Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Jaz tudi čist taprav vodnar... x:px x^x

Z nekaj "lepotnimi" napakami... x:Dx :inocent:

Takole to zgleda... x8Dx

Sonce - Vodnar

Luna - Rak

Asc. - Strelec

Merkur - Vodnar

Venera - Kozorog

Mars - Škorpijon

Jupiter - Oven

Saturn - Tehtnica

Uran - Rak

Neptun - Tehtnica

Pluton - Lev

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Janif, pa kaj ti mene čakaš da se preseliva na isti dan... al kako x?x x:Dx

Sicer pa mam občutek da se pol foruma seli zdej to obdobje... x:px Hudi planeti. :inocent: x:px x:Dx

Zgleda da res, zaradi boljšega občutka al neki takega x;)x

BOBNI so res d`best, mene tudi sproščajo, napolnijo z energijo, me odnesejo v druge svetove (sploh če kaj spijem več al pa skadim http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif x;)x )... odvisno kakšno razpoloženje je takrat ko jih dobim v roke... mam pa še najraje bobnčke kje v naravi... včasih pa pride prav tudi kanta pa dve palci, pa potem paranje živcev tistim ki so okrog mene x:px x:Dx

Ej Janif, če so ble starejše še ne pomeni da ga ne rade spijejo, ti povem iz prve roke, mam vso žlahto po mamini strani gor na Štajerskem, pa vem kako se da z njimi zažurat... ženske niso nobena izjema. xDDx x;)x Samo uno gor pa ne razumem, a "vaše" ženske so se nazaj držale, al Štajerke? :inocent:

V naravi je res precej boljš bobnat, sej mi smo bili zraven vode, na travniku, pa ni blo videt, da smo paral živce, sej so še migal in ploskal, tisti, ki se niso opogumili, tko smo zgledal kot kakšni afričani, pa dobra sta bila, ta ki sta vodila, prav uživala sta v tem in to se pol preneslo na vse nas x;)x

Se mi zdi, da bi bla midva prav dober bobnarski duo x:)x

Sej za dober žur je treba glih ta prava količina x:px, glede pitja imam pa tut jst vso žlahto iz Bele Krajine, tako da si lažje predstavljam, kako to zgleda na Štajerskem x;)x Ne, ker vse so ble nekaj pridne, malo pivo, pa italijančki, sam smo mel hude debate x:Dx

Ma kaj maš to zaene delavnice - a v službi to? :inocent:

Ja v službi, imamo možnost tut za take stvari (interna izobraževanja), ker se mi zdijo zanimive, sem se pač prijavil x;)x,

navijam še za nadaljevanje, nekaj smo o tem rekli, sam naše kadrovnike je treba prepričat, to rabmo, to rabmo x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

'Čer vsem tu not x;)x

Pismu ... en mi je cel dan ukradu :vragec:

Se mi zdi, kot da sem se 2x obrnila, pa je že večer :vragec:

Se mi je pa le uspelo naspat (upam :inocent: ), pa nalaufat tud (o ja, to sm pa ziher - čutim ker neke neznane mišice na tačkah x:Dx x:Dx )

Še nekaj micenega za študij brkljala, pospravla flat ...

...

in kar si ne morem pomagati, da ne bi še tu kaj čveknila, preden se spokam spat x;)x

Ah dej, mi bo še nerodno! x:Dx x:Dx

Eeee... kaj si pa s tem da drugim modrim stavkom mislil??

Pa eh, si me s tole kancono na Napoli spomnil!

Smrk, se mi toži po klapi doli, po mestu tudi (kdo bi si še kakšna 2 meseca nazaj mislil, da bom nekoč nekdaj res nekaj takega izjavila?!), po tistih sproščenih večerih zunaj, ko se vse mlado zbere na ulicah, pred malimi barčki, žuli se Peroni, spoznava folk ... Eh ... še kar razmišljam, da bi se mogoče konec meseca spravila dol ... Resnično pogrešam! :(

Mah, včeraj se mi je nakaj konkretno po forumu pohajalo, pa sem še pogledala, kdaj sem jaz začela pri vodnarjih zrak mešat :inocent: x:Dx

Pa ... sej nam nič ne manjka, ane? x:Dx x;)x

Meni je prav fajn!

Janif fsm, pa uspešno na retoriki!

