janif 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Aha, zdej razumem! Jah, tko se je "slišalo", da bi hotu samo ti gledat, ostali pa nič! Pa jst hočem tudi videt! Sej ne da še nisem nikoli, mam frendico ki obvlada ful dobro, samo Vilinčice pa res še nisem... Tak ego pa nisem , sam zame, sam zame, sam zame, ne gledat A misliš? Ja to bova pa morala preizkusit kdaj... Sicer pa lahko kdaj prideš tudi v naš konc kej na obisk, zdej je itak začelo poletje pa če ne bo več tega sranja z dežjem gremo lahko kam k Soči, recimo do Tolmina kjer so fajn placi za zažurat... al pa tudi pri meni ko poštimam osnovne stvari (no lih bobne ne bi, mi utečejo vsi sosedi )... si dobrodošel Zgleda mava midva mal prenos misli , a veš, da mam jst to že nekaj časa mislih , kakšen vikend bom že našel Res pa je, da me tut tvoja frendica maserka mal matra Bobnal bi pa res še Ma sej sliši se prav zabavno tko kot si napisal... ...pa raje tko kot da bi obležali kje pod mizo (al pa ob jezeru) ...čeprav zna bit tudi to zanimivo samo ne vem, kakšni bi bli pol naši nastopi naslednji dan, mal megleni ..., a lohk mal več oken odpremo, sej vas vse vidim, sam tko vas nekam motno vidim, je zgleda ful vlage v sobi Ok, držim da ti bo uspelo prepričat... sej meni je tudi to zanimivo, če bi imela to možnost bi se tudi jst prijavila na kakšno tako sceno... super! ... ti kr tko naprej... Hvala , bomo vztrajal, bomo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 A po se na metal campu dobimo, al kako Ziher bosta mela po tud bobnov dost. x:Dx ...nagajam.com Verjamem , samo midva bi sama sprobavala, a misliš, da bi naju kar pustili, tkole banda, mal za intermezzo, da ne bo prisluhnimo tišini, mal improvizacije Pih ... nisem nič še pojamrala, da mi je (ne nazalašč) danes uspelo sončni vzhod dočakat ... eh, ko je polna luna večkrat ne spim, po sem pa res kot en čuk bila celo noč pokonci, v glavi pa Dej zaspi že, jutri maš šiht! ... pa se kljub tisti urci ali dveh spanja še kar držim pokonci...Malo prej tudi svoje kilometrčke odlaufala... Pa še kaj se bo treba naučit danes... Pa se samo meni to dogaja, da ko se imam nekaj za učit, mi po glavi skače - pa ne, jst bi se raje ono drugo piflala, ko je ono ta drugo na vrsti pa spet obratna štorija Nekako mi nekaj ni prav Mejte se No, če te kej tolaži, meni se je vedno isto dogajalo , sam pridna pa si, pridna Jst bi se te dal prav za vzgled, ne bi mi škodilo ene par mesecev tkole Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Sonce... Po dolgem času... Pa dopust ta teden... http://www.cosgan.de/images/more/schilder/032.gif Danes bo na sporedu http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/e020.gif Pa Imejte se fajn, kjerkoli že ste... Alef, se mi zdi, da mal preveč dežuje pri vas , men se zdi, da si par dni nazajvse pokosil , pa je zgleda že kakšen mesec, trava pa neumorna Pa privošči si , na soncu se hitro dehidrira Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Alef, se mi zdi, da mal preveč dežuje pri vas , men se zdi, da si par dni nazajvse pokosil , pa je zgleda že kakšen mesec, trava pa neumorna Pa privošči si , na soncu se hitro dehidrira Mesec ne, tri tedne pa pol je bilo od zadnje košnje... Še sreča da ni bilo preveč toplo, pa trava ni toliko zrasla... Dehidracije se pa ne bojim, imam dovolj pripomočkov za preprečevanje te nadloge... x:px http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/e020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Oj Alef. Glihkar sem jezna, ker sem verjetno zabila matematiko, kar se tiče modela računalnika, si me pa prašav podatke, ki so mi špansko selo.Da ne zasmetim teme vodnarjevWindows (tako se nekje izpiše) XPVse ostalo, moram pa njprej doktorirat, da bom kaj našla. Mozila, pomoje.Se mi ne izpiše tako kot jaz želim, ampak je kar pomoč novim uporabnikom...... Se ti javim, ko bom kaj našla. Da pa ne bom samo bemtila in brskala, se lahko pohvalim, da je tratica pokošena.Kmalu sledijo še vsi hektarji otave, da bodo kravice lahko papale pozimi. Sedaj grem poskrbet da ne bo dehidracije, eden se bo prav prilegev. