Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Ooj :flowerface:

Sem se pravkar pripohajala nazaj h kompjutru. Eh, je vmes malo sonce posijalo, pa že ni bilo nič več od moje pridnosti in še hvala bogu, da sem bila k frendici na kavo povabljena :D Šla pa peš do nje - skoraj 1h v eno smer, da sem se še malo zmigala zraven.

Pridna :palec:, jst sem dons bolj mal migal, komodo sem šel plačat, pa stol za računalnik kupit, to je blo pa tut vse x:o)x,

razen domače telovadbe, pa zdej lohk še mal na luft skočim :inocent:, sam prej bo sledil napad na hladilnik x;)x

Za piknik raje še nič ne rečem, ker sem bolj leteče sorte, pa dostkrat mi kaj dokaj obveznega vmes pade ... Če bom fraj ... zakaj pa ne bi prišla x;)x Bomo kakšno rekli, pa zravn kakšno pivce spil x:Dx x:Dx BTW kako je že bilo lani z odbojko?? x:Dx

Aja, kdo pa kaj gre letos?? Kaj pa od vodnarske bande??

Ockej, potem si bom pa še Šmarno zapisala :D SAmo spomni me še kaj vmes, ker veš ... jst sem bolj raztresene sorte pa mi hitro kaj iz buče zeti! :inocent: :D

Kul xokx, te bom mel v mislih, ko me bo prijelo x;)x, prej povem x:px

Pri odbojki so bli sami profesionalci, tko da :inocent:, se pa spomnim enga badmintona x:px

Alef se je javil, jst sem tut za, sicer sem pa že mislil začet navijat :onfire:, 28.6. je zdej v planu x;)x, drugač pa vabljeni vsi x:px ,

sem se spomnil dve leti nazaj, ko so bli eni pred nami, pa kr niso hotli it, pa svojo muzko, pol grem pa jst v akcijo, pa za zihr kr

Uriah Heep od Todi gor, so mi rekli, da so bli taki šokirani pogledi, da so vsi naši režal x;)x Mal vodnarskega presenečenja, no

zelo uspešno x:Dx, en je pol prišel, da sta dva CD-ja še not, pa sem rekel, ne, ne, tuki imate vse tri, sem vse zamenjal :frog:

Btw meni se zdi, da ta poklic že skor izumira oz. na trenutke se počutim en redkih dinozavrov, ki šuhe dejansko še nosi k šoštarju! Drugi pa kaj vem?? Proč mečejo in nove kupujejo?? Pismu, jst ko enkrat dobim šuhe, ki so mi všeč, bi jih najraje mela doživljensko x:Dx No, sej moji bulerji pa allstarke tud zgledajo, kot da so že najmanj 2 svetovni skoz dali x:Dx x:Dx

Sej res, jst pa celo čevlje tko kupujem, oz. si jih dam naredit, ta nova moda ima preširoke čevlje za moje ozke noge, tko da sem

se zatekel k tej rešitvi, pa še fajn so za nosit, čist drug filing x:px

Ti si pa res kot sirup za obuvala, jst sem bolj demolition man, če ne drugje zadaj uničim vse x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

He he, samo res - pridem (če bo seveda čas), če bo le muzika v redu! x;)x

Pa ... oprosti, bolj slabo sem jaz med letom spremljala dogajanje tu gori ... Kaj ti si še nisi preselil???

Kaj nisi že lani v času piknika nekaj rihtal stanovanje??

...pa pardon na mojem direktnem firbcu :inocent:

... Say what you mean

And mean what you say ...

He he, samo res - pridem (če bo seveda čas), če bo le muzika v redu! x;)x

Pa ... oprosti, bolj slabo sem jaz med letom spremljala dogajanje tu gori ... Kaj ti si še nisi preselil???

Kaj nisi že lani v času piknika nekaj rihtal stanovanje??