Hvala x:Xx, tolk je blo uspešno, da sem šele dons prišel do tega x;)x

O tem, kdo meni krade dneve, bi lohk celo diplomo naredil :inocent:, vidiš jst mam pa včasih občutek, da se 2x obrnem,

pa cel vikend mine, sam pravijo, da cajt zdej hitreje teče kot včasih :vragec:, dan je šest ur krajši kot včasih, recimo 30 let

nazaj :inocent:, tale Einstein je očitno že nekaj vedel :inocent:

Nč nerodno bit x;)x, v spominu mi je ostal, da imaš močen glas x;)x Sorri x:Xx, sam tole kar si napisala, je tut men zelo pri srcu,

tako bolj v izi vse skupaj x:px, bom raje nehal, sem se že zamislil, kako bi to blo x:)x

Nč nam ne manjka, to zihr, vodnarji ste itak pred časom x:px

A moj ovc te pa ni pritegnil :inocent:, sam je neki lepga zadaj x;)x

Alef

Kdaj imaš pa ti rojstni dan, a si moje podatke "kopirov" od marsa, sonca....

x:Dx

Piše v mojem profilu... x8Dx x:Dx

Pa... x:Dx ...naj ti bo... x;)x

7. februar ob 03:30... x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Bejž. Jaz sem danes ob 7ih bluzila okrog. nenormalno. Ob nedeljah spat vsaj do 9ih, jebelacesta. x:o)x

Kako sem mogel, pa to spregledat :eek: , to je direkt za ustavo x:px

Midva z Janifom sva pa tam tam, očitno bo en dan eden odspredaj, drugi dan drugi, odvisno kako se nama bo čvekalo... x:Dx x:o)x

Vilinčica, sej se ni treba silit... x;)x Itak da mora bit tapravo vzdušje, pa da pride spontano...

Janif - nič ti sam!!! x:px x;)x

Ok, lahko pomagaš Vilinčici, bo ona vokalistka... x:)x x:px

Jst bom pa poslušala... x;)x x:px

Boj je trd in neizprosen :switz:, ja sam medalje štejejo x:Dx

Sam :inocent:, sej nisem tko mislil, no :fiju: branil se ne bi zihr x:Dx, jst navijam tolk za to,

sam vzdušje pa res mora bit, sproščenost, je ples ful boljši x:px

OK, se bom potrudil x:px, aaaaa aaaa eeee, vokale moram mal potrenirat x;)x

Hvala, tolk je blo uspešno, da sem šele dons prišel do tega

O tem, kdo meni krade dneve, bi lohk celo diplomo naredil, vidiš jst mam pa včasih občutek, da se 2x obrnem,

pa cel vikend mine, sam pravijo, da cajt zdej hitreje teče kot včasih, dan je šest ur krajši kot včasih, recimo 30 let

nazaj, tale Einstein je očitno že nekaj vedel

Nč nerodno bit, v spominu mi je ostal, da imaš močen glas Sorri, sam tole kar si napisala, je tut men zelo pri srcu,

tako bolj v izi vse skupaj, bom raje nehal, sem se že zamislil, kako bi to blo

Nč nam ne manjka, to zihr, vodnarji ste itak pred časom

A moj ovc te pa ni pritegnil :inocent:, sam je neki lepga zadaj

Oj :flowerface:

Jaz močan glas??

Ko se režim že mogoče, da se me sliši čez vse x:Dx x:Dx pa ... ko se me na obrate spravi - definitivno! x:Dx x:Dx drugače pa se zdim sama sebi bolj kot miš... :o|o:

Na trenutke pa (sploh mati tako pravi) menda tudi pretiho govorim?? Ponavadi takrat, ko se mi ne da ust odpirat x:Dx x:Dx Al pa ko si mislim - posluši, če te zanima pa hočes slišat, če ne pa nič ...

Ne vem no ... sami sebe itak ne slišimo... Potem, ko sem se pa enkrat na posnetku slišala, me je pa tud skoraj kap utrofla! Ne ravno una od totalnega navdušenja x:Dx Samo taki posnetki z neko low kvaliteto so tudi bolj tako tako

... torej še vedno ne vem, kako zveni moj glasek...

Menda pa imava z mamo podobnega.

Na zej ... pa sem pomotoma temo o vodnarjih obogatila še z recenzijo svojega glasu xrolleyesx

Boh mi pomagi no :o|o:

.

.

