x

Hajli, no da še tule kaj čveknem, potem se moram pa spravit malo delat x;)x

Končno se mi je uspelo naspati za cel teden nazaj! :D Do pol 11h se nisem privlekla iz postelje :inocent:

Pojedla pol zajtrka in ker končno stoji vreme gor me je kar odneslo laufat - raje sedaj, da dam potem mir in se res spravim za compjuter čepet, pa kaj naredit.

Super je blo! :flowerface: Samo neke svežine pa ni v luftu in itak da sem nazaj prišla kot paradajz v fris, pa tud direkt za v pralni stroj x:Dx

še druga polovica zajtrka - ob 12h pa nekaj :inocent: po pa res pod tuš se namočit in deeeelaaaat!

Sem pa prav vesela - včeraj sem dejansko nazaj padla v filing in nekaj naredila za ta moj študij. Pomaga, če mam na compjutri zraven kak film odprt, da se ne počutim tok booooga, kr mora delat, medtem ko drugi pa (kao) lahko pohajajo ... pa še dolgčas ni.

Meni je pa v Na končno ratalo probat prečno flavto špilat! :2src:

Ko sem bila še froc sem se sama note naučila, pa piskat na navadno flavto, nekaj se tud sama kitaro učila špilat, ampak ... tudi jaz potem nisem imela preveč potrpljenja, da bi vadila in vstrajala, tako da danes nič od nič :o|o: Mi je pa ta prečna tooook všeč, pa kar trgalo se mi je, ko sem si jo za par dni sposodila (kot sedaj npr. ko cel oh in sploh glede plezanja zganjam x:Dx x:Dx ). Je pa na prečno že samo lestvico kar težko zašpilat, ampak mi je menda presenetljivo hitro uspelo x^x Koka važna x:Dx x:Dx Ne vem pa, če bom nadaljevala ... Mogoče kdaj v prihodnosti, ko mi bo res cajta ostajalo pa bom imela tud volje na pretek.

Lepo se mejte x;)x

... Say what you mean

Aja, Alef, pozabila povedat, da jst pa poznam kar ene par ambicioznih, sposobnih vodnarjev.

Samo resen - ampak to samo kar se obnašanja tiče - pa mislem da ni noben x:Dx x:Dx Drugač pa ja x;)x

... Say what you mean

Aja, Alef, pozabila povedat, da jst pa poznam kar ene par ambicioznih, sposobnih vodnarjev.

Samo resen - ampak to samo kar se obnašanja tiče - pa mislem da ni noben x:Dx x:Dx Drugač pa ja x;)x

To sem tudi imel v mislih pri svojem vprašanju o "resnih" vodnarjih... x8Dx

:onfire: :onfire:

Končno spet sonce... :palec:

Pa malo jasnega neba... x:px

Luftarji, uživajte kjerkoli ste... x:Xx xsrcx

Če nimate kaj počet lahko pridete na naš konec, pravzaprav v Kočevje na AVTOSHOW... x:o)x

Državno prvenstvo :eek: v avtoakustiki in avtotuningu... x?x :o|o:

Pa en kup turbofolk pa govedarskih in malo manj govedarskih muzikantov... xrolleyesx xnckrivx

Pa...e j*** ga, dost imate... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif

Aja, nimam pojma kaj je to avtotunig... :eek: http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

Sem pač nerazgledan pa s kmetov doma... x:px x^x

Lep pozdravček še od mene... pri nas je pa sonce - dež - sonce - dež - sonce - .... :o|o:

Ampak dobro, na sprehod sem vseeno šla, čeprav je tko da narediš par metrov, pa si cel moker

(ne od dežja, ampak od potu)...

Lep vikend vsem! :)

Če nimate kaj počet lahko pridete na naš konec, pravzaprav v Kočevje na AVTOSHOW... x:o)x

Pa en kup turbofolk pa govedarskih in malo manj govedarskih muzikantov... xrolleyesx xnckrivx

Aja, nimam pojma kaj je to avtotunig... :eek: http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

A reeeeees?? x:Dx

Jst sem pa enkrat šla na eno tako zadevščino, me je bivši poba, ki se je dost za ta pleh zanimal, zvleku - samo on je bil za take bolj rokerske scene ala predelane katrce pa to, nč šminkaraja, kr takrat pač še keša ni blo za te finte x:Dx

Pa meni preden sva šla nič jasno, pa skoraj da tečnobo zganjala "če boš ti tam full cajta visu, a si morem it po jst prej kakšno revijo kupit, da me ne bo pobralo od dolgcajta??" Bebe, ja xrolleyesx x:Dx Poba pa kar malo uželjen :inocent: No in potem je pa tko izpadlo, da domov nisem hotla it! x:Dx x:Dx Full mi je blo v redu, zanimivo ... za firbec pač napast. Predelani avti, pa ne sam šminkeraj!!, pa še kšn oldtajmer :2src: :2src: da sem se ja kar topila x:Dx , pa tekmovanje kdo ma boljš muziko poštimano v avtu, komu bolj nažge - pa res do nekih vrtoglavih decibelov! Midva takrat pa itak mela neko sklumpano rdeče-črno poštrihano katro, not pa muzika 3x več vredna kot sam pleh :D :D

Po pa še ...kako se že temu reče??? Aja burn out so se šli, kr je sicer zanimivo glih za videt, za vohat pa ne (žganje gum) ...