...pa pardon na mojem direktnem firbcu :inocent:

Res je, eni rabimo veliiik cajta :inocent:

Sej prav, jst mam rad direkt x;)x

Muzika :inocent:, bomo pa mi poskrbel, če ne bo šlo drugač xvokx

Zdej pa res, hladilnik x:px, me že vse boli od sedenja xcivx

Res je, eni rabimo veliiik cajta :inocent:

Sej prav, jst mam rad direkt x;)x

Muzika :inocent:, bomo pa mi poskrbel, če ne bo šlo drugač xvokx

Zdej pa res, hladilnik x:px, me že vse boli od sedenja xcivx

x:Dx x:Dx x:Dx

Dober tek! x;)x

Nema, nč ne bom jst svojih "velikih" pevskih talentov razkazovala x:Dx CDje pripravit, pa zraven prinest :D

Drugač pa ... glavno, da si boš za takrat vse spedenal (stanovanjce npr.), ko se ti bo zdelo, da mora bit x;)x

Fsm,

Aev.

... Say what you mean

Guest VilaSonca
dogaja vam. :2src: konkurenca ste. :2src: ma fajni ste. zdaj mi je bilo prav fajn, ko sem vas brala. x:Dx :palec:

Ojla, lej jo :)

Long time no ... read x;)x

Dogaja ja, dogaja, če si le tako narediš.

Bi bilo škoda, če bi le dolgčas pasli, lajf je ja zanimiv x;)x

... Say what you mean

Guest VilaSonca

v Vodnarje me pa res ni bilo .. eejjj, ne vem, če sem še na tretjem mestu po št. objav v tej temi. x:Dx nimam take inspiracije .. ne morem pisat .. pa, ne da se mi ... x:Dx nič. se zadnje čase res bolj zase držim. x:Ix

mater, sončka nam dajte nazaj. edino to, no. :o|o: x:Dx

v Vodnarje me pa res ni bilo .. eejjj, ne vem, če sem še na tretjem mestu po št. objav v tej temi. x:Dx nimam take inspiracije .. ne morem pisat .. pa, ne da se mi ... x:Dx nič. se zadnje čase res bolj zase držim. x:Ix

mater, sončka nam dajte nazaj. edino to, no. :o|o: x:Dx

x;)x

Sej jaz sem tudi že skoraj odletela z LNF, potem pa ... me je počasi nazaj potegnilo.

Te dni, ko bolj za compjutrom čepim, sem kar rada gor, včasih pa cele dneve samo kukam, nič mi ni za povedat, nič za komentirat ...

... po filingu.

Glavno, da se mamo fajn, ne x;)x

Btw eno zelo trapasto vprašanje - kje se pa pogleda to, kdo ima koliko objav v določeni temi? :inocent:

... Say what you mean

Guest VilaSonca

aja, tole vidiš tako, da greš v določen forum, rečmo "Čvekarije" in maš tam vse objave. in klikneš en kvadratek ali gumbek pač .. samo ne vem, kerega točno. ampak obstaja. x:Dx

aha, veš kako ... greš v čvekarije in imaš stolpec "komentarji" ... samo klikneš na št. objav in vse vidiš. x:Dx na 5. mestu sem. Ale in Janif sta me prehitela. x:Dx :palec:

ajd, lahko noč. xsrcx

Pih, še nekaj civknem, preden grem v mižule.

Sem malo pokukala - vodnarjem sem se pridružila enkrat marca 07', bli smo na 88. strani. Vsa štorija se je pa začela enkrat v letu 04'. Zej smo 08' in mamo čez 200 strani.