.

veš da sem opazila ovc! x;)x

Pa pozabila tudi še ne! x:Dx

Tuhtam ...

Pa sploh nisem ziher a sem kje blizu (tvoje) resnice al ne ...

Uni c me malo maltra ...

... a boš povedu? :inocent:

... bom danes bolj kratka ...

sem pridkana na šihtu ...

pa jutri in pol petka mi bo spet nekdo ukradu :vragec: potem pa že vikend - joooooj kako upam, da bo vse Ok!!! xcrossfingx xgoldfishx (sem nasmetila s tem tu zadi, da bo malo copralo x;)x Janif, tvoje smeškulje sem morala pa zbrisat, ker ... 3x lahko ugabaš x:Dx )

... Say what you mean

And mean what you say ...

Hej, kaj pa grizeš to zaeno knjigo? :O: :inocent: Jah, pozvoni ko boš rabla, če boš na Primorskem lahko jst pritečem, če ne pa Janifa zadolžimo :P x;)x ... on menda rad teče... x:px

x:Dx jst lohk še kakšno stran naprej premaknem, sej vsega pa Aev tut ne bo treba vedet x;)x

cmera jera :vragec:

:o|o: malo morgen... :vragec:

bejžmoooooooooooooo

x?x xnckrivx :inocent:

ajs

x:px x:Dx

:vragec:

Oj :flowerface:

Jaz močan glas??

Ko se režim že mogoče, da se me sliši čez vse pa ... ko se me na obrate spravi - definitivno! drugače pa se zdim sama sebi bolj kot miš... :o|o:

Na trenutke pa (sploh mati tako pravi) menda tudi pretiho govorim?? Ponavadi takrat, ko se mi ne da ust odpirat Al pa ko si mislim - posluši, če te zanima pa hočes slišat, če ne pa nič ...

Ne vem no ... sami sebe itak ne slišimo... Potem, ko sem se pa enkrat na posnetku slišala, me je pa tud skoraj kap utrofla! Ne ravno una od totalnega navdušenja x:Dx Samo taki posnetki z neko low kvaliteto so tudi bolj tako tako

... torej še vedno ne vem, kako zveni moj glasek...

Menda pa imava z mamo podobnega.

Na zej ... pa sem pomotoma temo o vodnarjih obogatila še z recenzijo svojega glasu xrolleyesx

Boh mi pomagi no :o|o:

.

.

.

veš da sem opazila ovc! x;)x

Pa pozabila tudi še ne! x:Dx

Tuhtam ...

Pa sploh nisem ziher a sem kje blizu (tvoje) resnice al ne ...

Uni c me malo maltra ...

... a boš povedu? :inocent:

... bom danes bolj kratka ...

sem pridkana na šihtu ...

pa jutri in pol petka mi bo spet nekdo ukradu :vragec: potem pa že vikend - joooooj kako upam, da bo vse Ok!!! xcrossfingx xgoldfishx (sem nasmetila s tem tu zadi, da bo malo copralo x;)x Janif, tvoje smeškulje sem morala pa zbrisat, ker ... 3x lahko ugabaš x:Dx )

Verjamem x:Dx, ko bi mene vidla, kako jst takrat reagiram, pa kva spet težiš, a še zmer preveč, a dej no, nemogoče, ...., končnoooo :inocent: x:Dx, digitalna komunikacija al kako že x;)x

Men se je tko zdelo, ko smo špilal badminton, pa si tko yeesss s polnimi pljuči, ko sta dobili točko x;)x Jst tut bolj potiho govorim, pa se mi zdi vse kar je več, glasno, no tako jst to zaključujem x:px

Sam je pa res, prav čuden se ti zdi svoj glas na posnetku, zdej so nas snemal in pol smo se gledal in moram priznat, da se v živo čist drugače slišim, ker so še druga čutila zraven, kot mi pol to zveni na posnetku, ampak o tem obstaja tako cela teorija, zakaj in kako x:)x

:inocent: A da sem bil tolk zvit x:px, ostani v cvetju, dobr si me naučila, a ne x:Dx

Jst bi tut moral bit pridkan xcivx, pa smo mel včeraj astro zaključek, pa se je mal zavleklo in spat sem šel bližje pol dveh kot enih. Energija je zlo fajn, sam izkušnje so pokazale, da me tisto, kar me čaka zdej na mizi, uspava in boljš, da počaka kakšen dan, ko bo šlo en, dva, tri x;)x

Za vikend in lepe stence xwizardx

Ane?

