Skoči na vsebino

Vodnar

contesa

Recommended Posts

Morgen... x8Dx x:Dx

Živeli prazniki... :palec: x:px

Zbudite se če se še niste in pojdite proslavljat dan državnosti, ali kaj je že... :o|o: x?x xnckrivx :inocent:

Še bolje pa - pojdite na sonce, potem pa v senco na mrzel pir... http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/h035.gif

Razen Ale´74... x:Dx :inocent:

Zate pa http://www.smilies.4-user.de/include/Essen/smilie_essen_042.gif

Uživajte... x:Xx xsrcx

x:Dx x:Dx

sej ta hudo je že za mano... x8Dx

ma bom vseeno raje pri soku ostala... x:)x

Uživajte! x:Xx

za dobro jutro :)

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg
Deli na socialnih omrežjih

Kuža dons ne rabim, ker tud mačka nimam.

Imam pa že fino razboleto rit, ker sem telebnila iz elementa (ploha), in to naravnost na kamenj, ki je bil edini daleč naokoli.

Postopek je poznan. Pejt v pi...., jeb...., kdo te je dav sem......na koncu odleže z auuuuuvvvaaaaaaaaaa.

Danes bom sigurno v senci, saj je na sporedu peglanje, pakiranje, tlačenje...

Ponavadi za na morje ne komliciram, najraje vzamem dve oblekci, malo brisač, kremo in keš.

Sedaj moram pa za vsak dan hlače, majico, dve brisači, tako in drugačno kremo, ortoške ročne igrice.......

Pa kam naj vse to dam? Kot mentor moram biti za zgled, kar mi ne ustreza.

Če jaz privat ne komliciram, zakaj jih moram komliciranja učit?

Za otroka je še slabše. Še več brisač, še več majic, plavutke (brez tega se ne premakneva od hiše)....

Sej sploh nimam toliko brisač.

Najbolje da štartam, tukaj se ne bo nič speglalo.

Kaj naj skuham? Grem malo h sosedu pogledat, kaj so napisali,

če niso spet sami vege in sadje in in in brez mesa.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Da šenekaj povem.

Včeraj nisem uspela pravočasno priti na kurjenej kresa, ker sem imela izpit.

Pametna kot sem, sem jim hotela dokazat, kako se "pravilno" ogenj prižge.

Zamudila, škoda.

V starih časih so ogenj prižigali s kamnom, dračjem, slamo in vse skupaj postavljeno na ovčjo kožo, katera se ne vžge.

Poglavar, župan, glava vasi (baje da je bil to moj ata od ata, mogoče še od ata ata), je v to moral plunit in šele nato prižgat.

Toliko časa sukat palico na kamnu kjer je bila slama, da se je vžgalo.

S tem ognjem so prižgali kres nato je šla zdravljica(domače žganje) od prvega do zadnjega, za otroke seveda zlati hruhek s soljo.

Veselica. Kok otrok se je naredil tam. To je bil žur, ne pa sedaj.

No sej nismo dosti zavstajali, samo seksal nismo. Pel pa tako, da sem hripava do onemoglosti.

Pamet pa tudi nobene. Marsikaj znam, peti ne. Sem mislila. Klinaca palaca. Sem že v zboru.

Ale, hvala za link, kjer sem našla kako se ogenj prižge.

Pa kam naj vse to dam? Kot mentor moram biti za zgled, kar mi ne ustreza.

Če jaz privat ne komliciram, zakaj jih moram komliciranja učit?

Kam pa greš to? In kakšen mentor boš?

Za udarc si pa reiki delaj če imaš, pošiljaj z mislimi energijo v tisto točko kamor si se udarila. Pa lahko večkrat na dan to delaš... upam da te čimprej neha bolet. xsrcx

Lepo si opisala zgodbico... x:)x

Uživaj na morju... xsrcx

Grem v Novigrad Pinea. 50 otrok, smo gasilci.

Ker so nekateri že močno prekaljeni in vedo kako se stvari streže in je nekaj zelo problematičnih (otrok), se gledajo slike in potem vidiš kako je bil otrok včeraj oblečen.

Če je enako, se mora peobleči, mentorji se moramo sami pazit, da nismo slučajno v enekih cunjah.