...sej ne, de mam jst tud kaj prste vmes pri tem x:Dx x:Dx

Ok, zej pa res grem x;)x

... Say what you mean

sicer me nisi prepričal, da ne veš kaj je avtotuning x;)x, friziranje, predelava,[/b] sam mal pofirbcal,

kakšni so kriteriji za prvenstvo x:)x, cela zbirka xcivx, tale za burn out je zanimiva

[Zmagovalec v Burn Out-u bo tisti tekmovalec, ki bo v najkrajšem času predrl eno (1) pnevmatiko],

29 strani pravil, kaj se ocenjuje :vio:

No, ja, eni majo veselje, moj avto doseže 100 km/h na uro več kakor tovarniški avti w:Iw,

sem že slišal za eno navadno škodo z 250 KM xnckrivx, ja eni majo veselje prehitevat

BMW-je ...

x:Dx xnckrivx

Res nisem vedel kaj pomeni avtotuning... :inocent:

"Navadna Škoda" z 250 KM - Škoda Octavia RS ima serijsko motor z 147 Kw(197 KM).

Zmogljivosti - 7.5 s od 0-100 km/h, največja hitrtost 240 km/h.

Z malo predelave in odstranitvijo blokade se da povečati moč preko 250 KM(186 Kw) in hitrost precej preko 250 km/h... :eek: :wOOt:

So pa pred leti obstajale Lade Samare z Wanklovim motorjem z 200 KM in hitrostjo okrog 240 km/h.

Delali so jih samo za rusko policijo, vem pa da se jih je nekaj pojavilo na zahodu Evrope, pa tudi pri nas.

Si predstavljaš ponosnega lastnika BMW-ja ko ga pri polni hitrosti prehiti ta ruski klump od avta? :wOOt: :cry: :devil:

Dobro jutro luftarji... x:Xx :vragec: xsrcx

Včerajšnje sonce je bilo kratko... :o|o:

Kakšne pol ure, potem pa spet dež... :xx!: :xx!:

Menda bo jutri pa v torek bolje... x?x

Bomo videli... :o|o: x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:Dx xnckrivx

Res nisem vedel kaj pomeni avtotuning... :inocent:

"Navadna Škoda" z 250 KM - Škoda Octavia RS ima serijsko motor z 147 Kw(197 KM).

Zmogljivosti - 7.5 s od 0-100 km/h, največja hitrtost 240 km/h.

Z malo predelave in odstranitvijo blokade se da povečati moč preko 250 KM(186 Kw) in hitrost precej preko 250 km/h... :eek: :wOOt:

So pa pred leti obstajale Lade Samare z Wanklovim motorjem z 200 KM in hitrostjo okrog 240 km/h.

Delali so jih samo za rusko policijo, vem pa da se jih je nekaj pojavilo na zahodu Evrope, pa tudi pri nas.

Si predstavljaš ponosnega lastnika BMW-ja ko ga pri polni hitrosti prehiti ta ruski klump od avta? :wOOt: :cry: :devil:

Dobro jutro luftarji... x:Xx :vragec: xsrcx

Včerajšnje sonce je bilo kratko... :o|o:

Kakšne pol ure, potem pa spet dež... :xx!: :xx!:

Menda bo jutri pa v torek bolje... x?x

Bomo videli... :o|o: x8Dx

Si ja :frog:, pa če sem iskren, bi bil prav z veseljem sopotnik ali pa voznik v ruskem klumpu xnckrivx,

surla do tal, nisem zloben, nisem zloben :inocent:

Škoda Octavia je proti navadni škodi letnik xscratchx že zelo, zelo dober avto, tko da bi se dal iz nje naredit :fiju:,

no tisti, ki imajo to veselje x;)x

Pri vas pa skoz neki dežuje :inocent:, pri nas je bla včeraj okoli štirih orng nevihta, ene pol ure, pol se je pa držalo

do večera, dons pa dopoldne, zdej se pa zaenkrat drži x:px

Počas bo dost tega :vragec:, kakšna dva tedna stabilnosti ne bi škodilo x:px

Ob kakih urah ti strašiš, Alef :wOOt:

x:Dx x:Dx x:Dx

Dober tek! x;)x

Nema, nč ne bom jst svojih "velikih" pevskih talentov razkazovala x:Dx CDje pripravit, pa zraven prinest :D

Drugač pa ... glavno, da si boš za takrat vse spedenal (stanovanjce npr.), ko se ti bo zdelo, da mora bit x;)x

Fsm,

Aev.