Saj vsake tolko časa izustim celo kaj pametnega.

Mi ni treba skoz ust z milom umivat. :vragec:

Nč umivat, nč x;)x, tut kakšna škorpijonska zadeva mora prit na plano x:Dx

Sorry alef, sem zbadljive volje x:o)x

sej je še ta prava luna dons x;)x

Toliko sorodnih duš.

9.2. 1979, 23.35ih.

Zakaj nas pa nekateri gledajo postrani, ko vidijo škorpjona?

Da ne govorim o raku?

Sej vem da sem trma, samo tudi vem zakaj.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

x:Dx jst lohk še kakšno stran naprej premaknem, sej vsega pa Aev tut ne bo treba vedet x;)x

Nema!! :vragec:

Vse hočem vedet!!

x:Dx x:Dx x;)x

cmera jera :vragec:

Sem te slišala!!

Meni namreč tud rak maltra luno ...

Jah, šment, tud scmizdit se morem kdaj, ane x:Dx

x;)x

:inocent: A da sem bil tolk zvit x:px, ostani v cvetju, dobr si me naučila, a ne x:Dx

Jst bi tut moral bit pridkan xcivx, pa smo mel včeraj astro zaključek, pa se je mal zavleklo in spat sem šel bližje pol dveh kot enih. Energija je zlo

fajn, sam izkušnje so pokazale, da me tisto, kar me čaka zdej na mizi, uspava in boljš, da počaka kakšen dan, ko bo šlo en, dva, tri x;)x

Za vikend in lepe stence xwizardx

ocv

Iiiii mi dopade! :D :flowerface:

Tnx, ti pa tudi uživaj! Pa ... pazi, da ne boš unga, kar imaš na mizi, predolgo "medil" x;)x

Sej bo! x;)x

... Say what you mean

Daaan!!! xDDx

Ufff ste se spet razpisali... xDDx

Boj je trd in neizprosen :switz:, ja sam medalje štejejo

Ja vidim, danes kar pridno tipkaš... x:px x:Dx x;)x

Sam, sej nisem tko mislil, no ... branil se ne bi zihr... jst navijam tolk za to,

sam vzdušje pa res mora bit, sproščenost, je ples ful boljši x:px

Aha, zdej razumem! x:)x

Jah, tko se je "slišalo", da bi hotu samo ti gledat, ostali pa nič! :vragec: Pa jst hočem tudi videt! x:px

Sej ne da še nisem nikoli, mam frendico ki obvlada ful dobro, samo Vilinčice pa res še nisem... xDDx

V naravi je res precej boljš bobnat, sej mi smo bili zraven vode, na travniku, pa ni blo videt, da smo paral živce, sej so še migal in ploskal, tisti, ki se niso opogumili, tko smo zgledal kot kakšni afričani, pa dobra sta bila, ta ki sta vodila, prav uživala sta v tem in to se pol preneslo na vse nas

d`best :2src:

Se mi zdi, da bi bla midva prav dober bobnarski duo x:)x

A misliš? xDDx Ja to bova pa morala preizkusit kdaj... x:px Sicer pa lahko kdaj prideš tudi v naš konc kej na obisk, zdej je itak začelo poletje pa če ne bo več tega sranja z dežjem gremo lahko kam k Soči, recimo do Tolmina kjer so fajn placi za zažurat... al pa tudi pri meni ko poštimam osnovne stvari (no lih bobne ne bi, mi utečejo vsi sosedi x:px x;)x )... si dobrodošel xsrcx

Sej za dober žur je treba glih ta prava količina, glede pitja imam pa tut jst vso žlahto iz Bele Krajine, tako da si lažje predstavljam, kako to zgleda na Štajerskem x;)x Ne, ker vse so ble nekaj pridne, malo pivo, pa italijančki, sam smo mel hude debate

Ma sej sliši se prav zabavno tko kot si napisal... x:px

...pa raje tko kot da bi obležali kje pod mizo (al pa ob jezeru) x:px x:Dx ...čeprav zna bit tudi to zanimivo x8Dx

Ja v službi, imamo možnost tut za take stvari (interna izobraževanja), ker se mi zdijo zanimive, sem se pač prijavil, navijam še za nadaljevanje, nekaj smo o tem rekli, sam naše kadrovnike je treba prepričat, to rabmo, to rabmo x:px

Ok, držim xcrossfingx da ti bo uspelo prepričat... sej meni je tudi to zanimivo, če bi imela to možnost bi se tudi jst prijavila na kakšno tako sceno... super! ... ti kr tko naprej... :palec:

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Sorry alef, sem zbadljive volje x:o)x

x:Dx

Ti kar... x:Xx xsrcx

Me ne gane spljoh... x^x x:px

x:px Potem lahko še malo bucy buc?