Vse ok, samo 10 hlač kratkih nimam. Kupovat jih ne mislim, ker se mi zdi brez potrebe.

V omari imam cunj da jih kamot preštejem. Ni tako uhudo da nebi imela kaj za obleči, rada sem kamot in preprosto.

Potem se zgodi tako, da me mati opozori naj slečem (recimo pulover) da ga vrže v kanto, ker se vidi da je star.

Tako si potem nabavim novo zalogo in sem spet rešena za vsaj eno leto.

Ne maram kupovanja cunj. To mi je tako odveč, da grem ko je nujno.

Bom že, saj je morje in oblekice so zelo luštne.

Reiki. Imam ja. Kako lahko na to pozabim.

Včerej sem se spravila nad radijo, ker ni hotel cdja potegnit.

Reiki dela čudeže.

Ker so nekateri že močno prekaljeni in vedo kako se stvari streže in je nekaj zelo problematičnih (otrok), se gledajo slike in potem vidiš kako je bil otrok včeraj oblečen.

Če je enako, se mora peobleči, mentorji se moramo sami pazit, da nismo slučajno v enekih cunjah.

:O: :eek: :eek:

Ej, tega pa ne razumem! :inocent: xnckrivx

ZAKAJ PA TO?!?!? Zakaj vsaki dan druge cunje? Sej če se umažeš al pa spotiš, opereš in itak je takoj suho. x:)x

Reiki. Imam ja. Kako lahko na to pozabim.

Včerej sem se spravila nad radijo, ker ni hotel cdja potegnit.

Reiki dela čudeže.

:palec: :palec:

Aja, to za tehnične predmete sm pa JST pozabla... x:o)x

Ma reiki je meni zakon! :inlove: Ko sem se odločila "zanj" mi ni blo še čisto jasno v kaj se spuščam, ampak vseeno me je pritegnilo (po doooolgih letih zavračanja s strani mene, nisem hotela niti slišat zanj x:Ix ), in zdaj ni mi žal da sem se tko odločila! xsrcx

Kar se cunj tiče bom naredila po svoje.

Res bom seboj vlekla goro cotic in cunjic, veliko preveč, ne morem si pomagat če obožujem samo dvojne hlače.

Pranje. To je zakon. Predno bo kosila konec, bodo že suhe, imaš prav.

Reiki sem tudi jaz zavračala. Pozabila da sem ga naredila. Potem mi je pa otrok zbolev in mi je še kako prav prišel.

Lansko leto sem mislila da imam pljučnico. Vse me je bolelo po hrbtu.

Sem šla k enemu gospodu ki ima vse 4 stopnje pa še nihalo obvlada.

Dijagnoza- unetje obrebrne mrene.

Po pov ure terapije me je bolelo veliko bolj kot pej.

Rečeno je bilo da bo tako še dva dni, potem se stvar mora umiriti.

Točno tako je bilo. Rešila sem se tablet, kremic, bolniške.....

Dela, tudi če ne želiš tako. Pardon, če ne želiš in zavračaš ne bo delovalo.

Ampak moje mišlenje je, če tako razmišljaš, zavračaš tudi samega sebe in kličeš bolezni in poškodbe.

Univerzum vse snema in pošilja željeno nazaj.

Nihalo. To bi tudi jaz imela, bi se naučila, bi to rada....

Spet sem tam, kjer sem bila pred dvema letoma. Jaz to bi in bom.

Hočem, želim, odrejam.

A ima verižica in obesek kakšno podobno vlogo ali mora biti prav nihalo.

Spet sem našla črvička ki me bo razjedov dokler tega ne uresničim.

Ja ampak TEGA še vedno NE RAZUMEM... :inocent: xrolleyesx Zakaj se mora otrok preobleči če je enako oblečen kot prejšnji dan? xnckrivx

Reiki sem tudi jaz zavračala. Pozabila da sem ga naredila. Potem mi je pa otrok zbolev in mi je še kako prav prišel.

Lansko leto sem mislila da imam pljučnico. Vse me je bolelo po hrbtu.

Sem šla k enemu gospodu ki ima vse 4 stopnje pa še nihalo obvlada.

Dijagnoza- unetje obrebrne mrene.