Hvala x:Xx, je teknilo, teknilo, sam luft je ostal neomadeževan, dež me je prehitel, bom zdejle nadoknadil :switz:

Sem označil en primer, ki kaže na bistrost vodnarskih buč x:px, moja dost pametna glava je morala ene parkrat prebrat

te tri črke xnckrivx in pol xsuperx yeesss, I get it, tko da ovc x:px in ker ni blo prvič, je že neki na tem x;)x

Škoda, pa ti ki imaš tak glas x:px, o soleeee mioooo xvokx

Sam še to povem, da sem danes grel postljo do pol enajstih, zdej grem pa za dva dni na retoriko, sem par minut nazaj na hitr

pripravil eno 3 minutno prezentacijo, no še za naslednji ponedeljek jo bom uporabil, sam podaljšat jo moram na 15 minut, kako

že učinkovit in prepričljiv nastop x:px No, zdej bomo pa mal dihal xcivx, stik je važen, stik, kot na koncertu, tko si bom jst

najlažje predstavljal, ker sem pri vajah pozabil na kakšnega v desnem vogalu, pol so pa rekli, nas pa kot da ni blo :inocent:

Lepo bodi, dva dni bom čist tih x;)x

alefa je očitno tud matrala nedeljska nespečnost x;)x

ooo, Mysti hello, sam šibam x;)x

Ob kakih urah ti strašiš, Alef :wOOt:

alefa je očitno tud matrala nedeljska nespečnost x;)x

:o|o: x:Dx

Pa... x8Dx ...take ure so zame normalne, tiste dni ko mi ni treba vstat... xrolleyesx xnckrivx x:Dx

Takrat ko pa MORAM zgodaj vstat je pa malo drugače... :cry: :sleeping: :sleeping:

Res pa je da se mi ne da vedno tako zgodaj pisat na forumu... :inocent: x:)x

Janif, na Yotube se najdejo zanimivi posnetki sfriziranih škod, lad in podobnih vozil, v tekmah s ferariji, poršeji ipd... :eek: x:Dx

Zanimivi rezultati... :palec: x;)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:Dx x8Dx

Ko ste se nekateri že lotili zgodovine te teme - sem šel malo pogledat za nazaj... x;)x

Začela se je maja 04, moj prvi post v tej temi je bil julija 05.

Bila je to objava št. 313, bili smo pa na 13. strani... :eek:

Zdaj smo na strani 210, objav je prek 5200... :wOOt:

Ali pa drugače - od 05 do danes okrog 1600 objav letno... x^x :palec: :palec:

Ali imamo preveč cajta ali pa... :inocent: x?x xnckrivx x:px

V glavnem, fajn vas je brat... xsrcx :palec:

Pih, še nekaj civknem, preden grem v mižule.

Sem malo pokukala - vodnarjem sem se pridružila enkrat marca 07', bli smo na 88. strani. Vsa štorija se je pa začela enkrat v letu 04'. Zej smo 08' in mamo čez 200 strani.

...sej ne, de mam jst tud kaj prste vmes pri tem x:Dx x:Dx

Ok, zej pa res grem x;)x

:inocent: kje si pa to zgodovino našla :?:

Dobro nam gre, vodnarski bandi, jst pa kr v borbi za stopničke x:Dx, ja če bo zlomk tko tih,

ne vem, ne vem x;)x

Prvo mesto pa zasluženo pripada najizkušenejšemu članu x:px

:inocent: kje si pa to zgodovino našla :?:

Dobro nam gre, vodnarski bandi, jst pa kr v borbi za stopničke x:Dx, ja če bo zlomk tko tih,

ne vem, ne vem x;)x

Prvo mesto pa zasluženo pripada najizkušenejšemu članu x:px

x^x

Samo ne preveč omenjat tega... :inocent: x8Dx

Za to je več možnih razlag... xnckrivx :inocent: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a025.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e030.gif

'Čer vsem tu not x;)x

Pismu ... en mi je cel dan ukradu :vragec:

Se mi zdi, kot da sem se 2x obrnila, pa je že večer :vragec:

Se mi je pa le uspelo naspat (upam :inocent: ), pa nalaufat tud (o ja, to sm pa ziher - čutim ker neke neznane mišice na tačkah x:Dx x:Dx )

Še nekaj micenega za študij brkljala, pospravla flat ...