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 Oj Alef. Da pa ne bom samo bemtila in brskala, se lahko pohvalim, da je tratica pokošena.Kmalu sledijo še vsi hektarji otave, da bodo kravice lahko papale pozimi. Sedaj grem poskrbet da ne bo dehidracije, eden se bo prav prilegev. Vidim da je bil še nekdo priden danes... Glede ostalega pa brez panike, bomo zrihtali... Na OS dobiš link od koder si lahko naložiš najnovejši Firefox.Potem bi ti pa moralo vse delat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Dobro jutro luftarji... Pridni, vsi na soncu, nobenega tu noter... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif http://www4.slikomat.com/08/0620/9zl-Jagode.jpg To imate za nagrado... Jaz grem pa zdaj po prekle za fižol... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Daaan! Drugi dan sončka... jst pridno kolesarim, vsaki dan je lepše, uživam max... Včeraj imeli en piknik, sm se nažrla čevapčičev, pa zelenjave, sladkarij, med drugim tudi TIRAMISU!!! Pole zvečer pa s frendicami na pivo, pa malo poklepetat... Potem me je pa kar zmanjkalo, takoj ko sem se ulegla... ...danes ne gre ravno vse po planih, ampak še dobro da znam hitro odreagirat pa zrihtat tko da je ok, čeprav moram zadnjo sekundo spreminjat načrte... Ampak vse bo v cajtu... v ponedeljek pa ključi!!! A po se na metal campu dobimo, al kako Ziher bosta mela po tud bobnov dost. ...nagajam.comNe... na metal camp sigurno ne pridem... če bi že potem bi šla raje na Riversplash, samo letos mi ne bo zneslo finančno... mi je pa ta plac eden boljših za žurat tko privat... pa tudi bobnčki tam nobenega ne motijo. Verjamem , samo midva bi sama sprobavala, a misliš, da bi naju kar pustili, tkole banda, mal za intermezzo, da ne bo prisluhnimo tišini, mal improvizacije Zgleda mava midva mal prenos misli, a veš, da mam jst to že nekaj časa mislih, kakšen vikend bom že našel Bobnal bi pa res še Najbrž res... Meni se tudi že nakaj časa tale ideja mota po glavi, tko da bi blo res fajn tole uresničit... pa Vilinčica bi mogoče tudi bila za... Res pa je, da me tut tvoja frendica maserka mal matraMa se bomo zmenili, zdej bo imela sicer ful zasedeno, ker se začenja glavna sezona dol na morju, ma lahko jo vprašam če bo imela kakšno urco vmes fraj... samo ne vem, kakšni bi bli pol naši nastopi naslednji dan, mal megleni ..., a lohk mal več oken odpremo, sej vas vse vidim, sam tko vas nekam motno vidim, je zgleda ful vlage v sobi xsmx Alef... hvala za jagode Lep dan vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Daaan! Drugi dan sončka... jst pridno kolesarim, vsaki dan je lepše, uživam max... Včeraj imeli en piknik, sm se nažrla čevapčičev, pa zelenjave, sladkarij, med drugim tudi TIRAMISU!!! Pole zvečer pa s frendicami na pivo, pa malo poklepetat... Potem me je pa kar zmanjkalo, takoj ko sem se ulegla... ...danes ne gre ravno vse po planih, ampak še dobro da znam hitro odreagirat pa zrihtat tko da je ok, čeprav moram zadnjo sekundo spreminjat načrte... Ampak vse bo v cajtu... v ponedeljek pa ključi!!! Se ti dogaja, vidim , pa mal za plane Ne... na metal camp sigurno ne pridem... če bi že potem bi šla raje na Riversplash, samo letos mi ne bo zneslo finančno... mi je pa ta plac eden boljših za žurat tko privat... pa tudi bobnčki tam nobenega ne motijo. Najbrž res... Meni se tudi že nakaj časa tale ideja mota po glavi, tko da bi blo res fajn tole uresničit... pa Vilinčica bi mogoče tudi bila za... Ma se bomo zmenili, zdej bo imela sicer ful zasedeno, ker se začenja glavna sezona dol na morju, ma lahko jo vprašam če bo imela kakšno urco vmes fraj... Lep dan vsem... Men se tut zdi, da bo na reggae več primernih bobnov za kakšno izposojo Točne obljube še ne morem dat , sam mam že mal plane v glavi, kdaj