alef 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Jaz tudi čist taprav vodnar... Z nekaj "lepotnimi" napakami... Takole to zgleda... Sonce - VodnarLuna - RakAsc. - Strelec Merkur - VodnarVenera - KozorogMars - ŠkorpijonJupiter - OvenSaturn - TehtnicaUran - RakNeptun - TehtnicaPluton - Lev Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Janif, pa kaj ti mene čakaš da se preseliva na isti dan... al kako Sicer pa mam občutek da se pol foruma seli zdej to obdobje... Hudi planeti. Zgleda da res, zaradi boljšega občutka al neki takega BOBNI so res d`best, mene tudi sproščajo, napolnijo z energijo, me odnesejo v druge svetove (sploh če kaj spijem več al pa skadim http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif )... odvisno kakšno razpoloženje je takrat ko jih dobim v roke... mam pa še najraje bobnčke kje v naravi... včasih pa pride prav tudi kanta pa dve palci, pa potem paranje živcev tistim ki so okrog mene Ej Janif, če so ble starejše še ne pomeni da ga ne rade spijejo, ti povem iz prve roke, mam vso žlahto po mamini strani gor na Štajerskem, pa vem kako se da z njimi zažurat... ženske niso nobena izjema. Samo uno gor pa ne razumem, a "vaše" ženske so se nazaj držale, al Štajerke? V naravi je res precej boljš bobnat, sej mi smo bili zraven vode, na travniku, pa ni blo videt, da smo paral živce, sej so še migal in ploskal, tisti, ki se niso opogumili, tko smo zgledal kot kakšni afričani, pa dobra sta bila, ta ki sta vodila, prav uživala sta v tem in to se pol preneslo na vse nas Se mi zdi, da bi bla midva prav dober bobnarski duo Sej za dober žur je treba glih ta prava količina , glede pitja imam pa tut jst vso žlahto iz Bele Krajine, tako da si lažje predstavljam, kako to zgleda na Štajerskem Ne, ker vse so ble nekaj pridne, malo pivo, pa italijančki, sam smo mel hude debate Ma kaj maš to zaene delavnice - a v službi to? Ja v službi, imamo možnost tut za take stvari (interna izobraževanja), ker se mi zdijo zanimive, sem se pač prijavil ,navijam še za nadaljevanje, nekaj smo o tem rekli, sam naše kadrovnike je treba prepričat, to rabmo, to rabmo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Alef Kdaj imaš pa ti rojstni dan, a si moje podatke "kopirov" od marsa, sonca.... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 'Čer vsem tu not Pismu ... en mi je cel dan ukradu Se mi zdi, kot da sem se 2x obrnila, pa je že večer Se mi je pa le uspelo naspat (upam ), pa nalaufat tud (o ja, to sm pa ziher - čutim ker neke neznane mišice na tačkah x:Dx ) Še nekaj micenega za študij brkljala, pospravla flat ... ...in kar si ne morem pomagati, da ne bi še tu kaj čveknila, preden se spokam spat Ah dej, mi bo še nerodno! x:Dx Eeee... kaj si pa s tem da drugim modrim stavkom mislil??Pa eh, si me s tole kancono na Napoli spomnil!Smrk, se mi toži po klapi doli, po mestu tudi (kdo bi si še kakšna 2 meseca nazaj mislil, da bom nekoč nekdaj res nekaj takega izjavila?!), po tistih sproščenih večerih zunaj, ko se vse mlado zbere na ulicah, pred malimi barčki, žuli se Peroni, spoznava folk ... Eh ... še kar razmišljam, da bi se mogoče konec meseca spravila dol ... Resnično pogrešam! Mah, včeraj se mi je nakaj konkretno po forumu pohajalo, pa sem še pogledala, kdaj sem jaz začela pri vodnarjih zrak mešat Pa ... sej nam nič ne manjka, ane? Meni je prav fajn! Janif fsm, pa uspešno na retoriki! Hvala , tolk je blo uspešno, da sem šele dons prišel do tega O tem, kdo meni krade dneve, bi lohk celo diplomo naredil , vidiš jst mam pa včasih občutek, da se 2x obrnem, pa cel vikend mine, sam pravijo, da cajt zdej hitreje teče kot včasih , dan je šest ur krajši kot včasih, recimo 30 let nazaj , tale Einstein je očitno že nekaj vedel Nč nerodno bit , v spominu mi je ostal, da imaš močen glas Sorri , sam tole kar si napisala, je tut men zelo pri srcu, tako bolj v izi vse skupaj , bom raje nehal, sem se že zamislil, kako bi to blo Nč nam ne manjka, to zihr, vodnarji ste itak pred časom A moj ovc te pa ni pritegnil , sam je neki lepga zadaj Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Alef Kdaj imaš pa ti rojstni dan, a si moje podatke "kopirov" od marsa, sonca.... Piše v mojem profilu... Pa... ...naj ti bo... 7. februar ob 03:30... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Bejž. Jaz sem danes ob 7ih bluzila okrog. nenormalno. Ob nedeljah spat vsaj do 9ih, jebelacesta. Kako sem mogel, pa to spregledat , to je direkt za ustavo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Midva z Janifom sva pa tam tam, očitno bo en dan eden odspredaj, drugi dan drugi, odvisno kako se nama bo čvekalo... Vilinčica, sej se ni treba silit... Itak da mora bit tapravo vzdušje, pa da pride spontano...Janif - nič ti sam!!! Ok, lahko pomagaš Vilinčici, bo ona vokalistka... Jst bom pa poslušala... Boj je trd in neizprosen , ja sam medalje štejejo Sam , sej nisem tko mislil, no branil se ne bi zihr , jst navijam tolk za to, sam vzdušje pa res mora bit, sproščenost, je ples ful boljši OK, se bom potrudil , aaaaa aaaa eeee, vokale moram mal potrenirat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Hvala, tolk je blo uspešno, da sem šele dons prišel do tega O tem, kdo meni krade dneve, bi lohk celo diplomo naredil, vidiš jst mam pa včasih občutek, da se 2x obrnem, pa cel vikend mine, sam pravijo, da cajt zdej hitreje teče kot včasih, dan je šest ur krajši kot včasih, recimo 30 let nazaj, tale Einstein je očitno že nekaj vedel Nč nerodno bit, v spominu mi je ostal, da imaš močen glas Sorri, sam tole kar si napisala, je tut men zelo pri srcu, tako bolj v izi vse skupaj, bom raje nehal, sem se že zamislil, kako bi to blo Nč nam ne manjka, to zihr, vodnarji ste itak pred časom A moj ovc te pa ni pritegnil , sam je neki lepga zadajOj Jaz močan glas??Ko se režim že mogoče, da se me sliši čez vse x:Dx pa ... ko se me na obrate spravi - definitivno! x:Dx drugače pa se zdim sama sebi bolj kot miš... Na trenutke pa (sploh mati tako pravi) menda tudi pretiho govorim?? Ponavadi takrat, ko se mi ne da ust odpirat x:Dx Al pa ko si mislim - posluši, če te zanima pa hočes slišat, če ne pa nič ...Ne vem no ... sami sebe itak ne slišimo... Potem, ko sem se pa enkrat na posnetku slišala, me je pa tud skoraj kap utrofla! Ne ravno una od totalnega navdušenja Samo taki posnetki z neko low kvaliteto so tudi bolj tako tako... torej še vedno ne vem, kako zveni moj glasek...Menda pa imava z mamo podobnega. Na zej ... pa sem pomotoma temo o vodnarjih obogatila še z recenzijo svojega glasu Boh mi pomagi no ...veš da sem opazila ovc! Pa pozabila tudi še ne! Tuhtam ...Pa sploh nisem ziher a sem kje blizu (tvoje) resnice al ne ...Uni c me malo maltra ...... a boš povedu? ... bom danes bolj kratka ...sem pridkana na šihtu ...pa jutri in pol petka mi bo spet nekdo ukradu potem pa že vikend - joooooj kako upam, da bo vse Ok!!! (sem nasmetila s tem tu zadi, da bo malo copralo Janif, tvoje smeškulje sem morala pa zbrisat, ker ... 3x lahko ugabaš ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Hej, kaj pa grizeš to zaeno knjigo? Jah, pozvoni ko boš rabla, če boš na Primorskem lahko jst pritečem, če ne pa Janifa zadolžimo ... on menda rad teče... jst lohk še kakšno stran naprej premaknem, sej vsega pa Aev tut ne bo treba vedet Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 cmera jera malo morgen... bejžmoooooooooooooo ajs Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Oj Jaz močan glas??Ko se režim že mogoče, da se me sliši čez vse pa ... ko se me na obrate spravi - definitivno! drugače pa se zdim sama sebi bolj kot miš... Na trenutke pa (sploh mati tako pravi) menda tudi pretiho govorim?? Ponavadi takrat, ko se mi ne da ust odpirat Al pa ko si mislim - posluši, če te zanima pa hočes slišat, če ne pa nič ...Ne vem no ... sami sebe itak ne slišimo... Potem, ko sem se pa enkrat na posnetku slišala, me je pa tud skoraj kap utrofla! Ne ravno una od totalnega navdušenja Samo taki posnetki z neko low kvaliteto so tudi bolj tako tako... torej še vedno ne vem, kako zveni moj glasek...Menda pa imava z mamo podobnega. Na zej ... pa sem pomotoma temo o vodnarjih obogatila še z recenzijo svojega glasu Boh mi pomagi no ...veš da sem opazila ovc! Pa pozabila tudi še ne! Tuhtam ...Pa sploh nisem ziher a sem kje blizu (tvoje) resnice al ne ...Uni c me malo maltra ...... a boš povedu? ... bom danes bolj kratka ...sem pridkana na šihtu ...pa jutri in pol petka mi bo spet nekdo ukradu potem pa že vikend - joooooj kako upam, da bo vse Ok!!! (sem nasmetila s tem tu zadi, da bo malo copralo Janif, tvoje smeškulje sem morala pa zbrisat, ker ... 