...

in kar si ne morem pomagati, da ne bi še tu kaj čveknila, preden se spokam spat x;)x

Hvala x:Xx, je teknilo, teknilo, sam luft je ostal neomadeževan, dež me je prehitel, bom zdejle nadoknadil :switz:

Sem označil en primer, ki kaže na bistrost vodnarskih buč x:px, moja dost pametna glava je morala ene parkrat prebrat

te tri črke xnckrivx in pol xsuperx yeesss, I get it, tko da ovc x:px in ker ni blo prvič, je že neki na tem x;)x

Škoda, pa ti ki imaš tak glas x:px, o soleeee mioooo xvokx

Sam še to povem, da sem danes grel postljo do pol enajstih, zdej grem pa za dva dni na retoriko, sem par minut nazaj na hitr

pripravil eno 3 minutno prezentacijo, no še za naslednji ponedeljek jo bom uporabil, sam podaljšat jo moram na 15 minut, kako

že učinkovit in prepričljiv nastop x:px No, zdej bomo pa mal dihal xcivx, stik je važen, stik, kot na koncertu, tko si bom jst

najlažje predstavljal, ker sem pri vajah pozabil na kakšnega v desnem vogalu, pol so pa rekli, nas pa kot da ni blo :inocent:

Lepo bodi, dva dni bom čist tih x;)x

ooo, Mysti hello, sam šibam x;)x

Ah dej, mi bo še nerodno! x:Dx x:Dx

Eeee... kaj si pa s tem da drugim modrim stavkom mislil??

Pa eh, si me s tole kancono na Napoli spomnil!

Smrk, se mi toži po klapi doli, po mestu tudi (kdo bi si še kakšna 2 meseca nazaj mislil, da bom nekoč nekdaj res nekaj takega izjavila?!), po tistih sproščenih večerih zunaj, ko se vse mlado zbere na ulicah, pred malimi barčki, žuli se Peroni, spoznava folk ... Eh ... še kar razmišljam, da bi se mogoče konec meseca spravila dol ... Resnično pogrešam! :(

kje si pa to zgodovino našla

Dobro nam gre, vodnarski bandi, jst pa kr v borbi za stopničke, ja če bo zlomk tko tih,

ne vem, ne vem

Prvo mesto pa zasluženo pripada najizkušenejšemu članu

Mah, včeraj se mi je nakaj konkretno po forumu pohajalo, pa sem še pogledala, kdaj sem jaz začela pri vodnarjih zrak mešat :inocent: x:Dx

Pa ... sej nam nič ne manjka, ane? x:Dx x;)x

Meni je prav fajn!

Janif fsm, pa uspešno na retoriki!

Waaaaw, berem, da Alef obvlada! :palec:

In?? Potem si jih šel kaj pogledat - sfrizirane mašine in spoliran pleh? Na avtotuningu še imajo unga oranžnega hrošča, ki je v bistvu en sam premičen boks? x:Dx

... Say what you mean

Bejž. Jaz sem danes ob 7ih bluzila okrog. nenormalno. Ob nedeljah spat vsaj do 9ih, jebelacesta. x:o)x

:vragec: :o|o:

Saj to hočem povedat... xrolleyesx

Takrat ko mi ni treba vstat(sobote, nedelje, prazniki, takrat ko delam popoldan) ne morem spat... :xx!: :vragec:

Pa bluzim okol včasih že pred peto uro... :wOOt: :cry:

Tako je pri meni že od... :o|o: ...kar pomnim... xnckrivx

Morgen luftarji... x:Xx xsrcx

Waaaaw, berem, da Alef obvlada! :palec:

