Ale' 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Včeraj bili na Stolu....Ej super si to napisal, sm se kar vživela not... edino Zelenica me je malo zavedla, jst sm si predstavljala da ste moleli vse štiri od sebe na enem travniku, pa se plac imenuje Zelenica... Ampak fajn.... Hvala , tele dve kolegici sta pravi "čarovnici", zmeraj je lepo vreme, ko se odločita za izlet Aha, nekaj podobnega je z mano... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 Luftarji... Vidim prvi tukaj... No ja... ...saj forum tudi šele malo prej zalaufal... Lepo prijetno topel dan bo, v našem koncu menda okrog 33°... Na delovnem mestu so nam montirali klimo... Bomo videli popoldan kako funkcionira... Držte se sence, pa veliko http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/a040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 Daaaan družba Sem vas že kr malo pogrešala... Čez vikend sem končno dobila internet tudi v svojem novem domku, tko da bom lahko zdaj pisala tudi od doma Sicer pa je bil vikend kar pester - sem prvič fajn pospravla stanovanje - je sicer še vedno malo v razsulu ker še nisem čisto pogruntala kam vse spravt, ma počasi mi bo uspelo Prav zaljubla sem se v svoj novi domek Tko mirno in tiho je - prav prijetno. Pa par sosedov sem že spoznala... zanimivo je. Pa očitno nas je v bloku ful kolesarjev ker so stojala pred blokom vedno polno zasedena. Malo mi je bedno edino, ker ne vem, kam bi dala svoje treking kolo - zaenkrat ga mam še doma ker tam zunaj (pred blokom) ga niti slučajno ne bi puščala in verjetno ga bom mogla z liftom vozit gor v stanovanje pa na balkon... samo v garsonjerici je malo prostora, balkon pa ni zaprt, tko da če je dež kolo ne more bit zunaj hmmm... bom še vidla kaj bom nardila. Mi je pa hudo da sem ga kupla, zdaj pa tam sameva v ponedeljek pa ključi!!!Ale super in - si jih že dobila??? Si že notri v novem stanovanju? Super kak dober občutek ane No, če ti rata še Vilinči prepričatJaz bi že šla kaj žurat, samo čas me malo heca zadnje tedne vsak dan si želim, da bi mela kaj časa se malo usest in v miru zvečer v počivalniku (ful mi je smešna ta beseda ) spit kak kozarček dobrega vina, ma mi je v vsem času odkar sem na svojem to uspelo le 2x Vsak dan se najde še sto stvari, ki jih je treba uredit in mi potem kronično zmanjkuje časa. Ko neham urejat stvari za stanovanje pa se morem "vržt" nazaj v diplomo. Če ne bo spet kriza. Vikendi so zdaj "rezervirani" za mojega. Tko da se mi res zdi da nimam nič časa Če bo kak vikend uspelo da bom "frej" pa z veseljem Bi bilo lepo ja se vsest k Soči pa udart fajn debato in kaj zapet, popit in pojest, še kaj športat (se ne bi branla kake odbojke) in skratka se met fajn Ale in Janif - Sporočim če bo kak prilika OK. Oz. če se bosta vidva kaj zmenla sporočta pa povem, kako sem s časom. Žal "tapravih" ni več...Alef ti pa take skomine delaš s temi fotkami jaz jih tudi danes dobim - ta domače, primorske Da si mal učke umijete... VAU tale fotka je pa res zelo lepa Janif vidim da si bil ful priden jaz sem tudi včeraj uživala - sva nardila izletek na gorenjski konec - sicer pod hribe (nisva kaj dosti hodila v hrib, samo po ravnem ) , ma je blo takooo lepo Bodte fajn - naj vam ponedeljek čim lepše mine Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 Anegdota, resnična zgodba. kača je prišla k hiši. Prosila je gospodarico, naj ji da malo mleka in ji bo povrnila, ko se vrne.Pri prvi hiši nič, drugi nič, tretji.... Do devete. Pri deveti ji je gospodarica dala malo mleka in soli, da revica ne umre. Kljub strahu, da je ne ugrizne, se jo je dotaknola, in povedala da je vedno dobrodošla. Bili so hudi časi. Nastopila je kuga, lakota in ljudje so se med seboj lažje pobijali kakor nasmihali sosedu.Vse je bilo namenjeno propadu, razen ene hiše. Devete. Tam sta se rodila dvojčka, polje