Po pov ure terapije me je bolelo veliko bolj kot pej.

Rečeno je bilo da bo tako še dva dni, potem se stvar mora umiriti.

Točno tako je bilo. Rešila sem se tablet, kremic, bolniške.....

Dela, tudi če ne želiš tako. Pardon, če ne želiš in zavračaš ne bo delovalo.

Ampak moje mišlenje je, če tako razmišljaš, zavračaš tudi samega sebe in kličeš bolezni in poškodbe.

Univerzum vse snema in pošilja željeno nazaj.

A imaš otroka? Kolko je pa star?

Ja itak da deluje reiki. Preverjeno. Večkrat. In to na sebi.

Tudi na daljavo sva s prijateljico si pošiljale da sva preizkusle kako deluje, in je res... meni se je zdelo kot da me angelčki božajo, in to cc. 15 cm oddaljeno od fizičnega telesa, pa sem vseeno čutila vse, kot da bi me direkt na kožo. Ma super filing je. xsrcx

Kako je s tem če zavračaš, pa ne bi vedla, ker se nisem še tko poglabljala not... nas je pa kar nekaj tu pa ti bo mogoče še kdo drug to komentiral... xDDx x;)x

Nihalo. To bi tudi jaz imela, bi se naučila, bi to rada....

Spet sem tam, kjer sem bila pred dvema letoma. Jaz to bi in bom.

Hočem, želim, odrejam.

A ima verižica in obesek kakšno podobno vlogo ali mora biti prav nihalo.

Spet sem našla črvička ki me bo razjedov dokler tega ne uresničim.

Ti svetujem da pošlješ OS Nosorogu tu na forumu, pa ga vprašaš...

Je super dečko in če kdo, potem ti bo znal on odgovorit na to. x:)x

Otrok je star 8 let. sem samohranilka od drugega meseca nosečnosti.

Ni lahko živet z nekom, ki želi imeti svojo imovino smo za sebe.

Nakar po nekaj mesecih izvem, da je zaljubljen v staro ljubezen, ki sliši na ime (recimo) Janez.

Kontaktov nimava, otrok očeta ne pozna, ker ga tudi ne more, ker ni želje od fotra.

Super se imava. Mir, nihče ne teži, nihče se ne krega.....

Zdrava sva, rada se imava, trmariva skoraj skozi (oba vodnarja), shajava v vseh pogledih.

Pardon, razen v tem, da me priganja naj se končno zaljubim, ker bi rad dobil očeta, bratca in sestrico, nekoga ki ga bo peljal na gokarde.....

Tu pa malo zaboli, ker ni tako kot si zamišlja. Nočem norca, ki ne bo sprejel mojega otroka, ki je skopuh, je nasilen........

Takih imam dovolj.

Sem spremenila način razmišlanja, življenaj nasploh, tako da se lahko pohvalim da te budale odhajajo in prihaja nov paket ljudi v moje življenje.

Tako kot recimo včeraj. Pevski zbor.

Super so in povrhu končno spet paket ljudi, ki ne vidi zabave v alkoholu ampak v frucu.

Reiki.

Na kratko, da ne bom pametovala.

Baje, če negdo tega ne želi sprejeti in ne želi da mu pomagaš, je ravno tako, kot če bi bob v steno metal.

brez veze zgubljat čas na ljudeh, ki te preizkušajo.

tako mi je povedal ta, ki me je učil, posvetil... (nevem kako se reče).

Otrok je star 8 let.

No imaš vsaj tega sončka v lajfu. xsrcx

trmariva skoraj skozi (oba vodnarja)

x:Dx x:px :palec:

Pardon, razen v tem, da me priganja naj se končno zaljubim, ker bi rad dobil očeta, bratca in sestrico, nekoga ki ga bo peljal na gokarde.....

Tu pa malo zaboli, ker ni tako kot si zamišlja. Nočem norca, ki ne bo sprejel mojega otroka, ki je skopuh, je nasilen........