In?? Potem si jih šel kaj pogledat - sfrizirane mašine in spoliran pleh? Na avtotuningu še imajo unga oranžnega hrošča, ki je v bistvu en sam premičen boks? x:Dx

x:Dx x^x

Nisem šel gledat, mi ne paše več taka gužva... xnckrivx

Sem pa malo pogledal ko sem se peljal mimo, iz službe... x:Dx x:px

Pa kar nekaj zanimivih primerkov sem srečal na poti domov... x8Dx x:px

Sem pa tam v 70-tih letih imel enega fičota(takrat ni bilo ne sredstev ne možnosti za kaj boljšega) letnik 1963 s predelano mašino... x^x

Ne vem točno koliko, imel je skoraj 1000 ccm in kakšnih 15 KM več kot običajni fičoti.

Koliko je bila končna hitrost nimam pojma, kazalec za brzino je naredil cel krog, dlje ni mogel... x:px :palec:

Zadeva je bila precej hitrejša od stoenke, sploh v pospeških... x^x

Daaaan x:Dx tristo kosmatih :wOOt: :P me samo dva dni ni gor pa kar tri nove strani... ste bli ful pridni :palec:

Super!!! :palec: xDDx Pa za tole tudi? x;)x x:px

Ammm x:Ix sem se že zadnjič na enmu pikniku trudla ko so me punce prosile naj malo pokažem, ma mi nekako ne gre kar tko - mora bit filing za to plesat - mi je ful nerodno tko pred folkom to izvajat - sem bolj sramežljive sorte w:Iw če pa pride do tega spontano (ko smo kje zunaj in plešemo) pa ni problem

Ma pomojem je ozdravljivo... pa tudi Janifu in Aeval po mojem ne bi škodilo... x:px x:Dx

Hmmm a misliš? :ermm: No bom optimist in bom rekla da mogoče mi bo pa uspelo na stara leta :fiju: nikoli se ne ve

Jst znam pa tak nedolžen obraz naredit, mi niso nč težili zaradi tega, sicer smo imel pa zelo malo zjutraj, no ene vaje ob 7:30 :o|o:, sam te sem kr orto zamujal, sploh se mi ni dal pred osmo, osem petnajst, faks me je gleda vstajanja čist polenil xnckrivx

Jaz znam tudi delat take "lepe" obrazke, ma pri enmu asistentu na faksu ni lih palilo ker sva bla cel cajt prav na bojni nogi xrolleyesx nekako se nisva prenesla en drugega :inocent: sem pa pri drugih to s pridom kdaj uporabla. Se mi je enkrat zgodilo da sem strica policaja prepričala da me je spustil brez kazni ker sem tko lepo gledala :frog: So me fantje ustavli ob ene 3h zjutraj sredi ceste (ker sem šla čez tam, kjer ni blo prehoda) in potem sem mela 15-minutno pridigo o tem, kako se hodi čez cesto... Ma mi je uspelo se narest tko "bogo" in zmedeno (uno - ja gospod policaj - vem, da sem grešila x:Dx Ne, gospod policaj, res ne bom več. Sej vem da sem bla poredna :vragec: Od danes naprej bom pridna... http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/g020.gif ) da me je na koncu spustil brez kazni xangx x^x

Pa bluzim okol včasih že pred peto uro... :wOOt: :cry:

:blink: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e055.gif hehe čudna so pota Alefova xppx

Mejte lep ponedeljek banda :flowers:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Daaan! x8Dx

Daaaan x:Dx tristo kosmatih :wOOt: :P me samo dva dni ni gor pa kar tri nove strani... ste bli ful pridni :palec:

x:Dx

Meni tudi to prišlo najprej na misel... (razen tistih 300 kosmatincev ne) x:)x

Samo ste se res fajn razpisali... pa še dva obiska smo imeli xDDx

... greš v čvekarije in imaš stolpec "komentarji" ... samo klikneš na št. objav in vse vidiš... na 5. mestu sem. Ale in Janif sta me prehitela.