Skratka ni blo tok svoh! x:Dx

... Say what you mean

A reeeeees?? x:Dx

Jst sem pa enkrat šla na eno tako zadevščino, me je bivši poba, ki se je dost za ta pleh zanimal, zvleku - samo on je bil za take bolj rokerske scene ala predelane katrce pa to, nč šminkaraja, kr takrat pač še keša ni blo za te finte x:Dx

Pa meni preden sva šla nič jasno, pa skoraj da tečnobo zganjala "če boš ti tam full cajta visu, a si morem it po jst prej kakšno revijo kupit, da me ne bo pobralo od dolgcajta??" Bebe, ja xrolleyesx x:Dx Poba pa kar malo uželjen :inocent: No in potem je pa tko izpadlo, da domov nisem hotla it! x:Dx x:Dx Full mi je blo v redu, zanimivo ... za firbec pač napast. Predelani avti, pa ne sam šminkeraj!!, pa še kšn oldtajmer :2src: :2src: da sem se ja kar topila x:Dx , pa tekmovanje kdo ma boljš muziko poštimano v avtu, komu bolj nažge - pa res do nekih vrtoglavih decibelov! Midva takrat pa itak mela neko sklumpano rdeče-črno poštrihano katro, not pa muzika 3x več vredna kot sam pleh :D :D

Po pa še ...kako se že temu reče??? Aja burn out so se šli, kr je sicer zanimivo glih za videt, za vohat pa ne (žganje gum) ...

Skratka ni blo tok svoh! x:Dx

Ja, nekaj takega bo, oz. zdaj že je... x:Dx

Sem na poti iz službe srečeval zanimiva vozila... :palec:

Tisto z ozvočenjem več vrednim kot avto mi je pa znano... x:px x:px x^x :palec:

Samo jaz sem imel fičota... xsrcx x:Xx :palec:

Se spomnim tega xrolleyesx :xx!: In če ti je bila na tak načim neopravičena pisana, si itak nisi mogel nč zmislt, pa opravičila prnest :o|o:

Uh, sm bla jst lumpa včasih! x:Dx x:Dx

Samo tale tvoj sodelavc se je pa že prav preseraval z zamujanjem no x:Dx

Jst tko lepo kakšni 2, ajde maksimu do 10min zamudim, pa se mi zdi prav taprava doza x:Dx

Meni je sicer tudi uspelo vikende za ta mesec, pa še za polovico naslednjega zabasat s koncerti, pikniki, obljubljenim športanjem, delom ... ampak če bo kaj fraj, se bom pa spomnila nate in se ti najavim! x;)x

A tko :inocent:, sem mislil, da mam sam jst te probleme :P, ma sej sem že tri zbrisal, a še ni dost, še tri, še ne, še pet, še zmer preveč :vragec:, še te zbrišem, yesss, končnooo x:px xnckrivx

Za sodelavca, oz. kolega, bi jst rekel, da pretirava, sam on se težko zbudi na celi črti, tut ob enajstih, tega pa jst več ne razumem xnckrivx, to je pa izven mojih sposobnosti x:Dx

Tisto pravilo je pa tko butasto, da boljš, da niso v našem cajtu kaj tazga počeli, ker jst bi utrujal vsem po vrsti, z razredničarko vred xnckrivx, vidim da maš kar pravo dozo, uno ta sladko x;)x

Kaj pa naš piknik :irs:

OK, sicer pa za Šmarno ni treba glih vikend x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

aaa, pol mam še cajta kondicijo nabirat x:)x :switz:

škoda k ne obstajajo še take, k bi loh sam podplate zamenjal, ko bi bli obrabljeni x:Dx

Ne bi blo švoh, pa še čevljarji bi imel več dela x;)x

ja, še, še, eni začnejo šele v jeseni.

ne vem, če je to res.

vem pa, da jes nism vodnar, ampak zamujanje je pa res ena moja hiba.