Takih imam dovolj.

ah ne sekiraj se, bo že prišla svetla lučka tudi k vama x;)x

Ponavadi je tko da ko se ti spreminjaš in rasteš, se tudi okolica spreminja, in prihajajo novi ljudje v tvoj lajf, stari se pa al spremenijo (sami od sebe, ne pod prisilo), ali pa odidejo (kar tudi ni slabo, čeprav največkrat boli zaradi navezanosti) x:)x

Sem spremenila način razmišlanja, življenja nasploh, tako da se lahko pohvalim da te budale odhajajo in prihaja nov paket ljudi v moje življenje.

Tako kot recimo včeraj. Pevski zbor.

Super so in povrhu končno spet paket ljudi, ki ne vidi zabave v alkoholu ampak v frucu.

No vidiš, sej imava kr podobno mišljenje tu... x;)x

Uživaj v stvareh ki so ti všeč. xsrcx

Reiki.

Na kratko, da ne bom pametovala.

Baje, če negdo tega ne želi sprejeti in ne želi da mu pomagaš, je ravno tako, kot če bi bob v steno metal.

brez veze zgubljat čas na ljudeh, ki te preizkušajo.

tako mi je povedal ta, ki me je učil, posvetil... (nevem kako se reče).

Reče se iniciral. x:)x

Ma moje mnenje je, da reiki ne da ne bi deloval, ker verjamem da je močnejši od volje človeka... ampak pri reikiju je tko da ga ne smeš vsiljevat nobenemu, ne smeš ga izvajat brez dovoljenja tistega kateremu ga prenašaš... praviloma ga lahko izvjaš le če te ta oseba prosi zanj, ker pa ne vejo vsi da si iniciran, lahko poveš da imaš opravljeno določeno stopnjo in da lahko "narediš" reiki, vendar je potem glavna njegova beseda ali to želi al ne. Obstajajo izjeme, ki jih ne bi zdaj tukaj pisala, tako za to da lahko zavrneš, kot tudi za to da lahko izvajaš brez prošnje (vendar ne v primeru prepovedi!).

Otrok je star 8 let.

Super se imava. Mir, nihče ne teži, nihče se ne krega.....

Zdrava sva, rada se imava, trmariva skoraj skozi (oba vodnarja), shajava v vseh pogledih.

x:Dx xsrcx :palec: :palec: xwizardx

Srečno obema... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Čaw alef :)

Kaj sm zdej vidla x:Dx --- Janifa sm prehitela! :frog: :hepko:

Pa sm na tretjem mestu. x^x

x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Res je lep dan, samo se že nekaj oblakov zbira.

Niso mi všeč. Malo osvežitve bo res prav prišlo, samo da ne bo tako, kot včeraj v Avstriji.

Nekateri v službo, drugi pokanje v kovček.

Počutim se tako kot v tistem vicu- Kako stlačimo slona v fičota?

Res je lep dan, samo se že nekaj oblakov zbira.

Niso mi všeč. Malo osvežitve bo res prav prišlo, samo da ne bo tako, kot včeraj v Avstriji.

Nekateri v službo, drugi pokanje v kovček.

Počutim se tako kot v tistem vicu- Kako stlačimo slona v fičota?

x:Dx

Težko... x8Dx

Kako stlačiš štiri? x;)x :inocent:

Uživaj na morju... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif

Dober dan luftarji... x:Xx xsrcx

Vreme super, tukaj kot v savni... :xx!: :switz:

Bil dopoldne v pestolnici, tam :switz: :switz: :switz:

Zdaj grem pa preprečevat dehidracijo... x:px

http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/e020.gif

tole si pa mal neposrečeno prilimal :eek: :lol:

anyway, :vragec: xsrcbumx u luftarske konce.

:eek: x?x :o|o: http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

pozab, je že mim.... x:Dx :vragec: x:Dx

dan luftarji :flower:

Alef ... kaj ti zdaj ni jasno ... nagaja vročina :inocent: ... ves znoj se ti v krigel cedi :lol:

Popravljeno... x:Dx xnckrivx http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif

Hello, da se mal javim x:)x, po treh delovnih dneh spet na delovnem mestu x;)x, je bilo kar pestro, v starem in novem stanovanju, brat je belil spalnico od staršev, zraven gre seveda premikanje omar in pa čiščenje, pa seveda čiščenje stvari (Humana vabi xcivx), no pri meni je računalnik je že preseljen, Internet pa dela od včeraj, monter je seveda imel samo en metrski kabel, jst pa tam rabim deset xnckrivx Pol se mi je pa mudil, pa se nisem še nč javil od tam x;)x