Midva z Janifom sva pa tam tam, očitno bo en dan eden odspredaj, drugi dan drugi, odvisno kako se nama bo čvekalo... x:Dx x:o)x

:inocent: kje si pa to zgodovino našla?

ne vem, ne vem

Ampak REEES!!! Kje dobiš te podatke od statistike??? :inocent: x:o)x

Ammm... sem se že zadnjič na enmu pikniku trudla ko so me punce prosile naj malo pokažem, ma mi nekako ne gre kar tko - mora bit filing za to plesat - mi je ful nerodno tko pred folkom to izvajat - sem bolj sramežljive sorte, če pa pride do tega spontano (ko smo kje zunaj in plešemo) pa ni problem

Uhuuu, za tole jst sam :onfire: :onfire:

Vilinčica, sej se ni treba silit... x;)x Itak da mora bit tapravo vzdušje, pa da pride spontano...

Janif - nič ti sam!!! x:px x;)x

Pri inštrumentih sem pa jst bos, lohk samo back-vokali x;)x

Ok, lahko pomagaš Vilinčici, bo ona vokalistka... x:)x x:px

Jst bom pa poslušala... x;)x x:px

Hmmm a misliš? :ermm: No bom optimist in bom rekla da mogoče mi bo pa uspelo na stara leta :fiju: nikoli se ne ve

Tko ja, kr optimistično... :palec:

Tu se nekaj sonček sramežljivo kaže... včeraj popoldan je blo pa prav fajn za sprehod, edino vlage je ful v zraku...

Uživajte! x:Xx

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Ojla, soluftarji ;)

Danes mi je šefica milostno dala fraj na šihtu.

In, in ???

Začela sem se za diplomca učit! x:px

Cela pridnost! x:Dx

Sicer se imam na sumu, da bo tole vsaj od začetka bolj tako tako - šiht, pa nekaj moram še prej v preljubem photoshopu za diplomo končat :xx!: , študij pa vmes ... :ermm:

No, sej če si bom tako lahko vsaj izpiske pripravila bo kul, potem, ko bo šlo zares, bom pa itak se not zaprla, pa začela na škrge dihat! x:Dx

.

.

.

Eh, sedaj mi je še smešno ja, ko bo šlo zares ,bo pa jok in stok, pa živci po tazadni modi nakravžljani :o|o:

x:Dx x^x

Nisem šel gledat, mi ne paše več taka gužva... xnckrivx

Sem pa malo pogledal ko sem se peljal mimo, iz službe... x:Dx x:px

Pa kar nekaj zanimivih primerkov sem srečal na poti domov... x8Dx x:px

Sem pa tam v 70-tih letih imel enega fičota(takrat ni bilo ne sredstev ne možnosti za kaj boljšega) letnik 1963 s predelano mašino... x^x

Ne vem točno koliko, imel je skoraj 1000 ccm in kakšnih 15 KM več kot običajni fičoti.

Koliko je bila končna hitrost nimam pojma, kazalec za brzino je naredil cel krog, dlje ni mogel... x:px :palec:

Zadeva je bila precej hitrejša od stoenke, sploh v pospeških... x^x

He, he, Alef - ta večji frajer na vasi! x;)x

Fajn to, res! :palec:

(Na predelanga fičkota mislem! x:Dx )

Ampak REEES!!! Kje dobiš te podatke od statistike??? :inocent: x:o)x

Šla sem pod svoje prve objave - na svoji strani "najdi objave člana" al nekaj podobnega pač - ker sem vedela, da sem že kmalu enkrat na začetku, ko sem prišla na forum, začela čvekat pri vodnarjih. No, ko sem odkrila svoj prvi civ, sem pač pogledala na kateri strani je to bilo.

Nič posebnega torej.

Fajn se mejte,

jst grem še malo nos v bukve tiščat :xx!:

x;)x

... Say what you mean

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...