janif 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 pa je še moja vodnarska luna ratala firbčna, kaj se tolk dogaja v njenih vodah , kako je že una fajn priredba svoboda je, svoboda je, svoboda je .... Janez Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 In kdo je začel?Vodnar! Bla, bla...vodnarji ste mečkači. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Da pristavim še svojo malenkost, res je kot pravijo, da nas ne razumejo,... ampak zato pa mi druge.mal vstrajnosti, pa se vas uvije okol prsta..no s prijatlco je blo tak....z nasprotnim spolom pa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 škorpije smo pa luft Kakšen luft? Saj sem se vam že zahvalil za obisk in pomoč pri oživljanju te teme! pa je še moja vodnarska luna ratala firbčna, kaj se tolk dogaja v njenih vodah , kako je že una fajn priredba svoboda je, svoboda je, svoboda je .... Janez Oj, bikec! Alef=Janez... Bla, bla...vodnarji ste mečkači. Kakšno mečkanje? To je taktika in strategija! mal vstrajnosti, pa se vas uvije okol prsta..no s prijatlco je blo tak....z nasprotnim spolom pa Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Kakšen luft? Saj sem se vam že zahvalil za obisk in pomoč pri oživljanju te teme! To je bil odgovor Pikici, k je neki dvojčke ven metala k teb pa še pokukamo, sej veš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 To je bil odgovor Pikici, k je neki dvojčke ven metala k teb pa še pokukamo, sej veš Ok Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 oooooooo vidm da se je bikc vrnu WB Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Dober dan vodnarčki in ostali živalski vrt tu noter! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ooooooo............nobene zverine nkjer....se js javim Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Prvič lep pozdravček vodnarčkom tut z moje strani! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Prvič lep pozdravček vodnarčkom tut z moje strani! Živjo škorpija! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 O čem sanjate vodnarčki danes? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 O čem sanjate vodnarčki danes? O škorpijah... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 dvojčki smo sicr res luft, sam delat pa vseen ni treba tak z nami Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 dvojčki smo sicr res luft, sam delat pa vseen ni treba tak z nami Komu ti to? Saj sanjam tud dvojčke, pa dvojčice... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 najprej se rodijo sanje, potem se zgodi... brez lufta ni življenja Alef sanja vse. Bog ve, kaj šele dogaja...!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Aha. Za sanje smo mi mojstri... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 A tut povabiš kdaj koga v njih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Včasih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 in če vstopi kdo nepovabljen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Dober dan vodnarčki in ostali živalski vrt tu noter! pol morsh vage posebi pozdrautso edin predmet v zodiaku... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 posebaj pozdravljam vage! med drugimi tut mojo mamo in fotra, ki sta tut vagi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 in če vstopi kdo nepovabljen? Ni nepovabljenih. Vstop je prost, povabljen ali ne... pol morsh vage posebi pozdrautso edin predmet v zodiaku... zlomk...tralala Nisem siguren... Jih nekaj poznam.Pa...ne vem če ni to tud ena žival(čudna) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 mal vstrajnosti, pa se vas uvije okol prsta..no s prijatlco je blo tak....z nasprotnim spolom pa Dvoumno,.... vsaj zame. Naj kr proba mene en ovit okol prsta he he,.... Po moje ni ženske, ki bi hitreje odslovila ljudi kot sem ravno jaz. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Haljo, vodnarji Alef, vidim, da ti še v sanjah ne damo miru oooooooo vidm da se je bikc vrnu WB Bikec se je vrnu, pa šibal dons naprej še kar uživa v dopustu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.