Zdejle je spet kuhalnim temperaturam naproti, doma lohk vsaj brez majce hodim naokoli x:px

Ej super si to napisal, sm se kar vživela not... edino Zelenica me je malo zavedla, jst sm si predstavljala da ste moleli vse štiri od sebe na enem travniku, pa se plac imenuje Zelenica... x:o)x

Ampak fajn.... :palec:

Aha, nekaj podobnega je z mano... x:px x8Dx

xokkx hvala x:Xx , dbest, sej zato imam tolk veselje opisovat x:px, smo pa kr na klopcah počival x;)x,

samo je pa dosti trave po smučišču, tako da bi se dalo tut na travi x;)x Pa še ene blato je bilo, smo mu

dali ime Rock Otočec (zgledal je tko kot en bajer brez vode).

Vem, vem, ko se bomo zmenili, bo vreme tako kot bo treba x;)x

JANIF --- si se preselil? x;)x x:Dx

Na 3/4, tebe čakam x;)x, mal sem preložil, da ne začnem takoj s kaosom na cesti xcivx,

drug teden bodo končno predor Šentvid - Koseze odprli, pa drug teden imam še v službi pestro,

pol pa računam da bo vsaj 10 % boljš na Celovški, poleti pa še bolj, zdejle pa pričakujem še mal

večji kaos zaradi zaključnih del, določene stvari se zapirajo in pol še bolj rinejo tam mimo mene

:o|o:, no če bi se kdaj postavila zjutraj na Celovško, bi ti blo bolj jasno xcivx, za kolo je pa kar

dolga, pa zdej sem tko al tko brez kakšnega v voznem stanju :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

...ene blato je bilo, smo mu

dali ime Rock Otočec (zgledal je tko kot en bajer brez vode).

x:Dx x:Dx xokx

Na 3/4, tebe čakam x;)x, mal sem preložil, da ne začnem takoj s kaosom na cesti xcivx,

drug teden bodo končno predor Šentvid - Koseze odprli, pa drug teden imam še v službi pestro,

pol pa računam da bo vsaj 10 % boljš na Celovški, poleti pa še bolj, zdejle pa pričakujem še mal

večji kaos zaradi zaključnih del, določene stvari se zapirajo in pol še bolj rinejo tam mimo mene

:o|o:, no če bi se kdaj postavila zjutraj na Celovško, bi ti blo bolj jasno xcivx, za kolo je pa kar

dolga, pa zdej sem tko al tko brez kakšnega v voznem stanju :inocent:

xDDx x:px Očitno res. x;)x

Ma ja sej vse ob svojem času... x:)x

Kolo si pa le priskrbi ob priliki, jst se zdej vsak dan z njim furam, uživam in vedno hitreje grem... danes zjutraj pa mi eden na specialnem kolesu (pa pol manj ga je blo v obsegu kot mene x:Dx ) ni mogel utečt, tolko energy je blo v meni... ma dobro, po mestu itak ne smeš it več kot 50/h. x8Dx x:px

Ajd, lepo se mej.... x:Xx

Bilo je proti koncu zime.

Lisica se je prebudila. Lačna je bila. Sama si ni upala v vas, zato je zbudila vovka.

Pravi: Poslušaj, lačna sem, v vasi imajo na večer poroko, kjer bo povno mesa. Greš z menoj?

Vovk sevda tudi že malo lačen, privoli.

Zaradi še ležečega snega, so bile ovce v hlevu, tako da jih je bilo težko dobiti, ne da bi to slišali svatje.

Lisica se domisli in reče: Ti pojdi v hlev, jaz bom pa pod oknom pazila in ti dala znak, če bo kdo prišel ven.

Vovk se je strinjal.

Ko se je vovk zapodil med ovce, je lisica pod oknom pričela govorit:

Vi ste notri, negdo v hlevu vam pa ovce kolje.

Nič.

Malo glasneje: Vi ste notri, negdo v hlevu vam pa ovce kolje.

Glasba je utihnila, malo zmede, ker niso bili sigurni, če prav slišijo.

Nato lisica ponovi: Vi ste notri, negdo v hlevu vam pa ovce kolje.