3x lahko ugabaš ) Verjamem , ko bi mene vidla, kako jst takrat reagiram, pa kva spet težiš, a še zmer preveč, a dej no, nemogoče, ...., končnoooo , digitalna komunikacija al kako že Men se je tko zdelo, ko smo špilal badminton, pa si tko yeesss s polnimi pljuči, ko sta dobili točko Jst tut bolj potiho govorim, pa se mi zdi vse kar je več, glasno, no tako jst to zaključujem Sam je pa res, prav čuden se ti zdi svoj glas na posnetku, zdej so nas snemal in pol smo se gledal in moram priznat, da se v živo čist drugače slišim, ker so še druga čutila zraven, kot mi pol to zveni na posnetku, ampak o tem obstaja tako cela teorija, zakaj in kako A da sem bil tolk zvit , ostani v cvetju, dobr si me naučila, a ne Jst bi tut moral bit pridkan , pa smo mel včeraj astro zaključek, pa se je mal zavleklo in spat sem šel bližje pol dveh kot enih. Energija je zlo fajn, sam izkušnje so pokazale, da me tisto, kar me čaka zdej na mizi, uspava in boljš, da počaka kakšen dan, ko bo šlo en, dva, tri Za vikend in lepe stence Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Ane?Saj vsake tolko časa izustim celo kaj pametnega.Mi ni treba skoz ust z milom umivat. Nč umivat, nč , tut kakšna škorpijonska zadeva mora prit na plano Sorry alef, sem zbadljive volje sej je še ta prava luna dons Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Toliko sorodnih duš. 9.2. 1979, 23.35ih. Zakaj nas pa nekateri gledajo postrani, ko vidijo škorpjona?Da ne govorim o raku? Sej vem da sem trma, samo tudi vem zakaj. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 jst lohk še kakšno stran naprej premaknem, sej vsega pa Aev tut ne bo treba vedet Nema!! Vse hočem vedet!! x:Dx cmera jera Sem te slišala!! Meni namreč tud rak maltra luno ...Jah, šment, tud scmizdit se morem kdaj, ane A da sem bil tolk zvit , ostani v cvetju, dobr si me naučila, a ne Jst bi tut moral bit pridkan , pa smo mel včeraj astro zaključek, pa se je mal zavleklo in spat sem šel bližje pol dveh kot enih. Energija je zlofajn, sam izkušnje so pokazale, da me tisto, kar me čaka zdej na mizi, uspava in boljš, da počaka kakšen dan, ko bo šlo en, dva, tri Za vikend in lepe stence ocv Iiiii mi dopade! Tnx, ti pa tudi uživaj! Pa ... pazi, da ne boš unga, kar imaš na mizi, predolgo "medil" Sej bo! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Daaan!!! Ufff ste se spet razpisali... Boj je trd in neizprosen , ja sam medalje štejejoJa vidim, danes kar pridno tipkaš... Sam, sej nisem tko mislil, no ... branil se ne bi zihr... jst navijam tolk za to, sam vzdušje pa res mora bit, sproščenost, je ples ful boljši Aha, zdej razumem! Jah, tko se je "slišalo", da bi hotu samo ti gledat, ostali pa nič! Pa jst hočem tudi videt! Sej ne da še nisem nikoli, mam frendico ki obvlada ful dobro, samo Vilinčice pa res še nisem... V naravi je res precej boljš bobnat, sej mi smo bili zraven vode, na travniku, pa ni blo videt, da smo paral živce, sej so še migal in ploskal, tisti, ki se niso opogumili, tko smo zgledal kot kakšni afričani, pa dobra sta bila, ta ki sta vodila, prav uživala sta v tem in to se pol preneslo na vse nasd`best Se mi zdi, da bi bla midva prav dober bobnarski duo A misliš? Ja to bova pa morala preizkusit kdaj... Sicer pa lahko kdaj prideš tudi v naš konc kej na obisk, zdej je itak začelo poletje pa če ne bo več tega sranja z dežjem gremo lahko kam k Soči, recimo do Tolmina kjer so fajn placi za zažurat... al pa tudi pri meni ko poštimam osnovne stvari (no lih bobne ne bi, mi utečejo vsi sosedi )... si dobrodošel Sej za dober žur je treba glih ta prava količina, glede pitja imam pa tut jst vso žlahto iz Bele Krajine, tako da si lažje predstavljam, kako to zgleda na Štajerskem Ne, ker vse so ble nekaj pridne, malo pivo, pa italijančki, sam smo mel hude debateMa sej sliši se prav zabavno tko kot si napisal... ...pa raje tko kot da bi obležali kje pod mizo (al pa ob jezeru) ...