Ne sej ne ... se bom popravila. Obljubim. x:o)x

:o|o:

Škoda... :vio: x:Dx

A misliš? xDDx Ja to bova pa morala preizkusit kdaj... x:px Sicer pa lahko kdaj prideš tudi v naš konc kej na obisk, zdej je itak začelo poletje pa če ne bo več tega sranja z dežjem gremo lahko kam k Soči, recimo do Tolmina kjer so fajn placi za zažurat... al pa tudi pri meni ko poštimam osnovne stvari (no lih bobne ne bi, mi utečejo vsi sosedi x:px x;)x )... si dobrodošel xsrcx

A po se na metal campu dobimo, al kako :inocent:

Ziher bosta mela po tud bobnov dost.

x:Dx x:Dx

...nagajam.com x;)x

Pih ... nisem nič še pojamrala, da mi je (ne nazalašč) danes uspelo sončni vzhod dočakat ... eh, ko je polna luna večkrat ne spim, po sem pa res kot en čuk bila celo noč pokonci, v glavi pa Dej zaspi že, jutri maš šiht!

... pa se kljub tisti urci ali dveh spanja še kar držim pokonci...

Malo prej tudi svoje kilometrčke odlaufala...

Pa še kaj se bo treba naučit danes... Pa se samo meni to dogaja, da ko se imam nekaj za učit, mi po glavi skače - pa ne, jst bi se raje ono drugo piflala, ko je ono ta drugo na vrsti pa spet obratna štorija :o|o: Nekako mi nekaj ni prav x:Dx

Mejte se x;)x

... Say what you mean

Nema!! :vragec:

Vse hočem vedet!!

x:Dx x:Dx x;)x

Ja, OK, pol pa xcrossfingx xcrossfingx xwizardx, piflarka x:Dx

ocv

Iiiii mi dopade! :D :flowerface:

Tnx, ti pa tudi uživaj! Pa ... pazi, da ne boš unga, kar imaš na mizi, predolgo "medil" x;)x

Sej bo! x;)x

:shsh: zaenkrat se še medi, no jutr imam namen mal pospravit v omaro x;)x

Oooo, to je pa lepo, da ti dopade x:Xx, za uživanje pa itak x:Xx

:vragec: xsrcbumx ..........

lejp dan... želim

:eek:

Ob kaki uri pa ti strašiš tukaj? x:Dx x8Dx

Lep dan tudi tebi... xwizardx xsrcx

Sonce... x:px :onfire: :onfire:

Po dolgem času... xrolleyesx x:Dx

Pa dopust ta teden... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/032.gif

Danes bo na sporedu http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/e020.gif

Pa xcheersx x:px

Imejte se fajn, kjerkoli že ste... x:Xx xsrcx

Če ti gra košnja zelo dobro od rok, prdi še k meni, jo imam (tratice) samo za en fuzbalski plac.

Danes se s tem ne bom ubadala, ker zvečer popravljam matematiko.

Edini izpit ki sem ga padla, pa še za tega nimam volje, da bi se ga učila.

Kdo se je spomnil matematiko, tako jo ne maram, pa res je ne maram.

Do večera se moram prepričat, da jo obožujem, je koristna, ne bom vlekla vzorcev osnovne šole za seboj, rada jo imam, obvladam.....

Znam, zmorem in bom-opravila izpit, ker jo obožujem ..........

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Če ti gra košnja zelo dobro od rok, prdi še k meni, jo imam (tratice) samo za en fuzbalski plac.

x:Dx x8Dx

Sanjaj... :o|o: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif

Jaz ravn za fuzbalski plac nimam, je pa par kv. metrov manj kot 2000... :wOOt: :cry: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif

Sanje lahko postanejo resničnost.

Poizkusit ni greh.

x:Dx x:Dx :palec:

Te sigurno ne... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif x8Dx x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...