Tako k je že nekdo pred mano napisov, tut če vstanem 2 uri prej- ne pomaga. No, če je res extra extra pomembna zadeva, potem mi nekako čudežno uspe. Drugač pa.... :inocent: x:)x itak, jest&zamujanje=typical x:)x

A si preverila, da nimaš kej v vodnarju, kakšno kotno točko recimo x;)x

No, jst prej ne vstajam :inocent:, oz. zmeraj razmišljam, kdaj lohk najkasneje vstanem, pol pa w:Iw

:wOOt: kako ne veš???

kere so pa še druge vloge?

mogoče loh pomagam pr organizaciji... x:)x

Vlogo bomo že našli, nč bat, sam nisem vedel, če te dam lohk že med diplomirance x;)x

Aja? Zmeda kje? Kdo? Zakaj? x;)x x:Ix Jaz tega ne opazim - verjetno zato ker sem sama preveč zmedena x:Dx Pol so mi pa drugi čudni ko se meni čudijo :P

Ma en je ustvarjal tako zmedo, no sej ga bojo umaknil iz tega področja, zmeraj tako zmedo naredi, pol se pa ugotavlja, katera cena je prava, pa katera ne xrolleyesx

Ja, ja, opažam, tole živahnost pri vodnarjih x;)x, men pa ni blo problem sedet pri miru, sam tukaj moram dodat še en komentar od sošolk, ti pa cel dan zehaš, pa še tko opazno :inocent:, tko da sem se moral trudit s tem, da sem buden, no tut to je delo x;)x

Glede zamujanja se pa čist ujemava, me ni treba čakat, če se kam gre x;)x

Jst znam pa tak nedolžen obraz naredit, mi niso nč težili zaradi tega, sicer smo imel pa zelo malo zjutraj, no ene vaje ob 7:30 :o|o:, sam te sem kr orto zamujal, sploh se mi ni dal pred osmo, osem petnajst, faks me je gleda vstajanja čist polenil xnckrivx

Super!!! :palec: xDDx Pa za tole tudi? x;)x x:px

Uhuuu, za tole jst sam :onfire: :onfire:

Ma pomojem je ozdravljivo... pa tudi Janifu in Aeval po mojem ne bi škodilo... x:px x:Dx

w:Iw pa še res je, sam pri tolk bika kakor ga mam jst, še nisem odkril recepta xscratchx

No, še enkrat... :palec: se lahko kar podpišem pod tole... x:Dx

:palec: :palec: xsrcx

Si ta prava, že vidim. x;)x

Jst nad elektroniko ravno nisem navdušen, razen kakšnih začetnih x;)x, lohk pa tut kaj starejšega, sem glih

nekaj not padel, recimo Anne-Marie David

Pri inštrumentih sem pa jst bos, lohk samo back-vokali x;)x

Ooj :flowerface:

Sem se pravkar pripohajala nazaj h kompjutru. Eh, je vmes malo sonce posijalo, pa že ni bilo nič več od moje pridnosti in še hvala bogu, da sem bila k frendici na kavo povabljena :D Šla pa peš do nje - skoraj 1h v eno smer, da sem se še malo zmigala zraven.

Kaj pa naš piknik :irs:

OK, sicer pa za Šmarno ni treba glih vikend x;)x

Za piknik raje še nič ne rečem, ker sem bolj leteče sorte, pa dostkrat mi kaj dokaj obveznega vmes pade ... Če bom fraj ... zakaj pa ne bi prišla x;)x Bomo kakšno rekli, pazravn kakšno pivce spil x:Dx x:Dx BTW kako je že bilo lani z odbojko?? x:Dx

Aja, kdo pa kaj gre letos?? Kaj pa od vodnarske bande??

Ockej, potem si bom pa še Šmarno zapisala :D SAmo spomni me še kaj vmes, ker veš ... jst sem bolj raztresene sorte pa mi hitro kaj iz buče zeti! :inocent: :D

Ne bi blo švoh, pa še čevljarji bi imel več dela x;)x

Btw meni se zdi, da ta poklic že skor izumira oz. na trenutke se počutim en redkih dinozavrov, ki šuhe dejansko še nosi k šoštarju! Drugi pa kaj vem?? Proč mečejo in nove kupujejo?? Pismu, jst ko enkrat dobim šuhe, ki so mi všeč, bi jih najraje mela doživljensko x:Dx No, sej moji bulerji pa allstarke tud zgledajo, kot da so že najmanj 2 svetovni skoz dali x:Dx x:Dx

... Say what you mean

sicer me nisi prepričal, da ne veš kaj je avtotuning x;)x, friziranje, predelava, sam mal pofirbcal,

kakšni so kriteriji za prvenstvo x:)x, cela zbirka xcivx, tale za burn out je zanimiva

[Zmagovalec v Burn Out-u bo tisti tekmovalec, ki bo v najkrajšem času predrl eno (1) pnevmatiko],

29 strani pravil, kaj se ocenjuje :vio:

No, ja, eni majo veselje, moj avto doseže 100 km/h na uro več kakor tovarniški avti w:Iw,

sem že slišal za eno navadno škodo z 250 KM xnckrivx, ja eni majo veselje prehitevat

BMW-je ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...