Takrat so vsi svatje, ženin in nevesta, ata, mama, brat, sestra planili iz hiše naravnost v hlev.

Bogi vovk. Nekateri s kolm, drugi z vilami, tretji z nogami, rokami....

>Lisica zvita kot presta pa v hišo na pečenko, potico, še zelenjava je bila zabeljena.

Ko se je do sitega najedla, pohiti v shrambo in si s tačkami namaže ocvirkov po glavi in steče za prvo drevo.

Ko je vovk uspel pobegnit, komaj živ, se je le prikazala izza drevesa in kriknila:

Ja vovk, kako so te zdelali. Ampak mene so bolj. Poglej, še možgani mi ven gledajo.

Vovk si je prenehal lizati rane in ji ponudi, da jo bo nesel do doma, češ da on ima vsaj še pamet na mstu.

Pot je bila za tako potolčenega vovka dolga.

Lisica pa med tem zadovolno liže tačke, katere namaka v ocvirke na glavi in brunda:

Pohabljeni sigurno zdravega nese.

Pohabljeni sigurno zdravega nese.

Ko vovk le poštudira da se nekaj brunda (v enem ušesu je imel zabasano slamo, v drugem otrobe), jo upraša če prav sliši:

Pohabljeni zdravega nese?

Ne ne. Hrabri skoraj zadavljenega nese.

Aha. Vseeno sem jo bolje odnesel kot ti.

Bova drugič bolj previdna

Odgovori vovk in se z zadnjimi močmi privleče do brloga.

Ne prirejena.

Pojdi na KUD Triglav, tam je posnetek našega lanskoletnega novoletnega koncerta, pa si jo poglej kako se propoveduje.

Malo skrajšano, drugače je pa taka kot je napisana.

Ne prirejena.

Pojdi na KUD Triglav, tam je posnetek našega lanskoletnega novoletnega koncerta, pa si jo poglej kako se propoveduje.

Malo skrajšano, drugače je pa taka kot je napisana.

Ne najdem. :8): :sori:

Ma ja, jst jo imam v spominu malo drugače, sej bistvo si napisala isto, ampak nekaj stvari je pa le drugače v originalu... pa nič narobe zaradi tega, ne jemat kot slabo to kar sem napisala. Se pa večkrat spomnim na to pravljico, sploh zdaj ko sem poškodovana pa bi kdaj zdrav folk še vedno raje videl da jst njih strežem. Sej včasih z veseljem, ampak včasih mi gre pa na živce, sploh ko vidim da ne cenijo tega ko se potrudim in kljub bolečinam naredim.

Sory, nisem vedla, da so posnetek umaknil.

Baje da je bilo nekaj v prodaji in so potem se odločil, da nihče ne bo zastonj gledav.

Tam so sedaj samo slike. Jaz sem tista, ki sem v rdeči obleki, ruto na glavi, soplesalec ima dolge skravžljane lase, pa roke drživa v zraku, smo v koloni...

Malo čudna fotka, samo me predstavi tako kot sem. Vesela, debela, žareča v obraz.... (vedno rdečelična).

Ne vzamem za slabo, samo smo tako slišali in sem tako napisala, ker me je želja peljala da to napišem.

Že dva dni se to pripravljam, sedaj pa brez razloga pišem in mi je izpadlo brez truda.

Bilo bi zanimivo slišati drugo verzijo, je ne poznam.

Kako pa to da si poškodovana?

Da strežeš kljub bolečinam, to mi je pa znano.

Jeb.. Vodnarje in nihove podznake, ki ne poznajo drugega, kot to, da so usteržljivi kljub mukam.

Saj nam je v veselje.

Ko sem jaz imela gips in brat je ravno dobro pripeljal punco k nam živet in jo je klical nekajkrat v enem dopoldnevu, sem jaz pobentila po treh tednih, da ne bom več nosila telefona, ker me preveč boli.

Če se sedaj spomnim na ta dogodek, si lahko rečem: Vosu babji, bolelo me je, on jo je hotel samo slišat.

No ja, čudna so pota gospodova.

Želim ti čimprejšnje okrevane, pazi na svoje zdravje.

Vedno tudi ponavljam, vsaka stvar z namenom.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...