Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Vodnarčka imam le 3. hišo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 vodnarja si ulovil za jajca- si napol kozorog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 heh zoprn si res za dva vodnarja (sori tistim prijaznim vodnarjem) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 heh, jas. unikat. vodnar na kvadrat. che si ti na kvadrat...pol jst na kocko 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Imam samo MC in mamo v Vodnarju. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Imam samo mamo v Vodnarju. hihimoja je pa u martuljku 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Moj sonček je tud tam. Pa še kaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 v vodnarju imam kar nekaj planetov.. SonceLunaMerkurMarsSaturn ostale planete pa v treh znamenjih, ovnu, skrpijonu in devici. Guzva v hiskah... pa se znajdem, ni blema Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ej, tale klovn je ful barvit Se ga človk kr ustraš Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 a ga zbrisem.. se ti zdi prevec divji?? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 KAR NAJ OSTANE, KER POLJUB NA KONCU JE PRAV SLADEK Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Hvala za mnenje Borism... koga pa ti imas, kdo to tako lepo rise in barva? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 a ga zbrisem.. se ti zdi prevec divji??Ne, ne ga brisat. Sam presenet pač. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ej, živjo,še ena taprava vodnarka! Jaz! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 hehejst mislm, de mam skor use u aquariusu, sam lune ne... 666 luftkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Hej, hej,koliko nas je, jupiii! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Jupi, kolk vas je Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 taprava vodnarka.. dobrodosla med tapravimi Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 mmmm....kuka tale tvoja ikonca TOPLO pa DOMACHE deluje... 666 zlomkou prou domotozhje zachutl Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 saj se mi zdi.. sam prevec se ji ne priblizuj.. da ti tack ne spece.. pa repka Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 saj se mi zdi.. sam prevec se ji ne priblizuj.. da ti tack ne spece.. pa repka zlomki mamo PARKLJCHKE pa opecht se tut ne mormo...hihitko de se bom kr prtisnu zram 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ne zeli se opect... casa pa nimam da te pazim... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ne zeli se opect... casa pa nimam da te pazim... sm mislu na ikonco.... k pr niku mi taprvedve chrke (MB) nista prou nch ushech 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.