dobro obrodilo, živina se je lepo redila, vse je bilo super in lepo.Ker sosedje niso prenesli sreče te družine, so se odločili, da jih pobijejo ali zakoljejo, ali postrelijo, najlažje bi jim požgali domačijo. Ko je kača to slišala, se je priplazila do vsakega slehrnega sovražnika, med spanjem pičila, prevrnila gorečo svečo in odšla.Pomrli niso vsi, samo nevoščljivci in hinavci.Bovne je ozdravila, revne napovnila z dobrotami, naredila je zdravo harmonijo. Pri deveti hiši se je ustavila in zoped prosila mleka. Gospodarica jo je vzela v naročje, postregla dobrot za mizo in velela: Nič nismo imeli ko si prišla prvič. Zadnje kaplje mleka in soli si dobila. Mislili smo zapustiti to vas, to hišo, to kmetijo.... Odšli bi čez nekaj dni. Nismo. Takoj ko si odšla, somo dobili dva zdrava otroka, polje je oživelo, krava se je pozdravila, vse se je spremenilo. Vsaka kača ima poslanstvo, ko pride do hiše. Varuje te zla in hudiča. Malo sem skrajšala, bistvo je zajeto, nadaljuje se še, bom napisala, ko bom pri času. Grem malo krompirja pobrat: Samo eno tono.UF u tej vročini, ma da crknem. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 23. junij 2008 Prijavi Deli 23. junij 2008 Halo, samo na hitro bom nekaj civknila, pa vas lepo pozdravila ...vreme je prelepo za pred compjutrom za čepet, pa bukvača, ki jo žulim, predebela Btw ne gre mi nekaj zavidljivo hitro ... študij namreč ...kje so šele narejeni izpiski+vse v bučo stlačeno :xx!: Pa sej bo počasi Prejšnji vikend fajn delala - eni dve stvari prek štud.servisa, sedaj bom pa počasi zaključila s šihtom ... treba se učit ... pa julija enkrat spet začnem delat nekaj, kar sem že pred časom obljubila ...Pih, bogi jst Sem se pa v sob. že prvič namočila v našem morju! Po plezariji smo se namreč še do obale zapeljali, pa na dobro večerjo ... de best dan je bil! sam tko mimgrede, k ravno vidim tole.... jst če dost napišem, potem tekst vedno označim, dam "copy" in šele pol pritisnem "komentiraj"... tko da tud če kaj zajebe, mam še zmer vse shranjeno Dankešn za tole Daaaan družba Čez vikend sem končno dobila internet tudi v svojem novem domku, tko da bom lahko zdaj pisala tudi od doma ....Malo mi je bedno edino, ker ne vem, kam bi dala svoje treking kolo - zaenkrat ga mam še doma ker tam zunaj (pred blokom) ga niti slučajno ne bi puščala in verjetno ga bom mogla z liftom vozit gor v stanovanje pa na balkon... samo v garsonjerici je malo prostora, balkon pa ni zaprt, tko da če je dež kolo ne more bit zunaj hmmm... bom še vidla kaj bom nardila. Mi je pa hudo da sem ga kupla, zdaj pa tam sameva Čestitke za fajn stanovanjček pa za net! Pismu ... sem vam skorajda fovš Jaz imam tudi počasi dosti tega, da sem razpeta med 2 kraja, na trenutke še v tretjem ... vsa moja šara pa nekje vmes in ko kaj rabim, ziher ni tam, kjer se trenutno sama nahajam Bi bilo počasi fajn si neko stalnico uštimat ...Pa tud tole bo, ko bo treba, ane Btw Viliniči - za tvoj bajk - če drugega ne boš pogruntala znajo bit fajn rešitev tudi kakšni nosilci - v steno našraufaš, pa bajk gor obesiš in taaadaaaam Ajde, fajn se (s)mejte pa uživajte sončke! Pika polon'ca - hvala za zgodbico!! Super jo je bilo prebrati! Ko boš še kdaj na volji - z veseljem bom vse prebrala, še posebej kakšne legende, stare zgodbe, lokalne štorije, anegdote, al pa pravljice ... ...No, zej pa res grem,Čauči P.S.: Metal camp ja, regi jok brate, nee! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Ma lih na hitro pa MORAM tole komentirat! U glavnem... VILINČICA.... sej veš.... če nam bo namenjeno, nam bo... ma dobili se bomo, tko al tko... (mi je pa všeč da uživaš ) PIKA POLONICA... thanks za anekdoto (ni tista ki sm jo jst brala)... moram napisat da si mi vedno bolj všeč ... pa ne zaradi anekdote.... ampak zaradi tega kar sm prebrala "med vrsticami" AEVAL.... ja sej vem .... ma uživaj max.... samo veš.... jst mam že taka leta, da me metal camp ne pritegne več.... sm pa ful prežurala na takih scenah... samo ok... zdej je čas da žuraš ti (veš včasih se ful pozna par let razlike, in to kar zdej ti doživljaš je že za mano... mi je pa še vedno všeč žurat ) Ajd, dovolj nakladanja za danes.... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Grem malo krompirja pobrat: Samo eno tono. Samo... Jaz pa še čakam na prvi krompir... Samo jaz ga nimam veliko, toliko da bo za čez poletje... Tu pri nas je vse dva-tri tedne pozneje... Ima pa to eno dobro stran, poleti je tudi za par stopinj manj vroče kot npr. v Ljubljani... Morgen luftarji... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 x:Dx Isto bi jaz rekla. Čeprav glasba je pa tam itak :palec: Ja itak da je glasba , samo kaj vem, ne da se mi več.... ....smo ga pa fajn zažurali na metal campu Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Dobro jutro folk. Dons je tko lep dan, tolk ene pozitivne energije.Lahko kar vriskam. Kmalu bo sonce začelo kazat svojo energijo. Toliko jo imam jaz danes. Fulllll.Čez dan je res kriza vroče, ampak mi je všeč, ker mi ni treba nikamor it.Da bi se morala v kakšni piksi valjat, kot je avto naprimer, bi drugače razmišljala. Pa še klime nimam. Včer je spet slepec prišu nad jagode, mislim tja, kjer sem jih jaz poberala. Prvo je bil bojni krik, potem sva se pa crkljala. Važno da so jagode slastne.Nadaljevanje oz druga zgodbica bo še prišla, samo da mamo najdem, ki jih ful velik ve. Malo po svoje pove, malo se spomnim iz otroških dni...Potemjo povem tukaj, sigurno.Bo treba k sosedu na kofe, ker tam je teh mam kr nekej in bodo sigurno vedle povedat še marsikaj. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Dobro jutro! Jah, me je tolko sosed razpizdil da sm še na bonton pozabla... Včer je spet slepec prišu nad jagode, mislim tja, kjer sem jih jaz poberala. Prvo je bil bojni krik, potem sva se pa crkljala.A res?!! Zakon! Vidiš vidiš, hitro napreduješ... Nadaljevanje oz druga zgodbica bo še prišla, samo da mamo najdem, ki jih ful velik ve. Malo po svoje pove, malo se spomnim iz otroških dni...Potemjo povem tukaj, sigurno.Bo treba k sosedu na kofe, ker tam je teh mam kr nekej in bodo sigurno vedle povedat še marsikaj....komaj čakam... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 opa... to še nisem odgovorila... Daaaan družba Sem vas že kr malo pogrešala... Čez vikend sem končno dobila internet tudi v svojem novem domku, tko da bom lahko zdaj pisala tudi od doma Sicer pa je bil vikend kar pester - sem prvič fajn pospravla stanovanje - je sicer še vedno malo v razsulu ker še nisem čisto pogruntala kam vse spravt, ma počasi mi bo uspelo Prav zaljubla sem se v svoj novi domek Tko mirno in tiho je - prav prijetno. Pa par sosedov sem že spoznala... zanimivo je. Pa očitno nas je v bloku ful kolesarjev ker so stojala pred blokom vedno polno zasedena. Malo mi je bedno edino, ker ne vem, kam bi dala svoje treking kolo - zaenkrat ga mam še doma ker tam zunaj (pred blokom) ga niti slučajno ne bi puščala in verjetno ga bom mogla z liftom vozit gor v stanovanje pa na balkon... samo v garsonjerici je malo prostora, balkon pa ni zaprt, tko da če je dež kolo ne more bit zunaj hmmm... bom še vidla kaj bom nardila. Mi je pa hudo da sem ga kupla, zdaj pa tam sameva Ma jst sm te tudi že pogrešala tu... Ej, ma na balkon ga dej če ti ne gre not, pa ga s čim pokrij... za primer dežja...Jst tudi še ne vem kam bom dala moje sobno kolo, ma nekam bom že... Ale super in - si jih že dobila??? Si že notri v novem stanovanju? Super kak dober občutek ane Ja, ključe sm dobila (nekaj sm v dnevnik tudi napisala ).... not pa še nisem (v smislu da bi se vselila), je treba še en par stvari poštimat preden se vselim... 