čeprav zna bit tudi to zanimivo Ja v službi, imamo možnost tut za take stvari (interna izobraževanja), ker se mi zdijo zanimive, sem se pač prijavil, navijam še za nadaljevanje, nekaj smo o tem rekli, sam naše kadrovnike je treba prepričat, to rabmo, to rabmo Ok, držim da ti bo uspelo prepričat... sej meni je tudi to zanimivo, če bi imela to možnost bi se tudi jst prijavila na kakšno tako sceno... super! ... ti kr tko naprej... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Sorry alef, sem zbadljive volje Ti kar... Me ne gane spljoh... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Potem lahko še malo bucy buc? Ne sej ne ... se bom popravila. Obljubim. Škoda... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 A misliš? Ja to bova pa morala preizkusit kdaj... Sicer pa lahko kdaj prideš tudi v naš konc kej na obisk, zdej je itak začelo poletje pa če ne bo več tega sranja z dežjem gremo lahko kam k Soči, recimo do Tolmina kjer so fajn placi za zažurat... al pa tudi pri meni ko poštimam osnovne stvari (no lih bobne ne bi, mi utečejo vsi sosedi )... si dobrodošel A po se na metal campu dobimo, al kako Ziher bosta mela po tud bobnov dost. x:Dx ...nagajam.com Pih ... nisem nič še pojamrala, da mi je (ne nazalašč) danes uspelo sončni vzhod dočakat ... eh, ko je polna luna večkrat ne spim, po sem pa res kot en čuk bila celo noč pokonci, v glavi pa Dej zaspi že, jutri maš šiht! ... pa se kljub tisti urci ali dveh spanja še kar držim pokonci...Malo prej tudi svoje kilometrčke odlaufala... Pa še kaj se bo treba naučit danes... Pa se samo meni to dogaja, da ko se imam nekaj za učit, mi po glavi skače - pa ne, jst bi se raje ono drugo piflala, ko je ono ta drugo na vrsti pa spet obratna štorija Nekako mi nekaj ni prav Mejte se Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Nema!! Vse hočem vedet!! x:Dx Ja, OK, pol pa xcrossfingx , piflarka ocv Iiiii mi dopade! Tnx, ti pa tudi uživaj! Pa ... pazi, da ne boš unga, kar imaš na mizi, predolgo "medil" Sej bo! zaenkrat se še medi, no jutr imam namen mal pospravit v omaro Oooo, to je pa lepo, da ti dopade , za uživanje pa itak Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 .......... lejp dan... želim Ob kaki uri pa ti strašiš tukaj? Lep dan tudi tebi... Sonce... Po dolgem času... Pa dopust ta teden... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/032.gif Danes bo na sporedu http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/e020.gif Pa Imejte se fajn, kjerkoli že ste... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Če ti gra košnja zelo dobro od rok, prdi še k meni, jo imam (tratice) samo za en fuzbalski plac. Danes se s tem ne bom ubadala, ker zvečer popravljam matematiko. Edini izpit ki sem ga padla, pa še za tega nimam volje, da bi se ga učila. Kdo se je spomnil matematiko, tako jo ne maram, pa res je ne maram. Do večera se moram prepričat, da jo obožujem, je koristna, ne bom vlekla vzorcev osnovne šole za seboj, rada jo imam, obvladam.....Znam, zmorem in bom-opravila izpit, ker jo obožujem .......... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Če ti gra košnja zelo dobro od rok, prdi še k meni, jo imam (tratice) samo za en fuzbalski plac. Sanjaj... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif Jaz ravn za fuzbalski plac nimam, je pa par kv. metrov manj kot 2000... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Sanje lahko postanejo resničnost.Poizkusit ni greh. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Sanje lahko postanejo resničnost. Poizkusit ni greh. Te sigurno ne... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Smola, lepljiva. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.