bom imel kaj časa No, če ti rata še Vilinči prepričat Za maserko pa itak Uživaj Mesec ne, tri tedne pa pol je bilo od zadnje košnje... Še sreča da ni bilo preveč toplo, pa trava ni toliko zrasla... Dehidracije se pa ne bojim, imam dovolj pripomočkov za preprečevanje te nadloge... x:px http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/e020.gif Maš pa kar veliko dela s travnikom Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Se ti dogaja, vidim , pa mal za plane Men se tut zdi, da bo na reggae več primernih bobnov za kakšno izposojo Točne obljube še ne morem dat , sam mam že mal plane v glavi, kdaj bom imel kaj časa No, če ti rata še Vilinči prepričat Za maserko pa itak Uživaj Aha, se dogaja se... Ej, se bomo že zmenili, če boš kaj več vedel pa pošlji kakšen OS da se zmenimo bolj natančno... Vilinčica pa tudi... (če to bereš kaj napiši na OS če si za) ...bi blo fajn če se dobimo enkrat pa malo zažuramo... x:Xx Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 Dobro jutro luftarji... Pridni, vsi na soncu, nobenega tu noter... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif http://www4.slikomat.com/08/0620/9zl-Jagode.jpg To imate za nagrado... Jaz grem pa zdaj po prekle za fižol... Ooo, Alef, tele jagode so pa Aha, se dogaja se... Ej, se bomo že zmenili, če boš kaj več vedel pa pošlji kakšen OS da se zmenimo bolj natančno... Vilinčica pa tudi... (če to bereš kaj napiši na OS če si za) ...bi blo fajn če se dobimo enkrat pa malo zažuramo... x:Xx sigurno, vse pa ni treba vsem vedet Žur, žur , do jutranjih ur Lepo bodi , šibam, jutr grem pa na Stol, pol pa itak akcija Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. junij 2008 Prijavi Deli 20. junij 2008 sigurno, vse pa ni treba vsem vedet Žur, žur , do jutranjih ur Lepo bodi , šibam, jutr grem pa na Stol, pol pa itak akcija x:Dx Na Stol?! Wau super, uživaj max... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Alef.Pa če bi se zmenila, nebi včeraj počela enake stvari.Jaz sem zasadila 24 prekle za fižol, vse ostalo je nizkorasni. Tud na jagode sem se spravila. Me prav zanima kaj boš danes počev.Jaz recimo, se grem jagat po njivi gor in dol, da se malo krompirja pobere.Pa koruza je za prignojit, pa ene veje so za pospravit.... Še kaj se bo našlo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Alef.Pa če bi se zmenila, nebi včeraj počela enake stvari.Jaz sem zasadila 24 prekle za fižol, vse ostalo je nizkorasni. Tud na jagode sem se spravila. Me prav zanima kaj boš danes počev.Jaz recimo, se grem jagat po njivi gor in dol, da se malo krompirja pobere.Pa koruza je za prignojit, pa ene veje so za pospravit.... Še kaj se bo našlo. No, jaz imam prekle še za posadit, 15 komadov.Imam oni debeli fižol, sem pozabil kako se mu reče... Jagod pa na vrtu nimam, te na sliki so gozdne... Ker imam pa bajto čisto blizu gozda, mi tudi okrog hiše rastejo.Ja, tudi danes bom priden, sicer imam manj dela kot ti, jaz nimam kmetije... Lep dan ti želim, pa v OS poglej, ker vidim da ti smajliji še vedno ne grejo... Dobro jutro tudi vsem ostalim ki še pridete pogledat... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_113.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 ... ku-kuc Evo, posebej zate ker si bila prva za mano... http://www4.slikomat.com/08/0621/ibp-Jagode.jpg Žal "tapravih" ni več... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Jaz tud jagode papala.Samo se mi je kar zataknilo, ker sem slepca videla.Barabe se hodijo sončat na tisto mesto, kjer je največ sočnih gozdnih jagod. Za mravlje vem da je pecilni prašek (uspavalno sredstvo), kako se slepec prežene, mi ni jasno. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 to fotko si že enkat prilimal, ampak yaaaaa, hvaaaaalaa. ja, sem bil, maš prav učerej sem tut jest papala gozdne jagode a, vidiš, ta prave so se pa pr nas spremenile u marmelado Fotko sem takoj po objavi zamenjal za drugo, pa si me z odgovorom očitno prehitela... Tiskovna napaka tudi popravljena, se opravičujem... Jagod, gozdnih, je pa pri meni okoli hiše še precej, le teh ki so na slikah ni več... Imam srečo da tu dol kmetje ne stresajo po travnikih nobene kemije, tako da tudi kaj "divjega" še zrase... Jaz tud jagode papala.Samo se mi je kar zataknilo, ker sem slepca videla.Barabe se hodijo sončat na tisto mesto, kjer je največ sočnih gozdnih jagod. Za mravlje vem da je pecilni prašek (uspavalno sredstvo), kako se slepec prežene, mi ni jasno. Pusti ga pri miru, saj ti ne bo nič naredil... Ni strupen, ne grize... S kakšno palčko ga mal podrezaj, pa bo šel stran... Pri meni okol bajte leze vse živo... Slepci, martinčki, malo stran v potoku videl tudi belouško, ob dežju močeradi, lansko poleteje me je obiskal modras... Prednosti neokrnjene narave... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Daaan! Ufff je vroče danes zunaj... Bom šla raje bolj pozno kolesarit, zdaj preveč kuri...sem mislila da bom šla na Obalo, pa mi je "nekaj govorilo" naj raje ostanem doma... nisem imela dobrega občutka... tko da... naslednjič... Jaz tud jagode papala.Samo se mi je kar zataknilo, ker sem slepca videla.Barabe se hodijo sončat na tisto mesto, kjer je največ sočnih gozdnih jagod. Za mravlje vem da je pecilni prašek (uspavalno sredstvo), kako se slepec prežene, mi ni jasno.Pusti ga pri miru, saj ti ne bo nič naredil... Ni strupen, ne grize... S kakšno palčko ga mal podrezaj, pa bo šel stran... Pri meni okol bajte leze vse živo... Slepci, martinčki, malo stran v potoku videl tudi belouško, ob dežju močeradi, lansko poleteje me je obiskal modras... Prednosti neokrnjene narave... Jagode... jst bi tudi!!! tiste gozdne, sladke,.... mmmm... mi kar zadišijo ko pomislim nanje.... Slepec ti pa ja ne bo nič napravil... jst sm se igrala z njimi kot otrok, so ful miroljubne žvalce, pa še koristne.... tko da če ti nagaja ga pač umakni, pa nežno... lahko ga tudi z roko primeš, če ne pa s palčko, samo pazi da ga ne poškoduješ... Ja Alef, pri tebi pa cel ZOO x:Dx ...lep dan vsem... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Sej vem da slepec ne naredi nič, samo sem se ga pa pošteno ustrašila.Ne maram nič kar se giblje po trebuhu. Ko sem enkrat lezla v hribe, ravno po dežju, je bilo močeradov za izvoz.Tudi ta nič ne naredi, samo jih ne obožujem toliko da bi stopila čezen, grem raje okoli in naokli, samo da grem stran. Tam kjer je kača, tista hiša je varna. Tudi to anegdoto poznam in se ne bom o njej sedaj razpisala. Ni mi problem ko se koljejo prašiči, govedo, koze, da ne govorim o kurah in piščancih, samo ne kače in kaj podobnega.Poskusila bi jo pa z veseljem.Tudi povže bi si pripravila, pa jih neznam. Morski pes, baje specialiteta, ampak za mene ne, ker ga ne znam pripravit. Lahko je imeti take stvari na krožniku, samo jih ne maram ko so tam zunaj, v svojem okolju. Nisem na pravi temi da bi govorila o hrani, hočem povedati samo to, da so mi ljubši, ko so v podrejenem položaju.Njami.Jagode seveda. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Ej pika polonica, jst bi pa rada "slišala" to anekdoto, se je ne spomnim več kako gre... sej sm jo sigurno brala, pa mi je ušla iz glave.... tko da, dej prosim napiši kako gre.... en recept za morskega psa:fileji morskega psa lahko ga pa tudi spaniraš pa potem spečeš na vročem olju... Je pa fajn da ti kožo odstranijo v ribarnici, ker gre zelo težko dol.... in isto pri morski mački, ki je sicer manj okusna, pa še vedno boljša kot marsikatera druga riba. Meni losos sploh ni dober, pa ga tako hvalijo... mi je premasten. A veš, morski pes ima po sredini samo hrustančno kost in nimaš strahu da se ti bo kakšna koščica kam zataknila... pa še ful je dober okus... in isto kača, isto se pripravi zrezke, samo je ne smeš preveč časa pečt, ker razpade kot riba... polžev pa še nisem pripravljala. Je pa pri meni tko, da ko je žival mrtva, mi ni problem jo pripravit, ubit pa ne morem... bi morala bit že zelo lačna da bi kaj takega naredila. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Dobro jutro luftarji... Da si mal učke umijete... http://www4.slikomat.com/08/0622/a5-P62100.jpg Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Uau, thanks Alef... prav paše ta živo zelena barva, pa kapljice gor... jst bi ji dala ime SVEŽINA JUTRA --- Še en lep sončen dan, čeprav zdaj ni za bit odzunaj, je prevroče... bom šla malo kasneje spet malo kolesarit, pa kam k vodi... Prijetno nedeljo! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 sam tko mimgrede, k ravno vidim tole.... jst če dost napišem, potem tekst vedno označim, dam "copy" in šele pol pritisnem "komentiraj"... tko da tud če kaj zajebe, mam še zmer vse shranjeno Tudi jst... me je enparkrat zajebalo od začetka, potem sem se pa navadila... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 ane, kok se nas hitro strenira x:Dx Ja... ne pravijo zastonj da se na lastnih napakah največ naučiš. Včasih pa pride prav tudi izkušnja koga drugega, če jo znaš uporabit v svoj prid. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Da nas mal postavim na vrh , že včeraj zvečer hotel kaj napisat, pa so me Rusi in Nizozemci mal preveč potegnili , dons pa dolgo spanje, tut nekaj visel pred TV, formula, pol pa še motorji, nič posebnega se ni dogajalo, v bistvu so me zdolgočasli in ulenili , no mal tut vročina prispeva k temu ... Včeraj bili na Stolu , vroče je blo , sem računal, da sem včeraj spil 6 litrov tekočine, pa še bi lohk , je pa bilo lepo vreme, fajn razgled (Blejsko jezero se je vidlo kot na dlani, Celovec tut), Julijci pa še kr v snegu , mi smo šli samo trikrat čez snežno zaplato Šli smo iz Ljubelja (kako je zapuščen ) preko Zelenice (nismo šli z žičnico), pol smo prišli še do Koče pri Izviru Završnice (ful zrihtana koča, kolegica je notri prečekirala ), mal smo šli predaleč, ker je bilo "ful" oznak, no smo jo pa od blizu videli Pol pa v goščavo, nas je presenetilo, ker je blo tolk muh , sem se na enem delu počutil, kot da sem "under attack", nikakor, da se znebim celega roja, sem imel sončne špegle, tako da nisem rabil brisalcev Drugač pa pot nč posebnega, no en strm spust je bil, je blo treba mal pazit, pa sonce je žgalo, klima je pa delala le občasno (veter). Malco smo si privoščil že ven iz goščave, nismo rabili dodatnega mesa , proti vrhu je blo pa kr strmo, vrh smo seveda krstili s pirom (no, nismo ga zlival, da ne bo pomote ) Koča pa fajn, oskrbnik faca, men ni blo niti tolk za jest , čeprav so se "sotrpini" kar mal nasmehnili, ko sem joto + palačinke (poštena porcija je bla). Sicer so pa že navajeni od mene, lani od Doliču je blo kr smeha, ko je prišla kelnarca in pol pove, kaj majo, jst pa, da naj mi kr vse prinese Za jest je pa druga prinesla, pa je blo spet smeha, za koga je to, zame, kaj pa to, tut zame, kaj pa sladko, kr k men Očitno res zgledam, kot da se hladilnika običajno na daleč izogibam Dol smo šli pa po melišču, ni ravno moje področje, no eden mora bit zmeraj zadaj Pol pa strm vzpon, pa goščava z muhami, tam sem jim mal pobegnil, po strmem vzponu se mi ni dal ustavljat (v klanec mi je včeraj kr šlo), v goščavi mi pa ni blo do pavze, tko da sem lepo sam užival v sožitju z muhami , pa lepo izi sem šel, tko da ste me kmalu iz goščave ven dva naša ujela, pol smo si pa privoščili poleževanje na Zelenici, oskrbnica nam je pa dol ušla , ob petih se koča zapre , no tut preostali trije so kr hitro prišli, pol pa pod Ljubeljem, eni na kavo, jst pa zeleni čaj, ker ni blo nč na Zelenici Dons fajn energija, noge so prijetno utrujene, pa ne preveč Sam laufat se pa vseeno ne da Je blo pranja tut kr nekaj ... Na Stol?! Wau super, uživaj max... Hvala , tele dve kolegici sta pravi "čarovnici", zmeraj je lepo vreme, ko se odločita za izlet Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.