29-ega mam glavno selitev... in 30-ega dokončno... v smislu da predam ključe tam kjer sem zdej... A veš, je prazno stanovanje, čisto novo, pa je treba naprej luči uštimat (povezat žice da lahko žarnico daš gor), pa gips steno moram dat da pridobim prostor (včeraj sva z majstrom že okvir postavila, danes pa še plošče)... in postelje še nimam... jutri pa še eno veliko omaro za sestavit.... sej bo... ...sak dan si želim, da bi mela kaj časa se malo usest in v miru zvečer v počivalniku (ful mi je smešna ta beseda ) spit kak kozarček dobrega vina...počivalnik x:Dx Dej bomo že našli čas, zdej je itak res pestro, ma bomo že... ***JANIF --- si se preselil? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Daaan Čestitke za fajn stanovanjček pa za net! Pismu ... sem vam skorajda fovš Jaz imam tudi počasi dosti tega, da sem razpeta med 2 kraja, na trenutke še v tretjem ... vsa moja šara pa nekje vmes in ko kaj rabim, ziher ni tam, kjer se trenutno sama nahajam Bi bilo počasi fajn si neko stalnico uštimat ...Pa tud tole bo, ko bo treba, ane Btw Viliniči - za tvoj bajk - če drugega ne boš pogruntala znajo bit fajn rešitev tudi kakšni nosilci - v steno našraufaš, pa bajk gor obesiš in taaadaaaam Ja hvala Sej bo tudi pri tebi - ko bo pravi čas . Je kr fajn če je tko malo nepričakovano (kot je blo pri meni) ker si potem še toliko bolj vesel Je pa res lepo met nekaj "svojega". Če si na treh koncih zna bit pa kar zabavno - prenašat stvari sem in tja... Aha - hvala za idejo Samo mam sobo že tko "zasedeno" da vseeno ne bi blo dovolj prostora Dobro jutro folk. Dons je tko lep dan, tolk ene pozitivne energije.Lahko kar vriskam.Nadaljevanje oz druga zgodbica bo še prišla, samo da mamo najdem, ki jih ful velik ve. Malo po svoje pove, malo se spomnim iz otroških dni...Potemjo povem tukaj, sigurno.Bo treba k sosedu na kofe, ker tam je teh mam kr nekej in bodo sigurno vedle povedat še marsikaj.Dobro jutro tudi tebi pika polonica Ja res se je dan lepo začel. Moj se je z vožnjo (v službo) po lepo hladnem gozdičku, s ptičjim petjem in noro dišečimi vonjavami svežega jutra Mam srečo da se lahko peljem po taki potki velik del poti v službo pa še lepo se zbudim ker je tko prijetno hladno Tudi jaz rada berem zgodbice, tako da sem v pričakovanju naslednje Mej lep dan Ej, ma na balkon ga dej če ti ne gre not, pa ga s čim pokrij... za primer dežja...Jst tudi še ne vem kam bom dala moje sobno kolo, ma nekam bom že... Ja, ključe sm dobila (nekaj sm v dnevnik tudi napisala ).... not pa še nisem (v smislu da bi se vselila), je treba še en par stvari poštimat preden se vselim... 29-ega mam glavno selitev... in 30-ega dokončno... v smislu da predam ključe tam kjer sem zdej... A veš, je prazno stanovanje, čisto novo, pa je treba naprej luči uštimat (povezat žice da lahko žarnico daš gor), pa gips steno moram dat da pridobim prostor (včeraj sva z majstrom že okvir postavila, danes pa še plošče)... in postelje še nimam... jutri pa še eno veliko omaro za sestavit.... sej bo... Ja saj bo šel verjetno res kar na balkon. Pozimi, ko ga res ne bom več rabla, bo romal pa nazaj domov (tam mam klet, kamor ga lahko spravim). Sobnega sem jaz pustila kar svoji mami ker ga sploh nimam kam dat, njej pa bo pozimi še kako prav prišel. Ma super torej bo konec meseca veselje še tolko večje Potem pa ti želim, da vse čim lažje uštimaš tako da ti bo kar najbolj prijetno ko se vseliš. Boš pridna še ta teden Vsem želim lep dan Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Ja saj bo šel verjetno res kar na balkon. Pozimi, ko ga res ne bom več rabla, bo romal pa nazaj domov (tam mam klet, kamor ga lahko spravim). Sobnega sem jaz pustila kar svoji mami ker ga sploh nimam kam dat, njej pa bo pozimi še kako prav prišel. :palec: Ma sobno bom še rabla... za dneve ko bo dež pa ne bom mogla divjat odzunaj.... samo res še ne vem kam z njim ... mogoče bom ga začasno v garažo pri mami dala, potem pa ko uštimam balkon bo pa tja šel... pa bom lahko lepo na zraku kolesarila Ma super torej bo konec meseca veselje še tolko večje Potem pa ti želim, da vse čim lažje uštimaš tako da ti bo kar najbolj prijetno ko se vseliš. Boš pridna še ta teden Hvala. ja bom pridna ja... včerej sm malo zapretiravala s pivom, me boli glava (pa še sosed ne neha s tem vrtanjem! ), zdej moram pa prit k sebi... pa samo vodo pit... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 včerej sm malo zapretiravala s pivom, me boli glava (pa še sosed ne neha s tem vrtanjem! ), zdej moram pa prit k sebi... pa samo vodo pit... Ojoj hehe http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif naj ti bo čim prej boljše Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Ojoj hehe http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif naj ti bo čim prej boljše Hvala Vilinči Ja sej bo... Grem do konca skuhat kosilo, potem hitro pod tuš, pojest in potem... verjetno spet delat v stanovanjce Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Ja ni za kej vem, kako je hudo če pride tiger na obisk No fajn skuhaj in zrihtaj vse ostalo Jaz grem pa kmalu domov - so nam dovolili da gremo danes prej iz službe Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 x:Dx Bom! ***O super! Potem pa tudi ti uživaj preostanek dneva... sej sonček je ... skoraj malo preveč... ma raje kot dež.Jutri si pa fraj verjetno? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Ja sonček je - fajn, samo na kolesu za nazaj domov se bom skuhala bo že - bom šla doma pod mrzel tuš pa bo boljše Ja jutri smo frej mava v planu en izletek nekam po SLO upam da spet do kake vode da se malo pohladim Ti greš kam? Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Tistim ki rabijo... http://www4.slikomat.com/08/0624/xau-Bulldo.jpg Za preganjanje mačka... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Hehe Alef ma kje jih ti vedno najdeš? Take ta prave faca Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Hehe Alef ma kje jih ti vedno najdeš? Take ta prave faca Stric Google tu veliko pomaga... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Ja sonček je - fajn, samo na kolesu za nazaj domov se bom skuhala bo že - bom šla doma pod mrzel tuš pa bo boljše Ja jutri smo frej mava v planu en izletek nekam po SLO upam da spet do kake vode da se malo pohladim Ti greš kam? lepo fajn uživaj (ta) Ma ne vem še, zdej ima stanovanje prednost.... bom že še pohajala Tistim ki rabijo... http://www4.slikomat.com/08/0624/xau-Bulldo.jpg Za preganjanje mačka... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif uf Alef... bi res rabla kej takega ja x:Dx (sej bo boljše --- se vedno tolažim ) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Jest bom pa jutri rabila tega kužija.Dons imamo kresno noč, bo noro, pa še z gasilci imamo eno fešto, pa pivo se mi pije.Joj, koliko izgovorov, samo da ne bom žejna. Mačka imam težko, ker potem pretiravam z vodo, se ga še napit ne morem. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 pika polonica ... sem prebrala v temi "kresna noč" da rabiš vedet kako se ogenj prižge brez leče ali vžigalic... Zakaj pa to rabiš? Nisem še probala, ti pa lahko povem kje najdeš kak info ... ...evo tu si malo preglej, so kar zanimive teme "beli volk" Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Morgen... Živeli prazniki... Zbudite se če se še niste in pojdite proslavljat dan državnosti, ali kaj je že... Še bolje pa - pojdite na sonce, potem pa v senco na mrzel pir... http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/h035.gif Razen Ale´74... Zate pa http://www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_042.gif Uživajte... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.